Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak ellen, hogy (35 db)

Beoltattak a gyerekeketeket influenza ellen? Enyem 3, 5 eves, ovis, gondolkodom, hogy mit csinaljak?

es van egy kicsi 7 honapos, es miatta magamat? vagy mar elkestunk?

Legjobb válasz: Nem. En értelmetlennek tartom. A es B ellen védhet - nem 100% - es van meg jópár fele.

Nem. En értelmetlennek tartom. A es B ellen védhet - nem 100% - es van meg jópár fele.
Nem oltattam, 4, 5 éves.
Még soha nem oltattunk influenza ellen, és nem is fogunk. 3 gyermek van, 11 és 7 évesek , 4 hónapos.
Nem oltatjuk sem a gyerekeket, sem magunkat (3, 5 éves és 22 hónapos, én várandós vagyok a harmadikkal). Nem hiszünk benne.
Fölösleges. 2 féle ellen véd közbe van vagy 5 féle. Nagynéném minden évben beoltatta magát eddig és az elmúlt két évben elkapta mégis.
Olttattam. Szinten kronikus betegseg miatt, mert egy influenza neki nagyon nem kene.
Igen, mert krónikus beteg. A betegséget elkaphatja ugyan, de a szövõdmény nem lehet olyan súlyos mintha nem lenne oltva. Amúgy orvosi javaslatra. Tehát a szövõdmény elkerülésének érdekében, ahogyan magamat is. Nekem anno influenza szövõdménye lett a szívizom-gyulladás. Nos még egyet már nem tudnék lábon kihordani, így inkább oltatok.
Igen, szerettük volna, de az egész család náthás épp, így lecsúsztunk már róla.
Biztosan nem, magunkat sem, és nem is fogjuk.Kap rendes vitamint ami nem gyógyszertári vacak attól nem lesz beteg.
Nem oltattuk be soha, sem a gyerekünket, sem magunkat és nem is fogjuk. Ha mégis elkapja valamelyikünk, tavaly a férjem el is kapta éppen, egybõl orvos, ki van az ember rendesen kezelve és nincs gond. Ugyanolyan vírusos fertõzés, mind az összes többi, akkor van gond, ha az ember nem megy orvoshoz, hanem otthon kezelgeti magát. Egyébként is akkor okoz súlyosabb gondot, ha baktériummal felülfertõzõdik az ember és nem kap, vagy nem elég ideig antibiotikumot. De ha elmegy orvoshoz, akkor az is ki van kezelve. Mert ha éppen akkor kapja el az ember a fertõzést, amikor már be van oltva, de még nem fejti ki a hatását az oltás, akkor sokkal durvábban jelentkezik a betegség és sokkal nehezebb felgyógyulni belõle. És ezt az ember nem tudja elõre, hogy mikor fogja elkapni, vagyis mikor lenne a legmegfelelõbb az oltás. De mindenkinek szíve joga, hogy oltat-e vagy sem.
nem, magunknak sem adatom be
4.5 éves a kisfiam.Sosem oltattam be Õt sem és magamat sem.
Én sem oltatom be. Az én kisfiam is ovis 3 éves múlt. Minden védõoltás után lázas volt és ugyan olyan beteg lett, mintha elkapta volna ténylegesen a betegséget. Ez az elsõ év, hogy úgy döntöttünk nem oltatjuk be, inkább vitamint és immunrendszer erõsítõt adunk neki.
Nem.
Nem, soha fel sem merült egyikünknek sem. Sõt a családban csak a rendõr rokonok vannak beoltva, meg az õ gyerekeik és érdekes módon õk a legbetegesebbek.

Mit csináljak a nyest, vagy menyét ellen? Ha az éjjel a bezárt tyúkólban megölt 19 vágnivaló csirkét? Hogy lehet ez ellen védekezni?

Persze, nem légmentesen lezárt az ól, vannak rajta 2-3 cm-es hézagok, itt be tud menni a menyét? Mivel lehetne ezt megakadályozni? Van még 24 csirkém.

Legjobb válasz: Nálunk is óriási károkat csinált a nyest vagy görény, úgy hallottam csapdába ritkán megy bele ezt nem ajánlom. Ami nálunk bevált az az volt hogy kiraktunk japántyúk tojást (ezt meg tudja fogni a szájával) aztán pedig rovarölõ permetszerrel oltottak, 4-5 tojást megettek azóta eltüntek.

Nálunk is óriási károkat csinált a nyest vagy görény, úgy hallottam csapdába ritkán megy bele ezt nem ajánlom. Ami nálunk bevált az az volt hogy kiraktunk japántyúk tojást (ezt meg tudja fogni a szájával) aztán pedig rovarölõ permetszerrel oltottak, 4-5 tojást megettek azóta eltüntek.
Lehet, hogy a valaszomert a környezetvédõk kissé meglincselnek, de mivel nálunk az építkezésen rágták szét az elektromos vezetékeinket, mi simán kiraktunk a vadnak patkánymérget. Mezõgazdasági boltban lehet venni olyant, ami kis rózsaszín zacsikban lévõ trutyi, és azt más nem eszi meg csak ezek a kártevõk. Azt hiszem, Ratimol a neve. De ha nagyon kedves ember vagy, akkor tudsz olyan csapdát is venni, ami kis ketrecben folytatódik, és akkor abban élve marad az állat. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hasznos volt a válaszod, nem tudtam errõl amit csak õ eszik meg. Próbálom riasztani, rádió van az ólban, meg bicaj villogó, de nem vagyok nyugodt. A befogásához több idõ kell, és a csapda használata sem olyan egyszerû.
*oltottat
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet, azt a macska, és a madarak nem eszik meg. Köszönöm.

Hogyan védekezzek az influenza ellen terhesen? Mit csináljak ha isten ne adja elkapom?

22 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Patikában kapható az ún. Aflubin csepp, ez megelõzi hogy elkapd. Ha mégis beleesnél, akkor Aszpirin-C pezsgõtabit szedhetsz, orrba-garatba Bioparoxot fújhatsz, láz ellen hidegvizes borogatás és sok sok citromos tea, plusz extra C-vitamin és kalcium.

Patikában kapható az ún. Aflubin csepp, ez megelõzi hogy elkapd. Ha mégis beleesnél, akkor Aszpirin-C pezsgõtabit szedhetsz, orrba-garatba Bioparoxot fújhatsz, láz ellen hidegvizes borogatás és sok sok citromos tea, plusz extra C-vitamin és kalcium.
Az Oscillococcinum nagyon jó megelõzõ homeopátiás szer, terhesen is szabad szedni. Ha mégis elkapod, ugyanezt kell szedni, csak nagyobb adagban.
Szerintem elõször is nem félj attól, hogy elkapod, mert ami az agyadban van, az be fog következni. Lehetõségekhez képset kerüld a tömegközlekedést, öltözz fel rendesen, sokat moss kezet . És ne félj, én sem fogom elkapni:-)
Szia! Coryzalia nevû homeopátiás szer nagyon hatásos, én is azt szedem és már jobban vagyok. Az elsõ válaszolónak is üzenem, hogy terhesség alatt nem lehet extra c vitamint szedni, csak ami a gyümölcsökben meg zöldségekben van, mert károsodást okozhat vagy ha megszületett a baba vitaminhiányos lehet a terhesség alatti túlzott c-vitamin beviteltõl. Ezt a dobozon olvastam, biztos nem viccbõl írták rá, engem is nagyon meglepett.
Szia! nálunk az egész család bele esett a gyereknek 39 volt a láza. hát én ápoltam, az elsõ 12 hétben voltam nagyon féltem, de szerencsére a vitaminok sokat számítottak.semmi baj nem lett. (gravida, c vit, sok-sok gyümölcs)
Ha nem akarsz mûanyagot enni, akkor sok savanyúkáposzta és vöröshagyma.Méhésznél tudsz venni propoliszt.Ebbõl naponta 15-20 csepp. Vöröshagyma és a káposzta teli van C vitamnban.A hagyma ráadásul gyulladáscsökkentõ is, a propolisz, pedig levadássza a bacikat.Ha viszont lázas vagy, és nem csak egy kis hõemelkedés, akkor jobb lenne, ha felkeresnéd a háziorvosod.
A Coryzalia, amit feljebb ajánlottak, valóban jó, de tüneti szer, csak akkor érdemes használni, amikor már beteg vagy. Az Oscillococcinum viszont a vírusfertõzés ellen hat (pontosabban aktiválja a szervezeted védekezõrendszerét), megelõzésre és kezelésre is jó. Mindkettõ homeopátiás, terhesen is szedheted.
Szia!Én egy híres orvos vitamincsomagjait szedem, és nagyon bevált.Tudott dolog, hogy az influenza is vírus, vírusra pedig nincs gyógyszer(ha lenne, már rég lehetne gyógyítani a kolerát, a madárinfluenzát).Amit antibiotikumot adnak, azt a legtöbbször a biztonság kedvéért adják(biztonságra biztosítást kötünk, nem gyógyszert szedünk), teljesen feleslegesen.Csak pénz kidobás, és még a szervezeted is mérgezed.A legjobbak a vitamin készítmények, hogy az immunrendszered minél ellenállóbb legyen.(sajna egy szem c-vitamin, vagy egy szem Centrum még nem váltja meg a világot)Persze ha bírod, akkor minél több c-vitaminban gazdag gyümölcs-zöldség, pl.tv-paprika, mandarin, narancs(csak vigyi, mert utóbbi 2 savat csinál)Ha elkapnád, kéz meleg mézes-facsart citromos tea, és be az ágyba sûrû szellõztetés közben.De ne gondolj rá, és nem lesz gáz, minden agyban dõl el.Jó egészséget!

Zsíros bőr ellen mit lehet tenni? Mit csináljak hogy ne legyen zsíros a bőröm?

Valami arcpakolás ? Vagy esetleg más valami ?

Legjobb válasz: Melegvízû fürdés közben a vízzel mosd az arcod attól s a gõztõl kitágúlnak a pórusok. Szappanozd be az arcod az tisztítja s szárítja. Utánna jóhideg vizzel alaposan mosd le az pedig visszahúzza a pórusoka. Tiszta, zsírmentes arc, ezt csináld naponta. Annyi, hogy valami krémmel kenegesd is ne száradjon ki teljesen az arcod a sok szappantól.

Melegvízû fürdés közben a vízzel mosd az arcod attól s a gõztõl kitágúlnak a pórusok. Szappanozd be az arcod az tisztítja s szárítja. Utánna jóhideg vizzel alaposan mosd le az pedig visszahúzza a pórusoka. Tiszta, zsírmentes arc, ezt csináld naponta. Annyi, hogy valami krémmel kenegesd is ne száradjon ki teljesen az arcod a sok szappantól.
Lehet citromlével (az halványítja a bõrszínt illetve a szeplõket is) illetve uborkalével is ezek feszesítik a bõrt, vitamin dús és a citrom olja a zsírt is. (ezért s nem csak az illata miatt van a tisztítószerekben is reklámozva).
Ha a zsíros bõröd szappannal szárítod, akkor elõfordulhat, hogy még több zsírt fog termelni, hogy kompenzáljon.
Szappant semmikép ne mosd le mert az tönkreteszi a bõröd. Csak sima langyos vízzel mosd le naponta többször.

Mit csináljak hogy ne mondják azt hogy zárkózott vagyok? . Mit tehetnék a "zárkózottság" ellen?

Egyik lány az osztályból azt mondta a rokonának hogy én zárkozott vagyok. Az igaz hogy nem igazán beszélgetek nèhány emberrel, sajnos nem szeretem a sportokat és ... Akivel van témám azzal beszélek de én is néha szaryl érzem magam ha nincs senki mellettem csak ûlök. Viszont beszélni sem szeretek valamiért mindig rosszul sül el amit mondok.... Lányokkal meg egyáltalán nem tok beszélgetni és az emberek szemébe sem mindig csak lehajtott fejjel vagyok.

Legjobb válasz: tárogass...

tárogass...
Mondok egy értékes tanácsot. Töröld le a wowot és az összes többi játékot. Ha nincs akkor huzz el a gép elõl. Legyél sokat társaságban, menny a haverjaiddal mindnefele.. Aki elhatározza magában, hogy változik annak sikerülni is fog. Fel a fejjel, legyél határozott. Minden ember egyenlõ ezt ne felejtsd el, lányok se különbek.
kezdj el inni...
ne ülj a gép elõtt
17:44 vok. Még annyit , hogy azért nincs témád, mert nem élsz.. nicns mit mesélni, mert feltételezem csak a gép gép.. HA nem akkor bocsi.
Figy, válassz egy sportot, az mindenféleképpen jót tesz. Én utáltam a focit (most is utálom), ezért soha nem voltam benne. Most vettem amerikai focit és játszok az ismerõseimmel , elég jól is megy, elõtte meg kosaraztam. :D Vagy ha nem, akkor járj el futni, vagy gyûrjál otthon felülésekkel, törzsemelésekkel, fekvõtámasszal, hogy fejleszd a tested és egészséges legyen. Ha ez már megvan, javul a vérkeringésed, nõ az önbizalmad, hogy egyre nagyon fizikai teljesítményt tudsz elérni és ettõl már alapból sokkal boldogabb leszel, elégedett leszel magaddal, helreáll a lelki egyensúlyod. :D Van még olyan is, hogy össze kell írnod egy lapra, hogy mik benned a pozitív tulajdonságok, vagy milyen jó dolgok történtek veled egy nap, és esténként ismételgetni, beszugerálni kell magadnak õket, vagyis meg kell gyõznöd magad, hogy "igenis értékes vagyok, vagány, izmos srác vagyok és minden kiscsaj imád engem, csak rámizgulnak." Ha csinálod 3 hónapon keresztül, akkor olyan önbizalmad lesz, hogy ihajj. Nekem bejött!!!
''jó'' ötlet akik azt mondják, hogy menjen társaságba... Na ezzel az a hatalmas nagy probléma, hogy ha vki zárkózott akkor az társaságba is az lesz hiába akarná azt, hogy na most én leszek a társaság középpontja, úgy se menne neki, mert ilyen a természete. Én próbáltam ez ellen változtatni nem sikerült, csak félig meddig. De most se vagyok a középpontban. És nem is baj Nem is bánom. Így legalább az igaz barátokat is ki lehet szûrni. :) Választhatsz magadnak egy új hobbit. Pl sportolni. Vagy ami nekem bevállt, hogy csináld azt, hogy beleképzeled magad egy olyan ember bõrébe amilyen pont nem vagy.Egy olyan ember bõrébe amilyen szeretnél lenni. Csinálj meg új dolgokat pl menj oda vkihez beszélgetni, vagy válaszolj kicsit bõvebben. De lényeg, hogy közben képzeld el, hogy az a más valaki vagy. :) HIdd el, hogy ez így sikerülni fog valamennyire. ;) Sok sikert!
AMióta gyúrok nekem is több önbizalmam van.. Testbeszéden is múlik, állítsd be a testtartésodat és járásodat magabiztos stílusra és ez kihata személyiségedre is, visszafele ugyanez van. Ha magabizrtos vagy akkor kiláccik a testbeszédeden.

Mit csináljak az ellen, hogy a 6 hetes fiam ne hisztizzen és ne sírjon mikor szopizik?

Ha 3-4 órát alszik egyhuzamban,akkor utánna nagyon éhes. Ezzel nincs is baj és a mellem is addigra már úgy megfeszül,hogy szinte magától folyik bel?le a tej. Ilyenkor normálisan és szépen szopizik kb.10 percig, de mihelyst megpuhul a mellem és egy kicsit meg kellene dolgozni a tejért,elkezd sírni és kilökködi a mellem a szájából. Aztán megkezd?dik a kínlódás. Ha leveszem a cicimr?l akkor is sír és hisztizik és közben eszi a kezét. Ezután ha visszarakom a cicire, pár percre megnyugszik és kapkodva mérgessen szopizik, de aztán megint sír (gondolom azért mert nem ömlik a tej). És így ezek a szopizások 1,5-2 óráig is eltartanak,addig amíg úgy el nem fárad,hogy elelszik. Az ?rületbe kerget, mert tehetetlen vagyok és azt gondolom,hogy ez csak rosszabb lesz. Minnél nagyobb lesz annál éhesebb... Más baba is csinálta már ezt,vagycsak az enyém ilyen? Lehetséges,hogy id?vel megtanulja rendessen kiszívni a mellem és megsz?nik ez a borzalom? Fejni semmiképp sem szeretnék és cumisüveget sem! Mit tegyek? Legyek türelemmel?

Legjobb válasz: szia nem tudom hogy mind a két melledbõl szoptatod e de ha nem akkor próbáld meg azt, vagy azt is megpróbálhatod hogy felébreszted aztán megszoptatod hogy nem legyen annyira éhes de különben 6 hetesen és 3 és 6 hónaposan ven a fejlõdésükben egy-egy ugrás és akkor gondolhatja az anyuka hogy nem elég a tej de pár napon belúl vissza áll minden a normális kerékvágásba, de azt hozátenném hogy egy 6 hetes csöppség még nem tud hisztizni annak majd késõbb jön el az ideje. kb 3 év múlva. jó szoptatás, és sok boldogságot a picihez két kicsilány anyukája

szia nem tudom hogy mind a két melledbõl szoptatod e de ha nem akkor próbáld meg azt, vagy azt is megpróbálhatod hogy felébreszted aztán megszoptatod hogy nem legyen annyira éhes de különben 6 hetesen és 3 és 6 hónaposan ven a fejlõdésükben egy-egy ugrás és akkor gondolhatja az anyuka hogy nem elég a tej de pár napon belúl vissza áll minden a normális kerékvágásba, de azt hozátenném hogy egy 6 hetes csöppség még nem tud hisztizni annak majd késõbb jön el az ideje. kb 3 év múlva. jó szoptatás, és sok boldogságot a picihez két kicsilány anyukája
Ne haragudj, nem tudom bár, h hány éves vagy, de ha babods van, azt tudnod kéne, h egy hathetes baba még nem hisztizik! És szoptasd, ameddig tudod, ne adj neki cumisüvegböl! És sok sok türelem:)
A kérdező hozzászólása: 31 éves vagyok és leéretségiztem és lediplomáztam. És tisztában vagyok vele, hogy egy csecsemõ még nem hisztizik, csak képletesen írtam, mert amit csinál, az ahhoz hasonlít (sajnálom, hogy nem találtam rá más kifejezést). De milyen jó, hogy ezen az egy szón fenn tudtatok akadni! Azért köszi! :(
Szia! Sok türelmet kívánok a szopizáshoz. Ha lehet ne szopiztasd 1/2 óránál tovább. Ha addig nem eszi meg ami elég akkor várj egy kicsit. Tudom nehéz ha sír közben de próbáld meg leszoktatni arról, hogy sokáig lehet cirkuszolni a cicivel .Neked is könnyebb lesz. Igen ilyenkor van fejlõdési ugrás, anyának ilyenkor a legnehezebb, mert ki tud meríteni. Egyébként meg nem kell sem érettségi, sem diploma ( megjegyzem nekem is van sõt utobbiból kettõ és mind2 eü-s), hogy felismerd ha hiszti van. Én ilyenkor cirkusznak nevezem, mert látszik, hogy türelmetlen stb és ezért sír. De egyébként meg kell mondjam tudnak hisztizni nekem van egy 4 évessem aki picinek nem hisztizett soaha. Õ az eslõ. De most itt a testvére aki 5, 5 hónapos és bizony tud hisztizni, hogy figylejünk rá. Jó babázást és sok türelmet, s ne hagyd magad felhúzni okoskodó hozzászólók által. Õk nem ismerik a hallgani arany mondást.
Az nem lehet, hogy a nagy igyekezetben sok levegõt nyel a babád és azért ez a nagy ramazuri? Az én kisfiam 7 hetes és hasfájós. A szopikat mindig megfelezem egy kis böfiztetéssel. Így a szopi végén nem sír, nem feszeng hanem mosolyog rám elégedetten és jóllakottan.
Figyeld meg, hogy tud-e rendesen levegõt venni az orrán. Lehet, hogy el van neki dugulva és azért a hiszti. Én legalábbis azt vettem észre a 11 hetes fiamnál aki egy pár napja nekem is ezt csinálja. Orrtisztítás után minden oké.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, engem már az is megnyugtat, hogy nem vagyunk egyedül!!! :) Sajnos a büfiztetés sem segít, mert mindíg megbüfiztetem a cirkusz közepén is és az orra sincs eldugulva. Úgyhogy marad a türelem és a kitartás. Nagyon remélem, hogy kinövi, mert a fejésre és a cumisüvegre, na meg a tápszerre gondolni sem akarok. Köszönöm mégegyszer mindenkinek a kedves és segítõ válaszokat!

Mit csináljak az ellen hogy csak este jon rám a tanulhatnék es egész délután semitt sem tudok tanulni és ez anyumnak nem tetszik?

g

Legjobb válasz: Azt gondold át, hogy azért nem tanulsz délután, mert nem tudsz, vagy csak azért, mert lusta vagy. Próbáld meg nem bekapcsolni a gépet délutánonként addig, amíg nincs kész a házid, nem tanultál...

Azt gondold át, hogy azért nem tanulsz délután, mert nem tudsz, vagy csak azért, mert lusta vagy. Próbáld meg nem bekapcsolni a gépet délutánonként addig, amíg nincs kész a házid, nem tanultál...
A kérdező hozzászólása: fele- fele
Semmit. Délután aludd ki magad és tanulj este, anyukád meg majd megszokja. Az enyémet is soká kellett szoktatni.
A kérdező hozzászólása: kosz szepen

Állandóan mások életével vagyok elfoglalva, és hozzájuk mérem magam. Mert az én életem uncsi. Mit tehetek ez ellen? Hogy csináljam, hogy ne érdekeljen?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ, teremts magadnak izgalmasabb, tartalmasabb életet, és akkor avval leszel elfoglalva, hogy másnak milyen az élete. Az amúgy is idõpocsékolás. Üdv R.

Kedves Kérdezõ, teremts magadnak izgalmasabb, tartalmasabb életet, és akkor avval leszel elfoglalva, hogy másnak milyen az élete. Az amúgy is idõpocsékolás. Üdv R.
lehet nem tudod élvezni az apróbb örömeket sem mert a hülye tv-bõl csak az jön le hogy akkor vagy valaki ha tele vagy pénzzel meg stb. Szerintem ne másokkal foglalkozz hanem azzal foglalkozz hogy Te milyen életet élsz , ha nem vagy elégedett akkor dolgozz azon hogy javíts a helyzeteden!Mindenre van megoldás, csak foglalkozni kéne a dolgokkal és tenni értük valamit!
Teremts magadnak érdekesebb életkörülményeket . Mások életével meg ne foglalkozz , mert nem érsz el vele semmit.

Mit csináljak az ellen, hogy olyan csúnyának látom magam?

sok barátom van, és nagyon sokat beszélek, és nevetek ha velük vagyok, de amint új közegbe kerülök tök csendes és visszahúzódó leszek, mert úgy érzem, hogy biztos lenéznek :( pedig annyira azért biztos nem vagyok csúnya, de kiskoromban mindig bántottak a fiúk, hogy ronda vagyok és ilyet nem könnyen felejt el az ember 17L

Legjobb válasz: Kép nélkül nehéz megmondani. Kétlem, hogy olyan csúnya lennél. Képet? :) F25

Kép nélkül nehéz megmondani. Kétlem, hogy olyan csúnya lennél. Képet? :) F25
A kommentjeid alapján hatalmas forma lehetsz kérdezõ:D És nyugi, hacsak nem felülrõl vered a 80 kilót, vagy nincs 3 szemed, és hetente használod a fürdõszobát, addig baj nem lehet a fiúknál:) Bár ha van kép, akkor én is kérnék egyet. 17/kan Budapest
Csúnya lány nincsen! :) De küldj egy képet (26, baranya), és megmondom. (Ha küldesz, legalább elmondhatod magadról, hogy a világ legocsmányabb férfiének is küldtél már képet :D)
küldj képet 18/f, nógrád
Mit ér a punci ha nincs kezelgetve? :) Lefetyelve, dugva :)
Huuuuu mennyi punci :oo
A kérdező hozzászólása: erre próbáltam én is célozni :D
Az, hogy itt vagyunk mi, szintén egy puncival kezdõdött még anno :)
Jogos.
"minden azzal kezdõdik" Én is ezt akartam mondani, de megelõztek :D
F/20 Gyõr küldesz képet?
Küldj egy képet, akkor tudok véleményt mondani. 21F, Gyõr
Szia :) nekem is elküldenél egy képet kérlek kiváncsi vá tefek ezek a komentek :D ;) Szeged/21F
Kifejezetten helyes vagy! Vinnélek, mint a cukrot.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat :D megpróbálok nyitottabb lenni :D
Nem olvastam el a komikat, de aki lerondáz, azzal nem kell foglalkozni. persze könnyû mondani, tudom... Szerintük ronda vagy, kész, pont. Valószínûleg nem közülük fogod kiválasztani a leendõ partneredet meg a barátaidat sem. És szerintem csak az õ véleményük számít igazán. Olyat keress akinek megfelelsz.
Szerintem azért a legtöbb ember hajlamos ismeretlen közegben visszább húzódni, szóval ez nem fura egyáltalán. És mivel semmit nem tud a környezetérõl, elkezdi megtölteni rossz dolgokkal a fejében. A kiút az, hogy elkezdesz kommunikálni, tök mindegy, mirõl, valami könnyed, nem fontos dologról. Kérdezz valamivel kapcsolatban. Amint elindul a beszélgetés jobban fogod magad érezni. Erõszakold magad rá erre valahogy, mégha tartasz is tõle. Próbáld ezt ki, és figyeld meg, hogy milyen hatással van ez rád. Ha bejön, akkor ez a megoldásod.
Én is kérek egy képet, mert már kíváncsi lettem. Esetleg segítek is. 20/F/Pest
.._|______, , __ ../ `--||||||------ ----]...| ΓûÆΓûôΓûôΓûêD ./_==o ______| ...), ---.(_(__) / ..//∩‹ () ), ----".' .//___// /`----' / ------/
A kérdező hozzászólása: minden azzal kezdõdik
És mindez a puncival kezdõdött ;D
A kérdező hozzászólása: nemtudom milyen lányoknál vagy hogyan próbálkozhattok ti itt, de az én ismeretségi körömben még soha egy lány sem volt senkivel azért bunkó, mert csúnya... pedig aztán õk tényleg elsõosztályúak :D
Hát én tuti nem ismerlek, mert senkit se ismerek szinte :D Baranya megye, 18L.
Én fiúként vagyok így, folyotn csúfolnak a lányok, most is tiltott egy csaj csak, mert ronda vagyok. Persze én mindenféle csúnya lánnyal járnék már, de még nekik sem kellk. Bár homár lennék! :(
A nyakamat rá, hogy nem ismerlek, bács megye...
Bp, 20f, ha nem ismersz ilyet akkor jöhet a kép:D
A kérdező hozzászólása: és ha pont te ismersz engem?:D
Feltalálták a privát üzenetküldési funkciót...:)
A kérdező hozzászólása: biztos, hogy nem rakok ki, mert amilyen szerencsém van meglátja valaki olyan akit ismerek :D
Na, hát a kép alapján nyugodtan kijelenthetem, hogy nincs veled semmi baj :) Sõt, szerintem a szép kategóriába bõven beleférsz, nyugi :D
A kérdező hozzászólása: jaj, köszönöm :D
A kérdező hozzászólása: elkanyarodtunk a fõcsapásiránytól :D
Zöld erdõben jártam Jancsit, Luliskát kúrni láttam. Le akart konyulni, Juliska hozzám jött [email protected]ért koldulni. Egy-kettõre kemény lett, felállt Így már két [email protected] kapott egy száj. :D
Pedig biztos sikeres lennél vele Debrecen / 17f - igen célzás volt, hogy küldj képet :D
Azt hiszem nem ezzel a verskezdeménnyel fogom járni a várost :D
A kérdező hozzászólása: pina pina puncii szabad-e locsolniii aktuális
PUNCI! :D
Ejj mirõl maradtam le már megint? Valaki puncit említett? :D
Nyalnám a punciját!
Hát akkor én is lenézlek, nincs mit tenni, nagyon ronda lehetsz.
A kérdező hozzászólása: simma essentialos warpom van. kérlek segítsetek!
Rakd be a Groupmanager Plugint.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!