Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak hamar eltünjön a (2 db)

Mit csináljak hogy hamar eltünjön a monoklim?

Legjobb válasz: Semmit, azon csak az idõ segít, hogy felszívódjon. Addig meg ha találsz otthon alapozót, akkor tüntesd el azzal a foltot. A dagadást meg jegeld és visszahúzódik.

Semmit, azon csak az idõ segít, hogy felszívódjon. Addig meg ha találsz otthon alapozót, akkor tüntesd el azzal a foltot. A dagadást meg jegeld és visszahúzódik.
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõ mig magátol felszívódik kb?
menj be a gyógyszertárba és mond a patikusnak hogy ez és ez a probléma, fog adni valami gyógyszert ami segíti a véres dolgok felszívódását. Vagy ha nincs merszed elmenni (bár légy bátor, nem olyan vészes dolog) küldj el valakit. Ha természetes dolgot akarsz, kenegesd körömvirág krémmel. ez krém a másik tabletta (asszem Rtascorbin a neve). Remlem tudtam valamit segíteni, jobbulást
bocsi helyesbítek mert elírtam: Rutascorbin a neve. Bocsi. (az elõzõ válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: de a rutascorbin nem orrvérzésre van?
Szia! nekem az Arnika krem segitett, csodaszer..

Ki van szívva a nyakam és mit csináljak, hogy hamar eltűnjön?

Legjobb válasz: Tegyél rá korrektort, vagy alapozót, vegyél egy csinosabb sálat/kendõt, és legközelebb ügyelj rá, hogy ne történjen ilyesmi!

Tegyél rá korrektort, vagy alapozót, vegyél egy csinosabb sálat/kendõt, és legközelebb ügyelj rá, hogy ne történjen ilyesmi!
Azért kell szégyellni mert proli szokás.Sose értettem, minek kell megbélyegezni azt az embert, akit szeretsz, ez olyan mintha megjelölné valaki a területét, hogy az az övé. Hogy megmutasd hogy te már voltál pasival/nõvel, vagy hogy tudja a külvilág, hogy neked van partnered? Ehh...Legközelebb inkább valami eldugott helyre csinálja, (dekoltázs, tarkó)akkor nem lesz neked késõbb ciki, és mégis jó akkor. Amúgy alapozó, korrektor, pár napon belül elmúlik. Legközelebb meg ne engedd meg látható helyen.
Eléggé gusztustalan és gyerekes szívott nyakkal dicsekedni. Mellesleg senki másra nem tartozik, csak kettõtökre, hogy mi történik a hálószobában. És kösd be a nyakad, neked is biztos van olyan emós kockás sálad. az pont jó erre.
egy dolog azért kiszívni mert dicsekedni akar vele valaki és más dolog kiszívni mert szereti valaki és leszarni a többiek véleményét.
Gratulálok, elõbb gondolkodtál volna ezen:-//
mért kell azt szégyelni?
Hogy van kiszívva a nyakad?
Pardon. Az elsõ oldalra már ugyis leirtam, a véleményem, csak hozzátettem még ezt. Remélem már elmult:D
A kérdező hozzászólása: jaértem.semmigáz. amúgy már csak egy nagyon picit látszik.:)
Szájkosár! A kutyáknál bevált, és ha szado hajlamokkal rendelkezik a párod, lehet hogy még dijjazza is :D
dörzsöld meg egy fasszal xD
Zúzdásokra és véraláfutásokra használatos krémmel kend be mivel a kiszívott nagy véraláfutás! Szövetek közé bepréselõdött alvadt vér.
A kérdező hozzászólása: ezt senki nem kérdezte xd a többeknek meg köszönöm :D
Tény?Én sose élveztem, hogy van egy kib***tt nagy vörös folt a nyakamon, mintha folytogattak volna, föleg fellépésekre járok, mit szólna a nagyérdemû? Hogy néznék ki színházban, kiszívott nyakkal? Hát telibe röhögnének.
Púder:Dxd
azt hallottam, hogy amikor fésülködsz, akkor a kiszívott részen is megy át egy párszot a fésûvel, mert akkor a vér ami ott van hamarabb felszívódik. Mielött bárki lehülyézne annak megsúgom, hogy így a vérlemezkéket eltöri amik ott vannak, és így hamarabb felszívódik a szervezetben.
rakj rá fogkrémet. nálam bevált :)
Egyszerûen hintõpor, többször naponta.
Talán a fogkrém halványítja, de pl a sál az jó, amúgy is divatos, mármint nem egy nagy kötött 2 méteres :D
Kiszívott nyak?, jajde jó hogy kimaradt az életembõl!! Ha mégis megtörténik, sál, borogatás talán használ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!