Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak este, (330 db)

szerintem copfold fel a hajad, úgy h viszonylag felülre kerüljenek a tincsek

Mit csináljak? Este leteszem 8-9 körül hasra el is alszik, hajnal 4-5 körül kel. Viszont ha éjfél körül megfordítom, vagy hanyatt teszem le akkor 2-3 óránként fent van.

Mennyire veszélyes hason neki éjszaka?

Legjobb válasz: Bennem is volt félelem, mikor letettem a fiamat, õ is hason aludt. Hidd el, bárki bármilyen választ írjon, benned lesz, hogy csak nehogy baj legyen. Ilyen az anyai természet. Próbálkozz oldalra fektetni és megtámasztani a hátát, hátha úgy is jól alszik. Ha nem jön be a bal oldal, próbáld meg a jobbat. Én ezt tettem. Nem mondom, hogy mindig bejött, de azért voltak nyugodtabb éjszakáim. Nem tudom, hogy mennyire hasznos a légzésfigyelõ, mert gondolom még pici a babád, jó pár éve még nem nagyon lehetett kapni. Nézz utána, lehet, hogy jó lenne és nyugodtabban tudnál pihenni!

Bennem is volt félelem, mikor letettem a fiamat, õ is hason aludt. Hidd el, bárki bármilyen választ írjon, benned lesz, hogy csak nehogy baj legyen. Ilyen az anyai természet. Próbálkozz oldalra fektetni és megtámasztani a hátát, hátha úgy is jól alszik. Ha nem jön be a bal oldal, próbáld meg a jobbat. Én ezt tettem. Nem mondom, hogy mindig bejött, de azért voltak nyugodtabb éjszakáim. Nem tudom, hogy mennyire hasznos a légzésfigyelõ, mert gondolom még pici a babád, jó pár éve még nem nagyon lehetett kapni. Nézz utána, lehet, hogy jó lenne és nyugodtabban tudnál pihenni!
NYugodtan alhat hason. Többször okoz bajt, a bukásos fulladás, mint a bölcsõhalál. Kérdezz utána a védõnõnél, majd meglátod.
Én 1 hónapos kora óta hason altatom a lányom, nem is tud hanyatt aludni:-) nyugodtan tedd hasra, én is azért tettem így, mert hanyatt felkeltette magát a kapálózásával. A légzésfigyelõt meg állíthatod nem ilyen érzékeny állapotra, akkor talán jó lesz.-) 4, 5 hós kislányos
Én is hason altattam(altatom), mindkét gyerekemet. Nincs légzésfigyelõnk se. A kisfiam elsõ perctõl a gyerekszobába alszik. És egészséges mindkettõ! Nagyon sokan írtok itt a bölcsõhalálról, nekem annak idején mikor a lányom volt pici, még a védõnõ sem szólt róla. Minden anyuka aggódik a gyerekéért, ez természetes. De nem lehet állandó rettegésben élni! Nyugodtan altasd úgy, ahogy neki jó! 6 éves, és 10 hónapos gyerekek anyukája.
Nekem születésétõl kezdve hason alszik a babám a kórházba a csecsemõsök mondták, hogy így altassam, ha netán hány akkor így kevesebb az esélye, hogy megfullad. Azóta is hason alszik el.
Ne tegyétek el, hanem állítsatok az érzékenységén!Nagyon hasznos szerkezet, és ÉLETET MENTHET!Az én kisfiam 5 hós, és mivel van légzésfigyelõnk hagyom, h hason aludjon(mert így szeret aludni)teljesen nyugodt vagyok.Biztos õ is hason szeret(ne)aludni, csak mivel megfordítod nem igazán kényelmes neki.
A kérdező hozzászólása: :) 11 hetes. Kölcsönöztünk neki 3 hónapra, az elsõ éjsza után vissz tettem a dobozba, ugyanis ha köhögtünk, vagy akármi nesz volt, lvegõ mozgás a szobában rögtön beriasztott :( De köszönöm kipróbálom.
Szia! kislányom születése óta hason alszik, mivel háton és oldalt max. 20 perc alvás és fent volt viszont hason órákig alszik. A mai napig így alszik jóízûen és nincs semmi probléma, 5 hónapos már. Nekem azt mondta a védõnõm h olyan nincs h egyik percrõl a másikra meghal a baba , ugyan is vannak elõjelek, nehezebb légzés, szapora pulzus, túlzott aluszékonyság, Persze természetes h az ember aggódik a pici babácskáért, de állítólag ma már oda figyeléssel megelõzhetõ.
Elõzõ válaszadó vagyok és nekem is azt mondta a védõnõ h nyugodtan alhat hasson a babácska! üdv.5hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó! Köszi lányok, akkor nem piszkálom éjfélkor a megfordítással! Jó babázást mindenkinek!

Mit csináljunk este osztálykiránduláson?

Ez lesz az osztállyal az utolsó kirándulásunk, most vagyunk 8.-osok. Azon kívül, hogy iszogatás/póker/felelsz vagy mersz/stb. mit lehetne csinálni?

Legjobb válasz: aludni;)

aludni;)
A kérdező hozzászólása: remek ötlet;))
hat en ezen az osztalykirandulason 0, 7 L vodkat lehuztam es elkezdtem fenyegetni az ofot ugyohgy elegge szamithat a felvetelinel...ugyhogy tobbet nem iszogatok taborban......iskola taborban

Mit csináljunk este osztálykiránduláson?

Hetedikes lányok vagyunk, és az éjszakát nem szeretnénk végig unni,hanem jókat játszani vagy akármi.. Idáig a felelsz vagy mersz és a póker jutott csak eszünkbe. Még valami ötlet?:) Minél többet. Köszönöm!:)

Legjobb válasz: gombfoci

gombfoci
16:56 Hol voltatok, ha szabad tudnom? Csak mert tavaly elõtt mi is faházakban voltunk, és hátha.:D
Mondjuk Activity.. Vagy Országváros, vagy Ki, Kivel, Mikor-t játszani. Ha nem tudod, hogy kell játszani, leírom :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:) Jöhetnek még ötletek!!
szerintem az osztálykiránduláson az egyik legjobb muri a rémtörténet. nálunk 5.-ben nagyon bevált..annyira be voltunk utána rezelve tavaly is nagyon jó volt..mondjuk mi nem mentünk át a fiúkhoz mert az volt a szabály h hajnali 2-ig kint lehettünk a tûz mellet vagy sétálhattunk ilyen fás részen mondjuk egymás házába(ilyen kis 5-6 személyes kis emeletes faházakba) azt hiszem olyan éjfélig átmehettünk volna
beszélgessetek, hogy mit szerettek / nem szerettek egymásban, s miért.
A kérdező hozzászólása: Az osztály társainkat nem szoktuk kibeszélni, mindegyikkel nagyon jó barátok vagyunk:) Laptopot nem tudunk vinni, így a filmnézés is kimarad. A fiúknál meg 8-ig lehet átmenni. Utána már tilos. Úgy ahogy tavaly a tanár úr egyik osztálytársam apukája kint fognak a kocsiba felváltva aludni, és figyelik, hogy ki megy ki..:/ Szóval.. más ötletek? De azért mindenkinek köszönöm a válaszát:)
csináljátok azt, hogy amíg egyikõtök nincs ott addig kibeszélitek és röhögtök rajta. vagy ez túl hétköznapi dolog egy bulihoz?
Például átnézhetnétek a fiúkhoz...Biztosan örülnének a látogatásnak.
A kérdező hozzászólása: A ballagást már megbeszéltük:) De azért köszi az ötletet:) Ha valami ötletetek még lenne, akkor írhatnátok:)
Most jól kitárgyalhatnátok, hogy jövõre a ballagás hogy legyen. Meg hogy mit kapjon az osztályfõnök évvégére, ballagásra. Aktuális problémák megbeszélésére most lesz idõ.
Keressetek más kártyajáték szabályokat, beszélgessetek, ha valaki tud vinni laptopot nézzetek filmet.
A kérdező hozzászólása: Még nem voltunk:) De nemsokára megyünk:) Csak már elõre gyûjtünk ötleteket. Mátrafüredre megyünk:)

Mit csináljak este a játszáson belül?

Éppen gépezek, de nem tudom, hogy mivel játszak. Tudtok javasolni valamilyen játékot, vagy valamit?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Olvass, beszélgess az ismerõseiddel, keres érdekes honlapokat, szörfölj a neten, olvass vicceket, nézegess képeket, hallgass zenét, keress levelezõtársakat, ilyesmi.

Hány éves vagy? Olvass, beszélgess az ismerõseiddel, keres érdekes honlapokat, szörfölj a neten, olvass vicceket, nézegess képeket, hallgass zenét, keress levelezõtársakat, ilyesmi.
nekünk az Infacol vált be hasfájásra!
Próbáld meg hasra fektetni, ringatni, hallgassatok baba zenét, kínáld meg egy pici teával. Ha semmi nem segít, öltöztesd fel jól. és vidd el sétálni. Lehet a friss levegõn elalszik. Nálunk ez általában beválik.
fektesd hasra egy mûanyag falkont tegyél a poci alá...ha puki gond van, akkor úgy tuti kijön.
bocsi:mûanyag flakont
szia!elõször is az kell h te nyugod legyél!neked tudom ajánlani a magne b6-ot meg a citromfû teát!nálam is ez volt!a babának meg az infacolt vagy gripe water azt lehet kapni a drogériákban v gyógynövény boltba v gyógyszertárba!meg probáld egy dallamhoz v zenéhez szoktatni és ha azt hallja megnyukszik!
jah és estleg még tudom ajánlani a mecsek teát!én is azt vettem!

Vmi ötletek mit csináljak este a párommal?

Semmi nem jut eszembe, pedig jó lenne egy kicsit kikapcsolódni. Ha lehet ne 10ezrekbe kerüljön:))

Legjobb válasz: És még vmi.. Szórakozás témakörbe írtam, nem a szexbe, légyszi a hülye válaszoktól kíméljetek. Köszi:))

A kérdező hozzászólása: És még vmi.. Szórakozás témakörbe írtam, nem a szexbe, légyszi a hülye válaszoktól kíméljetek. Köszi:) )
:D
A kérdező hozzászólása: Látom a párom már megtalálta a kérdést, esetleg vmi ötlet??

Mit csináljak este a hajammal? Mitől károsodik legkevésbé?

göndör hajam van, de ha beszárítom hullámos, és úgy szeretem. viszont ha kiengedve elszom reggelre nagyon kócos leszek. általában befonott hajjal szoktam aludni, de nemtudom nem nagyon ártalmas-e a hajamnak. néha úgy alszom hogy megcsavarom az egészet és hullámcsattal felt?zöm, néha meg csak egy puha gumit teszek bele, bár az azért nem olyan jó, mert meglátszik körbe a nyoma. ti hogy alszotok? mi károsítja legkevésbé a hajam? (nagyon könnyen törik és száraz :()

Legjobb válasz: A nem túl szorosra fonott haj kifejezetten egészséges a hajnak, évekig aludtam befont hajjal, nem töredezett nagyon, míg kibontva vagy összefogva kicsit megviseltebb volt alvás után. És állítólag úgy gyorsabban is nõ.

A nem túl szorosra fonott haj kifejezetten egészséges a hajnak, évekig aludtam befont hajjal, nem töredezett nagyon, míg kibontva vagy összefogva kicsit megviseltebb volt alvás után. És állítólag úgy gyorsabban is nõ.
én egy nagy "fürdõs" csattal azzal a karmossal a fejem tetejére csatolom, se nyoma semmi a hajban.
azzal teszel jót a hajadnak, ha természetesen ápolod, és nem kensz rá mindenféle szintetikus szemetet. tojássampon házilag : http://www.youtube.com/watch?v=0uh6RotBOys
Én a fejem búbjára kötöm buborékba :D Másképp nem tudom megfogalmazni :D Nekem ez csak akkor nem látszik meg másnap kibontás után, ha lazán gumizom be, nempedig full szorosra :)

Mit csináljak vele, hogy délután is aludjon? Kisfiam, 7, 5 honapos. éjjel alszik este 8 tol reggel 6 ig, de van hogy minden orában ébred. Napközben délelött néha 2 szer alszik, ebédig. Ebéd után semmmi, majd este 6kor álmos. Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Nálunk amikor at átmenet volt a napi három alvásból a kettõbe, kétszer simán elaludt a szokott idõpontokban, hamradszorra pedig nem, csak sírt a kiságyban, ahol persze így nem hagytam. Próbáld meg de. tovább húzni és kialakítani az új napirendet, h egy de-i alvás átcsússzon du-ra. Nálunk a három alvásos napirend remek volt, de nõlnek, így változtatni kell. Ami bevált: ébredés 7 körül, reggeli, játék, alvás 10-11.30ig 12 kor ebéd játék, 14.30kor uzsi, majd alvás 15.00-16.30ig 17.00/17.15 étkezés, majd játék estig 20.00 vacsi fürdés és alvás Nyûgösebb napokon plussz babakocsizást iktatok be, és variálom a játék-lehetõségeket, h ne unatkozzon.

Nálunk amikor at átmenet volt a napi három alvásból a kettõbe, kétszer simán elaludt a szokott idõpontokban, hamradszorra pedig nem, csak sírt a kiságyban, ahol persze így nem hagytam. Próbáld meg de. tovább húzni és kialakítani az új napirendet, h egy de-i alvás átcsússzon du-ra. Nálunk a három alvásos napirend remek volt, de nõlnek, így változtatni kell. Ami bevált: ébredés 7 körül, reggeli, játék, alvás 10-11.30ig 12 kor ebéd játék, 14.30kor uzsi, majd alvás 15.00-16.30ig 17.00/17.15 étkezés, majd játék estig 20.00 vacsi fürdés és alvás Nyûgösebb napokon plussz babakocsizást iktatok be, és variálom a játék-lehetõségeket, h ne unatkozzon.
A kérdező hozzászólása: ja de nyügös egész nap, mindig ez van, de akkor mért nem alszik?már megörülök
Nálunk is hasonló a helyzet, ugyanekkora a lányom. Én megpróbálom elaltatni délután is, különben szenved/ünk/ este. Akkor jó, ha délelõtt is egyszer, és délután is egyszer alszik. Ezzel szemben néha csak délben, de olyankor este nyûgös, hiszen kicsi még a napi egyszeri alváshoz, kevés neki. Mi trükközünk, a babakocsi-séta a legtutibb altatás.
Vidd ki a levegõre, sétáljatok egye és hidd el, aludni fog! A friss levegõ le tudja õket annyira fárasztani, hogy aludjanak. pl ebéd után 1-2 órával már mehettek:)

Nagyon le leszek szidva este, ha szüleim hazaérnek. Mit csináljak?

A héten, hétfőn érettségiztem (szóbeli), szerdán lett meg a bizonyítványom, minden ötös, kivéve a töri, ami négyes (tehát nem egy "éppen átmentem"). Szerdán volt a bankett. Megbeszéltem szüleimmel, hogy a barátomnál alszok, ő közelebb lakik a bankett helyszínéhez. Mondta hogy oké, vigyázzak magamra, stb, aztán majd másnap jöjjek haza. Reggel mentünk haza barátomhoz, felkeltünk valamikor dél után, hazahoztak, délután 3-ra értem haza. Fel is hívtam anyát, hogy minden rendben, most jöttem haza, jó volt a buli, stb. Semmit nem mondott, csak hogy jólvan, majd mutassak képeket. Kipakoltam a cuccaim, kajáltam, mindegy, utána elmentem wcre, ott hallottam hogy csönget valaki. Hát nem tudtam kirepülni, szóval mire kiértem, sehol nem volt senki. Gondoltam, ha fontos, majd visszajön. Este anya hazaért, és kb elkezdett velem ordítani, hogy hol voltam dél és 4 óra között, mert jött a villanyórás, de nem mentem ki, és most több tízezer ft-ra büntetnek meg minket. Elmagyaráztam neki, hogy mi volt, azt mondta, ma megbeszéljük, mert mennem kellett el itthonról akkor. Ma előbb felhívtam, és kb csak azért nem ordított, mert munkában van. Megkaptam, hogy hazudok, meg hogy engem a világon semmi nem érdekel azon kívül hogy hova menjek bulizni, meg hogy küldtek értesítést, miért nem voltam itthon időben. Mondtam neki, hogy azért, mert fogalmam nem volt, hogy jön valaki, vagy küldtek értesítést... Ha mondta volna, hogy délre legyek itthon, akkor tudja nagyon jól, hogy itthon vagyok addigra, elég megbízható vagyok, de mivel semmit nem mondott, úgy voltam, hogy majdcsak hazaesek valamikor, ráérek. Erre kiakadt, hogy miért kéne az ilyet mondani. Mindig ez van: soha nem szól előre, hogy mi lesz, mindig csak utólag tud lecseszni, hogy miért nem tudtam. A héten valóban nem csináltam itthon semmit, a szobám is kupis, mert hétfőn reggeltől délutánig a suliban voltam, mert megnyitó + szóbeliztem, kedden szintén bementem segíteni, meg barátomba önteni a lelket, szerdán bizonyítványosztás, aztán haza, villámgyors készülődés, aztán indulás a bankettre, tegnap aludtam, délután pakolásztam, meg scanneltem a bizonyítványom, este meg elmentem egyik barátomhoz, ahova anya elengedett, és mondta hogy peeersze menjél. (Utólag meg a fejemhez vágja hogy állandóan csavargok...) Pedig nem vagyok túl bulizós, 2-3 havonta van egy-egy baráti összejövetel este, meg kb. évente kétszer elmegyünk diszkóba. Persze bankettre nyilván elmegyek, a haveromnál rendezett kis grillezésre meg minek enged el, ha baj hogy megyek?? Viszont itthon megcsinálom amit rámbíznak, hónapok óta segítek anyának a munkájában, begépelem a papír alapú dokumentumokat, amiket neki kéne, elmegyek postára, meg hát azért tanulgattam az elmúlt hetekben. Azt mondta, majd ha hazaérnek, akkor megbeszéljük. Elég rosszul esik, hogy nem ismerik el az eredményeimet, de ha valami apróságot elrontok, akkor egyből két napig balhé van itthon. Mit csináljak? Mit mondjak nekik majd este?

Legjobb válasz: az enyémek is hasonlóak. Jól tanultam, keveset jártam el, erre megkaptam, hogy majd úgyis "felcsinálnak" valahol, ha ilyen sokat csavargok, meg milyen nagyon el van engedve velem a gyeplõ. (Évente háromszor mentem olyan buliba, ahol néha ott volt az iskolánk igazgatója is, még csak nem is diszkó, és este 10-kor már a barátnõméknél voltunk, szóval még csak nem is pasiztam.) Ezek nem esnek jól, de aranyszabály, hogy amíg lehet maradj higgadt. Sokkal könnyebb meggyõzni a szülõket, ha nyugodtan beszélsz velük. Meséld el, hogy mi történt, magyarázd el, hogy te mindent megteszel és az átlagnál is jobb gyerek vagy, jól tanulsz, nem jársz el sokat, és mégis mennyire igazságtalanok veled. Mondd el, hogy a problémád, hogy nem mondják elõre, hogy mit csinálj, hanem utólag hápognak, hogy miért nem csináltad. Nem vagy gondolatolvasó, nem kell neked magadtól tudnod, hogy mikor jön a gázórás, vagy mennyi a családi költségvetés, ha õk ezt nem mondják. Mondják el mit akarnak, mert szóból ért az ember. kérjél bocsánatot, hogy nem nyitottad ki az ajtót. Ez fontos, mert ugye úgy érzik, hogy te most ezzel összedöntötted a világot, hogy nem nyitottál ajtót. Lehet hogy a lelkivilágukba gázolt az eset, ki tudja. Nem igazságos, de egy bocsánatkérés sok szülõt megenyhít. És végül kérdezd meg, hogy miért is probléma, ha eljárkálsz néha, ha egyszer õk engednek el? Nem kiosonsz a házból és napokig haza se mész... Az én szüleim is állandóan utólag voltak okosak. Egyszer hazaérve otthon várt engem egy adag tök, hogy fõzzem meg fõzeléknek, megcsináltam receptbõl, de nem sikerült, mert csomós lett. Erre anyám velem ordítozott, hogy miért nem csináltam meg rendesen, miért nem így meg úgy csináltam, hogy ne legyen csomós, mikor ezt õ mindig is így szokta, és hogy ezt most nem lehet megenni, stb. Pedig életemben nem fõztem elõtte fõzeléket, honnét kellett volna tudnom, ha õ nem mondja? A te eseted is hasonló. Az meg nonszensz, hogy azért kaptok büntetést, mert egyszer nem tudta leolvasni a villanyórás az órát. Pláne, hogy gondolom hétköznap jött, munkaidõben, tehát EZÉRT senkit sem lehet megbüntetni, hogy nem volt otthon. Valószínûleg másért kaptátok a büntetést, amiben meg a szüleid a ludasak vagy a szolgáltató, de biztos, hogy nem te, csak mert nem tudtál ajtót nyitni. Az is lehet, hogy nem is büntetnek meg, pláne, ha bejelentitek pl. interneten a villanyórát. A szüleid járjanak utána, ne veled ordibáljanak.

az enyémek is hasonlóak. Jól tanultam, keveset jártam el, erre megkaptam, hogy majd úgyis "felcsinálnak" valahol, ha ilyen sokat csavargok, meg milyen nagyon el van engedve velem a gyeplõ. (Évente háromszor mentem olyan buliba, ahol néha ott volt az iskolánk igazgatója is, még csak nem is diszkó, és este 10-kor már a barátnõméknél voltunk, szóval még csak nem is pasiztam.) Ezek nem esnek jól, de aranyszabály, hogy amíg lehet maradj higgadt. Sokkal könnyebb meggyõzni a szülõket, ha nyugodtan beszélsz velük. Meséld el, hogy mi történt, magyarázd el, hogy te mindent megteszel és az átlagnál is jobb gyerek vagy, jól tanulsz, nem jársz el sokat, és mégis mennyire igazságtalanok veled. Mondd el, hogy a problémád, hogy nem mondják elõre, hogy mit csinálj, hanem utólag hápognak, hogy miért nem csináltad. Nem vagy gondolatolvasó, nem kell neked magadtól tudnod, hogy mikor jön a gázórás, vagy mennyi a családi költségvetés, ha õk ezt nem mondják. Mondják el mit akarnak, mert szóból ért az ember. kérjél bocsánatot, hogy nem nyitottad ki az ajtót. Ez fontos, mert ugye úgy érzik, hogy te most ezzel összedöntötted a világot, hogy nem nyitottál ajtót. Lehet hogy a lelkivilágukba gázolt az eset, ki tudja. Nem igazságos, de egy bocsánatkérés sok szülõt megenyhít. És végül kérdezd meg, hogy miért is probléma, ha eljárkálsz néha, ha egyszer õk engednek el? Nem kiosonsz a házból és napokig haza se mész... Az én szüleim is állandóan utólag voltak okosak. Egyszer hazaérve otthon várt engem egy adag tök, hogy fõzzem meg fõzeléknek, megcsináltam receptbõl, de nem sikerült, mert csomós lett. Erre anyám velem ordítozott, hogy miért nem csináltam meg rendesen, miért nem így meg úgy csináltam, hogy ne legyen csomós, mikor ezt õ mindig is így szokta, és hogy ezt most nem lehet megenni, stb. Pedig életemben nem fõztem elõtte fõzeléket, honnét kellett volna tudnom, ha õ nem mondja? A te eseted is hasonló. Az meg nonszensz, hogy azért kaptok büntetést, mert egyszer nem tudta leolvasni a villanyórás az órát. Pláne, hogy gondolom hétköznap jött, munkaidõben, tehát EZÉRT senkit sem lehet megbüntetni, hogy nem volt otthon. Valószínûleg másért kaptátok a büntetést, amiben meg a szüleid a ludasak vagy a szolgáltató, de biztos, hogy nem te, csak mert nem tudtál ajtót nyitni. Az is lehet, hogy nem is büntetnek meg, pláne, ha bejelentitek pl. interneten a villanyórát. A szüleid járjanak utána, ne veled ordibáljanak.
Nem tudom, hogy melyik szolgáltató, de be lehet jelenteni az óraállást pl telefonon vagy weben is: http://www.eon.hu/eon.php?id=1, 1, 2, 1, 3 Csak ezért nem kell izgulni, megbüntetni nem fognak. Már csak azért sem, mert egy szolgáltató nem bíróság, hogy büntethessen :)
11:07-es válaszolónak tökéletesen igaza van. Anyád és apád kapcsolata valószínûleg rossz. Persze nem biztos, hogy ezt te látod, de este, villanyoltás után az ágyban nem tudhatod, hogy mi történik - valószínûleg semmi... A kielégületlenség pedig elég nagy belsõ feszültséget tud okozni... Hogy mit csinálj, mit mondj nekik este? Szerintem az igazat. Úgy, ahogy itt is leírtad. Tarts ki az igazad mellett, ne üvöltözz, ne kiabálj - csak végsõ esetben, mikor már úgy érzed, hogy nem bírod tovább... Egyébként a villanyóra állást online és telefonon is be lehet jelenteni... nem kell ahhoz otthon lenni. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy - bár ezzel nem mész semmire. Bye
Vihar egy kanál vízben :D Érdekes minket soha nem büntettek meg mert nem volt itthon valaki, pedig nem egyszer elõfordult.
Anyád nem miattad, hanem a saját élete miatt frusztrált, feszült és ideges. Nem tehetsz semmit. Üvölteni fog, mert valahol ki kell adja a feszültséget, ami a saját üres élete miatt érez. Ha a munkahelyén tenné, akkor kirúgnák. Maradsz Te otthon, akinek mondhat, amit akar és nem lesz következménye. A tanácsom az, hogy hallgasd végig, ne szólj egy szót sem. Aztán ha végzett, nézz egy filmet és szõdd a terveket, hogy ne legyen ennyire szánalmas az életed, hogy a végén te is a gyerekeidre való üvöltéssel szabadulj meg a stressztõl! Kitartás!
Szerintem bújj el az ágyad alá, és vigyél magaddal 3 napi hideg élelmet :)
Az már elég szégyen, ha egy szülõ nem tudja, hogy a gyereke igazat mond, vagy füllent. Szerintem kérd meg, hogy hallgasson végig, és mondd a szemébe. Egy jó anya/apa meglátja a gyermekének szemében, hogy mikor hazudik.
Biztos most menstruál :)
Szerintem nem lehet. Évente egyszer kijönnek és lefényképezik a mérõórát meg leírják az állást. Ebbõl készül az elszámoló számla.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt mondtam, hogy mi a fenéért hétköznap munkaidõben jönnek, de azt mondta anya, hogy már régen küldték az értesítést hogy ma dél és 4 között jön, és akkor el kell intézni hogy itthonlegyen valaki. Amúgy köszi mindenkinek a választ :D Utolsó: elmondtam ezek nagy részét már nekik, de nem akarják megérteni egyszerûen..
A villanyórásból nekünk is volt probléma, jött ellenõrizni, de döngött a zene és nem hallottam bent a garázsban, azóta kaptam egy nyakast hogy rég le lenne tudva a villanyóra leolvasás, erre majd jön megint :D Ilyenekre figyelni kell mert nem szeretik a szülõk úgy látszik :D 21/F
Igen, évente kijönnek fényképezni, én is úgy tudom, de ez most tök mindegy. Anyukád szólhatott volna, hogy legyél otthon délre és négyig ne menj sehova, mert jönnek és muszáj otthon lenni. Ez egyedül az õ hibája és sajnálatos, hogy nem ismeri el, de könnyebb veled ordibálni, mint elismerni, hogy hibázott. Sajna ezzel nem lehet mit kezdeni :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!