Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak beleszerettem (84 db)

Mit csináljak? Beleszerettem valakibe, szeretnék elválni, de a férjem könyörög, hogy ne váljunk.

6 éve vagyunk házasok, 2 gyermekünk van. A munkahelyemen megismerkedtem egy kollégámmal, szeretném, ha komolyabbra fordulnának közöttünk a dolgok, de nekem az úgy nem menne, hogy közben otthon vár a férjem, ezért úgy döntöttem elválok. Mikor ezt elmondtam a férjemnek, kiborult és azóta könyörög, hogy ne, nem akar egyedül maradni. Nem tudom, mit csináljak. A férjemmel sem veszekszünk, csak egyszerűen úgy élünk egymás mellett mint a barátok, akik egy ágyban alszanak. Én ennél többre vágynék.

Legjobb válasz: Beszeljetek meg, van e ertelme folytatnotok. Csak a gyerekek miatt nem,hiszen oket mindketten szeretitek. De le kell tisztaznod, hogy ez csak egy fellangolas vagy komoly szerelem,amiert feladsz egy hazassagot. A munkatarsad mit erez? Vallalja? Ha nem vagy, biztos benne vagy magadban,akkor eloszor a ferjeddel turbozzatok:). Menjetek etterembe, kettesben setalgatni este, vaduljatok be idonkent,hogy megmaradjon a szenvedely, a gyerekek mellett is.

Beszeljetek meg, van e ertelme folytatnotok. Csak a gyerekek miatt nem, hiszen oket mindketten szeretitek. De le kell tisztaznod, hogy ez csak egy fellangolas vagy komoly szerelem, amiert feladsz egy hazassagot. A munkatarsad mit erez? Vallalja? Ha nem vagy, biztos benne vagy magadban, akkor eloszor a ferjeddel turbozzatok:) . Menjetek etterembe, kettesben setalgatni este, vaduljatok be idonkent, hogy megmaradjon a szenvedely, a gyerekek mellett is.
Hát... semmi sem garancia arra, hogy az új szerelem tovább fog tartani. Alaposan mérlegeld a dolgot, várj, beszélj mindkettõjükkel, kérj gondolkodási idõt... Legyen már eszed, felnõtt nõ vagy, nem egy tini, aki arra megy amerre viszi a kicsi szíve :S
Ezt sajnos neked kell eldönteni. Itt tanácsokat kaphatsz, de a kibicnek semmi sem drága. Csak te tudsz mérlegelni, te élsz magában a szituációban.
És felrúgsz egy házasságot egy hirtelen jött szerelemért? És a gyerekeid, a férjed, aki szeret? Van neked lelked egyáltalán? Te csak a szerelmet hajszolod, mint egy tinédzser, önzõ módon, magad körül meg romba döntesz mindent. Szégyellhetnéd magad!
Nálunk hasonló volt a szitu.A feleségem jött össze a munkatársával:(2-évig együtt voltak lett gyerek minden és sirva jött vissza.Mostmár 12-éve együtt vagyun sõt nevelem az ürge gyerekét aki leszarja a fiát.Szóval két esélyes vagy megbánod vagy nem:(
Nincs senkinek joga a boldogsagra minthogy a ferjnek sincs joga a huseges felesege es a gyerekeknek a csaladra. Huseget fogadtal es az elso kisertes kaland szep szo miatt megszeged? Komly felnott vagy vagy egy gyerek aki a jo erzest hajszolja? Dolgozz a hazassagodon szeressd a gyerekeid apjat a ferjed es a munkahelyi baratot felejsd el.
Ne bántsátok, joga van a boldogsághoz. Ahhoz, hogy valaki kitekintsen a házasságból gyerekek mellett, nagyon is két ember kell, teljesen biztos, hogy a férjének is van ebben hibája rendesen. Viszont sajnos tényleg nem lehet tanácsot adni.
beszélgessetek , te meg a férjed a kapcsolatotokrol lehet rajt változtatni valo szinû.az ujj mrg lehet hogy hirtelen fellángolás.de ezt neked kell tudni.
Kevés elõzményt írtål! De ha te úgy érzed, mindent megtettél a férjedért, lépj. Ha nem is beszéltél vele, megtehetnéd!
Nekem a házasságnak nem az a definíciója, hogy élünk egymás mellett, mint a barátok. Ha próbáltál tenni ez ellen, és felpezsdíteni a kapcsolatot, de a férjed nem volt vevõ rá, akkor úgy gondolom nyugodt lelkiismerettel elhagyhatod.
Nem a valas helyett az igeretedet kell betartani huseg es kozos elet. Szereto helyett a ferjed szeresd
A szerelem nem tart örökké... És mit csinálsz újabb 6 év után?? Megint lelépsz és keresel egy újabb pasit?? Inkább feküdj le a kolleggádal, és várj pár évet, addigra õt is jobban megismered. Kár felrúgni egy házasságot, egy kis hancúrozásért....
Már van 2 gyereked!!És velük mi lesz?!Komolyan, a mai világban már senki sem gondol a gyerekekre???!! 15/L
Ne bántsátok már... Könyörgöm, itt állandóan mindenki arról beszél, hogy ha valaki szerelmes lesz, akkor az a gerinces, ha elõbb lezárja a régi kapcsolatát, és utána kezd bele az újba... Ez így is van... De a évekig tartó monotonitásból kinek ne lenne elege? Ha nincs meg köztük a férjével az a bizonyos szikra, akkor úgyse mennek egymással semmire... Mindenki boldog akar lenni, és mindenkinek jár a boldogság, sztem a kérdezõ sem tudta elõre, h rá fog találni egy ilyen szerelem!!!
Ne válj el! Gondolj a gyerekeidre õk sem örülnének neki meg a férjed sem szeretne akkor szerintem inkább ne válj el
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint válás helyett nekem is szeretõt kellene tartanom? Nekem az nem menne. A férjemnek ez soha nem okozott gondot, ezért is nem érti én most miért akarok válni.
M10-ey vagyok. Miért pontoztatok le??????
A valaszod a nem szerelembol hazasodtatok nagy kamu kifogas sajnos nem hiszem el. De ha megis igy van az esku igeret kot hiszen megigerted tarsa leszel barmilyen okbol is igerted ervenyes az eskud.
....hogy bár nem szereted, de összekötöd vele az életed. Szültél neki két gyereket, az isten szerelmére... Most jött az, akirõl úgy gondoltad úgysem jön, és gondoltad lecseréled, úgysem voltál még szerelmes???
Ezt a kérdést fogom linkelgetni az összes csalódott vén libának, akik bizonyítgatják, hogy szerelembõl nem szabad házasodni csak megfontolásból. Aha. Kérdezõ: sajnos amit leírtál nem kifogás, mert undorító és gerinctelen, hogy tudatosan vállaltad, hogy bár nem sz
Az új pasival ugynez lesz 6 év múlva, mert nem a férjeddel van baj, hanem csak ellaposodott a kapcsolatotok. Hatévente új apjuk lesz a gyerekknk?
Lekváros buktát.
Tudod nekem az az elvem, hogy mindig a nehezebb út a "helyesebb". Az emberek nagy többsége a könnyebbik útra lép. Most már csak azt kell eldöntened, hogy melyik a nehezebb út. Menni vagy maradni? Meg aztán tudod, hogy ezzel a szavadat "áldoztad" be, amit majd késöbb a gyermekeidnek el kell magyarázni. Arról nem is beszélve, hogy üzenetet küldesz, példát mutatsz, hogy majd ök ilyen esetben hogyan döntsenek.
"Ne bántsátok már... Könyörgöm, itt állandóan mindenki arról beszél, hogy ha valaki szerelmes lesz, akkor az a gerinces, ha elõbb lezárja a régi kapcsolatát, és utána kezd bele az újba... Ez így is van... De a évekig tartó monotonitásból kinek ne lenne elege? Ha nincs meg köztük a férjével az a bizonyos szikra, akkor úgyse mennek egymással semmire... " Természetesen, de ott általában arról van szó, hogy valami ELROMLOTT (valamelyik vagy mindkét fél hibájából). Nade itt semmi nem romlott el, tartják a színvonalat amiben megegyeztek és amit elfogadtak életükként, amikor barátságra házasságot kötöttek, józan ésszel. Annyi változott csupán, hogy a kérdezõ meggondolta magát és most kilépne, ráadásul a nagy ismeretlen miatt (mi van, ha a kollégával nem mûködik? Mert nagy ennek is az esélye ám). Azoknál szerintem teljesen más a helyzet, akik hosszú próbálkozás, szenvedés után mégis elhidegültek egymástól és a kapcsolat egyértelmûen mûködésképtelen. De hogy egy eleve hideg fejjel, szerzõdésszerûen kötött házasságból akar kilépni egy fellángolás miatt, az banális, lévén hogy õ maga vállalta fel az ilyen helyzetek eshetõségét is, amikor szerelem nélkül házasodott!

Mit csináljak? Beleszerettem az osztálytársamba!

osztálykiránduláson, kb 3 hónapja összegabalyodtunk, akkor kezdődött minden. Egyfolytában rá gondolok, amikor a közelemben van mindig meg akarom ölelni.Állítólag én is bejövök neki, a barátja is mondta, meg szilveszterkor beszéltünk,ahol sajnos nem lehetett ott,és ott is olyanokat mondott, hogy majd bepótolunk mindent,ne smároljak senkivel hanem majd vele. Mit csináljak? Hogy közeledjek? Valljam be neki, vagy hagyjuk,mert osztálytárssal nem szabad kezdeni? 16/L

Legjobb válasz: Mi az, hogy "osztálytárssal nem szabad kezdeni"? Miért ne szabadna?? Ha összejöttök, legalább még többet együtt tudtok lenni. Hogyha te is érzel "valamit" iránta, akkor ne hagyd elmenni!!:D

Mi az, hogy "osztálytárssal nem szabad kezdeni"? Miért ne szabadna?? Ha összejöttök, legalább még többet együtt tudtok lenni. Hogyha te is érzel "valamit" iránta, akkor ne hagyd elmenni!!:D
szabad kikezdeni vele, csak nem ajánlott esetleges szétmenés esetén
akkor maradj olyan szerencsétlen mint én voltam, aztán verd a fejed a falba. Ha legközelebb találkoztok, mond meg neki, hogy nem smároltál senkivel, de kéred a kárpótlásodat, aztán nyugodtan jöjjetek össze. ha szakítatok az kellemetlen lesz, de lehet hogy egy nagy szerelmet nem mersz bevállalni egy ilyen hülye indok miatt...
Legszebb volt annak idején az osztálytársammal... szerintem ismerkedjél vele, aztán majd kiderül, hogy összeilletek-e.
ìn is nagyon félek ossyejonni az osztálytársammal, de van egy olyan érzésem, hogy mindketten inkáb elfojtjuk az érzelmeinket, csak mert osztálytýrsak vagyunk. Beszéljétek szerintem meg, nekunk is az kéne. 15/f
Nem akarok negatív lenni, de így , hogy nem ismerlek titeket azt javaslom oszt társal ne ;)
A kérdező hozzászólása: igen, ez a baj. még sok van a gimibõl, ezért ha összejönnék utána szétmennénk, kellemetlen lenne évekig még õt nézni:\ de mégis.nem tudom kiverni a fejembõl...
A kérdező hozzászólása: köszönöm...:)

Mit csináljak? Beleszerettem valakibe, és mind a ketten házasok vagyunk?

Legjobb válasz: vond le a tanulságot és máskor ne házasodj! egyébként meg élj boldogan é azzal akit szeretsz.

vond le a tanulságot és máskor ne házasodj! egyébként meg élj boldogan é azzal akit szeretsz.
Felejtsétek el egymást!
Minek iszik aki nem bírja?
A kérdező hozzászólása: Ö is szeret nagyon, és ugy érzem hogy ö az igazi!
Akkor felteszem még egyszer a kérdést úgy, hogy a kérdezõ is megértse: minek megy férjhez/nõsül meg az, aki nem képes a szembejövõ kísértéseket lepergetni magáról? Most már kezeld a helyzete: válj el vagy felejtsd el a másikat, ebben mi nem tudunk segíteni.
Ha mind a ketten azt gondoljátok, hogy Ti vagytok egymásnak az igazi, akkor nincs mese, ezt el kell mondani a házastársaknak , és megbeszélni a válást. Lehetõleg ne sok mindent követeljetek, mert ti vagytok akik felrúgjátok a társaitok életét. De mindenképpen tiszta vizet kell önteni a pohárba, ez a tisztességes.
És mi a probléma? Házasok között a szerelem teljesen elfogadott dolog. :-)
Te Vagy az M.E. ♥ ? Egyébként a 7-es jó volt!
gratulálok a házasságotokhoz te is csak a pénzt fogyasztottad haha :D bolond aki megnõsül amúgy meg :D

Mit csináljak? Beleszerettem Henderson Dávidba.

Legjobb válasz: Én meg halálosan szerelmes vagyok Pál Dénesbe! :,((( (De csak azért, mert éppenséggel õ énekel xD)

Én meg halálosan szerelmes vagyok Pál Dénesbe! :, ((( (De csak azért, mert éppenséggel õ énekel xD)
Nõj fel:)
Szeress ki belõle
Én nem, mert azt sem tudom, hogy ki az.
Biztos, hogy én vagyok kulturálatlan, de ki is õ?
most azért mert éppen õ volt a tévében???? inkább nézz jóbarátokat :D

Mit csináljak? beleszerettem a munkatársamba 33/L

Legjobb válasz: nem értem, hol itt a probléma?

nem értem, hol itt a probléma?
A kérdező hozzászólása: Karesz6969 köszi
Pü ment...
A kérdező hozzászólása: de ha nem adott eddig egyértelmû jeleket
A kérdező hozzászólása: Karesz 6969 Meséld el priviben!!
Én a helyedben elmesélném ennek a történetnek a lájtos verzióját ami a "barátnõmmel" esett meg...és közben figyelném a reakcióit. 33 éves létedre ennek mennie kell:-))
Szerintem a legegyszerûbb módja ha beszélgetsz vele és célzásképen poénos formában elsütsz egy két ráutaló megjegyzést. közben figyeled a reakcióit, hogy mennyire lenne benne bizonyos dolgokban. (más néven flörtölsz vele)
A kérdező hozzászólása: 12:58 nõ vagyok!!
A kérdező hozzászólása: az hogy nem egyértelmû jeleket ad és nem tudom eldönteni mi van. lehet hogy csak én éreztem azt hogy akar valamit rákérdezni nem merek mert ha meg õ tényleg nem akar semmit akkor hogy néz az ki
Neszarozz...dugd meg! :D
Nincs mit:-)

Mit csináljak? Beleszerettem az 1. Unokatestvérembe.

Legjobb válasz: semmit, majd elmúlik. gondolom 10 éves vagy. törvénytelen és gusztustalan.

semmit, majd elmúlik. gondolom 10 éves vagy. törvénytelen és gusztustalan.
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok
xdddddd

Mit csináljak? Beleszerettem a tanáromba!

18 éves srác vagyok és az a helyzet, hogy belezúgtam a matektanáromba. Õ 35 éves és n?s, szóval esélyem sincs nála. A baj az, hogy annyira tetszik, hogy már óra alatt is feláll mihelyst meglátom. Minden matek el?tt ki kell mennem maszturbálni, hogy valamennyire tudjak figyelni is az órán. Hogyan felejtsem el? Mindennap látom. Nem tudok tanulni se, mert csak rá gondolok. Itt az érettségi lassan, belebetegedek a tudatba, hogy többet nem látom majd.

Legjobb válasz: Ez nem szerelem, pusztán csak nemi vágy. A következõket teheted: tisztázod a fogalmakat, hogy olyat használj, ami ide illik. Ezen kívül belenyugszol a megváltoztathatatlanba. Nem te vagy az elsõ meg nem az utolsó, aki belezúgott a tanárába, és te is túl fogod élni.

Ez nem szerelem, pusztán csak nemi vágy. A következõket teheted: tisztázod a fogalmakat, hogy olyat használj, ami ide illik. Ezen kívül belenyugszol a megváltoztathatatlanba. Nem te vagy az elsõ meg nem az utolsó, aki belezúgott a tanárába, és te is túl fogod élni.
Fiú vagy és bele szerettél a férfi tanárodba?:S
Mi az hogy mit csinálj? Palacsintát mert az finom. Mit csinálhatnál? Alternatíva még az iskolaváltás.
elirtad nem??35éves nös!!!akkor ö férfi!!az már neked lesz kellemetlen!
vagy elírtad vagy egy 35 éves nõs férfiba vagy szerelmes 18évesen...wow...
A kérdező hozzászólása: Nem írtam el, meleg vagyok, de ez nem változtat a lényegen. Soha senki iránt nem éreztem még így. Okos, intelligens, jóképû, kedves, minden megvan benne amire vágyom egy férfiban. Nem hiszem, hogy találok hozzá hasonlót. A többi meleg srác akikkel találkoztam mind csak a szexet akarja, vagy beképzelt.
Jó és? Szívás, hogy meleg vagy, így az emberek többsége nyilván számodra szóba se jöhet mint pár, semmilyen módon. Ennyi. Majd találsz magadnak egy olyan férfit aki szintén meleg és összeilletek.
ezt most komolyan v kamuzol? mert nálam kb ugyanez a helyzet, 32 éves, férje és gyereke van.. esélytelen.. :( 18/L
Szerintem pedig szilvásbuktát.Azt szeretem:) Sok sikert.Suliba masztizól naponta?xd Ezek az emberek..

Lattam egy szep lanyt a villamoson es beleszerettem. Mit csinaljak?

o is a szemembe nezett meg en is de en elobb szalltam le

Legjobb válasz: Csinálj egy jó szilvás buktát, mert az én nagyon-nagyon szeretem. Legközelebb pedig ne utólag legyél okos. Egyébként ha akkor nem volt merszed odamenni hozzá, most se lenne.

Csinálj egy jó szilvás buktát, mert az én nagyon-nagyon szeretem. Legközelebb pedig ne utólag legyél okos. Egyébként ha akkor nem volt merszed odamenni hozzá, most se lenne.
Verd a fejed a falba, hátha megjön az eszed!
És ha valaki hozzád ér véletlenül azzal mi lesz, ha egy kósza pillantástól beleszeretsz valakibe?
ha beleszerettél akkor rá fogsz görcsölni... ezt jegyezd meg, keress mást
Egy villamosba, hogyan lehet beleszeretni? Mondjuk a Combino tényleg szexi.
szerintem könnyebb lenne, ha leírnád végre, hogy ez melyik villamos volt, hogy nézett ki a leányzó, és egy dátum. Ez mindenki életét megkönnyítené. :D
A kérdező hozzászólása: ma, 62a
Én voltam az és nem a szemedbe néztem, hanem az orrodból kikandikáló fikát.
A kérdező hozzászólása: aha pessze
Amikor rárántasz, álmodozz rola!
után* na már elvette az eszemet is :D
Hát az elsõ 2 centiig tiszta új volt. (6)
Felejtsd el! Az az én csajom!!!
Fogadjunk , hogy megvolt már nekem !
Uhh ez a 61-esen volt?
Utazz gyakrabban azon a villamoson, kb ugyan abban az idõben! És imádkozz, hogy szerencséd legyen!
Nem szerethettél bele igazán. Maximum megtetszett. De a szerelem sokkal összetettebb . Ott nem csak a külsejébe leszel szerelmes hanem a jellemébe is. Látásból , úgy hogy nem ismered ez lehetetlen.

Beleszerettem a barátnom bátyjába! Most mit csináljak?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Te nem szerelmes vagy, maximum megtetszett és vonzónak tartod õt. Az esély megvan rá hogy össze jöjjetek. Kérdezz utána, mondjuk a barátnõdet, hogy mit gondol rólad a bátyja. Az egyik haveromnak is így volt egy csomó csaja. Viszont nála ez elég necces lett, mivel pár lány után már úgy tekintette, hogy házhoz jönnek a lányok. Nem vette õket komolyan. Igazából csak patronürítésre használta õket.

Te nem szerelmes vagy, maximum megtetszett és vonzónak tartod õt. Az esély megvan rá hogy össze jöjjetek. Kérdezz utána, mondjuk a barátnõdet, hogy mit gondol rólad a bátyja. Az egyik haveromnak is így volt egy csomó csaja. Viszont nála ez elég necces lett, mivel pár lány után már úgy tekintette, hogy házhoz jönnek a lányok. Nem vette õket komolyan. Igazából csak patronürítésre használta õket.
Hát tanulj meg írni:) Tényleg......tény~ténylegesen~tényleg
figyelj tuti hogy tetszel neki nemhiába õ ír rád beszéljetek meg egy találkozót és ne valami sörözõbe kávézóba hanem menyetek sétálni biciklizni korizni bólingozni a lényeg hogy mozogjatok élvezzétek amit csináltok de lehet hogy ell kell szomorítsalak 50-50% hogy fogtok még találkozni tul mesze laktok egymástol

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!