Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak hogy, hogy (11415 db)

Lassan és finoman kezdje el berakni, vagy próbálj meg te ráülni, így tudod irányítani a kezdeti sebességet.
Használjatok síkosítót! Túl nagy a szerszáma, vagy nem vagy teljesen felizgulva?
Hát szerintem elõtte mondd neki hogy ujjazzon vagy pettingeljetek, ne pedig vágjatok bele a lecsóba csak úgy.
Olvasson errõl sokat - mostani bnõm életében én vagyok a 6. akivel lefeküdt és nekem õ a második mégis én mutatok neki új dolgokat - meg úgy benedvesedik tõlem mint senki mástól - szóval minden az elõjátékon múlik. 22F
ez az egész genetika, tágitani most lehet abortuszal, szülésel, öklözésel, vagy valami nagyobb tárgyakal, ha a barátod farkátol is fáj a nagyob tárgyaktol megpusztulsz..
Simán ujjazással kezdjetek, egy-kettõ-három stb, meglátod rövid idõn belül nem lesz semmi probléma. Ja, és az ellazulás és a sikosítás nagyon fontos!!!
A kérdező hozzászólása: jav* Otthon
Kérdezd meg mit csinálna szívesen!Valahova csak elmegy!focimeccs mozi vmi :) ha nem akar kérdezd meg h miért és mond el bátran h nagyon örülnél ha elkísérne mert nagyon rossz neked hogy egyedül kell menned.És találjatok vmi közös programot néha-néha, aztán hátha belejön :) sok sikert!
felejtõs, hogy változik néha-néha kihisztizhetsz egy-egy programot, de ugyis fogja huzni a száját.Nálunk is ez van.Mielõtt megismertem, állandóan buli, haverok, vagy akárcsak az éjszaka közepén kimenni kocsikázni...miota (2 éve) vele vagyok, azóta nélküle sehova (ha mégis, akkor azért nagy hiszti és engesztelehetm 2 hétig), vele is csak 2-3 havonta, inkább itthon üljünk, és filmezzük, pedig már elmondtam neki kismillioszor hol szépen hol kevésbészépen hogy ez igy nemoké huszonévesen. Boltig (300méter) nem jön le velem, nemhogy máshová... vagy hozzászoksz vagy ... 22/L (24/F)
A kérdező hozzászólása: Igen , kb nálunk is így van mint az utolsó hozzászolónál.Igen arra már rájöttem h változni nagyon sokat már nem fog:S Csak ez így meg annyira nem jó:S De nem akarok örökké hisztizni csak azért, hogy jöjjön el velem ide oda.Ebbe azthiszem egy idõ után bele lehet fáradni.

Mit csináljak, hogy a férjem megértse, hogy nem lehet szexelni? 13 hetes terhes vagyok, túl két vetélésen. A méhlepény eléri a méhszájat, ő is ott volt az uh-on, mikor az szonográfus is mondta, hogy kerüljük a házaséletet.

De ? ezek ellenére is minden este felhozza a témát, és mivel én nem megyek bele, azzal fenyeget, hogy majd megba*ik mást. Tudom, hogy másképp is meg lehet oldani, de ? már az orális szexet unja. Más féjre is ilyen, vagy csak az enyém ilyen érthetetlen, hogy nem tudja megérteni, hogy nem lehet?

Legjobb válasz: Szia!Ne haragudj de a férjed jó nagy bunkó!!!!!!Szeret egyáltalán téged???Épeszû ember nem mond ilyet a várandós feleségének!!!!És pláne nem így viselkedik!!

Szia!Ne haragudj de a férjed jó nagy bunkó!!!!!!Szeret egyáltalán téged???Épeszû ember nem mond ilyet a várandós feleségének!!!!És pláne nem így viselkedik!!
Bocs hogy ezt mondom de egy [email protected] a férjed... Én a párommal a 12.hét óta nem élünk intim életet, megoldom neki máshogy. Mindketten olyan nézetet vallunk, amibe nem fér bele terhesen az intim élet. Mert az egy baromság hogy a pici élvezi, sõt ... Ráadásul a méhösszehúzódások is problémát okozhatnak... Ezért van az hogy egyesek a terhesség vége felé így indítják be a szülést... Szóval lehet hogy más férje is ilyen az enyém nem. Úgyhogy összeteszem a két kezem. A férjednek meg üzenem, hogy máskor elõbb gondolkodjon hogy mit akar [email protected] vagy gyereket a ti körülményeitek miatt. (2 vetélés). Nagyon sajnálom hogy ezzel is csak nehezíti a terhességedet, gondolom akkor másban se nagyon együttérzõ és segítõkész.
nálunk nem lehetett sex, most már lehet, de nálunk fordított helyzet volt, én másztam férjemet, mert már néha alíg bírtam, õ meg h nem nem nem.... rosszul is esett :) nem is tudom mit csináltam volna ha õ akarja, én meg nem, és pláne h baj is lehet belõle... :( 37h km
Bocsi, de a férjed egy p*cs. Szerintem erõsen gondold át, hogyan / mennyire kötöd össze pont vele az életed. Egy gyerek erõs kapocs ám.
Ekkora tapló a földön nincs!!!!!! A helyedben én elgondolkodnék raja, hogy ha már most nem számít neki a gyerek, akkor késõbb milyen lesz a viszonya hozzá. Anno nekem sem lehetett, mert ugyanilyen gondjaim voltak, de a férjem megértette, de ha nem értette volna meg és félremegy, akkor most sírhatna a gyerekei után.....
ez most komoly? a szemem kerekedikki hogy ilyenek vannak....nekem hihetetlen hogy egy férfi ekkora tuskó legyen. az én férjem alig mer közeledni, szexelni velem, pedig nekünk szabad, mégis anynira félti a kismanónkat, meg hogy nekem is jó legyen. azt hiszem itt egy nagy alapos beszélgetés kell nektek, felfoghatná miket kockáztat ha nem tartjátok be az orvosi utasításokat! vigyáz magadra
Jaj...igaza van az elõttem szólónak, menjen, ha menni akar... Neked leginkább nyugalomra van szükséged, nem pedig arra, hogy terrorizáljon. Sok sikert kívánok Neked!!! :)
Valószínûleg nem fontos neki a gyerekvállalás. Azért ment csak bele, mert így volt még egy ok a dugásra. Elég primitív ez a pasi.
Mondd meg neki, hogy menjen, de akkor vissza se jöjjön. Nem vall túl nagy IQ-ra ez a hozzáállás. Ha nem veszi az adást, menjen veled a dokihoz, õ majd elmagyarázza neki a dolgokat.
Hát én erre szavakat se találok. Felnõtt férfi miért nem fogja fel hogy nem lehet... Fõleg ha az orvos is megmondta hogy nem lehet szex. Egyszerûen én nem értem meg hogy õ hogy nem fogja fel hogy ez veszélyes és akár megint elvetélhetsz.
Szerencsére ilyennel még nem találkoztam, de van egy mondás, elõbb-utóbb minden zsák megtalálja a foltját... Eszembe nem jutna ilyen kérdést kiírni...
Ez egy egoista barom. Szeret egyáltalán téged? Akarta a babát, vagy csak egy púp számára aki miatt nem sexelhet? Mi lesz majd késõbb, hisz még nagyon az elején vagy....
Jézusom! Az ilyennek nem venném a farkát a számba! Mondjuk másnak se. Hagyd, hagy menjen! Ha nem érti meg, hogy a baba élete a tét, akkor menjen mást k***gatni! Ilyen egy barmot! Valószínûleg nem is akarja a gyereket.

Miért nem eszik, iszik a papagájom? Már két napja megvan a kék hullámos papagájom de még mindig nem ivott és evett, próbálkoztam egy kis répával, kölessel, répával, almával, de semmi. Mit csináljak hogy hogy egyen valamit?

Legjobb válasz: Hagyd picit lenyugodni. Az elsõ napokban répát, almát ilyesmiket úgysem fog enni. Kölest is csak akkor, ha Te nem látod. Minél többet tevékenykedsz ilyenkor a környezetében, annál késõbb fog megnyugodni. :) Két napig nem maradt volna talpon, ha nem enne-inna, annyira gyors az anyagcseréjük. Már nem lenne ereje, ez biztos, és 100%. Szóval csak adj neki idõt. Lehet, hogy már holnap hajlandó lesz elõtted is enni-inni.

Hagyd picit lenyugodni. Az elsõ napokban répát, almát ilyesmiket úgysem fog enni. Kölest is csak akkor, ha Te nem látod. Minél többet tevékenykedsz ilyenkor a környezetében, annál késõbb fog megnyugodni. :) Két napig nem maradt volna talpon, ha nem enne-inna, annyira gyors az anyagcseréjük. Már nem lenne ereje, ez biztos, és 100%. Szóval csak adj neki idõt. Lehet, hogy már holnap hajlandó lesz elõtted is enni-inni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ ma reggel már közelebb ment az etetõjéhez.

Mi csináljak? Hogy csináljam? Mindne nap veszek be garvidát mi végeredmény 10 perc múlva hányok tök mindegy előtte eszek iszok e, mindegy reggel délben este kiddobom a taccsot mit csináljak mit ajánlanátok?

milye4n terhes vitaminokat javasoltok még? (elevittel detto ez a szitu

Legjobb válasz: B6 vitamin! Csökkenti a hányingert,aztán ha bevált,akkor próbálkozz más terhesvitaminnal.

B6 vitamin! Csökkenti a hányingert, aztán ha bevált, akkor próbálkozz más terhesvitaminnal.
ja még annyi, hogy nincs benne vas, esetleg ha a vérképed is azt mutatja, hogy vashiányod van pótolhatod vas+c pezsgõtablettával.ettõl függetlenül tényleg a legeslegjobb vitamin! (elõzõ)
én is így jártam, étkezés közben vedd be. nekem ugy jó volt. az a lényeg, hogy egyél elötte is meg utána is mikor bevetted
A kérdező hozzászólása: 8 hetes vagyok
kedves kérdezõ! mintha magamat olvastam volna vissza :) nekem detto ugyanez volt a bajom a gravidától.tök mindegy mikor vettem be! mióta femibiont szedek semmi bajom! maximálisan ajánlom neked is! hány hetes vagy? mert a femibion 800-ast a 12.hétig kell szedni, a 400-ast meg a 12.héttõl.az egyetlen hátránya az ára..a 800-as még tûrhetõ de a 400-as tényleg 5000 ft.
én is rosszul voltam a gravidától. femibiont szedek
Szia! Én is hányok tõle, attól függetlenül, hogy ettem e vagy sem elõtte. Nekem az jött be, hogy kettétöröm és úgy veszem be. Úgy nem izgatja annyira a gyomromat.
Femibion 400. Semmi bajom nem volt tole :) ) Probald ki!
A femibiont próbáld az tényleg jóóó:-)
Femibion a legjobb, utana a gravida majd az elevit. Tehat igen, a femibiont probalhatod meg. Nekem 5500 ft 1 havi adag. De tenyleg a legjobb.
Én is így voltam a Gravidával. Aztán váltottam Elevitre és lefekvés elõtt veszem be. Egyébként B6 vitamin, reggelente így kezdd!
Én is Gravidát szedtem és szedek, én este veszem be mindig és nincs tõle bajom. De érdemes lenne kipróbálnod a Femibiont, ha az Elevittel is ugyanez a helyzet!! Hátha attól nem lennél rosszul! 35hkm
Femibion, Eurovit-et próbáld utána, bár én nem tudom milyen lehet, én Gravidát szedtem végig.
akkor 1 havi adagot tudsz venni, az pont kitart a 12.hétig a 800-as.utána meg a 400-ast kell szedni amibe már van halolaj kapszula azért drágább. (elõzõ)
Szerintem el kellene menned orvoshoz. Valami okának kelle lennie, hogy késik. Görcsre meg vannak gyógyszerek pl. Nospa stb!

Feltörték az email cimemet a Freemailos és nem tudom mit csináljak féllek hogy a fésszemen is kicserélnek mindent és áááááá nem tudom mit csináljak az email cimemen mindent kicseréltek Programal csinálják vagy mi?

a jellszavam erös volt 1 becenevet adtam meg amit a DÉd nagyim adott nekem..

Legjobb válasz: Szerintem olyan törte fel aki ismerte azt a nevet. Egy becenév nem erõs jelszó. Erõs jelszó: kisbetû, nagybetû, szám, más karakter (pont, vesszõ, kötõjel) vegyesen. Vátoztasd meg minél hamarabb.

Szerintem olyan törte fel aki ismerte azt a nevet. Egy becenév nem erõs jelszó. Erõs jelszó: kisbetû, nagybetû, szám, más karakter (pont, vesszõ, kötõjel) vegyesen. Vátoztasd meg minél hamarabb.
"Csinálj inkább stbstb..." Nem azért kérdezte hogy mit csináljon inkább iqharcos...
Nem akarok beleszólni a kis vitátokba, de "Mit csináljak hogy ne süppedjen vissza a tortám hanem szép nagy maradjon?" az elsõnek van igaza...
Mert te aztán a kérdére válaszoltál nem?!
A sütõportól is besüpped és az ízét is elrontja!Ha úgy csinálod ahogy az elsõ válaszoló, csak sütõpor nélkül, nem fog besüppedni.És ne nyisd rá a sütõajtót negyed óráig.Az elsõ 5 percben nagy lángon, majd tartalékon süssed. maszatka
Az arányok jók, de a lisztbõl púpozott kanállal mérni, a "kristálycukorból" csapott kanálnyi kell. Porcukorból a tészla selymesebb, de a tartását a kristálycokor adja meg jobban. És ami még nagyon fontos: a felvert tojáshab NAGYON kemény legyen, és ha összeállítod a tészta inkább keményebb legyen, mint lágy. Ha nem kellõ a sûrûsége a tésztának, sütés közben nem bírja "megtartani" magát. Sok sikert a sütéshez
Csinálj inkább tejfölös piskótát, az tuti nem esik össze, mivel sokkal sûrûbb az anyaga, és egyszerûbb is. Kell hozzá: 3 kanál cukor, 3 kanál liszt, 3 tojás, 1 pohár tejföl, 1 cs sütõpor. A cukrot kikevered a tojással, bele a liszt+a sütõpor és a végén a tejföl.
Az volt a kérdése, hogy mit csináljon te köcsög! én arra válaszoltam te ostoba állat!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, remélem sikerül

Új akvárium, sok a gond. Mit csináljak, mikor, hogyan?

1. kérdésem: beleraktam a sz?r?-leveg?ztet?t, bekapcsoltam és az valami barnás port kezdett el fújni, jó er?sen aztán kitisztult és már aztán normálisan fújt. Anya szerint kerámiapor volt, mert az eladó azt mondta neki az van benne. Most vettem észre, hogy valószín?leg ez a por lerakódott a növények leveleire. Ez baj? Kell valamit csinálnom?

Legjobb válasz: Az a por a zeolit törmeléke. Jó lett volna kimosni elõbb, de nagy gondot nem fog okozni. A leveleket ütögesd meg mondjuk a halfogóhálóval, nem fog nagyobb problémát okozni. A halakra egy hetet mondtam az elõzõ kérdésedben, de ha rossz a helyzet teheted hamarabb is õket, csak várd meg míg letisztul a víz. A szûrõ menjen max forgatással, a világítás egyáltalán ne, és csinálj részleges vízcseréket ha sok a mechanikai kosz a vízben. Remélhetõleg 1-2 napon belül letisztul. Ha bekerültek a halak, az elején mondjuk 3-4 naponta csinálj egy kisebb vízcserét, mondjuk 10%-ot, amíg be nem áll a víz, késõbb csökkentheted heti rendszerességûre.

Az a por a zeolit törmeléke. Jó lett volna kimosni elõbb, de nagy gondot nem fog okozni. A leveleket ütögesd meg mondjuk a halfogóhálóval, nem fog nagyobb problémát okozni. A halakra egy hetet mondtam az elõzõ kérdésedben, de ha rossz a helyzet teheted hamarabb is õket, csak várd meg míg letisztul a víz. A szûrõ menjen max forgatással, a világítás egyáltalán ne, és csinálj részleges vízcseréket ha sok a mechanikai kosz a vízben. Remélhetõleg 1-2 napon belül letisztul. Ha bekerültek a halak, az elején mondjuk 3-4 naponta csinálj egy kisebb vízcserét, mondjuk 10%-ot, amíg be nem áll a víz, késõbb csökkentheted heti rendszerességûre.
A guppit meg sz'rd le, majd akkor szaporíts, ha már minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen! Hálás vagyok.

Olyan vacak, egy ismerősünk most írt sms-t, hogy megkezdődött a szülés. Mi meg 1 éve próbálkozunk és semmi. Mit csináljak hogy ne legyen rosszkedvem?

:(((((( Ráadásul pont ma jött meg.

Legjobb válasz: Hát... Hidd el, én is tudom, mit érzel! Mi is egy éve próbálkozunk, a barátnõim pedig már a 2.babájukat várják... A dokim azt mondta, ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor beutal minket egy meddõségi központba, s elkezdõdik a "tortúra". Hogy mit csinálj, hogy ne legyen rossz kedved? Pl. fogj bele vmi újba, spotolj, kezdj el nyelvet tanulni, vagy bármit, ami érdekel. Próbáld meg elterelni a gondolataidat. Tudom, hogy nagyon nehéz, hiszen én is ugyanebben a cipõben járok. De sosem szabad feladni! Úgy látszik nekünk küzdenünk kell. Viszont, ha meglesz az eredménye, annál nagyobb lesz a boldogságunk! :) Bízz benne, hogy sikerülni fog, egyszer mi is anyukák leszünk! :) Egyébként rám 8évet vártak a szüleim, s rengeteg csalódás után végül természetesen fogantam meg. Kitartás és fel a fejjel! Eljön majd a mi idõnk is, reméljük minél hamarabb! :)

Hát... Hidd el, én is tudom, mit érzel! Mi is egy éve próbálkozunk, a barátnõim pedig már a 2.babájukat várják... A dokim azt mondta, ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor beutal minket egy meddõségi központba, s elkezdõdik a "tortúra". Hogy mit csinálj, hogy ne legyen rossz kedved? Pl. fogj bele vmi újba, spotolj, kezdj el nyelvet tanulni, vagy bármit, ami érdekel. Próbáld meg elterelni a gondolataidat. Tudom, hogy nagyon nehéz, hiszen én is ugyanebben a cipõben járok. De sosem szabad feladni! Úgy látszik nekünk küzdenünk kell. Viszont, ha meglesz az eredménye, annál nagyobb lesz a boldogságunk! :) Bízz benne, hogy sikerülni fog, egyszer mi is anyukák leszünk! :) Egyébként rám 8évet vártak a szüleim, s rengeteg csalódás után végül természetesen fogantam meg. Kitartás és fel a fejjel! Eljön majd a mi idõnk is, reméljük minél hamarabb! :)
Én azt tanácsolom neked, próbáld ki a cickafarkfû és a palástfû teákat.Itt olvastam ezekrõl a teákról.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam, az elsõ öt napban a mensi miatt nem, de utána a 15. napig naponta kétszer ittam. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem, le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Hét hónap próbálkozás után nagyon meglepõdtem, hogy bevált, mert csak ebben a ciklusban ittam és pozitív lett a teszt. Én se gondoltam volna. Szerintem próbáld ki nyugodtan, ártani nem árt. A cickafark beállítja a ciklust, elõsegítí, hogy érett petesejted legyen, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak ezekrõl a teákról.
Jajj szegény... :( Gondolj arra, hogy az ismerõsödnek most mennyire fáj, és mindjárt nem fogsz irigykedni. Arra ráérsz pár nap múlva. Még õ is fog rád irigykedni, amikor te szülsz. Nekem van kettõ, de mindig elfog a jó értelemben vett irigység, ha egy ismerõsöm szülni megy. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen csajok, aranyosak vagytok! Amúgy próbálok nem csüggedni, csak a mai nap sok volt..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!