Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak barátommal, ha (321 db)

szerintem a "mozogj!" és egyéb igék E/2 felszólító mód jelen idejû alakjával!
Te se csinálj semmit, aztán talán észhez tér.
ne csinálj semit õ se csinál semmit és nem lesz semmi mitszósz:D
szerintem mondmeg neki h nyalja ki a pinád és akkor tudnifogja!

Mit tegyek, hogy értelemmel töltsem meg az életemet? 40 éves nőként se családom, se gyerekem, se baráti társaságom. Mit csináljak, hogy ha kb.10 év múlva visszanézek, akkor büszke leszek az életemre? Ki, mit javasol?

Legjobb válasz: 1. Keress valami hobbit, ami akár kicsivel több is mint hobbi. Magyarán keress valami életcélt. (A munka, a család, a karrier nem valódi életcélok. Részben azért mert csak eszközök, részben azért, mert nem emberhez méltó nagyságú célok.) 2. Keress barátokat. Ha hobbid van, akkor biztosan találsz olyan embereket, akik ugyanazt csinálják, mint te. Vagy járj el ilyen-olyan kulturális programokra, ami valóban szimpatikus a számodra és közösséget teremt. (Pl. elõadások, stb…)

1. Keress valami hobbit, ami akár kicsivel több is mint hobbi. Magyarán keress valami életcélt. (A munka, a család, a karrier nem valódi életcélok. Részben azért mert csak eszközök, részben azért, mert nem emberhez méltó nagyságú célok.) 2. Keress barátokat. Ha hobbid van, akkor biztosan találsz olyan embereket, akik ugyanazt csinálják, mint te. Vagy járj el ilyen-olyan kulturális programokra, ami valóban szimpatikus a számodra és közösséget teremt. (Pl. elõadások, stb…)
Szerintem ha az anyagiiak engedik akkor segíts a beteg gyerekeken akik rászorulnak, De ha nincs is olyan sok pénzed vigyél apró örömöt szerencsétlen kis életükbe. Nekem ez nagy álmom bár még csak 17 éves vagyok és lehet viccesnek tûnik a naivitásom. :)
Utazz!!! Én ha a helyedben lennék eladnám mindenem. És csak mennék. 1 hátizsáknyi cuccal. Tulajdonképpen 40 évet a sutba dobhatsz, de a következõ 2-5-10-20 éved annyira izgalmas lehet amennyire csak szeretnéd. Alkalmi munkákat bárhol a világon találhatsz. Rengeteg ember megél az utazásai során, akkor neked is sikerül.
Ne arra hajts, hogy büszke legyél az életedre! Egyszerûen éld úgy, hogy jól érezd magad a bõrödben. Nem tudom, mennyire vagy antiszociális, de ha tényleg nincsen családod, barátaid, akkor komoly gondok lehetnek. Nyílj meg a világnak! Még nem késõ megtalálni életed párját. És KOMOLYAN mondom, nem késõ még a gyerekvállalás sem.
Keress egy férfit, és menj hozzá feleségül, szülj neki gyerekeket!Csak ennyi az egész:)
Elõször barátokat kell keresni :( tudom hogy nehéz, ez nekem már 35 éves férfiként is az.. szerintem testmozgás (pl. kirándulás) közben lehet a legjobban ismeretségeket kötni, de bármilyen hobbi jó lehet erre.
Kerner Tibor: Az öt év csodája :-) Olvass célállításról, önszervezésrõl pár könyvet, és közben rájössz majd, mi is a feladatod, célod ezen a bolygón :-) Sok sikert!

Mit csináljak? Szeretném ha barátok maradnánk, és csak barátok.16/l

Szóval a majdnem volt barátomnak most van egy barátnője, és sokszor vagyunk úgy, hogy ő kintvan a barátnőjével én meg haverokkal. És igazából végig engem bámul.. megcsókolja a csajt utána engem néz meg mindig. Ezt már nehéz nem észrevenni, és körülöttem is mindenki észrevette.. Tudni kell, hogy a fiú körülbelül fűvel fával megcsalja a barátnőjét, de ez még friss kapcsolat, és nem tudja a barátnője. A lényeg pedig, hogy én még szeretem kicsit.. és furcsán jön le nekem, hogy NEKEM íkálja azt, hogy ő kíván engem stb. mikor tudja, hogy amúgy se mennék bele.. és nem a barátnőjének írkálja, mikor meg mondom neki, hogy majd a barátnőddel, akkor egyből tereli a szót, meg megharagszik. Én azt szeretném ha engem kihagyna már a nő ügyeiből, mert nem akarom, hogy ezért legyen mindennap rossz kedvem, és már egyébként se járnék a sráccal, de viszont jóbarátom lehetne, csak neki nincsennek lány barátai mert mindegyikkel kavar. Akkor én felejtsem is el teljesen vagy mit mondjak neki?:S

Legjobb válasz: Egyszerû. Tiltsd le fb-on. Töröld a számát, és tiltsd le. És ha szembejön veled, menj el mellette köszönés nélkül. Ez egy féreg. Én a helyedben odamennék a csajhoz elõtte, és megmutatnám, miket írt nekem.

Egyszerû. Tiltsd le fb-on. Töröld a számát, és tiltsd le. És ha szembejön veled, menj el mellette köszönés nélkül. Ez egy féreg. Én a helyedben odamennék a csajhoz elõtte, és megmutatnám, miket írt nekem.
ugye te sem gondolod komolyan h barátok lesztek? ne mondj neki semmit, majd kialakulnak a dolgok

Szerintetek mit tegyek ha az egyik legjobb fiú barátom megtetszett nekem de nem tudom mit csináljak mert ha elmondanám neki és ő nem így gondolja akkor lehet ez elrontaná a barátságunkat. Mitévő legyek?

Legjobb válasz: Én is át estem ezen elmondtam a lánynak hogy hogyan érzek és õ is így volt vele de mivel annyira jó barátságban voltunk/vagyunk végül közös megeggyezés alapján barátok maradtunk csak és ez mai napig tökéletesen mûködik. 21/F

Én is át estem ezen elmondtam a lánynak hogy hogyan érzek és õ is így volt vele de mivel annyira jó barátságban voltunk/vagyunk végül közös megeggyezés alapján barátok maradtunk csak és ez mai napig tökéletesen mûködik. 21/F
És ez az élet legnagyobb defektje. Fiú-lány barátság nincsen. Nem véletlen. Egyébiránt meg, ugyanazt teszitek barátként, mint párként, csak kiegészítitek. De amúgy is, miért kell ennyire úgy hozzáállni, hogy összejövetelbõl csak rossz sülhet ki?
kedves elõttem szóló: FIÚ-LÁNY BARÁTSÁG VAN! de nagyon ritka..:) de VAN!
Kedvem utánam szóló: Nem, nincsen. Akkor van, ritka esetekben, ha például egyiknek nem tetszik a másik, de jófej, hogy barát legyen, viszont a másik reménykedés miatt megy bele. Avagy mindkettõnek tetszik a másik, de van mindkettõnek párja, és hûek akarnak maradni.
jé érdekes nekem mégis van..:) van barátnõje és nekem is barátom, átszokott járni hozzánk, nincs tesóm és õ helyettesiti be ezt a szerepet ;)

Mit csináljak akkor ha van egy nagyon jó fiu barátom és mind ketten érzünk egymás íránt valamit és már "járunk" is. De én ha esetleg szakítanánk akkor nem szeretnék vele elenség lenni?

Legjobb válasz: Jártam így fiatalabb koromban és nagyon megbántam. Aki csak barát, hiába lelkitárs, nem fog olyan kapcsolatot nyújtani, mintha szerelmes lennél. Nem kellett volna belemenni fõleg fiatalon, mikor nem csak az számít, hogy harmóniában éljetek. Ebbõl csak akkor jössz ki jól, ha õ szakít vagy õ sem szerelmes beléd és békében ki tudtok egyezni. Egyéb esetben jogos a felháborodása, hogy miért nem elõbb gondolkoztál.

Jártam így fiatalabb koromban és nagyon megbántam. Aki csak barát, hiába lelkitárs, nem fog olyan kapcsolatot nyújtani, mintha szerelmes lennél. Nem kellett volna belemenni fõleg fiatalon, mikor nem csak az számít, hogy harmóniában éljetek. Ebbõl csak akkor jössz ki jól, ha õ szakít vagy õ sem szerelmes beléd és békében ki tudtok egyezni. Egyéb esetben jogos a felháborodása, hogy miért nem elõbb gondolkoztál.
Egyszerû: ne bántsd meg. Egy szakítás is lehet elegáns. (pl.: szakításnál ne másik srácra hivatkozz, hogy az jobban bejön, de még nem volt semmi. S ha lehet, ne járj már másnak valakivel a szakítás után. Az rosszul esik.)
Elõzõ vagyok: másnak = mással
Szerintem ennél nincs is jobb dolog mint hogy a párod jó barátod is. Nekem még sajnos nem volt ilyenben részem. A csajokkal nehéz közös témát találni. De biztos velem van a baj.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm szépen mindenkinke a jóó tanácsokat..:D énnn 1000% h. nem fogok szakítani vele.. ugy hogy .. nagyfon bizok benne h. ha ESETLEG ö zakit akkor utána alapossabban meg fogom gondolni .. h. meg éri-e egy szinte kiválló barátságot szerelembe folytani...:D

Menjek bele? Nagyon tetszik. Igaz megmondta mit akar de akkor sem tudom mit csinaljak. Felek ha nem fekszek le vele elveszitem ugy mint ismerost/baratot/hawert.

van egy fiu akit mar tavaj ota ismerek es joban vagyunk megkerdezte h nem akar vele lefekudni,nekem nagyon tetszik de van csaja mi csak ugy jo haveerok vagyunk.menjek bele?15L

Legjobb válasz: Nehogy belemenny! Van csaja is. Nem vagy a k****ja! Nem tudom mennyire gondolhatta ezt komolyan, ha csak haverok vagytok. Ha jarnatok az mas lenne, de igy...ne menny bele mert csak kihasznal. L17

Nehogy belemenny! Van csaja is. Nem vagy a k****ja! Nem tudom mennyire gondolhatta ezt komolyan, ha csak haverok vagytok. Ha jarnatok az mas lenne, de igy...ne menny bele mert csak kihasznal. L17
Az ilyen embert elveszíteni nem is olyan nagy veszteség.. :P Amúgy nem értem 15 évesen egyáltalán hogy gondolkodhatsz el ezen.. Semmit nem jelent az ma már, hogy kinek adja oda magát egy nõ (illetve lány, mert nõ még nem vagy). És ha olyan nagy lenne a szerelem, akkor bár nem pártolnám, de azért megérteném, hogy le akarsz Vele feküdni. Így viszont, komolyan nem értem. Én 21 éves vagyok, szóval nem vagyok én sem idõs, de amikor én 15 voltam, az volt megszólva a lányok között, aki ebben a korosztályban már nem volt szûz. Szomorú, hogy ma az ilyen kis csitrik hiszik menõnek magukat. 5 év múlva meg csodálkoznak, hogy miért nincs komoly kapcsolatuk és miért akarja mindenki õket csak "arra" használni. Én megválaszolom elõre: Mert pont arra valók! 21/L
Dehogy lesz. Hülye kis [email protected] már most, és az is marad. :) Dehát ma ez a trendi.
tanulj meg írni, és ne ribanckodj 15 évesen, és akkor talán teljes értékû ember leszel.
Ha belemész ribanc vagy. Bár már így, hogy elgondolkozol rajta, így is lehet az vagy.
Persze, mennyél csak bele!:) 29/F
Egy hülye k*rva vagy. Kész

Normális, hogy a barátom mindig más program után alakítja a mi közös programjainkat? Mit csináljak? :/Örülnék, ha válaszolnátok.

Egyre többször veszem észre azt,hogy mindig más alkalomhoz/programhoz igazítja a mi találkáinkat is.Mindig más az elsõ,sosem az van,hogy akkor mi leszögeztünk egy dátumot és ahhoz tartsa magát.

Legjobb válasz: A párod szerintem elég gyökér arc lehet.

A párod szerintem elég gyökér arc lehet.
beszélj vele, nincs más
nem egy figyelmes típus beszélj vele, ha nem változik akkor gondolkodj el a kapcsolatotokon
A kérdező hozzászólása: próbáltam, de tagadja, hogy fontosabbak lennének azok a programok...vagy azt mondja, hogy örüljek, hogy egyáltalán megyünk, vagy hogy akkor meg sem ígér többet semmit és akkor nem lesz ez. Ez meg milyen már? Sosem fog tervezni velem? Mire elintéztem itthon, hogy mehessek az nap, rájön, hogy õ késõig lesz fent elõzõ este és nem tud majd felkelni?-.-
A kérdező hozzászólása: de már nem is tudom, mit és hogy mondjak neki. Ha simán elmondom, hogy én ezt így látom, akkor csak annyi a válasza. Nem tudom, hogy hogy lenne hatásos...
mondd el neki, ha szeret meg fogja érteni
Beszéld meg vele, hogy jelezze mielõtt elmegy és azt is, hogy hova spriccelhet.
Az orális szex nálunk általában elõjátékként szerepel, nem velejárója, hogy elmenjen, sõt :) Megkérheted, hogy jelezze, mielõtt elmenne, tuti meg fogja érteni, miután nincs a szádban kézzel vagy ha elég nagy a cicid, akkor a melleiddel is izgathatod (tudod összenyomod õket, barátod pedig berakja közéjük, nem kell hozzá nagoyn nagy méret)
lol bunkó lennék a juszt se szólnék?:P megnézném a csajom arcát :DD x)
ha mar egyszer szajjal kenyezteted, miert ne ehetned meg a g....et? nem ertem!
3. gratulálok !
A szeretkezéshez agy is kell nem csak egy farok, és egy punci elsõsorban érzelmek, és türelem. Akár milyen vad dolgok történnek az ágyban oda kell figyelni egymásra. Ha Kedvesed tényleg szeret, és odafigyel Rád, akkor semmi baj nem lehet abból, ha ezt említed neki.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:20 reflexbõl beleharapna xD akkor neked is lenne arcod xD

Mit csinalj akkor ha 13 evesen baratra vagysz? Mit tegyek? HELP!

Nem ertem...MI EZ A FIUKNAL?? Most hetvegen egy elegge fura hetvegem volt mivel h en eddig kis termetem miatt (es nem is vagyok az a bombazo)a fiukat megis erdekeltem...egy jo baratnomnek az expasija akit mar utal ,nekem csapdosta a seggem szorakozott azon h epp azon a hetvegen nem hordok melltartot, nezett be a bluzomba es raadasul huzott be a foldszinti ablakon ugyancsak a hatsomtol...majd hetfo este megegyeztunk h olyanok vagyunk egymasnak mint a tesok...akkor mi volt ez a hetvege?? ZAVARODOTT VAGYOK...mivel nekem egy pasim se volt eddig...mi ez?? 13/L

Legjobb válasz: Szerintem nem kamu, nincs benn semmi hihetetlen. Annyi az egész hogy nagyon tetszel a fiúnak, és nem számít mit beszéltetek meg, nem tudja megállni hogy ne csapdossa a feneked.

Szerintem nem kamu, nincs benn semmi hihetetlen. Annyi az egész hogy nagyon tetszel a fiúnak, és nem számít mit beszéltetek meg, nem tudja megállni hogy ne csapdossa a feneked.
Mit csinálnál? Lehet barátod csak korodnak megfelelõ dolgokat illene csinálni. Együtt sétálni, max megfogni egymás kezéd, de még a segged nem kéne hagyni fogdosni.
Hát.. Én a fiú helyében, ha kellõen hamvas a bõröd, jók a melleid, akkor a bõrrudammal hagynálak nyalókázni!! 85 éves vok, Békéscsabai, Farkas utcai Öregek Otthona, Mattheus papa.
"épp azon a hétvégén nem hordok melltartót"... "nekem csapdosta a seggem"... nevetséges.
Az, hogy jelentem a moderátornak, mert kamu a kérdés.
az elõzõ hazudik én voltam ;)
Én voltam. ;)
te jó isten... de egy kis r*banc vagy-.-""" ennyire be akarsz számolni a mellméretedrõl másoknak?? te figyelj, ki nem sz*rja le?? de így már teljesen világos, hogy miért fogdosott az a srác. mert úgy viselkedtél, hogy tudta, megteheti ezt veled, minden további következmény nélkül, mert úgyis hagyni fogod. gratulálok...
A kérdező hozzászólása: es aki a mellmeretemrol erdeklodott az jelentkezzen
A kérdező hozzászólása: koszonom a tanacsokat
Mindketten voltunk. ;) Vagy már hárman? ;)
hallod nem kevés pedofil van ebben az országban. És hallottam ismerõstõl h barátkozásnak indult a dolog és késõbb betegessé vált. Sztem ne mutogasd magad senkinek és ne számolj be ilyenekrõl mert könnyen lehet h suli után elkapnak, és kampó. Nem hallgatod a híreket mi? Nem kevés fiatal lányt erõszakolnak meg úgy h sztem FÕKÉPP 13 ÉVESEN ne kellessd magad a fiúknak.Mert megszívod. és igen érthetõ a dolog ahogy azt írták...grat
Én lennék a barátod szívesen ;) De ha nem akkor kend be a nuncust nutellával, és szolj Morzsinak:)
A kérdező hozzászólása: nem mutogatom magam te jo eg!!! foggal korommel vedekeztem!!!
Eggyetértek az elsõvel MODERÁTORT!
Csinálj egy képet csak a melleidrõl, és mutasd meg, oksi?
A kérdező hozzászólása: az hogyne. jah es ez a kerdes nem KAMU!!!
De komolyan. Úgysem fog senki megismerni, és érdeklõdõ fickó vagyok. :)
"hagyd az utolsó hozzászólót mert kretéééén. ne hordj még melltartót mert akkor gyengül el" Te vagy a kretén, ráadásul idióta is. "A melltartó feladata az, hogy a mellet a helyén és egyensúlyba tartsa mozgás esetén , ami a mell szöveteinek kisebb szétválását eredményezheti, és emiatt a mell idõ elõtt megereszkedhet." http://www.femina.hu/szepseg/melltarto_kerdese http://www.femina.hu/szepseg/melltarto_kerdese
A kérdező hozzászólása: a focimmel keltem fel az erdeklodest :D utana jon az unalmas resz :)
ha annyira nem tetszett, miért hagytad? miért nem mondtad neki, hogy "öreg, hagyd már abba"? persze, hogy csinálta, hogyha hagyod, ki ne csinálta volna... nem hagyod, hogy csapkodják a fenekedet, és nem lesz ilyen probléma (és nem fogsz úgy tûnni, mint egy kezdõ k*rva, és szerintem ez sem hátrány). amúgy meg nyilván tetszettél a fiúnak... meg nem értem, mi az összefüggés a fõ kérdésed meg az alatta lévõ magyarázat között...
hát ha 16-17 éves akkor tuti csak ki akar használni ha meg 13-14 akkor meg úgyis dobod fél év egy hónap mulva egy 16-17 évesért aki majd szépen kihasznál én is így jártam úgyhogy hanyagolom ezt a randizás dolgot még 3-4 évig inkább 14/f
A kérdező hozzászólása: szerintetek nekem tettszett?? miert tettszett volna?? nem vagytam ilyenre...es raadasul nem szeretek melltartot hordani es kesz!!!
Pedig jobb ha hordasz mert késõbb megereszkednek a melleid és a hasadra fognak rálógni. Ez pedig undorító. Inkább hordj melltartót.
hagyd az utolsó hozzászólót mert kretéééén. ne hordj még melltartót mert akkor gyengül el. na. szerintem ostoba kisgyerek, ne is törõdj vele, de lehet hogy tetszettél neki :S
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszokat...azert meg parat meghallgatok
milyen a melled?
A kérdező hozzászólása: miert??
Csak érdekel.. :P
A kérdező hozzászólása: inkabb probalj meg segiteni :P
Egy kis camozásért mindent. ;)
A kérdező hozzászólása: mindjart kuldok egy kepet magamrol jo?? :P
A kérdező hozzászólása: de most tenleg nincs kedvem hulyulni
Oké, küldj, bátran. ;):P
sztem ha fickók irogatnak ne foglalkozz velük.de komolyan ki tudja mennyi pedo van ezen az oldalon, és egyáltalán!

Mit csináljon hogy ha mindketten szüzek? és a barátja is félénk:S

a barátn?m és pasija szüzek és eggyütt akarják elveszteni.(10 hónapja eggyüttés még petting sem:S) de a barátn?m fél, hogy bénázni fognak. esetleg valaki olyan akinek az els?nél a párja is sz?z volt mesélne?:Dráadásul állítólaga pasija is félénk h tudna ezen segíteni?

Legjobb válasz: Nem kell, hogy rögtön durr bele legyen. Így az elsõ nem lesz valami felemelõ élmény. Ezt meg kell tanulni, hogy mi jó a másiknak és magadnak. Ehhez pedig az út: sok-sok petting, és kommunikáció.

Nem kell, hogy rögtön durr bele legyen. Így az elsõ nem lesz valami felemelõ élmény. Ezt meg kell tanulni, hogy mi jó a másiknak és magadnak. Ehhez pedig az út: sok-sok petting, és kommunikáció.
A párom is szûz volt. Elõtte több, mint fél évig csak petting volt: felfedeztük egymás testét, hogy kinek mi a jó, mitõl izgul fel, mi esik jól neki, mire vágyik. Enélkül belekezdeni a közösülésbe jó nagy hülyeség, és nem is fog jól esni, fõleg a lánynak. A szex nem megy magától, meg kell tanulni, és nagyrészt nem közösülésbõl áll, hanem elõjátékból. Ha már nagyon jól megy nekik az elõjáték, akkor foglalkozhatnak a közösülés gondolatával, addig eszükbe se jusson. Ha félénk a pasija, akkor ráfaragott, mert késõbb se lesz férfi a talpán, amikor ki kell állni valamiért, az igazáért pl, vagy tenni kell bármit, ami nincs összefüggésben a szexszel. A férfi legyen férfi, nem pedig nyúl. Az ember nem viselkedik kétféleképp, hanem csak egyféle személyisége van: amilyen az ágyon kívül, olyan lesz az ágyban is. Nem sok jót jósolok a barátnõdnek, ezzel a félénk pasival. Õ sajnos nem tud ezen segíteni, csak a pasija, ha végre összeszedi és megemberli magát. De nem szokták, az a tapasztalatom.
Jó sok peting kell ahoz hogy kiismerjék egymást.Kinek mi a jó.És ha mégis úgy döntenek hogy szeretkezésre kerül a sor akkor a fiú ne spóroljon az elõjátékkal.Nagyon fontos ezt tapasztalatból mondom.:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!