Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak fogaimmal szopás közben (2 db)

Mit csináljak a fogaimmal szopás közben?

Tudom nagyon hülyén hangzik. De már másodszorra kapok negativ kritikát orális szexnél, hogy finomaban csináljam. Mennyire érzik a fogakat a pasik? Szerintem elkerülhetetlen, hogy hozzáérjen? Én csinálom gyorsan? Hogy legyek finomabb?

Legjobb válasz: Ezt "gyakorolni" kell. Amúgy a férfinek elég kellemetlen, ha "fogazol". Nagyon érzékeny a makk, és abban az állapotban nem igazán jó érzés, ha éppen megütöd, vagy megharapod. Ráadásul ha rosszul érsz hozzá, vagy esetleg hibás a fogad, akkor a fog éle is problémát és kellemetlen érzést okozhat.

Ezt "gyakorolni" kell. Amúgy a férfinek elég kellemetlen, ha "fogazol". Nagyon érzékeny a makk, és abban az állapotban nem igazán jó érzés, ha éppen megütöd, vagy megharapod. Ráadásul ha rosszul érsz hozzá, vagy esetleg hibás a fogad, akkor a fog éle is problémát és kellemetlen érzést okozhat.
Kicsit furcsán tudom leírni. Konkrétan a szádat jobban ki kell tolnod, az ajkaiddal kell csinálni. A fogaimmal inkább csak játszadozni szoktam, néha végighúzom a barátom farkán. Ez izgató, de egyértelmû hogy ha végig csak a fogaiddal csinálod az fáj neki. Nyálazd be az ajkaidat, úgy könnyebb lesz. Remélem tudtam segíteni, de az az igazság hogy erre elméletileg magadtól kell rájönnöd. Nézz pornót, nézd meg h ott h csinálják, az sokat segíthet.
Csodálom a fiúd önuralmát (már azt, hogy nem ugrott ki a bõrébõl helyben). A fogaidat úgy tudod ilyenkor eltüntetni, hogy rendesen kinyitod a szád - és az ajaidat szorítod össze jobban. Nem feltétlenül kell gyorsan mozognod... de ezt tõle is kérdezheted, hogyan szereti.
Hozzászólnék az elõttem szólókhoz: a nyelvedrõl se feledkezz el. Szépen körbenyalogatod míg az ajkaid között a kincs.
Ahogy elöttem leírták: Nyisd nagyobbra a szád, és az ajkaiddal kell körülöllelned a fiú péniszét. leginkább olyasmi mint amikor csücsörítesz. nyalogasd. a fogaiddal nem tudsz mitcsinálni hacsak ki nem huzatod. csak a száddal és ajkaddal dolgozz.
figyelj én nagyon szívesen megtanítalak
Verd ki a fogaidat és nem lesz vele gondod xDD
én megoldom a problémád átjösz hozzám megkarcolsz a fogaddal ugy pofán b*szlak hogy nem lesz többet gondod a fogaddal elteheted öket emlékbe egy pohárban :D
xDDD De vannak rendes pasik :'D
tátsd ki nagyra a szád, arcod legyen laza (csináld a tükör elõtt. most a nyelvedet told ki elõre addig amíg el nem éred vele az ajkadat, így alúl takarja a fogaidat. Felûl pedig tartsd feszesen, ne legyen lejjebb a fogad mint az ajkad. Próbálj meg O betût formázni a száddal és már cuppanhatsz is a makkra. Hajrá!

Mit csináljak? A babám szopás közben elalszik és ha büfiztetni akarom felébred vagy ha rakom vissza a kiságyba. Ezért inkább hagyom aludni háton de a feje oldalt van nem fog megfulladni?

Legjobb válasz: Az én babámmal semmi baj nem volt. Õ nem hogy bealudt,de nem is büfizett.Igy beraktam az ágyikóba és aludt a következõ evésig.

Az én babámmal semmi baj nem volt. Õ nem hogy bealudt, de nem is büfizett.Igy beraktam az ágyikóba és aludt a következõ evésig.
ha elalcsizik szopi közben a babóm úgy teszem le h kicsit kitámasztom a takarójával oldalra és akk tuti h nem nyeli félre ha visszajön:) sztem nem kell azért felkelteni lehet h a következõ evés elött böfizik és akk már jó is lesz a pocikája=)
Én épp ezért sosem büfiztettem. Nem nyelt levegõt, mert úgy szopott, mint egy lajhár. Csak egyszer jött vissza cucc. Mivel egy helyiségben éltünk, azonnal észrevettem, bár nem volt hanyatt a feje és simán kicsorgott.
Attól függ, mennyi idõs... néhány hetesen még büfi nélkül biztos nem tettem volna ágyba, de most 4 hónaposan simán. Szerintem látod rajta, hogy már nem kell azon aggódnod, hogy félrenyel vagy megfullad...
A kérdező hozzászólása: De neki csak a feje van oldalt nem pedig az egész teste.
A kérdező hozzászólása: Vagy alvás közben is büfiztessem?
Az enyém is mindig elaludt a szopin. Én csak ágyon fekve szoptattam, máshogy nem volt kényelmes. Aztán ha elaludt, úgy hagytam az oldalán fekve. Soha nem volt belõle baj.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére a hasa nem fáj de ha büfiztetni próbálom nem alszik vissza hanem bömböl és hogy megnyugodjon visszarakom cicire.Elõre is köszönöm a válaszokat.
Szia!Az én kicsim is ezt csinálja de akkor is meg kell büfiztetni! Próbáltam én is hagyni aludni de akkor késõbb olyan sírást produkált!Gondolom kínozta a bent maradt levegõ. Ha felébred ringasd kicsit, én van hogy vissza is teszem cicire és akkor addig játszunk míg aztán böfi is volt és alszik is :) Attól meg hogy oldalt van a feje még öklendezhet és az sem fix hogy a fejét oldalt fogja tartani!A kislányom legalábbis volt hogy hányt is és ha nem lettem volna ott mellette..brrrr De ez csak az én véleményem. Sok sikert! :)
nagyon ritka, de lehet belõle baj, ha visszajön a tejcsi, megfulladhat tõle. A büfi azért is kell, hogy ne fájjon a pocija a levegõtõl. Ha felébred az nem baj, és inkább büfiztettem, minthogy fájjon a pocija, vagy nagyobb gond legyen.
Én sosem büfizettem (újszülöttként sem) a nagyot nem is kellett, a kicsi meg felébredt elkezdett mozgolódni és akkor felvettem, büfizett és aludt is tovább. Nekünk nem volt belõle baj sosem. (Persze nem javaslom, hogy te is ezt csináld, mert lehet belõle baj)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!