Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak ha (6667 db)

Mit csináljak ha a android Tabletemen eza berajzolos lekodolást a tul sokszor lett elronva, fiokomnál a E-mail cimet és kodot kér, de én aszt elfelejttettem. Mit csináljak?

és a e-mail visszaállitonál másodlagos e-mail cimet kér amire elküldje az adatokat, de amikor regisztráltam akkor nem volt kötelezö megadni másodlagos e-mail címet épp ezér most nem tudok belépni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Öszintén szólva nem tudom, sd kártyáról tudsz adatot lementeni külön. De itt a kérdésed kevésbé szörnyû nyelvtannal: Mit csináljak, ha az Android tabletemen a berajzolós lekódolás túl sokszor lett elrontva, fiókomnál e-mail címet és kódot kér, de azt én elfelejtettem. Mit csináljak? És az e-mail visszaállítónál másodlagos e-mail címet kér amire elküldje az adatokat, de amikor regisztráltam, akkor nem volt kötelezõ megadni másodlagos e-mail címet, épp ezért most nem tudok belépni. Mit csináljak?

Öszintén szólva nem tudom, sd kártyáról tudsz adatot lementeni külön. De itt a kérdésed kevésbé szörnyû nyelvtannal: Mit csináljak, ha az Android tabletemen a berajzolós lekódolás túl sokszor lett elrontva, fiókomnál e-mail címet és kódot kér, de azt én elfelejtettem. Mit csináljak? És az e-mail visszaállítónál másodlagos e-mail címet kér amire elküldje az adatokat, de amikor regisztráltam, akkor nem volt kötelezõ megadni másodlagos e-mail címet, épp ezért most nem tudok belépni. Mit csináljak?
Keress rá a Google-n: [tablet típusa] hard reset

Mit csináljak, ha semmi dolgom?

Úgy értem most maradt pár órám fogllakozni magammal..Mit cisnáljak? Van testápolóm,arckrémem,arclemosó,arckend?,tusfürd?,hajgumi,haj

Legjobb válasz: Neten nézz szét, nagyon sok házi arc/haj/körömpakolás van, nem írok le neked most itt. Reszeld le a körmeidet, (ha nincs mûkörmöd), lakkozd ki, csinálj rá különleges mintákat. Csinálj az elkövetkezendõ hétre ruha összeállításokat, amiket majd naponta felveszel. Szedd ki a szemöldöködet, szõrteleníts. Csinálj gyümölcssalátát, egyél sokat :) Ennyi jutott eszembe most.

Neten nézz szét, nagyon sok házi arc/haj/körömpakolás van, nem írok le neked most itt. Reszeld le a körmeidet, (ha nincs mûkörmöd), lakkozd ki, csinálj rá különleges mintákat. Csinálj az elkövetkezendõ hétre ruha összeállításokat, amiket majd naponta felveszel. Szedd ki a szemöldöködet, szõrteleníts. Csinálj gyümölcssalátát, egyél sokat :) Ennyi jutott eszembe most.
Gyere át betonozni.

Mit csináljak? 17 éves vagyok és néhány fiú azzal macerál, hogy nagyok a melleim.174 cm magas vagyok és 80D-s melltarttót hordok. Mit csináljak, hogy ez ne így legyen? És mit csináljak, ha szeretnék a fenekemből minél hamarabb fogyni?

Legjobb válasz: Akit nem kapnak meg, de szeretnék, azt macerálják... Nehogy már miattuk kés alá feküdj, mert akkor majd jön egy másik fiú, aki meg kicsinek nevezi, és akkor mit csinálsz?

Akit nem kapnak meg, de szeretnék, azt macerálják... Nehogy már miattuk kés alá feküdj, mert akkor majd jön egy másik fiú, aki meg kicsinek nevezi, és akkor mit csinálsz?
17 évesek vagytok, meg akarnak du.gni csak nem tudják még megfelelõen kifejezni. Izgatják õket a melleid. Fogyáshoz ki kell dobni a szemétbe a gabonás, cukros, tejes szemét kajákat.
A melleiddel nem nagyon tudsz semmit sem kezdeni. A fenekedrõl meg úgy tudsz fogyni ha fenékizom erõsítõ gyakorlatokat csinálsz . A youtubon van egy csomó.
Elsõ: Attól formásabb lesz, de kisebb semmiképp. Ami nem gond, csak mondtam...
Sõt lassan a mell alatti méretem alapján már nem 75 kell hanem 70, amit duplán nem értek, ma vagy háromszor megmértem, de tényleg a szokásos 74-75 helyett 73 cm. Viszont ha a mellbõségem marad 93-94 cm az elég érdekes lesz, hogy akkor úgy mégis mekkora melltartót kéne hordanom.. amúgy meg a macerálás azért van mert bejössz nekik:D
És én mit mondjak.. 173 cm és 75 D :DD és "csak" 59 kg vagyok, derekam már kb semmi, 59 cm.. amúgy nem is értem miért maradt meg a mellem fogyás után o.O
Van egy barátnõm neki is kb ekkora de õ büszke rá azon csajon garbót nem látni sose csak kivágott cuccot, am igazuk van a többieknek izgatja õket és mivel nem kaphatnak meg [email protected], a barinõmmel is ezt csinálják.
az én 75/c.s kosárméretemre is kapok ám., szépeket.. az egyik fiú konkrétna hangosan az egész osztály elõtt arról ebszélt, hogy miylen melltartót kéne hordanom meg, hogy jó lenne ha feltolná a melltartó a melleim mégjobban..
életmódváltás+torna... ha fogysz, akkor általában a melleidbõl is megy le..de amúgy ne zavarjon!!:D valaki megcsináltatja a melleit, h nagyobbak legyenek..neked meg megadatott:)
pics or gtfo
Szerintem el kellene menned orvoshoz. Valami okának kelle lennie, hogy késik. Görcsre meg vannak gyógyszerek pl. Nospa stb!

MIt csináljak, ha a fenekem kilóg a gatyámból? :S

szinte mindig kilóg vagy a bugyim, vagy a fenekem, de az öv pedig szorít vékogóny vok, és szinte minden öv úgy van hogy a lyukakból sosem jó egyiksem csk pl két lyuk közötti kiszúrva meg csúnya, mit csináljak? 12/L

Legjobb válasz: Most mivan? Ha vékony vagy akkor hogy lóghat ki a segged? Basszus, én vékony vagyok, de nekem nem lóg ki a seggem. Nem kell majmolni a többieket a csípõgatyákkal, ha annyi eszed nincs, hogy esetleg amiatt van ki a hátsód. Ha meg kicsi az öv, vegyél nagyobbat, van sokféle, valamelyiknek csak jó a lyukazása, sõt van olyan, ami nem lyukasztott, magadnak állítod be ahol kell!! Nem áll jól a többi fazonú? Ne nevettess! Nem csak a csípõ és a 'nem áll jól' típus van, hanem sokkal több féle naci. Ha a bugyid is kivan, akkor vegyél kisebb bugyit (nee) vagy nagyobb nacit (inkább ezt). Valami oka csak van. Mért írjátok h hízzon? Akkor jobban kilógna a ...ja. Õ írta, hogy már így is kivan. Nem kell agyonra feszülõsbe öltözni. Ha meg nem szabályos a testalkatod, vagyis aránytalanul nagy valami rajtad, akkor orvos, hormonok. De nem hiszem, hogy ez lenne, mert akkor a szülõk vittek volna már oviban orvoshoz. Szóval ne rinyálj, 12 évesen azt se tudod hogy mit csinálj, anyucit kérdezd, õ jobban ismer nálunk, lát is (amit mi nem), és õ segít majd (és nem, az anyukák nem ódivatúak, csak mert idõsebbek).

Most mivan? Ha vékony vagy akkor hogy lóghat ki a segged? Basszus, én vékony vagyok, de nekem nem lóg ki a seggem. Nem kell majmolni a többieket a csípõgatyákkal, ha annyi eszed nincs, hogy esetleg amiatt van ki a hátsód. Ha meg kicsi az öv, vegyél nagyobbat, van sokféle, valamelyiknek csak jó a lyukazása, sõt van olyan, ami nem lyukasztott, magadnak állítod be ahol kell!! Nem áll jól a többi fazonú? Ne nevettess! Nem csak a csípõ és a 'nem áll jól' típus van, hanem sokkal több féle naci. Ha a bugyid is kivan, akkor vegyél kisebb bugyit (nee) vagy nagyobb nacit (inkább ezt). Valami oka csak van. Mért írjátok h hízzon? Akkor jobban kilógna a ...ja. Õ írta, hogy már így is kivan. Nem kell agyonra feszülõsbe öltözni. Ha meg nem szabályos a testalkatod, vagyis aránytalanul nagy valami rajtad, akkor orvos, hormonok. De nem hiszem, hogy ez lenne, mert akkor a szülõk vittek volna már oviban orvoshoz. Szóval ne rinyálj, 12 évesen azt se tudod hogy mit csinálj, anyucit kérdezd, õ jobban ismer nálunk, lát is (amit mi nem), és õ segít majd (és nem, az anyukák nem ódivatúak, csak mert idõsebbek).
Jah, kérem, akkor szokd meg, hogy kilóg a segged.
Szedjél fel magadra pár kilót:)
Szerintem könnyebb megszokni egy rendes deréknadrágot, mint az állandó kilógó feneket és a vesemedence gyulladást. A csípõnadrágból mindenkinek kilóg szinte, én meg is untam, úgyhogy átszoktam a deréknadrágra és sokkal jobb már.Nincs abban semmi gáz, rendes hosszúságú pólóval, pulcsival nem is látszik. 20/L
derékmelegítõ?
Hidd el, kilógó fenékkel is furán nézel ki. Nem mellesleg, 10-15 év múlva akut vesemedence gyulladásod is lehet, vagy non-stop felfázások. De te tudod.
A kérdező hozzászólása: Igen hosszú póló bejött, de akk is zavar, és még ígyis húzogatom a gatyám, mert lehet h a póló pl. felgyûrõdött vagy valami.:S Azért írtam ide, mert amiket mondtak (ittis) azok nem jöttek be, az egyetlen a nadrágtartó lenne ami eszembejut, dehát mégsem járhatok nadrágtartóban, elég furcsán néznének...
én is ugyanígy vagyok, egész órán csak a pólómat huzogatom :S köss pulcsit a derekadhoz, vagy hosszú póló, más lehetõség sajna nincs...:/
A kérdező hozzászólása: De nekem csk az kényelmes sajnos, a másik olyan fura.
Ne vegyél csípõgatyát. Abban úgyis mindenkinek a segge legalább a duplájának néz ki.
A kérdező hozzászólása: Jóméretû, sõt gumis nadrágból is kilóg. És a hízással már próbálkoztam, de nemmegy:S minden nap mekiben sajtburgermenü csomó coca-cola, mégsincs egy deka felesleg sem:S
Akkor szerintem nem jó méretû nadrágot hordasz...próbálj meg másikat.
Háziorvosodhoz menj el és ha kell továbbutal a kórházba !

Mit csináljak ha nem működik az aks. fm de muszáj lenne valamit megnéznem?

Legjobb válasz: Várj tovább. Ha nem mûködik, nem tudsz mit csinálni. Ez most olyan kérdés, mint hogy: esik az esõ, de én napsütést szeretnék, mit csináljak? :D

Várj tovább. Ha nem mûködik, nem tudsz mit csinálni. Ez most olyan kérdés, mint hogy: esik az esõ, de én napsütést szeretnék, mit csináljak? :D
Ez az elõbb még LY-vel volt kint....
A kérdező hozzászólása: hát ez nem jött össze bogaram ;)
Mosd meg.
A kérdező hozzászólása: pisilés*
A kérdező hozzászólása: most már 2 napja kipróbáltam a szappant, de ma az volt hogy fürdés után csípet a pisikés, ez a szappan miatt van, de ez normális tud lenni?
Engem a szüleim úgy tanítottak, hogy használjak szappant a makkon is, de vannak, akiknél nem így van. Nekem sose volt bajom a szappan használatával, de vannak, akik érzékenyek rá. A logika benne (ha nagyon szeretnénk a szokáson túl keresni benne logikát) az, hogy a makk (és a fityma belsõ oldala) ugyanúgy nyálkahártyás felület, mint a szájüregünk vagy a szemhéjunk belsõ oldala. És ezeken se használunk szappant, sõt, kifejezetten kellemetlen, ha igen. Egyelõre nézd meg szappan nélkül a dolgot, aztán ha úgy is büdös / koszos marad, akkor próbáld meg szappannal, de jól öblítsd le.
A kérdező hozzászólása: és mért szokták ellenezni a szappan használatát?te is ellenzed?
A kérdező hozzászólása: oks köszi
Hát, szüleidnek meg kellett volna tanítaniuk téged, hogy mosni kell :) De elkezdeni sose késõ. Húzd hátra a fitymádat és öblítsd le vízzel, minden este. Van aki ellenzi a szappan (stb.) használatát, de sokaknak semmi bajuk nem volt ezzel – megpróbálhatod azt is, csak mindenképpen alaposan öblítsd le a területet a szappan után, ne maradjon szappanos! Aztán pár nap múlva meg jelentkezz, hogy mi a helyzet a száraz bõrrel.
A kérdező hozzászólása: szappanal igaz?oda sima víz nem elég ha jól tudom, csak ti azért jobban tudjátok :) , és oda jó az ilyen baba tusfürdõ is megmosni?
Faggyú ami ott termelõdik. Minden nap legalább tusoláskor meg kell mosni, hogy ott ne gyülemlõdjön fel ott.
A kérdező hozzászólása: és az a fehér darabkák normálisak amúgy egy 14 évesnél?csak minden nap megkell mostni?
Nem tudom, nem biztos. Próbáld egyelõre csak vízzel, és csak jól öblítsd le a fitymát meg a makkot minden fürdéskor.

Strandon lesz az első randink. Mire figyeljek? Miket csináljunk? Mit csináljak, ha kínos csend alakul ki? 19/L

Legjobb válasz: Strandon? Jó hely randira... A srác bámulhatja a bikinis csajokat, te meg a pasikat, ha véletlen meglátsz egy jó pasit. Na meg akivel randizni mész az már le is analizál téged külsõre vagyis nem kell elképzelni milyen melled meg feneked van. Hát nem tudom, de hogy strandra mennék elsõ randira az tuti. Hogy ott megismerek valakit az teljesen más! Nagyon okosak lehetek, ha strandon randiztok..

Strandon? Jó hely randira... A srác bámulhatja a bikinis csajokat, te meg a pasikat, ha véletlen meglátsz egy jó pasit. Na meg akivel randizni mész az már le is analizál téged külsõre vagyis nem kell elképzelni milyen melled meg feneked van. Hát nem tudom, de hogy strandra mennék elsõ randira az tuti. Hogy ott megismerek valakit az teljesen más! Nagyon okosak lehetek, ha strandon randiztok..
Nem lesz kinos csend :) Ha meg mégis, akkor mond neki, hogy mész egyet uszni. Amíg vissza jossz, csak lesz valami uj téma, amirol lehet dumalni :D Vagy vigyel labdád és labdázzatok :D Vagy menjetek fagyira..Valamit találjál ki, de ne uljetek csondbe hosszu percekig, viszont nem mindig kell beszelni :) L, 22
Vedd le a felsõd, biztos meglepõdik és megered a nyelve :)
strandon kínos csend? lehetetlen. anno nekem is volt elsõ randim strandon és egész jó volt csak még kis tapasztalatlan csipisz voltam. azon ne lepõdj meg hogy folyamatosan a melledet fogja stírölni :D
nem* strandra
Én stranda sohasem teszek randit. Nem oda való. Nem hogy elsõnek. Micsoda lúzer a pajtásod.
Beteg helyet találtatok elsõ randira!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!