Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak ha csak 1 (27 db)

Mit csináljak ha tul sokat káromkodok mert tul idegesvagyok sokszór? 2es kérdés. és mit csináljak ha csak 1 oldal nem indul el a többi se perc alatt betölt és legszivesebben már szétverném a billentyüzetet?

Legjobb válasz: Ülj egyenes gerinccel. Hunyd le a szemed. Számolj el magadban 10-ig, majd lassan mondd ki: a nyugalom szétárad az ereimben. Minden békés, minden rendben van. Ezután nyisd ki a szemed, és hajts fel egy egy kis pálinkát.

Ülj egyenes gerinccel. Hunyd le a szemed. Számolj el magadban 10-ig, majd lassan mondd ki: a nyugalom szétárad az ereimben. Minden békés, minden rendben van. Ezután nyisd ki a szemed, és hajts fel egy egy kis pálinkát.
1. Szedjél Magne B6-ot, sztesszoldó, recept nélkül kapható. 2. Káromkodás elõtt számolj tízig. 3. Azt az oldalt pár napig hagyd a fenébe, nálam is elõfordul.

Mit csináljak ha csak 1 nadrágot tudok hordani?

Az a probléma, hogy sovány vagyok, ezért nem állnak jól a farmerok. Van kb. 6-7 nacim, de csak 1-et hordok. Lehet hogy megszólnak érte, de nem tudok mit tenni.:/ Volt olyan hogy leggings-t vettem fel egy farmer alá, de úgy sem állt valami jól. Valaki tud erre megoldást?:/

Legjobb válasz: Nem probléma ha sovány vagy, lehet, hogy azok a nadrágok nem állnak jól, de ha felkutatsz egy pár boltot biztos találsz magadnak megfelelõ nadrágot! :) Keress ahhoz hasonlót, amilyen félét hordasz! ;)

Nem probléma ha sovány vagy, lehet, hogy azok a nadrágok nem állnak jól, de ha felkutatsz egy pár boltot biztos találsz magadnak megfelelõ nadrágot! :) Keress ahhoz hasonlót, amilyen félét hordasz! ;)
Akármit veszel fel úgyan olyan leszel benne, inkább tanuld meg megszeretni magad mert ez így neked sem jó, hogy nem fogadod el önmagad.
ugyan már, fogadd el magad úgy, ahogy vagy te így vagy tökéletes, [email protected] le mások véleményét, érezd jól magad a bõrödben, ez a fontos, aki csak úgy áll szóba veled, hogy jól áll a ruha ami van rajta akkor nem is érdemli meg, hogy észrevedd. Tudom, könnyû mondani, de én is átestem azon, amin te nehéz volt, de így sokkal jobb.
szerintem hordj leggings-eket. mert az egy csomó lánynak nem áll jól, mert vastagabb a combja. de ha te sovány vagy, az szerintem nem probléma...

Még szűz vagyok. A kérdésem az hogy mit csináljak ha csak 1 ujj fér belém?

Legjobb válasz: Még is mit csinálhatnál? Semmit. Majd ha felizgatnak, befér a farok! (tapasztalat) L

Még is mit csinálhatnál? Semmit. Majd ha felizgatnak, befér a farok! (tapasztalat) L
nemed?
Hány éves vagy?
gyakorolj szorgalmasan
Mennyi idõs vagy? Fogsz még nõni?
Nem baj, nekem is ez volt. Az elsõ alkalomnál nagyon véreztem... De most már semmi :-) és a párom egy ujjal is ki tud elégíteni :-)
Egyetértek a hármassal! :) Meg tehetünk is egy próbát... Írj privit, eztán felizgatlak én! :P :)
Ez a normális, mi a gond? Majd megtanulod, mi a jó neked - amúgy pedig a baba feje 10 cm, és neked is ki fog jönni, meglátod. Akkor kezdjetek csak bele, ha már nagyon kívánod, és akkor már nem csak 1 ujj fog beférni.

Szerinted mit csináljak, ha 9 hónapos babámat már csak napi egyszer (este) szoptatom és szopi közben nagyon fáj a mellem, utána pedig (kb.1 óra hosszan) rettenetesen "ég", és szinte elviselhetetlenül mély, szúró fájdalmat érzek?

Csak egyik mellemet érinti, azt amelyikben mindig is sokkal több tej termel?dött...

Legjobb válasz: Még mindig sok tej van benne? Nálam ilyen jellegû fájdalom (csak sokkal enyhébb szinten) mostanában jelentkezett, ahogy leválasztódunk és visszaalakulnak a tejmirigyek. Nálad is elõször erre gyanakodnék, fõleg, ha viszonylag gyors tempóban maradnak el a szopások és hirtelen kell visszaállnia a mellednek. Vagy a menzeszedre. Azzal mi a helyzet?

Még mindig sok tej van benne? Nálam ilyen jellegû fájdalom (csak sokkal enyhébb szinten) mostanában jelentkezett, ahogy leválasztódunk és visszaalakulnak a tejmirigyek. Nálad is elõször erre gyanakodnék, fõleg, ha viszonylag gyors tempóban maradnak el a szopások és hirtelen kell visszaállnia a mellednek. Vagy a menzeszedre. Azzal mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál!! Még termelõdik benne tej, nem mondható nagyon soknak - de érzem, hogy tele vannak a tejcsatornák és feszül is a mellem; a bal oldalinál pedig szinte semmi... Tegnap már nem mertem szoptatni, mert "féltem a fájdalomtól"!!!!! Így gondolom nagyon gyors lenne a baba leválasztása, ugye??! Az egyik napról a másikra... Vagy szerinted hogyan csináljam???? A menstruációm még nem állt be. Lassan érzek rá jeleket, így szerintem nem kell sok idõnek eltelnie és megjön majd rendesen! Várom a segítséged!!!! E
Ha feszül a tejtõl, azt muszáj vagy kihozni valahogy! Én a szoptatásra bíztatnálak, mert az jobban ki tud üríteni (és a babának is jó az anyatej, amíg csak kapja), de ha semmiképp nem akarod, akkor is fejd ki mindenképp! Tudom, hogy nem kellemes érzés, de ha bent marad a tej és mellgyuszid lesz, az sokkal rosszabb, hidd el.... És valóban, én nem vagyok a hirtelen elválasztás híve, de ezt elsõsorban neked kell eldöntened, hiszen te érzed, látod, mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: És attól nem lesz semmi "gond", hogy tegnap kihagytam egy napot??
A kérdező hozzászólása: És szerinted, ha tovább folytatom a szoptatást - mert nem vagyok ellene és tényleg a kislányom tudja legjobban kiüríteni - akkor meddig fogom érzeni a "fájdalmat"?? Vajon végig megmarad?
Nem hiszem, hogy gond lenne. Lehet, hogy a mennyiség kicsit visszaesik, de pár nap intenzív(ebb) szopi után vissza fog állni valószínûleg. Hogy meddig fog még fájni, passzolom. Igazából attól függ, mi miatt fáj. Ha a mesid kavar be, akkor remélhetõleg csitulni fog, ha a ciklusod lassan visszatér ill. visszaáll. Ha a mirigyek változása miatt, azt nem tudom. De kívánom, hogy ne tartson sokáig, vagy legalábbis ne legyen ennél rosszabb. Idõvel talán te is kicsit hozzá fogsz szokni, ha csak lassan múladozik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!

Mit csináljak ha a babám nem akar elfogadni semmi ételt nagyobb mennyiségben csak néhány (1-2-3) falatot)? Anyatejes.9 hós.

Már arra gondoltam,hogy jól kiéheztetem(nem adok cicit),de nem vát be,mert annál türelmetlenebb?l követelte a cicit.

Legjobb válasz: Az én fiam is anyatejes volt és hasonlóan szenvedtünk a mellétáplálástól. Idõvel megoldódott. Csak arra kell ügyelni, hogy az ízeket szokja, mert akkor ha már nem lesz cici vagy nem lesz elég a tejci, akkor majd eszik belõle többet.

Az én fiam is anyatejes volt és hasonlóan szenvedtünk a mellétáplálástól. Idõvel megoldódott. Csak arra kell ügyelni, hogy az ízeket szokja, mert akkor ha már nem lesz cici vagy nem lesz elég a tejci, akkor majd eszik belõle többet.
Minden alkalommal kóstoltasd, és csak az után a tejcsi. Idõvel úgyis kíváncsi lesz az új ízekre. Fogacskái vannak? Ha igen, jöhetnek a roppanós dolgok a tejbepapik helyett (kuki, bio abonett, buláta, -jók, mert nyálra olvadnak, és nem kell félni, hogy félrenyeli- kifli csücske, de az morzsálódhat). Sokszor csak nyalogatni fogja, és nem is nyeli le, de ez nem baj. Amíg van tejed, addig nem gond, csak próbálgasd. Ami marad, jégkockatartóban mehet a fagyasztóba, majd ha megfagyott egy zacskóba, és köv. étkezésnél csak 1-et kell kivenni.
Az én kislányom is anyatejes.Kb.14hónapos koráig kinlódtunk a hozzátáplálással.Addig szinte alig fogadott el mást, még inni is alig ivott.
ezt mond neki szó szerint- http://www.youtube.com/watch?v=diO3HRGWbZI
Friend zone.
A kérdező hozzászólása: Na de télleg mit mondjak, most telon vok, nem hallom a zenét...
Hát, ilyen helyesírással bármit, csak le ne írd...
- 1 évvel idõsebb, esélyed sincs - 2X is nemet mondott - borzalmasan ostobának tûnsz
A kérdező hozzászólása: Akk mér nyomul rám?
http://www.tankonyvaruhaz.hu/pictures/b/0a6da1ea.jpg elõször is ezt olvasd el és azután gyere vissza
ha elég tökös vagy, akkor odamész hozzá és lesmárolod, ha nem jössz be neki úgyis kiderül.. tuti módszer ;)
Akkor egyen, amikor éhes, semmiképp se hagyd sírni!
Egy babának akkor kell enni, amikor éhes. És a szoptatás nem csak evés! Egyébként három hónapos korban van egy növekedési ugrás, ilyenkor állítják be maguknak a több tejet. Lehet, hogy nappalra elég, amit termelsz, de este mindenkinek kevesebb a teje, ezt a sûrû mellretétel és az egyéb praktikák tudják ellensúlyozni (homeobigyó, Karamalz, tea). Szerintem is igény szerint szoptass! Az orvosok meg... nem laktációs tanácsadók.
Igazuk van az elõttem szólóknak. Egy baba akkor egyen, amikor éhes. Elvégre egy felnõtt is akkor eszik, ah éhes. (Képzeld csak el a szitut: nagyon éhes vagy, kopog a szemed, ott van elõtted a kaja, de nem ehetsz belõle, mert még nem jött el az ideje... Ugyanezt érzi a baba is.) Ráadásul a babának a szopi nem csak evés, hanem meg is nyugtatja õt. A pótlást egyébként miért kapja?
Szegény baba, már csak az kellene, hogy sírjon az éhség miatt. Szerintem is etesd akkor, amikor a kicsi éhes.
egyen nyugodtan. Nekem is estefelé többször evett, mert kevesebb volt, ezért többször kért. Így lett elég.
Válts orvost! Ekkora blödséget még nem hallottam orvostól. Akkor egyen amikor akar és igénye van rá. Ezért nevezik igény szerinti szoptatásnak.
A kérdező hozzászólása: harmadik válaszolónak:azért kap pótlást mert este már csak a két cicibõl tud összesen 30-at enni.õ most 7 kiló és ez kevés volt neki.amugy meg kiderült hogy laktózérzékeny és mostmár az erre való tápszertõl majdnem átalussza az éjszakát.köszönöm a válaszod amugy meg igény szerint szokott enni amikor csak õ akar.boldog új évet.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a válaszokat.mindenkinek sikeres és boldog egészséges új évet kivánok.
Nektek is hasonló jókat! :)

Mit csináljak ha van egy lány, aki már régóta nagyon tetszik, most 1 het körülbelül dumálunk neten, én 80%ba tetszek neki, én őt szeretem, nem csak tetsik, szerintetek mit csináljaak?

1 évvel id?sebb,mint én

Legjobb válasz: figyelj alapot kell kiszámolni ami= a százalék láb század részével kell valamit csinálni ez tuti a többi részén aludtam :(

figyelj alapot kell kiszámolni ami= a százalék láb század részével kell valamit csinálni ez tuti a többi részén aludtam :(
asszem osztani, de lehet, h szorozni kell, nem tudom :D
hát igen a 80% elég necces, kamatoztasd még pár évig
A szerelem nem százalékban mérettetik! Vagy szeret, vagy nem. Ilyen egyszerû!

SOS! Mit csináljak ha 1 srác járni akar velem, de viszont még soha nem láttuk egymást élobe, csak neten irogattunk?

Legjobb válasz: Találkozz vele és, ha te is úgy gondolod majd akkor járjatok.

Találkozz vele és, ha te is úgy gondolod majd akkor járjatok.
mondjuk találkozz vele ha te is akarsz tõle valamit hány évesek vagytok?
Találkozzatok személyesen, aztán ha tetszetek egymásnak, jöhetnek az újabb találkozók.
Kivéve ha messze lakik. Akkor tényleg sokat kell majd "járni".
A kérdező hozzászólása: én 15 õ meg 20
boldog új évet!xD
A kérdező hozzászólása: :D :D koszi viszont neked is :D
Eloszor tuti csak talalkozzatok!!! Ha jol erezted magad vele legyen uj talalkozo es gondold at h mi legyen es hajra!!! :) )
Kicsit megkésve láttam a kérdésedet. Remélem, szerencsésen alakult az egész. Ha mások olvasnák ezt hasonló helyzetbe, én mindenképpen a fokozatosságot javasolnám. hiszen még nem is láttad élõben, nem tudhatod, hogy nem ver át, hamis személyiséggel (más fényképe alatt, azt ír amit akar) Szóval szkájpolni kell (videóval), akkor látod élõben. Ha többet beszélgettek szkájpon, akkor jobban megismerheted a spontán reakciói által. Szerintem egy 15 éves lánynak egy 5 évvel idõsebb pasi elég necces, a pasi már nyilván más élethelyzetben van mint a lány. Jobban igényli a szexet, stb. és 15 évesen ez még egy kicsit korai.
Igen, nagy baj.
Próbáljatok szerezni kecsketejet, úgy tudom, azt lehet adni nekik. Remélem jól lesz.
Üdv! Hogy van a kis cica? Túlélte?
sajnálom !!! Nálunk három hetesek voltak a kiscicák amikor otthagyta õket az anyjuk !! tehéntejjel etettük õket de meghaltak
ajánlom egy szakértõ tanácsát, keressetek fel egy állatorvost!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!