Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak a suliban jön (7 db)

Mit csináljak ha a suliban jön meg?

Még nem menstruálok, de már nagyon kevés id? kérdése.. Attól tartok , hogy az iskolában fog megjönni. Az osztálytársaim szerint legel?ször olyan sok a vér, hogy az alsónem? teljesen átázik, s?t a nadrágon is meglátszik. Állítólag ki kell kérezni a WCre, de hogy tudjam a betétet észrevétlenül vinni.. Vagy ha nem enged ki a tanár?

Legjobb válasz: Nem mindenkinek jön elsõre sok vér. Nekem pl nagyon kevés volt. Ha nem enged ki a tanár, megmondod, hogy rosszul érzed magad, és mindjárt hányni fogsz. (De mondhatot azt is, hogy úgy érzed, problémád van... csak az túl egyértelmû az osztály elõtt). Meg az sem biztos, hogy ülve észreveszed, lehet, hogy csak akkor, amikor szünet kezdetekor felállsz. Készíts a táskádba papírzsepibe csomagolt vékony betétet, azt észrevétlenül kiviheted... csak az látszik, hogy papírzsepit raksz a zsebedbe. Aztán, ha nem elég a vékony, akkor szünetben már észrevétlenebbül vihetsz vastagabbat, hiszen nem azzal lesznek elfoglalva a többiek, hogy te mit csinálsz.

Nem mindenkinek jön elsõre sok vér. Nekem pl nagyon kevés volt. Ha nem enged ki a tanár, megmondod, hogy rosszul érzed magad, és mindjárt hányni fogsz. (De mondhatot azt is, hogy úgy érzed, problémád van... csak az túl egyértelmû az osztály elõtt). Meg az sem biztos, hogy ülve észreveszed, lehet, hogy csak akkor, amikor szünet kezdetekor felállsz. Készíts a táskádba papírzsepibe csomagolt vékony betétet, azt észrevétlenül kiviheted... csak az látszik, hogy papírzsepit raksz a zsebedbe. Aztán, ha nem elég a vékony, akkor szünetben már észrevétlenebbül vihetsz vastagabbat, hiszen nem azzal lesznek elfoglalva a többiek, hogy te mit csinálsz.
Sszia! Elõször is, elvileg fáj a hasad elõtte! Érezni, hogy máshol fáj.. elõször is lent fáj, meg olyan görcsölõ.. másodszor, tedd bele a zsebedbe :) Senki nem fogja látni, vagy akár vidd ki magaddal a pulcsidat, és akkor abba is belefoghatod.. Ha nem enged ki, mondd meg, h vészhelyzet van, nagyon hányingered van... Ne izgulj, reméljük érezni fogod jóval elõtte! Amúgy mikor már fáj a hasad, és egy kis barna is van pl., vagy épp h egy picit véres, már akkor is beteheted a betétet, és akkor így már a legelején megoldod..
Ha úgy gondolod hogy nemsokára meg fog jönni, akkor talán elkezdhetnél tisztasági betétet használni, van sokféle nézz körül, és akkor ha megjön az felfogja és nem ázik el a bugyid, de ha mégis, akkor legyen a táskádban egy csere mindig, illetve betétet is tarts benne, hogy ha kell akkor legyen. Nekem is kevés volt elõször, szinte alig, szóval nem tuti hogy sok lesz elsõre. És az sem biztos, hogy észreveszed, csak mondjuk ha mész pisilni hogy olyan lett a tisztasági betét. A betétet meg tedd a zsebedba, vagy pl a munkahelyen náluk az egyik lánynak van egy kis pipere tatyója, ami alig nagyobb mint a betét, akár pénztárcának is lehetne nézni, szóval õ abban viszi ki ha kell neki. Nekem fel sem tûnt, csak mikor egyszer visszajött a WCrõl és mondta, hogy tök hülye mert elfelejtett cserélni és akkor magáhozz vette a kis tatyót.
Nyugodj meg, semmi gond nem lesz, egyetértek az elõttem szólókkal, elõször nem hiszem, hogy annyira véreznél, hogy teljesen átázz. Használj tisztasági betétet, hidd el, meg fogod érezni, ha megjött!
Legyen nalad betet!Nekem akor jott meg mikor jottem kate orarol!Nem fajt a hasam es mikor hazajottem mentem pisilni es akkor vetem eszre de nem utott att!Szerintem hasznalj mar most tisztasagi betetet es akkor megnyugodhatsz!
Nekem suliba jött meg elöször, de én észre se vettem, nem fájt a hasam, semmi különöset nem éreztem, de viszont elég rendesen átáztam, a nadrágom is, és még látni is lehetett. Nem volt nálam semmi, mer ki gondolta volna, hogy olyan fiatalon fog megjönni. :D Amugy meg nyugodj meg, ez természetes dolog, bár azér az ami velem volt, annyira nem volt az. De nyugi
Nekem is suliban jött meg elõször, de nagyon kevés! A hasam fájt, de épp egy pici barna jött, annyi, hogy még egy zsepi is bõven elég volt bentre! Ne aggódj, észre fogod venni mielött "átáznál"
huu, nekem az elsõ atlétika verseny közepén jött meg....na az szép történet volt:-((( 13 éves voltam de nyugalom, nem ömleni fog belõled!
Nekem a sulibulin jött meg és csak otthon vettem észre.3órát ugráltam és nem ázzam át.:P

Mit csináljak a beszologatnak pl:halgass âsd el magad stb. meg csak ugy oda jön hozzám a suliba és belém köt?

Legjobb válasz: Ne halgass az a lényeg, szólj vissza ne gúnyosan, mert azt kihívásnak is veheti, csak határozottan

Ne halgass az a lényeg, szólj vissza ne gúnyosan, mert azt kihívásnak is veheti, csak határozottan
Nekem is voltak ilyen gondjaim, a visszaszólás valóban segíthet :) Vagy ha nem lány, helyre kell tenni, ha megoldható.
A kérdező hozzászólása: De nem tudok mit csinálni van köztük végzõs! is aki azt hiszi hogy õ itt a vagány gyerek !
Ne foglalkozz velük, ne figyelj rájuk. Ha látják, hogy nem hat meg a kötekedésük nem fognak veled foglalkozni keresnek mást
szerintem ez magától jön
Sztem te kezdeményezz , legyetek kettesben , és elõször csak puszilgasd , és aztán térj nyaktól felfele a szájához. Bye: Dia
A kérdező hozzászólása: ohh ez jó köszönöm :D méég ?:)
ennél jobbat nem tok én az a baj:P
Én is így voltam de a fiú 19 volt.Leültünk egy padra 2 hét után és hozzábújtam, majd egy váratlan pillanatban megcsókoltam.nagyon zavarba jött, aztán kicsit hisztizett is, és annyira jó se volt.De még egy hét kellett és profin smárolt, jobban mint én:)
A kérdező hozzászólása: ^^
Én mindig is azt gondoltam, hogy ez a fiúknak spontán jön. De úgy tûnik, hogy akkor nem. Egyetértek az elõttem szólókkal.

Mit csináljak? Van egy fiú a sulinkban, aki fiatalabb nálam, de nekem mégis ő jön be. A többi lent.15/L

Régebben úgy mond "kavartunk", de aztán sok minden közbejött és sok mindenki bekavart. Aztán most újra elkezdtünk beszélni és azt hiszem most már tényleg szeretem. Mit csináljak/csináljunk?

Legjobb válasz: kezdjél tõled 2-3 évvel idõsebb sráccal! Jobban jársz.

kezdjél tõled 2-3 évvel idõsebb sráccal! Jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: volt már idõsebb barátom.. és most fordul elõször ilyen, hogy egy fiatalabb tetszik. És még nem találkoztam olyan fiúval, aki ennyire kedves lett volna velem
szex, orál, petting volt már az idõsebbekkel?
A kérdező hozzászólása: nem..még csak 15 vagyok!!!
szia, elsõ hozzászóló vagyok. Birom az ilyeneket mint a 12:54-es! Miért kellett volna pettingelned vagy szexelned?? Ez egy fiatal süttyõ kölök lehetett, aki ilyenre élvezkedik... Ne hamarkodd el, én azt mondom! Ilyen fiatalon könnyû olyat tenni amit az ember késõbb nagyon megbán. Pussz
A kérdező hozzászólása: biztosan nem akart semmi rosszat :) amúgy köszönöm a biztatást!

Eredeti hajam szőkés-barna most lenövőben van a fekete mivel már olyan szinten hullik a hajam hogy nagyon:S Jön a suli mit csináljak? Milyenre fessem mert így nagyon csúnya ahogy nő le!

Tudtok vmit ami meggátolja a haj hullását???

Legjobb válasz: Menj el fodrászhoz, ne házilag próbálkozz. Gondolom nem volt túl jó minõségû a festék és azért hullik. Ha abbahagyod a feketére festést valószínûleg hullani sem fog.

Menj el fodrászhoz, ne házilag próbálkozz. Gondolom nem volt túl jó minõségû a festék és azért hullik. Ha abbahagyod a feketére festést valószínûleg hullani sem fog.
A kérdező hozzászólása: 4 éve Palettével festem...vis festettem! mindig ugyanazt használtam!
Aaaam...Hajhullas ellen nagyon jo a gerovital plant.Szerintem minden patikaban megtalalhato.Eredetileg roman termek es nagyon jo a hajhullas ellen.Nekem bevalt.Minden hajmosas utan hasznald.1-2 honapba telik mig latszik az eredmeny de megeri.

13 éves vagyok, gyakran fáj a hasam, a fejem és váladékozok. Ez ugye annak a jele hogy meg fog jönni? Nektek hol jött meg? Mit csináljak ha épp suliba órán jön meg?

Legjobb válasz: Használj intim betétet, és tartsál magadnál rendes, vastag betétet egyet becsomagolva. Ne ijedj meg, nem fog hirtelen elönteni a vér. Ha iskolában vagy lesz idõd átcserélni a két betétet.

Használj intim betétet, és tartsál magadnál rendes, vastag betétet egyet becsomagolva. Ne ijedj meg, nem fog hirtelen elönteni a vér. Ha iskolában vagy lesz idõd átcserélni a két betétet.
Legyen Nálad betét, és a biztonság kedvéért tiszta bugyi is.
Nekem is a suliban jött meg amikor 11 éves voltam. Csak beraktam egy papírzsepit és nem áztam át. Mindig legyen nálad betét! Ha most nyáron jön meg neked, akkor szerencsés vagy :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat
megjött már?
Ugyanezt tudom neked mondani én is. Nekem 12 éves koromban jött meg, az iskolában.. nyár elején.. :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!