Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak este, ha nem megyünk (2 db)

Mit csináljak szilveszter este, ha nem megyünk sehova se?

A párom ma dolgozik, én pedig az apámmal vagyok itthon, tök unalom.

Legjobb válasz: Nem tragédia sztem, mindíg sajnáltam az olyan embereket, akiknek ilyen alkalom kell, hogy bulizzanak. Nincs ez dátumhoz kötve,pl. február 5.-én ugyanúgy lehet bulizni, mint ma. Én most várok a csajomra, készülõdik éppen, de nekem semmi kedvem az egészhez. Alig várom, hogy visszaáljon az élet a normális kerékvágásba. -nem vagyok oda az ünnepekért.

Nem tragédia sztem, mindíg sajnáltam az olyan embereket, akiknek ilyen alkalom kell, hogy bulizzanak. Nincs ez dátumhoz kötve, pl. február 5.-én ugyanúgy lehet bulizni, mint ma. Én most várok a csajomra, készülõdik éppen, de nekem semmi kedvem az egészhez. Alig várom, hogy visszaáljon az élet a normális kerékvágásba. -nem vagyok oda az ünnepekért.
Nem, nem csak te vagy ilyen szerencsétlen. Sajnálom, hogy így alakult, hogy a párod dolgozik. Tudnám ajánlani a tévémûsorokat, vagy csak simán feküdj le aludni unalomûzésbõl, és majd holnap reggel úgy ébredhetsz, hogy "jé, már 2008 van!" :D :)
Mi is itthon vagyunk, mert kisgyerekünk van. Nincs kire hagyni, magunkkal nem vihettük volna. Azt meg hogy egyikõnk menjen csak, nem akartuk. Így most épp azon gondolkodom, sütök valami gyors sütit a fiúknak, szilveszter alkalmából :D
Én sem mentem sehová, mert két hónapos babám van, szoptatok még, így olyan "klasszikus" szilveszteri buliban nem nagyon lett volna keresnivalóm. Itthon voltam anyámékkal, tévéztünk, malacot sütöttünk, társasoztunk, éjfélkor koccintottunk egy kis pezsgõvel és kész passz. Én a magam részérõl egykor le is feküdtem, mert a kisfiam reggel hatkor könyörtelenül felébred hogy megkapja ami jár neki :) Õt nem izgatta nagyon, hogy elseje van :D Vígasztalódj azzal, hogy a 2008-as szilveszter jobban sikerül. Nekem már nem is hiányzott a móka annyira, bulizni lehet máskor is. Akikkel pl. tavaly még igen ordenáré módon züllöttem szilvesztereztem, azok közül kettõnek szintén babája van, másik kettõ meg tanul, mert másodikán vizsgáznak. Változnak az idõk :) Megállapodtunk, hogy majd nyáron szilveszterezünk együtt :)
Én is a párom nélkül töltöttem a szilvesztert. Na de nem kell kétségbeesni. Miért ez az egy nap, ill. az ünnepek azok, amikor mindenki azon sóhajtozik hogy a párom nélkül kell töltenem. Persze nekem is hiányzott, na de ott van az év többi napja amit ugyanúgy együtt tölthetünk, és csak rajtunk múlik, hogyan tesszük ezt!

FONTOS! Egyedi fűtéses lakásban lakok. Mikor fogyaszt többet? Ha folyamatosan megy mondjuk, 1 - 1, 5-esen a radiátor, vagy ha amikor nem vagyunk otthon letekerem este meg fel kb 2-3-ra? Csináljunk már ilyen tippadós sporolos topicot!

Legjobb válasz: Ha le van tekerve a fogyasztás, és csak tart egy bizonyos hõmérsékletet, hogy ne hûljön ki a ház, akkor sokkal kevesebbet kell utánafûteni, ahhoz, hogy meleg legyen, szerintem igy fogyaszt kevesebbet. Persze ehhez ki kellene találni, hogy melyik az az optimális hõmérséklet, amit napközben tartasz, és a külsõ hõmérséklethez igazitani, mert ha egyszer áthûlnek a falak, nagyon nehéz lesz újra felmelegiteni.

Ha le van tekerve a fogyasztás, és csak tart egy bizonyos hõmérsékletet, hogy ne hûljön ki a ház, akkor sokkal kevesebbet kell utánafûteni, ahhoz, hogy meleg legyen, szerintem igy fogyaszt kevesebbet. Persze ehhez ki kellene találni, hogy melyik az az optimális hõmérséklet, amit napközben tartasz, és a külsõ hõmérséklethez igazitani, mert ha egyszer áthûlnek a falak, nagyon nehéz lesz újra felmelegiteni.
Épp én is ezen gondolkodok, hogy meg-e vegyem ezt a motoros-elemes programozható termosztátot. Nézd meg.. okos dolog. http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMU..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!