Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak hogy, hogy eltűnjön (38 db)

Mit csináljak hogy ez eltűnjön? Help. Nagyon csunya! : /

szóval múltkor ilyen kis itthoni szolival, szoliztattam "a lábam és kiszáritotta a bőröm gondolom mert elkezdtem hámlani.. a combomon .és utána úgy napoztam, viszont azon a helyen ahol hámlott még a friss bőr leégett és Most bebarnult ilyen nagyon sötét barna foltokban:S a többi helyen tök szép barna lettem de a combomon egy részben sötét nagyobb barna foltok:( lehet ezzel valamit csinálni??:S

Legjobb válasz: Ne szolizz, ne napozz egy ideig, hidratáld minden nap, radírozz hetente 2szer.

Ne szolizz, ne napozz egy ideig, hidratáld minden nap, radírozz hetente 2szer.
make-up
A kérdező hozzászólása: de hiába lealapozom meg bármi látszik :/
Fogkrémmel kend be. Ritkán alkalmazom én is, csak ha nagyon muszály. Viszont épp a leírt állapotrs ideàlis, holnapra nem lesz piros, nem fog fájni, a dudor kisebb lesz, bár azért el nem tûnik teljesen, a smjnkkel együtt jò lesz.
A kérdező hozzászólása: köszii:)
na mi történt, kiváncsi vagyok. Jó lett? Mert akkor jegyzem a módszert...
A kérdező hozzászólása: hát úgy volt h bekentem a fogkrémmel de csípett így nem sokat volt rajta és alapozóztam és az leszárította szépen most nem látszik egy icicpicii piross pöttyön kívül semmi
Én vagyok a fogkrémes tippadó. Örülök, h sikerült neked is, persze nem tökéletes megoldás, de végszükség esetén jól jön... :)
A kérdező hozzászólása: igeen iggen :) de ez akkor jó ha hétvégén van és akk nem látják sokan ;)

Nőtt egy rohadt nagy kinyomhatatlan pattanásom. Mit csináljak vele, hogy eltűnjön?

Legjobb válasz: gõzöltesd legalább 10 percig.. elõtte bekenheted az arcot ilyen pattanásos arcradírral és úgy nagyobb a hatása. majd tegyél rá egy kis alkoholt, utána pedig valami szintén pattanásokra krémet.

gõzöltesd legalább 10 percig.. elõtte bekenheted az arcot ilyen pattanásos arcradírral és úgy nagyobb a hatása. majd tegyél rá egy kis alkoholt, utána pedig valami szintén pattanásokra krémet.

Mit csináljak hogy végleg eltűnjön?

kb. 2 hónapja leforráztam a combom egy területen (nagyobb mint egy tenyérnyi) és tudom h lassan múlik el, de félek h megmarad a nyoma. Mit csináljak h ez ne következzen be?

Legjobb válasz: Leforráztad? ÚÚÚ az szerintem sose lesz az igazi! Én vasalóval égettem meg a kezem egy kicsit és még most is megvan,de már halványabban! De muszáj hozzá tennem,hogy ez 7 éve történt! Testápolózd,kenegesd krémmel!

Leforráztad? ÚÚÚ az szerintem sose lesz az igazi! Én vasalóval égettem meg a kezem egy kicsit és még most is megvan, de már halványabban! De muszáj hozzá tennem, hogy ez 7 éve történt! Testápolózd, kenegesd krémmel!

Ki van szívva a nyakam és mit csináljak, hogy hamar eltűnjön?

Legjobb válasz: Tegyél rá korrektort, vagy alapozót, vegyél egy csinosabb sálat/kendõt, és legközelebb ügyelj rá, hogy ne történjen ilyesmi!

Tegyél rá korrektort, vagy alapozót, vegyél egy csinosabb sálat/kendõt, és legközelebb ügyelj rá, hogy ne történjen ilyesmi!
Azért kell szégyellni mert proli szokás.Sose értettem, minek kell megbélyegezni azt az embert, akit szeretsz, ez olyan mintha megjelölné valaki a területét, hogy az az övé. Hogy megmutasd hogy te már voltál pasival/nõvel, vagy hogy tudja a külvilág, hogy neked van partnered? Ehh...Legközelebb inkább valami eldugott helyre csinálja, (dekoltázs, tarkó)akkor nem lesz neked késõbb ciki, és mégis jó akkor. Amúgy alapozó, korrektor, pár napon belül elmúlik. Legközelebb meg ne engedd meg látható helyen.
Eléggé gusztustalan és gyerekes szívott nyakkal dicsekedni. Mellesleg senki másra nem tartozik, csak kettõtökre, hogy mi történik a hálószobában. És kösd be a nyakad, neked is biztos van olyan emós kockás sálad. az pont jó erre.
egy dolog azért kiszívni mert dicsekedni akar vele valaki és más dolog kiszívni mert szereti valaki és leszarni a többiek véleményét.
Gratulálok, elõbb gondolkodtál volna ezen:-//
mért kell azt szégyelni?
Hogy van kiszívva a nyakad?
Pardon. Az elsõ oldalra már ugyis leirtam, a véleményem, csak hozzátettem még ezt. Remélem már elmult:D
A kérdező hozzászólása: jaértem.semmigáz. amúgy már csak egy nagyon picit látszik.:)
Szájkosár! A kutyáknál bevált, és ha szado hajlamokkal rendelkezik a párod, lehet hogy még dijjazza is :D
dörzsöld meg egy fasszal xD
Zúzdásokra és véraláfutásokra használatos krémmel kend be mivel a kiszívott nagy véraláfutás! Szövetek közé bepréselõdött alvadt vér.
A kérdező hozzászólása: ezt senki nem kérdezte xd a többeknek meg köszönöm :D
Tény?Én sose élveztem, hogy van egy kib***tt nagy vörös folt a nyakamon, mintha folytogattak volna, föleg fellépésekre járok, mit szólna a nagyérdemû? Hogy néznék ki színházban, kiszívott nyakkal? Hát telibe röhögnének.
Púder:Dxd
azt hallottam, hogy amikor fésülködsz, akkor a kiszívott részen is megy át egy párszot a fésûvel, mert akkor a vér ami ott van hamarabb felszívódik. Mielött bárki lehülyézne annak megsúgom, hogy így a vérlemezkéket eltöri amik ott vannak, és így hamarabb felszívódik a szervezetben.
rakj rá fogkrémet. nálam bevált :)
Egyszerûen hintõpor, többször naponta.
Talán a fogkrém halványítja, de pl a sál az jó, amúgy is divatos, mármint nem egy nagy kötött 2 méteres :D
Kiszívott nyak?, jajde jó hogy kimaradt az életembõl!! Ha mégis megtörténik, sál, borogatás talán használ...

Mit csináljak hogy hamar eltünjön a monoklim?

Legjobb válasz: Semmit, azon csak az idõ segít, hogy felszívódjon. Addig meg ha találsz otthon alapozót, akkor tüntesd el azzal a foltot. A dagadást meg jegeld és visszahúzódik.

Semmit, azon csak az idõ segít, hogy felszívódjon. Addig meg ha találsz otthon alapozót, akkor tüntesd el azzal a foltot. A dagadást meg jegeld és visszahúzódik.
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõ mig magátol felszívódik kb?
menj be a gyógyszertárba és mond a patikusnak hogy ez és ez a probléma, fog adni valami gyógyszert ami segíti a véres dolgok felszívódását. Vagy ha nincs merszed elmenni (bár légy bátor, nem olyan vészes dolog) küldj el valakit. Ha természetes dolgot akarsz, kenegesd körömvirág krémmel. ez krém a másik tabletta (asszem Rtascorbin a neve). Remlem tudtam valamit segíteni, jobbulást
bocsi helyesbítek mert elírtam: Rutascorbin a neve. Bocsi. (az elõzõ válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: de a rutascorbin nem orrvérzésre van?
Szia! nekem az Arnika krem segitett, csodaszer..

Mostanában megint küldözgetik a vírusokat MSN-en. Tegnap véletlenül az egyikre rákattintottam:S Mit csináljak? Hogyan törölhetném vagy mit töltsek le hogy eltűnjön? :/

Legjobb válasz: nekem nod32-es vírusirtóm van, az elég jól tud használni, de kérdés mióta terjeng a vírus a gépeden, mert akkor az op rendszered instabillá teszi és össze omlik, szóval ilyenkor a legbiztosab a formázás, bár én nem vagyok informatikus, hátha valaki tud jobbat mondani...... UI: egy nap elég ahhoz, hogy elterjedjen annyira, ha kiírsz vmit azon is rajta legyen, szóval óvatosan!

nekem nod32-es vírusirtóm van, az elég jól tud használni, de kérdés mióta terjeng a vírus a gépeden, mert akkor az op rendszered instabillá teszi és össze omlik, szóval ilyenkor a legbiztosab a formázás, bár én nem vagyok informatikus, hátha valaki tud jobbat mondani...... UI: egy nap elég ahhoz, hogy elterjedjen annyira, ha kiírsz vmit azon is rajta legyen, szóval óvatosan!
Hát istenem! Ez nálam is úgy van h az egyik partner percenként küldözgeti. gondolom ez az a "nézd meg a képem:D +link" -es dolog. Ha a linkre kattintasz csak akkor no panic! Nem probléma. De ha le is töltöd ami egy DOS alapú fájl...akkor van a gáz. Ha letöltötted akkor keresd meg a gépen hova mentette és töröld! lomtárból is! Ha nem mentél a letöltésre/megnyitásra/mentésre akkor nincs gáz. ;) Amúgy NOD32, és Avast a legjobb szerintem....

A tabletem bekapcsolása után a következõ üzenet jelenik meg:"mi ez a dal? " Mit csináljak, hogy eltünjön?

A napokban letöltöttem egy zenei videót de a google keresõbõl sem tudom törölni a video címét.

Volt egy pattanás a homlokomon és kinyomtam. Most nagyon csúnya. Mit csináljak vele, hogy minnél hamarabb eltűnjön? :s:$

Legjobb válasz: Kamillát felforralsz és ha kihûlt elenyomsz egy vattát és rányomod a pati helyére. Nekem az ált lelohasztotta a gyulladást. Ha nincs otthon kamillád akkor próbálkozz valamilyen aloe vera készítménnyel, esetleg magával a növénnyel. Egy barátnõm viszont azt mondta, hogy ha kryogélt ( vagy fagyasztott borsót vagy ilyesmit) nyomott a homlokára, szintén jobban gyógyult a pattanása. Esetleg vmi tonik (apukád arcszesze...) Más otthoni praktikát sajna nem tudok. Egy próbát megérnek ezek...:)

Kamillát felforralsz és ha kihûlt elenyomsz egy vattát és rányomod a pati helyére. Nekem az ált lelohasztotta a gyulladást. Ha nincs otthon kamillád akkor próbálkozz valamilyen aloe vera készítménnyel, esetleg magával a növénnyel. Egy barátnõm viszont azt mondta, hogy ha kryogélt ( vagy fagyasztott borsót vagy ilyesmit) nyomott a homlokára, szintén jobban gyógyult a pattanása. Esetleg vmi tonik (apukád arcszesze...) Más otthoni praktikát sajna nem tudok. Egy próbát megérnek ezek...:)
Valószínû hogy máskor is lesz még pattanásod. Ezért legjobb ha holnap bármelyik DM- szaküzletben veszel VERMIX Szárítókeverék fortét és azzal jól bekened a pattanásod helyét naponta töbszõr is. Erõsen fertõtlenít, gyulladás ellenes, szárító hatású.Kapható még a Herbaházban, ÁRKÁD FSZT-i bioboltban, Mediline nagykerben üdv, Kozmetikus Kati

Az orrom alatt piros, gondolom az orrfújástól. Mit csináljak, hogy eltűnjön?

Legjobb válasz: Jobb minõségû papírzsepi és ajakáplóval kend be,hogy ne száradjon ki jobban és ne sebesedjen ki.

Jobb minõségû papírzsepi és ajakáplóval kend be, hogy ne száradjon ki jobban és ne sebesedjen ki.
Elsõvel egyetértek. Minden orrfújás után kend be Labello-val (vagy valami hasonlóval).
Kencék? Van egy kicsi, tubusos Orrkenõcs (Ez a neve:) Naturlandos, ilyen fehér-kék-zöld a doboza, nekem jó szokott lenni. Esetleg próbáld meg.
én kamillás kézkrémmel vagy testápolóval szoktam bekenni és egyáltalán nem lesz se piros se sebes :)
Kend be Bepanthennel, az nálam elég gyorsan begyógyítja a sebeket, és eltûnteti a bepirosodást!!
neogranormon krém
Freenosal (tengervizes orrspray). És esetleg kamillateás gõzölés.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi! De most is zewa papírzsepit használok, szerintem jó minõségû.
Alsol vagy Nivea krém. Zewa nekem nem jön be, próbáld ki a Klenexet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!