Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak anyakutyával, (2 db)

Mit csináljak anyakutyámmal, ha van egy másik lány kutya is, és elhordja kölykeit? (Többi lent)

Nagyon nagy szükségem lenne a segítségre. Szóval van 2 lány kutyánk, az egyik szerdán szült. A másik hamarosan lesz ivarérett. A fiatal kutyus már másodszorra viszi el az egyik kölyköt. az első alkalommal szerencsére mi vettük észre, ezért visszavittük. Ma már az anyaállat vette észre, és megtalálta, de nem bírta visszahozni, ezért én vittem vissza. Mit tegyünk a fiatal állattal? Miért hozza el őket?

Legjobb válasz: Talán el kellene zárni biztonságos helyre az anyakutyát és a kölykeit?

Talán el kellene zárni biztonságos helyre az anyakutyát és a kölykeit?
Mielõbb ivartalanítsátok mindkettõt és nem lesz ilyen gondotok többet.Már rég meg kellett volna tenni.
Hát zárd be, kösd meg a másikat! Hogy lehet valaki ilyen tehetetlen? Nem lesz semmi baja arra a pár hétre. Vagy a kutyaházat kerítsd körbe. Legyen már egy kis fantáziád!!
A kérdező hozzászólása: A kutyusokat szabad ég alatt ellette meg az anyaállat és már onnan egyszer át lettek költöztetve a kutyaházba. Most nekik ott nagyon is jó, jól elvannak. Nem szívesen költöztetnénk õket még egyszer és lehetõség sincs õket áthelyezni olyan helyre. A másik kutyával esetleg valamit nem tudunk tenni?
Az anya kutyát és a kölykeit a felelõs gazdák a lakásban tartják folyamatos felügyelet alatt. Persze, ha már itt tartunk, akkor felelõs gazdák nem hagyják orrba-szájba elleni a kutyáikat, hanem ivartalaníttatják õket (ha már vigyázni képtelenek rájuk).

Mit csináljak az anyakutyával, ha csúnyán duzzadtak az emlői és nem szoptat?

4 hete fialt az utcáról befogadott Foxi-mixem, és nem szoptat 1 hete. Rettenetesen meg vannak duzzadva az eml?i. Nem nagyon van pénzem állatorvosra, ezért kérdezem itt, hogy esetleg nincs-e valakinek tapasztalata, és talán tudna segíteni.

Legjobb válasz: Egyértelmû emlõgyulladás. 4 hetesen a kicsik már túlélik, ha nem szoptatja õket, feltéve ha kapnak megfelelõ pótló tápot. Az anyakutyának viszont gyógyszerre lesz szüksége, különben súlyosabbá válik az állapota, és elhúzódó betegség esetén bele is halhat. Úgyhogy mindenképpen állatorvos kell, már csak azért is, mert a kicsiknek az elsõ oltásokat, és a féregtelenítõt is meg kell kapniuk max 2 két múlva. Ez 4-5000FT lesz/kiskutya. (ha nincs pénzed állatorvosra, akkor minek kell fialtatni a kutyát?)

Egyértelmû emlõgyulladás. 4 hetesen a kicsik már túlélik, ha nem szoptatja õket, feltéve ha kapnak megfelelõ pótló tápot. Az anyakutyának viszont gyógyszerre lesz szüksége, különben súlyosabbá válik az állapota, és elhúzódó betegség esetén bele is halhat. Úgyhogy mindenképpen állatorvos kell, már csak azért is, mert a kicsiknek az elsõ oltásokat, és a féregtelenítõt is meg kell kapniuk max 2 két múlva. Ez 4-5000FT lesz/kiskutya. (ha nincs pénzed állatorvosra, akkor minek kell fialtatni a kutyát?)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! A kicsiket etetem természetesen, és lassan leválasztom. Akkor még volt munkám, mikor tüzelt az anya...
Az elsõ oltást nálunk (falun) 1700 ft -ért adta be adoki kiskutyánként , de ha 8 hetes kölyköket el tudod passzolni akkor elég ha õk oltatják be, a féregtelenítõ pedig nem olyan drága .Miért nem szoptat a kutyád? Miért választottad el a piciket?4 hetes koruktól szoktam én is adni nekik kiegészítõt de akkor még szopnak és ha az anya választja el magától akkor nem gyullad be az emlõje .
A kérdező hozzászólása: ....pedig érthetõen tettem fel a kérdést.. Hogy a csudába választottam volna le?! Már beszéltem állatorvossal, kaptunk gyógyszert. Azért köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!