Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak a mobiltelefonom vírusos lesz (1 db)

Mit csináljak ha a mobiltelefonom vírusos lesz?

Az úgy meglehet csinálni, hogy rákötöm a számítógépre és úgy vírusirtózom?

Legjobb válasz: Egyelõre elenyészõen kicsi az esélye annak, hogy vírusos legyen a telefonod, és eddig csak symbian, és windowsmobile rendszerû mobilokra íródott vírus, viszont azok se terjednek még nagy mértékben. Sima vírusirtóval nem jutsz sehová. Ha jól tudom, ezt szervizben orvosolják úgy, hogy az egész op rendszerét újra teszik.

Egyelõre elenyészõen kicsi az esélye annak, hogy vírusos legyen a telefonod, és eddig csak symbian, és windowsmobile rendszerû mobilokra íródott vírus, viszont azok se terjednek még nagy mértékben. Sima vírusirtóval nem jutsz sehová. Ha jól tudom, ezt szervizben orvosolják úgy, hogy az egész op rendszerét újra teszik.
A kérdező hozzászólása: Kösz! Mert amugy néha játékokat meg támakat töltök le a telefonomra...
vannak spec telefonos vírusirtók is. persze nem a párezerforintos w300-ra
ne rakj a telefonodra mindenféle hülyeséget.
Menj be egy szervízbe akárhol, és kérj egy szoftver frissítést az elõzõ szoftvered törlésével együtt. Az adataid megmaradnak ha kéred hogy átpakolják neked PC-re, és a vírusos szoftvert szépen lezúzzák a mobilodról (ez persze nem zárja ki, hogy az egyik fájl amit ráraktál vírusos, és esetleg újból megfertõzi a szoftvert, bár általában ellenõrzik mielõtt visszarakják a fájlokat). Kb. 3000Ft.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lejelszavazták a gépem, hogyan tudnám a jelszót megtudni, megváltoztatni?

Win7 x64-es oprendszerre jelszót tettek, így korlátozzák a gépidőt de bekapcsolják napi 2 órára.Hogyan tudhatnám meg a jelszót,vagy változtathatnám meg?

5

Mi legyen a vírusvédelmemmel?

Invitel ADSL internetem van. Mivel a szerződésem lejárt,új szerződést kötöttem.
Eddig adták az ingyenes VírusBuster-t,de most másik céggel szerződtek,már a Kaspersky a partnerük.
Ez viszont fizetős,nem szeretnék még havi félezret rászánni.5megás a net,nem töltök le,nem játszom,nem nézek filmeket,pornót.
Az egy hónapos próbaverziókra gondoltam..de!
Melyik legyen?

4

Facebook-email cím hozzárendelés idegentől. Mit tegyek?

Valaki hozzárendelte a Facebook fiókját az én email címemhez, és most mindenféle "Kit ismerhetek?" Üzeneteket küldözget nekem, de sztem valaki az ismerőseim közül, aki face-en nincs bejelölve, mer és is benn vagyok egy e-mail-ben. Hogy szüntethetném meg ezt a hozzárendelést?

2

Van egy fájlom, amit a suliba kell elküldenem, elküldöm, mire a tanár írja, hogy vírusos. Mit tudok vele kezdeni?

12

Virtuális gépre érdemes virusirtót telepíteni?

Ugy googliztam utána hogy elméletileg érdemes, mivel Végül is külön gép, de valahogy nem lehet kikerulni ha mondjuk 5 virtualis gep fut akkor ne keljen mindegyikbe egy virusirtót telepíteni, mert eszi a ramot. Ha kell akkor hogy lehetne esetleg lecsokkenteni hogy ne egye a ramot?

3

Vírus lehet ez? Segítség!

Bezáródik magától a böngésző, általában mikor elindítom, utána 1-2 percel. Ez ált. 2-3x ismétlődik. Mikor nem záródik be akkor megnyitódik magától ez a weblap:Azóta van ez mióta letöltöttem a Comodo Internet Security Premiumot. Múltkor lefuttattam egy vírus keresést, 6 kártékony progit talált, azokat csak leállítani tudtam, mást nem. Sőt most megy még 1x a teljes vizsgálat, megint talált egy vírust... Mit javasoltok?

3

Van olyan vírusirtó, ami viszonylag megbízható, teljesen ingyenes és könnyű letölteni?

4

A chat.hu-n hogyan tudom megnézni az online tagok IP címét?

Már többen is írták fenn, hogy látják mindenki IP címét, de nem tudom, hogyan csinálják. Ötletek?

2

Hogyan tudok pocket loox N560 készülékkel wpa2 kódolt wifi-re csatlakozni?

2

Sikerült egy Ukash vírust bekapni. Hogyan lehetne megszabadulni tőle? (bővebben lent)

Szüleim szgépén található ez a szépség. Nem tudom csökkentett módban indítani a gépet, illetve cd-ről sem tudok boot-olni, mert a cd-lejátszó megadta magát és még nem lett kicserélve. Ilyen körülmények között csak szakember tudja leszedni a vírust?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!