Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak ellen, hogy (37 db)

Beoltattak a gyerekeketeket influenza ellen? Enyem 3, 5 eves, ovis, gondolkodom, hogy mit csinaljak?

es van egy kicsi 7 honapos, es miatta magamat? vagy mar elkestunk?

Legjobb válasz: Nem. En értelmetlennek tartom. A es B ellen védhet - nem 100% - es van meg jópár fele.

Nem. En értelmetlennek tartom. A es B ellen védhet - nem 100% - es van meg jópár fele.
Nem oltattam, 4, 5 éves.
Még soha nem oltattunk influenza ellen, és nem is fogunk. 3 gyermek van, 11 és 7 évesek , 4 hónapos.
Nem oltatjuk sem a gyerekeket, sem magunkat (3, 5 éves és 22 hónapos, én várandós vagyok a harmadikkal). Nem hiszünk benne.
Fölösleges. 2 féle ellen véd közbe van vagy 5 féle. Nagynéném minden évben beoltatta magát eddig és az elmúlt két évben elkapta mégis.
Olttattam. Szinten kronikus betegseg miatt, mert egy influenza neki nagyon nem kene.
Igen, mert krónikus beteg. A betegséget elkaphatja ugyan, de a szövõdmény nem lehet olyan súlyos mintha nem lenne oltva. Amúgy orvosi javaslatra. Tehát a szövõdmény elkerülésének érdekében, ahogyan magamat is. Nekem anno influenza szövõdménye lett a szívizom-gyulladás. Nos még egyet már nem tudnék lábon kihordani, így inkább oltatok.
Igen, szerettük volna, de az egész család náthás épp, így lecsúsztunk már róla.
Biztosan nem, magunkat sem, és nem is fogjuk.Kap rendes vitamint ami nem gyógyszertári vacak attól nem lesz beteg.
Nem oltattuk be soha, sem a gyerekünket, sem magunkat és nem is fogjuk. Ha mégis elkapja valamelyikünk, tavaly a férjem el is kapta éppen, egybõl orvos, ki van az ember rendesen kezelve és nincs gond. Ugyanolyan vírusos fertõzés, mind az összes többi, akkor van gond, ha az ember nem megy orvoshoz, hanem otthon kezelgeti magát. Egyébként is akkor okoz súlyosabb gondot, ha baktériummal felülfertõzõdik az ember és nem kap, vagy nem elég ideig antibiotikumot. De ha elmegy orvoshoz, akkor az is ki van kezelve. Mert ha éppen akkor kapja el az ember a fertõzést, amikor már be van oltva, de még nem fejti ki a hatását az oltás, akkor sokkal durvábban jelentkezik a betegség és sokkal nehezebb felgyógyulni belõle. És ezt az ember nem tudja elõre, hogy mikor fogja elkapni, vagyis mikor lenne a legmegfelelõbb az oltás. De mindenkinek szíve joga, hogy oltat-e vagy sem.
nem, magunknak sem adatom be
4.5 éves a kisfiam.Sosem oltattam be Õt sem és magamat sem.
Én sem oltatom be. Az én kisfiam is ovis 3 éves múlt. Minden védõoltás után lázas volt és ugyan olyan beteg lett, mintha elkapta volna ténylegesen a betegséget. Ez az elsõ év, hogy úgy döntöttünk nem oltatjuk be, inkább vitamint és immunrendszer erõsítõt adunk neki.
Nem.
Nem, soha fel sem merült egyikünknek sem. Sõt a családban csak a rendõr rokonok vannak beoltva, meg az õ gyerekeik és érdekes módon õk a legbetegesebbek.

Mit csináljak a nyest, vagy menyét ellen? Ha az éjjel a bezárt tyúkólban megölt 19 vágnivaló csirkét? Hogy lehet ez ellen védekezni?

Persze, nem légmentesen lezárt az ól, vannak rajta 2-3 cm-es hézagok, itt be tud menni a menyét? Mivel lehetne ezt megakadályozni? Van még 24 csirkém.

Legjobb válasz: Nálunk is óriási károkat csinált a nyest vagy görény, úgy hallottam csapdába ritkán megy bele ezt nem ajánlom. Ami nálunk bevált az az volt hogy kiraktunk japántyúk tojást (ezt meg tudja fogni a szájával) aztán pedig rovarölõ permetszerrel oltottak, 4-5 tojást megettek azóta eltüntek.

Nálunk is óriási károkat csinált a nyest vagy görény, úgy hallottam csapdába ritkán megy bele ezt nem ajánlom. Ami nálunk bevált az az volt hogy kiraktunk japántyúk tojást (ezt meg tudja fogni a szájával) aztán pedig rovarölõ permetszerrel oltottak, 4-5 tojást megettek azóta eltüntek.
Lehet, hogy a valaszomert a környezetvédõk kissé meglincselnek, de mivel nálunk az építkezésen rágták szét az elektromos vezetékeinket, mi simán kiraktunk a vadnak patkánymérget. Mezõgazdasági boltban lehet venni olyant, ami kis rózsaszín zacsikban lévõ trutyi, és azt más nem eszi meg csak ezek a kártevõk. Azt hiszem, Ratimol a neve. De ha nagyon kedves ember vagy, akkor tudsz olyan csapdát is venni, ami kis ketrecben folytatódik, és akkor abban élve marad az állat. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hasznos volt a válaszod, nem tudtam errõl amit csak õ eszik meg. Próbálom riasztani, rádió van az ólban, meg bicaj villogó, de nem vagyok nyugodt. A befogásához több idõ kell, és a csapda használata sem olyan egyszerû.
*oltottat
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet, azt a macska, és a madarak nem eszik meg. Köszönöm.

Hogyan védekezzek az influenza ellen terhesen? Mit csináljak ha isten ne adja elkapom?

22 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Patikában kapható az ún. Aflubin csepp, ez megelõzi hogy elkapd. Ha mégis beleesnél, akkor Aszpirin-C pezsgõtabit szedhetsz, orrba-garatba Bioparoxot fújhatsz, láz ellen hidegvizes borogatás és sok sok citromos tea, plusz extra C-vitamin és kalcium.

Patikában kapható az ún. Aflubin csepp, ez megelõzi hogy elkapd. Ha mégis beleesnél, akkor Aszpirin-C pezsgõtabit szedhetsz, orrba-garatba Bioparoxot fújhatsz, láz ellen hidegvizes borogatás és sok sok citromos tea, plusz extra C-vitamin és kalcium.
Az Oscillococcinum nagyon jó megelõzõ homeopátiás szer, terhesen is szabad szedni. Ha mégis elkapod, ugyanezt kell szedni, csak nagyobb adagban.
Szerintem elõször is nem félj attól, hogy elkapod, mert ami az agyadban van, az be fog következni. Lehetõségekhez képset kerüld a tömegközlekedést, öltözz fel rendesen, sokat moss kezet . És ne félj, én sem fogom elkapni:-)
Szia! Coryzalia nevû homeopátiás szer nagyon hatásos, én is azt szedem és már jobban vagyok. Az elsõ válaszolónak is üzenem, hogy terhesség alatt nem lehet extra c vitamint szedni, csak ami a gyümölcsökben meg zöldségekben van, mert károsodást okozhat vagy ha megszületett a baba vitaminhiányos lehet a terhesség alatti túlzott c-vitamin beviteltõl. Ezt a dobozon olvastam, biztos nem viccbõl írták rá, engem is nagyon meglepett.
Szia! nálunk az egész család bele esett a gyereknek 39 volt a láza. hát én ápoltam, az elsõ 12 hétben voltam nagyon féltem, de szerencsére a vitaminok sokat számítottak.semmi baj nem lett. (gravida, c vit, sok-sok gyümölcs)
Ha nem akarsz mûanyagot enni, akkor sok savanyúkáposzta és vöröshagyma.Méhésznél tudsz venni propoliszt.Ebbõl naponta 15-20 csepp. Vöröshagyma és a káposzta teli van C vitamnban.A hagyma ráadásul gyulladáscsökkentõ is, a propolisz, pedig levadássza a bacikat.Ha viszont lázas vagy, és nem csak egy kis hõemelkedés, akkor jobb lenne, ha felkeresnéd a háziorvosod.
A Coryzalia, amit feljebb ajánlottak, valóban jó, de tüneti szer, csak akkor érdemes használni, amikor már beteg vagy. Az Oscillococcinum viszont a vírusfertõzés ellen hat (pontosabban aktiválja a szervezeted védekezõrendszerét), megelõzésre és kezelésre is jó. Mindkettõ homeopátiás, terhesen is szedheted.
Szia!Én egy híres orvos vitamincsomagjait szedem, és nagyon bevált.Tudott dolog, hogy az influenza is vírus, vírusra pedig nincs gyógyszer(ha lenne, már rég lehetne gyógyítani a kolerát, a madárinfluenzát).Amit antibiotikumot adnak, azt a legtöbbször a biztonság kedvéért adják(biztonságra biztosítást kötünk, nem gyógyszert szedünk), teljesen feleslegesen.Csak pénz kidobás, és még a szervezeted is mérgezed.A legjobbak a vitamin készítmények, hogy az immunrendszered minél ellenállóbb legyen.(sajna egy szem c-vitamin, vagy egy szem Centrum még nem váltja meg a világot)Persze ha bírod, akkor minél több c-vitaminban gazdag gyümölcs-zöldség, pl.tv-paprika, mandarin, narancs(csak vigyi, mert utóbbi 2 savat csinál)Ha elkapnád, kéz meleg mézes-facsart citromos tea, és be az ágyba sûrû szellõztetés közben.De ne gondolj rá, és nem lesz gáz, minden agyban dõl el.Jó egészséget!


Zsíros bőr ellen mit lehet tenni? Mit csináljak hogy ne legyen zsíros a bőröm?

Valami arcpakolás ? Vagy esetleg más valami ?

Legjobb válasz: Melegvízû fürdés közben a vízzel mosd az arcod attól s a gõztõl kitágúlnak a pórusok. Szappanozd be az arcod az tisztítja s szárítja. Utánna jóhideg vizzel alaposan mosd le az pedig visszahúzza a pórusoka. Tiszta, zsírmentes arc, ezt csináld naponta. Annyi, hogy valami krémmel kenegesd is ne száradjon ki teljesen az arcod a sok szappantól.

Melegvízû fürdés közben a vízzel mosd az arcod attól s a gõztõl kitágúlnak a pórusok. Szappanozd be az arcod az tisztítja s szárítja. Utánna jóhideg vizzel alaposan mosd le az pedig visszahúzza a pórusoka. Tiszta, zsírmentes arc, ezt csináld naponta. Annyi, hogy valami krémmel kenegesd is ne száradjon ki teljesen az arcod a sok szappantól.
Lehet citromlével (az halványítja a bõrszínt illetve a szeplõket is) illetve uborkalével is ezek feszesítik a bõrt, vitamin dús és a citrom olja a zsírt is. (ezért s nem csak az illata miatt van a tisztítószerekben is reklámozva).
Ha a zsíros bõröd szappannal szárítod, akkor elõfordulhat, hogy még több zsírt fog termelni, hogy kompenzáljon.
Szappant semmikép ne mosd le mert az tönkreteszi a bõröd. Csak sima langyos vízzel mosd le naponta többször.

Mit csináljak hogy ne mondják azt hogy zárkózott vagyok? . Mit tehetnék a "zárkózottság" ellen?

Egyik lány az osztályból azt mondta a rokonának hogy én zárkozott vagyok. Az igaz hogy nem igazán beszélgetek nèhány emberrel, sajnos nem szeretem a sportokat és ... Akivel van témám azzal beszélek de én is néha szaryl érzem magam ha nincs senki mellettem csak ûlök. Viszont beszélni sem szeretek valamiért mindig rosszul sül el amit mondok.... Lányokkal meg egyáltalán nem tok beszélgetni és az emberek szemébe sem mindig csak lehajtott fejjel vagyok.

Legjobb válasz: tárogass...

tárogass...
Mondok egy értékes tanácsot. Töröld le a wowot és az összes többi játékot. Ha nincs akkor huzz el a gép elõl. Legyél sokat társaságban, menny a haverjaiddal mindnefele.. Aki elhatározza magában, hogy változik annak sikerülni is fog. Fel a fejjel, legyél határozott. Minden ember egyenlõ ezt ne felejtsd el, lányok se különbek.
kezdj el inni...
ne ülj a gép elõtt
17:44 vok. Még annyit , hogy azért nincs témád, mert nem élsz.. nicns mit mesélni, mert feltételezem csak a gép gép.. HA nem akkor bocsi.
Figy, válassz egy sportot, az mindenféleképpen jót tesz. Én utáltam a focit (most is utálom), ezért soha nem voltam benne. Most vettem amerikai focit és játszok az ismerõseimmel , elég jól is megy, elõtte meg kosaraztam. :D Vagy ha nem, akkor járj el futni, vagy gyûrjál otthon felülésekkel, törzsemelésekkel, fekvõtámasszal, hogy fejleszd a tested és egészséges legyen. Ha ez már megvan, javul a vérkeringésed, nõ az önbizalmad, hogy egyre nagyon fizikai teljesítményt tudsz elérni és ettõl már alapból sokkal boldogabb leszel, elégedett leszel magaddal, helreáll a lelki egyensúlyod. :D Van még olyan is, hogy össze kell írnod egy lapra, hogy mik benned a pozitív tulajdonságok, vagy milyen jó dolgok történtek veled egy nap, és esténként ismételgetni, beszugerálni kell magadnak õket, vagyis meg kell gyõznöd magad, hogy "igenis értékes vagyok, vagány, izmos srác vagyok és minden kiscsaj imád engem, csak rámizgulnak." Ha csinálod 3 hónapon keresztül, akkor olyan önbizalmad lesz, hogy ihajj. Nekem bejött!!!
''jó'' ötlet akik azt mondják, hogy menjen társaságba... Na ezzel az a hatalmas nagy probléma, hogy ha vki zárkózott akkor az társaságba is az lesz hiába akarná azt, hogy na most én leszek a társaság középpontja, úgy se menne neki, mert ilyen a természete. Én próbáltam ez ellen változtatni nem sikerült, csak félig meddig. De most se vagyok a középpontban. És nem is baj Nem is bánom. Így legalább az igaz barátokat is ki lehet szûrni. :) Választhatsz magadnak egy új hobbit. Pl sportolni. Vagy ami nekem bevállt, hogy csináld azt, hogy beleképzeled magad egy olyan ember bõrébe amilyen pont nem vagy.Egy olyan ember bõrébe amilyen szeretnél lenni. Csinálj meg új dolgokat pl menj oda vkihez beszélgetni, vagy válaszolj kicsit bõvebben. De lényeg, hogy közben képzeld el, hogy az a más valaki vagy. :) HIdd el, hogy ez így sikerülni fog valamennyire. ;) Sok sikert!
AMióta gyúrok nekem is több önbizalmam van.. Testbeszéden is múlik, állítsd be a testtartésodat és járásodat magabiztos stílusra és ez kihata személyiségedre is, visszafele ugyanez van. Ha magabizrtos vagy akkor kiláccik a testbeszédeden.

Mit csináljak az ellen, hogy a 6 hetes fiam ne hisztizzen és ne sírjon mikor szopizik?

Ha 3-4 órát alszik egyhuzamban,akkor utánna nagyon éhes. Ezzel nincs is baj és a mellem is addigra már úgy megfeszül,hogy szinte magától folyik bel?le a tej. Ilyenkor normálisan és szépen szopizik kb.10 percig, de mihelyst megpuhul a mellem és egy kicsit meg kellene dolgozni a tejért,elkezd sírni és kilökködi a mellem a szájából. Aztán megkezd?dik a kínlódás. Ha leveszem a cicimr?l akkor is sír és hisztizik és közben eszi a kezét. Ezután ha visszarakom a cicire, pár percre megnyugszik és kapkodva mérgessen szopizik, de aztán megint sír (gondolom azért mert nem ömlik a tej). És így ezek a szopizások 1,5-2 óráig is eltartanak,addig amíg úgy el nem fárad,hogy elelszik. Az ?rületbe kerget, mert tehetetlen vagyok és azt gondolom,hogy ez csak rosszabb lesz. Minnél nagyobb lesz annál éhesebb... Más baba is csinálta már ezt,vagycsak az enyém ilyen? Lehetséges,hogy id?vel megtanulja rendessen kiszívni a mellem és megsz?nik ez a borzalom? Fejni semmiképp sem szeretnék és cumisüveget sem! Mit tegyek? Legyek türelemmel?

Legjobb válasz: szia nem tudom hogy mind a két melledbõl szoptatod e de ha nem akkor próbáld meg azt, vagy azt is megpróbálhatod hogy felébreszted aztán megszoptatod hogy nem legyen annyira éhes de különben 6 hetesen és 3 és 6 hónaposan ven a fejlõdésükben egy-egy ugrás és akkor gondolhatja az anyuka hogy nem elég a tej de pár napon belúl vissza áll minden a normális kerékvágásba, de azt hozátenném hogy egy 6 hetes csöppség még nem tud hisztizni annak majd késõbb jön el az ideje. kb 3 év múlva. jó szoptatás, és sok boldogságot a picihez két kicsilány anyukája

szia nem tudom hogy mind a két melledbõl szoptatod e de ha nem akkor próbáld meg azt, vagy azt is megpróbálhatod hogy felébreszted aztán megszoptatod hogy nem legyen annyira éhes de különben 6 hetesen és 3 és 6 hónaposan ven a fejlõdésükben egy-egy ugrás és akkor gondolhatja az anyuka hogy nem elég a tej de pár napon belúl vissza áll minden a normális kerékvágásba, de azt hozátenném hogy egy 6 hetes csöppség még nem tud hisztizni annak majd késõbb jön el az ideje. kb 3 év múlva. jó szoptatás, és sok boldogságot a picihez két kicsilány anyukája
Ne haragudj, nem tudom bár, h hány éves vagy, de ha babods van, azt tudnod kéne, h egy hathetes baba még nem hisztizik! És szoptasd, ameddig tudod, ne adj neki cumisüvegböl! És sok sok türelem:)
A kérdező hozzászólása: 31 éves vagyok és leéretségiztem és lediplomáztam. És tisztában vagyok vele, hogy egy csecsemõ még nem hisztizik, csak képletesen írtam, mert amit csinál, az ahhoz hasonlít (sajnálom, hogy nem találtam rá más kifejezést). De milyen jó, hogy ezen az egy szón fenn tudtatok akadni! Azért köszi! :(
Szia! Sok türelmet kívánok a szopizáshoz. Ha lehet ne szopiztasd 1/2 óránál tovább. Ha addig nem eszi meg ami elég akkor várj egy kicsit. Tudom nehéz ha sír közben de próbáld meg leszoktatni arról, hogy sokáig lehet cirkuszolni a cicivel .Neked is könnyebb lesz. Igen ilyenkor van fejlõdési ugrás, anyának ilyenkor a legnehezebb, mert ki tud meríteni. Egyébként meg nem kell sem érettségi, sem diploma ( megjegyzem nekem is van sõt utobbiból kettõ és mind2 eü-s), hogy felismerd ha hiszti van. Én ilyenkor cirkusznak nevezem, mert látszik, hogy türelmetlen stb és ezért sír. De egyébként meg kell mondjam tudnak hisztizni nekem van egy 4 évessem aki picinek nem hisztizett soaha. Õ az eslõ. De most itt a testvére aki 5, 5 hónapos és bizony tud hisztizni, hogy figylejünk rá. Jó babázást és sok türelmet, s ne hagyd magad felhúzni okoskodó hozzászólók által. Õk nem ismerik a hallgani arany mondást.
Az nem lehet, hogy a nagy igyekezetben sok levegõt nyel a babád és azért ez a nagy ramazuri? Az én kisfiam 7 hetes és hasfájós. A szopikat mindig megfelezem egy kis böfiztetéssel. Így a szopi végén nem sír, nem feszeng hanem mosolyog rám elégedetten és jóllakottan.
Figyeld meg, hogy tud-e rendesen levegõt venni az orrán. Lehet, hogy el van neki dugulva és azért a hiszti. Én legalábbis azt vettem észre a 11 hetes fiamnál aki egy pár napja nekem is ezt csinálja. Orrtisztítás után minden oké.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, engem már az is megnyugtat, hogy nem vagyunk egyedül!!! :) Sajnos a büfiztetés sem segít, mert mindíg megbüfiztetem a cirkusz közepén is és az orra sincs eldugulva. Úgyhogy marad a türelem és a kitartás. Nagyon remélem, hogy kinövi, mert a fejésre és a cumisüvegre, na meg a tápszerre gondolni sem akarok. Köszönöm mégegyszer mindenkinek a kedves és segítõ válaszokat!

Állandóan mások életével vagyok elfoglalva, és hozzájuk mérem magam. Mert az én életem uncsi. Mit tehetek ez ellen? Hogy csináljam, hogy ne érdekeljen?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ, teremts magadnak izgalmasabb, tartalmasabb életet, és akkor avval leszel elfoglalva, hogy másnak milyen az élete. Az amúgy is idõpocsékolás. Üdv R.

Kedves Kérdezõ, teremts magadnak izgalmasabb, tartalmasabb életet, és akkor avval leszel elfoglalva, hogy másnak milyen az élete. Az amúgy is idõpocsékolás. Üdv R.
lehet nem tudod élvezni az apróbb örömeket sem mert a hülye tv-bõl csak az jön le hogy akkor vagy valaki ha tele vagy pénzzel meg stb. Szerintem ne másokkal foglalkozz hanem azzal foglalkozz hogy Te milyen életet élsz , ha nem vagy elégedett akkor dolgozz azon hogy javíts a helyzeteden!Mindenre van megoldás, csak foglalkozni kéne a dolgokkal és tenni értük valamit!
Teremts magadnak érdekesebb életkörülményeket . Mások életével meg ne foglalkozz , mert nem érsz el vele semmit.
A kérdező hozzászólása: simma essentialos warpom van. kérlek segítsetek!
Rakd be a Groupmanager Plugint.

Mit csináljak az ellen, hogy a cica ne tegye tönkre a szobanövényeket?

3 hete kaptunk a feln?tt cicánk mellé egy kiscicát. Õ most 6 hónapos. Le van foglalva rendesen, 4 en vagyunk, valaki mindig foglalkozink vele szinte,miel?tt még valaki azt mondaná,hogy unalmában teszi ezt. Van egy rossz szokása,mégpedig ahogy nem figyelünk rá, anyukám szobanövényeit kikaparja és elrágcsálja. Nem eszi meg csak megcsócsálja ?ket. Anyu ma már elsírta magát,hogy évekig gondozta a növényeket és hármat már teljesen tönrketett. Nem tudjuk hova eltenni már ?ket,mert mindenhol megtalálja az összeset.A cica szempontjából sem jó,mert én nem ismerem azokat a növényeket de nehogy olyat régcsáljon meg ami mérgez? esetleg.:/ Anyu azt mondta,hogy még egy ilyen és a cicának mennie kell. Én nem szeretném visszaadni. Adjatok valami tanácsot. Mit tegyek ezellen?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy fáj a pocija, vagy vitamin hiány van. A kutyák és a macskák is szokták rágcsálni a vastagabb füvet, mert abban valami olyan anyag van, amire szükségük van :) Esetleg szedj olyat, és alaposan mosd meg (ne útszélrõl szedd, ne hogy valami baja legyen) hátha azzal kielégíted az igényeit.

Lehetséges, hogy fáj a pocija, vagy vitamin hiány van. A kutyák és a macskák is szokták rágcsálni a vastagabb füvet, mert abban valami olyan anyag van, amire szükségük van :) Esetleg szedj olyat, és alaposan mosd meg (ne útszélrõl szedd, ne hogy valami baja legyen) hátha azzal kielégíted az igényeit.
Valószínûleg zöld hiánya van.Szerezzetek be macskafüvet vagy egyszerûen ültessetek egy cserépbe fûmagot.Locsoljátok szorgalmasan.Pár nap alatt kinõ.Biztos, hogy ezután már nem fogja rágcsálni a növényeket.
A növényeket macska számára elérhetetlen helyre kell tenni! Ez egy alap dolog, amikor macska érkezik a házhoz!
A kérdező hozzászólása: Van neki cicafüve de szinte hozzá se nyúl. :( Vitamint meg kap, immunovetet. Ma kivittem már a kertbe kicsit, eddig nem mertem amig nem szokik ide nehogy elmenjen. Remélem ha õ is kinti benti cica lesz akkor leszokik errõl a dologról. Utolsó válaszolónak: Mivel van 13 darab nagyobb szobanövény így LEHETETLEN elérhetetlen helyre tenni a lakásban mindet de ha van valami ötleted, hogy hogy csináljuk akkor szívesen hallgatlak. Amúgy meg az elõzõ macskánknál semmi ilyen gond nincs és nem is volt, sose nyúlt a növényekhez. Szóval szerintem egyáltalán nem alap dolog...macskafüggõ inkább, hogy el kell-e pakolni avagy sem.
Nekem alapból nincsenek nagy virágaim, mert olyan probléma szokott lenni hogy belekakálnak a földjébe, kikaparják a földet, és nem utolsó sorban a növények 90%-a mérgezõ a macskákra nézve! Nekem a falra vannak csináltatva virágtartók, lépcsõzetesen, és sok féleképp, és azokon vannak a virágok!

Mit csináljak ez ellen? Mert félek, hogy rossz lesz az első!

Bár még nem aktuális, hogy a barátommal szexeljünk, de beszéltünk ilyen-olyan dolgokról, és kiderült, hogy ő,ha maszturbál, 2 perc alatt elélvez.Én meg attól félek, hogyha arra kerül a sor, hogy szexeljünk, ő túl hamar elmegy, amíg én még nem leszek sehol, ezáltal rossz lesz nekem az első.Mit csináljak?

Legjobb válasz: kb a férfiak 80%a elmegy hamar elsõnek hisz nagyon be vannak indulva, ezen ne lepõdj meg, kérdd meg (ha saját magától nem jön rá) hogy orálisan kényeztessen utána amíg újra harcrakész :P:D bár volt olyan haverom aki olyat mesélt hogy mielött elment pestises emberekre gondolt és egybõl tovább bírta 10 percig :DDD

kb a férfiak 80%a elmegy hamar elsõnek hisz nagyon be vannak indulva, ezen ne lepõdj meg, kérdd meg (ha saját magától nem jön rá) hogy orálisan kényeztessen utána amíg újra harcrakész :P:D bár volt olyan haverom aki olyat mesélt hogy mielött elment pestises emberekre gondolt és egybõl tovább bírta 10 percig :DDD
Nem lesz orgazmusod elsõ alkalommal, vagyis nem fogsz elmenni elsõ alkalommal. Elõre mondom, hogy nehogy csalódj emiatt. Nõknek ezt tanulni kell. Ne félj, ne aggódj, minden rendben lesz. De azért, hogy a késõbbi szeretkezéseitk alkalmásval se legyen gond, tanácsold a barátodnak, hogy maszturbáláskor mielõtt elélvezne, hagyja abba, várjon amig lecsillapódik a vágya egy kicsit, és utána filytassa a maszturbálást, és amikor újra élvezés elõtt áll, hagyja abba, várjon amig lecsillapódik. Igy lehet hosszabbitani az elélvezési idõt.
Nem tom... én elsõre jó gyorsan elsültem, aztán gyors gumi-reboot, és csináltuk amíg a csaj is eljutott a csúcsra aztán beszélgettünk, megmasszíroztam és alvás összebújva... utána még jártunk több mint 1 évig és azóta is jóban vagyok vele, pedig már 4, 5 éve szakítottunk, szóval annyira rossz csak nem volt. :P (22F)
Szia! A lányok tényleg ritkán mennek el elsõre, fõleg tapasztalatlan fiúval. Ezt tényleg tanulnod kell majd. Én kb 5 év rendszeres szexuális élet után mondhattam, h igen megy ez nekem mint a karikacsapás, addig csak tanultam a testemet. De játsszatok meg mókázzatok nyugodtan, csak semmi görcs, jó szórakozást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!