Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak hogy (11415 db)

Mi minden van meg mégis? Mekkora helyen tartod õket? Mennyi idõs a HÍM? És mennyi a TOJÓ? Nem hinném, hogy nagyon képben lennél.
Töltsd fel õket pl. a kepfeltoltes.hu-ra majd a direkt link a képheznél lévõ linket másold be a válaszodba.
A kérdező hozzászólása: Hogy tegyek fel róluk képeket nem tudom hogy kell!
Tegyél fel róluk képeket.
Akkor ha a fiú lány ne csodálkozz hogy nem párzanak....
A kérdező hozzászólása: Én se tudom még mondjuk az orra feletti rész olyan lilás fehér!!!Nem toom még az is elõfordulhat hogy a fiu lány!!!
Hát akkor az 1 éves az nem gyerek! :D
A kérdező hozzászólása: KETRECBEN TARTOM ÕKET NAGY KETRECBEN A HIM 1 ÉVES A NÕSTÉNY 2-3!!!!
Mekkora és milyen(remélem nem csúszós) az odú?
Elõször írni kéne megtanulni, szerintem se értesz annyira hozzájuk. Hány éves vagy 9-10-11?
rakd be az odút attol majd megjön a kedvük

Mit csináljak? 17 éves vagyok és néhány fiú azzal macerál, hogy nagyok a melleim.174 cm magas vagyok és 80D-s melltarttót hordok. Mit csináljak, hogy ez ne így legyen? És mit csináljak, ha szeretnék a fenekemből minél hamarabb fogyni?

Legjobb válasz: Akit nem kapnak meg, de szeretnék, azt macerálják... Nehogy már miattuk kés alá feküdj, mert akkor majd jön egy másik fiú, aki meg kicsinek nevezi, és akkor mit csinálsz?

Akit nem kapnak meg, de szeretnék, azt macerálják... Nehogy már miattuk kés alá feküdj, mert akkor majd jön egy másik fiú, aki meg kicsinek nevezi, és akkor mit csinálsz?
17 évesek vagytok, meg akarnak du.gni csak nem tudják még megfelelõen kifejezni. Izgatják õket a melleid. Fogyáshoz ki kell dobni a szemétbe a gabonás, cukros, tejes szemét kajákat.
A melleiddel nem nagyon tudsz semmit sem kezdeni. A fenekedrõl meg úgy tudsz fogyni ha fenékizom erõsítõ gyakorlatokat csinálsz . A youtubon van egy csomó.
Elsõ: Attól formásabb lesz, de kisebb semmiképp. Ami nem gond, csak mondtam...
Sõt lassan a mell alatti méretem alapján már nem 75 kell hanem 70, amit duplán nem értek, ma vagy háromszor megmértem, de tényleg a szokásos 74-75 helyett 73 cm. Viszont ha a mellbõségem marad 93-94 cm az elég érdekes lesz, hogy akkor úgy mégis mekkora melltartót kéne hordanom.. amúgy meg a macerálás azért van mert bejössz nekik:D
És én mit mondjak.. 173 cm és 75 D :DD és "csak" 59 kg vagyok, derekam már kb semmi, 59 cm.. amúgy nem is értem miért maradt meg a mellem fogyás után o.O
Van egy barátnõm neki is kb ekkora de õ büszke rá azon csajon garbót nem látni sose csak kivágott cuccot, am igazuk van a többieknek izgatja õket és mivel nem kaphatnak meg [email protected], a barinõmmel is ezt csinálják.
az én 75/c.s kosárméretemre is kapok ám., szépeket.. az egyik fiú konkrétna hangosan az egész osztály elõtt arról ebszélt, hogy miylen melltartót kéne hordanom meg, hogy jó lenne ha feltolná a melltartó a melleim mégjobban..
életmódváltás+torna... ha fogysz, akkor általában a melleidbõl is megy le..de amúgy ne zavarjon!!:D valaki megcsináltatja a melleit, h nagyobbak legyenek..neked meg megadatott:)
pics or gtfo

Mi csináljak? Hogy csináljam? Mindne nap veszek be garvidát mi végeredmény 10 perc múlva hányok tök mindegy előtte eszek iszok e, mindegy reggel délben este kiddobom a taccsot mit csináljak mit ajánlanátok?

milye4n terhes vitaminokat javasoltok még? (elevittel detto ez a szitu

Legjobb válasz: B6 vitamin! Csökkenti a hányingert,aztán ha bevált,akkor próbálkozz más terhesvitaminnal.

B6 vitamin! Csökkenti a hányingert, aztán ha bevált, akkor próbálkozz más terhesvitaminnal.
ja még annyi, hogy nincs benne vas, esetleg ha a vérképed is azt mutatja, hogy vashiányod van pótolhatod vas+c pezsgõtablettával.ettõl függetlenül tényleg a legeslegjobb vitamin! (elõzõ)
én is így jártam, étkezés közben vedd be. nekem ugy jó volt. az a lényeg, hogy egyél elötte is meg utána is mikor bevetted
A kérdező hozzászólása: 8 hetes vagyok
kedves kérdezõ! mintha magamat olvastam volna vissza :) nekem detto ugyanez volt a bajom a gravidától.tök mindegy mikor vettem be! mióta femibiont szedek semmi bajom! maximálisan ajánlom neked is! hány hetes vagy? mert a femibion 800-ast a 12.hétig kell szedni, a 400-ast meg a 12.héttõl.az egyetlen hátránya az ára..a 800-as még tûrhetõ de a 400-as tényleg 5000 ft.
én is rosszul voltam a gravidától. femibiont szedek
Szia! Én is hányok tõle, attól függetlenül, hogy ettem e vagy sem elõtte. Nekem az jött be, hogy kettétöröm és úgy veszem be. Úgy nem izgatja annyira a gyomromat.
Femibion 400. Semmi bajom nem volt tole :) ) Probald ki!
A femibiont próbáld az tényleg jóóó:-)
Femibion a legjobb, utana a gravida majd az elevit. Tehat igen, a femibiont probalhatod meg. Nekem 5500 ft 1 havi adag. De tenyleg a legjobb.
Én is így voltam a Gravidával. Aztán váltottam Elevitre és lefekvés elõtt veszem be. Egyébként B6 vitamin, reggelente így kezdd!
Én is Gravidát szedtem és szedek, én este veszem be mindig és nincs tõle bajom. De érdemes lenne kipróbálnod a Femibiont, ha az Elevittel is ugyanez a helyzet!! Hátha attól nem lennél rosszul! 35hkm
Femibion, Eurovit-et próbáld utána, bár én nem tudom milyen lehet, én Gravidát szedtem végig.
akkor 1 havi adagot tudsz venni, az pont kitart a 12.hétig a 800-as.utána meg a 400-ast kell szedni amibe már van halolaj kapszula azért drágább. (elõzõ)
Szerintem el kellene menned orvoshoz. Valami okának kelle lennie, hogy késik. Görcsre meg vannak gyógyszerek pl. Nospa stb!

MIT CSINÁLJAK? Amikor a deguimnak enni adok, akkor a lány degu mindig ki szórja. Mit csináljak, hogy rendesen tudjanak enni és ne szórja ki?

Legjobb válasz: Nem baj, ha kiszórják, megeszik a ketrec padlójáról is. Nekem rácsra akasztható fémtálam van, ha rakok bele kaját, akkor azzal kezdik, hogy lerántják az egészet és szana-szét szórják a tartalmát. Ha nekik így a jó, csinálják.

Nem baj, ha kiszórják, megeszik a ketrec padlójáról is. Nekem rácsra akasztható fémtálam van, ha rakok bele kaját, akkor azzal kezdik, hogy lerántják az egészet és szana-szét szórják a tartalmát. Ha nekik így a jó, csinálják.
vágd a földhöz és vegyél másikat.... ezek egyszerû állatok, úgy esznek ahogy az ösztönükbe kódolva van, a tál elsõsorban a gazdába van h oda etessen, nekem is vannak egereim, simán megtalálják a kaját a forgácsba is ha kiszórták.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csak nekik rácsos ketrec van.
Nálam a hím éhes és a nõstény kiborítja de a hím a széna között mindig megtalálja.És nekem is rácsos ketrecem van.
"Csinálj inkább stbstb..." Nem azért kérdezte hogy mit csináljon inkább iqharcos...
Nem akarok beleszólni a kis vitátokba, de "Mit csináljak hogy ne süppedjen vissza a tortám hanem szép nagy maradjon?" az elsõnek van igaza...
Mert te aztán a kérdére válaszoltál nem?!
A sütõportól is besüpped és az ízét is elrontja!Ha úgy csinálod ahogy az elsõ válaszoló, csak sütõpor nélkül, nem fog besüppedni.És ne nyisd rá a sütõajtót negyed óráig.Az elsõ 5 percben nagy lángon, majd tartalékon süssed. maszatka
Az arányok jók, de a lisztbõl púpozott kanállal mérni, a "kristálycukorból" csapott kanálnyi kell. Porcukorból a tészla selymesebb, de a tartását a kristálycokor adja meg jobban. És ami még nagyon fontos: a felvert tojáshab NAGYON kemény legyen, és ha összeállítod a tészta inkább keményebb legyen, mint lágy. Ha nem kellõ a sûrûsége a tésztának, sütés közben nem bírja "megtartani" magát. Sok sikert a sütéshez
Csinálj inkább tejfölös piskótát, az tuti nem esik össze, mivel sokkal sûrûbb az anyaga, és egyszerûbb is. Kell hozzá: 3 kanál cukor, 3 kanál liszt, 3 tojás, 1 pohár tejföl, 1 cs sütõpor. A cukrot kikevered a tojással, bele a liszt+a sütõpor és a végén a tejföl.
Az volt a kérdése, hogy mit csináljon te köcsög! én arra válaszoltam te ostoba állat!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, remélem sikerül

Olyan vacak, egy ismerősünk most írt sms-t, hogy megkezdődött a szülés. Mi meg 1 éve próbálkozunk és semmi. Mit csináljak hogy ne legyen rosszkedvem?

:(((((( Ráadásul pont ma jött meg.

Legjobb válasz: Hát... Hidd el, én is tudom, mit érzel! Mi is egy éve próbálkozunk, a barátnõim pedig már a 2.babájukat várják... A dokim azt mondta, ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor beutal minket egy meddõségi központba, s elkezdõdik a "tortúra". Hogy mit csinálj, hogy ne legyen rossz kedved? Pl. fogj bele vmi újba, spotolj, kezdj el nyelvet tanulni, vagy bármit, ami érdekel. Próbáld meg elterelni a gondolataidat. Tudom, hogy nagyon nehéz, hiszen én is ugyanebben a cipõben járok. De sosem szabad feladni! Úgy látszik nekünk küzdenünk kell. Viszont, ha meglesz az eredménye, annál nagyobb lesz a boldogságunk! :) Bízz benne, hogy sikerülni fog, egyszer mi is anyukák leszünk! :) Egyébként rám 8évet vártak a szüleim, s rengeteg csalódás után végül természetesen fogantam meg. Kitartás és fel a fejjel! Eljön majd a mi idõnk is, reméljük minél hamarabb! :)

Hát... Hidd el, én is tudom, mit érzel! Mi is egy éve próbálkozunk, a barátnõim pedig már a 2.babájukat várják... A dokim azt mondta, ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor beutal minket egy meddõségi központba, s elkezdõdik a "tortúra". Hogy mit csinálj, hogy ne legyen rossz kedved? Pl. fogj bele vmi újba, spotolj, kezdj el nyelvet tanulni, vagy bármit, ami érdekel. Próbáld meg elterelni a gondolataidat. Tudom, hogy nagyon nehéz, hiszen én is ugyanebben a cipõben járok. De sosem szabad feladni! Úgy látszik nekünk küzdenünk kell. Viszont, ha meglesz az eredménye, annál nagyobb lesz a boldogságunk! :) Bízz benne, hogy sikerülni fog, egyszer mi is anyukák leszünk! :) Egyébként rám 8évet vártak a szüleim, s rengeteg csalódás után végül természetesen fogantam meg. Kitartás és fel a fejjel! Eljön majd a mi idõnk is, reméljük minél hamarabb! :)
Én azt tanácsolom neked, próbáld ki a cickafarkfû és a palástfû teákat.Itt olvastam ezekrõl a teákról.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam, az elsõ öt napban a mensi miatt nem, de utána a 15. napig naponta kétszer ittam. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem, le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Hét hónap próbálkozás után nagyon meglepõdtem, hogy bevált, mert csak ebben a ciklusban ittam és pozitív lett a teszt. Én se gondoltam volna. Szerintem próbáld ki nyugodtan, ártani nem árt. A cickafark beállítja a ciklust, elõsegítí, hogy érett petesejted legyen, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak ezekrõl a teákról.
Jajj szegény... :( Gondolj arra, hogy az ismerõsödnek most mennyire fáj, és mindjárt nem fogsz irigykedni. Arra ráérsz pár nap múlva. Még õ is fog rád irigykedni, amikor te szülsz. Nekem van kettõ, de mindig elfog a jó értelemben vett irigység, ha egy ismerõsöm szülni megy. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen csajok, aranyosak vagytok! Amúgy próbálok nem csüggedni, csak a mai nap sok volt..

Mit csináljak, hogy csináljam, mit tegyek? Több lent.

Barátnõm és én valamennyivel több mint másfél éve vagyunk együtt. Nem várt terhességbõl nagy örömlett, de nem sokáig. 5 hónapos várandós volt a barátnõm mikor elment a baba. Voltak elõjelek mint például: folyamatos has fájás, hányinger, gyengeség, mikor elmentünk a dokihoz azt mondta, hogy a baba rendben van és a lehendõ anyuka is, de nem így volt rá 3 napra elment a baba :( Azóta a barátnõm nem beszél senkivel, nem eszik, teljesen összetört. Megpróbáltam már mindent, mondtam neki mennyünk el orvoshoz is, de nem akkar. Az orvosok azt mondták, ha így folytatja akkor meg is halhat én nem akkarom elveszíteni, nekem õ a mindenem. Segítsetek, mit csináljak? hogy vegyem rá arra, hogy egyen? Már a kiborulás szélén vagyok.

Legjobb válasz: Elõször is nagyon sajnálom a történteket! Fogadd kérlek részvétem a bab miatt. A barátnõdnél ez gyászreakció, amin egészséges ember túl fog esni. Azt azonban nem tudom, hogy a párod pszichésen teljesen rendben van-e, nincs-e hajlama depresszióra stb. Illetve, hogy mikor történt az eset. Amit megpróbálnék, hogy feliratnék neki antidepreszánst, az 2 héten belül használni fog. Feldobja annyira a hangulatát, hogy egyen például. Emellett a család többi tagját izzítanám, hogy mindig legyen valaki mellette. Ha vészhelyzet van, nem eszik napokig semmit, akkor sajnos mentõt kell hívni és be kell fektetni a kórházba, mert ez életet veszélyeztetõ állapot. Illetve sajnos idõnként határozottnak kell lenni a hozzátartozóknak és megmondani, hogy most mentek a kórházba és kész. Utálni fog érte akkor, de megmentet az életét. Ott kap gyógyszert, aminek a hatására feloldódik annyira, hogy tudjon beszélni a pszichológussal a történtekrõl és ezzel elkezdi feldolgozni azt. Krízishelyzetben van, szüksége lesz gyógyszeres kezelésre. Ilyenkor beszûkül a tudat, nem tud rendesen mérlegelni, nem tudja felmérni a következményeket.

Elõször is nagyon sajnálom a történteket! Fogadd kérlek részvétem a bab miatt. A barátnõdnél ez gyászreakció, amin egészséges ember túl fog esni. Azt azonban nem tudom, hogy a párod pszichésen teljesen rendben van-e, nincs-e hajlama depresszióra stb. Illetve, hogy mikor történt az eset. Amit megpróbálnék, hogy feliratnék neki antidepreszánst, az 2 héten belül használni fog. Feldobja annyira a hangulatát, hogy egyen például. Emellett a család többi tagját izzítanám, hogy mindig legyen valaki mellette. Ha vészhelyzet van, nem eszik napokig semmit, akkor sajnos mentõt kell hívni és be kell fektetni a kórházba, mert ez életet veszélyeztetõ állapot. Illetve sajnos idõnként határozottnak kell lenni a hozzátartozóknak és megmondani, hogy most mentek a kórházba és kész. Utálni fog érte akkor, de megmentet az életét. Ott kap gyógyszert, aminek a hatására feloldódik annyira, hogy tudjon beszélni a pszichológussal a történtekrõl és ezzel elkezdi feldolgozni azt. Krízishelyzetben van, szüksége lesz gyógyszeres kezelésre. Ilyenkor beszûkül a tudat, nem tud rendesen mérlegelni, nem tudja felmérni a következményeket.

Mit csináljak, hogy ki bírjam evés nélkül?

Hiába szívom a cigit lés iszok sok vizet akkor is eszek.

Legjobb válasz: mit csináljak, hogy ne baxxam szét a monitoron a qrva billentyûzetet miközben tépem a hajam és azt ordítom, hogy hogy lehet valaki ilyen sötét bazzeg????? dugd a se.ggedbe a cigid, vizet ne igyál, egyébként mi vagy te, atlantiszi fényjáró, hogy nem akarsz táplálkozni? Taigetos meg üres... 23/L

mit csináljak, hogy ne baxxam szét a monitoron a qrva billentyûzetet miközben tépem a hajam és azt ordítom, hogy hogy lehet valaki ilyen sötét bazzeg????? dugd a se.ggedbe a cigid, vizet ne igyál, egyébként mi vagy te, atlantiszi fényjáró, hogy nem akarsz táplálkozni? Taigetos meg üres... 23/L
Mé sírsz Gazsi? – Há me pont akkó döglött meg ez a bides lú, amikó végre leszoktattam az evésrõ.
Elõször is: kibírjam. Másodszor is: idióta vagy.
Nagy az Isten állatkertje, és még a kerítés is alacsony!!! Folytasd nyugodtan, ezt a cigi, és csak víz programot, ha a célod a halál.
Jó lesz ez, így biztosan fogyni fogsz.(Agyból, ha abból még tudsz) A Föld meg megszabadul 1 idiátólxd
Csak hogy felvilágosítsalak : A diéta nem arról szól hogy nem eszel.
Szerintem valaki ma szórakozik itt a fogyókúrás topicban. Ennyi idióta már csak nincs egy rakáson...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!