Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak hamar (114 db)

Mit csináljak? Hamar felizgulok ha meglátok egy jócsajt vagy csak valamire jóra gondolok vagy csak ugy:s tipp? :D:| am 15vagyok:D

Legjobb válasz: várj egy-két évet és megoldódik, addig hordj hosszabb polókat;)

várj egy-két évet és megoldódik, addig hordj hosszabb polókat;)
Még fiatal vagy és ez teljesen természetes, de majd egy idõ után elmúlik. Próbálj olyan gatyát felhúzni ami kicsit "visszafogja", vagy hordj hosszabb pólót.
A kérdező hozzászólása: oké:D

A barátom hamar elmegy (max 1-2 percig bírja), de nincs második menet, mert azt mondja hogy fáradt. Mit csináljak? :S Nekem ez így nem jó, és hiába kérem hogy változtassunk a dolgokon.

Legjobb válasz: hát én nem tudom hogy van ez, de bnõm az elsõ, ujjazás-nyalás, aztán meg kiver, nem bírom sokáig (1-2 perc), fõleg ha hosszasan húzom az elõjátékot(már akkor elélvez 4x-5x) , és már énis nagyon kivagyok.. aztán nem hagyja abba a verést, feláll 2 percen belül, aztán bírom fél órát, (de egyébként hangulattól és fáradtságtól függ, van mikor második "menetre" is elmegyek viszonylag hamar) de a 3. mindig hosszú.. szal elvagyunk.. de jó lenne ha már nem mennék el ilyen kurv4hamar, mer engem zavar már.. és nem tudom mit csináljak. bnõm megérti egyébként a helyzetet.

hát én nem tudom hogy van ez, de bnõm az elsõ, ujjazás-nyalás, aztán meg kiver, nem bírom sokáig (1-2 perc), fõleg ha hosszasan húzom az elõjátékot(már akkor elélvez 4x-5x) , és már énis nagyon kivagyok.. aztán nem hagyja abba a verést, feláll 2 percen belül, aztán bírom fél órát, (de egyébként hangulattól és fáradtságtól függ, van mikor második "menetre" is elmegyek viszonylag hamar) de a 3. mindig hosszú.. szal elvagyunk.. de jó lenne ha már nem mennék el ilyen kurv4hamar, mer engem zavar már.. és nem tudom mit csináljak. bnõm megérti egyébként a helyzetet.
Nekem eléggé az jön le, hogy gyorsan túl akar lenni rajta, és szarik arra hogy neked jó legyen. Igenis mondd meg neki, hogy te is szeretnéd ha neked jó lenne, és ez így önzõség hogy csak magára gondol. Ha nem tesz semmit, keress mást, mert nem fog változni, ha nem akar. Sok sikert.
a baratod gyakoroljon tobbet othon. teged pedig oralisan elegitsen ki miutan befejezted. 18 f
A kérdező hozzászólása: Ha elélvez, 2 másodpercen belül pici lesz és puha :-P Azon hogy lovagoljak?
hüvelyi úton után vesszõ;D
sajnállak kedves kérdezõ:/ Nálunk az a baj hogy a barátnõm nem nagy igényû e téren:/ 1 menetet én csak 1-15 percig birom de ha nem csináljuk és helyette kiveri és csak utána akkor lazán meg 40-50-60 percig is.Nem értem miért nem kivánja pedig nem egyszer elmegy hüvelyi úton szex alatt meg is beszélünk mindent stb de azt mondja õ ilyen neki ez elég
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így szeretném. Csak neki kellene vagy fél óra, és hát közben el is alszik vagy ha nem is alszik még de nagyon fáradt és már nem vevõ a következõre... Mondjuk becsületére legyen mondva, hogy sosem hagy kielégítetlenül.
Na nálunk is ez van párom nagyon hamar elmegy, mert amikor én szo...akkor nem bírom ki és ráülök, nagyon gyorsan elmegy. igaz, kopp-kopp õ azonnal tettre kész nem kell neki 5percnél több és már tudom, hogy újra az övé lehetek. :) Sóval nálunk ez nem gond és türelmes is vagyok vele, nagyon ennek nem tud mit csinálni, ez van! Aztán a 2-at jó sokáig elhúzzuk :P Imááádom! :)
hány évesek vagytok? volt már tapasztalatok elötte?
Nekem is úgy tûnik h. ez a fiú önzõ és csak magára gondol.A párom ha hamar elélvez akkor legalább bocsánatot kér.AMúgy többet kellene masztizni.Vagy kezdje elõjátékkal, úgy h. te nem nyúlsz hozzá, amikor feláll neki és te már túl vagy 1-2 csiklóorgazmuson és elég nedves vagy, kezdjetek bele a szexbe, amikro érzi h. már mindjárt jön, akkor hagyja abba és csak orál legyen.Vagy lassítson stb.Ha fontos vagy neki akkor mindet meg kellne tennie azért h. neked is jó legyen.Egyértelmú h. az orál nem oylan mint a behatolás.Vagy igyon elötte valamilyen alkoholt, mert attól is nehezebben élvez el az ember.
az van, hogy csak szexre használ téged... ne haragudj, de nagyon így néz ki a dolog. ha az én pasim nem bírja akkor is van 5 perc, és persze elõtte hosszú elõjáték. de õ is elõtte otthon kiveri, és utána pár órával szexelünk, és nem egyszer! fogalmam sincs, hogy hogy bírod...
Ha férfi elélvez, azzal kiadja magából az energiát, és fizikai fáradtságot érez. Legyen több elõjáték, és vezesd te a sex-et. Azaz ha elélvez, ne had abba pl. a lovaglást.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Nálunk is ez van, azzal a különbséggel, hogy nálunk nincs 2. vagy 3. Kicsit ölelget, aztán elalszik. Esetleg reggel van még utána egy, de akkor is csak egy. Szeretném ha lenne második is, hogy tovább bírja, de... :(
A kérdező hozzászólása: Kielégít, de az nem olyan. Nem értem miért nem jöhet szóba az hogy többször csináljuk. Képes lenne rá, szóval nem azzal van a baj hogy nem menne többször.
Nem érted.Nincsen cserébe.Kényelmesen leül és te kivered a farkát.Így 1-2 órával késõbb mikor dugtok majd, elvileg tovább kellene bírnia.
A kérdező hozzászólása: Ha kielégítem máshogy akkor is csak orál van "cserébe"
És hogy-hogy összejöttél vele egyáltalán?Pár órával elõtte verje ki, vagy csapd ki neki, akkor talán tovább bírja majd a punciban is késõbb.
na várjá' xD szex alatt aztán vesszõ;DDDDDD

Nagyon elvagyok keseredve mit csináljak hogy élvezzem az anális szexet és hogy hamar megszokjam ezt a számomra uj dolgot?

Nagyon szeretném kiprobálni a barátommal az anális szexet csak nagyon félek. probáltuk már 2szer de abba hagyattam vele mert nagyon nagyon fájt , pedig éppen hogy csak "betette" .

Legjobb válasz: Szia...azért írok, hogy kicsit erõsítsem a másik oldalt is és valóban a kérdésedre válaszoljak, mert úgy látom eddig csak lebeszélni akartak róla... Én épp így voltam mint te... egy év alatt 2x próbálkoztunk a párommal, nem azért mert õ kényszerített, én is akartam...de valahogy nem ment, fájt, rossz volt, stb. lassan már két éve leszünk együtt és még csak most, egy hónapja jöttünk rá a nyitjára... elõtte a kényeztetés megvolt, a tágítgatás megvolt, a nedvesség megvolt...és most rájöttünk! a pózzal volt baj... eddig kutyában próbáltuk, most pedig megpróbáltuk misszionáriusban is, igaz, így is fáj mikor beteszi, de kb 1 percig csak. Utána nagyon jó érzés, és egyáltalán nem fájdalmas :) Itt van néhány tipp, hogy biztos lehess a dolgodban: elõször is fontos, hogy elõtte nagyon sokat kényeztessen kézzel, szájjal... nekem az tetszik a legjobban, mikor egyszerre ujjazza a puncimat és a fenekemet, és még közben a csiklómat is tudja nyalogatni...nem tudom hogy csinálja, olyan mintha nem is egyedül lenne :D mikor már két ujját is be tudja tenni a popsidba úgy hogy az ne fájjon, akkor próbálkozhattok a behatolással... legyél nagyo nedves, vagy használjatok síkosítót, de úgy is jó, hogyha a puncidról átkenitek a farkára meg a popsidra...abban a pózban csináljátok, amit írtam, ne kutyában! és mikor bedugta a makkját, álljon meg, ne tolja tovább... ilyenkor fáj egy kicsit, de hamar megszokod és elmúlik...ha elmúlt, akkor tolhatja tovább, és majd te irányítod, mikor milyen mélyre mehet és milyen gyorsan csinálhatja...meglátod a végén nem is kellesz rászólnod mert jól fog esni akárhogy :) ja, és használjatok óvszert a fertõzések elkerülése végett! Azoknak a meséknek pedig, hogy ha így csinálod be fogsz csinálni, nem kell hinni...ekkora bajt csak akkor okoz az anál szex, ha minden nap csináljátok... de ha mértékkel élvezitek (havonta 1x-2x) , akkor semmi bajod nem lehet...nõgyógyásztól kérdeztem meg, ugyhogy tudom :)

Szia...azért írok, hogy kicsit erõsítsem a másik oldalt is és valóban a kérdésedre válaszoljak, mert úgy látom eddig csak lebeszélni akartak róla... Én épp így voltam mint te... egy év alatt 2x próbálkoztunk a párommal, nem azért mert õ kényszerített, én is akartam...de valahogy nem ment, fájt, rossz volt, stb. lassan már két éve leszünk együtt és még csak most, egy hónapja jöttünk rá a nyitjára... elõtte a kényeztetés megvolt, a tágítgatás megvolt, a nedvesség megvolt...és most rájöttünk! a pózzal volt baj... eddig kutyában próbáltuk, most pedig megpróbáltuk misszionáriusban is, igaz, így is fáj mikor beteszi, de kb 1 percig csak. Utána nagyon jó érzés, és egyáltalán nem fájdalmas :) Itt van néhány tipp, hogy biztos lehess a dolgodban: elõször is fontos, hogy elõtte nagyon sokat kényeztessen kézzel, szájjal... nekem az tetszik a legjobban, mikor egyszerre ujjazza a puncimat és a fenekemet, és még közben a csiklómat is tudja nyalogatni...nem tudom hogy csinálja, olyan mintha nem is egyedül lenne :D mikor már két ujját is be tudja tenni a popsidba úgy hogy az ne fájjon, akkor próbálkozhattok a behatolással... legyél nagyo nedves, vagy használjatok síkosítót, de úgy is jó, hogyha a puncidról átkenitek a farkára meg a popsidra...abban a pózban csináljátok, amit írtam, ne kutyában! és mikor bedugta a makkját, álljon meg, ne tolja tovább... ilyenkor fáj egy kicsit, de hamar megszokod és elmúlik...ha elmúlt, akkor tolhatja tovább, és majd te irányítod, mikor milyen mélyre mehet és milyen gyorsan csinálhatja...meglátod a végén nem is kellesz rászólnod mert jól fog esni akárhogy :) ja, és használjatok óvszert a fertõzések elkerülése végett! Azoknak a meséknek pedig, hogy ha így csinálod be fogsz csinálni, nem kell hinni...ekkora bajt csak akkor okoz az anál szex, ha minden nap csináljátok... de ha mértékkel élvezitek (havonta 1x-2x) , akkor semmi bajod nem lehet...nõgyógyásztól kérdeztem meg, ugyhogy tudom :)
Ne légy elkeseredve! Nem minden nõnek jön be a szeretkezésnek ez a formája! Valahol nem is ez a normális. Nem vagyok prûd, Én is kipróbáltam párszor, nem élveztem Én sem. Nincs benne semmi jó szexuálisan, ráadásul egészségileg sem tesz jót! Szerintem ha ennyire nem megy, akkor tényleg ne erõltessétek, mert tudat alatt rossz élményként fog megmaradni benned! Nekem pl. utána már a normál szextõl is elvette a kedvem aznap éjszakára! Magyarázd el a párodnak, ha értelmes, épeszû férfi, akkor meg kell, hogy értse!! Üdv: Haven
Ami nem megy, azt nem kell erõltetni. Mert majd úgy jársz, mint egy két válaszoló az oldalon. Mert a pasijuk annyira akarta, belementek (nem baj, hogy fájt, a pasinak jó volt) azóta meg pelenkát hordanak... És ez egész életükben így is fog maradni. Van még itt egy-két ilyen kérdés, használd a keresõt, õt le van írva, hogy hogyan kell a terepet elõkészíteni stb... De ha nem megy, sztem ne erõltesd...
Semmit! Az anális szexet nem kell szeretni meg élvezni. Végül is nem az a normális módja a szeretkezésnek. Kérdés, hogy miért akarod. Ha azért mert te is vágysz rá, akkor sok türelem, ellazulás síkosítás stb.. Ha azért mert a párod akarja és erõlteti, akkor küld el a rákba. Nekem ez az utóbbi jött le a leírásodból.
imádom az olyan összehasonlításokat, amiknek semmi közük egymáshoz
Családban nálunk van nõgyógyász.... Leírom mit mondott (csak e elõzõ válaszra reagálva): A végbélnyílás sejtjei olyan sejtek, melyek ha sérülnek nem képesek regenerálódni. Ezért elég az is, ha csak egyszer rosszul sül el a dolog és máris pelenkás vagy... Szóval nem tudom, hogy a Te nõgyógyászod mi fajta, de ... ezzel neki is tisztában kéne lennie... és minimum ezt elmesélnie...
tök egyszerû pléda: Lyukaszd ki egy zacsi sarkát nyomj ki belõle valamit és utána ugyanott próbálj benyomni valamit.... Ami alapvaetõen kijárat, az nehézkes bejárat funkcióban...
utolsó válaszoló ez igen tök jól leírtad !!! Egyébként én is ellenzem a szex ezt a formáját !! Nem erre való eza nyilás és kész !!
Na ne ijesztgessük már a lányokat a negatív hatásokkal. Gondoljatok bele az a "termék" ami ott normálisan kijön az is van néha olyan vastag mint egy férfi pénisze és nem okoz semmilyen gondot. Persze nem kell mindennap csinálni, csak ünnepekkor.
nekem is hányingerem van a sok földhözragadt , tudatlan embertõl, akik úgy válaszolnak egy kérdésre, hogy nem is a kérdésre válaszolnak és nem tudnak az adott témáról semmitsem, így kitalált baromságokkal ijesztgetik szegény lányt...
te fiu lány vagy???
nekem már most hányingerem van, hogy a válaszokat olvastam. pedig nem vagyok konzervativ tipus... (csak vélemény volt)
Jah, még egy kiegészítés a sejtregenerálódáshoz. A sejtek sehol sem regenerálódnak a szervezetben, a szövetek tudnak regenerálódni.
Valóban jó, de csak akkor ha tényleg akarod és rá vagy hangolódva. Sajnos sokan végletekben gondolkodnak, amikor az anális szexrõl van szó. Akik ellenzik, rögtön azzal jönnek, hogy meglazul az izom és pelenkázni kell majd. Vagy hogy egészségtelen, meg ez perverz és beteg dolog. Ez nem igaz, viszont tényleg nem szabad túlzásba vinni. A te esetedben az a megoldás, hogy nem erõltetitek. Úgy semmiképpen sem lesz jó, mert a stressztõl összehúzódik a záróizom. Egyébként meg az análszexnek nem az az egyetlen formája, hogy a popsidba hatol. Sõt nem is így kell kezdeni. Próbáljátok nyelvvel és ujjakkal. Tanuld meg élvezni, hogy aztán el tudj lazulni. Ha viszont nem élvezed/akarod, akkor ne csináld, úgy semmi értelme, és úgy tényleg káros is lehet. A barátnõmmel többször csináltuk már, de csak fokozatosan lehet eljutni a behatolásig.
ha a végbél sejtjei nem képesek regenerálódni, akkor egy mûtét után hogy sikerül nekik nagyokos? vagy épp egy fasza székrekedés után? érdekes, akkor én nagyon különleges lehetek, hogy az ottani sejtjeim is képesek a regenerálódásra...
A kérdező hozzászólása: hát én nemtudom azt mondták nagyon jó csak az elsö pár alkalom kellemetlen. meg sok sikositó kell..
A kérdező hozzászólása: lány vagyok:) )) hát nemtudom hogy tényleg kiprobáljuk-e.. akarjuk mind ketten csak nem is tudom maradjon igy azt kész:) ))) majd egyszer!!!! XD ennyi ijesztö válasz után tartozkodom..:D

Segitség! A barátommal leszeretnék feküdni (22 éves) én meg 18 vok eddig 1 fiuval voltam és nem vok valami jártas a szexben, nem tudom mit csináljak h ne tünyek kisslánynak, és még azis kellemetlen számomra h elég hamar elmegyek, mit csináljak?

mien pózokban, és mennyi ideig csináljam neki orálisan h ne tünnyek kisslánynak , de pornósnak se. A válaszokat elöre is köszönöm:)

Legjobb válasz: Hogy mit csinálj? Szerintem bõszen lapozgasd ezt: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://static.libri.hu/co..

Hogy mit csinálj? Szerintem bõszen lapozgasd ezt: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://static.libri.hu/co..
Ahogy épp érzed.Ha ezen izgulsz az fog neki feltûnni.Csak csináld ahogy épp jól esik és figyeld a másik jelzéseid.Annó én sem mondtam meg a srácnak, hogy elõtte csak 1 fiúval voltam és maximálisan meg volt elégedve.Persze utólag ciki, kitudja mit gondolhatott :D de akkor nagyon örültem neki. Azt meg nehogy szégyellni merészeld, hogy hamar elmész.A pasinak ez a legjobb dícséret.Sok nõ cserélne veled...
menjetek már a [email protected] a helyesírásotokkal, nem nyelvtan versenyen vagyunk. meg bõszen ajánlom hogy olvassátok el a szabályzatban a " Ne OFFolj" pontot..tényleg a kukac kivan már hogy minden egyes kérdéshez oda kell valami helyesírásos [email protected]ágot írni. kérdezõ az ne legyen kellemetlen hogy hamar elmész a bikádnak tetszeni fog ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Pinoccio:)
Soha nem értettem az ilyen kérdéseket, szerintem ezt nem lehet megtervezni, én szûzen se kérdezgettem mástól mit csináljak, az jön az adott pillanatban, ráérez az ember, amíg meg görcsös valaki és ezen parázik, hogy jaj úristen mi lesz, addig felesleges szexelni.
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm a választ:) Teljesen igazad van:)
Eleve mi az már hogy égõnek tartod hogy még csak egy fiúval voltál?Ha nem tetszik neki meg se érdemel.Ez egy ösztönös dolog majd belejössz.Érdekes módon amíg nem volt internet addig is tudták az emberek hogy kell csinálni, ennek ékes bizonyítéka, hogy még vannak emberek a földön.
hát figyelj, õ tudja , hogy szûz vagy? Mert ha igen akkor tudni fogja, hogy mi van, vagy ha 1x lefeküdtél már vkivel akk ezen nem kell enned magad ilyesmin. Ám ez majd minden megy spontán :) Ha már jártok, akkor azt is tudja, hogy miot tudsz és mit nem, úgyh nem kell szégyelld magad. És valójában akár mit írunk itt, úgysem úgy lesz, mert nem fogod nézni az órát , h na akkor még 2p és készen is vagyunk.. szóval ilyenen ne edd magad, mindenki a maga bõrén tapasztalja ki a dolgokat :) abban a percben nem fogsz ilyesmin gondolkodni az biztos!!!
Szivesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 3-madik komizonak:)
A kérdező hozzászólása: AZ ELSÕ KOMIZONAK KÖSZÖNÖM A MÁSODIK MEG KAPJA BE
2.-nak a tanácsa se rossz.
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm!!! Végre valaki normális!!! Nem a helyesírás g..civel van elfoglalva:) köszönöm szépen!!! Na most már belehet fogni Helyesírás!!!! Köszönöm utolsó komizó nem ismerlek de nagyon bírlak:) :) :)

Hamar elmegy a barátom mit csináljunk?

egy jo ideje együtt vagyunk már és egymással vesztettük el de nagyon hamar elmegy. 2 szer volt olyan hogy 45percig birta de igy átlagba 5-10perc alatt elmegy és ez nekem nagyon rossz főleg hogy utána már elmegy a kedve a szextől.. mit csináljunk hogy legalább birja 45percig?

Legjobb válasz: 45 perc???? 5-10 perc??? Mit akarsz te??? Nem õ megy el hamar, hanem te soká!!! Hidd el, összeszokott pároknak fél (0,5) perc is elég lehet... Persze nem ez a célérték, de az, hogy nem bírja a párod számodra elég soká, nem feltétlen az õ hibája. Mindketten szüzek voltatok, ne várjatok csodát. Mind magatokat, mind egymást ki kell ismerni, meg kell tanulni.

45 perc???? 5-10 perc??? Mit akarsz te??? Nem õ megy el hamar, hanem te soká!!! Hidd el, összeszokott pároknak fél (0, 5) perc is elég lehet... Persze nem ez a célérték, de az, hogy nem bírja a párod számodra elég soká, nem feltétlen az õ hibája. Mindketten szüzek voltatok, ne várjatok csodát. Mind magatokat, mind egymást ki kell ismerni, meg kell tanulni.
cseréld le drága jobbat érdemelsz:)
Egy átlagos nemi aktus ideje öt perc körül van. Ha nem hiszed, keress rá a NET-en és ne olvasd a nagyszájú, hencegõ tinik véleményét, okoskodó megjegyzéseit. Öt perc, egy átlagos felnõtt pár esetében általában tökéletesen kielégítõ, természetesen, csak a konkrét aktusra gondolva. Egy fiatal pár esetén a szerelmeskedés akár öt - tíz aktusból is állhat alkalmanként, természetesen, ha idejük engedi, a vége felé már hosszabb idõkkel (6-8 perc)lehet számolni.
engem lepontoztok de a srácot aki sex közben az anti-G-pontját nyomkodja azt nem:S
vagy szólj neki, hogy maradjon még , majd megy éjszakaival legfeljebb.
Üsd le és zárd a pincébe!
A #4-est értelmezd. Ha te el tudsz menni, akkor nincs olyan, hogy gyorstüzelõ... Ismerd meg magad! Önkielégítésnél el tudsz menni? Ha nem, akkor gyakorold. Ha igen, akkor tanítsd a párodat!!! Ha nem adsz neki visszajelzést, akkor kínkeservesen soká fog rájönni, mi kell neked. Miért nem kívánja újra? 2 oka van: 1: A fiúk ilyenek, kell egy kis idõ. 2: Nyilván õ is kudarcként éli meg a dolgot, ami lehangolja, és esetleg magában keresi a hibát, ami tapasztalatom szerint (és a leírt minimum 5 perces részidõ szerint) max 1/4 részben az õ hibája.
jaja, egy elemesre pl, azok jobban bírják :)
Szeresd és légy hozzá türelmes, és toleráns..pici szüneteket nem árt ha "belefûzöl" az aktusba:)
A kérdező hozzászólása: és én meg még soha nem mentem el..
A kérdező hozzászólása: de utána meg mindig elmegy a kedve tõle.. és ezzel is mit lehet csinálni?
Ez hülyeség. Én elsõre nehezen mentem el, de utána is tudtam kontrollálni magam amíg a csaj el nem élvezett. A pasi vagy nagyon felizgul és attól megy el hamar vagy passz. De mond el neki, beszéljétek meg.
Cseréld le egy lassabb tüzelésûre.:D De komolyan, nem fog változni akármit csinálsz. Neki kéne visszafognia magát. Ennyit bír.:/
ha titokban recskázik lehetõleg ne csinálja többet szex közben próbáljon önuralmat parancsolni magának
a "7"es megjegyzésed az inkább aggasztó... soha, sehogy? se nyalással, se ujjazással?

Mit csináljak ha túl hamar szerelmes leszek?

Legjobb válasz: Mennyire hamar? Egy hét? Kettõ nap?

Mennyire hamar? Egy hét? Kettõ nap?
A kérdező hozzászólása: Volt már olyan hogy 3 nap alatt!
Beszélgetés után alakult ki benned, vagy amolyan plátói szerelem volt? Mert hát azért nem mindegy, hogy megismersz valakit és úgy szeretsz belé, vagy csak messzirõl csodálod. Bár három nap nem elég ahhoz hogy szerelmesek legyünk, legfeljebb a kémia, vonzalom mûködhet nagyon.

Mit csináljak, ha sokat áll a farkam, hamar feláll, és hamar elmegyek maszturbáláskor?

hamar: 2perc, de megy hamarabb is :D szűz vagyok, mire számítsak az elsőnél, meddig fogom bírni, lehet rá "edzeni"? hogy? 18f

Legjobb válasz: Nyomorult ..

Nyomorult ..
Ültesd le, már biztos nagyon fáradt a sok ácsorgástól!
elsõ sexnél instant elélvezés lesz
Ne kezdj bele az elsõ szexbe, ha úgyis elmész. Rögtön kezd a másodiktól. (Hidd el, ez jó tanács, csak gondold végig.)
Többféle módszer van. Az egyik, hogy amikor érzed, hogy mindjárt elmész, szorító nyomász gyakorolsz a makk alatti területre és persze lassítasz, megállsz egy idõre. Muszáj idõnként szünetet tartani, mert ha csak folyamatosan húzogatod, tényleg nem kell sok idõ. Keress rá a neten a PC izom gyakorlatokra. Ennek a lényege, hogy a végbélnyílás és a pénisz töve között van egy izomcsoport, amelyet, ha idõben megfeszítesz, szabályozni tudod a magömlésed. Ezt az izmot lehet önkielégítésen kívül is tornáztatni, sok megfeszítéssel, elernyesztéssel. Legegyszerûbben úgy tudod, meg hol van ez pontosan, ha pisilés közben megpróbálod elállítani a vizeleted. Szakemberek azonban azt tanácsolják, hogy magát a PC izom gyakorlatokat ne pisilés alatt gyakoroljuk, hanem azon kívül.

Mit csináljak, hogy ne élvezzen el olyan hamar?

Barátommal még nem feküdtünk le egymással, még csak az orális szexnél járunk és így szoktuk egymást kielégíteni, de a barátom olyan hamar elmegy, kicsit játszadozok a kukijával, aztán bekapom, pár húzás és már szól, hogy mindjárt elélvez....mit tehetnék, hogy tovább tartson neki? 18/L

Legjobb válasz: Egyszer intézd el hamar kézzel, utána megtörli magát, másodikra sokkal tovább fogja bírni. Vagy csak egyszerûen ne teli tárral menjen hozzád pettingelni, ha elõtte könnyít magán, egyszerûbb lesz neki is.

Egyszer intézd el hamar kézzel, utána megtörli magát, másodikra sokkal tovább fogja bírni. Vagy csak egyszerûen ne teli tárral menjen hozzád pettingelni, ha elõtte könnyít magán, egyszerûbb lesz neki is.
ne kapd be
Keress egy normális pasit, ne egy ilyen nyomorékkal kezdj!
Nem tudja türtõztetni magát, engem 30 percig is verhetnél, szophatnál mielõtt elélveznék.
Sportolj minél többet, attól formálódsz majd.
A kérdező hozzászólása: hàt attol nem fogok tul hamar meg hìzni:P

Az van hogy maszturbálás közben nagyon hamar elmegyek. Mit csináljak hogy ne menjek el olyan hamar? és fiúknak milyen maszturbálási módszerek vannak?

Legjobb válasz: alap dolog nekem is van hogy fél perc elég van hogy 10 amúgy meg ha szex terén nem akarsz elmenni elõtte verd ki utánna sokkal nehezebben mész el

alap dolog nekem is van hogy fél perc elég van hogy 10 amúgy meg ha szex terén nem akarsz elmenni elõtte verd ki utánna sokkal nehezebben mész el
Mi fiúk nem bonyolítjuk túl dolgokat, ha maszturbálásról van szó. Amúgy, van olyan (pl. ha rég nem csináltam és videot is nézek), akkor fél perc elég, van, hogy 10 vagy több, szex közben viszont mindig bírom, ameddig kell, fõleg ha elõtte kirázom.
Ha kivered, utána már nem kívánod a sexet, olyan mintha jóllaknál fõétkezés elõtt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!