Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak anyám nem engedi (11 db)

Anya nem engedi hogy szőrtelenítsem a magam. és nem engedi hogy vegyek epilátort sem. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Hát szerintem 15 évesen már eléggé ideje lenne.. ne foglalkozz anyukáddal, vegyél egy borotvát, és hajrá! Vagy ha gondolod gyantát is használhatsz. ;)

Hát szerintem 15 évesen már eléggé ideje lenne.. ne foglalkozz anyukáddal, vegyél egy borotvát, és hajrá! Vagy ha gondolod gyantát is használhatsz. ;)
OMG én már 11 éves korom óta szõrtelenítem magam O.o ez komoly?? hallod szúrd le anyádat hogy mit gondol mert sztem az gusztustalan ha tiszta szõr egy lány.. 16/l
Csak jót akar neked. A borotválástól bõrbetegséget kaphatsz. Nem kell a divatot követni.
A kérdező hozzászólása: -a
valahogy keríts egy borotvát :S ás borotváld le magad!
Igazából én nem mondtam anyunak hogy le szeretném borotválni a lábam! Fogtam egy borotvát, és szépen leszõrtelenítettem magam! Aztán késõbb jött a gyanta. Majd az epilátor.Mikor megtudta, nem mondott semmit, nem haragudott érte, mondtam neki hogy én így érzem magam jobban, nem is csinált ügyet belõle olyan idõs voltam mint most te! Mutasd meg neki a hozzászólásokat, hátha megváltozik a véleménye! :)
Akkor ülj le vele, és beszéld meg vele, hogy te kellemetlenül érzed magad így, és legalább a krémet engedje meg, végülis nem vagy már olyan kicsi. Kérd meg hogy a szülinapodra engedje meg! Utána már nem fog vele foglalkozni!
A kérdező hozzászólása: 15 lehet hogy jót akar csak zavar.. nem
És a szõrtelenítõ krémet sem engedné meg?
Hány éves vagy?
9-es válaszoló : Az agyadon is átmentél vele?

Mit csináljak ha anyám nem engedi hogy szőrtelenítsem magam?

Pedig van epilátorom.

Legjobb válasz: A szõrtelenítést egyszer el kell kezdeni,bár szerintem túl fiatalon nem érdemes. A lábikódról nyugodtan leszedheted az epilátoroddal.Próbálj meg beszélgetni édesanyáddal,hogy Te úgy éreznéd jobban magad,és kérd meg,hogy tisztelje a döntésed,mert ez nem olyan nagy dolog,mint pl. egy tetkó.Talán jól esne neki,ha megkérnéd,hogy segítsen benne neked,csinálja meg neked. Ha végképp tiltja,akkor gondolom van olyan óra,mikor nem vagytok együtt,és csináld meg. De egyelõre csak a lábszáradon,ha 15 évnél ifjabb vagy! Sok sikert kívánok a szépítkezéshez!

A szõrtelenítést egyszer el kell kezdeni, bár szerintem túl fiatalon nem érdemes. A lábikódról nyugodtan leszedheted az epilátoroddal.Próbálj meg beszélgetni édesanyáddal, hogy Te úgy éreznéd jobban magad, és kérd meg, hogy tisztelje a döntésed, mert ez nem olyan nagy dolog, mint pl. egy tetkó.Talán jól esne neki, ha megkérnéd, hogy segítsen benne neked, csinálja meg neked. Ha végképp tiltja, akkor gondolom van olyan óra, mikor nem vagytok együtt, és csináld meg. De egyelõre csak a lábszáradon, ha 15 évnél ifjabb vagy! Sok sikert kívánok a szépítkezéshez!
Még sosem szõrtelenítettél igaz? Nos itt az ideje elkezdeni.Szerintem a lábad nyugodtan epilálhatod, de a kényes területeket(hónalj, intim terület)borotvával...
Ha 15 év alatt vagy, akkor is nyugodtan csináld mindenhol, és is lábon, hónaljon, intim helyekedn is szõrtelenítek, pedig csak 13 vagyok... Egyszerûen zavar. Anyám nem is tud róla. Csináld nyugodtan, bajod nem elsz tõle, és ne érdekeljen mit mond anyukád, ha te így rosszul érzed magad. Szerintem.
Anyukaddal lekell ulni beszelgetni, mert ugyan az anyukak szeretik ha a lanyuk azt csinalja -vagy epp nem csinálja- amit ok, de megkell ertenie, hogy ha nem engedi, elobb utobb ugyis elkezded mert te nem erzed igy jol magad. En 13 evesen kezdtem el a borotvalast, de csak a honaljamon, mert ott volt szukseges, itthon senkit sem zavart, bajod meg telleg nem lesz tole..
nekem apu ilyen :S 17 leszek nemsokára, de még mindig nem nagyon veszek fel rövidnadrágot elõtte, olyan maradi, h hihetetlen. A lényeg az, hogy nem tudott lebeszélni róla, sõt, már csak azért is....
Hogy mást is mondjak, mint az elõttem szólók: Attól függ hány éves vagy és milyen típusba tartozol! Én olyan középtájt vagyok, vagyis fehér bõr és a szõrzetem sötét, de nem erõs. Engem is zavart, 14 éves koromtól én is rendszeresen...de intim területet csak azóta, mióta lett barátom! Addig egészségügyi okokból vigyázni kell vele fiatalon! De a tesóm meg a szõke-szõke kategória, neki az se vehetõ észre, ha 2 hónapig nem epillál és nagyon gyenge és világos szõrzet van.. és csak 17 éves korától kezdett ismerkedni tüzetesebben az epillátorral és borotvával...

Az anyám nem engedi hogy hozzája mennek férjhez! Mit csináljak?

Megismertem nem régiben egy férfit, a Matyit. Jártunk összesen 6 hónapot jártam vele, aztat most meg már édesanyám totálisan szét akar minket szedni, uszit engem a Matyi ellen mer kitalálaj a meséket, hogy a Matyi így párzott úgy pározott másokkal, megcsatt hogy a diszkóban látta mással megkérte a kezét más lányoknak. Igen, ezt édesanyám mondja nekem, hazudik. Bevallatta hogy hazudik! Nem enged engem ahoz a férfihez azt mondja nem való nekem, mert ronda és nem lenne jó férj és telejsen ellenünk van a Matyit meg fenyegeti éjszaka,. Szeretem őt és neki akarom adni a fejem, senki másnak!

Legjobb válasz: Túlspiláztad. Egy kicsit kevesebb legyen legközelebb, és akkor elhisszük.

Túlspiláztad. Egy kicsit kevesebb legyen legközelebb, és akkor elhisszük.
Vigyetek anyádnak egy féldisznót.akkor megbocsájt!
Atya ég, ennyit rég röhögtem. Anyád is jár diszkóba?
G*ci mekkora troll :DDDD
A kérdező hozzászólása: Nem pap. Hát mért lenne már pap?
mé pap?
A kérdező hozzászólása: soha nem vert meg engem, soha egy rossz szót nem mondott, nem részegeskedik, nem keresik a balhét, igazi szent ember.
mennyi idõ kellet ezt a baromságot összeszedni, megsütötte a nap a fejedet v. szívtál valamit? öcsém ilyen tájszólás nincs, csak marhaság N
A kérdező hozzászólása: Jó munkéja van neki. Ott dolgozik ahol tud, de nem értek én ezekhez a férfimunkákhoz. viszom annyit becsülettel állíthatok hogy a Matyi egy szent! egy szent jó becsületes tisztességes ember, soha egy árva rossz szója nem vot, ojan az mind a kisangyal.
Na és mongyad, a Matyi jó dógozik? Jómunkásembör?
A kérdező hozzászólása: anxám nem mentet már csörögni, mert öreg hozzá, a dzskó mellett ment el és azt mondta hogy ottat látta de hazudik mint a víz!
hogyan ismerkedtetek meg? és anyád mit mond, miért van ennyire ellene?


Anya nem engedi, hogy elektromos gitárt vegyek! (Még jövőre a 15. szülinapomra sem akarja megvenni nekem, pedig megvan rá a pénzem! ) SEGÍTSETEK PLS! Mit csináljak? , hogyan vehetem rá, hogy megengedje?

Folyamatosan azt hallom tőle amikor felteszem neki a kérdést, hogy 'Kaphatok?' vagy 'Vehetek magamnak?' ki akad és azt mondja: Nem, mert a matek jegyeid nem jók!pedig nem is drága amit néztem (62000FT mindennel együtt!!)

Legjobb válasz: Akkor mondjuk javíts matekból......

Akkor mondjuk javíts matekból......
Komolyan nem értelek. Ha tényleg csak javítani kéne a matek jegyeiden ahhoz, hogy lehessen egy gitárod, akkor mégis mit hisztizel?
A matek jegy az nem sok. Ha saját magadnak kéne nyáron megkeresni a 62k-t, na akkor rinyálhatnál...

Anyám nem engedi hogy tangát hordjak. Mit csináljak?

Vettem egy melltartót, amin volt egy tanga, és elkezdett ordítani, hogy reméli hogy nem fogom felvenni, mert kidobja. Most miért ilyen? Pedig 16 vagyok már.

Legjobb válasz: A tanga nem okoz méhnyakrákot, ez teljes butaság. Az viszont igaz, hogy a végbélbõl a bacilusok könnyebben a hüvelybe jutnak és ott fertõzést okozhatnak. Ez egyéni érzékenység kérdése. 15 éve kizárólag tangát hordok és soha semmilyen nõgyógyászati problémám nem volt tõle. DE!!! nem mindenki ilyen szerencsés.

A tanga nem okoz méhnyakrákot, ez teljes butaság. Az viszont igaz, hogy a végbélbõl a bacilusok könnyebben a hüvelybe jutnak és ott fertõzést okozhatnak. Ez egyéni érzékenység kérdése. 15 éve kizárólag tangát hordok és soha semmilyen nõgyógyászati problémám nem volt tõle. DE!!! nem mindenki ilyen szerencsés.
van esze. hord csipkés franciát, az sem látszik át.
Hát én utálom a tangát, mert szerintem nem kényelmes. Ez az én véleményem és nincs semmi bajom azokkal az emberekkelakik tangát hordnak.Anyukád elengedhetné, hogy járj vele szerintem, mert neki semmi köze nincs hozzá, nincs beleszolása, hogy milyen bugyit akasz hordani. Amugy nem musyáj tudja, hogy jársz vele. Most le lehet pontozni amiért kimontam a véleményem. :)
Egészségügyi okokból is ártalmas a tanga, pl méhnyakrákot is okoz. Egyébként néha felveheted ha olyan nadrágot viselsz ami átlátszó.
én 12 évesen hordtam elõször tangát, nekem anyukám vette 13/L

Oldalra szeretném növeszteni a frufrum, anyám nem engedi, mit csináljak?

egész életemben elöl volt a frufrum,nagyon utálom,most mondtam anyámnak,hogy oldalra szeretném növeszteni,de azt mondta,hogy nekem kevés hajam van és középen van a választékom,nem fogom oldalra növeszteni,mert nekem nem áll jól.De én viszont már nagyon unom ezt a hajat ami nekem van,mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha nekem nem engedték volna meg, valószínûleg óriási hepajt csaptam volna. Nekem mindig olyan hajam volt/van amilyet én akartam. Ha festeni akartam festettem. Sosem értettem az ilyen szülõket. Mindenesetre nekem vannak a legjobb szüleim a világon. Akkor is növeszd oldalra!

Ha nekem nem engedték volna meg, valószínûleg óriási hepajt csaptam volna. Nekem mindig olyan hajam volt/van amilyet én akartam. Ha festeni akartam festettem. Sosem értettem az ilyen szülõket. Mindenesetre nekem vannak a legjobb szüleim a világon. Akkor is növeszd oldalra!
Hát szerintem elég idõs vagy már ahhoz, hogy egy ilyen irtó fontos dologban magad dönts. Szerintem meccseld le vele, mert ez nem normális hozzáállás.
A kérdező hozzászólása: mondtam neki, hogy az én hajam én had döntsem el, de ordított már velem.
oldalra növeszted azt kész.. ha nem tetszik majd akkor vissaállítod.... (am mikor a kérdést olvastam azt hittem fiú vagy akkor érthetõ lene miért nem engedi de így... :D
Nem akarlak anyukád ellen nevelni de a te fejed már ne haragudj...vágassa õ az övét 80-éves hajra dauerrel kiõszítve hófehérre és tetessen bele pink csíkokat meg egy tincs mûhajat...nem fogod azt mondani hogy ne tegye mert az õ feje....te csak egy vacak frufrut akarsz mindképp....na látod én amikor anyám az mondta ne vágassam le a térdhajlatig érõ hajamat vállig érõre közöltem hogy hagy döntsem már el én...már unom hogy mindig egy hosszú csuri...:S Levágattam és nagyon boldog voltam mert tetszett az új hajam és belátta hogy végre nem "szenvedek" azért amit rajtam akar megvalósítani mert neki nem lehetett.... Kicsi koromban mindig olyan hajat vágatott nekem mint neki volt gyerek korában... Szóval szerintem 16 évesen legyen divatos a fruzkód és olyan legyen a hajad ami neked jól áll szóval növeszd oldalra vagy menj fodrászhoz nyugodtan ;)
Visíts hisztérikusan, ha le akarja vágatni a frufrudat.
mondd meg neki, hogy jobb, mintha be akarnád szivárványosra festetni, és mûhajat akarnál...ezt simán vissza lehet állítani, ha nem tetszik, nem a világ vége... de beszéld azért meg vele, hogy te azt szeretné, nem kell hisztizni, õ csak jót akar neked, lehet, hogy nem ez a jó, de legalább próbálkozik :)
Anyukád fodrász , hogy ennyire kötekedik? :( szegényem , növeszd oldalra simán .. De én jól megtréfálnám és befujnám a hajam valami jó kiakasztó színnel , vagy bemosóval :D /-8 mosásossal :D szerintem kiakadna és nem hisztizne :D Tizenhat vagy !!!!!! Mások ilyenkor szülnek :D

Ha anyámtól el akarok költözni apámhoz, akkor milyen hivatalos ügyeket kell intézni? És mit csináljak ha anyám nem engedi hogy apumhoz költözzek?

Nem váltak el, össze sem házasodtak, csak a közös élet nem jött össze. Én sokkal jobban érzem magam apukámnál, nyugalomba vagyok, nem zaklatnak, nem szidnak, és a házban sincs olyan nyomasztó érzésem. Amikor anyámnak mondtam ezt, kiakadt, és mondta hogy 18 éves korodig azt csinálod amit mondok.. Képtelen vagyok otthon maradni. Ez nem a kérdéshez kapcsolódik de hasznos információ. Segítsetek! Fontos! 15/L

Legjobb válasz: Alapvetõ kérdés, hogy van-e bírósági végzés arról, hogy anyukádnál vagy, vagy csak egyszerûen szétment a kapcsolatuk és te ott maradtál. Hány éves voltál, amikor a szüleid külön költöztek? Amit biztosan tudok: a bírói végzés alapján történõ gyermekelhelyezés esetén a 12. életévét betöltött gyermek kérheti, hogy a bíróság a másik szülõnél helyezze el. Ilyenkor a bíróság a két szülõ és a gyámhatóság meghallgatása után dönt. Tekintve, hogy még nem vagy 18 éves, a te esetedben is ez tûnik járható útnak. A bíróság azt is vizsgálja, hogy a másik szülõ, esetedben az apukád, rendelkezik-e a nevelésedhez, eltartásodhoz, taníttatásodhoz szükséges feltételekkel. Elõször apukáddal beszéld meg a kérdést, ha õ egyetért, keresd fel az illetékes gyámügyi elõadót. Ha kérdésed van, írhatsz privit is.

Alapvetõ kérdés, hogy van-e bírósági végzés arról, hogy anyukádnál vagy, vagy csak egyszerûen szétment a kapcsolatuk és te ott maradtál. Hány éves voltál, amikor a szüleid külön költöztek? Amit biztosan tudok: a bírói végzés alapján történõ gyermekelhelyezés esetén a 12. életévét betöltött gyermek kérheti, hogy a bíróság a másik szülõnél helyezze el. Ilyenkor a bíróság a két szülõ és a gyámhatóság meghallgatása után dönt. Tekintve, hogy még nem vagy 18 éves, a te esetedben is ez tûnik járható útnak. A bíróság azt is vizsgálja, hogy a másik szülõ, esetedben az apukád, rendelkezik-e a nevelésedhez, eltartásodhoz, taníttatásodhoz szükséges feltételekkel. Elõször apukáddal beszéld meg a kérdést, ha õ egyetért, keresd fel az illetékes gyámügyi elõadót. Ha kérdésed van, írhatsz privit is.
Biztos vagy benne, hogy apádnál jobb lesz hosszú távon? Mert néha-néha látni, és vele élni azért erõsen más. Egyébként dönthetsz 14 éves korod után hogy nem akarsz anyádnál élni. Csak sajnos a hivatalos eljárás részét nem tudom :(
Apukáddal kell beszélned. Utána együtt beadni egy papírt, h Õ lehessen a hivatalos gyámod. De ezt, ha Apuddal megbeszéled és hajlik rá úgyis elintézi.
Menj be gyermekjóléti szolgálathoz ott tudnak neked segíteni
Kérdezõ, ha a "jó édes anyukád nem engedi" akkor semmi nincs, gyermekelhelyezési perben a bíróság ítélete rá nézve is kötelezõ. Nyilván védheti a saját igazát, meg fellebbezhet, meg kellemetlenkedhet, meg akármi, de a Te korodban (14+) a bíróság már KÖTELES a véleményedet figyelembe venni a döntésnél. Magyarán, ha az apukád vállalja, és a gyámhatóság által végzett környezettanulmány nem talál kizáró okot, sanszos az általad remélt végkifejlet. (anyukádat meg értelemszerûen tartásdíj fizetésre kötelezik) Mondjuk az egy más káposzta, hogy randa pereskedés lehet nagy veszekedésekkel és megsértõdésekkel, arra kalkulálj.
A kérdező hozzászólása: Majd meglátom. Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek!
Akkor azt apukáddal kell megbeszélni, mivel a magyar jog általában nem teszi lehetõvé a tartásdíjról való hivatalos lemondást, legegyszerûbb, ha megállapodtok az általában "kvázi-hivatalos" minimum összegben (ha van anyukádnak keresete, olyan minimum 15 000 Ft, amit még megkajál a bíróság), a bíróság ezt ítéletbe foglalja, azután nem kéritek el, és kész.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom. De nem akarok kiszúrni anyámmal.. Így se nagyon tudunk megélni..
Kérdezõ (#12), na azt viszont nem Te döntöd el tényleg.
A kérdező hozzászólása: apu nevét viselem
A kérdező hozzászólása: nem akarok tartásdíjat, se láthatást, csak azt hogy apukámnál lakjak.
Gyermekvédelmi szolgálatok elérhetõsége: http://support.celodin.hu/lap1.htm Ha szüleit nem tudnak megegyezni, akkor apád bíróságtól kérheti a gyerekelhelyezés megállapítását. Ha születésedkor apád hivatalosan nem nyilatkozott az apaságról (anyud vezetéknevét viseled) akkor elõször még apaság megállapítása lenne az elsõ bírósági kör.
A kérdező hozzászólása: a jó édest nem sértésnek szántam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó vele élni, 2 hónapja itt vagyok nála. Jelenleg is. De akkor is kell az elõzõ lakhelyemen lévõ felnõtt aláírása.
jaaa már tudom. Ha apáddal megbeszélted , és mehetnél hozzá, már csak rajtad fog múlani. A területileg illetékes gyámüggyel kell felvenni a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: És ha a jó édes anyukám nem engedi? Apa benne lenne, azt mondta hogy várjunk vele még egy kicsit, utána.
A kérdező hozzászólása: Nincs bírósági végzés, mikor megszülettem már nem voltak együtt, soha nem voltak, a jövõt csak tervezgették.
Ha apud nem fizet tartásdíjat, akkor nagyon valószínû hogy annak idején anyuddal megállapodtak abban, hogy cserébe lemond a gyermekneveléssel kapcsolatos apai jogairól. Tudok rá ismeretségi körben számtalan példát arra, hogy nagyon apusak elvált szülõk lányai, amikor apuhoz mennek egy hónapban egyszer egy hétvégére, akkor apu elhalmozza õket minden földi jóval (drága programok, ruhák, ajándékok, zsebpénz...), amire a kevésbé jómódú anyának nincsenek anyagi lehetõségei, akinek mindazonáltal mégis többe kerül a lánya nevelése. Igazából általában apuknak is ez kényelmes, könnyeben fenntudja tartani a lánya rajongását, ha egy hónapban egyszer egy hétvégére elkápráztatja, és nem is igénylik sokszor azt hogy elõzõ kapcsolatból származó lányuk nevelésének minden gondját nyakukba vegyék.

Mit csináljak ha Anya nem engedi a Facebookot?

Legjobb válasz: Kérném én is a félpucér képeket.

Kérném én is a félpucér képeket.
hidd el ha aszt mondod neki hogy mert csak unod magad és beszélni akarsz az nem jön be legalább is nállam
Ha nem is engedi akkor se tudja meg hogy használod.Ha meg figyel, akkor fogadd el mert ez az élet:D
Van egy ismerösöm 9éves és reggeltöl estig facebook ozhat. :p
A kérdező hozzászólása: jó neki:-)
Szia Anya! Van barátom, szeretem õt. Szia!...:)
attól függ hány éves vagy.
el kell mondanom vmit...szeretek egy fiút és járok is vele bocs...
mond el a faterodnak majd õ lemondja
*elmondja
Hogy mondjam el.... Gyõzi dalban mondja el:)
Tényleg kortól függ. Hány éves vagy? :)

Anyám apám nem engedik hogy azt vegyek a pénzemből amit akarok. Mit mindjak/csináljak?

Nagyon szeretnék venni egy airsoft fegyvert, de az idiòta ősök nem engedik. Olyan idegesítőek. Elkezdik hogy hol hasznàlnám mi lőnék... Meg hogy egy ember magyarázza el a működését és nèzzek utàna 2millió helyen!! Kiborítanak a hülye kérdésükkel meg az aggodalmukkal!! Mindig beleköt apám hogy ez ilyen ez olyan ésegkérdez embert a véleményéről. Unom a kis szarsàgait hogy ilyen komolyan veszik!!! Könyörgöm segítsetek mert megőrülök!!

Legjobb válasz: Örülj neki, hogy csak az aggodalmukkal borítanak ki, én a helyükben két nagy pofont is lekevernék neked.

Örülj neki, hogy csak az aggodalmukkal borítanak ki, én a helyükben két nagy pofont is lekevernék neked.
Sokat megengedtek eddig is a szüleid, ha ilyen ostoba vagy! Egyetértek az elsõvel, elkelne neked néhány pofon apádtól, és nem kellene adniuk neked egy fillért sem. Majd ha eltartod magadat, akkor azt vehetsz magadnak, amit akarsz és amire futja.
mire voltál kíváncsi? hogy hányan fognak veled együtt utálkozni a szüleiden? nagyon csúnya stílusban nyilatkozol róluk. vajon, ha ezt hallanák, büszkék lennének rád? persze, sõt, biztosan örülnének, hogy ilyen nagyszerû gyerekük van én se engedném neked a fegyvert. kb. 13 éves lehetsz....
Hány éves vagy? Honnan van a pénzed? Ha tõlük kapod, örülj, hogy kapsz, naná, hogy beleszólnak, mire vered el. Ha nem tõlük, hanem más rokontól, akkor is. Ha megdolgoztál érte, akkor elõbb adj belõle haza is valamicskét. Elég követelõzõ egy valaminek tûnsz egyébként.
es igazuk van az "idiota osoknek" latszik hogy 1 elkenyeztetett gyerek vagy en vizipisztolyt sem adnek a kezedbe, nemhogy airsoftot
Aggódnak miattad, mert az airsoft fegyver fáj, és nem vesz csak úgy az ember egy ilyen drága vackot anélkül, hogy ne nézzék meg, miként mûködik, és több helyen megnézni, hol érdemes... stb. Tudod, a felelõsségteljes emberek így csinálják. Ha a pénzt te kerested, akkor végülis igen, arra költheted amire szeretnéd, ha úgy álltok. Ha nem, akkor meg igenis joguk van a szüleidnek "pattogni". Talán tisztelhetnéd a szüleidet, és fel is nõhetnél, nem való kölykök kezébe semmilyen fegyver sem.
Ezzel a hozzáállással nem is való neked, inkább Legot vegyél, az a te szinted.
A kérdező hozzászólása: Az udvarban lõdöznék elmennék helyekre
A kérdező hozzászólása: áh, anyátok kínját...
Ne vegyél airsoft fegyvert, mert úgy jársz, mint ismerõsöm! :D http://www.boon.hu/airsoft-fegyver-volt-nem-gepkarabely/2040..
De akkoris a szüleid, és rajtuk múlik a biztonságod. Örülj annak, hogy legalább foglalkoznak ezzel, és nem mondtak simán nemet. Ha azt akarod, hogy ne egy kölyökként bánjanak veled, akkor viselkedj is úgy.
"de akkor is az én pénzem és azt veszek amit akarok. " Így képzellek el: http://www.google.hu/imgres?start=230&hl=hu&biw=1366&bih=638..
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok és már 5 éve gyûjtöm a pénzem. simán telik rá, és a pénz 5%-át adtál õk kb... de akkor is az én pénzem és azt veszek amit akarok. de meglepõdtem a válaszokon, és nem csinálnék semmiben kárt, nem kell lenézni...
A kérdésedbõl kitûnik, hogy kicsit sem vagy tisztában a lehetséges veszélyekkel. Ezt gondolom a szüleid is tudják, és mivel õk vállalják a felelõsséget(!!!), ha balesetet vagy bármi kárt csinálsz, ezért persze hogy nem engedik. Minél többet duzzogsz, annál gyerekesebb leszel, és annál inkább fogsz inkább két maflást kapni, mint fegyvert!!
És mire is akarsz lõdözni?
A kérdező hozzászólása: Na menjetek a fenébe. Nem erre voltam kívancsi... De ha az én helyemben lennétek megértenétek.
Na mivan, azt vártad, hogy mindenki téged fog ajnározni, hogy tényleg mekkora idióták a szüleik? :D Kölyök...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!