Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak anyám nem (138 db)

Mit csináljak anyámmal? Nem fürdik csak 2 hetente büdös a körmekoszos a hajat meg ugy feltupirozza mindig mint egy torony nevetséges ciki nem hallgat rám. Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül korfüggõ a tisztálkodás. Apósom 87 éves, minden reggel 1 órát tölt a fürdõben, fürdik, borotválkozik, használ dezodort, arcszeszt, körmeit ápolja, stb. Szüleim, míg éltek, szintén naponta fürödtek, ápolták magukat. Én 55 éves vagyok, sajnos elértek a hõhullámok, így az eddigi napi egyszeri esti fürdés és reggeli zuhanyzás mellé napi 10-15 + mosakodás jut, mivel nem bírom elviselni, ha minimális szinten is megizzadok. A környezetemben is ezt látom. Ha valaki gyerekkorától a tisztaságot, igényességet szokja meg, az (ok nélkül) nem változtat. Ha viszont régen is igénytelen volt, az általában csak rosszabb lesz az évek során. Szerintem üljetek le vele, mondjátok meg, hogy büdös, valahogy csak rá kell venni a mosdásra. Fõleg most, 30 fokban elviselhetetlen lehet egy ilyen emberrel egy légtérben lenni.

Nem feltétlenül korfüggõ a tisztálkodás. Apósom 87 éves, minden reggel 1 órát tölt a fürdõben, fürdik, borotválkozik, használ dezodort, arcszeszt, körmeit ápolja, stb. Szüleim, míg éltek, szintén naponta fürödtek, ápolták magukat. Én 55 éves vagyok, sajnos elértek a hõhullámok, így az eddigi napi egyszeri esti fürdés és reggeli zuhanyzás mellé napi 10-15 + mosakodás jut, mivel nem bírom elviselni, ha minimális szinten is megizzadok. A környezetemben is ezt látom. Ha valaki gyerekkorától a tisztaságot, igényességet szokja meg, az (ok nélkül) nem változtat. Ha viszont régen is igénytelen volt, az általában csak rosszabb lesz az évek során. Szerintem üljetek le vele, mondjátok meg, hogy büdös, valahogy csak rá kell venni a mosdásra. Fõleg most, 30 fokban elviselhetetlen lehet egy ilyen emberrel egy légtérben lenni.
De miért csinálja ezt? Érte valami bánat?
Eddig is ilyen volt, csak csak egy ideje lett ilyen?
Szeresd, amíg tudod!
Hány éves anyukád? Csak mert az idõsebb emberek ritkábban fürdenek.
A kérdező hozzászólása: Mindig de mostansag megjobban a korme regebben nem volt koszos
A kérdező hozzászólása: 60

Mit csináljak anyámmal? (nem enged fogyózni)

160 cm-hez már 64 kiló vagyok... elhatároztam már télen hogy le szeretnék dobni jó pár kilót, de úgy hallottam hogy a téli hónapokban nem olyan jó, mint nyáron. Most szeretnék nekiállni. De anyám kiakaszt... próbálok egészségesen enni, gyümölcsöket, zöldségeket. Más ételekb?l igyekszem féken tartani magam, csokit sem eszem, és sokkal több zöldteát és vizet iszom mint eddig. De anyu beleköt. Finnyásnak gondol, hogy biztos azért nem eszek, pedig százszor elmagyaráztam neki hogy nem akarok én lenni az osztályom konyhamalaca. Léböjtkúrát is szerettem volna, de akkor is csak kiabált. hogy az nem jó, eszembe ne jusson. Egyszer?en nem értem miért tart butának, amiért rájöttem hogy nem a zsíros ételeket kívánom már. Tudtok valami javaslatot, hogyan tudjam még is elkezdeni a fogyókúrám?? (ja, és arról nem is beszélve, hogy még egy tollasüt?t labdával sem képes venni, mert "velem úgy se játszana senki"... ) Elnézést ha hosszú lett, de kétségbe vagyok esve, hamarosan itt a bikiniszezon. 16/L

Legjobb válasz: ha csak az egézséges étkezést folytatod már az is jó

ha csak az egézséges étkezést folytatod már az is jó
Szia ! Én is 160 cm vagyok, 60 kilóval, de nem panaszkodom :-) De nyugi, voltam én is 52 kg és emlékszem is hogyan csináltam. Viszont választanod kell valamelyiket : vagy eszel többet és zöldségeket, gyümölcsöket, sovány húsokat, natúr yoghurtokat, stb. vagy kevesebbet eszel a mama fõztjébõl. Sajnos mást nem tudsz tenni, illetve tudsz, csak ne várj sok fogyást. Mondjuk a sport mindig egy jó kiút, hisz mozgás mellett már nem olyan lényeges mit eszel. Na jó, mindig lényeges, de mozgás mellett nem kell annyira megszoritani az övet
sportolj és egyél rendesen, anyádnak igaza van, remélem felpofoz, ha még egyszer léböjtkúrába kezdenél...nem mellesleg a léböjt nem fogyókúra
Hát... ne sértõdj meg, de anyud korlátolt. Persze a léböjt kúra szadizmus a te korodban, így én sem javasolnám azt. Amit elõttem is írtak, abban van az igazság. Változatosság, mértékletesség, többször keveset, és este 9 után már semmit! (Max lekváros kenyér, vagy egy szelet mézes kuglóf, vagy vajas pirítós)
Az anyukádnak igaza van, szeret és ezért akar megóvni a drasztikus diétázástól. Szerintem segíts neki egy kicsit a konyhában és közben találjatok kalóriaszegényebb ételkészítési módokat. Próbáld meg rávenni, hogy használjon zsír helyett olajat a fõzéshez, a fõzeléket meg ne rántással készítsétek el, a húst meg zacskóban, zsír nélkül süssétek. Hagyd ki a nasit és a cukros italokat az életedbõl. A mozgáshoz meg nem kell sporteszköz, abban senki sem tud megakadályozni, hogy naponta sétálj tempósan néhány kilométert, vagy vegyél egy aerobikos dvd-t otthonra.
zsír éppolyan egészséges, sõt egészségesebb, mint az étolaj
Léböjtkúrát soha többé, fõleg ne tizenhat évesen. Ha egészégesen eszel továbbra is, tornázol, akkor lemegy a maradék is.
hiába kérdezel rá. csak ígér fût-fát, aztán nem tartja be.
Mi az az extrém roller?
Ne kérdezz rá! Csak tedd meg, amit kért, bármit is jelent nálatok becsületesnek lenni. Tanulj, ahogy tõled telik, segíts otthon, ha megígéred, hogy x-re hazaérsz, akkor legyél pontos (ami az úriemberek erénye :D ), ne dumálj vissza, stb. Ebbõl szerintem látni fogja, hogy te mennyire szeretnéd azt az extrém rollert. ....aztán a Mikulás majd tojik egyet a fa alá. :) A folyamatos emlegetés inkább követelõzés lenne. Fõleg, ha nem tettél meg cserébe semmit, amit elvárnak tõled.
fizu után kérdezz rá. ne hónap végén:) .
Október minden évben van, tehát nem késett még el :)
A kérdező hozzászólása: jó de én azt mondtam hogy nemkérek semmit karácsonyra hanem õk oldják meg


Feleségemnél maradt a - 16 éves- lányom . Azt mondja az anyjának és nekem is ugy is azt csinál amit akar, mi nem tilthatjuk meg neki, a haverozást, stb, mégis mit csináljunk? Intézetbe nem akarom küldeni, verjem meg? Vigyem pszihologushoz, vagy mi?

Legjobb válasz: Ha nem nevelitek meg most,akkor már nem fogjátok tudni soha többé gyeplõre fogni.Egyszer beszélgessetek el vele hármasban a problémáról,a viselkedésérõl,úgy,hogy tényleg oda figyeljen a lányod.Ha nem segít,szobafogság.Nem lenne szabad elengedni csavarogni.A verést,hajhúzást nem ajánlom,csak rosszabb lehet a helyzet.Szerintem igen,hívjál fel egy pszichológust,és kérd ki a véleményét,majd õ megmondja,hogy mit tegyél.

Ha nem nevelitek meg most, akkor már nem fogjátok tudni soha többé gyeplõre fogni.Egyszer beszélgessetek el vele hármasban a problémáról, a viselkedésérõl, úgy, hogy tényleg oda figyeljen a lányod.Ha nem segít, szobafogság.Nem lenne szabad elengedni csavarogni.A verést, hajhúzást nem ajánlom, csak rosszabb lehet a helyzet.Szerintem igen, hívjál fel egy pszichológust, és kérd ki a véleményét, majd õ megmondja, hogy mit tegyél.
hasonló gondjaim voltak, sõt....családsegítõnél jeleztem, személyesen kijöttek, elbeszélgettek vele is velem is, aztán kértem egy folyamatos kapcsolattartást, közben meg helyreálltak a dolgok maguktól.egy anyuka
A kérdező hozzászólása: Az anyukája emlegette nekem , hogy menjen intézetbe, soha nem küldeném oda , ÉN.Köszönöm a tanácsokat.A pszicholugus lesz a megoldás , oda még hajlando eljönni is.
Kedves kovács atti! Valóban a 16 éves lányának már nem tilthat meg semmit, ezzel már nagyon elkésett. Haverokhoz el kell engedni, mert ebben az életkorban a szülei a legutolsók a földön, akivel nyomulni akar /tök cikik az õsök/. Annyit tehet, hogy a már eddig kialakított bizalmi kapcsolat elõnyeit élvezve, elengedi ahova csak szeretne, reggel megkérdezi milyen volt a buli és hogy hazakísérte e egy fiú. Ha a 16 év alatt lelkiismeretesen nevelt gyereket, akkor nem fog drogozni és nem lopja a pénzt. Mindig szemmel kell tartani azonban, és beszélgetni kell, a bizalmába kell férkõzni. Gratulálok, hogy az ön pocsék nevelõi munkája után csak annyi jut eszébe, hogy intézetbe adja, vagy megveri. Nem, a pszichológus nem ciki dolog, és jobban segít, mint egy pofon! Meg kéne érteni kedves apuka, hogy már kicsit elkésett a pórázon tartással, a lánya gyakorlatilag már felnõtt, nem TILTHAT meg neki semmit, vagy ha igen, annak csak maga fogja meginni a levét.
Én is ilyen voltam, aztán csak felnõttem, és bûnözõ sem lett belõlem.

Mit csináljak ha nem jövök ki anyával? (többi lent)

Anya non-stop panaszkodik szinte és csak magáról tud beszélni...a napi kommunikáció kettõnk között a legtöbb esetben a "mi volt a suliban? -semmi -az nem sok" és már panaszkodik is h mennyire fáj valamije stb... és már annyira elegem van ebbõl mindig ezzel megy el minden este meg reggel már kedvem sincsen vele egy légtérben lenni mert tudom hogy csak panaszkodna...Amikor meg azt mondja h semmit nem tud rólam és mondom neki hogy mert elkezdek valamit mesélni õ hozzá szól és már megint magáról beszél persze õ ezt nem veszi észre..emiatt tök egyedül érzem magam itthon és már egyre rosszabb. Mit csinálhatnék? 18L

Legjobb válasz: Talán ne vágd el a kommunikációt a szokásos SEMMI-vel! Ha mondani akarsz valamit, akkor mondd, ne kelljen kitalálni! Anyukád úgy veszi, hogy tényleg semmi érdemleges, nincs mondanivalód, akkor inkább beszél õ, mert neki meg van mondanivalója. Ha neked is van, akkor mondd azt!

Talán ne vágd el a kommunikációt a szokásos SEMMI-vel! Ha mondani akarsz valamit, akkor mondd, ne kelljen kitalálni! Anyukád úgy veszi, hogy tényleg semmi érdemleges, nincs mondanivalód, akkor inkább beszél õ, mert neki meg van mondanivalója. Ha neked is van, akkor mondd azt!
A kérdező hozzászólása: az a baj ha mondok is valamit akkor is max 10perc az "enyém"..
Tanulj meg alkalmazkodni, és türelemmel az alkalmas idõt kivárni míg édesanyád kicsit jobban odatud figyelni rád.
A kérdező hozzászólása: ha ennyi idõ alatt nem jött el nem hiszem hogy pont ezután...
Hú de utálom az ilyen embereket...lehet, hogy egy energia vámpírral van dolgod. Kerüld, ahogy tudod.

Mit csináljak hogy nem utáljam ennyire anyámat?

állandóan azt állítja hogy hazudok,mint például most, a kis húgom éppen ment ki a szobámból és a lábújára zárta az ajtót,,az idióta anyám meg állítja hogy én zártam rá és még kaptam is és még vagy 20 percet ordibált.Vagy van úgy hogy reggel megyek iskolába mondom hogy sziasztok és utánam szól hogy 'köszönni nem kell..?!' és mikor mondom neki hogy köszöntem akkor állítja hogy nem igaz..és még pár dolognak is hívott Mindenbe engem hibáztat. Azt mondtam hogy ha annyi idős leszek tuti hogy elszökök.Már nem bírok vele együtt lakni...

Legjobb válasz: Miért baj ha utálod? Hiszen van miért, nem? Igaz, nem olyanok, amiket nekem el kell szenvednem, de hidd el, én sem érzek különbül, csupán az utálat szintjére nem jutottam el.

Miért baj ha utálod? Hiszen van miért, nem? Igaz, nem olyanok, amiket nekem el kell szenvednem, de hidd el, én sem érzek különbül, csupán az utálat szintjére nem jutottam el.
Hány éves vagy? A húgoddal is így viselkedik, vagy csak veled? Együtt vannak a szüleid? Lehet, hogy valamiért frusztrált anyukád, és ilyen hülye módon rajtad vezeti ezt le. Mióta tart ez az állapot?
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok a húgom még csak 3 szóval vele nem viselkedik így, , a szüleim kb. 9-10 éve el váltak de van élettársa . Csak egyszerûen bolond az a baja Sosem gondoltam hogy egyszer ezt a kérdést az internetre fel kellesz rakni...
Nem irigyellek te szegény. Az a benyomásom, hogy anyukád szimplán kötekedni akar, és ha nem talál okot rá, akkor csinál... Úgy tudom, most már EU-n belül el lehet menni külföldre is továbbtanulni. Fogd fel ezt az állapotot úgy, mint egy nagyon erõs motiváló körülményt arra, hogy tanulj és elérj valamit. Ha elég jó vagy, 4 év múlva elhúzhatsz és szépen csinálsz egy jó diplomát. Anyud hozzáállása gyökeresen meg fog változni, amit érzékeli, hogy nem függsz tõle (tapasztalatból mondom).

Mit csináljak anyámmal? Megsértődött mert a gyerekem nem ugrott első szóra.

Átjött köszönteni a gyereket. Amíg a konyhában beszélgettünk, a fiam elbohóckodott neki(2,5éves), aztán bent a szobában elkezdett nyargalászni fel s alá. Valamit mondani akart neki, de a gyerek elviharzott. Erre felállt, és itt hagyott, mondván ilyet vele nem csinálhat a gyerek. Pedig a kicsi, csak a keresztanyjához ment oda, mert a mamát épp unta, meg azt hitte rendrakásra kérné a nagyi. Kb úgy beszélt a 2,5évessel, mintha már egész nagy gyerek lenne min kisiskolás... Én meg a fejem verem ilyenkor a falba, hogy minek patáliázik, így egy 2,5évessel. AMi meg aztán mára tényleg betett, hogy a 13hónapos azt taláta neki mondani, hogy "nem", amikor a gyerek mindenre azt mondja, hogy nem... ilyet vele nem csinálhatnak a gyerekek.

Legjobb válasz: Anyukád elfelejtette, milyenek a gyerekek. Ne törõdj vele, majd kiheveri.

Anyukád elfelejtette, milyenek a gyerekek. Ne törõdj vele, majd kiheveri.
Semmit ne csinálj.Az én anyukám se érti mindig ezeket a dolgokat.Én hagyom, hagy eméssze meg.Nem fogok elnézést kérni azért, mert Õ elvárná, hogy a kicsi úriember módjára viselkedjen.
Ahhoz képest mennyi idõs, elég gyerekesen viselkedik...
Anyudnak régen volt kicsi gyereke. :) Már nem emlékszik. Sokat nem tudsz tenni... talán valahogy fel kellene idézni benne az emlékeket. Esetleg egy közös fényképalbumos délután? sok beszélgetéssel a gyerekkorodról....
Ne csinálj semmit. Majd kialussza magát. Vagy nem. :) De nem tudsz vele mit csinálni... Ez van, mit várt a gyerekektõl.. jaj. Nekem is 2, 5 évesem van és múltkor itt járt a dédi, s mikor elindult haza, fiam szinte kilökte az ajtón. Dédi meg csak nevetett. Gyerek.

Mit csináljak anya és a mamám folyton bébis ruhákat akarnak rám aggatni pedig már nem vagyok 8 éves!?

Legjobb válasz: Valójában nem sokat tehetsz, te lényegében gyerek vagy, és õk fizetik a ruháidat (is). Ne engedd, hogy nélküled ruhát vegyenek neked, így legalább van esélyed rá, hogy olyat válassz, ami neked is tetszik.

Valójában nem sokat tehetsz, te lényegében gyerek vagy, és õk fizetik a ruháidat (is). Ne engedd, hogy nélküled ruhát vegyenek neked, így legalább van esélyed rá, hogy olyat válassz, ami neked is tetszik.
Hány éves vagy?
11
No comment... :) )) Miért? Mit akarsz hordani? Magassarkút?
Hát ha 18 akkor magassarkút hordhat simán, de ha csak 12 akkor még nem múszáj ribinek öltözni...
Mondd meg nekik, hogy Neked ez nem tetszik, és mutass nekik olyanokat, amiket szívesen viselnél. De ügyelj arra, hogy korodnak megfelelõ ruhadarabokat válassz. Próbálj a kompromisszumra törekedni.
Ja, bocs, úgy olvastam 11 vagy:) Szóval azért nem mindegy, hány éves.. de ameddig mások veszik a ruháidat, addig marad a kompromisszum!

Mostmár elegem van, nem tudom mit csináljak anyámmal, hogyan felejthetheten el vele a kalapját? Lent a történet:

Amikor még kisebb voltam , anyám jött értem az iskolából,és nagyon fujt a szél. Annyira,hogy elfujta ,hogy elfujta a kedvenc kalapját a fejér?l..Énis láttam az eseményeket,ahogy anyám,eldobta a biciglit,és szaladt mint egy gyors nyúl a kalap után. Szégyenemben,nem tudtam mitcsinálni,csak néztem,hogy mi folyik. 10 perc kisérlet után,nem sikerült "elkapnia " a kalapját. Szidta is ám rendesen..

Legjobb válasz: neeee :D:D

neeee :D:D
Hát, most már én is kész vagyok.
Amikor 15 éves voltál még érted járt a suliba?
Nincs véletlenül pszichés betegsége anyádnak? 5 éve síratni egy kalapot, röhely.Az meg nem vall valami jómodorra, ahogy az ajándékotokat fogadta.
:D Köszi, h megnevetettél.
ez vagy kamu vagy nemtom:DDDDDD
Köszönjük, ezt a remek KAMU kérdést!
Hû de unatkoznak egyesek :)
A kérdező hozzászólása: A kedves anyósától kapta a kalapot.
18:47! Ugye, hogy ugye? Ezen a részen betegre röhögtem magam... :D Ilyen nincs!
Biztos van egy fényképe amin abba a kalapban van.Ha felteszed a képet talán tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Kb. így nézett ki : http://neon.hu/data/cikk/14/87/29/cikk_148729/pimkie-02.jpg
Nem lehetne megvenni a szomszédtól? És akkor senki sem lenne szétverve és lehet Anyukád is megnyugodna.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem fogja adni, meg ha anya is megtudná a szomszéd "kalapját" .Akkor rátekerne a gebe szomszéd.
vegyél neki egy vaskalapot
hány éves az anyád?
nem lehet hogy olyantól kapta , aki már meghalt, de nagyon közel állt hozzá?..ha lehet beszélgetnetek kéne vele..hogy az csak egy kalap volt..de az emlék vele marad.. (ha mégse ez a helyzet bocsi, csak ilyenkor szoktak tárgyakhoz leginkább ragaszzkodni..)
Éreztem, hogy ma még fogok egy nagyot röhögni! "szaladt mint egy gyors nyúl a kalap után" - Szalacsi elbújhat:)
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy megmondom neki, hogy a szomszéd fején láttam..De amiyen gebe a szomszéd, anyám szétverné..
A kérdező hozzászólása: - hogy elfújta
Ez most tényleg komoly? :) )) Mert elég furcsa történet!
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de az én kedvenc részem, hogy: "szaladt mint egy gyors nyúl a kalap után" :D :D
A kérdező hozzászólása: Ez komolyan megtörtént.. Nem értem minek írnék kamut..Elég nagy bajban vagyok mostmár..
K*rva jó lehetett amikor megtaposta.
Uszítsd rá a szomszédra!Ès légyszi meséld el, hogy mi volt!
Én 5 év után sz*rnék már az egészre.Mond meg anyádnak, hogy az a kalap 5 éve eltûnt, soha nem fogja már visszakapni.Szerintem más a baja.Például elvesztette a férjét és soha nem kaphatja már vissza=elvesztette a kedvenc kalapját és akármilyet hozol neki, az igazit már úgysem kapja vissza.Nem történt valami a családban, amivel azonosíthatja ezt a kalapos dolgot?
Ez az a kalap lehetett, amit én találtam pár éve? Jaj, ne...
A kérdező hozzászólása: 45

Mit csináljak? Anyám azt mondta többé nem áll velem szóba, ha nem megyek át hozzá karácsonyra.

Õ egyedül él, én is külön a párommal, de nem akarok átmenni hozzá ünnepkor sem. Folyton csak problémázik, semmi nem jó neki vagy éppen el?adja barátom el?tt a világ legkedvesebb anyukáját, de annyira er?ltetetten csinálja...Nincs kedvem elrontani a karácsonyomat.

Legjobb válasz: Egy fél napot kibírhatnál a békesség kedvéért.

Egy fél napot kibírhatnál a békesség kedvéért.
Egyetértek az elsõvel.
Az egy dolog, hogy nem vagy túl jóba édesanyáddal. De a Karácsony mégis csak a szeretet ünnepe.Legalább 1-2 óra hosszára elmehetnétek anyukádhoz, ha többre nem is akartok, fõleg azért, mert anyukád egyedül él. Gondolom, nagyon rosszul esne neki, ha egyedül kéne töltenie a karácsonyt, ráadásul úgy, hogy nem is látja a lányát.
A kérdező hozzászólása: Nem annyira idõs. 53 éves. És saját magának köszönheti, hogy nincs barátnõje, pasija, mert elviselhetetlen. Amúgy van nõvérem, szerintem õ át fog menni hozzá. Azért köszi a válaszokat. Még átgondolom.
Kibírhatnád azt a fél napot, mégicsak az anyád. Az hogy problémázik, hát istenem sok szülõ ilyen, s te sem vagy tökéletes. Ez nem hiszem, hogy olyan hatalmas probléma, hogy még karácsonykor sem látogatod meg.
Érzelmi zsarolás? Ez csinos... Én átgondolnám a helyedben a kapcsolatodat anyukáddal. Átmennék hozzá, de elõre leszögezném, hogy nem veszekedni megyek és ha nem tudja békességben végigcsinálni azt a fél napot, akkor ott fogom hagyni.
Borzasztóan magányos lehet.:( Mit gondolsz miért mond neked ilyeneket. Miért próbál meg "zsarolni" Õ mégis csak az anyukád. Aki törõdött veled, aki felnevelt aki miatt létezel. Aki miatt ott tartasz ahol jelenleg. (és nem kell az önerõs botorság...) Nem hiszem el, hogy valaki ennyire önzõ tudjon lenni, hogy a saját édesanyjával nem hajlandó eltölteni egy-egy napot csak azért, mert neki akkor lehet rossz lesz. A mindenit az önzõségért begurulok. És ez nem relatív, nézõpont kérdése. A fityiszt. Õ nem mondható önzõnek azért, mert nem akarja egyedül tölteni az ünnepeket, vagy épp az egyik lánya nélkül akit õ hozott a világra, stb. És amúgy is miért fáj az a pár óra?! Egy 25.-ei délután hamar elmegy. És, mint írtad akkor normálisnak akar látszódni mikor ott vagy a barátoddal.. DE ezt SZERINTEM nem a barátodért csinálja!!!!!! Az egy dolog, hogy ha nincs ott akkor nem ilyen.
Ha egyébként szoktál vele találkozni meg beszélni akkor menj át néhány órára. a kérdésed szerint nem arról van szó, hogy 10 éve nem beszéltek egymással,
Elõttem írták, hogy a karácsonyra való tekintettel légy kedves anyádhoz.A kötelezõ szeretet ünnepe?! Ne csak karácsonykor légy jóba anyáddal, vagy ne csak azért legyetek egymással kedvesek, mert karácsony van...ez hülyeség. Persze, nem ismerlek titeket, nem tudom, hogy mi lehet köztetek a konfliktusok forrása, de van egy javaslatom! Hívd át, vagy menjetek ti, és beszéljétek meg a dolgokat! Hidd el, hogy jót fog tenni mindkettõtöknek. A te részedrõl már eleve nem jó az, ha így állsz hozzá, hogy úgy is elrontja a karácsonyt édesanyád. Hát tegyetek róla, hogy idén ne így legyen! :)
Gondolom, ha idõs leszel, te is egyedül szeretnéd majd tölteni a karácsonyokat és neked nem fog rosszul esni, ha a gyerekeid nem mennek.
Miért nem hívod át hozzátok? Ha szívesen megy, akkor oké, tényleg együtt akar lenni, viszont ha hisztizik, akkor meggondolnám.
20:22-es vagyok ismét. Amint a kérdésedben látom, téged is bántana, ha anyukád nem állna Veled szóba.:) Tehát ennyit megérdemel.
Mindenképp menjetek át 1-2 órára. Ha nem viselkedik normálisan, akkor azt HIGGADTAN elmondod neki, felöltözöl és hazamész. Nem nehéz kibirni ezen a napon 1-2 órát édesanyád kedvéért, akármilyen is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!