Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak csajozás terén (2 db)

Mit csináljak, ha össze vagyok zavarodva a csajozás terén?

Egyik részem azt mondja, hogy próbálkozni kéne, mert csak öregszem és egyedül maradok, emiatt hétvégente csajokat szólítgatok le, de mindig elutasítanak, mert csúnya vagyok, viszont másik részem meg tudja, hogy semmi értelme lányokkal ismerkedni, hiszen a külsőm miatt nincs egy sem, aki elbírna viselni, mindegyik lány tökély hapsit akar. Néha már úgy gyűlölöm a csajokat, hogy lenézem őket, alsóbbrendű, gonosz, szívtelen lényeknek tűnnek a szemeimben, máskor meg hirtelen úgy érzem, hogy van egy rendes lány is valahol, csak meg kéne találnom. Tiszta őrület ez, magam sem tudom már mit tegyek. Sokáig egyáltalán nem is foglalkoztam a csajozással és akkor sem jöttek a lányok, most meg már két éve aktívan szólítgatok le lányokat és még így sem történik semmi, valahogy olyan értelmetlen ez, mintha rühellnének a csajok és már én is csak sok negatív dolgok érzek, ha lányokról van szó, mintha már csak a rosszat látnám a női nemben. Hát gondolom, ha helyes srác lennék, már rég lett volna egy tucat barátnőm is és nem lenne ez a sok negatív tapasztalatom sem meg.

Legjobb válasz: Sok fiú/lány van a helyedben. Lehet, hogy túl nyomulós vagy ezért koppintanak le. Volt már valamilyen kapcsolatod lánnyal úgy értem, hogy csók vagy sex? Hány éves vagy?

Sok fiú/lány van a helyedben. Lehet, hogy túl nyomulós vagy ezért koppintanak le. Volt már valamilyen kapcsolatod lánnyal úgy értem, hogy csók vagy sex? Hány éves vagy?
Ha csúnya vagy, akkor jobb, ha lemondasz a csajozásról. Minden lánynak csak a külsõ számít. Persze pénzzel tudod kompenzálni némelyeknél a külsõ hiányosságaidat.
ez az, köcsögölj vele -.-
Nem köcsögségbõl írtam, hanem puszta jóindulatból. Ez van, a csajok már csak ilyen felszínesek. Tudom, mert én is hasonló helyzetben vagyok.
Nekem se sikerûl csajt szereznem. Ugyan abban a helyzetben vagyok mint te. De ne keseregj :)

Mit csináljak ha csajozás terén egyszerűen leblokkolok?

A problémám h csajozáskor egyszer?en leblokkolok. Lehet h gyáva vagyok vagy félek a csalódásoktól vagy a beégést?l, nem tudom énsem... Mikor el?re eltervezem minden jó aztán valahogy mégsem úgy jön össze ahogy én szeretném... Gondolom már sok ilyen kérdés volt de segítsetek pls szerintetek hogy csajozzak, mit mondjak, stb?

Legjobb válasz: Hello én 17 éves srác vagyok és nekem is ugyanez volt a gondom régen a jelenlegi barátnõmet megszolitani se mertem féltem én is hogy beégek meg minden hülyeség de egyszer csak elkezdtünk dumálni 10-15 perceket max majd egyre sürüsödött késõbb azt vettük észre hogy szinte mindig eggyüt vagyunk majd fogtam magam és elhatároztam hogy lépek mostmár valamit nem bénázok hát nem ugy sült el ahogy gondoltam... elégé bénáztam de észrevette és most már csak 1 jót nevetünk a múlton és hát tetszett is neki... szal sok sikert

Hello én 17 éves srác vagyok és nekem is ugyanez volt a gondom régen a jelenlegi barátnõmet megszolitani se mertem féltem én is hogy beégek meg minden hülyeség de egyszer csak elkezdtünk dumálni 10-15 perceket max majd egyre sürüsödött késõbb azt vettük észre hogy szinte mindig eggyüt vagyunk majd fogtam magam és elhatároztam hogy lépek mostmár valamit nem bénázok hát nem ugy sült el ahogy gondoltam... elégé bénáztam de észrevette és most már csak 1 jót nevetünk a múlton és hát tetszett is neki... szal sok sikert
Add önmagad, nem kell h megjátszd magad, mert elõbb utóbb kiderül. Legyél olyan mint a haverokkal, csak épp ne verekedj velük, meg legyél kedves, meg aranyos.
Még aranyos is tud lenni, ha kicsit szerencsétlenkedik a srác az elsõ pár randin, úgyhogy szerintem ne stresszelj. :) Csak add önmagad. Nem kellenek a csajozós dumák. Néhány egyszerû bók, légy laza - olyan legyél, mint mindig. :) És ha hasraesel a lépcsõn, az se baj, a csaj azt fogja gondolni, hogy "Jaj, szegényem, de izgul, mindjárt megzabálom, olyan aranyos!!!" :)
A kérdező hozzászólása: Jah am egy 18 éves srác vagyok...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a tanácsokat...megpróbálok alakítani vmit:) :)
Végülis lehet, hogy igazad van... :) Mindenkinek más jön be. De azért vigyázni kell a nettel, hogy ne adja az ember másnak magát, mint amilyen. :)
Jó, de mi van, ha már az elsõre elrontja? Én arról beszéltem, ha már ismerik egymást látásból, de nem mer hozzászólni. A neten talán könnyeben beszél...
én nem javaslom a neten csajozást. Esetleg téves képet alkot a csaj, és kiderül, hogy élõben nem olyan vagy. Sokkal jobb, ha élõben alakul, hidd el. A másodikon már úgyse izgulsz annyira. :) (válaszoló #2)
Beszélgess elõtte interneten vele. Akkor is, ha már ismered. Utána könnyebb lesz élõben.
Ilyenkor általában mirõl kéne beszélgetne a csajszival? És hova kéne menni ilyenkor randizni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!