Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak hogy pattanásos (9 db)

Mit csináljak hogy pattanásos legyen az arcom?

mit kenjek rá vagy mittudom én

Legjobb válasz: Hát én minden nap szappannal mosok arcot, használtam nivea kék tégelyeset is, de nem lettek pattanásaim. Egy-két hétre a frufrumtól elõjöttek, mondjuk az csak homlokra jó. Talán keress valami nagyon zsíros krémet és sokat kenegesd vele az arcod. Mondják azt is, hogy a csokitól/olajos magvaktól elõjönnek a pattanások. Kinek hogy...

Hát én minden nap szappannal mosok arcot, használtam nivea kék tégelyeset is, de nem lettek pattanásaim. Egy-két hétre a frufrumtól elõjöttek, mondjuk az csak homlokra jó. Talán keress valami nagyon zsíros krémet és sokat kenegesd vele az arcod. Mondják azt is, hogy a csokitól/olajos magvaktól elõjönnek a pattanások. Kinek hogy...
mért akarsz pattanásos arcot?? egyél rengeteg chipset meg zsiros kajákat és egésznap ülj a gép elõtt
én válaszolok, de elõbb írd meg miért akarsz pattanásokat! addig nem írok semmit
Szappannal mosd. Nagyon szárít, ezért pár nap alatt a bõröd sokkal több faggyút fog termelni a szokásosnál, aztán megjelennek majd a patik. Estére pedig kend be a Nivea classic krémmel (tudod, az a kék tégelyes) vastagabb rétegben a bõröd.
mire jó az neked?
Szotyizz. Attól nekem mindig kijött tini koromban...
Szia bár nem tudom miért akarod de adok pár tanácsot egyél rengeteg édeséget szotyit füszeres kaját hanyagold a arctisztitást nyukálj hozzá koszos kézzel esténként nere mosd le a sminket . Megláttod kedves kérdezõ ezzek után lesz rajtad pattanást ha te ezt akarod!
Kamukérdés! Menjél csak vissza a játszótérre, 13 éves kis hülye!

Mit csináljak, hogy ne legyek pattanásos alkohol fogyasztás után?

Legjobb válasz: ne igyál alkoholt! amúgy meg nem az alkoholtól vagy pattanásos, hanem az izzadságtól, ami a piálás miatt van...megmosod a fejed sûrûbben és kész...használj sószappant is

ne igyál alkoholt! amúgy meg nem az alkoholtól vagy pattanásos, hanem az izzadságtól, ami a piálás miatt van...megmosod a fejed sûrûbben és kész...használj sószappant is
Várj amíg elmúlsz 16:D
Szexelj egy nagyot!!!D)
Oh, a nagy jogász már megint...
Wow, az elsõ válaszadó igényes.
Én azt vettem észre, hogy mivel az ivástól kiszáradok, másnapra eltûnnek a 'friss' pattanásaim, és 24 órán belül sosem jön ki új. Hát, ez nem volt válasz a kérdésre, de legalább felvágtam. :D

Mit csináljak hogy ne legyen pattanásos, mitesszeres a bőröm?

Körülbelül 1 éve jelentek meg a homlokomon a mitesszerek.Azóta folyamatosan minden hónapban járok kozmetikushoz,tini kezelésre,de nem nagyon használ csak 1-2 hétig.Használtam clean&clear arcmaszkot amit 1 órára rajta kellett hagyni,stbstb. de már egyre kevesebb önbizalommal vagyok ezek miatt.Mit kéne csinálnom?15/L

Legjobb válasz: szerintem kérdezd meg a kozmetikosodat, hogy mit használj rá, de ha tényleg nem nagyon használ semmi és annyira zavar menj el bõrgyógyászhoz. egyébként most nekem is ugyan ez a problémám:)

szerintem kérdezd meg a kozmetikosodat, hogy mit használj rá, de ha tényleg nem nagyon használ semmi és annyira zavar menj el bõrgyógyászhoz. egyébként most nekem is ugyan ez a problémám:)
Nem tudsz vele sok mindent kezdeni, pár év és elmúlnak. A rendszeres tisztítás sokat segíthet, de csodát egyetlen termék sem fog tenni. Nekem pl a pattanások arról beszélnek, mikor jön meg. Egy hétig nagyon rossz, utána pár nap és rendbe jön, aztán kezdõdik újra.

Nagy problémám van. Nemrég lettem 25 éves és a minap ébredtem rá, hogy (kicsit hülyén fog hangzani) még mindig pattanásos az arcom. Mit csináljak, hogy elmúljon? Kicsit kellemetlen, hogy ennyi idősen is ezzel kell foglalkoznom!

Nem annyira vészes, de mindig van az arcomon bel?le 2-3 db. Ha tudtok valami tuti tippet, nyitott vagyok mindenre!!!!

Legjobb válasz: http://mannaszappan.hu/coco-szappan-teafaolajjal-es-shea-vaj..

A kérdező hozzászólása: És ezt hol tudnám megvenni? Kizárólag online tudom megrendelni? Külföldi vagyok, de nagyon szeretném kipróbálni...
igen, még csak online boltjuk van :( de nekem bevált (21 évesen is totál pattis voltam)

Az arcom sokszor pattanásos. Mit csináljak hogy elmúljon vagy ki se jöjjön rajtam?

...

Legjobb válasz: Én Sotret nevû gyógyszert szedek. Az arcom, a hátam és a mellkasom is szép lett tõle. Bõrgyógyász írta fel. 15/F

Én Sotret nevû gyógyszert szedek. Az arcom, a hátam és a mellkasom is szép lett tõle. Bõrgyógyász írta fel. 15/F
Életkortól és nemtõl is függ. Egyiket se írtad meg. Az elsõ javaslatom egy kozmetológus bõrgyógyász, aki megfelelõ gyógyszert írhat fel neked, a második pedig egy jó kozmetikus, aki úgy tudja kinyomni a pattanásaidat, hogy 10-15 év múlva ne legyen foltos az arcod, mint nekem. Az én anyám nem vette komolyan a pattanásaimat tizenéves koromban, elintézte azzal, hogy majd elmúlik. Nos, el is múlt, 32 éves koromra, mire terhes lettem és megváltozott a hormonháztartásom... Az elmúlt 20 és nyomkodásainak nyomát azonban már semmivel sem lehet eltüntetni, legfeljebb alapozóval. Szóval irány egy kozmetológus bõrgyógyász és egy jó kozmetikus!
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok és csaj.
Sok múlik az étkezésen is, ne egyél sok csokit, csipszet, sós mogyorót, szotyi is tilos!!! Igyál sok vizet, zöld teát!
Akneroxid
Használj Zinerityet. Bõrgyógyász írja fel. Elég drága mert 1800 ft körül vn. Egy oldatból és egy porból áll. Az oldatot át kell önteni óvatosan a porral félig teli tubusba és lezárni rátekerni a tetejét és jól alaposan összerázni. Mivel olyan golyós hálós féle a teteje a tubusának körkörösen enyhén megdöltve hogy bõven jöjjön blõle kell felkeni az egész arcra(arclemosóval vagy Dove szappanal megtísztított börre!!).Tuti 5 nap múlvaleszáradnak a pattanások, és olyan másfél hét múlva még a piros nyomok is eltûnek. Nem iritálja a bõrt. Mondjuk a Meromicyin se rossz(Kb 600-800 ft).
Zinerity vagy Meromicyin!!Megtísztított száraz bõrre felkeni.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
elõször is járj nyelvtan és fogalmazás korrepetálásokra. Másodszor menj el bõrgyógyászhoz.

Mit csináljak? Meg szeretném csinálni hogy szép sima legyen, és ne üssön ki mert ki szokott meg ne legyen "pattanásos".

le akarok feküdni a barátommal. Meg is beszéltük, hogy megcsináljuk, de az a gond hogy én mindig borotváltam és piros pattanásszerű dudorok jöttek ki ott, én pedig piszkáltam meg ilyenek és a helye ottmaradt.tudtok valamit ajánlani hogy a helyét eltüntessem?

Legjobb válasz: minek borotválod, ismét a fanszõr a menõ.Az legalább el is takarja a hegeket.Persze a lyuksid körül lekaphatod,mert inkább az zavarná a barátodat, ha kiszõrösödne a makk Marci..

minek borotválod, ismét a fanszõr a menõ.Az legalább el is takarja a hegeket.Persze a lyuksid körül lekaphatod, mert inkább az zavarná a barátodat, ha kiszõrösödne a makk Marci..
Mondjuk gyantáztatni? Egy kozmetikus fia (komoly)
jobban jártál volna, ha gyantáztatod, menjél el kozmetikushoz, de ha szõrbe növés, akkor nem biztos, majd kiderül
A kérdező hozzászólása: És teljesen el lehet tüntetni?
max alapozó...Hacsak nincs a piacon, valami gyors szõr növesztõ szer..
Villanykapcsolóval ellehet tüntetni.
Van erre egy tuti módszer; ne távolítsd el onnan a szõrt. Ha a bõröd bírná a gyûrõdést, és nem mellékesen nem egy igen érzékeny és kényes testrész lenne ott, szõrzet sem lenne. Arra még nem gondoltál, hogy nem véletlenül van ott szõrzet? Semmilyen könnyû, vagy olcsó módszerrel nem fogod tudni teljesen simára megcsinálni. És amiket leírtál, csak hétköznapi kellemetlenségek a szõrtelenítés következményeiként. Egy komolyabb fertõzés sokkal nagyobb gondot okozhat Neked évek múltán. Döntsd el, mennyire fontos ez Neked. Vagy borotváld továbbra is, és költs mindenféle kencékre... :)

Mit csináljak azzal hogy pattanásos és száraz a böröm?

22 éves lány vagyok,eddig soha nem voltak pattanásaim.Nem tudok vele mit csinálni,mert a száraz a böröm és a tonikok meg a hasonló krémek kiszárítják.

Legjobb válasz: Használj körömvirág-szappant az arctisztításhoz, az gyulladáscsökkentõ, és nem szárítja ki a bõrödet.

Használj körömvirág-szappant az arctisztításhoz, az gyulladáscsökkentõ, és nem szárítja ki a bõrödet.

Nagyon pattanásos a bőröm, mit csináljak? Használhatok púdert, vagy ilyesmit, hogy ne látszódjon?

Legjobb válasz: Nos, mint már párszor írtam az élesztõ jót tesz neki, tehát azt lehet enni...Bár tény nem vmi finom... :S Havonta-kéthavonta érdemes eljárni kozmetikushoz és ki kell próbálni különbözõ tonikokat, arclemosókat. Ezek mellett természetesen használhatsz alapozókat, púdereket.

Nos, mint már párszor írtam az élesztõ jót tesz neki, tehát azt lehet enni...Bár tény nem vmi finom... :S Havonta-kéthavonta érdemes eljárni kozmetikushoz és ki kell próbálni különbözõ tonikokat, arclemosókat. Ezek mellett természetesen használhatsz alapozókat, púdereket.
És ha egyfolytában alapozókat használsz, akkor alaposan eltömõdnek a pólusaid és csak rosszabb lesz, de takar ez tény.De talán meglátogathatnál egy bõrgyógyászt is esetleg. Nem akarlak elkeserítei, de a Kedvesem mindent megpróbált, és most 28 évesen is baromira patis a bõre.Lehet a tiéd csak a kamasz pati, ami meg idõvel múlik.
Nem tudom hány éves vagy, de szerintem ne a póderel és alapozóval kezd, hiszen lehet hogy ezek tényleg csak a tini pattik és akkor inkább arra kéne fektetni a hngsúlyt, hogy kezeld õket, próbálj ki arclemosókat, mindenkinek más használ, ez függ a bõrõd tipúsától is, menj el kozmetikushoz, hogy õ mit ejánlana. Ha pedig már túl vagy a tinikorszakon, akkor bõrgyógyász, de van ismerõsöm, aki már 30 felé közeledik és pattis, semmi nem segített neki, így õ alapozót használ munkában, de hazaérkezve alaposan letisztítja, és ha nem feltétlenül szükséges akkor ne használj, az alapos tisztítás pedig minden esetben, mindenkinél fontos!
Feketeszappant rá!! Ilcsi kozmetikum és szuper!
Kérdés az, hogy mennyire súlyos a dolog. Ha sok és gennyes pattanásod van, érdemes bõrgyógyászhoz menni. Van egy gyógyszer, ami ismereteim szerint eddig mindenkinek nagyon hatásos volt, de csak téli idõszakban lehet szedni, mert fényérzékenységet okoz, és csak gócvizsgálat után (fogorvos, fül-orr-gégész) írják fel. Nem szabad teherbe esni sem mellette, mert magzatkárosító hatása van. Sajnos a neve nem jut eszembe.
Azt nem írtad le, hogy hány éves vagy. A lényeg az, hogy a bõrtipusodnak megfelelõ ápoló családot használj (valószínû, hogy normál-zsíros bõröd van). A családban legyen tisztító, tonizáló és hidratáló. Púdert is olyat válassz, ami zsírszabályozó.
Használj pl. gyógykorrektort. Nekem a bõrgyógyász adta még annó. Azóta Diane35 fogamzásgátlót és Zineritet használok. A Feketeszappan szintén elég hatásos volt, azt a kozmetikustól kaptam, szárító krémmel és valamilyen keringésélénkítõ pakolással, de hogy nyomkodja az arcomat azt nem hagytam, mert bármilyen profi volt, csak rontott a helyzeten. Az élesztõ, cink (pl. Unizink tabletta)megintcsak olyasmi ami bevált. A Babaszappan is jó, iletve a patikai babafürdetõk. Ugyan nem tudom hány éves vagy, de a rendszeres szexuális élet is segít állítólag. Bõrgyógyász antibiotikumot is adhat. Hirtelen több nem jut eszembe...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!