Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak este, ha nem (21 db)

Mit csináljak szilveszter este, ha nem megyünk sehova se?

A párom ma dolgozik, én pedig az apámmal vagyok itthon, tök unalom.

Legjobb válasz: Nem tragédia sztem, mindíg sajnáltam az olyan embereket, akiknek ilyen alkalom kell, hogy bulizzanak. Nincs ez dátumhoz kötve,pl. február 5.-én ugyanúgy lehet bulizni, mint ma. Én most várok a csajomra, készülõdik éppen, de nekem semmi kedvem az egészhez. Alig várom, hogy visszaáljon az élet a normális kerékvágásba. -nem vagyok oda az ünnepekért.

Nem tragédia sztem, mindíg sajnáltam az olyan embereket, akiknek ilyen alkalom kell, hogy bulizzanak. Nincs ez dátumhoz kötve, pl. február 5.-én ugyanúgy lehet bulizni, mint ma. Én most várok a csajomra, készülõdik éppen, de nekem semmi kedvem az egészhez. Alig várom, hogy visszaáljon az élet a normális kerékvágásba. -nem vagyok oda az ünnepekért.
Nem, nem csak te vagy ilyen szerencsétlen. Sajnálom, hogy így alakult, hogy a párod dolgozik. Tudnám ajánlani a tévémûsorokat, vagy csak simán feküdj le aludni unalomûzésbõl, és majd holnap reggel úgy ébredhetsz, hogy "jé, már 2008 van!" :D :)
Mi is itthon vagyunk, mert kisgyerekünk van. Nincs kire hagyni, magunkkal nem vihettük volna. Azt meg hogy egyikõnk menjen csak, nem akartuk. Így most épp azon gondolkodom, sütök valami gyors sütit a fiúknak, szilveszter alkalmából :D
Én sem mentem sehová, mert két hónapos babám van, szoptatok még, így olyan "klasszikus" szilveszteri buliban nem nagyon lett volna keresnivalóm. Itthon voltam anyámékkal, tévéztünk, malacot sütöttünk, társasoztunk, éjfélkor koccintottunk egy kis pezsgõvel és kész passz. Én a magam részérõl egykor le is feküdtem, mert a kisfiam reggel hatkor könyörtelenül felébred hogy megkapja ami jár neki :) Õt nem izgatta nagyon, hogy elseje van :D Vígasztalódj azzal, hogy a 2008-as szilveszter jobban sikerül. Nekem már nem is hiányzott a móka annyira, bulizni lehet máskor is. Akikkel pl. tavaly még igen ordenáré módon züllöttem szilvesztereztem, azok közül kettõnek szintén babája van, másik kettõ meg tanul, mert másodikán vizsgáznak. Változnak az idõk :) Megállapodtunk, hogy majd nyáron szilveszterezünk együtt :)
Én is a párom nélkül töltöttem a szilvesztert. Na de nem kell kétségbeesni. Miért ez az egy nap, ill. az ünnepek azok, amikor mindenki azon sóhajtozik hogy a párom nélkül kell töltenem. Persze nekem is hiányzott, na de ott van az év többi napja amit ugyanúgy együtt tölthetünk, és csak rajtunk múlik, hogyan tesszük ezt!

Mit csináljak ha egy nálam 3 évvel idõsebb fiúba estem bele, de úgy veszem észre hogy kedvel de nem annyira mint én õt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Te szegény.Én múltkor egy nálam 200 évvel idõsebb kútba estem bele.

Te szegény.Én múltkor egy nálam 200 évvel idõsebb kútba estem bele.
12 évesen mennyi probléma..
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok, nem 12!!

Segitsete, péntek este ivartalanították a kutyámat, egyáltalán nem viseli el a gallért szinte örjöng tölle? Ha leveszem viszont egyfolytában a sebet nyalja, mit csináljak?

Udvari kutyus, de most benn van velem a szobában, így kicsit nyugodtabb. De csak ha simogatom.

Legjobb válasz: Nekünk eltörte a kutyánk a lábát és csavarozni kellett pénteken vették ki a csavarokat kapott burát is, doki azt mondta hogy ha másnapra elmúlik a nyugtató meg a fájdalomcsillapító hatása és nyüszkölne a kutya akkor adjunk neki fél-fél Algopyrint reggel este max 2 napig. Szerencsére nagy a fájdalomtûrõ képessége (amstaff) úgyhogy még nem kellett alkalmazni,de a burát levettük mert lefejelt mindent...Javaslom kérdezd meg a dokit aki mûtötte, hogy esetleg adhatsz e neki valamilyen fájdalomcsillapítót elképzelhetõ, hogy azért olyan nyugtalan.

Nekünk eltörte a kutyánk a lábát és csavarozni kellett pénteken vették ki a csavarokat kapott burát is, doki azt mondta hogy ha másnapra elmúlik a nyugtató meg a fájdalomcsillapító hatása és nyüszkölne a kutya akkor adjunk neki fél-fél Algopyrint reggel este max 2 napig. Szerencsére nagy a fájdalomtûrõ képessége (amstaff) úgyhogy még nem kellett alkalmazni, de a burát levettük mert lefejelt mindent...Javaslom kérdezd meg a dokit aki mûtötte, hogy esetleg adhatsz e neki valamilyen fájdalomcsillapítót elképzelhetõ, hogy azért olyan nyugtalan.
a simivel nem kell túlzásba esni. úgy értem ne kényeztesd a szokottnál jobban mert "elkanászodhat" a kutya. az jó hogy bent van mert így jobban szem elõtt van. ha a sebe felé veszi az irányt (tehát nem kell megvárni hogy nyalja is) máris tilts. nagyon nem lesz egyszerû. és korántsem biztos hogy a jelenléted nélkül ne babrálná a sebet. a könnyebbik lehetõség ha jutival megpróbálod a gallérhoz szoktatni. elõször csak legyen ott a közeletekbe a gallér, érintgesd meg vele a kutyát, simizd vele. minden olyan esetben amikor nyugodt semleges juti, dicséret. és aztán felteszed, elõször csak egy pillanatra, majd szépen lassan tovább hagyod rajta. szintén minden olyan esetben amikor nyugis, semleges jutalom dicséret. valamilyen szinten érthetõ hogy a gallér kiakasztja a kutyát hiszen nagyon sok mindenben zavarja.
A kérdező hozzászólása: *Segitsetek
Lehet ráhúzni valamilyen ruhát, ami rásimul a testére. Vagy rákötni rongyot.
A kérdező hozzászólása: A mûtét utáni 24 órába jól viselte a gallért, aztán elkezdett csapkodni a fejével, a földhöz falhoz verte. Ijesztõ volt nagyon. Ruhát nem tudok húzni rá mert kan(volt). Köszönöm a tippeket.
Az én kutyámat is mûtötték, gallért hírbõl se láttunk. Varrtunk rá ruhát, lengét persze, hogy szellõzzön, de így nem tudta piszkálni a varratot.
A kérdező hozzászólása: Ruhára én is gondoltam, de mivel a varrat a heréken van ezt hogy lehet megoldani? Egyébként most mintha kezdene megnyugodni. De lehet hogy csak nagyon fáradt már, éjjel nem sokat aludtunk:(
Nagyon fontos megakadályozni, hogy nyalogassa a sebet! Ha csak hisztis a gallértól, neked kell kibírnod. Jó lenne hámot tenni rá, és ahhoz kötni a gallért, hogy ne tudjon kibújni belõle. A sebet pedig valami sebgyógyító krémmel kenegetni, hogy mielõbb szép legyen, ne húzódjon el.Ruhát fiúra nehéz, esetleg egy gyerekboxert, gyerek alsógatyát rátenni, amíg bent van. Természetesen, pisiléskor le kell róla venni. Az én vizslám szétrágta a sebét, begyulladt, és közben 6 tölcsért tört össze. Túl vagyunk rajta. És megérte. Tarts ki!
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom. Sikerült leszaggatnia magáról a tölcsért. Érdekes hogy csak este 7 után kezd örjöngeni, kb reggel 5-ig. A dokival beszéltem teterán kémmel kenem a sebét. Meg néhány éjszakát nem alszok, kibirom.


14 hós baba már csak egyszer szopizik naponta, este. Ha szeretném elhagyni, hogyan csináljam? Egyik nap még kap, a másik nap már nem, akkor ha még van tejem, azzal mi lesz?

Legjobb válasz: Szia, én is 14 hósan hagytam abba a szoptatást, mert csak játszott közben. Nyomkodta az orromat meg ilyenek. Aztán éreztem, hogy tejem is csak igen pici van és egyik napról a másikra abbahagytam. Máshogy nem is lehet abbahagyni! 14 hós elmúlt, augusztus 31-én szopizott utoljára, szeptember 1-jén már nem kapott. De 12 hós korától tehéntejet adtam neki, pohárból, és így szépen szopi után ivott még tejet, aztán maradt a csak pohár, tehéntej. Odafektettem magam mellé, hogy tudja az orromat "dudáltatni", a hancúr minden este megvan! Most 15,5 hós

Szia, én is 14 hósan hagytam abba a szoptatást, mert csak játszott közben. Nyomkodta az orromat meg ilyenek. Aztán éreztem, hogy tejem is csak igen pici van és egyik napról a másikra abbahagytam. Máshogy nem is lehet abbahagyni! 14 hós elmúlt, augusztus 31-én szopizott utoljára, szeptember 1-jén már nem kapott. De 12 hós korától tehéntejet adtam neki, pohárból, és így szépen szopi után ivott még tejet, aztán maradt a csak pohár, tehéntej. Odafektettem magam mellé, hogy tudja az orromat "dudáltatni", a hancúr minden este megvan! Most 15, 5 hós
Egyik napról a másikra túl durva lenne. Egyébként is, nem értem, miért akarod elhagyni, amikor ez csak jót tesz neki, és még nagyon kicsi... :( Ha mindenképpen el akarod hagyni, akkor csak fokozatosan, és a tejed is csökkenni fog, végül elapad.
Sokat szopik? Lehet, hoyg már csak keveset. Ha elég sokat, akkor lakasd jól tejjel, tápszerrel, kakakóval, s utána még kínáld egy pár korttyal. Majd egy-két hét múlva már azzal se. A melledet le kell borogatni hideg vizes ruhával, s a folyadékfogyasztásodat lehetõség szerint korlátozni. Ha csomósodna, egy-két csöppnyit kifejhetsz, d esokat ne!
Nem olyan kicsi. "A tej majd magától is elapad, ha nem ürülnek ki a mellek. Ehhez az utolsó szoptatástól vagy fejéstõl számítva min. 40 napra van szükség. * ha csomós, feszül a mell, annyit ki kell fejni, amíg a feszülés megyszûnik, * csökkentsük a sófogyasztást, de a folyadékfogyasztást nem kell mérsékelni, * viseljünk kényelmes melltartót, amely jól alátámaszt és sehol sem szorít (szükség lehet a megszokottnál eggyel nagyobb méretûre is), * alkalmazzunk hideg vizes borogatást, * segíthet az összetört fejeskáposzta-levélbõl készült borogatás is, aminek tejapasztó hatása van, * zsályatea fogyasztása felgyorsíthatja az apadás folyamatát." Ezeket a babafalva.hu-n, a tej elapasztása cím alatt olvashatod el.
A káposztalevelet deszkára téve sodrófával hengergetve - mintha tészta lenne - úgy kell kicsit megtörni. Ettõl nedves lesz, úgy kell a mellre tenni. ( Nekem az orvos még az orbáncos lábamra is ezt adta, és csak ez használt.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Este kicsit szopizik, aztán elengedi, aztán megint kicsit szopzik, megint elengedi. Szerintem sokat nem szopizik. Szemmûtétre készülök, azért szeretném abbahagyni.
A kisfiam 15 hónaposan állt le. Akkor már 4 hónapos terhes voltam, nagyon nehezen sikerült. Akkor indult el és lekötötte hogy felfedezi a világot. Kereste sokáig, de az nem megy hogy egyik nap kap a másik nap nem. Õ nem érti hogy egyszer miért kaphat másszor miért nem. Csak drasztikus elvonással megy. Fõleg ha napi egyszer cicizett.
Csak hagyd abba, és kész. Aztán borogasd. Így ahogy írták, már ha elvontad, ne add vissza!El fogja felejteni hamar. Esetleg adj cumisüveget, hogy neki is legyen valami. Mond, hogy nincs már cici, csak cumi.Hogy nézze meg ti se ciciztek. És hogy õ már nagy gyerek.

Este 6-kor szoktam vacsorázni, de lefeküdni csak 11körül, mert a kisfiam addig többször felkel. Mit csináljak, ha már nagyon éhes vagyok, mert nem merek enni, félek, hogy nem fogyok le? Megehetek egy almát vagy egy kis ananászt (gyümölcs) formájában?

Legjobb válasz: Szerintem este ne egyél gyümölcsöt.Fele legyen a vacsorád az ebéd mennyiségéhez képest.Szerintem nem fontos tartani a hat órai vacsorát,kitolhatod nyolcig,mert ha tizeneggyig fentvagy,eltelik két óra hossza a lefekvésig.

Szerintem este ne egyél gyümölcsöt.Fele legyen a vacsorád az ebéd mennyiségéhez képest.Szerintem nem fontos tartani a hat órai vacsorát, kitolhatod nyolcig, mert ha tizeneggyig fentvagy, eltelik két óra hossza a lefekvésig.
Én úgy tudom, hogy este már nem jó gyümit enni, mert éjjel akkor az nem jó hogy akkor erjed a gyomrodban amikor alszol vagy micsoda, valahol olvastam ezt. Persze volt amikor lefekvés elõtt megettem 1 kiló szõlõt :) Szerintem az alma az jó, nagyon egészséges az ananász pedig zsírégetõ hatású is kicsit :) És inkább ezt mint pl egy szelet sütit. de ha megeszed, ne legyen bûntudatot. Finomat ettáél, egészségeset, sok vitamint vittél be, jót tettél ezzel a szervezetednek. És + 1 almától nem hízol el. Esetleg napközben úgy kalkulájl az evéssel, hogy " ezt most kihagyom, este még úgyis megeszek egy almát" :)
nyugottan ehetsz mert ha nem eszel akkor eybõl izmot bontassz le! a video vége a lényeg:http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=146

Nagyon sok kólát iszom, pedig tudom, hogy rossz és nem kéne, de ha nem veszek, akkor néha késztetést érzek, hogy elmenjek venni akár késő este, mert innom kell. Függő vagyok? Mit csináljak?

Amúgy nincs semmilyen (más) káros szenvedélyem, se cigi, se pia, se kávé...

Legjobb válasz: Szia.Egyuterzek veled en is kola fuggo voltam.Mar ugy is kivantam a kolat ha csak az uveget nyitottak ki.Magyarorszagon volt egy kola botrany en annak a hatasara hagytam abba eleg drasztikus modszerekkel.A botrany arrool szolt hogy a coca-colaban fureszpor volt es eleg nagyot durrant mikor kiderult az egesz historia.Erre azt gondoltam hogy kelebebre vajon mibol kezsithetik es igy ravettem magam hogy hagyjam abba.Hat ne tudd meg hogy hat honapig kinlodtam mig elmaaradt az ivas kenysdzer es nem reagaltama az uveg nyitasara sem.Azota asvanyvizet iszom.Ugyhogy akara ero:en ugy tettem hogy egy hetig nem itaam utanna megitam fel litret es folyamatosan noveltem az eltelt idot mig teljesen abba nem tudtam hagyni.Hajra es sok sikert kivanok.

Szia.Egyuterzek veled en is kola fuggo voltam.Mar ugy is kivantam a kolat ha csak az uveget nyitottak ki.Magyarorszagon volt egy kola botrany en annak a hatasara hagytam abba eleg drasztikus modszerekkel.A botrany arrool szolt hogy a coca-colaban fureszpor volt es eleg nagyot durrant mikor kiderult az egesz historia.Erre azt gondoltam hogy kelebebre vajon mibol kezsithetik es igy ravettem magam hogy hagyjam abba.Hat ne tudd meg hogy hat honapig kinlodtam mig elmaaradt az ivas kenysdzer es nem reagaltama az uveg nyitasara sem.Azota asvanyvizet iszom.Ugyhogy akara ero:en ugy tettem hogy egy hetig nem itaam utanna megitam fel litret es folyamatosan noveltem az eltelt idot mig teljesen abba nem tudtam hagyni.Hajra es sok sikert kivanok.
Velem is így van. Elég ciki, és nekem sincs semmi más káros szenvedélyem. Én akkor szoktam le egy jó idõre, mikor elkezdtek nagyon fájni a fogaim, és beparáztam hogy kihullanak, mindig úgy éreztem hogy mozog az összes... (aztán szerencsére kiderült hogy semmi bajuk, csak volt egy lyukas..) Megpróbálhatnád helyettesíteni valami mással, mondjuk ha boltban vagy nem kólát veszel hanem ice-teát, vagy narancslét, vagy szénsavas ásványvizet. Egy idõ után nem fogod kívánni. Én is úgy szoktam csak vissza, hogy egyszer véletlenül volt otthon, aztán ittam... De elõtte hónapokig egyáltalán nem.
A kérdező hozzászólása: néha én is "átszokom" másra, de ha ice teát iszok az se jobb. a szénsavas vizet nem szeretem. Én is a fogaim miatt parázok, meg hát nem kéne ezt inni állandóan tudom, de mégse tudom megállni.
Én is kólafüggõ vagyok. Csak Coca-colát iszom. Vannak olyan idõszakaim, amikor minden nap kell innom, aztán van, hogy nem iszom egy hétig sem. CSak jéghidegen bírom. Persze tényleg tök ártalmas a fogaknak, meg minden, de hát mégsem dohányzom, meg drogozok! Belefér!
Utsó vagyok. Még egy érdekesség. Próbáltam mással helyettesíteni. Sosem felejtem el. Meggylevet kértem egy egységben voltunk. A pincér kihozta, belekortyoltam, és annyira meglapõdtem! Az agyam automatikusan a cola ízét várta, és nem azt kaptam. Fura volt. Csalódás.
ocsi az elgepelesert remelem ertheto amit irni akartam.
Cory Rose! Én linkeltem! Szerintem ez azért lehet, hogy nem veszed észre a mellékhatásokat, és hogy tudsz aludni, mert már annyira hozzászoktál, hogy ez a normális a szervezetednek. ugyanez kávával is elõfordul sok embernél, aki rendszeresen késõn este is iszik, annak semmi baja, aki egyszer iszik, észreveszi magán. De addig örülj, amíg nincs bajod.különben nem hiszem, hogy minden, amit ír a cikk, mindenkinél kialakul, de kialakulhat.

Mit csináljak ma este, ha egyedül vagyok, és sehova nem tudok elmenni? ès senki nincs a közelben akit áthívhatnék?

Legjobb válasz: Chat ismeretlenekkel vagy ismerõsökkel Zene Könyv,Magazin..hasonlók Pia ha már tényleg nem tudsz mit csinálni,utána biztos elég kreatív leszel hogy ki találj valamit:)

Chat ismeretlenekkel vagy ismerõsökkel Zene Könyv, Magazin..hasonlók Pia ha már tényleg nem tudsz mit csinálni, utána biztos elég kreatív leszel hogy ki találj valamit:)
film?
A kérdező hozzászólása: Esetleg. Valami más ötlet?
A kérdező hozzászólása: Ôtvöztem az ötletetket... most ott tartok, hogy chat, film, pia. :D kösziiii
Akkor egyen, amikor éhes, semmiképp se hagyd sírni!
Egy babának akkor kell enni, amikor éhes. És a szoptatás nem csak evés! Egyébként három hónapos korban van egy növekedési ugrás, ilyenkor állítják be maguknak a több tejet. Lehet, hogy nappalra elég, amit termelsz, de este mindenkinek kevesebb a teje, ezt a sûrû mellretétel és az egyéb praktikák tudják ellensúlyozni (homeobigyó, Karamalz, tea). Szerintem is igény szerint szoptass! Az orvosok meg... nem laktációs tanácsadók.
Igazuk van az elõttem szólóknak. Egy baba akkor egyen, amikor éhes. Elvégre egy felnõtt is akkor eszik, ah éhes. (Képzeld csak el a szitut: nagyon éhes vagy, kopog a szemed, ott van elõtted a kaja, de nem ehetsz belõle, mert még nem jött el az ideje... Ugyanezt érzi a baba is.) Ráadásul a babának a szopi nem csak evés, hanem meg is nyugtatja õt. A pótlást egyébként miért kapja?
Szegény baba, már csak az kellene, hogy sírjon az éhség miatt. Szerintem is etesd akkor, amikor a kicsi éhes.
egyen nyugodtan. Nekem is estefelé többször evett, mert kevesebb volt, ezért többször kért. Így lett elég.
Válts orvost! Ekkora blödséget még nem hallottam orvostól. Akkor egyen amikor akar és igénye van rá. Ezért nevezik igény szerinti szoptatásnak.
A kérdező hozzászólása: harmadik válaszolónak:azért kap pótlást mert este már csak a két cicibõl tud összesen 30-at enni.õ most 7 kiló és ez kevés volt neki.amugy meg kiderült hogy laktózérzékeny és mostmár az erre való tápszertõl majdnem átalussza az éjszakát.köszönöm a válaszod amugy meg igény szerint szokott enni amikor csak õ akar.boldog új évet.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm a válaszokat.mindenkinek sikeres és boldog egészséges új évet kivánok.
Nektek is hasonló jókat! :)

Ha délután alszok este nem tudok aludni, de ha van szóbeli tanulnivaló, azt fáradtan nem tudom megcsinálni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szokj hozzá a korai fekvéshez, és akkor jobban kialszod magad reggelre, kevésbé fáradsz el délutánra, és nem kell akkor aludnod. A szóbelit pedig célszerû lenne elõre venned.

Szokj hozzá a korai fekvéshez, és akkor jobban kialszod magad reggelre, kevésbé fáradsz el délutánra, és nem kell akkor aludnod. A szóbelit pedig célszerû lenne elõre venned.

Mit csináljak a lányommal ha reggel egyáltalán nem akar enni, tízórai max egy joghurt, vagy az sem, ebéd pár falat, és estére jön rá hogy milyen éhes? Akkor meg tömi magát!

Ennek meg az a vége hogy éjjel nem alszik,csak nyűglődik,forgolódik,bántják a szelek! Nem alszik rendesen,2óránként kell,persze e miatt napközben tiszta hiszti. Esküszöm mindent elkövetek hogy egyen rendesen,de nem jutok sehova! Hiába készítem neki oda az ételt,erőszakkal nem nyomhatom le a torkán. Adjatok tanácsot,mert ez a helyzet kiborító! Én is kivagyok a fáradságtól. Mit csináljak vele? Kötözzem meg,és tömjem meg mint a libát?!

Legjobb válasz: Mi nemrég éltünk túl egy hasonló idõszakot. A 2 éves fiam csak ímmel-ámmal evett egész nap, aztán jól bevacsorázott, majd fél 9-kor (fürdés és tejivás után) közölte hogy 'Hamma'. Elsõ pár nap még kapott 2-3 szem kekszet, és észrevettem, hogy szép lassan sportot ûz belõle! Volt, hogy fél 8-kor álltunk fel a vacsoraasztaltól, direkt szóltam neki, hogy csak fürdés elõtt kap enni, utána csak inni, és mégis, kezdte a mûsort fél 9-kor. 1-2-szer irtó dühös lettem, volt hogy tényleg csak tejet, tejitalt vagy teát kapott fürdés után, és bizony reggelre korgott a gyomra. Nem sírt, mert érezte rajtam az elszántságot, és ma már nem is kér csak inni fürdés után. Kb. 2 hétig tartott a kínlódás.

Mi nemrég éltünk túl egy hasonló idõszakot. A 2 éves fiam csak ímmel-ámmal evett egész nap, aztán jól bevacsorázott, majd fél 9-kor (fürdés és tejivás után) közölte hogy 'Hamma'. Elsõ pár nap még kapott 2-3 szem kekszet, és észrevettem, hogy szép lassan sportot ûz belõle! Volt, hogy fél 8-kor álltunk fel a vacsoraasztaltól, direkt szóltam neki, hogy csak fürdés elõtt kap enni, utána csak inni, és mégis, kezdte a mûsort fél 9-kor. 1-2-szer irtó dühös lettem, volt hogy tényleg csak tejet, tejitalt vagy teát kapott fürdés után, és bizony reggelre korgott a gyomra. Nem sírt, mert érezte rajtam az elszántságot, és ma már nem is kér csak inni fürdés után. Kb. 2 hétig tartott a kínlódás.
A kérdező hozzászólása: Nálunk az is probléma hogy minden nap este 8ra ér haza az apja a melóból, és vele eszik. Lefekvéskor megiszik 2dl tejet még, és nagyon sokszor van hogy hajnalban is kéri, nem is egyszer. Próbáltam már hogy nem adtam neki, de akkor felordította hajnalok-hajnalán az egész házat.
És nem tudnád mondjuk fél 6-körül megetetni, hogy apával már csak csipegessen? Akkor elég lenne a tej is neki, szerintem ha kicsit a sarkadra állsz (nem kell sem éheztetni, sem megtömni), biztosan sikerül!
A kérdező hozzászólása: Épp ez a baj hogy sehogyan sem tudom megetetni!!! Az apjának meg külön tetszik hogy milyen jó étvágyú a gyerek, és örül neki hogy vele eszik. Mikor meglátja a kisasszony már viszi a kisszéket és megy hozzá enni! Persze nem haragszom rá, mert 12órázik és csak ilyenkor vannak együtt. Fél 10felé megy aludni a kisasszony.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!