Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak barátommal, ha nem (121 db)

Menjek bele? Nagyon tetszik. Igaz megmondta mit akar de akkor sem tudom mit csinaljak. Felek ha nem fekszek le vele elveszitem ugy mint ismerost/baratot/hawert.

van egy fiu akit mar tavaj ota ismerek es joban vagyunk megkerdezte h nem akar vele lefekudni,nekem nagyon tetszik de van csaja mi csak ugy jo haveerok vagyunk.menjek bele?15L

Legjobb válasz: Nehogy belemenny! Van csaja is. Nem vagy a k****ja! Nem tudom mennyire gondolhatta ezt komolyan, ha csak haverok vagytok. Ha jarnatok az mas lenne, de igy...ne menny bele mert csak kihasznal. L17

Nehogy belemenny! Van csaja is. Nem vagy a k****ja! Nem tudom mennyire gondolhatta ezt komolyan, ha csak haverok vagytok. Ha jarnatok az mas lenne, de igy...ne menny bele mert csak kihasznal. L17
Az ilyen embert elveszíteni nem is olyan nagy veszteség.. :P Amúgy nem értem 15 évesen egyáltalán hogy gondolkodhatsz el ezen.. Semmit nem jelent az ma már, hogy kinek adja oda magát egy nõ (illetve lány, mert nõ még nem vagy). És ha olyan nagy lenne a szerelem, akkor bár nem pártolnám, de azért megérteném, hogy le akarsz Vele feküdni. Így viszont, komolyan nem értem. Én 21 éves vagyok, szóval nem vagyok én sem idõs, de amikor én 15 voltam, az volt megszólva a lányok között, aki ebben a korosztályban már nem volt szûz. Szomorú, hogy ma az ilyen kis csitrik hiszik menõnek magukat. 5 év múlva meg csodálkoznak, hogy miért nincs komoly kapcsolatuk és miért akarja mindenki õket csak "arra" használni. Én megválaszolom elõre: Mert pont arra valók! 21/L
Dehogy lesz. Hülye kis [email protected] már most, és az is marad. :) Dehát ma ez a trendi.
tanulj meg írni, és ne ribanckodj 15 évesen, és akkor talán teljes értékû ember leszel.
Ha belemész ribanc vagy. Bár már így, hogy elgondolkozol rajta, így is lehet az vagy.
Persze, mennyél csak bele!:) 29/F
Egy hülye k*rva vagy. Kész
mondd el neki, ha szeret meg fogja érteni
Beszéld meg vele, hogy jelezze mielõtt elmegy és azt is, hogy hova spriccelhet.
Az orális szex nálunk általában elõjátékként szerepel, nem velejárója, hogy elmenjen, sõt :) Megkérheted, hogy jelezze, mielõtt elmenne, tuti meg fogja érteni, miután nincs a szádban kézzel vagy ha elég nagy a cicid, akkor a melleiddel is izgathatod (tudod összenyomod õket, barátod pedig berakja közéjük, nem kell hozzá nagoyn nagy méret)
lol bunkó lennék a juszt se szólnék?:P megnézném a csajom arcát :DD x)
ha mar egyszer szajjal kenyezteted, miert ne ehetned meg a g....et? nem ertem!
3. gratulálok !
A szeretkezéshez agy is kell nem csak egy farok, és egy punci elsõsorban érzelmek, és türelem. Akár milyen vad dolgok történnek az ágyban oda kell figyelni egymásra. Ha Kedvesed tényleg szeret, és odafigyel Rád, akkor semmi baj nem lehet abból, ha ezt említed neki.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:20 reflexbõl beleharapna xD akkor neked is lenne arcod xD

Szerelmes vagyok egy fiúba és nem tudom hogy mit csináljak.. Mivan ha nem jövök be neki? Nem akarok megint csalódni! (a múlt héten szakítottam a barátommal..) Hogy jöjjek össze vele? KÉRLEK SEGÍTSETEK! ! !

Legjobb válasz: Hát ez vele jár. Vagy bejössz neki, vagy nem. Elõszöris, szerintem ne hamarkodj el semmit, ne várj rögtön tõle szerelmet mert ez nem így megy. Ha nem igazán ismeritek egymást akkor csak szép fokozatosan ismerkedjetek. De tényleg keveset tudtunk meg, így nehéz a segítségnyújtés. Esetleg írd le kicsit konkrétabban, térj ki a részletekre, és akkor talán nagyobb segítséget kapsz. Elõre is sok sikert :)

Hát ez vele jár. Vagy bejössz neki, vagy nem. Elõszöris, szerintem ne hamarkodj el semmit, ne várj rögtön tõle szerelmet mert ez nem így megy. Ha nem igazán ismeritek egymást akkor csak szép fokozatosan ismerkedjetek. De tényleg keveset tudtunk meg, így nehéz a segítségnyújtés. Esetleg írd le kicsit konkrétabban, térj ki a részletekre, és akkor talán nagyobb segítséget kapsz. Elõre is sok sikert :)
Én nem értelek, hogy lehetsz szerelmes, ha nem is ismered úgy igazán...fõleg, ha csak most szakítottál a barátoddal... A kérédsre válaszolva pedig észre fogod venni, keresi a társaságod, szemeztek... És le lehet pontozni...de én így gondolom
Kicsit bõvebb történet? szemezés vagy hasonló volt már?
A kérdező hozzászólása: Szerelmes vagyok egy fiúba az osztályomból, órákon általában röhögtett stb. Egyesek szerint flört......nekem mindegy hogy mi de élvezem!!!!!! De mivan ha csak hülyül semmi több??????
Ezt vele tudod tisztázni. Nem kell rögtön lerohanni: hívd el valahova, ahol beszélgetni is lehet, de nem kell folyamatosan (mekdonász, mozi, stb). Ha jön, akkor õ is érdeklõdik.
Nekem is valmi hasónló ügyem van csak a fiú 4 évvel idösebb nálam!De nagyom furcsa tapasztalataim vannak! Õ is érdeklõdik irántam! Mit csináljak???
szerintem a "mozogj!" és egyéb igék E/2 felszólító mód jelen idejû alakjával!
Te se csinálj semmit, aztán talán észhez tér.
ne csinálj semit õ se csinál semmit és nem lesz semmi mitszósz:D
szerintem mondmeg neki h nyalja ki a pinád és akkor tudnifogja!

Szerintetek mit tegyek ha az egyik legjobb fiú barátom megtetszett nekem de nem tudom mit csináljak mert ha elmondanám neki és ő nem így gondolja akkor lehet ez elrontaná a barátságunkat. Mitévő legyek?

Legjobb válasz: Én is át estem ezen elmondtam a lánynak hogy hogyan érzek és õ is így volt vele de mivel annyira jó barátságban voltunk/vagyunk végül közös megeggyezés alapján barátok maradtunk csak és ez mai napig tökéletesen mûködik. 21/F

Én is át estem ezen elmondtam a lánynak hogy hogyan érzek és õ is így volt vele de mivel annyira jó barátságban voltunk/vagyunk végül közös megeggyezés alapján barátok maradtunk csak és ez mai napig tökéletesen mûködik. 21/F
És ez az élet legnagyobb defektje. Fiú-lány barátság nincsen. Nem véletlen. Egyébiránt meg, ugyanazt teszitek barátként, mint párként, csak kiegészítitek. De amúgy is, miért kell ennyire úgy hozzáállni, hogy összejövetelbõl csak rossz sülhet ki?
kedves elõttem szóló: FIÚ-LÁNY BARÁTSÁG VAN! de nagyon ritka..:) de VAN!
Kedvem utánam szóló: Nem, nincsen. Akkor van, ritka esetekben, ha például egyiknek nem tetszik a másik, de jófej, hogy barát legyen, viszont a másik reménykedés miatt megy bele. Avagy mindkettõnek tetszik a másik, de van mindkettõnek párja, és hûek akarnak maradni.
jé érdekes nekem mégis van..:) van barátnõje és nekem is barátom, átszokott járni hozzánk, nincs tesóm és õ helyettesiti be ezt a szerepet ;)

Szemüveges vagyok! És a barátom utálja a szemüvegem, meg egy kicsit oldalasan áll. És azt mondta, hogy, ha vele vagyok ne merjem felvenni a szemüveget. Szerintetek mit csináljak most? Szerinte nem is áll jól a szemüveg rajtam.

Legjobb válasz: Ha rabszolga-típus vagy, akinek mindegy, hogy ki a barátja, akkor vásárolj kontaktlencsét. Ha meg olyan ember vagy, aki tartja magát valamire, akkor közöld a barátoddal, hogy vagy elfogad úgy, ahogy vagy, szemüveggel együtt, vagy kívül tágasabb.

Ha rabszolga-típus vagy, akinek mindegy, hogy ki a barátja, akkor vásárolj kontaktlencsét. Ha meg olyan ember vagy, aki tartja magát valamire, akkor közöld a barátoddal, hogy vagy elfogad úgy, ahogy vagy, szemüveggel együtt, vagy kívül tágasabb.
Hagyd ott õt a fenébe! Aki nem fogad el olyannak, amilyen vagy, az nem szeret igazán! Én is szemüveges vagyok, de mindenki így szeret ahogy vagyok. Kontaktlencsét nem nagyon szeretnék, mert a szemüveg karakteressé teszi az arcomat. :) Állj ki magadért, mert így úgy fog ugráltatni, ahogy épp a kedve diktálja! 23/N
A barátod 11 éves? :D Kb. akkor van ilyen felfogásuk. Mi az, hogy ne merjed felvenni? :D Akkor hagytam volna ott a fenébe.
Talán el kellene gondolkodni a szakításon. Akkor is szemüveges voltál, mikor megismerkedtetek?
Te, kérdezõ, az elsõ válaszoló k*rvajót mondott, tetszik :D
Szerintem dobd a birkát és keress magadnak egy férfit ;)
Lapátra vele! (Mármint nem a szemüveggel...:D)
Egyszerû! Ha nem kellemes érzés neki, akkor ne csináld! Csókolgasd máshol. :-)
A kérdező hozzászólása: de ezaz, hogy kellemes, csak már annyira, hogy majdnem fáj... meg attól fél hogy túl beizgul
ha fáj neki akk hagyjad. bár nem tudom egy nyakpuszin mi fájhat.....
A kérdező hozzászólása: egynél nem is. de pl ha már több van, netán harapás, az fáj neki. illetve nem is fájdalom, inkább valami olyasmi, hogy nagyon-nagyon jó, csak már majdnem fáj... :) de nem igazán értem én se sokszor.
Magyarul fájón izgató. :) Sok ilyen van a pasiknál, talán csináld kevésbé izgatóbban... :) én imádom a barátomnak puszilgatni, és õ is szereti.. de ez nyílván úgy normális, hogy jó, és nem fáj.. én megõrülök tõle, de ha õ is hosszabb ideig csinálja, lehet, hogy nekem is fáj egy picit :S talán ez olyan mmint a bilincs, meg a többi... a kínzás. :) A barátodnak lehet, h már ez is a kínzáshoz hasonló... pozitív értelembe de mégis... csináld óvatosabban és nem annyira izgatóan.

Mit csináljak akkor ha van egy nagyon jó fiu barátom és mind ketten érzünk egymás íránt valamit és már "járunk" is. De én ha esetleg szakítanánk akkor nem szeretnék vele elenség lenni?

Legjobb válasz: Jártam így fiatalabb koromban és nagyon megbántam. Aki csak barát, hiába lelkitárs, nem fog olyan kapcsolatot nyújtani, mintha szerelmes lennél. Nem kellett volna belemenni fõleg fiatalon, mikor nem csak az számít, hogy harmóniában éljetek. Ebbõl csak akkor jössz ki jól, ha õ szakít vagy õ sem szerelmes beléd és békében ki tudtok egyezni. Egyéb esetben jogos a felháborodása, hogy miért nem elõbb gondolkoztál.

Jártam így fiatalabb koromban és nagyon megbántam. Aki csak barát, hiába lelkitárs, nem fog olyan kapcsolatot nyújtani, mintha szerelmes lennél. Nem kellett volna belemenni fõleg fiatalon, mikor nem csak az számít, hogy harmóniában éljetek. Ebbõl csak akkor jössz ki jól, ha õ szakít vagy õ sem szerelmes beléd és békében ki tudtok egyezni. Egyéb esetben jogos a felháborodása, hogy miért nem elõbb gondolkoztál.
Egyszerû: ne bántsd meg. Egy szakítás is lehet elegáns. (pl.: szakításnál ne másik srácra hivatkozz, hogy az jobban bejön, de még nem volt semmi. S ha lehet, ne járj már másnak valakivel a szakítás után. Az rosszul esik.)
Elõzõ vagyok: másnak = mással
Szerintem ennél nincs is jobb dolog mint hogy a párod jó barátod is. Nekem még sajnos nem volt ilyenben részem. A csajokkal nehéz közös témát találni. De biztos velem van a baj.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm szépen mindenkinke a jóó tanácsokat..:D énnn 1000% h. nem fogok szakítani vele.. ugy hogy .. nagyfon bizok benne h. ha ESETLEG ö zakit akkor utána alapossabban meg fogom gondolni .. h. meg éri-e egy szinte kiválló barátságot szerelembe folytani...:D

Mit csináljak a barátommal ha nem kívánja a szexet, nem áll fel neki? (több lent)

Nagyon ritkán szexelünk mert egyszerûen nem bírja. Ha feláll neki és elmegy akkor onnan fel sem áll neki napokig illetve ha nagynehezen feláll hamar belankad vagy nem bir elmenni... Kivel van a baj?

Legjobb válasz: Vele, el kellene mennie kivizsgáltatni magát egy urológussal. Ha nem talál semmit akkor pszichés a gond.

Vele, el kellene mennie kivizsgáltatni magát egy urológussal. Ha nem talál semmit akkor pszichés a gond.
Használd az enyémet
Vagy van benne egy hajlam a homoszexualitásra. Sokan vannak így, titokban férfiakkal élik ki a vágyukat, s tartanak mellette barátnõt, a látszat kedvéért. Emellett tényleg lehet pszichés, vagy eü. ok is a háttérben.
Ha nem maszturbál, akkor nem ismeri magát, és az is baj. 36F
akkor simán peched van kifogtál egy fatököt
Irány a doki, ha nem talál semmit akkot neked kell megnövelned az önbizalmát. Vagy fordítva, de mindenképpen lépjetek. 36F
A kérdező hozzászólása: nem dohányzik, nem iszik, és nemmondanám annyira stresszesnek az életét :/ ráadásul magának sem oldja meg a dolgot, nem maszturbál soha :s
Semmi baj sincs senkivel es megis. Eloszor is valoszinuleg nem vagytok lepedoakrobatak. Az is valoszinu, hogy nem igen beszelgettek ilyen dolgokrol, meg, hogy kiben mi van legbelul. Siman elkepzelheto, hogy nincs koztetek mar egyforman vonzalom. Sok minden okozhat ilyen tuneteket, de elsosorban magatok kell megoldjatok. Amugy valaha volt jo a szex koztetek? Ha igen, innen mar ki lehet indulni. Mi valtozott meg, mitol valtozott me? Csak Ti tudhatjatok.
Vagy a szerkezettel, vagy a szokásokkal. Ha ritkán találkoztok, valószínûleg magának oldja meg a dolgot - az ugyanúgy csökkenti az állóképességet. Az se mindegy, milyen életmódot él. A dohányzás vagy a gyakori bulizás/alkohol szintúgy rossz hatással lehet rá. A fizikai munka, stressz, kimerültség szintén pontenciacsökkentõ. Ha ezek egyike sem igaz, akkor lehet, érdemes felkeresni egy dokit, lehet cukorbetegség, vérnyomásprobléma.
Durva, de szerintem homoszexuális!
Szilvás buktát mert azt szeretem. HAHA
Próbáld elhívni programokra, vagy randizni. Hasonló gondom van most és megöl a dolog :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!