Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak fogaimmal (657 db)

Mit csináljak? Fog. Gátló.

Nem volt hatalmas problémám az alakom sose (165/55). 1-2 kilótól szabadultam meg, és mindig figyelek, hogy a megfelel? kalóriamennyiséget ne lépjem túl 1 nap alatt.

Legjobb válasz: Velem is így van... 2 havi adagnál tartok és 58 kg voltam mikor elkezdtem most meg 65 és szinte nem is eszek,ráadásul még kondizok is intenzíven minden nap... nem értem,annyira idegesít! kevesebbet eszek mint eddig és hízok! Mikor elfogyott az 1 levél és tartani kellett a 7 napos szünetet lement 3 kg. most meg megint 65 vagyok... Nem akarom abbahagyni,mert azt mondják türelem majd megszokja a szervezetem és vissza fogyok. Hát..türelmes vagyok. Szerintem legyél türelmes hátha beáll majd rá a szervezeted,ha nem akkor váltani kell. Amúgy milyet szedsz?

Velem is így van... 2 havi adagnál tartok és 58 kg voltam mikor elkezdtem most meg 65 és szinte nem is eszek, ráadásul még kondizok is intenzíven minden nap... nem értem, annyira idegesít! kevesebbet eszek mint eddig és hízok! Mikor elfogyott az 1 levél és tartani kellett a 7 napos szünetet lement 3 kg. most meg megint 65 vagyok... Nem akarom abbahagyni, mert azt mondják türelem majd megszokja a szervezetem és vissza fogyok. Hát..türelmes vagyok. Szerintem legyél türelmes hátha beáll majd rá a szervezeted, ha nem akkor váltani kell. Amúgy milyet szedsz?
váltsatok tabit!
milyen tablettát szedtek? én most fejeztem be az elsõ levelet, és fogytam.
1 Vélaszoló vagyok.. és én Mercilon-t szedtek De eldöntöttem, hogy nem szedem tovább
A kérdező hozzászólása: Csak azért szedem tovább mert még az elején vagyok. Amúgy Gestomix 20-at szedek. Most nagyon intenzíven számolom a bevitt kalóriákat. Így csak nem hízhatok. De sokkal nagyobb az étvágyam:/ Kiváncsi vagyok a szünetben mi lesz.

Most mit csináljak? Fog vajon fájni a hasa?

Ma ettem rengeteg citromos jégkrémet,a babámra milyen hatással lesz? Most akkor fájni fog a hasa,mert azt olvastam nem szabad szoptatás alatt citromot enni!Vagy nincs összefüggésbe a kettő??

Legjobb válasz: Majd kiderül, hogy a babád érzékeny-e rá vagy sem. De legközelebb ne egyél (semmibõl) ennyit, az elsõ idõkben azért érdemes kicsit óvatosabbnak lenni. És nemcsak a baba miatt, hanem magad miatt is, mert van, aki ilyenkor a kaja látványától is hízik..

Majd kiderül, hogy a babád érzékeny-e rá vagy sem. De legközelebb ne egyél (semmibõl) ennyit, az elsõ idõkben azért érdemes kicsit óvatosabbnak lenni. És nemcsak a baba miatt, hanem magad miatt is, mert van, aki ilyenkor a kaja látványától is hízik..
akarhogy apolod a tomest felevente cserelni kell
dehogy kell félévente cserélni, nekem van olyan tömött fogam ami 13éve változatlan, sõt olyan koronás fogam ami 20 éve... minden fõ étkezés után moss fogat, szedj sok vitamint, használj szájvizet, fogselymet, kerüld a magas glikémiás indexû szénhidrátokat, ugyanis ezeknek a lepedékében iszonyat gyorsan szaporodnak a baktériumok...
Bizonyám, hogy nem kell félévente cserélni. Ha jól megvan csinálva, egy esztétikus tömés akár 10-13 évig is kibírja. Az amalgám is kihúzza több évig nyugi.

Mit csináljak? Fog hatni a tabletta?

nagyon meg vagyok rémülve. tegnap sajnos megtörtént a baj, óvszer nélkül szeretkeztünk a párommal, és elélvezett bennem. igaz, egyb?l rohantunk az ügyeletre esemény utáni tablettáért, de én nagyon félek. nem szeretnék terhes lenni.

Legjobb válasz: ha bevetted az esemény utánit, akkor nagyon nagyon nagyon nagyon kicsi az esélye hogy terhes lehetsz :) nyugi

ha bevetted az esemény utánit, akkor nagyon nagyon nagyon nagyon kicsi az esélye hogy terhes lehetsz :) nyugi
szia! ne aggódj. ha 72 órán belül vetted be, akkor fog hatni. sõt minél elõbb vetted be (akár pár órával utána) akkor még nagyobb a valószínûsége, hogy fog hatni. :) szóval ezen nem kell stresszelned. nagyon okos voltál, hogy rögtön elmentél eseményi utániért. sokan nem teszik. tudnék ajánlani egy oldalt esetleg azoknak, akik hasonló cipõben járnak, mint te. akkor találtuk, amikor a barátnõm volt bajban. Facebook-on van egy oldal, aminek a neve az, hogy "Ne ess pánikba". Keressetek rá, és nézzétek meg! Egy csomó hasznos infot lehet ott találni errõl a dologról. :) Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: köszi, aranyosak vagytok! :) kicsit megnyugodtam. de hát akkor fogok igazán megnyugodni, ha megjön majd a havibaj! :) de köszi! :) ezt az oldalt meg megnézem. ezért is köszi:)
Mindenesetre ha késik vagy, kevesebb a normálisnál a havid, akkor majd csinálj tesztet, mert ha 24 órán belül be is vetted, akkor is van egy 5% esély kb. (Ha már ovuláltál mire bevetted, akkor sajnos nem segít)
a tabletta csak 78%-ban biztos szóval nem olyan biztos semmi, de igaz kár stresszelni. Mi is átéltük ezt habár más okból... Ha ezt meguszod javasolom a tabletta szedést:)
Elméletileg nem kéne baj legyen, de azért jobb volna mindig védekezni...
Van esély a terhességre így is. Kb. 86%, hogy hatni fog. De miért nem védekeztetek?....

Amikor elöször szexelek a fiumal és én még szüz vagyok ö nem akkor tudni fogom mit csináljak? Vagy mit csináljak? Irányitani fog?

mer ö már nagyon akarja én is csak ne tudom h mit fogok csinálni abban a helyzetben 16/L 1 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: Ne görcsölj rá. Hagyd, hogy történjenek a dolgok. Mivel a barátod már nem szûz, tudni fogja mit és hogyan csináljon, rá bízhatod magad.

Ne görcsölj rá. Hagyd, hogy történjenek a dolgok. Mivel a barátod már nem szûz, tudni fogja mit és hogyan csináljon, rá bízhatod magad.
Én csak pettingeltem párommal, de nagyon oda figyelt rám, ha fájt abba hagyta, mondta, h ha valami nem jó azonnal szóljak stb... :) Én szûz vagyok, párom már rendelkezik bõven tapasztalattal ^^ Tehát nyugodtan bízd rá magad, én pl mindig nagyon szégyenlõs vagyok elõtte... A legfõbb bajom ez... 20L
Biztos tudja. Csak megfelelõen tartsd oda a puncid?
Menni fog az magától is, ne félj ;) Nem biztos hogy kellemes lesz, de minden együtt töltött aktussal jobbá és jobbá fog válni. Nem bonyolult dolog, élvezni fogod ha vigyáz rád! Csak engedd el magad, lehet hogy pár perc alatt annyira bele is jössz, hogy át is veszed az irányítást. Nem te lennél az elsõ a történelemben :D
Fogalmazásból elégséges, de szaporodni már azt akar....csúcs...a jövõ nemzedéke... 23N

15/L Mit csináljak ha egy fiú szerelmes belém és én nem viszonozom, ő pedig nem fogja fel, és a barátaim pedig erőltetik ezt? :/

Legjobb válasz: Én is így vagyok, a másik oldalon. Szerelmes vagyok, õt nem érdekli, és sokak szerint összeillünk. Mit csinálj? Hát ne próbálj "barát" maradni, mert az neki is rossz, reménykedni fog, ha mégis bizalmas viszonyban maradtok. Teljesen szakítsd meg vele a kapcsolatot, ha esélyt se látsz rá, hogy összejöjjetek. Akkor a barátok is leszállnak a témáról.

Én is így vagyok, a másik oldalon. Szerelmes vagyok, õt nem érdekli, és sokak szerint összeillünk. Mit csinálj? Hát ne próbálj "barát" maradni, mert az neki is rossz, reménykedni fog, ha mégis bizalmas viszonyban maradtok. Teljesen szakítsd meg vele a kapcsolatot, ha esélyt se látsz rá, hogy összejöjjetek. Akkor a barátok is leszállnak a témáról.
Mond meg neki hogy te nem vagy belé szerelmes ez nem fog összejönni igy, sajnálod hiába hiszik azt hogy összeilletek de ez neked nem megy szerelem nélkül.
Velem is volt ilyen, és elég rossz érzés, hogy néha ezzel ugrattak a barátaim. Ha az osztálytársad, akkor az nagy szívás, mert akkor nem lesz egyszerû lekoptatni. Elõször ne nagyon beszélgess vele, kerüld õt! Elõbb-utóbb elfelejt téged. Ha nem osztálytársad, akkor csak oltsd le! De tényleg nagyon durván, akkor biztosan kerülni kezd téged. Ha a barátod, akkor nem tudom, hogy mit csinálj... Mindenképpen sértõdés lenne belõle :/
A kérdező hozzászólása: köszi :) hát nem osztálytársam ..de csak úgy egy nap alatt lett szerelmes nem értem ...bár egy buli szerûségen történt..ahol már ittam és hát lehet félre értett valamit :/ amit nem ugy szántam. de már megmondtam :) neki ..a barátaimat meg tudom kezelni.
A kérdező hozzászólása: hát annyi biztos hogy ami kapcsolatot erõltetik az nem megy..és ha meg összeakarnak hozni mások azzal a személlyel , az sem tart sokáig !
Koptass le mindenkit, és ne hagyd, hogy hülyét csináljanak belõled!

Az osztályommal megyünk táborba. Ponrt azon a héten fog megjönni. és megyünk strandra is. Mit csináljak? Tampont még soha nem használtam. Mondanátok róla pár infot? és mit csináljak ha elszakad a tartózsinór vagymi? Köszii. Egy kétségbeesett lány :/

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Az én 12 éves lányom tavaly a nyaraláskor járt így, de a tamponnal sajnos nem boldogult, inkább nem fürdött. A zsinór nem fog elszakadni, javaslom, hogy olvasd el a használati útmutatót, azon minden részletesen le van írva.

Hány éves vagy? Az én 12 éves lányom tavaly a nyaraláskor járt így, de a tamponnal sajnos nem boldogult, inkább nem fürdött. A zsinór nem fog elszakadni, javaslom, hogy olvasd el a használati útmutatót, azon minden részletesen le van írva.
hát nekem ha nagyon megvan akkor a mini tampon sztem még 1 óráig sem birná de minidg használok betétet is hozzá
Nagyon figyelj arra, hogy a zsinor maradjon kint, nehogy feltold azt is.
Gyakorolni nem igazán tudsz, mert olyankor érdemes megpróbálni, mikor erõsen megvan, akkor jobban csúszik. Ha nincs meg, fel ne rakd, mert nem fogod tudni kiszedni. Csak akkor lehet, amikor van benne nedvesség, ha nincs meg, akkor pedig nincs nedvesség, még ha ki is jönne, nagyon fájna. Mindenképp tiszta (szappannal megmosott) kézzel csináld, a wc-ajtót is zsepivel fogd meg, mielõtt felrakod. Akkor van jó helyen, ha nem érzed. Ha érzed, feljebb kell tolni. A mutatóujjaddal csináld, a mutatóujjadnak teljesen benned kell lenni, akkor lesz jó helyen. Mindenképp minivel kezdd! Ha fürödtök, akkor közvetlenül elõtte kell berakni a tampont, max. 1 órát maradhatsz a vízben, akkor kijössz, kiszedet, megmosdasz szappannal, és újat raksz be.
Az még nagyon fontos, hogy ne izgulj, mikor helyezed fel. Lazítsd el az izmaid, tudod, mint amikor pisilsz. Sóval engedd el magad, mert különben fájni fog, és nem fog sikerülni a felhelyezés. Sok szerencsét, és jó szórakozást.:) 18/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget(:
második vagyok. elsõre szûk leszel a normálhoz, ez szinte biztos. ne erõltesd, kicsit hátra kell tolni, ameddig csak tudod. nem szabad, h fájjon. érezni fogod amikor megtelt, ezt nem tudom körülírni. de sztem 3 óránként cseréld ha vízbe mentek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.13 éves vagyok és azért nemakarom azt h nem fürdük mert kicsit cikinek érezném.fõleg h nemis rendes strandra hanem élményfürdõbe megyünk. és még azt h mennyire kell feltolni??és elég ha csk minit használok??azt mennyi idõnként kell cserélni?
és gyakorold elõtte a felhelyezést, mert nem biztos, hogy menni fog:) nekem 15 évesen kb 1 doboz kellett mire megtaláltam a helyes utat pedig na de ez már más téma:D
szeritnem az ob-k a legjobbak. én is sokáig féltem, hogy elszakad a zsinór, de ha picit meghúzod, mielõtt felteszed, akkor látni fogod, hogy feszes, ha meg elszakad, akkor veszl másikat. 8 év használat alatt 1 ilyennel találkoztam:D szóval nem valószínû, hogy baj lesz mini tamponnal kezdj, vagy light days-el. minden rajta van a papírján, hogy kell használni, mire figyelj. éjszakára tegyél be mellé betétet. vzíbe is tudsz vele menni. akkor van jó helyen, ha mozogsz és nem érzed. lehetetlen h bentmaradjon, a méhbe nem tud felcsúszni. ha mégis baj történne, akkor leguggolsz és nyomod kifelé, amikor megtelt. ki lehet annyira lökni, h kicsússzon. nem kell pánikba esni. nagyon ügyelj viszont arra, hogy mindig tiszta kézzel helyezd fel. nyitott a méhszáj a menstruáció alatt és könnyen összeszedhet az ember valamilyen fertõzést. remélem tudtam segíteni. 20/l
Élményfürdõben melegvíz van. Alapelv, hogy mensi alatt melegvizes fürdõbe nem megyünk tamponnal sem. Sokkal nagyobb ugyanis a fertõzésveszély. Kell szólni az ofõnek, hogy szervezzen nektek külön programlehetõséget is. Én most vittem az osztályomat kirándulni, oda, ahol strand is volt. Megoldottuk a mensizõ lányoknak is a programot. Én is megszívtam, mert nekem is megjött. De melegvízbe nem szabad bemenni sajnos.

Lehet, hogy hülyének néztek, de tényleg félek a maszturbálástól. Annyira szeretném kipróbálni, de félek, hogy fájna. Szerintetek mit csináljak? Fájni fog? Milyen érzés?

Legjobb válasz: Gondolom csaj... ugye? Hàt figyelj... soha nem ujjaztam magam, nem tudom milyen lehet elsöre, seggbe sem raktak ès nem is fognak ùgyhogy sok tippet nem tudok adni. Viszont: mivel masztizni akarsz, ezèrt logikusan te fogod irànyìtani a dolgokat. Ha fàj, akkor óvatosabban fogod csinàlni. Nem fog senki semmit hirtelen felnyomni benned... próbàld ki ès csinàld ùgy hogy ne fàjjon. Ha anyàd nem mondja el, hogy fàj ha a kèst magadba szùrod, akkor most tini fejjel magadba nyomnàd tövig? Gondolom ha èrzed hogy fàj, akkor abbahagyod. Ne legyèl èletkèptelen

Gondolom csaj... ugye? Hàt figyelj... soha nem ujjaztam magam, nem tudom milyen lehet elsöre, seggbe sem raktak ès nem is fognak ùgyhogy sok tippet nem tudok adni. Viszont: mivel masztizni akarsz, ezèrt logikusan te fogod irànyìtani a dolgokat. Ha fàj, akkor óvatosabban fogod csinàlni. Nem fog senki semmit hirtelen felnyomni benned... próbàld ki ès csinàld ùgy hogy ne fàjjon. Ha anyàd nem mondja el, hogy fàj ha a kèst magadba szùrod, akkor most tini fejjel magadba nyomnàd tövig? Gondolom ha èrzed hogy fàj, akkor abbahagyod. Ne legyèl èletkèptelen
Megnyálazod kicsi ujjadat és simogatod a csiklódat. Nem fáj! Ha jól csinálod akkor egyre jobb, kellemesebb lesz az érzés. De csinálhatja neked srác is.

Most mit csinaljak? Valakinek valami tapasztalat stb? Lesz ezekbol a fogakbol amiknek amugy semmi bajuk nem volt szinte normalis fogak, amik nem fognak fajni?

2 honapja elmentem a suli fogaszatunkra mert voltak/vannak lyukas fogaim, ez is csak a brtnom uncolasa miatt tortent. Amugy en nagyon felek a fogdokiktol es gondoltam na itt az ido lekuzdeni es elmenni ha nincs vmi rendben. El is mentem, be is tomte 2 fogamat a jobb also 6,7-est. Ezzel meg nem lenne semmi problema.3 hetig nagyon erzekeny volt a fogam minden hidegre harapasra nem tudtam enni, rakenyszerultem h a bal fogaimmal egyek amik szinten lyukasak. Ekozben jartam nala 2x is es vmi szar kremet ajanlgatott 5ezer ft. Az erzekenyseg ellen, amit en megis vettem es hasznaltam de semmi nem segitett. Visszamentem 3 het utan h vmi nincs rendben, erre kiszedte a tomest es ideiglenes "24" orasat rakott bele amit masnap ki kell venni. Vissza is mentem de nem vette ki ugyanis kitalata h. rontgent kene csinalni amit ott csinalt is de vmi nem lett jo ugh elkuldott penzes rontgenre. Mindekozben kitalalta h a bolcsessegfogam no es ezert erzekeny (15 eves vagyok mellesleg). El mentem rontgenre vissza vittem neki es azt mondta o nem latja h be lenne gyuladva a 6os v. a 7es. Kovetkezo reakcioja az volt h menjek a szajsebeszetre kioperaltatni a bolcs. Fogam 15 evesen ami persze kint sincs. Es itt teljesen elegem lett. Aztan kb 1 hetig szenvedtem mert nott a bolcs. Fogam, es fel volt duzzadva az inyem. Nagyon rosszul ereztem magam es szomoru voltam, h.1 hulye kis lyuk miatt milyen problemaim lettek. Aztan elmentunk a Szentk. Utcaba a fogaszatra (jo nagy szar) a no nagyon paraszt volt velunk es az is lekuldott a sebeszetre egy venemberhez aki ezutan majdnem kidobott h o hozza ne jojunk mert ameddig nincs minden fogam megcsinalva addig nem operal, ja es mellesleg 3 honapra tudott idop. Adni. Jo nem? Annyival elintezte h antibiotikum aztan CSA! Egyre jobban kezdtem kiakadni h senki nem akar segiteni. Hogy lehetnek ilyenek, ezek minek mennek orvosnak? De meg nincs vege. Utana ismerosok ajanlottak nekunk 1 magan orvost aki hetvegen ugyeleten rendelt a SzentK. Utcaban amugy neki maganrendeloje is van. Es eloszor oda mentunk amugy vmi torok orvos es allitolag jo orvos. Azt hittem ez a latogatas nem lesz fajdalmas de tevedtem. Azt mondta gyokerkezelni kell a 6ost mert h az az erzekeny. Ennek a 1 reszet meg is tette az ugyeleten, ja es a bolcsesseg fogamat korbe metszette ott a szekben h. ki tudjon majd bujni mert h. O szerinte nem kell kihuzni mert h kisincs nove.1reszt. Aztan ezeken mind tulestem azt hittem meghalok, es otthon meg jottek a fajdalmak. Gyogyszerek stb. utana 2 napra ra mar a magan rendelojeben voltam ahol elvegezte a gyokerkezeles 2odik reszet. Hat eskuszom h nagyon elegem van de komolyan. Ez iszonyatos huuuhh. Es majd jovoheten kell mennem h gyoker tomest csinaljon. Nem merek mar elmenni se. Az anyagiakrol nem is beszelve, erre az elozokre 15ezerft. Ot elkert a hetvegi ugyelettel egyutt gondolom en. Es jovoheten ujabb tiz ezer ft. Es meg kitudja mennyi. Amugy tenyleg rendes orvos ugh remelem h megcsinalja nekem jol. Na figyeljetek koszonom h elolvastatok, jo kis regeny. De ez mind az igazsag. ES MOST KERDEZEM EN : MIERT KELLETT TONKRETENNI A FOGAMAT A RETKES ISKOLA ORVOSNAK, SZETFURTA AZT A KIS LYUKAT ES JOL MEGCSINALTA NEKEM A PROBLEMAKAT. A RAADAS AZ H. MOST IS FAJ A BOLCS. FOGAM. PEDIG MAR VAN HELYE, DE MEGSE ARRA FELE NO. (amugy csinaltattam ugyncsak a sajat penzemen panorama rontgent is haromezer otszaz fortinter) igaz mennyire olcso jatek? A legszornyubb h. jun1 Spanyolorszagba utazom mert taborunk lesz. Kevesebb mint 1 honapom van arra h rende hozzam a fogam es magam (sehol sem tartok) es oszinten felek h. ennek sohasem lesz vege. Es szomoru is vagyok h miert kellett/kell ennyit szenvednem . Legyszi ha van vmi hozza fuzni valotok legyszi irjatok le, velemenyeket stb. Koszonom szepen, es koszi ha elolvastatok! Joejt nektek! Es oszinten kivanom h ne legyen problema a fogaitokkal, es ha lesz akkor ne ilyen szar orvosokat vegyetek celba mint (iskola, orszagos stb) mert ezeknek nem fizetsz es leszarnak. Kesz! Ez magyarorszag. Meg 1x koszi Ui: a helyesirasi hibakert pedig elnezest siettem es nincsen ekezetem.

Legjobb válasz: A fogadon a Lyuk valószínû, hogy mély lehetett, és közel kellett fúrni az ideg kamrához. Begyulladhatott az ideg, azért kellett gyökér kezelni. Ne aggódj, ha az az orvos rendesen kitisztítja a gyökér csatornáidat, és normális gyökér tömést rak bele, azzal a fogaddal már nem lesz több problémád. A bölcsesség fogadhoz meg annyit fûznék, hogy ki lehet azt venni úgy is, ha nem nõtt ki, de van egy másik megoldás is, ha az íny és a fogad közé Chlumsky-s csíkot tesz az orvos, az lehúzza a gyulladást. A Rtg felvétel rögtön nem mutatja ki, hogy be van e gyulladva a fogad, az 2 hét késéssel mûködik. Ezt minden orvos tudja.

A fogadon a Lyuk valószínû, hogy mély lehetett, és közel kellett fúrni az ideg kamrához. Begyulladhatott az ideg, azért kellett gyökér kezelni. Ne aggódj, ha az az orvos rendesen kitisztítja a gyökér csatornáidat, és normális gyökér tömést rak bele, azzal a fogaddal már nem lesz több problémád. A bölcsesség fogadhoz meg annyit fûznék, hogy ki lehet azt venni úgy is, ha nem nõtt ki, de van egy másik megoldás is, ha az íny és a fogad közé Chlumsky-s csíkot tesz az orvos, az lehúzza a gyulladást. A Rtg felvétel rögtön nem mutatja ki, hogy be van e gyulladva a fogad, az 2 hét késéssel mûködik. Ezt minden orvos tudja.
A kérdező hozzászólása: Okee, koszonom szepen !! :) ) Megprobalok nem aggodni ha vegulis ezt a sok mindent kibirtam akkor mar csak nem lehet akkora baj. Remelem hamarosan tul leszek rajta. Koszi ! :)
Tavaly én is keresztül mentem egy gyökérkezeléses tortúrán 2 hónapon keresztül, mégis húzni kelett.:( Rá két hónapra újjabb gyökérkezelés kelett, de az a fog szerencsére megmenekült, mivel idõben ki lett szûrve.De a végére már nekem is tele volt a hócipõm.
Hát, éppen a gyerekfogászaton kéne, h a legprecízebb munkát végezzék, szerencsétlen gyerek fizetni se tud érte, miért rajtuk élik ki a fogorvosok a kísérletezõs hajlamaikat? mert õk védtelenek, valószínû így van. Nekem is röhej mit mûveltek anno iskolafogászaton, le se merem írni. És az a vicc, nekünk még kötelezõ volt (tán most is az) elmenni és megengedni a dokinak h azt csináljon amit akar, ez kiszolgáltatottság. legalábbis nekem akkor senki nem mondta h nem így van. lehet akkor csak félelembõl, de nem engedtem volna, hogy dolgozzon rajtam, de jobban is jártam volna. ok, biztos van kivétel és nem mindenhol ilyenek. Ennyi hirtelen a hozzáfûzni valóm. Sajnálom, ahogy jártál eddig és remélem, most rendben meg fogják csinálni.
A kérdező hozzászólása: Jajj ne is mondd, ezek az suli fogaszatok iszonyatosak , mondjuk szerintem az egeszet a rontgennel kellett volna kezdeni, es nem teljesen szetfurni a fogam... :/ tenyleg igaz h sokkal szivesebben dolgozik mindenki ha penzt kap erte mert amugy meg leszarnak ... :S nem tudooom...de ha orvos lennek es esetleg nem magan akkor is torodnek a betegeimmel es nem csesznem el a fogaikat..azert ennyi legyen mar mindenkiben ! Nem is ertem h az ilyenek hogyan kaphatnak doktoratust... :( Amugy koszonom szepen a valaszoloknak !! :) )

Mit csináljak, mit csinálnátok, megismerkedtem egy aranyos szimpatikus fiúval, akinek borzalmasak a fogai?

Ismerkedek egy fiúval, tök szimpatikus, nem is olyan csúnya, jó kicsit macis, de nem ez lenne a baj, hanem a fogai. Eszméletlen csálék, sárgák lepedések, ritkák, és van egy foghiány is elől. Viszont igényes, tök jó illata van mindig, tiszta stb. Ez kicsit illuzió romboló, de más baj tényleg nincs vele.

Legjobb válasz: Nekem is ilyen volt a volt barátomnak, apukájának voltak rossz fogai, ezt tõle örökölte, de minden nap mosott fogat, ápolt volt, jó illatú, sosem volt büdös a szája. Õ volt a nagy szerelem az életemben, de sajnos már nem vagyunk együtt. Szóval ha nem büdös, és amúgy rendben van és még késõbb rendbe hozhatók a fogai szerintem ezért ne hanyagold. 20L

Nekem is ilyen volt a volt barátomnak, apukájának voltak rossz fogai, ezt tõle örökölte, de minden nap mosott fogat, ápolt volt, jó illatú, sosem volt büdös a szája. Õ volt a nagy szerelem az életemben, de sajnos már nem vagyunk együtt. Szóval ha nem büdös, és amúgy rendben van és még késõbb rendbe hozhatók a fogai szerintem ezért ne hanyagold. 20L
annyira mégsem igényes akkor, nem most fogat mondjuk ki ez kellemetlen lesz csókolozáskor
#3 Ne magyarázd meg, hogy a lepedék a genetika miatt van rajta a fogain. :) Mondd meg neki, hogy a fogaival is foglalkozzon, vagy vége... De azért finoman mondd el neki. A szájszagát is érzed?
Én csak elmondtam, hogy nekem sincs tökéletes mosolyom, és a páromnak se. Ha egyébként más gondod nincs vele, és mások elõtt is mersz mutatkozni vele, annyit tehetsz, hogy finoman megemlíted a dolgot. Ha nem ápolja õket rendesen, ideje elkezdenie, ha ápolja már, de az csak a szinten tartásra elég, rakjon félre egy keveset, és csináltassa meg fogorvossal, de egyelõre legalább nézesse meg, a doki majd úgyis megmondja mi a teendõ vele, a szimpla vélemény nem kerül pénzbe, ha van TB-je, és körzeti fogdokihoz megy.
A kérdező hozzászólása: 7-es Köszi a választ. Igen igazad van, mondjuk nem a fogköz a baj, volt már 5 mm-es fogközû barátom is. Csak hogy hiányzik is meg szuvasak.
Az kevés, hogy téged nem zavar. De nem fogod-e szégyellni mások elõtt?
Ha egyébként szimpatikus, ez ne vegye el a kedved. Az én fogaim is csálék, 2 mm-es lyuk van az elsõ kettõ között, és sárgák, pedig minimum naponta egyszer fogat mosok, de inkább kétszer, és néha rágózok is. Egy darabig szájvizet is használtam, csak kifogyott, és elfelejtettem másikat venni, de már rajta van a bevásárló listámon :) Esetleg említsd meg neki a dolgot, ha nem érzed cikinek, vagy tolakodónak.. Az én páromnak is hídja van, mûfoga, és foghiánya oldalt, gyulladt az ínye. Nem kérdeztem tõle, ez mitõl alakult ki, de azóta, hogy arra a nem túl igényes hídra és pótfogra százezreket hagyott ott, napi rendszerességgel fogat mos(esténként), és nap közben rágózik. Szóval nem vádolható (már) igénytelenséggel, de a nyoma még bõven ott van. Persze mindketten megcsináltatnánk rendesen a fogainkat, de manapság kinek van lehetõsége egy fél vagyont otthagyni?? Ha egyébként tényleg nincs vele más gond, akkor azért szerintem érdemes megpróbálni, nem biztos, hogy érdemes lecserélni egy fogpaszta reklám színészre, akivel viszont más problémáid lesznek.
A kérdező hozzászólása: 4-es Nem tudom, hogy az lepedék-e vagy csak szuvasodás, azért nem néztem bele fogtükörrel :D Amúgy semmi szájszaga nincs, nem éreztem eddig, volt, hogy közel volt hozzám, akkor se
Valahogy vezesd rá, pár tízesért cserébe bármelyik fogorvos rendbe vágja egy hónap alatt, mármint annyira, hogy ne legyen lepedékes meg sárga, a többi azért több idõ, de ez is elõrelépés lenne szerintem ;) De valószínû ezt magától is tudja, csak lehet most nincs lehetõsége fogorvosra pénzt költeni.
Nem feltétlenül nem mos fogat. Ez lehet genetika sajnos, vannak genetikai betegségek, ami miatt ha naponta 5 ször mossa, akkor is elromlik.
Az ápoltság alap nálam... én nem ismerkednék tovább.
az elõzõ kérdésedben még minden pasi veled akart ismerkedni, eléggé le kellett adnod a mércét egyik napról a másikra úgy látom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!