Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak hajammal hogy ne (107 db)

Rövid hajam van hajmosás után barigöndör de másnapra kismul, hogy tehetném érdekesebbé a hajm? Mit csináljak vele, hogy ne legyen mindennap ugyanolyan?

Legjobb válasz: Tupírozd be egyik oldalt, másik oldalt, húzd át a másik oldalra, vasald tûegyenesre, ha annyira rövid zselézd fel (http://download.loveradio.ru/pub/902669.jpg ) túpírozd be az egészet, púposítsd meg, lapítsd le, szövegkiemelõvel színezd be (én sokszor szoktam :P )

Tupírozd be egyik oldalt, másik oldalt, húzd át a másik oldalra, vasald tûegyenesre, ha annyira rövid zselézd fel (http://download.loveradio.ru/pub/902669.jpg ) túpírozd be az egészet, púposítsd meg, lapítsd le, szövegkiemelõvel színezd be (én sokszor szoktam :P )

Mit csináljak már hogy ne lapuljon le a hajam?

Nagyon vékony, finom szálú hajam van ami eddig hosszú volt de ma levágattam mert meguntam hogy akármit csinálok vele mindig összeesik, lapos. Hiába használok dúsító sampont, habot, lakkot, pár óránál semmi nem tart tovább. Na gondoltam ha levágatom akkor megoldódik a gond. Ma reggel voltam fodrásznál, le is vágattam éppen vállig ér?re oldal frufruval. Tökre tetszett az eredmény amikor kijöttem a szalonból, de most néhány óra elteltével sajnos már össze is esett megint, olyan semmilyen, csúnya lapos mint volt. Pedig még be is lakkoztam. Ez elég elkeserít?, most akkor mit csináljak vele, nyírjam le kopaszra? Mert úgy t?nik ez az egyetlen módja hogy ne legyen a hajam a fejemre lapulva.:(

Legjobb válasz: Nekem ugyanilyen a hajam. Sajnos nem tudom én sem mitévõ legyek. :S de tény én is gondoltam már arra, hogy leborotválom kopaszra.

Nekem ugyanilyen a hajam. Sajnos nem tudom én sem mitévõ legyek. :S de tény én is gondoltam már arra, hogy leborotválom kopaszra.
Nekem ami nagyon bejött az az Avonnal van a hajápolási termékeibõl a lila (hajdúsító termékcsaládnál) az a neve hogy hajtõemelõ tonik. Ilyen spray szerûség megmosod a hajad ráfújod a hajtõre beszárítod és nagyon jól megtartja a hajat. Nekem legalábbis. Nekem azért esik össze hamar mert nagyon hamar zsírosodik. Szerintem próbáld ki, veszteni nem vesztesz vele.
A kérdező hozzászólása: Amit az utolsó írt azt is próbáltam, de nem hozott áttörést.
Ha állandóan agyonlakkozod és agyonhabozod, azzal csak rontasz a helyzeten, összeragadnak a hajszálak, és persze, hogy lelapul a hajad...
A kérdező hozzászólása: Ha nem teszek rá habot meg lakkot akkor még néhány órán keresztül sem áll sehogy sem, akkor végképp katasztrófa.
szia! fodrász vagyok, és nagyon ajánlom neked a matrix vavoom nevû hajhabját, bivalyerõs, szuper tartás. tényleg. a haller utcában be tudod szerezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Lehet hogy kipróbálom amit tanácsoltál, de már annyi terméket kipróbáltam (olcsót, drágát, elvileg professzionálisat) hogy szkeptikus vagyok.

Copfban hordott hajam alatt viszket a fejbőröm. Mostmár fodrászom tanácsára nem kötöm össze hogy szellőzzön, de a viszketés nem múlt még el. Mit csináljak vele, hogy ne vakarjam?

Legjobb válasz: A copf miatt ott mindig izzadt a fejböröd.Nekem is szokott.Sürübben mosd a hajad,egy ideig szerintem korpa elleni samponnal.Vissza kell állnia a fejbörödnek.Alaposan mosd,maszirozd azon a részen.

A copf miatt ott mindig izzadt a fejböröd.Nekem is szokott.Sürübben mosd a hajad, egy ideig szerintem korpa elleni samponnal.Vissza kell állnia a fejbörödnek.Alaposan mosd, maszirozd azon a részen.


Mit csináljak a hajammal hogy ne legyen lapos?

Ha megmosom utána fél órával már úgy néz ki mintha zsíros lenne és nagyon zavar,mert így sehogy nem áll és semmit nem is tudok kezdeni vele.Ha lehet akkor valamilyen olcsó megoldást és olyat amit otthon reggelente is hamar meg tudok csinálni.

Legjobb válasz: Az elsõt ki ne próbáld! Remélem nem gondoltad komolyan, hogy ki fogod. Úgy szárítsd a hajad, hogy közben lehajolsz, és felülrõl szárítod. Kicsit kényelmetlen, viszont sokkal dúsabb lesz tõle a haj. Használj olyan sampont ami zsíros hajra jó, vagy gyógynövényes. És ha használsz bármilyen hajvégápolót, akkor az a hibás! Mert a hajolajak, nem kiöblítendõ balzsamok, hajhabok mind zsírosítják és elnehezítik a hajat.

Az elsõt ki ne próbáld! Remélem nem gondoltad komolyan, hogy ki fogod. Úgy szárítsd a hajad, hogy közben lehajolsz, és felülrõl szárítod. Kicsit kényelmetlen, viszont sokkal dúsabb lesz tõle a haj. Használj olyan sampont ami zsíros hajra jó, vagy gyógynövényes. És ha használsz bármilyen hajvégápolót, akkor az a hibás! Mert a hajolajak, nem kiöblítendõ balzsamok, hajhabok mind zsírosítják és elnehezítik a hajat.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem igaz hullámos hajam van de olyan lapos mint ...:D Amit én szoktam csinálni: -este alvás elõtt picit bevizezem a hajamat , majd az alsó tincseket befonom és reggel kibontom és így az alsó tincsek kicsit megemelik a felsõket és dúsabbak tûnik (remélem érthetõ! :) ) - kicsi tupírt rakok néhány tincshez -besütöm , befonom ... a lényeg hogy göndör legyen - esetleg beszárítod úgy hogy legyen formája -Ha végképp nem segít semmi:maradtak a kozmetikumokra. Sokféle hajdúsító készítmény létezik - samponok, balzsamok, habok és krémek -, de ezek között a legjobb, ami szinte biztosan beválik majd, a hajtömegnövelõ hab. Ilyen a legtöbb drogériában vagy kozmetikai boltokban beszerezhetsz. Remélem segítettem!! :D
A kérdező hozzászólása: Kösz és igen, segítettél:)
Ha nagyon lapos akkor próbáld meg feltupírozni. Amúgy más megoldás: a hajmosás végén önsd le citromlével majd öblísd ki.Ettõl erõsebb lesz a hajad!
Hajtõemelõk....Matrix- amplify rootlifter, Dp Dust vagy Schwarzkopf Osis, TIGI termékek termékek. Fodrászcikkben kapsz ilyeneket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és az elsõ válaszolónak üzenem hogy nem igazán szerettem volna áramütést kapni, mert akkor meg lelapítani nem tudom ha elektromos lenne és mindenfelé szállna. A tupírozás jó ötlet, de nem nagyon van rá idõm reggelenként. Úgy szárítom a hajam ahogy a 3. válaszoló írta.
A kérdező hozzászólása: A hajtõemelõ is jó ötlet. Jöhetnek még válaszok.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom hogy az elsõ válaszoló eltüntette a "hasznos" válaszát...:D

Mit csináljak a hajammal, hogy ne lapuljon le?

Csípőig érő, egyenes, vékony szálú hajam van. Hajmosás után az első nap még nagyon jó a tartása, viszont a 2. naptól kezdve tiszta lapos. Tudnátok valamilyen terméket ajánlani, amivel tartást tudnék neki adni?

Legjobb válasz: Terméket nem, de egyéb praktikát tudok ajánlani, kettõt is. :) Az egyik, ami nekem bevált, hogy hajmosás után lehajtom a fejem és alulról szárítom egy kicsit a hajam. Nem szoktam teljesen megszárítani a hajam, csak egy kicsit, mert magától nagyon lassan szárad, és így szoktam szárítani. Így még a 3. napon is szép tartása van a hajamnak. A másik módszer, ami szintén nagyon, hogy amikor már csak egy kicsit nedves a hajad felülrõl néhány tincset felcsavarsz nagy átmérõjû hajcsavaróra és hagyod úgy megszáradni a hajad. A nagyon nagy átmérõjû hajcsavaróktól nem lesz göndör a hajad, max. egy kevés hullám lesz benne, viszont a hajtõt szépen megemeli! :)

Terméket nem, de egyéb praktikát tudok ajánlani, kettõt is. :) Az egyik, ami nekem bevált, hogy hajmosás után lehajtom a fejem és alulról szárítom egy kicsit a hajam. Nem szoktam teljesen megszárítani a hajam, csak egy kicsit, mert magától nagyon lassan szárad, és így szoktam szárítani. Így még a 3. napon is szép tartása van a hajamnak. A másik módszer, ami szintén nagyon, hogy amikor már csak egy kicsit nedves a hajad felülrõl néhány tincset felcsavarsz nagy átmérõjû hajcsavaróra és hagyod úgy megszáradni a hajad. A nagyon nagy átmérõjû hajcsavaróktól nem lesz göndör a hajad, max. egy kevés hullám lesz benne, viszont a hajtõt szépen megemeli! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Kipróbálom õket.

Mit csináljak a hajammal hogy ne legyen ennyire száraz?

ha megmosom és megszárítom utána úgy áll mint egy szénaboglya.:S nagyon száraz, pedig régen mindenki irigyelte hogy miylen szép fényes. most meg tiszta fakó az egész. mit csináljak vele hogy megint szép legyen?

Legjobb válasz: Szia! Fodrász kellékesben lehet kapni egy olyan Nagy tégelyes hajbalzsamot, aminek a neve: INSIGHT HENNA. kb. 600 forint és sokáig elég. Elõtted is kérdeztek már hasonlót és neki is ezt ajánlottam, és bevált. Mint ahogy nekem is. A lényeg, hogy minden hajmosás után kenj belõle a hajadra bõven, ne sajnáld, és hagyd rajta pár percig(3-4), majd úgy öblítsd le, hogy "csúszós, síkos" maradjon a hajad. Ez nagyon lényeges! Nincs a használati útmutatón, de így csináld. Lényeg, hogy mindig minden mosáskor használd, és ha vágatsz a hajadból, utána még jobb lesz, nem lesz seprûs, töredezett hajad. Próbáld ki, nem bánod meg, másnak is ajánlottam és azóta csak ezt használja. Nem érdemes megvenni az ilyen meg olyan drága balzsamokat, mert fele ilyen hatása sincs (sajnos) Írj majd, hogy neked is bevált-e ok? Örülök, hogy segíthettem!

Szia! Fodrász kellékesben lehet kapni egy olyan Nagy tégelyes hajbalzsamot, aminek a neve: INSIGHT HENNA. kb. 600 forint és sokáig elég. Elõtted is kérdeztek már hasonlót és neki is ezt ajánlottam, és bevált. Mint ahogy nekem is. A lényeg, hogy minden hajmosás után kenj belõle a hajadra bõven, ne sajnáld, és hagyd rajta pár percig(3-4), majd úgy öblítsd le, hogy "csúszós, síkos" maradjon a hajad. Ez nagyon lényeges! Nincs a használati útmutatón, de így csináld. Lényeg, hogy mindig minden mosáskor használd, és ha vágatsz a hajadból, utána még jobb lesz, nem lesz seprûs, töredezett hajad. Próbáld ki, nem bánod meg, másnak is ajánlottam és azóta csak ezt használja. Nem érdemes megvenni az ilyen meg olyan drága balzsamokat, mert fele ilyen hatása sincs (sajnos) Írj majd, hogy neked is bevált-e ok? Örülök, hogy segíthettem!
Ja! (megint én vagyok) És ha teheted, ne szárítsd meg a hajad, mert az nagyon töri és szárítja!!! Ha teheted, este mosd meg és úgí feküdj le, megszárad simán reggelig és még dúsabb is lesz. Próbáld ki! Én soha nem szárítom a hajam (kb.évente egyszer, de akkor nagyon sietek :)
amit tehetsz hogy a leírt csoda szereket vagy gliskur (remélem jól írtam) hsználsz. mind kifésülö balzsamot amit nem kell kismosni és akár száraz hajra is fújhatod. meg viozes pakolásokat. ezek használnak. de ha folyamatosan szárítod nem fognak. ezért ha rendbe akarod hozatni akkor föleg itt a nyár most ne száritsd meg , mosd meg tegyed rá az utasítások szerint a csoda szereket, akár több félét is használhatsz és semmi képpen se szárítsd meg. esetleg becsavarhatod csavarókba de NE meleg csavaróba. kb fél év mire rendbe jön. én csak eseménykor szárítom be, munkába is inkább össze fogom ha sehogy nem áll, vagy befonom.
A kérdező hozzászólása: köszi mindkettõtöknek:) írok ha lesz változás
Ahelyett hogy méregdrága kozmetikumokat vennél használj inkább házi hajpakolásokat, azok sokkal többet érnek.Dörzsölj a száraz hajadba olívaolajat, tekerj rá fürdõsapkát vagy egy zacskót s fújdd át hajszárítóval majd hagyd 20 percig hatni. Ezután mosd meg és balzsamozd a hajad a szokásos módon
A kérdező hozzászólása: képzeljétek kipróbáltam a gliss kur fújós balzsamot mert olyat nem találtam amit az elsõ hozzászóló írt( azért köszi szépen még utánanézek hátha már lesz:) ) és nagyon jó lett utána a hajam. sokkal fényesebb meg egyáltalán nem szálkás. // köszi mindenkinek a választ:) // Puszi
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. Fodrász kellékesben tudod csak azt a balzsamot megvenni, még nagyobb hipermarketekben sem árulják, hiába keresed. És mellé én is használom a Gliss Kur kétkomponensû fújós "balzsamot", ez a kettõ szer tökéletes együtt, évek óta CSAK ezeket használom! Próbáld valahol beszerezni, megéri!!!

Mit csináljak a hajammal hogy ne legyen ennyire göndör?

Kiskorom óta természetes göndör a hajam. Nagyon utálom, és a sok vasalástól és festéstõl letört a hajam vége és eléggé meg is van roncsolódva. Vagy 10 cm-rel lett rövidebb, és mivel félek hogy megkopaszodok, vagy nem lesz hajam, ezért most nem vasaltam ki egy hete. Különféle hajerõsítõ tablettát eszek, kenem balzsamokkal, kímélem a hõtõl.stb. Csak ezzel az a baj hogy utálom hogy így néz ki. Nem fogom kibírni, hogy végig ilyen maradjon. :| Mindent kipróbáltam, hogy egyenes legyen, de az enyém olyan extrém hogy a legkisebb párától is begöndörödik. Szóval kezelhetetlen és katasztrófa. Ha fésülve szárítom meg, akkor meg olyan mint egy szénabála.. s háromszög fejem lesz tõle.. xddddd Ajánlottak páran hajkiegyenesítõ balzsamot, csak nem tudom milyet kéne vennem vagy hogy egyáltalán érne e valamit. Tippek, hogy mit kezdjek egy dzsumbujjal a fejemen?:DD

Legjobb válasz: Semmit sem tudsz csinálni. Ilyen a hajad, ebbõl nem fogsz tudni egyeneset csinálni. Én is rengeteget kínlódtam vele... vasaltam, de a legkisebb párától is visszagöndörödött, használtam hõvédõt, házi- és bolti hajpakolást, stb. De nem érnek semmit se. Annyira tönkre ment a hajam, hogy a külsõ része olyan mint a drótkefe... Most ilyen: http://kepfeltoltes.hu/131108/WP_20131107_012_www.kepfeltolt.. Mint látod, a külsõ része nagyon tropára ment, viszont az alsó része már szép loknis. Szóval most megyek fodrászhoz, és levágatom ezeket a ronda részeket, mást nem tudok tenni vele. Rövidebb lesz a hajam, de egészségesebb. És kezdem elfogadni, hogy ez van, göndör a hajam. Te is csak ennyit tehetsz. http://breakfastatfruh.blogspot.hu/ ennek a blognak az írójának is göndör haja van, de szerintem nagyon szép. :)

Semmit sem tudsz csinálni. Ilyen a hajad, ebbõl nem fogsz tudni egyeneset csinálni. Én is rengeteget kínlódtam vele... vasaltam, de a legkisebb párától is visszagöndörödött, használtam hõvédõt, házi- és bolti hajpakolást, stb. De nem érnek semmit se. Annyira tönkre ment a hajam, hogy a külsõ része olyan mint a drótkefe... Most ilyen: http://kepfeltoltes.hu/131108/WP_20131107_012_www.kepfeltolt.. Mint látod, a külsõ része nagyon tropára ment, viszont az alsó része már szép loknis. Szóval most megyek fodrászhoz, és levágatom ezeket a ronda részeket, mást nem tudok tenni vele. Rövidebb lesz a hajam, de egészségesebb. És kezdem elfogadni, hogy ez van, göndör a hajam. Te is csak ennyit tehetsz. http://breakfastatfruh.blogspot.hu/ ennek a blognak az írójának is göndör haja van, de szerintem nagyon szép. :)
A kérdező hozzászólása: aranyosak vagytok, köszi mindenkinek :)
szép a hajad :)
Szerintem gyönyörû hajad van! *-*
Ez ismerõs, mert pont így voltam kb. 1 éve. És a fodrászom tanácsára átszoktam. Eleinte nekem is 1-2 zsíros volt, muszáj volt feltûzni. Most már csak 4. napon kezd zsírosodni ha nagyítóval nézed persze:D Hetente 1-szer szoktam hajat mosni:)
A kérdező hozzászólása: ja tudom, de már ehhez van szokva a hajam, szóval a második nap végén már zsíros a teteje. :|| szóval kénytelen vagyok mosni :D
A 2 naponta mosás az túl sûrû...minél gyakrabban mosod annál gyakrabban zsírosodik (Ez a tapasztalatom, de a fodrászom is ezt mondja, meg még ezen kívül is mondott okokat-aminek több mint felét meg se jegyeztem:D-, hogy miért ne mossuk gyakran)
A kérdező hozzászólása: hallottam én is errõl a hajkiegyenesítésrõl, de félek hogy nem jön be, és ahhoz sok pénzt dobnék ki az ablakon :| heti 3x mosok hajat (2 naponta) szerintem gyorsan kimenne belõle :d amúgy köszönöm mindenkinek :D ! de akkor se szeretem, hiába mondják sokan hogy jó :) nem hiába mondják azt hogy: akinek egyenes van az göndört akar, akinek göndör az meg egyenest :D
Szerintem szép hajad van, nekem tetszik, én szívesen elcserélném veled az egyenes hajamat:D Amúgy nem tudom, olvastam egy féléve kb. egy helyi hírdetõ újságban: tartós hajegyenesítés a nem tudom kinél, meg hogy 2 hónapig egyenes lesz stb...Asszem valami hajfeltöltésrõl volt szó benne...bocs hogy nem tudok errõl többet mondani :S
Egyáltalán nem katasztrófa a hajad szerintem szép :) Én nem akarnám egyenesíteni
(nekem tetszik a hajad nagyon) de amúgy vannak ezek a brazil hajkiegyenesítések
A kérdező hozzászólása: ahh sírok:cccc azért köszi :)
Milyen hajfestékkel van befestve? Nagyon tetszik a színe :)

Mit csináljak a hajammal, hogy ne álljon mindig össze-vissza hajsütővas nélkül?

Legjobb válasz: A hajsütõvas káros a hajra, kiszárítja, töredezik tõle a haj. Szerintem is hagyd egy ideig a hajsütõvasat. Simán csak mosd meg, tegyél rá balzsamot, pakolást. És hagyd, hogy egy kicsit magához térjen a hajad és ismét kicsit élettel teli legyen. Én habbal és lakkal szoktam igazítgatni a hajamon. Illetve, próbálj ki új frizurákat. :)

A hajsütõvas káros a hajra, kiszárítja, töredezik tõle a haj. Szerintem is hagyd egy ideig a hajsütõvasat. Simán csak mosd meg, tegyél rá balzsamot, pakolást. És hagyd, hogy egy kicsit magához térjen a hajad és ismét kicsit élettel teli legyen. Én habbal és lakkal szoktam igazítgatni a hajamon. Illetve, próbálj ki új frizurákat. :)
A hajvégápoló szerintem már kevés. Tényleg hanyagold a hajsütõvasat és keress valami jó kis pakolást. Az üzletekben biztosan segítenek :)
A hajsütés nagyon kiszárítja. Ezért áll össze-vissza. Próbáld meg egy darabig nem sütögetni és valamilyen tápláló pakolással kényeztetni. Meghálálja :D
A kérdező hozzászólása: szoktam használni hajvégápolót de aza baj h a vége mindig kifordul és kiáll és elég bénán néz ki
ó..hagyd abba kérlek .én most azt csinálom hogy becsavarom a hajam hajcsavarókkal és reggelre olyan lesz mintha gondoritovel csináltam volna..és égeti szét a hajam. hidd el van más/jobb megoldás mint a hajvasaló
A kérdező hozzászólása: hajgöndörítõvel már én is sokszor próbálkoztam de akkor úgy nézek ki mint egy puli kutya
utolsó válaszoló vagyok :D... az égeti szét a hajam helyett NEM égeti szét a hajam- at akartam írni. :D
A kérdező hozzászólása: tudom attól függetlenül értettem :)

Mit csináljak a hajammal, hogy ne legyen ilyen szálas és száraz?

Legjobb válasz: Nem vasalom, nem festem. Ha számít, világos szõke hajam van. Már próbáltam a kallostól egy hajpakolást, most is használom, de annyira nem válik be. Hajvégápolót is használok, az jó, nem töredezik a hajam mióta használom, de olyan mint egy szalmakazal :(

A kérdező hozzászólása: Nem vasalom, nem festem. Ha számít, világos szõke hajam van. Már próbáltam a kallostól egy hajpakolást, most is használom, de annyira nem válik be. Hajvégápolót is használok, az jó, nem töredezik a hajam mióta használom, de olyan mint egy szalmakazal :(
kábé ugyanezek a gondok te milyen sampont használsz?? én herbária bojtorján sampont
hajolaj argánolajat ajánlom csodákra képes a száraz hajjal vagy moringa olaj
Kókusz olaj:) , mint hajvegápoló, jahosszra es hajtõre is alkalmazható. Olvass utána
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) kipróbálom a kókuszolajat, az van is itthon :)
nekem az aloe vera vált be :)

Mit csináljak a hajammal hogy ne legyen ilyen?

ha megmosom és megszárítom a hajam mindig ilyen lesz, mindegy hogy hajszárítás közbe fésülöm e vagy nem. ilyen szokott lenni:

Legjobb válasz: A kifésülõ sprayk jók erre. A Gliss kur meg a Pantene Aqua Light tök jók. Vannak dm-es meg rossmannos saját márkásak olcsóbban, azokat még nem próbáltam, nem tudom milyenek lehetnek. A Fructis is nagyon bejött, de asszem azt már nem lehet kapni. Esetlen a másik megoldás az olajozás lehet, de azt nagyon ki kell tapasztalni, mielõtt tényleg beválik. Általában 2-3 csepp olaj a tenyeredbe elég, szétdörzsölöd, eloszlatod a hajadon. Jó a hajolaj, kókuszolaj, jojobaolaj. Vagy kipróbálhatsz valamilyen hajvégápoló szérumot, azok is simítják a hajat.

A kifésülõ sprayk jók erre. A Gliss kur meg a Pantene Aqua Light tök jók. Vannak dm-es meg rossmannos saját márkásak olcsóbban, azokat még nem próbáltam, nem tudom milyenek lehetnek. A Fructis is nagyon bejött, de asszem azt már nem lehet kapni. Esetlen a másik megoldás az olajozás lehet, de azt nagyon ki kell tapasztalni, mielõtt tényleg beválik. Általában 2-3 csepp olaj a tenyeredbe elég, szétdörzsölöd, eloszlatod a hajadon. Jó a hajolaj, kókuszolaj, jojobaolaj. Vagy kipróbálhatsz valamilyen hajvégápoló szérumot, azok is simítják a hajat.
rengeteg sok balzsam ! ! glis kur-nak van hosszabb, szálkásodásra hajlamos hajra való balzsamja.. hajmosás után vidd föl a hajad végére, és onnan haladj felfelé még kb 10-15 centit.. hagyd rajta 10 percig, addig csattozd fel hogy ne érintse a hátadat. ezután kb 5 másodpercig (!!) öblítsd le vízzel ! így egy kicsit rajtamarad a balzsam és selymesebb lesz tõle a hajad! fürdés után csavard be törülközõbe, 10 percig hagyd így száradni, majd fésüld ki a nedves hajadat egy nagy kefével. eztuán szárítsd meg úgy, hogy elõrehajtod a fejed, így nem fog annyira lelapulni, közben 2x 3x még fésüld át miközben szárítod. nekem totálisan bevált, ugyan olyan mint a második képen (:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!