Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak hogy pattanásos és (4 db)

Nagy problémám van. Nemrég lettem 25 éves és a minap ébredtem rá, hogy (kicsit hülyén fog hangzani) még mindig pattanásos az arcom. Mit csináljak, hogy elmúljon? Kicsit kellemetlen, hogy ennyi idősen is ezzel kell foglalkoznom!

Nem annyira vészes, de mindig van az arcomon bel?le 2-3 db. Ha tudtok valami tuti tippet, nyitott vagyok mindenre!!!!

Legjobb válasz: http://mannaszappan.hu/coco-szappan-teafaolajjal-es-shea-vaj..

A kérdező hozzászólása: És ezt hol tudnám megvenni? Kizárólag online tudom megrendelni? Külföldi vagyok, de nagyon szeretném kipróbálni...
igen, még csak online boltjuk van :( de nekem bevált (21 évesen is totál pattis voltam)

Mit csináljak azzal hogy pattanásos és száraz a böröm?

22 éves lány vagyok,eddig soha nem voltak pattanásaim.Nem tudok vele mit csinálni,mert a száraz a böröm és a tonikok meg a hasonló krémek kiszárítják.

Legjobb válasz: Használj körömvirág-szappant az arctisztításhoz, az gyulladáscsökkentõ, és nem szárítja ki a bõrödet.

Használj körömvirág-szappant az arctisztításhoz, az gyulladáscsökkentõ, és nem szárítja ki a bõrödet.
elõször is járj nyelvtan és fogalmazás korrepetálásokra. Másodszor menj el bõrgyógyászhoz.


Mit csináljak? Meg szeretném csinálni hogy szép sima legyen, és ne üssön ki mert ki szokott meg ne legyen "pattanásos".

le akarok feküdni a barátommal. Meg is beszéltük, hogy megcsináljuk, de az a gond hogy én mindig borotváltam és piros pattanásszerű dudorok jöttek ki ott, én pedig piszkáltam meg ilyenek és a helye ottmaradt.tudtok valamit ajánlani hogy a helyét eltüntessem?

Legjobb válasz: minek borotválod, ismét a fanszõr a menõ.Az legalább el is takarja a hegeket.Persze a lyuksid körül lekaphatod,mert inkább az zavarná a barátodat, ha kiszõrösödne a makk Marci..

minek borotválod, ismét a fanszõr a menõ.Az legalább el is takarja a hegeket.Persze a lyuksid körül lekaphatod, mert inkább az zavarná a barátodat, ha kiszõrösödne a makk Marci..
Mondjuk gyantáztatni? Egy kozmetikus fia (komoly)
jobban jártál volna, ha gyantáztatod, menjél el kozmetikushoz, de ha szõrbe növés, akkor nem biztos, majd kiderül
A kérdező hozzászólása: És teljesen el lehet tüntetni?
max alapozó...Hacsak nincs a piacon, valami gyors szõr növesztõ szer..
Villanykapcsolóval ellehet tüntetni.
Van erre egy tuti módszer; ne távolítsd el onnan a szõrt. Ha a bõröd bírná a gyûrõdést, és nem mellékesen nem egy igen érzékeny és kényes testrész lenne ott, szõrzet sem lenne. Arra még nem gondoltál, hogy nem véletlenül van ott szõrzet? Semmilyen könnyû, vagy olcsó módszerrel nem fogod tudni teljesen simára megcsinálni. És amiket leírtál, csak hétköznapi kellemetlenségek a szõrtelenítés következményeiként. Egy komolyabb fertõzés sokkal nagyobb gondot okozhat Neked évek múltán. Döntsd el, mennyire fontos ez Neked. Vagy borotváld továbbra is, és költs mindenféle kencékre... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!