Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak már nagyon (504 db)

Mit csináljak? Már nagyon szeretnék szexelni, de szűz akarok maradni!

Segítsetek, nagyon akarom már! 16/L

Legjobb válasz: maszturbálás. nagyon mást nem tudsz csinálni...csodát azért ne várj tõlünk...

maszturbálás. nagyon mást nem tudsz csinálni...csodát azért ne várj tõlünk...
Anál.
Hát... Nagyon okos embernek tûnsz nekem... Keress 1 kutyát...
A kérdező hozzászólása: Nem lenne semmi bajom az orállal, sztem nem undorító. Csak nincs barátom/barátnõm, akibe szerelmes vagyok, anélkül meg nem megy :(
leonardo dicaprioba sem vagy szerelmes de valld be hogy ha kikezdene veled úgy szopogatnád a farkát mint kisbaba a cumisüveget
A kérdező hozzászólása: Háát, igazad van. De akkor én most ri.banc vagyok?
" Csak nincs barátom/barátnõm, akibe szerelmes vagyok, anélkül meg nem megy :(" Írj privit, szívesen megismernélek. :)
nem arra céloztam hogy ribanc vagy:) hanem hogy magadat álltatod azzal hogy csak a szerelmeddel tudsz szexelni:D lehet puszta testi vonzalomból is(erre szoltált a példám)
hol laksz? :D
A kettõ kizárja egymást!Valószínû, hogy csak olyan korszakod van amikor kívánósabb vagy, ne kapkodj el semmit, várj és megnyugszol!
És már a maszti sem segít, napi kétszer csinálom de még mindig akarom! Annyiszor is van orgazmusod?
Egy szûz csaj éppen nem fog ilyen "gusztustalan" dolgokat megtenni, ha arra sem veszik rá magukat hogy lefeküdjenek valakivel, majd pont falloszt fognak szopogatni nem?
orális szex tökéletes erre:)
ha ezt megtudod valósítani elõször nekem írj -.-" ekkora DBL
A kérdező hozzászólása: Anált nem akarok, az nem tetszik. És már a maszti sem segít, napi kétszer csinálom de még mindig akarom!
Hát marad az orális szex meg ujjazás bár annál is már megvan a veszély, hogy átszakadhat a szûzhártya :) más megoldás nincs :) anál, orál vagy ujjazás de az már rizikósabb :) vagy valamelyik elvárást feladod a szexelést vagy a szûzen maradást :) 21/F
A kérdező hozzászólása: Nincs barátom és barátnõm se :(
Ha gondolod írj privit :) 21/F
Szerintem add fel a szüzességet, nem fogod megbánni, persze csak akkor, ha jó kezekbe kerülsz. Priviben szívesen segítek.
ne szexelj még gyerek vagy, azt sem tudod milyen, hidd el nagyon megbánod ha csak azért csinálod, mert viszket..
orális szex erre tökéletes:)
Legjobb fiubarát? 1000000% hogy õ vágyik valamilyen szinten rád, és megtenné veled! Aludjál vele, én azt tudnám tanácsolni hogy elégítsétek ki egymást kézzel, mondd el neki hogy szoktál masztizni, és õ is.

Ilyenkor mit csináljunk? Már nagyon félünk

A helyzet,hogy elkezdtem az egyetemet.És a legjobb barátnőmmel és az ő unokatestvérével(aki fiú)ugyanarra az egyetemre járunk,és most jelenleg közös albérletben lakunk.És a szomszédunkba lakik egy cigánynő a fiával és komolyan már elviselhetetlenek!Állandóan valami keményét hozzávágnak a falnak és olyanokat kiabálak át,hogy "tagarodjunk a p.csába",meghogy "egyszer éjszaka befogjuk törni a lakásotokba és megverünk titeket" "A két r*ngyó takarodjon innent,azt a vézna fiút meg jól agyonverjük"És baromira félünk,mert egyszer éjszaka TÉNYLEG piszkltánk a zárunkat.Nagyon félek,mert lehet,hogy ha kimegyek a folyosóra a nő leült vagy valami...Mit lehet tenni?Rendőrség??Félünk ha kihívjuk őket nagyobb lesz a balhé. A válaszokat köszi!

Legjobb válasz: Nem kell felvenni velük a kesztyût, de az elsõ válaszolónak is igaza van abban, hogy ne hagyjátok magatokat. Persze ki lehet hívni a rendõrséget is, de úgyis letagadják majd. Lehetne pl hangfelvételt csinálni bizonyítékként, vagy akár videót, ha személyesen "beszéltek" velük. A lényeg az, hogy tényleg ne hagyjátok magatokat!

Nem kell felvenni velük a kesztyût, de az elsõ válaszolónak is igaza van abban, hogy ne hagyjátok magatokat. Persze ki lehet hívni a rendõrséget is, de úgyis letagadják majd. Lehetne pl hangfelvételt csinálni bizonyítékként, vagy akár videót, ha személyesen "beszéltek" velük. A lényeg az, hogy tényleg ne hagyjátok magatokat!
Ha hagyjátok csak rosszabb lesz. Rendõrség? Ha albérlet, akkor van tulajdonos is. Nála is lehetne reklamálni.
Hagyjátok és egyre durvább lesz. Komolyan nem értem az emberek miért hagyják terrorizálni magukat? Miért nem álltok ki magatokért? Nagyobb balhé? Az életveszélyes fenyegetésnél is nagyobb? Álljatok már a sarkatokra, szóljatok vissza dörömböljetek vissza! Azért keménykednek mert be vagytok fo.sva. Mielõtt jönnétek, hogy könnyû innen dumálni elárulom a cigánytelep itt van a szomszédban, egy Borsodi kisvárosban lakom.
A kérdező hozzászólása: Akkor bömböltessünk zenét?
Vagy a hangotokat.
Ahogy Miquel írta, ordítsátok le a fejüket.
A kérdező hozzászólása: A barátnõmnek van egykét rock zenéje.
Az "ordítsátok le a fejüket" tanácsból melyik betût nem ismmered?
Keménynek kell velük lenni, de nem kell egy esetleges verekedést kiprovokálni.Abból csak ti jöttök ki rosszul.Ezeknek úgyis a vérükben van a balhé.Imádják a veszekedést, a viszályt és benne is élnek.Ha leordítod fel kell készülni, hogy visszaordít vagy még dühösebb lesz.Azért ilyenek, mert látják, hogy fiatalok vagytok és veletek mernek keménykedni, De a határozott fellépés sokat segíthet.A szemükbe pedig nem szabad élesen belenézni mert az provokálja õket.Ha beszélsz hozzá nézz rá persze, de ne legyen közvetlen a szemkontaktus.
Élénk tévedésben vagy, utolsó. Ha elég hangosan beszélsz, nem verekszenek. Azt akkor teszik, ha nem vagy elég határozott velük. Valmikor rendõrnek készültem, és ott tanultuk alkalmazott pszichológiából.Miquelnél a pont.
Több etológustól hallottam, de magam is tapasztaltam, hogy a cigányok ellen a hangerõ a legjobb fegyver. Õk abban a közegben szocializálódtak, ahol mindenki egyszerre beszél. Ergo annak a szava számít, aki a leghangosabb. Amikor vidékre költöztem, én sem akartam az õ szintjükre süllyedni, sokáig próbáltam szép szóval, észérvekkel hatni rájuk. Képzelheted, ettõl csak még rosszabb lett a helyzet, hisz innentõl egy nyámnyila pasasnak képzeltek. Nem volt mit tenni, kinyitottam a számat, leordítottam a fejüket (akár a saját udvarukban is, ahol tízen voltak) és azon nyomban meg is lett a tekintélyem.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló! Téged megvertek?Úramisten...Hát igen, idefejlõdtünk... De hívtunk rendõrt!Szóltak nekik, minket pedig tájékoztattak arról, hogy milyen bírságokat szabhatnak ki rájuk.
A rendõrség semmit nem fog csinálni.Érdemes lenne baseball ütõket venni.Ha meg piszkálják a zárat oda kell állni és kiordítani, hogy álljanak le.Ha meg nem áll le és töri a zárat akkor egy ember nyitja az ajtót a másik meg az ütõvel leüti a legelsõt aki bejön.Másrészt gázspré és boxer.Utóbbi az amit az öklödre húzol megütöd és többet nem kel fel.Sajnos ilyenné vált kis hazánk, mindennaposak lettek az ilyen problémák.Tapasztalatból mondom, hogy a rendõrség semmit nem fog csinálni, mert amikor engem öt feka úgy megvert, hogy köpni-nyelni nem tudtam akkor se csináltak semmit.Írtak egy szép jelentést a végén meg majdnem én lettem a hibás, mert az egyiket halántékon vágtam, csak ugye már elõtte õk egyszer fellöktek.Azóta boxolok és fegyverrel járok.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nincs pénzünk, ezért nem tudunk új lakást venni
Videókamerával készítsetek hangfelvételt a fenyegetésekrõl, majd forduljatok a rendõrséghez.
Nem tûnsz túl talpraesettnek, konfrontatívnak (nem bántásból mondom, én sem vagyok). Ilyenkor érdemes meggondolni a költözést, mert az ilyen helyzetek nagyon könnyen elhúzódnak és nem mindenki alkalmas a folyamatos harcra, b_szakodásra, fenyegetõzésre ami iszonyatosan meg tudja keseríteni az ember életét.
A rendõrség nem a legjobb megoldás, sok esetben nem tudnak mit tenni jogilag, vagy félelembõl. Állj a sarkadra, vagy mondj valami jó riposztot, az még humoros is! :D De mindenképp értesíts minket a fejleményekrõl, mert ez egy érdekes eset...
Költözés?
A kérdező hozzászólása: Ma készítettünk egy felvételt, amelyben tisztán hallatsziik az ordibálás, és a hangzavar ami a falhoz vágott cuccoktól van.Ha holnap is ezt csinálják rendõrt hívunk!
A kérdező hozzászólása: Elsõ, talán egy kicsit igazad van.De én nem akarok arra a szintre süllyedni, mint õk, hogy a szomszédod életveszélyesen fenyegetjük.
Én meg a tapasztalatot mondom.De mindegy majd kiderül mi használ.Egyébként én meg az utcán nõttem fel és ismerem õket már mint a tenyeremet.

Most mégis mit csináljak? Már nagyon elegem van a szomszédainkból

Nos,a történet valahogy úgy kezdődik,hogy tegnap elszökött a cicám.És átmentem a szomszédhoz anyukámmal,hogy megkérdezzük látták-e a macskámat,és erre a nő alpári módon elkezdtett velünk kiabálni,hogy mi a francért keressük rajta a [email protected] macskánkat.Ezen persze nagyon kiakadtunk.És kb. 21:00-kor kimentem a kertbe megnézni,hogy esetleg nem jött e vissza a cica és ekkor megláttam,hogy a szomszédnő a férjével beszélget az udvarukon és a NÕ KEZÉBEN VOLT A MACSKÁM.Na én erre szóltam anyukámnak aki mondta,odamegyünk hozzájuk és kérdőrevonjuk őket,és mikor odaértünk szegény macskánkat a szomszédnő ledobta a földre.Én átnyultam a kerítésikön(szerencsére van rajta egy hatalmas rés)és visszavedtem a macskát.Aztán ma reggel meg hallottam,hogy a nő azt mondja a férjének,hogy mérgezzük meg a macskát Bocs ha hosszú és zavaros meg helyesírási hibás,de teljesen ki vagyok akadva:(

Legjobb válasz: A macskabiztos kerítés amin biztos nem mászik át, kb olyan mint ami a börtönök körül van, vagy még durvább :D Ez nem igazán járható út. Szobafogság , felügyelettel való kiengedéssel talán megmentheti szegény macsekot az ilyen gonosz szomszédtól. A mérgezést bizonyítani lehetetlen, fõleg ha más területén van kirakva a csali.

A macskabiztos kerítés amin biztos nem mászik át, kb olyan mint ami a börtönök körül van, vagy még durvább :D Ez nem igazán járható út. Szobafogság , felügyelettel való kiengedéssel talán megmentheti szegény macsekot az ilyen gonosz szomszédtól. A mérgezést bizonyítani lehetetlen, fõleg ha más területén van kirakva a csali.
Jelentsétek az állatvédõknek az esetet, és mondjátok el nekik is ugyanezt, amit tudtok. Õk majd megteszik a további lépéseket.
A te kötelességed a macskádat úgy tartani, hogy ne mászkáljon a szomszédba.A szomszéd meg olyan, amilyen. Vele pechetek van.
Hát.. a kerítést meg kellene csináltatni, a macska meg tényleg a te felelõsséged, ha "kijárós" cica, akkor bármikor ellophatják, elüthetik, megmérgezhetik... ezt nem lehet kivédeni, csak úgy, ha bent tartod az állatodat és (tudom, hülyén hangzik, de) veszel hámot és pórázt és te sétálsz vele a ketrben.
A helyzet az, hogy ha tiéd a macska akkor te felelsz érte. És ha szomszéd nem szeretné hogy bemászkáljon az õ területére a te macskád akkor neked ezt meg kell tudni oldani! Sajnos jogilag ez van.
Állatrendõrség! Addig tartsd távol a cicust a szomszéd kur*ától!
A felelõs állattartás a macskára is kiterjed. Ebbe beletartozik, hogy a maccs nem kóricál össze-vissza. A megoldást már sokan használják. Zárt kifutót építenek a cicának a kertben.

Mit csináljak? Már nagyon tanácstalan vagyok.

Annyira úgy érzem, hogy senkinek sem vagyok fontos... :S Nem tudom hogyan kelthetném fel magamra a figyelmet,meg hogy a barátaimnak fontos legyek... Ötlet?

Legjobb válasz: Megkerdezhetem, hogy hany eves vagy? Fiu vagy lany? Mibol gondolod, hogy nem vagy fontos nekik?

Megkerdezhetem, hogy hany eves vagy? Fiu vagy lany? Mibol gondolod, hogy nem vagy fontos nekik?
Énis ebben a helyzetben vagyok. Mindenknek ott a legjobb haverja, akivel Tesók és énis lennék szívesen vkinek "Tesója" de ekkora haverságot nem akar senki. Idõnként 1-1 jóbarátom van, de nem tart sokáig=(. Annyit tudok tanácsolni, hogy magadat add, így azért lesz barátod ami vagy, nem egy megjátszott személyért. Nemtudom hogy fiú vagy lány vagy, de egy barátnõ/barát is hiányozhat Neked. Ördögi kör ez bajtárs.

Mit csináljak? Már nagyon éhesek vagyunk! :' (

Nincs itthon semmi.. még száraz kenyér sem. Egyszer?en nem értem két hét múlva kapnak a szüleim fizetést..mit fogunk addig cisnálni? A mai össz. kajám fél tányér riszeslecsó szer?ség volt..

Legjobb válasz: Biztos van a városban máltai, református, baptista...karitatív szervezet. Menjetek be, és legalább a tesóddal naponta megebédelhettek.

Biztos van a városban máltai, református, baptista...karitatív szervezet. Menjetek be, és legalább a tesóddal naponta megebédelhettek.
Nincs senki rokon, ismerõs vagy valaki aki tudna nektek enni adni?
anyukádtól rákérdeztél már, hogy mi lesz? csak nem nézi tétlenül hogy napokig nem esztek
Máskor is volt már ilyen?
Hány évesek vagytok? A szüleitek mit mondanak?
Nézzetek szét ne csak a hûtõben. Biztosan van otthon krumpli, vöröshagyma, esetleg a polcokon szárazbabot, vagy éppen rizst, grízt, hasonlót találtok. Persze a legtisztább dolog, megkérdezni a szülõket, mert õk tudják, ráadásul az õ feladatuk megoldani, hogy mi lesz a következõ 2 hétben, nem nektek kell rajta törni a fejeteket.
Ha ez igaz, tragikus a helyzet. Azt hiszem a baptistáknál van ingyen ebéd, vagy valemelyik másik egyháznál. Kell, hogy legyen valahol!
netre van pénz, kajára nincs...
Ez kamu. Egyik mondatodban azt írod, hogy mindenre van pénz, csak a fontos dolgokra nincs, másik mondatodban azt, hogy járna a segély. Na már most, ha mindenre van pénz, az azt jelenti, hogy nem vagytok rossz anyagi helyzetben, márpedig ha nem vagytok rossz anyagi helyzetben , akkor nem jár segély.
Holnap hívd félre azt a tanárodat akiben a legjobban bízol! Szólj neki, kérj tõle segítséget, õ tudja, hogy mit hogyan! Utána pedig menj a vöröskereszthez és ne szégyelj segítséget kérni! A szüleidet most inkább nem minõsíteném, de a véleményem meg van róluk!!! Írj privátot, hogy honnét vagy és ha a közelemben élsz, akkor megpróbálok segíteni!
A kérdező hozzászólása: FÉlrekeffentettek mid2en de lusták ahhoz , hogy elváljanak meg akkor mégkevesebb pénzünk lenne, ami amúgy ugye nem kevés csak szarságra van elköltve.. és nem tudok már kinek szólni mindenkitõl kértem segítséget , de mindenki [email protected] magasról.. tanároknak meg ilyeneknek nem szólhatok, mert anyám nem akarja.. se segélyt nem akar pedig járna ..
A papád részeg a szobában, a mamád megy dugni... Ti pedig ketten az öcséddel keresitek mit ehettek... Hogy van ez? A papád és a mamád nyitott házasságban él? A gyámügyesek tudnak arról, hogy rendszeresen éheztek, és a szüleitek ennyire nem törõdnek veletek? És az iskolában sem veszi észre egy tanár sem, hogy egész nap kaja nélkül, éhesen, ellátatlanul vagytok ott? Miért nem szóltok a tanárnak, hogy segítsenek nektek kikerülni ebbõl a környezetbõl?
A kérdező hozzászólása: Dehogynem nem is fõz suliba se cisnált nekünk kaját délután 4ig nem is ettem egyáltalán.. megy madj este dugni a hapsijához és el van intézve.. de mind1 találtam krumplit megfõzöm
A kérdező hozzászólása: Máskor is volt már ilyen, fizetés elõtti pár napban. Mostmár az elõzõ héten se volt semmi kb.
honnan vagy? tudnék adni 1-2kg krumplit, lisztet és száraztésztát, ebbõl tudnál magatoknak csinálni krumplistésztát, krumplilevest és nudlit is van hozzá házi baracklekvárom amit a nyáron tettünk el most voltunk lent vidéke és hoztunk fel almát, tudnék adni neked és a tesódnak egy kis gyümölcsöt és tudnátok meleg almalevest vagy kompótot csinálni ha érdekel írj 20/L
A kérdező hozzászólása: 17 tesóm 14.. mindenre van pénz persze csak értelmes dolgokra nem .. apámnak piára meg stb.
A kérdező hozzászólása: Járna segély elvileg, és úgy értettem , hogy mindenre van pénz, ami felesleges és elveszi a helyet értelmes dolgoktól.. de ezek sem luxus dolgok nincsenek drága holmijaink meg ilyenek..

Mit csináljak? Már nagyon kívánom a pettinget:$

Már nagyon szeretnék egy barátnőt akivel pettingelhetnék legalább. Mit csináljak hogy ne csak erre tudjak gondolni?? 13/F

Legjobb válasz: 13 vagy az lol..:XD menyél aludni még ne foglalkoz ezzel

13 vagy az lol..:XD menyél aludni még ne foglalkoz ezzel
Ember húzzál ebbõl a topicból a p.csába 18 éven aluliak nem tartózkodhatnak itt!
Te még csak pettingelj az Emmával. Jobb kezed: Emma. Bal kezed: Emmeg holnap.
am Koldus igazad van:DDD meg 13 14 évesen mi a [email protected] nézegetik ezt az oldalt....nem gykt.hanem ezt a kategoriát..
Mit csinálj öcsém? Pettingelj. Mi mást lehet erre? Mondanám, hogy dugd a brét az uborkadarálóba, de az nem segít.
Ráérsz még vele.. ne kapkodd el.:)
Vagyis 21:51-esnek xD
Utolsónak Mondja ezt egy 14 éves -.-"
hm az emberek 100% beoltja:D
13 évesen takarodj még tanulni, ne csajjal legyél elfoglalva amugy is 1 hónapon belül dobnának 14/f
menjél cisnáld meg a leckéd, [email protected] meg! én meg 22 évesen nem láttam még barátnõt sem :/
tanulj
Megtudlak érteni, én lány vagyok.

Mit csináljak? Már nagyon elegem van :/?

Na szóval lány vagyok és eljárok kondiba, van ott egy pali aki állandóan bámul nézi a seggem a mellem ahogy csinálom a gyakorlatokat mosolyog ráadásul még néha oda is jön és elkezd vmi eszméletlen hülyeségeket mondani, kérdezni. Ráadásul akkor jön oda mikor épp csinálom a kis gyakorlataimat és akkor úgy feltudnék robbanni. Mindig próbálok úgy menni h ne találkozzak vele de mindig sikerül elcsípnie :@:@ Volt már veletek hasónónló?

Legjobb válasz: kérd meg hogy hagyjon téged nyugodtan edzeni és ne zavarjon mert feltart

kérd meg hogy hagyjon téged nyugodtan edzeni és ne zavarjon mert feltart
A kérdező hozzászólása: tegnap 23:31 -> ez jó ötlet :)
Feküdj le vele, aztán békén hagy.
van elküldöd a búsba, vagy beteszel egy fülhallgatót és megsüketülsz, hiába pampog.
A kérdező hozzászólása: nincs rossz teste, de akkor is ! Mindenki azért megy le a terembe jobb esetbe h edzen én is megnézem a számomra jó testû pasikat és kész de nem bámulom folyamatosan és nem is piszkálom edzés közben
hát ha valami véznább vagy dagadtabb, és nem ilyen szép formás teste van küld el, hogy edz inkább rád fér én is azért járok ide.
A kérdező hozzászólása: :D
Mindenki vérmérséklete szerint intézi ezt a kérdést, persze. :) De azért óva intenélek attól, hogy edzõteremben nekiállj pofozkodni (nõ létedre pláne).
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod :) az elsõ pár hónapba míg kiismertem magam a teremben jöttek velem barátaim akkor egyáltalán nem zaklattak sajna már nem járnak velem edzeni :/ hozzáteszem egy részbõl jó mert volt mikor feltartottak hát ha megfogdosott volna sztem visszakézbõl kapott volna egy jó nagyot termet nem fogok ez a suttyó miatt váltani nehogy már"
Nekem is volt hasonló, csak nálam így odajött, megfogott, hogy "és akkor ez és ez az izom dolgozik". Én sem néztem kedvesen. :) De nem küldtem el a sunyiba, csak mondtam, h ezt talán így nem kéne (hozzátartozik, h magam miatt én váltottam termet, bár valszeg amúgy sem csinált volna többet ilyet). Szép szóval többre mész, vagy második lépésként esetleg vihetnél egy darabon magaddal pasit edzeni. Hátha az elveszi a kedvét. :) Jó öreg bix barátunk ( ki tudja, hol jár manapság) mondta nekem erre régebben, h nem érdemes ezen fennakadni nagyon, sok teremben edzõ van úgy vele, hogy mondja, de aztán úgy gondolja, hogy a szemléltetés hatásosabb. :)
A kérdező hozzászólása: *hasonló akart lenni XD csak ideges vagyok és így félre nyomtam
hasónónló? ez milyen nyelven van?
A kérdező hozzászólása: jaja megpróbálom finoman és kulturáltan aztán ha nem akkor ... :@
azért ne egybõl az anyjába küld el mert akkor utána elég kínos lesz ott találkoznotok, edzenetek elõször jöjjön a finom verzió és ha az nem használ akkor jöhet a durvább.
A kérdező hozzászólása: köszi mind2-nek de áhhh h lehet vki ekkora f.asz :@ próbálok csúnyán nézni ha kérdez vmit tõ mondatban válaszolok ráadásul ilyen flegmán de nem értem áhhhh nem vágja le ?! el kell küldjem a ku.rva anyjába:@ és még én leszek a hü.lye ku.rva áhhh :@
ezt szerintem nem itt kellet volna feltenned , de ha már ide írtad válaszolok , nem sok mindent tudsz ellene tenni , maximum ha már nagyon rámenõs találj ki valami lekoptató dumát , ha továbbra sem száll le rólad , akkor marad az elküldés a jó k*va a**ába
A kérdező hozzászólása: ma 06:21 --> dehogy fekszek le vele XD nem olyan lány vagyok :D

Mit csináljak? Már nagyon idegesítő.

A fiú osztálytársaim állandóan mondogatják nekem ,hogy jól megdugnák a n?véremet. 12/L

Legjobb válasz: õ meg jót nevetne a 10cm-es kis kukacokon:D

õ meg jót nevetne a 10cm-es kis kukacokon:D
Akkor mond meg, hogy elmondtad a nõvérednek és õ beszélni akar velük.
Röhögd ki õket.
Küld õket a nõvéredhez, neki mondják.
Ne vedd fel! Az idegesítené õket a legjobban.
A kérdező hozzászólása: Olyan undorító dolgokat mondanak. :-(
A kérdező hozzászólása: A nõvéremnek nem merik mondani.
A kérdező hozzászólása: :D jó ötlet.
> és mégis még az életbe nem volt pasim! Szerintem ez nem egy nagy katasztrófa. > Mit csináljak már nagyon idegesit? Ne gondolj folyton erre. Foglald el magad.
Tényleg okos vagy, 3 egyszerû mondatban 6 helyesírási hiba. Plusz egy jókora önteltség, és ez az, amitõl tutira kudarcra vagy ítélve. Sokmindent elmond az, hogy mit emelsz ki magadból. Tipikus "modell-betegség", hogy nem vagy képes a felszín alá látni, és nem vagy képes leszállni a magas lóról. Majd ha elhiszed magadról, hogy nem vagy annyira hû de különb másoknál, majd ha nem az lesz a fõ, amit kiemelsz, hogy modellkedsz, ha majd normálisan viszonyulsz másokhoz, na akkor majd lesz pasid. Egyébként: mit csinálj? Pasizz... -.-
"Mit csináljak, már nagyon idegesít?" Tanuljál, tanuljál, olvassál, sportolj, táncolj, élt az életed míg gyermek vagy!!!Mert most vagy az a fiúkkal ráérsz érett korodban foglalkozni
Én is gondolkoztam hasonlóan magamról 15 évesen, csak nem mondtam ki ilyen nyíltan:) A lényeg, hogy míg ezzel foglalkozol ilyen intenzíven, nem lesz pasid. Tapasztalat. Futottam 2 évig egy srác után, mert tetszett, és azt hittem, ha nem õ akkor senki... Aztán csalódtam, mert lepattintott, és lemondtam a férfiakról örökre:D következõ héten összejöttem a szerelmemmel, ez egy éve volt már:) szóval nyugi. ja, és 17 voltam akkor:)
Modellkedsz? Nem zavar, hogy 13 éves vagyok? xD
Meg az egót is tedd alacsonyabbra.
es akkor mi van ha modelkedsz?/:) attol meg nem bisztos h szep vagy:) mutass kepet:D es majd meglassuk hogy szep vagye vagy nem
Tedd alacsonyabbra a mércét.
szeretem azokat a csajokat akiknek nagy az egója ^^ én is ilyen vagyok fiúba ^^ ismerkedhetnénk :)
A modellek 90%-a nem szép. Elég ha magas vagy, a többit a smink elintézi. Oh, és ki szeretne egy 2 méteres monstrummal járni? (a többség biztosan nem) Ja és nem, nem vagy okos, de a kérdés sem igazi.
Szerintem inkább pár kilóval kevesebb sminket kenjen fel magára. :) Nem mindenki akar egy múmiával járni. :D
felsorolom pontokban mit kell tenned : 1. tanulj meg írni 2. egoból visszafele 3. korosodjál meg 4. próbálj olyan pasik között nézelõdni akiket ismersz, mert ha szép vagy akkor egy idegenebb fiú biztos azt hinné hogy van barátod. 5. kenj fel pár kilóval több sminket a megszokottnál 6. ha rövidtávú kapcsolatot akarsz kezdj el tapizni egy nálad egy évvel idõsebb fiút aki köztudottan kúrja szép sorban a csajokat. 7. egyél több nokedlit, mert finom. UI.: jahm és szilvásbuktát mert azt szeretem <3 17/F
Várj!!
Az egész eddigi életed 15 darab évbõl áll. Mire számítottál, mi fog történni/minek kellett volna már történnie? Mit csinálj? Vedd a kezedbe a helyesírási szótárt, tanulj. 15 évesen ennyi legyen már legnagyobb gondod. "szép okos modellkedem!" Amíg ezek azok, amiket ki tudsz emelni a tulajdonságaid közül, ne akarj pasit. Egománia!
15 évesen még semmit nem kell elkapkodnod...
Ne csak a legjóképûbb pasikkal állj szóba, mert nekünk veletek ellentétben nemcsak a külsõ számít, így nekik nem kell ilyen beképzelt csaj!

Mit csináljak? Már nagyon idegesít. :/

mit csináljak? már nagyon idegesít.. lassan suli.. :/ hát eggyátalán nem várom.. utálom a sulit az osztályomat.. folyton csúfolnak. :/ a súlyom miatt illetve.. csak 2-3 lány de ha ?k elekezdik akor persze jönnek a többiek is.. tavaly is feleltem törib?l.. az eggyik lány P. beszólt.. hát persze neki köszönhet?en mindent elfelejtettem ideges lettem legszivesebben kirohantam volna és végül egyest kaptam..és persze ott rögtön legszivesebben el sírtam volna maga.. és ez már volt így párszor.. szóval mit csináljak? tudom hogy nem kell velük foglalkozni de akkor is nagyon zavar.. másik suliba akartam volna menni mondtam is anyáéknak de nem érdekli ?ket..most vagyok 2-os (gimi) még 3év.. nem írom ki.. barátam hát vannak de csak olyanok akikkel néha úgy elvagyok de velük se járok sehova meg amúgy se.. köszönhet?en annak az 2-3 lánynak akik miatt már semmi önbizalmam sincs.. nagyon unom. :/

Legjobb válasz: szedd össze magad és legyél kicsit talpraesettebb annak a 3 lánynak is biztos hogy vannak gyenge pontjai, szóljál be bátran, majd visszafogják magukat, ha rajtuk is röhögnek a többiek, az ilyen rosszindulatú nõkkel ezt kell csinálni

szedd össze magad és legyél kicsit talpraesettebb annak a 3 lánynak is biztos hogy vannak gyenge pontjai, szóljál be bátran, majd visszafogják magukat, ha rajtuk is röhögnek a többiek, az ilyen rosszindulatú nõkkel ezt kell csinálni
Ugyanebben a cipõben jártam/járok én is. Bár nekem sikerült sulit váltani, és azóta sokkal jobban érzem magam...de mindenhol megvannak ezek a beszólós emberkék, sajna nem lehet elkerülni õket:( milyen jó is lenne, ugye. A barátokkal is uggggyanez a helyzet mint nálad. Gondolom te is punnyadsz csomót, fõleg most nyáron... valahogy tényleg meg kéne beszélni ezt a suliváltást a szüleiddel.. örülnék ha sikerülne!Biztos vagyok benne, hogy jobban éreznéd magad, tapasztalatból mondom.(Szoktál ezekrõl a dolgokról beszélni amúgy a szüleiddel? Mármint arról, hogy csúfolnak, meg ilyenek...) Nekem sincs semmi önbizalmam...te sorstárs, akarsz róla beszélni nekem? :] Amúgy meg nem nagyon ajánlom ezt a beszólósdit, fõleg ha zárkózottabb vagy...
Azzal, hogy nem beszélsz hozzájuk, meg úgy teszel, mintha nem érdekelnének pontosan az ellenkezõjét éred el, felhívod magadra a figyelmet.
hülye kis ribanc.ok.. ha beszólnak akkor mond a következõt a 'vezetõnek': Hogy mondod? Túl sok fogad van? tényleg olyan vagy mint egy cápa.:) gyere ide segítsek?:D és ha nem megy oda akkor te mész utána, fogsz egy ollót és kényelmesebb fazonra vágod a haját, majd kitöröd a fogait.:)
rhadék kis pcsák! Azt hiszik, hogy õk szrták a spanyolviaszt. Semmiképp se hagyd magad, mert akkor tovább fognak csszegetni, mivel látják, hogy nem mersz visszaszólni. Én a helyedben odamennék és jól behúznék nekik. Vagy inkább sulin kívül kapnám el õket, mert úgy nem kapsz intõt. Egy a lényeg, ezeknek a kis primitív rbancokna k csak a pofájuk nagy. Ha összeszednéd magad és visszaszólnál nekik, de nagyon durván akkor még a szájuk is tátva maradna szerintem. ha nem segít még mindig behúzhatsz nekik. Ha súlyban több vagy náluk akkor nyilván erõsebb is! Vagy megkérsz pár embert, hogy együtt intézzétek el a kis pcsákat. Nem is kell hozzájuk érnetek, csak beszratjátok egy kicsit õket...utána tutira nem packáznak többé veled. Fel a fejjel, nincs mitól tartanod, mert mondom: csak a po.fájuk nagy. Biztos ilyen 20 kilós kis semmik akiket egy ujjal el lehet pöckölni. Na ennyi, fel a fejjel, és ne hagyd, hogy ezt csinálják veled!:) 19/L
ismerõs a helyzeted, engem azért basztatnak mert strébernek tartanak. amikor egyáltalán nem úgy viselkedek, szóval nem nyalok a tanároknak, meg nem kérkedek azzal, hogy ötöseim vannak, sõt néha már komolyan szégyenlem õket. nem tudom, hogy vannak-e barátaid az osztályban, ha vannak akkor örülj, hogy vannak, nekem is õk segítettek. ne érdekeljen az a 3-4 kis p.csa, akik jobbnak képzelik magukat. ha nincsenek akkor meg egyedül kell talpra állnod. tudom, hogy könnyû mondani, hogy ne foglalkozz velük, de csak ez az egyetlen megoldás. ja, és még annyit tudok mondani, hogy lehet, hogy idõvel jobb lesz. talán õk is felnõnek és megunják ezt a szemét játékot, amit veled ûznek. addig is, élvezd a nyár hátralévõ részét!:)
Az én osztályomba is ez van...:S De csak 1. És az a volt legjobb barátnõm! Tényleg beszélj a szüleiddel! NAGYON FONTOS LENNE
Határozott, spontán beszólások kellenek. Jól megagyalod, azt viszont látás, ha más nem segít. Legyél talpraesett, csajszi! :) Te is viselkedj úgy, ahogy õk veled. Nem fog nekik tetszeni, Neked sem, de legalább jól az orruk alá dörgölöd. De mondom, ha határozott vagy és spontán, sok mindent elérhetsz. Legyél úgymond "jó fej".
igaza van az utolsónak.
ugyanezez az én bajom is, csak nem a súlyom miatt csúfolnak, hanem mert ajakhasadékkal születtem.Neked meg még egész nagy szerencséd van, mert "csak"3 év van hátra a gimibõl.Nekem még 5:(14/L
húúúúúú de utálom az ilyeneket :@ kis elkényeztetett rohadt anoraxiás beképzelt...... nem is ragozom tovább. sztem is az a legjobb ha kiállsz magadért. nem feltétlenül verekedéssel de ha mégis akkor ne az iskola területén. frappánsnak kell lenned és vissza kell szolnod..akár egy mérges pillantás is elég lehet néha..ha eddig nem reagáltál semmit akkor ezen is meglepõdnek a kis tetvek. amúgy az ilyet én is szívesen megverném de tudom h könnyû mondani.. a lényeg h sztem se hagyd magad mert ezek nem hagyják abba csak úgy...ezzel növelik az egójukat h "hú de jól beszóltam" chhhhh...szánalmas -.-
most leszek 7.-es és 6.-ban egyfolytában ütött egy bottal az osztálytársam és elegem lett belõle ezért elvettem tõle és ketté törtem és utána azt mondtam neki:hogy a következõt a hátán fogom szét törni hogy ha nem hagy békén de amúgy abban az évben nekem egyik évfolyam társam a félyem be törölte a sáros cipõjét és neki ugrottam a törkának és úgy megszorítottm hogy majd nem sírt tõle már akkor abba hagytam és akkor le ordítottam a fejét és utána nem szekál de mind a kettõ 1. óta szekált és azzal el is intéztem õket utána már békén hagytak de én amúgy elõtte tesómon kívül senki mást nem vertem meg szóval keményen kell velük bánni vagy ha nem megy akkor mond meg nekik hogy , mennyire rossz neked és hogy haggyanak márbékén bár nem értek nagyon ehez de próbélt meg
E'n a helyedbe el kapnam valahol e's jol megverne'm de nem a suliba mert abbol meg proble'ma is lehetne.
Egy jó baseball ütõ csodákra képes :D Szivasd meg õket.Pl.: Dobd a hiperszuperméregdrága táskájukat a szemétbe/ ki az ablakon, Olvasd át a szabályokat és minden kis [email protected]ágárt köpd be õket, vagy verd be az orrukat nekik a fent említett baseball ütõvel :D
Vagy pl azt mondják hogy dagadt vagy akkor mond azt nekik hogy:Anorexiás ku..ák!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkienk (: majd megpróbálom.. :D
"Túl sok a fogad? Segítsek?" mindig beválik :D
én voltam ilyen helyzetbe de csak nagyon kevés ideig és pont azzal másztam ki belõle h visszaszóltam. ha vmit beszóltak én rájukmosolyogogtam és vmit beszóltam nekik. éppen az volt nekik az idegesítõ h azt látták h nem hatódtam meg tõle de mégis visszaszóltam azt is tök nyugodta. ez nagyon zavarta õket le is szálltak rólam. igaz azokban a pillanatokban mikor megbántodtak sírni is tudtam volna de akkor ezt nem szabadott kimutatni. szerintem próbálkozz ilyesmivel remélem sikerül és leszálnak rólad :)
A kérdező hozzászólása: áhh.. nekik nem lehet beszólni.. mert akkor már teljesen kiakadnak meg minden akkor csak jobban fognak szivatni.. de hogyha ebbe az évbe is ez fog menni akkor tényleg el fogok menni a suliból..
A kérdező hozzászólása: oke írj privit. (: amúgy nem szoktam errõl anyáékkal beszélni nem is tudnak róla.. azt hiszik hogy minden rendben van de mind1. most õk úgyse tudnának mit csinálni.. meg nagyon itthon sincsenek anyáék.. állt. úgy van hogy anya reggel elmegy kb6-7kor utána hazajön éjfélkor utána apa megy helyette este utána anya elmegy délben szval ritkán vannak itthon ha meg itthon vannak mindig kint vannak szval idõ se lenne.. na mind1 majd csak lesz vhogy akkor írj privit.
Sajnos mindíg vannak ilyen barmok akik másokat [email protected] a baj minél jobban látják rajtad hogy idegesít, annál jobban fognak [email protected]óbálj úgy tenni mintha nem érdekelne a dolog.Meg ne is érdekeljen, jó könnyû ezt mondani tudom.Visszaszólni ne szólj nekik, csak annál rosszabb lesz a helyzet.Én a helyedben sulit váltanék, már ha ennyire idegesít az a pár ember.Beszéld meg szüleiddel is.SOK SIKERT AZ ÉLETBEN!
A kérdező hozzászólása: köszi (:
Tanulj, olvass könyveket, figyelj oda az órákon és próbálj meg a legjobb lenni az osztályban és vess egy pillantást Kobe Bryant (kosárlabdázó) reakciójára és hogy hogy csinál magából hülyét Chris Rock. http://www.youtube.com/watch?v=2ycvpbVqSCI
Mar ne haragudjatok, de szerintem hulyeseg ez a "nem szolsz vissza, abbahagyjak" szoveg. Ezek a szemetek mindig azokat szurjak ki maguknak, akiken eleve latszik, hogy bizonytalanok, keves az onbizalmuk. Ezeknek olyan alacsony az ertelmi szintje, hogy azon is rohogni fognak, ha csak ulsz es neman nezel magad ele. (gondolom ezt mar tapasztaltad) A megoldas igenis az, ha kiallsz magadert, visszaszolsz, vagy utsz. Tapasztalatbol beszelek amugy. Engem is csufoltak kozepsuliban, nehany budos cigany, megpedig azert, mert gondor volt a hajam es nem szerettem divatosan oltozkodni. Az elejen nem torodtem veluk, aminek az lett az eredmenye, hogy egyre durvabb dolgokat szoltak be es komolyabban szivattak. Aztan egyik nap, mikor elkezdtek a hulyesegeiket, felalltam es utni rugni kezdtem az egyik csajt. Attol a naptol kezdve mar nem piszkaltak tobbet. Tavolrol meg neha odaszologattak, hogy mennyire utalnak, de nem mertek tobbe szemelyeskedni vagy ilyesmi. Az ilyenekkel igy kell banni.
A kérdező hozzászólása: joo de ha visszaszólok nekik akkor úygis csak jobban fognak b.szogatni ha meg nem akkor szval tökmind1.. ://
Pfh, ...Miért ha visszapofáz akkor lenyugodnak??:DNem hiszem, annál nagyobb ellenszenvet fog kelteni, ha látod vkin hogy nem érdekli amit mondasz neki, akkor nem beszélsz hozzá te sem.Ennyi az alapelv.Te is ha beszólsz vkinek de az csak folyamatosan kiröhög, nem foglalkozik vele, akkor folytatod?Én nem folytatnám.Mondjuk alapból nem szólok be senkinek!Ennyi
ja ez a gáz velem is :S mert látják rajtunk, hogy be vagyunk k*lázva. :(
Nekem is volt ilyen, engem azért szívattak mert olyan vagyok mint egy remete, nem nagyon csípek társaságban lenni, és fáradságnak veszem ha mással kell társalognom, jó persze ebben van az én hibám is mert marha egoista vagyok és 4, 6-4, 7 re teljesítettem most 5 év végén középsuliban, szóval én ilyen vagyok, de mikor fél év után meguntam, hogy piszkálnak én azt a 2 kölköt a suli gyengélkedõjére küldtem, jó kaptam szaktanárit meg szülõket is behívták, de az az érzés az az érzés amikor elszáll az agyad teljesen kikapcsolsz és csak ütsz kerülöd a támadást megint ütöd és a fejét vered a szekrénybe már 5x(ekkor törtem el az orrát) aah az csodás, utána vidáman éltem tovább nélkülük az életem és hozzám nem mertek szólni :) szóval én így értem el a célom, persze ki hogy
régen nekem is ugattak...beb*sztam egyet a kis ku*vának azt 2 évig hozzám se szólt :D
Ezaz! Akik azt irjak, hogy ne szolj vissza meg soha nem voltak ilyen helyzetben. Egyebkent eddig visszaszoltal? Nem. Es abbahagytak? Nem.
és bocs a helyesírási hibákért utolsó voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!