Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak hátamon (247 db)

Mit csináljak. Hat év korkülönbséggel?

Az a baj hogy én 16 éves vagyok, a srác aki bejön nekem 21... nagyon jóba vagyunk. Kavartunk nagyon sokat. De a vége mindig az lett hogy megbeszéltük hogy maradjunk barátok. Fél a korkülönbségt?l? Mit csináljak ha én többet érzek ?

Legjobb válasz: Üres kifogáskeresés. 16-21 igazából ha tényleg lenne valami komolyabb érzelmi kötõdés köztetek, mindkét részrõl, akkor ez nem lenne gond.

Üres kifogáskeresés. 16-21 igazából ha tényleg lenne valami komolyabb érzelmi kötõdés köztetek, mindkét részrõl, akkor ez nem lenne gond.
Az 5 év...
1: ez 5 év és nem 6 2: ha õ nem akar többet akkor még ha fejre állsz sem lesz belõle több
A barátom és köztem is 6 év van. Pont 16 éves voltam én is, amikor összejöttünk. Szerencsére egyikünk sem hagyta, hogy a korkülönbség, vagy az emberek beleszólási mániája keresztbe tegyen nekünk. Lehet, hogy nálatok semmi köze nincs a korkülönbségnek ahhoz, hogy nem jöttök össze. Más miatt is elõfordulhat, hogy nála nincsen meg az a kis lángocska.
A kérdező hozzászólása: Bocs kihagytam 16 LESZek ezért hat év;-)
Nem mindegy mert a szüleid mondhatják a rendöröknek , hogy liliomtiprás és akkor mehet a börtönbe , ha elmulsz 16 akkor meg már nem mondhatják. Szerintem valami egyéb is van mert , ha komolyat akartok megoldjátok. 99/f leszek!
Gyerekek! Ne beszéljetek már liliomtiprásról 16 éves lány esetében! Jegyezzétek meg: http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r

Mit csináljak? Lapos 7 hós fiam feje hátul. Nem volt hajlandó sosem hason aludni, és ha forgattam a fejét mindig visszaforditotta. Most már alszik oldalt is, de nem kerekedik a feje. Mit tehetnék, hogy ne maradjon laposfejű?

Legjobb válasz: Lányomnak is ilyen volt, de szerencsére nem látványos, csak én láttam, meg hát akkor még elég kopaszka is volt. :) Egy éves kora óta szinte csak hason alszik.. elõtte az istennek nem aludt hason, születése óta csak a hátán! Kezd a feje kigömbölyödni hátul.. Persze olyan sose lesz, mint akié sose lapult le, de a haja is eltakarja már, szóval senki se lát semmit :)

Lányomnak is ilyen volt, de szerencsére nem látványos, csak én láttam, meg hát akkor még elég kopaszka is volt. :) Egy éves kora óta szinte csak hason alszik.. elõtte az istennek nem aludt hason, születése óta csak a hátán! Kezd a feje kigömbölyödni hátul.. Persze olyan sose lesz, mint akié sose lapult le, de a haja is eltakarja már, szóval senki se lát semmit :)
Nálunk az volt, hogy csak egyik oldalra fordította mindig a fejét (azt mondták, valószínû, hogy már méhen belül "elfeküdte", merthogy õ volt az alsó iker), így már 2 hónaposan ijesztõen lapos volt a fejének az az oldala. Az ortopédián (csípõszûrésre mentünk) elküldtek gyógytornára, jártunk is 3 hónapon keresztül. Elég nehezen, de sikerült átszoktatni (ágyfordítás, tornáztatás). Most 9 hónapos, majdnem teljesen kerek a feje. Az ortopédián azt mondták, 1 éves korára teljesen kikerekedik, és persze a haj is benövi szépen lassan (nagyon lassan :-)) a fejét. Én sosem erõltettem a fejfordítást (nem is hagyta volna). Annyit csináltam, hogyha elaludt, átfordítottam óvatosan a fejét, ha csak 5 percig is, de úgy volt. Végül a gyógytorna feloldotta az izomzatát, ahogy erõsödött, úgy lett egyre jobb a helyzet. De mindenképpen foglalkozni kell vele, sokat lehet segíteni kis odafigyeléssel, idõráfordítással.
A kisfiam most 10 hós. 5 hónapos koráig csak hanyatt aludt, majd oldalt és hanyatt és még most sem alszik hason. Egyáltalán nem lapos a feje. Pedig féltem, hogy az lesz. Talán ez kivétel? Nem tudom....
ha hátul lapos a feje, nem csak az elfekvéstõl lehet, hanem azért is mert a koponyavarrat összeforrt és nem tud gömbölyödni hátra, esetleg nézesd meg, nálunk legalább is hasonló volt a probléma.

Más is igy szenved? 31 hetes vagyok és sajnos alig birok aludni! A bal felemen zsibbadok, a jobb oldalamon nyomom a bordám a hátamon ha alszom akkor meg nem kapok levegöt! Mit csináljak? Pedig még van hátra egy pár hetem!

Legjobb válasz: Próbálj meg félülõ helyzetben aludni. Tegyél a hátad mögé egy nagyobb párnát és jól polcold fel magad SS Igen, sajnos az utolsó hetek igen nehezek alvás szempontjából.. Ha esetleg majd leszáll a pocit, akkor legalább a levegõvétel kicsit könnyebb lesz. Kitartás! Már nem túl sok van hátra:)))

Próbálj meg félülõ helyzetben aludni. Tegyél a hátad mögé egy nagyobb párnát és jól polcold fel magad SS Igen, sajnos az utolsó hetek igen nehezek alvás szempontjából.. Ha esetleg majd leszáll a pocit, akkor legalább a levegõvétel kicsit könnyebb lesz. Kitartás! Már nem túl sok van hátra:) ))
Szia! Én 34 hetes vagyok, de hetek (vagy inkább hónapok) óa nem tudam egy éjszakát sem végigaludni. Kb én is a 30. héttõl szenvedek egyre jobban, már ami az éjszakát illeti. Igyekszem magas párnán feküdni és én éjszakára is felteszem a lábamat egy díszpárnára. A szopipárna kicsit javított a dolgon, de így is felébredek kb. 3 óránként. Próbáld meg ezt a félig ülõ helyzetet, talán beválna.
Szia.Én még csak 20hetes vagyok, de kb 1 hete én is szenvedek, nem birok aludni, bal oldalon én is zsibbadok, jobbon állítólag meg háton nem jó aludni, bár a hátamon amúgy sem tudok, de a jobb oldalamon igen, legalább is eddig tudtam:(
én 34. hetes vagyok, nekem is ez a gondom, viszont ez a félülõ helyzet sem jön be, akkor meg a derekam és hátam fájdul meg.. én egész éjjel forgolódok, viszont ha oldalt fekszek a két térdem közé teszem a takarót v. párnát, úgy kényelmesebb.
Bástyázd körbe magad. Ha van szopipárnád, azt gyûrd a pocid alá, ha nincs, akkor mindegy milyen párnát Paplanhuzat is jó. Valami puhát tegyél a pocid alá. Nekem is a 30. hét körül kezdõdött, hogy nyomott a pocim. Kaptam szoptatós párnát, azóta amiatt már tudnék aludni, csak sokat kell pisilni. :-) 36+1 hetes kismama
27. hetet kezdtem kb 3 hete hanyat fulladok, baloldalamon nyilal a haam jobb oldalamon a babámnak nem tetszik érdekesek az éjjszakák!Most ujjabban ha ülök és megtámasztom a hátam az sem jo érzés!


Férjem nem tud a volt barátnőjétől megválni, megkértem, hogy ne tartsa vele a kapcsolatot, és ő is elvárja tőlem, ugyanezt. Megígérte, hogy nem folytatja (és hozzátette, hogy cak haver) de lebukott. A hátam mögött intézi. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát ez gáz, de mi az hogy intézi? Telefonálnak, vagy találkoznak is , na meg honnan jöttél rá? Én a helyedben lennék még egyszer és utoljára megbeszélném vele, hogy ez nem tul jo egy házasságnak, hogy a hátad mögött még tart a kapcsolat valamilyen szinten, te sem találkozol volt barátoddal, ha ezt igy megigértétek és nem tartja be akkor késöbb is hazudni fog, vagy én biztos nem hinnék neki. Ülj le vele beszéljétek át, és mond el hogy téged ez bánt!

Hát ez gáz, de mi az hogy intézi? Telefonálnak, vagy találkoznak is , na meg honnan jöttél rá? Én a helyedben lennék még egyszer és utoljára megbeszélném vele, hogy ez nem tul jo egy házasságnak, hogy a hátad mögött még tart a kapcsolat valamilyen szinten, te sem találkozol volt barátoddal, ha ezt igy megigértétek és nem tartja be akkor késöbb is hazudni fog, vagy én biztos nem hinnék neki. Ülj le vele beszéljétek át, és mond el hogy téged ez bánt!
Teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval.Nem kérdezted tõle, hogy miért olyan fontos neki még mindig az a nõ, hogy nem tud, vagy akar megválni tõle?Ez nem egészen fair, hogy tõled elvárja, hogy ne tedd Õ meg találkozgat az exel. A hazudozás nem túl jó alap a házassághoz.
Olyan nincs, hogy valaki valakinek valamit tilt!Vállald fel az igényeidet!!!
szerintem ha néha sms-ben vagy egy telefonnal elintézik, akkor nem gáz, de jelzem ritkán!!!ha találkoznak is személyesen az azért már kicsit sok.beszélj vele, hogy miért olyan fontos ez neki, és hogy mennyire sûrûn "tartják a kapcsolatot".nekem is van olyan exem, akivel a mai napig, évente 1-2-szer sms-ezek, lenyugtázzuk hogy a másik jól, és kész.pedig én is férjhez mentem, és nagyon szeretem a férjem.
Én a helyedben találkoznék az exemmel, és akkor érezné, hogy mennyire fáj!Ha viszont tényleg nincs köztük már semmi, akkor jobb, ha nem korlátozod, mert ha azt érezteted vele, hogy nem bízol benne, akkor egy idõ után el fog hagyni, mert úgy érzi, hogy megfullad!És ha mégis lesz valami köztük, akkor nem érdemel meg Téged, és nem szeret eléggé, az pedig jobb, ha minél elöbb kiderül!Arról nem is beszélve, hogy ha nem tiltanád neki, akkor elmondaná, h mikor talizik vele stb...Bár nem derül ki sokminden abból, amit leírtál, és nem tudom, hogy mennyire megbízható a férjed, vagy, hogy van-e alapja a féltékenykedésednek!?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nekem tilt mindent, õ meg mindent megtehet.És van egy 8honapos babánk!
Hát ha már ez most igy van, késöbb sem lesz másképp, ha nem teszel ellene, mint ahogy irtam / elsö válaszado vok / beszélgess el vele, ez nem igy müködik ! Mond neki hogy ez téged zavar !
Többet ne állj szóba vele, nézd levegõnek.
ha mondott neked titkokat te is mond el mindenkinek ha o elmondta a te titkaidat mond el te is mindenkinek az oveit de a legnagyobb titkat ne mond el senkinek mert igy fenyegetni tudod hogy azt mindenkinek elmondod ha o elmondja a tieidet barkinek is tovabba ne bocsass meg neki mert ez eleg csunya hatbatamadas volt ugy meg elmegy ha osszevesztetek es ugy teszi ezt de igy csunya dolog azert koszonj neki hogy lassa hogy nem vagy olyan es mikor koszonsz neki csak ugy muszajbol, kozombosen tedd. EN EZT TENNEM!

Van egy fiú akibe már 2 éve szerelmes vagyok és fogalmam sincs hogy mit csináljak hogy észre vegyen. Egy osztályba járunk és hát ő az osztály és hát azt is mondhatnám hogy a suli egyik rossz fiúja. Mit tegyek?

Én 14 vagyok ? pedig 15.Nehéz eset a srác de élnek halnak érte a lányok és furcsa de nem él ezzel vissza és félénk a lányokkal szemben.Az a baj hogy én se vagyok valami bátor a fiúkkal szemben mindig össze vissza beszélek hogy ha hozzám szól vagy kérdez valamit.Hogy csináljam hogy legalább észre vegyen vagy valami?

Legjobb válasz: Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom ,hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)

Második vagyok: Nézd, ez most lehet, hogy rosszul fog esni, hogy így leírom, de csak tapasztalatból mondom: te nem is ebbe a fiúba vagy szerelmes, csak abba, amit látsz belõle, amilyennek tûnik az osztály elõtt. Ha nem tudsz vele mirõl beszélgetni, nem tudod mivel megszólítani, akkor mit gondolsz, ha járnátok mi lenne? Kínos csönd? Ez már régen rossz. Ezeken a reménytelen szerelmeken át kell esni, fáj- persze, hogy fáj, de sokat tanulsz belõle. Nekem a mai napig osztálytársam az a fiú, akiért kb 2 évig reménytelenül rajongtam és ha ránézek el nem tudom már képzelni, hogy miért. Csak elvakít az a rajongás, amit érzel, ha ez elmúlna már látnád, hogy nem is vagytok egymáshoz valók. És gondolom , hogy feltûnt neki, hogy bejön neked és ha nem lépett 2 év alatt annak oka van... az hogy tudja, hogy nem illetek össze, nincsenek közös dolgok bennetek. Nem lesz könnyû elfogadni, hogy nincs esély, de próbáld meg elfelejteni és más fiúkkal ismerkedni, akik tényleg megérdemlik a figyelmedet és azt hogy szeresd õket! :)
A kérdező hozzászólása: És mitörténik ha rájön hogy én szeretem abból ahogy rá kérdezek hogy neki ki tetszik?Akkor nem fog megijedni tõlem vagy tartózkodni?
én három évig voltam szerelmes az osztálytársamba rengeteg dolgot csináltunk egyedül és sztem tudta h szerelmes vagyok belé habár belém is szerelmes volt egy srác és azt is csak én nem tudtam az osztályból a lényeg h vége lett a nyolcadiknak és semmi nem történt köztünk és ahogy kilencedikesek lettünk elmult az érzés beleszerettem egy másik srácba aki által megismertem a jelenlegi barátom akivel lassa egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretem és nem sajnálom egyáltaklán h nem jöt vele össze amúgy az se jó ha nem mondod el a srácnak a dolgot célozz rá finoman kérdezd meg ki tetszik ne mintha egy mésik barátnõd lenne belé szerelmes és ha elmondja h tetszel neki akkor hajrá sok sikert !!
A kérdező hozzászólása: Jaj és nagyon szépen köszönöm a válszokat.
A kérdező hozzászólása: Kicsit nehéz lessz elfelejteni mert majd nem minden nap látom ugyan is egy osztályba járok vele:(De lehet igazad van És nem esett rosszul amit írtál.
Akkor bizony neked kell lépned elõször:) Ha egy osztályba jártok, akkor pl vmilyen kérdés az órával/tananyaggal kapcsolatban jó lehet. Az olyan kifejtõs. Majd a vélemény a tanárról. Az vicces Ugyebár, ottvan az msn, könyebb azon beszélni;)
A kérdező hozzászólása: Látnotok kéne õt hogy megértsétek.Ezért mondom hogy nehéz eset és nagyon nehéz ki ismerni.
A kérdező hozzászólása: Ezt így nehéz elmagyarázni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos MSN-e nincsen:( Õt viszont nem nagyon érdekli a tananyag meg hogy milyen a tanár.Már próbáltam vele beszélni de semmi nem jut eszembe és nem tudok mit mondani õt is és engem is más más dolog érdekel.De õ az osztály bolondja mert mindenkit meg tud nevetetni:) nagyon jó a humora:)
Nem él vissza a helyzettel, de mégis rossz fiú? A lányokkal félénk, de rossz? Miért rossz? Amúgy ha félénk szerintem szorult belé intuíció is, és már abból lehet tudni, hogy kivel hogy állsz, hogy milyen a beszélgetés, szóval ha te össze-vissza :) beszélsz vele, az eléggé feltûnõ tud lenni, lehet már észre is vett téged, csak még nem mutatta ki. Mindenesetre ha lépni akarsz, akkor ösztönbõl kéne jöjjön h lány vagy, olyan nincs h nem tudod mit kéne tenni hogy észrevegyen, lány vagy!!! elég egy pillantás
Szia! Amikor annyi idõs voltam, mint te nekem is ugyanilyen helyzetem volt. Mondanom se kell, hogy nem lett belõle semmi... De leírom, hogy ne kövesd el az én hibáimat. Én azt csináltam, hogy jóban lettem egy csajjal, akivel õ is jóban volt és elmeséltem neki, hogy szerelmes vagyok a srácba. :D És kb mindenkinek, elterjedt ez a dolog, õ is tudta, de tudomást sem vett rólam, olyan dolgokkal kezdtem el látványosan foglalkozni, amikrõl tudtam, hogy szereti, ezzel csak hülyét csináltam magamból és még volt sok minden más is... Most 18 évesen valahogy úgy csinálnám, hogy csak barátilag, osztálytársként közelednék hozzá, hogy csak beszélgetni, viccelõdni, hülyéskedni vele és ha ez már jól megy, akkor utalni arra, hogy mi lenne, ha sulin kívül is találkoznátok egyszer... Nem tudom, hogy ez bejön-e, meg azt sem, hogy jó ötlet-e osztálytárssal kavarni, de mindenesetre én sok sikert kívánok! :)
good lick..-.-

Mit csinaljak ha tudom hogy a baratnom a hatam mogott kibeszel de nem olyan durvan csak peldaul beleegyez abba ha valaki azt mondja rolam hogy bekebzelt vagyok meg ilyenek? 13/L

Kiderult hogy a legjobb baratnomnek hitt lany a hatam mogott ha valaki leszid o nem ved meg csak elismeri azt hogy tenyleg igy van.

Legjobb válasz: Jó barát. Tényleg nem tudod, hogy mit csinálj???

Jó barát. Tényleg nem tudod, hogy mit csinálj???
A kérdező hozzászólása: nem akarom negyon megbantani mert rajta kivul nincs mas baratnom akivel ennyire jol ereznem magam mint vele
Ez attól függ, hogy tényleg bekéPzelt vagy-e, mert ha igen, akkor egyáltalán semmi rossz nincs abban, ha elismeri, hogy hát igen, a Kata beképzelt, de én így is elfogadom õt, barátnõk vagyunk. Ha viszont szerény vagy, akkor fura, ha nem mond ellent.
A kérdező hozzászólása: a bekebzeltseget csak peldanak irtam mast mondtak rolam
És akkor mi van? Kicsit gondolkodj érettebben. A barátság nem azt jelenti, hogy tökéletesnek tartod a másikat. Vagy hogy heves vitákba szállsz érte teljesen feleslegesen is. Lehet, hogy tényleg beképzelt vagy, erre nem gondoltál? Most ne várd el, hogy nekiessen, hogy "nem is igaz, véletlenül sem az" miközben õ is annak gondol. Ne a barátnõdön, magadon gondolkodj el, ha nem tetszenek a jelzõk, amik visszajutnak hozzád. Ha jól elvagytok egyébként, akkor szerintem ez nem olyan hatalmas probléma. Esetleg kérdezd meg face to face, hogy mit gondol a kérdésben. Csak ne kezdj vinnyogni ha így is ugyanazt kapod vissza. :) Hát ha szemben tagad, akkor már cikibb a helyzet. De hát 13 évesek vagytok, sok csodát ne várj, még sok a hülye csaj ilyenkor, pár év múlva biztos találsz igazi barátokat is.
..ajánlom figyelmedbe ezt a videót..remélem, segít (még ha csak kicsit is) !:) http://www.youtube.com/watch?v=BJw5cKAYOE8

Nagyon fáj a hátam. Mit csináljak vele?

Éjjel elaludhattam... Minden alapvet? mozdulat fáj. :S A lapockámnál, gerincemnél, felül...

Legjobb válasz: Fastum gél jó rá? Vagy mit csináljak? Mindjárt sírok, annyira fáj.. :S

A kérdező hozzászólása: Fastum gél jó rá? Vagy mit csináljak? Mindjárt sírok, annyira fáj.. :S
Fastum gél, pihentetés, esetleg egy meleg fürdõ is jó lehet. Mindenesetre nem szabad megerõltetni, amíg helyre nem jön, mert csak rosszabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor be is kenem...
Feküdj le a földre és a lábad tedd fel az ágyra -ilyen lépcsõ póz, ne nyújtott lábad tedd fel (remélem érted mire gondolok)-. Maradj így vagy 15percig.
este lefekvésnél válamtol lefelé fáj az egész hátam

Mit csináljon egy nő szex közben? Pl. Misszionárius pózban? Mozogjon vhogy? Simogassa a férfi hátát?

És általában az olyan helyzetekre gondolok, amikor a n?knek "nem sok" dolga van.

Legjobb válasz: Simogathatod, karmolhatod, átölelheted... bármit ami jól esik. Ebben a pózban is mozgathatod a csípõd arra a ritmusra, amit a partnered diktál. Szerintem ha majd ilyen helyzetben leszel, te sem fogsz úgy feküdni, mint egy darab fa, érzeni fogod, hogy mit csinálj.

Simogathatod, karmolhatod, átölelheted... bármit ami jól esik. Ebben a pózban is mozgathatod a csípõd arra a ritmusra, amit a partnered diktál. Szerintem ha majd ilyen helyzetben leszel, te sem fogsz úgy feküdni, mint egy darab fa, érzeni fogod, hogy mit csinálj.
Én felemelem a lábam és átkulcsolom a derekán, így mélyebbre tud hatolni.Ettõl jobban szokta élvezni :) Igen, a scípõmozgatás jó ötlet!Én is szoktam.Közben a derekát, avgy a hátát húzhatod magamhoz, karmolhatod (finoman!), harapdálhatod a fülét, csókolózhattok stb. Ami jön!Érezni fogod! Sok sikert! Üdv.:Bea
Bocsi, nem magamhoz, hanem magadhoz :D Elírtam :D
Én is ezeket alkalmazom. de a karját is lehet ÓVATOSAN karmolgatni, szorítani. Egy izmos kar igencsak erotikus a férfiaknál, szerintem
Hát tanulj meg írni:) Tényleg......tény~ténylegesen~tényleg
figyelj tuti hogy tetszel neki nemhiába õ ír rád beszéljetek meg egy találkozót és ne valami sörözõbe kávézóba hanem menyetek sétálni biciklizni korizni bólingozni a lényeg hogy mozogjatok élvezzétek amit csináltok de lehet hogy ell kell szomorítsalak 50-50% hogy fogtok még találkozni tul mesze laktok egymástol


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!