Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak arcommal, ha (19 db)

Mit csináljak ilyen esetben? A problémám az hogy nagyon brutálisan néz ki az arcom. Ha ideges vagyok vagy ha tükör van elöttem akkor elkezdem nyomkodni és elborul az agyam. Addig nyomkodom ameddig vörös nem lesz másnap meg az egész fejem tiszta seb.

Olyankor meg kaparom.Ezt az egészet szinte tudtomon kivül csinálom.. És nem bírom abbahagyni .. Mi a teend? ilyenkor ?: ( B?rgyógyászra kozmetikusra nincsen pénzem.. : (

Legjobb válasz: A bõrgyógyászhoz nem kell pénz. (Max akkor, ha kiír valamit az arcodra, de ha elmondod neki, hogy mi a szitu anyagilag, akkor gyógyszertári krémet/ olyan készítményt fog felírni, amit a gyógyszertárban kevernek ki neked, és az egybõl sokkal olcsóbb).

A bõrgyógyászhoz nem kell pénz. (Max akkor, ha kiír valamit az arcodra, de ha elmondod neki, hogy mi a szitu anyagilag, akkor gyógyszertári krémet/ olyan készítményt fog felírni, amit a gyógyszertárban kevernek ki neked, és az egybõl sokkal olcsóbb).
Le kell szoktatnod róla magad tudatosan! Egy idõben én a karomon csináltam unalomból, hogy nyomkodtam a miteszereket, amik amúgy nem is látszódtak. Ha nem nyomkodnád az arcod, lehet hogy helyre jönne szépen. Találj vmi mást amivel lekötöd magad. Ez egyfajta kényszercselekvés. Mihelyt elkezded nyomkodni, fogj bele vmi másba. A bõrgyógyász meg néha nagyon olcsó krémeket, szereket szokott felírni. Fõleg, ha külön megkéred, hogy olcsó, de hatásos dolgot írjon.
én naturland termékcsaládnak használom az arcszeszét, nekem nagyon bevállt, jobban, mint eddig bármi. nem minden gyógyszertárban lehet kapni, és olyan 600 forint körül van, nem kell hozzá recept sem

A barátnőm nem szereti ha az arcára élvezek, de nekem meg ez szinte a kedvencem, mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha szereted a barátnõd, akkor értsd meg õt. Te hogy éreznéd magad, ha összekennék az arcod spermával? Ha viszont ez a kapcsolat nem olyan fontos neked, akkor keress másik lányt, aki ezt szereti.

Ha szereted a barátnõd, akkor értsd meg õt. Te hogy éreznéd magad, ha összekennék az arcod spermával? Ha viszont ez a kapcsolat nem olyan fontos neked, akkor keress másik lányt, aki ezt szereti.
Szerintem is, ha szereted, nem csinálod vele. Mondhatnám, hogyha szeret, megteszi... De ez ebben az esetben szerintem nem igaz... A lányok nem szeretik úgy érezni magukat a szerelmükkel, mintha egy pornófilmbeli kurvák lennének...
Sok nõnek ez nagyon megalázó tud ám lenni. Légy vele nagyon-nagyon gyengéd, hogy érezze mennyire szereted, és akkor talán...De ha mégsem, akkor ne erõltesd ha szereted a kedvesed. Nem ér az annyit. Másképpen is nagyon élvezetes tud lenni a szeretkezés fináléja.:)
Mélyen együttérzek a barátnõddel! 13 éve vagyok együtt a párommal, ebbõl 10 év házasság. Sokáig az orális szexnél nem akartam hogy a számban végezzen, mert féltem hogy az arcomra kerül. Miután ezt megbeszéltük, hogy az arcomra vigyáz, nincs baj az orális szexel. De a mai napig tudom, he csak egyszer az arcomra élvezne, lehánynám. Már bocsi. Én pl. annyira undorítónak tartom azt a dolgot, hogy pornófilmnél ha sejthetõ hogy az lesz a vég, inkább becsukom a szemem. És ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem a párom. Csak ez engem rettenetesen undirít. Szegény barátnõd is így lehet vele. Szerintem ez már kicsit szadisztikus kínzás, ha tudod hogy utálja, mégis elvárod tõle. Én az elsõ ilyen eset után szakítottam volna, mert egyszerûen többé nem tudtam volna bízni benne. Tudod mit: Ha szereted azt a lányt, akkor megelégszel a szex többi lehetõségével. A csaj helyében én meg tõled várnék el valamit, amit legalább annyira utálsz!
Nekem sosem volt problémám az orális szexszel. Szívesen csinálom, és hagyom, hogy a párom a számban menjen el. De az arcom az tabu! Ezt nagyon kevés nõ viseli el, még kevesebb élvezi. Beszélj errõl a pároddal, mondd el, hogy szereted, és ha úgy is nemet mond, akkor ezt el kell fogadnom. Nem akarja úgy érezni, mintha egy pornófilmbe csöppent volna.
Csak gondolj bele, hogy neked hogy esne! Gusztustalan vagy!
keress olyan barátnõt aki ezt élvezi.
Ez egy nõnek a leg megalázóbb!Én lenyelem, meg minden de az arcom áááá....tényleg neked hogy esne???Nem jó dolog ám hidd el....
Szerintem is gusztustalan, a lenyeléssel semmi bajom de ne az arcomra.Az tényleg nnagyon pornos és megalázó.Ha szereted fogadd el hogy õ ezt nem szeretné.
ha szertne megtenné(pedig én lány vagyok!!)!!!!! mondd hogy úgy szeretnél ráélvezni a gyönyörû arcára, mert az neked mégnagyobb élvezetet okozna, és õ is kérhet bármit :)
jajj, az elõzõ válaszoló vagyok, hát most látom miylen hüyleségeket válaszolnak elõtõ emberek, hogy gusztustalkan vagy meg iylenek, jajj, ez nem igaz, ízlések és pofonok. taláén egyszer ne szólj neki csak lõdd arcon.(az elõzõ válaszolók prûd nõ voltak) :)
Szerintem ha nem olyan beállítottságú akkor ne erõltesd.Van ilyen ismerõsöm aki szeret úgy viselkedni, mmintha a pornófilmbõl lépett volna ki, de mivel az élettársa nem olyan beállítottságú, ezért folyton csalja olyanokkal akik eljátszák a szerepüket és hagyják magukat megalázni.Persze õt is meglehetett fogni, de bele kellett menni a játékba.És életében elõször igazán akkor volt szerelmes kb.30évesen.A lényeg szerintem ha nem kapod meg amit akarsz elõbb-utóbb máshol keresed, ahol megkapod.És nem jelenti, hogy a barátnõd nem szeret csak ez neki kényelmetlen.Vagy gusztustalannak tartja.Nem tudok segíteni, talán kezd lejjebb és élvezz a mellére.
Nem prûdség kérdése, ha valaki nem szereti hogyha az arcára élveznek, akkor nem szabad erõltetni. Te így is úgyis élvezni fogod, akárhova megy, nem?:) Ha szeret megteszi... szerintem ez nem igaz. Attól még ugyanúgy szeretheti valaki a párját, hogyha nem engedi hogy az arcára élvezzenek. Engem ugyan nem zavarna, ha a párom ezt tenné(még nem volt ilyen) de megértem azokat akik megalázónak érzik, hisz mindenki máshogy van ezzel.
élvezz
Figyelj, ha nem szereti ha az arcara elvezel, akkor ne elvezz az arcara, ilyen egyszeru. Ha nem birod ki, keress olyat, aki szereti.

Mit csináljak ha az arcom tele van mitesszerrel és pattanással?

Már mindenféle kéncet kipróbáltam de egyik sem hozott túl nagy változást . Ha tudnátok ajánlani valamit vagy esetleg valamilyen tapasztalatotokat megosztanátok velem annak örülnák . 13/L

Legjobb válasz: Menj el kozmetikushoz! Ha az se jó, és még pár év múlva is fennáll a probléma, akkor bõrgyógyász. Van egy fiú barátom, ez volt a problémája még huszonévesen is, és a bõrdoki csodákat tett vele. Azóta nagyon szép az arca.

Menj el kozmetikushoz! Ha az se jó, és még pár év múlva is fennáll a probléma, akkor bõrgyógyász. Van egy fiú barátom, ez volt a problémája még huszonévesen is, és a bõrdoki csodákat tett vele. Azóta nagyon szép az arca.
Járj rendszeresen kozmetikushoz, õ majd ajánl a te bõrtípusodnak megfelelõ arcápolókat, ne magadtól vásárolgass össze mindent, mert árthatsz a bõrödnek, és rosszabb lesz, mint most. És a legfontosabb, hogy ne nyomkodd az arcod!
Fiatal vagy még a sok termékhez, kozmetikus.Tõle kérhetsz is akár.
Igen. Mellé ajánlok némi agyvitamint és kevesebb füvezést.
Próbáld meg. Elsõként általában az arcon látszik meg a fogyás.
hát baromira nem, söt javába utoljára láccik az ember arcán ha fogyott.. én is voltam 75, majd lettem 58 kg, alig volt különbség az arcomban..ami tud csinálni vele valamit (arcon nem tokán) a sok rágózás vagy az éneklés az nagyon dolgoztatja.

Lányok mit csináljak ha nagyon lányos és gyerekes az arcom?

Túlságosan gyerekes és n?ies az arcom......de ne 1 ilyen emos, partibu.zi kis köcsögöt képzeljetek el. Normálisan öltözködöm a hajam a vállamig ér, de mindig összefogom hátul. Sajnos azt vettem észre, hogy a mai lányoknak nem jön be ez a arc. Nem tehetek róla anyám arcát örököltem és tényleg lányos ráadásul gyerekes, mindezek mellé társul az, hogy az arcom 2 oldala piros......kb mint piroskájé a piroska és farkasból.(ne röhögj!!!!!!) Nem vagyok kiélt még soha nem volt barátn?m, így hát olyan......genyóság, hogy nem jövök be a lányoknak. szerintetek várjak míg találok 1 olyan lányt akinek megtetszem? Diskoba nem járok...... Ja és nagyon rideg és visszafogott vagyok......kb ennyi. Nem vagyok szép, csak lányos és gyerekes az arcom...... UI: NEM KÜLDÖK KÉPET!!!!!! 1?/F

Legjobb válasz: egy hatalmas heg ami az egész arcodat keresztbe átszeli biztos megoldaná hogy ne legyen lányos.

egy hatalmas heg ami az egész arcodat keresztbe átszeli biztos megoldaná hogy ne legyen lányos.
19:37: kim ondta h ezt kell csinálni? én külsõt mondtam. egy fasza haj és kész. de sztem a kérdezõ nem akar lépni csak sopánkodik. akkor viszont nem lesz csaja mert a linkelt képen a srác nagyon gázul néz ki. :S sorry.
Figyelj, nemrég lett meg a jogsim, csak úgy néznek az emberek, hogy milyen fiatal gyerek ül a volán mögött, mert koromhoz képest nem nézek ki 17-nek! 17/F
19:02 amit írtál egy az egyben HÜLYESÉG már bocsi... lehet hogy te csak olyan nõket ismersz akik ilyenek, hát sajnállak is emiatt... olyan társaságot kell keresni akik nem a bunkókat kedvelik és nem az állatokat... nekem egy csomó olyan lány ismerõsöm van akik szeretik a kisfiús kinézetet, és még jobban ha valaki kedves, megértõ és aranyos velük... szóval... társaság kérdése az egész... :)
A kérdező hozzászólása: az én arcom nem olyan mint ami a linkben volt....találtam 1 képet a hasonlóság közte és köztem kb 70-80%. http://m.blog.hu/el/elofolyoirat/image/200902/h-kep1_.jpg a hajamat 100%-ig így hordom......csak tegyétek hozzá azt, hogy az arcom piros és ennél sokkal gyerekesebb. Meg kérdeztem már lányokat, hogy kb mennyinek néznek---19 éves vagyok, körülbelül 13-14 nek saccoltak. a képen 1 férfi látható és nagyon nagy a hasonlóság közte és köztem......persze +-
szedj fel 7.eseket van már mellük
Kedves elõzõ, nem vagyunk rock sztárok, mellesleg az általad említett úriember nem éppen követendõ példa, mert: "Már kamaszkorában rászokott a kábítószerekre (heroin, kokain). Miután zenésztársa és legjobb barátja, Hillel Slovak, 1988-ban túladagolásban meghalt, Kiedis elvonókúrán vett részt egy mexikói szanatóriumban."
de írd be h anthony kiedis és vadássz hajstílusra ami neked is tetszik. szerintem ez nagyon fasza pl http://www.vanishingtattoo.com/tattoo/images/celeb_kiedis/ki..
õ is lányos volt és mégis volt vagy 30 csaja 19 évesen. 14 évesen vesztette el. szerinted? te hülye vagy h ilyeneket gondolsz. http://anthonykiedis.net/info/wp-content/uploads/2010/07/kie..
hajvágás, szakáll. mi olyan nehéz ebben?
Kedves kérdezõ, ezt úgy hívják, hogy SZÍVÁÁÁÁS! Nekem szintén kölyökképem van, 21 éves vagyok, de általában 16-17 évesnek néznek. Katasztrófa. Az a probléma, hogy tapasztalatom szerint a lányok a rosszfiúkra buknak, ilyen arccal ezt nagyon nehéz kivitelezni, ráadásul ha e mellé még kedves és intelligens is vagy, akkor akár el is felejtheted azt a bizonyos párkapcsolat nevû izét. A mai hölgyeknek egyszerûen erre nincsen igényük. Persze, ha valami segítség kell nekik, akkor kihasználják az embert és kiszúrják a szemed azzal, hogy olyan ARANYOS vagy....
20 év múlva örülni fogsz az arcodnak! :) Most meg....tudod, ha szereted magad, mások is szeretni fognak. Szóval mosolyogj és ismerkedj! :) Ui: 19 évesen személyit kértek tõlem, hogy bemehessek a diszkóba! :( (L)
Vágasd le azt a nagy labancot.. egyböl lesz 10 csajod.
A kérdező hozzászólása: ha nem borotválkozom, és borostát hagyok kb úgy nézek ki mint 1 hajléktalan:D:D:D:D:D:D:D:D a hajamat nem szeretném levágatni.....
Elmúlik a stressz, ha elkezdesz hinni magadban.
ha levágatnád a hajad, akkor is lányos lennél? vagy borostával vagy szakállal vagy valami ilyennel?
Szerintem az hogy nincs csajod sokkal inkább köszönhetõ annak, hogy nagyon rideg vagy. Kisfiús arccal nincs gond, nekem exem nézett ki kb 16-nak 19évesen:D
Nem vagyok lány, de szerintem semmit ne csinálj... várj!!! és van olyan lány akinek ez jön be... szóval ne ijedj meg szerintem :) hány éves is vagy? mert ebbõl a 1?/F-bõl nekem nem jön le... nemhinném hogy 1 éves vagy...
Ha nem vagy semmire képes, hogy változtass a dolgon, akkor mit rimánkodsz itt kisfiam? Vágasd le azt a koloncot a fejedrõl, zselézd be a hajad, egy jól választott parfüm egy kis jómodorral, udvariassággal megspékelve és már is nem te leszel a környék Justin Biebere.

Mit csináljak, ha az apám direkt tönkre akarja tenni az arcom, a bőröm, a kinézetem, és nem hagy békén sohasem?

nemrég voltam kozmetikusnál aki azt mondta, hogy laktózérzékeny vagyok ezért vannak furcsa puklik (nem pattanások!) az arcomon. és azt is mondta, hogy nem szabad nyomkodni. de az apám ezt semmibe veszi, állandóan mondja, hogy milyen ronda pattanásos a bőröm, és mivel régebbi elvekben hisz állandóan nyomkodja. csak azt mondja, hogy azt szeretné, hogy jobban nézzek ki, de az arom egyre rondább. MIT TEGYEK??????

Legjobb válasz: ne engedd hogy nyomkodja. ez am is kicsit fura nekem, hogy õ nyomkodja. na mindegy, nem ez volt a kérdés:) a kozmi szerint akkor nem pattik...kérj tõle tanácsot, hogy mit használj rájuk, hogy ne legyenek azok a bõrödön. és ha szépen elmúlnak, akkor majd apukád nem tud mit nyomkodni:)

ne engedd hogy nyomkodja. ez am is kicsit fura nekem, hogy õ nyomkodja. na mindegy, nem ez volt a kérdés:) a kozmi szerint akkor nem pattik...kérj tõle tanácsot, hogy mit használj rájuk, hogy ne legyenek azok a bõrödön. és ha szépen elmúlnak, akkor majd apukád nem tud mit nyomkodni:)
Biztos csak jót akar. De nem biztos, hogy a nyomkodás jót tesz neki. Ha tényleg nem pattanás heges maradhat a helye. Mond meg az anyudnak lehet õ megérti és elmagyarázza az apudnak. És menj el orvoshoz. A kozmetikus vizsgálat nélkül nem hinném hogy jó diagnózist állított fel. A laktózérzékenységnél ki kell hagyni az étrendbõl mindent, ami tartalmazhat tejet. Ha attól van, és diétázni fogsz, akkor idõvel elmúlnak a pattanások. De inkább menj el orvoshoz! A kozmetikus nem orvos!

Mit csináljak, ha kerek az arcom? Duci vagyok?

Kerek az arcom, és nem tudom mi illik hozzá. Haj, smink,szemöldök... 153 és fél cm magas vagyok kb. 55 kg vagyok, de lehet azóta 54... Ez ducinak számít? Segítsetek plííz :)

Legjobb válasz: 153 centihez sok az 55. Mivel alacsony vagy, sokkal jobban meglátszik rajtad az a pár kiló felesleg, mint egy magas lányon. De ez még nem vészes, tehetsz ellene. Életmód változtatás, és sport. Ez a titok. Bicajozz sokat, nekem az segített fogyni. Sok sikert!

153 centihez sok az 55. Mivel alacsony vagy, sokkal jobban meglátszik rajtad az a pár kiló felesleg, mint egy magas lányon. De ez még nem vészes, tehetsz ellene. Életmód változtatás, és sport. Ez a titok. Bicajozz sokat, nekem az segített fogyni. Sok sikert!
Diéta nem ártana. Kb 43 kg lenne az ideális. Amúgy a vállig érõ haj alacsonyaknak a legjobb, kerek archoz olyan frizura ami oldalt takarja és ne legyen frufru.
folyékony alapozó. :) ennyire sütött a nap h leégtél? :S
Ne foglalkozz vele. Úgyis kiretusálják. Osztálytársam fényképezésre ment fülbevalóval, de a képen már nem volt rajta fülbevaló:D Kiretusálták neki a fa..ba.
A kérdező hozzászólása: Köszi agyors válaszokat. Szent István nap volt a suliban, és egész nap a napon voltunk. Nálunk sajnos nem fogják kiretusálni. Pedig jólenne.
szerintem addig már nem leszel annyira piros:) napozás utáni, v leégésre való krémmel kenegesd magad...vagy majd alapozó szépen egyenletesen, nem túl sok mennyiségben:)
Ne aggódj hétfõre nyoma sem lesz!
A kérdező hozzászólása: Megvolt a fotózás. És már tényleg nem voltam annyira piros, csak egy kicsit. Azt pedig az alapozó eltüntette :D:D

Mitől van az, hogy ha suliban vagyok akkor piros lesz az arcom és csillog olyan mint ha zsíros lenne a bőröm az szemem is könnyes egy kicsit, a tenyerem is piros. Mitől van és mit csináljak h ne legyen ilyen?

Amikor hazaérek akkor meg semmi rendes színem van. nagyon zavaró. 17/L

Legjobb válasz: sztem ez tipikusan stressz/szorongás okozója ellen nem tudsz tenni nagyon sokat, én is minidg piros vok, de sztem nem zavaró, jobb mint ha fal fehér lennél:D

sztem ez tipikusan stressz/szorongás okozója ellen nem tudsz tenni nagyon sokat, én is minidg piros vok, de sztem nem zavaró, jobb mint ha fal fehér lennél:D
Nincs meleged? :D
A kérdező hozzászólása: nincs, pólóban szoktam lenni általában.
hat, ha ott is leborotvalod, akkor ott is ugyan ugy erösödni fog.
azt mondják a tenyeren és talpon kívül bárhol lehet szõr :)
A kérdező hozzászólása: akkor kb hogy fog kinezni az arcom 1-2 ev mulva?
A szemed alatt csak akkor borotváld ha fekete. Ha fehér pihe van ott, azt ne. Nem tudom hány éves vagy, és milyen erõs a szõrzeted, de én igen szõrös vagyok, 14 évesen kezdtem borotválkozni, és ezt a borostát körülbelül olyan 19 éves korom körül tudtam megcsinálni, úgy ahogy. Olyan 25 év kellett ahhoz, hogy ilyesmi legyen mint a képeken. Ugyanis amíg nem elég sûrû, dús, és sötét színû, addig semmi nem fog belõle látszani távolról (azaz 2 méterrõl), és hülyén néz ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!