Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak csajozás (6 db)

Mi csináljak, ha a csajozás nnem nekem való? Persze, szeretnék bnõt, de nekem nem megy az ilyesmi. Nem vagyok csúnya, se buta.

Legjobb válasz: Próbálkozz tovább. Nem tehetsz mást. Nem fog a barátnõ magától az öledbe hullani.

Próbálkozz tovább. Nem tehetsz mást. Nem fog a barátnõ magától az öledbe hullani.
Én büszke is vagyok magamra. Nem, hogy tennétek érte, hogy legyenek barátaitok vagy valakitek inkább itt sírtok... hát megérdemlitek. Gyüjtögessél inkább prostira az való neked.
22:16 Büszke lehetsz magadra, gyökér!
Nyugi nem vagy egyedül. De ne szomorkodj, ezekért a nõkért nem kár. Menj el prostihoz, egy ki hancúr jót fog tennni. F
Pasizzatok, az sokkal könnyebb.
Önbizalom... Már abból látszik, h semmi sincs, h feltetted ezt a kérdést... Egyébként meg az egy dolog, hogy szerinted nem vagy csúnya... De lehet hogy igénytelen vagy, ami sokkal rosszabb. Figyelj oda magadra, és legyél magabiztosabb, és akkor minden megy majd könnyen. Ja és hagyj fel a kockulással. :D:D:D
Szüless újra egy jóképû, vonzó testben. Nyilvánvalóan nem lennének ilyen kérdéseid, ha vonzódnának Hozzád a lányok, amit CSAK külsõ alapján, illetve egyéb, pillanatnyi érzelmi impulzusok alapján tesznek.
Menj haverokkal bulizni. Élj egy kicsit (sokkal) több közösségi életet. Hidd el, ha van baráti társaság õk biztos bemutatnak más embereknek is, azokkal összehaverkodsz, majd azok is bemutatnak másoknak. Érted ? Bemutatnak lányoknak is, nem lesz azzal gond. Onnan meg már nagyon gyökérség elcseszni. Aki meg 20+ évesen még szûz az szerintem ássa el magát...
Buliban bárki tud ismerkedni. Egyszerûen odamész egy lányhkz aki tetszik, táncolsz vele vagy meghívod valamire. Én pl nem szoktam egy pasit se elküldeni, mindenkinek adok esélyt, szóval próbálkozz nyugottan :) 16/L
Ugyanez a problémám, mint a kérdezõnek... Manapság nagyon nehéz a lányokkal szót érteni, nekem még nem sikerült... 23/F és szûz
nem is néz ki rosszul, aszt panaszkodik... -.-

Mit csináljak, ha PUA vagyok, de még mindig akadályoznak a pocsék külső testi adottságaim a csajozásban, vagyis roncsa belső játékom, emiatt a csajok kipoofolnak folyton?

Próbáltam már pozitívabban hozzáállni meg tényleg annyi csúnya srácnak van szép barátnője akármerre is járok a városban, akkor nekem miért is ne lehetne, mégis csak egy kis ideig sikerül pozitívnak lennem, aztán újra negatívan gondolkozom. Valahogy úgy érzem nem érdemlek barátnőt, selejt vagyok, pedig egy lánynak tuti bejöttem már életemben bár nem mostanság volt ez és tény, hogy mostanság inkább a lerázásokat kapom.

Legjobb válasz: akkor nem vagy pua

akkor nem vagy pua
Nézd, én is olvastam, tanulmányoztam PUA szakleírásokat, de nem tudok azonosulni velük. Mi a xarért játszanám meg magam, mint egy marketinges egy-két punci miatt? :D Haggyál már! :D Önmagamba szeressen bele a nõ, ne egy könyvbe a fejemben. Meglesz a saját párod idõvel, csak nyugi.
Hülye vagy te, nem pua...
PUA-ság helyett azt tanácsolnám mindenkinek, hogy inkább fizessen k***ának, sokkal gerincesebb, korrektebb. És a végeredmény úgyis ugyanaz.
Valaki lefordíthaná ezt pua-t nekem? Ez valami borsodi tájnyelv mint gyááááá he.
Amíg a fejedben nincs rend, addig a külsõ életedben sem lesz. Persze a legésszerûbb dolog párhuzamosan fejleszteni a kettõt, de mindegyik ugyanolyan fontos.
Te nem pua vagy hanem puha vagy. Attól mert elolvastál 1 könyvet felületesen 0, 5 óra alatt nem leszel se pua, se nõcsábász, se brad pitt, se tökéletes zongorista.
Azért nem érdekled õket, mert egy befolyásolható idióta vagy. Azért hiszel ebben a "mágiában" is, össze ctrl+c, ctrl+v-ik neked a dolgokat te meg csak ámulsz, hogy hogyan kell a másik arcába lökni a sódert meg a hazugságot. Ne trófeának, hanem embernek nézd a nõket.
Ááá, az sem az igazi megoldás. Embernek nézés esetén általában a nõ barátzónájában köt ki a pasi. Nincs tuti recept. Add magad annak, ami vagy, elõbb-utóbb beleszaladsz valakibe, aki kompatibilis veled. (Mondjuk pl. az, hogy hetente csak egyszer (és nem hétszer :P) fürdesz, vagy hogy nem mosol naponta legalább 2-szer, de inkább minden étkezés UTÁN (!!!, nem reggeli elõtt) fogat, lehetõleg ne legyen a személyiséged része.)
Azért a fogalmakat ne keverjük. Nem vagy pua, csak annak tanulsz.
#18 Itt a nagy PUA jimmy! Nincs kit lehúzni, úgy hogy ideje reklámozni a fórumodat? Ha akkora nõcsábász lennél nem lennél egyedül és nem a gyk-n meg a fórumodon posztolgatnál!
Nehogy ám az életedet fejleszd! Ne adj isten elkezdj egy sportot, keményen tanulj, vagy fejezd ki magad egy mûvészeti ágban! Nem, inkább olvass önfejlesztõ anyagokat éjt nappallá téve, minden rendbe jön!
Most arra nem térek ki, miért írtak sokan hülyeséget a PUÁ-ról, mert oldalakat lehetne teleírni. A megoldás pedig ésszerûen az, hogy fejleszted a belsõ játékodat. Van rá egy csomó hasznos anyag, PUÁ-ból az RSD anyagai, fõleg a Blueprint. Bár nem PUA-cucc, de Tony Robbins könyveit is ajánlom, segítenek rendet rakni a fejedben.
ez a PUA biztos jó, de az egészet aki kitalálta nagyon egyszerû, mert eladás technikából vette, hogyan kell kezelni a visszautasítást, mit mondjál, tulajdonképpen, mint a sakk, Neked agyban elõbbre kell járnod, hogy azonnal tudjál reagálni, ha a lány mond valamit, tanulható, sõt a visszautasítás is N
Tudom mit érzel. Én rendkívül ronda, ocsmány, visszataszító külsõvel rendelkezem, de annyira, hogy a lányok csak undorodva képesek rám nézni. Soha egy mosolyt sem kaptam élõben. Nem is csoda, hogy még sosem volt barátnõm, szerintem ha egy lányt meg akarnék csókolni, az tuti elhányná magát.
A kérdező hozzászólása: Ez csak puszta pszichológia lényegében. Én nekem is menne, ha nem lennének a belsõ gátlásaim, önértékelési zavarom, kisebbségi komplexusom. Ezt kéne valahogy legyúrnom, de csak átmenetileg megy. Egyébként amíg nem találkoztam a puával nem is smároltam még egy csajjal, utána minden más lett, viszont a külsõmmel még most sem tudtam megbékélni, hátráltat és visszahúz, fõleg, hogy folyton megkapom otthon is, hgy milyen ronda vagyok sosem lesz barátnõm stb.
A pua csak egy hatásos marketing-kamu. Ami ér belõle valamit, azt józan paraszti ésszel is bárki tudja. Ahelyett, hogy ezzel foglalkozol, inkább azért tegyél meg mindent, hogy a tõled telhetõ legjobban nézz ki, jól boldogulj az életben, legyenek olyan tevékenységek, amik örömöt és sikerélményt okoznak neked.
Amig másokról képes vagy leírni hogy csúnya akár fiú akár lány szerintem esélytelen a pápua:D Harmóniát kell megteremteni aztán hajrá meg nem szobakandúrnak lenni.
PUA= Pick Up Artist (csajozómûvész, csajfelszedõ...)
Kedves kérdezõ! Hagyd a fenébe a pua könyveket! Hülyeaség Inkább ezeket tanulmányozd: Brian Tracy: Maximaális teljesítmény Kerner Tibor: Sziklaszilárd önbecsülés Rhonda Byrne: A titok Ezek fenn vannak a neten PDF-ben. Leld kedvedet bennük. (Többet érnek, mint bármely csajozós könyv)

Mit csináljak, ha össze vagyok zavarodva a csajozás terén?

Egyik részem azt mondja, hogy próbálkozni kéne, mert csak öregszem és egyedül maradok, emiatt hétvégente csajokat szólítgatok le, de mindig elutasítanak, mert csúnya vagyok, viszont másik részem meg tudja, hogy semmi értelme lányokkal ismerkedni, hiszen a külsőm miatt nincs egy sem, aki elbírna viselni, mindegyik lány tökély hapsit akar. Néha már úgy gyűlölöm a csajokat, hogy lenézem őket, alsóbbrendű, gonosz, szívtelen lényeknek tűnnek a szemeimben, máskor meg hirtelen úgy érzem, hogy van egy rendes lány is valahol, csak meg kéne találnom. Tiszta őrület ez, magam sem tudom már mit tegyek. Sokáig egyáltalán nem is foglalkoztam a csajozással és akkor sem jöttek a lányok, most meg már két éve aktívan szólítgatok le lányokat és még így sem történik semmi, valahogy olyan értelmetlen ez, mintha rühellnének a csajok és már én is csak sok negatív dolgok érzek, ha lányokról van szó, mintha már csak a rosszat látnám a női nemben. Hát gondolom, ha helyes srác lennék, már rég lett volna egy tucat barátnőm is és nem lenne ez a sok negatív tapasztalatom sem meg.

Legjobb válasz: Sok fiú/lány van a helyedben. Lehet, hogy túl nyomulós vagy ezért koppintanak le. Volt már valamilyen kapcsolatod lánnyal úgy értem, hogy csók vagy sex? Hány éves vagy?

Sok fiú/lány van a helyedben. Lehet, hogy túl nyomulós vagy ezért koppintanak le. Volt már valamilyen kapcsolatod lánnyal úgy értem, hogy csók vagy sex? Hány éves vagy?
Ha csúnya vagy, akkor jobb, ha lemondasz a csajozásról. Minden lánynak csak a külsõ számít. Persze pénzzel tudod kompenzálni némelyeknél a külsõ hiányosságaidat.
ez az, köcsögölj vele -.-
Nem köcsögségbõl írtam, hanem puszta jóindulatból. Ez van, a csajok már csak ilyen felszínesek. Tudom, mert én is hasonló helyzetben vagyok.
Nekem se sikerûl csajt szereznem. Ugyan abban a helyzetben vagyok mint te. De ne keseregj :)

Kilencedikes vagyok és van egy lány az osztálxban aki nagyon tetszik, de nem tudom, hogy mit csináljak, hogy közelebb kerüljek hozzá! Adnátok csajozási tippeket?

Legjobb válasz: bökdösd a [email protected] vagy írj neki csetten. komolyan oda mész hozzá, beszélgetsz vele... ha látod hogy szívesen beszélget veled elmehettek sétálni vagy akármi...

bökdösd a [email protected] vagy írj neki csetten. komolyan oda mész hozzá, beszélgetsz vele... ha látod hogy szívesen beszélget veled elmehettek sétálni vagy akármi...
Attól, hogy átnéz rajtad, az nem azt jelenti, hogy nem tarthat helyesnek. Csak tûnj fel neki. Próbáld magadra terelni a figyelmét.
hany knre laksz tole?
Ha átnéz rajtad, akkor csúnyának tart, márpedig úgy sajnos nincs esélyed. Keress mást, akinek tetszel!
A kérdező hozzászólása: Ezt én is tudom, de õ szinte átnéz rajtam: S
Ha igazán szeretitek egymást akkor a távolság nem nagy gond.
és az miért gáz? suli után együtt lehettek vagy elmész hozzá.. hívd el randizni:)
A kérdező hozzászólása: Utolsót köszönöm, csak az a gáz, hogy kicsit messze lakunk egymástól!: DDD
Elég veszélyes osztályból bnõt választani. Nah de hát: beszélgess vele érdeklõdj velõle legyél megértõ lovagias udvarias stb. majd ezek után hívd el randiara, és onnan már egyenes az út ha magad adod, jófej vagy, magabiztos, meg ilyenek :)
Nézz ki jól v legyél gazdag! Semmi más nem számít.
Én oda ülnék mellé gondolom mindenkinek meg van a helye a teremben és oda ülnék elé vagy mellé szünetben hírtellen hogy meg lepõdjön és megkérdezed szia mizu meg valami a házit pl
Ez nem baj!! Ebbe a korszakba van!
Ez igy van.Legalabb nem unatkozik otthon mint en 16/F
Ez nem baj..minden fiú így van ezzel, csak a duci, stréber, pattanásos fiúk nem..:S
nyár van , ezzel nincsen semmi baj
Az én fiamat meg csak a wow, meg az új offroad-os autója. :-(
Semmit ne csinálj vele:) Fiatal, nyár van.. élvezze ki amig lehet, amúgy jó még hogy nem a pasik érdeklik:D addig örülj:D
ne csinálj vele semmit, ez normális ilyen korban, örülj neki! jobb, mintha otthon ülne a gép/tv elõtt

Mit csináljak ha csajozás terén egyszerűen leblokkolok?

A problémám h csajozáskor egyszer?en leblokkolok. Lehet h gyáva vagyok vagy félek a csalódásoktól vagy a beégést?l, nem tudom énsem... Mikor el?re eltervezem minden jó aztán valahogy mégsem úgy jön össze ahogy én szeretném... Gondolom már sok ilyen kérdés volt de segítsetek pls szerintetek hogy csajozzak, mit mondjak, stb?

Legjobb válasz: Hello én 17 éves srác vagyok és nekem is ugyanez volt a gondom régen a jelenlegi barátnõmet megszolitani se mertem féltem én is hogy beégek meg minden hülyeség de egyszer csak elkezdtünk dumálni 10-15 perceket max majd egyre sürüsödött késõbb azt vettük észre hogy szinte mindig eggyüt vagyunk majd fogtam magam és elhatároztam hogy lépek mostmár valamit nem bénázok hát nem ugy sült el ahogy gondoltam... elégé bénáztam de észrevette és most már csak 1 jót nevetünk a múlton és hát tetszett is neki... szal sok sikert

Hello én 17 éves srác vagyok és nekem is ugyanez volt a gondom régen a jelenlegi barátnõmet megszolitani se mertem féltem én is hogy beégek meg minden hülyeség de egyszer csak elkezdtünk dumálni 10-15 perceket max majd egyre sürüsödött késõbb azt vettük észre hogy szinte mindig eggyüt vagyunk majd fogtam magam és elhatároztam hogy lépek mostmár valamit nem bénázok hát nem ugy sült el ahogy gondoltam... elégé bénáztam de észrevette és most már csak 1 jót nevetünk a múlton és hát tetszett is neki... szal sok sikert
Add önmagad, nem kell h megjátszd magad, mert elõbb utóbb kiderül. Legyél olyan mint a haverokkal, csak épp ne verekedj velük, meg legyél kedves, meg aranyos.
Még aranyos is tud lenni, ha kicsit szerencsétlenkedik a srác az elsõ pár randin, úgyhogy szerintem ne stresszelj. :) Csak add önmagad. Nem kellenek a csajozós dumák. Néhány egyszerû bók, légy laza - olyan legyél, mint mindig. :) És ha hasraesel a lépcsõn, az se baj, a csaj azt fogja gondolni, hogy "Jaj, szegényem, de izgul, mindjárt megzabálom, olyan aranyos!!!" :)
A kérdező hozzászólása: Jah am egy 18 éves srác vagyok...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a tanácsokat...megpróbálok alakítani vmit:) :)
Végülis lehet, hogy igazad van... :) Mindenkinek más jön be. De azért vigyázni kell a nettel, hogy ne adja az ember másnak magát, mint amilyen. :)
Jó, de mi van, ha már az elsõre elrontja? Én arról beszéltem, ha már ismerik egymást látásból, de nem mer hozzászólni. A neten talán könnyeben beszél...
én nem javaslom a neten csajozást. Esetleg téves képet alkot a csaj, és kiderül, hogy élõben nem olyan vagy. Sokkal jobb, ha élõben alakul, hidd el. A másodikon már úgyse izgulsz annyira. :) (válaszoló #2)
Beszélgess elõtte interneten vele. Akkor is, ha már ismered. Utána könnyebb lesz élõben.
Ilyenkor általában mirõl kéne beszélgetne a csajszival? És hova kéne menni ilyenkor randizni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!