Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak ellen h (3 db)

S. O. S' kisfiamnak már hetek óta megy a hasa volt olyan h helyre állt de ujra kezdödött doki normafloert irt fel meg enterol hasfogot de egyik sem akar használni mit csináljak? így kifog száradni? Mit tegyek kiszáradás ellen?

néha nagyon hig és nagy mennyiségü de van ugy h kevés és és vizes vagy éppen darabos kérlek adjatok tanácsot mert az orvos csak ezeket írja fel pedig már 2x is voltunk bent

Legjobb válasz: Ne haragudj, de szerinted normális, ha hetek óta megy a hasa? Én az elsõ hét után követeltem volna a széklet tenyésztést. Egyébként valószínûbb szerintem, hogy allergia, nem? Vagy tejcukorérzékenység? Hogy álltok a tejtermékekkel??? Megjegyzem a normaflor nagy nulla. Adj neki laktiv babyt vagy protexin restoret. Nem fog kiszáradni, ha nem napi 5-ször megy a hasa és a folyadék benne marad. Itass vele sok cukor nélküli teát, a hipp ORS is nagyon jó. Egyen kekszet , fõtt krumplit, nyákos rizst.

Ne haragudj, de szerinted normális, ha hetek óta megy a hasa? Én az elsõ hét után követeltem volna a széklet tenyésztést. Egyébként valószínûbb szerintem, hogy allergia, nem? Vagy tejcukorérzékenység? Hogy álltok a tejtermékekkel??? Megjegyzem a normaflor nagy nulla. Adj neki laktiv babyt vagy protexin restoret. Nem fog kiszáradni, ha nem napi 5-ször megy a hasa és a folyadék benne marad. Itass vele sok cukor nélküli teát, a hipp ORS is nagyon jó. Egyen kekszet , fõtt krumplit, nyákos rizst.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat átváltok majd más probjotikumokra de azért megprobálom hátha a normafloertol is elmulik
Elsõ minden lényegeset leírt, én is kitenyésztetném a kakát. Lactiv baby nagyon jó, illetve nálunk a BonoLact pro Kid szokott beválni, igaz, azt az egész dobozzal megeszi a fiam (30 napi adag).
Tavaly az enyém küzdött vele több, mint egy hónapig. Volt széklettenyésztés, az negatív lett minden féle bacira, új dolgot nem kapott enni, mert még csak szopizott, így vártunk, probiotikumot kapott, több félét is, semmi nem használt, a doki szerint valami csúnya vírust nyelt be, végül magától elmúlt. Minden képp kérj széklettenyésztést a dokitól.
Nálunk a protexin vált be. Nem tudom, milyen idõs a kisfiad, az 4 éves kortól van. Nekünk ebben az esetben az orvos írt fel HUmana elektrolitot, ami pótolja az elvesztett ásványi anyagot. Hasfogó szerintem sem kell, majd beáll a probiotikumtól. Folyadékpótlásra figyelj oda és enni is lehetõleg olyat egyen, ami inkább fog. (Most a gyümiket hanyagoljátok egy darabig, vagy egyen banánt, reszelt almát.)
8. vagyok, természetesen nem egyszerre eszi meg, hanem 30 nap alatt (félreérthetõ voltam).
laktiv babyre válts lehet jobb lesz mint a normalfol ha az összes elfogy addigra helyrejön a széklet illetve hipp sárgarépa levet itass vele illetve egy széklettenyésztést javasolok
ha hetek óta ilyen a széklete akkor azért kellene széklettenyésztés illetve megnézni nem e allergiás valamire (Gyümi, tej stb stb
nálunk bevált összeset megitta s elmult .(elsö)
A kérdező hozzászólása: am köszi a válaszod
A kérdező hozzászólása: ekkora a baj h széklet tenyésztésre lesz szükség? eddig 4 normafloert ivott meg lehet h mire a 10db elfogy jobb lesz?
+széntabletta
Széklettenyésztés és gasztros vizsgálat, egy alapos dokiraváltással egybekötve. Én nem maradnék annál az orvosnál, aki így félvállra veszi a huzamosabb fosást.

Mit csináljak az ellen h. álmomban ne élvezzek el? Vagy az álmokkal nem lehet mit kezdeni?

Lány vagyok. Nagyon zavaró hogy hetente egyszer-egyszer elmegyek miközben alszom vagyis álmodom...

Legjobb válasz: Miért zavar? Örülj neki, hogy akkor is élvezel. :) Legalább nem rémálmaid vannak. Komolyra fordítva: nem hiszem, hogy bármit tudnál tenni ellene.

Miért zavar? Örülj neki, hogy akkor is élvezel. :) Legalább nem rémálmaid vannak. Komolyra fordítva: nem hiszem, hogy bármit tudnál tenni ellene.
Ebben nincs semmi zavaró, természetes dolog!
Nyugodtan mondhatod neki, hogy a vele átélt perceket álmodod újra éjszakánként..ami egyébként teljesen elképzelhetõ, ugyanis gyakran álmodjuk vissza a velünk közelmúltban megtörtént eseményeket. Szerintem ettõl megnyugodna.
Hát elmenni nem mész el csak a pasik mennek el álmukban.A lányok csak fel lesznek izgulva hogy benedvesedik.Amugy meg semmit nem tudsz ellene tenni.
A kérdező hozzászólása: NAhh jó sztem ha már jó ideje ez történne veletek igazán zavaró lenne!! Igaz tényleg jól esik, nem tagadom. de akkor is zavaró a páromak fõleg amikor nem tudja "kivel csalom meg az álmomban" igazából ez a fõ probléma... a párom azt mondta már nem egyszer látta azt az "Orgazmus-fejet"( az õ hülye elnevezése) rajtam. és zavarja h nem tud mit tenni ez ellen, ez megtörtént már akkor is amikor együtt voltunk az nap este, és amikor nem. Nahh abba hagyom a nyöszörgést, mert ez már csak az... Azért KÖSZIKE a válaszokat.
Az hülyeség, hogy csak a pasik tudnak elmenni álmukban! Nem tudsz ellene mit tenni.
A kérdező hozzászólása: simma essentialos warpom van. kérlek segítsetek!
Rakd be a Groupmanager Plugint.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!