Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak a barátomnak ne csak (13 db)

Mit csináljak hogy a barátomnak ne csak a szexen járjon az esze?

Minden nap többször is szeretne velem szexelni, vagy azt akarja hogy elégítsem ki, de nekem egyáltalán nincs kedvem minden nap, nemhogy még többször is egy nap... De akkor meg megsért?dik. Minden pasi ilyen? Mit tegyek hogy ne bántsam meg és ne "üldözzem" ezzel más lányok karjaiba?

Legjobb válasz: Nem tudom hány évesek vagytok, de egy értelmes pasi nem sértõdik meg ha nem szexel vele a barátnõje. Viszont ha jóval nagyobb az igénye a szexre, neked pedig kicsi akkor ez hosszútávon nem fog mûködni, bármennyire is elszomorító.

Nem tudom hány évesek vagytok, de egy értelmes pasi nem sértõdik meg ha nem szexel vele a barátnõje. Viszont ha jóval nagyobb az igénye a szexre, neked pedig kicsi akkor ez hosszútávon nem fog mûködni, bármennyire is elszomorító.
Majd ha megöregszetek, akor nagyonfogod ezeket a kihagyásokat sajnálni!

Friss kapcsolat! Mit csináljak, hogy csináljam, hogy a barátom ne élvezzen el pillanatok alatt? Van, hogy csak elég hozzáérnem a péniszéhez és kezdődik a gond.

Legjobb válasz: Ha friss a kapcsolat, szakíts vele! Én nem tettem, 1,5 éve együtt vagyunk, és akármit csinálunk, nem jobb a helyzet, pedig már voltunk dokinál, pszichológusnál, mindent bevetettünk. Én meg közben szerelmes lettem és nem tudom elhagyni, de ez így nem jó, gondolom már most is érzed te is hogy nagyon zavaró...

Ha friss a kapcsolat, szakíts vele! Én nem tettem, 1, 5 éve együtt vagyunk, és akármit csinálunk, nem jobb a helyzet, pedig már voltunk dokinál, pszichológusnál, mindent bevetettünk. Én meg közben szerelmes lettem és nem tudom elhagyni, de ez így nem jó, gondolom már most is érzed te is hogy nagyon zavaró...
csere, gyárihibás a srác...
Egy kis Lidocain a gumiba...
Ebbõl már nem lesz normális szex. Az "azonnalt" elnyújtod két percre ha sokat gyakoroltok és az jó lesz? Ha már szakemberek sem tudnak segíteni, akkor ez születési hiba. Annyi elõnye van, hogy nem fárad el a keze recskázáskor. :)
Szerintem is hagyd, ha szereted élvezni a szexet. max ki tudsz hozni belõle 5 percet.
nem szûz a srác? -akkor érthetõ gumival csináljátok?
Én fél évig szenvedtem egy ilyen töketlennel. Mindent kipróbáltunk: lidocain, 'lassító' óvszer meg egyéb szarok. Semmi nem jött be, mert õ nem is akart igazán változtatni, hiába mondtam, hogy próbáljon meg pl. önkielégítéssel gyakorolni, sz.rt az egészre. Viszont ha a srác eldönti, hogy változtat, és gyakoroltok (csinálod neki kézzel/ szájjal, és mielõtt elmenne, mindig leállsz), akkor megoldható. A lényeg, hogy õ is akarja, ne csak siránkozzon.
Most nem azért, de ha elmegy hamar, akkor miért nem nyomjátok többször egymás után? Nekem is volt ilyen gondom, hogy elsöre elmentem pár perc alatt, de kompenzáltam azzal, hogy 3-4-szer csináltuk egymás után és máris megvolta 1-1, 5 óra.
Mindenképpen elöször ö elégitsen ki kézzel, szájjal, stb. Azután eldurranhat. Te mag nekiláthatsz, hogy ujra lendületbe hozd. Talán igy jobb lesz.
Mindenképpen segítségre szorul. Gyakoroltasd vele a PC izom erõsítõ technikákat. Miután elmegy, próbálkozzatok másodszorra is. Így talán tovább bírja és hamarabb hozzád szokik. Ettõl még nem kell otthagyni senkit, mert az ilyen fiúknak akkor sosem lesz kapcsolatuk, ha valaki nem türelmes velük?
Ne érj hozzá. Egyáltalán. Csak hagyd hogy õ megérintsen. Egy idõ után mikor majd megszok, te is kényeztetheted, addig meg élvezd a kényeztetést.
10:13 vagyok. Nagyon szép a szerelem, és én is úgy gondoltam hogy miért hagynám el emiatt, majd megoldjuk, szeretem, stb. Igyekszik, hidd el, de nem megy, és már bele fogunk õrülni. Sokat veszekedünk az utóbbi idõben, szenvedés az egész. Mondjuk nálunk az is a probléma, hogy a merevedés is nehezen jön össze, meg 2 között sok idõ kell, de szerintem enélkül is nagy átok. Egy kapcsolat nem mûködik szex nélkül, ez nálunk nagyon látszik már. Ha visszamehetnék az idõben, elhagynám amint elmondta h mi a baja, és nem szerettem volna bele. Neked még nem késõ... Aki lepontoz, vagy mást mond, az valószínûleg nem élt sokáig ilyen kapcsolatban.

Mit csináljak, hogy a barátomnak csak én legyek és ne nézzen más lányra?

ezt a "ne nézzen más lányra" nem szó szerint értem persze. hiszen néha pont én szoktam mondani neki pl. ha az utcán meglátok egy hosszúlábú miniszoknyást, akkor tutira szólok a barátomnak, hadd gyönyörködjön... :P inkább arról van szó, hogy van egy konkrét lány a környezetében, akit nagyon helyesnek talál és szimpatikusnak, meg jófejnek és nap mint nap találkozik vele és hogyan lehetne hatni rá hogy ne vonzódjon ahhoz a lányhoz?? ne írjátok lécci hogy fogadjam el ha jóban vannak, mert én nem tudom elfogadni hogy más is van a képben rajtam kívül. de nem akarom elhagyni sem, nekem valami olyan tanács kéne hogy mit tehetnék, hogy a barátom elfelejtse azt a lányt és csak rám koncentráljon, hogyan tarthatnám meg őt úgy hogy egyesegyedül csak engem akarjon?

Legjobb válasz: Ezért nem kell téged leszólni, és akik ezt teszik, helytelenül gondolják. Magyarázd el a barátodnak, hogy te nem akarod, hogy azzal a másik lánnyal foglalkozzon! Mondd meg neki, hogy szüntesse meg azzal a lánnyal a "kapcsolatát"! Csak annyit mondj a barátodnak, hogyha kapcsolatban vagytok, akkor más lányra semmi szüksége nincs!

Ezért nem kell téged leszólni, és akik ezt teszik, helytelenül gondolják. Magyarázd el a barátodnak, hogy te nem akarod, hogy azzal a másik lánnyal foglalkozzon! Mondd meg neki, hogy szüntesse meg azzal a lánnyal a "kapcsolatát"! Csak annyit mondj a barátodnak, hogyha kapcsolatban vagytok, akkor más lányra semmi szüksége nincs!
na de jó... most olvashatom el a rizsát is. eddig csak a kérdést olvastam. abból írtam a válaszomat :/
Nálam ez ütné ki mindig a biztit, ha nem ehhez hasonlóan gondolkodik valaki: "ne nézzen más lányra" nem szó szerint értem persze. hiszen néha pont én szoktam mondani neki pl. ha az utcán meglátok egy hosszúlábú miniszoknyást, akkor tutira szólok a barátomnak, hadd gyönyörködjön... mert aki már arra paráz és féltékeny és cirkuszol ha az ember az utcán a párja mellett megnéz másokat z nagyon gyerekes...és az a féltékenység az már gáz...de pont ebben nem problémás a kérdezõ. Szóval tegyél egy próbát , ha nem jársz sikerrel akkor majd gondolkozz el, hogy akarod e tovább...de talán akkor már elég egyértelmû lesz....
A kérdező hozzászólása: ASOT - igen, ez lehet mostanában tényleg kezd ellaposodni (bár nem a szexben hanem inkább a közös programok tekintetében. a szex-szel szerencsére nincs baj...) megpróbálok akkor változtatni, feldobni kcisit a dolgokat. köszi az értelmes válaszokat! :)
a 9es ezt tartja normálnak. Érthetõ, hogy te nem. Igazad van kérdezõ, még mindig #1
A kérdező hozzászólása: hagyjad már ezt a ne féltékenykedj - ki mondta hogy féltékenykedek?? nem szoktam neki hisztizni meg ilyenek amikre gondolsz - nem szoktam ezt a témát elõhozni!! nem vagyok hülye, tudom, hogy azzal csak még jobban eltávolítanám magamtól... EGYSZER mondtam neki hogy hagyja a csajt, azt is tök normálisan nem hisztizve! csak magamban szenvedek.
gratulálok 9es, te ezt normálisnak tartod. még mindig 1es voltam.
Abban is van valami amit az egyes is mond h nincs sok értelme már.... De azért még ne vess rögtön véget ennek. 2 lehetõség áll fent ilyenkor: - 1. hogy nagyon unalmas a kapcsolatotok nem jártok el közösen, unalmas monoton a szex is, alig van téma nincs program, szóval úúúnalmasss - 2. hogy többet érez már az iránt a lány iránt és ezért észre sem veszi, hogy kettõtöknek milyen az élete a kapcsolatotok, mert õ jár a fejében, ezért úgy amit mondasz az egyik fülén be másikon ki ------> szóval vagy megpróbálsz újítani, programokat kitalálni, egy kis romantika, és egy kis izgalmasabb szex ne csak az ágyon és ne csak otthon...ha semmi sem jön össze akkor van egy kis bibi...
talán ne féltékenykedj ennyire!!
A kérdező hozzászólása: ASOT - igen, ez az. bár munkahelyen kívül nem találkoznak de az épp elég amit ott mûvelnek... (max. néha egyfele jönnek haza) de mit lehet tenni?? mit csináljak hogy inkább rám koncentráljon és ne [email protected] arra amit mondok, hogy ez nekem rosszul esik??
#1es vagyok. Ennek a kapcsolatnak semmi értelme. Egy kapcsolat úgy normális, hogyha ti egymásnak vagytok, és rajtatok kívül senki. Ez nem normális, amit a barátod tesz. Én ezek alapján simán kinézem belõle, hogy félrelép. Bocs, hogy nyers vagyok.
Szóval munkahelyen kívül is találkoznak és beszélgetnek..és magyarul [email protected] arra amit mondasz. Okés hogy jóban vannak jó barátok meg kollégák de igen talán ez már túlzás. Amit ha nem ért meg akkor annak a késõbbiekben következménye lehet...és egyenlõre nagyon nem érdekli mit mondasz..
ez a környezet mit takar? teljesen mindegy mit mond az ember nem tudod ezt megszüntetni, valamiért bírják egymást nem tudom melyikõtök mennyire szerelmes, lehet Te jobban az érzelmeket nem Te fogod befolyásolni sajnálom minél jobban mondanád neki, annál rosszabb N
A kérdező hozzászólása: kollégája. de nem csak munkatársak, hanem "jóban vannak". (hülyét kapok ettõl!) :S
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy én már mondtam ezt neki, hogy köszönésen kívül, meg kötelezõ munkahelyi ügyön kívül nem szeretném ha beszélgetne azzal a lánnyal, mert engem zavar hogy "túl jóban vannak" - és azt mondta a barátom, hogy oké, így lesz. de mégsincs így, mert most meg a hátam mögött beszélget vele nap mint nap és ugyan olyan kedves vele, meg kérdezget tõle, meg odamegy hozzá viccelõdni, meg minden... szóval ugyan azt csinálja mint eddig, meg tudtam a többiektõl. és a csaj meg persze adja alá a lovat - mosolyog rá, meg kacérkodik vele.
1. ohh egy normális felfogás: "ezt a "ne nézzen más lányra" nem szó szerint értem persze. hiszen néha pont én szoktam mondani neki pl. ha az utcán meglátok egy hosszúlábú miniszoknyást, akkor tutira szólok a barátomnak, hadd gyönyörködjön." 2.Miért találkozik vele nap mint nap? Régi ismerõse, kollégája, vagy még suli?
még mindig azt mondom, hogy ne féltékenykedj! nem mutatod ki, de ettõl még magadban túlzásba viszed! ezen görcsölni felesleges! Ha van olyan paraszt a srác, hogy megcsal, akkor dobod, ennyi...

A barátom csak kutyapózban szereti a szexet. Mit tehetnék, hogy azért én is csináljak valamit, ne csak négykézláb tűrjem, hogy ő dolgozik rajtam?

Bocsi a béna kérdésért, de nem vagyok túl tapasztalt e téren, mégis szeretném, ha nem lennék teljesen passzív - ha már egyszer ez a kedvenc póza.

Legjobb válasz: Ugass rá vagy harapd meg.

Ugass rá vagy harapd meg.
ha ilyen önzõ pasid van akkor sztem szakíts vele :( 17/l
Szabadulj meg a barátodtól, gyorsan.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló: köszi szépen, ezt majd akkor megpróbálom én is, hátha... és végre nem csak a pózváltást javasolta valaki :) most olvastam itt errõl, h állítólag azért szeretik annyira a férfiak ezt a pózt, mert olyan igazi ösztönös, férfias és vadállatias, és teljes mértékben õk irányítanak mindent, a behatolás mélységét, a tempót stb. :D mondjuk, na, van benne valami - nekem is emiatt tetszik... :)
Az én barátom is úgy szereti a legjobban. De amúgy hiába vagyunk abban a pózban, akkor is én csinálom. Te is tudsz elõre hátra mozogni, nem muszáj neki :) Vagy ha egyszerre mozogtok úgy még jobb :) Csak annyira kérd meg, hogy tegye a csipõdre a kezét, és úgy teljesen biztosra jól tudod te csinálni :)
mond neki, hogy van egy meglepid, kösd be a szemét, kötözd egy székhez izgasd fel annyira, hogy már nyüszítsen, és ülj bele, ott azt csinálhatsz közben amit akarsz. hidd el élvezni fogja
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy nekem nem jó így, én élvezem a kutya pózt, csak az a bajom, hogy nem tudok mit csinálni közben, mert csak támaszkodom és vagyok. :D Viszont õ azt mondja, hogy a többi pózt nem szereti, szóval itt akartam kitalálni valamit, hogy azért én is "aktivizáljam" magam. :D
Döntsd hanyat és mássz rá. Nem értem minek itt beszélni amikor cselekedni kell.
Nyisd ki a kicsi szád, és mondd meg neki. Párkapcsolatban életek, nem a rabszolgája vagy. Ha nem tudja, hogy neked mi lenne a jó, akkor hogy csinálja?
A kérdező hozzászólása: Hát, ilyenért nem szeretnék vele szakítani... Nem is látom õt önzõnek, nekem is jó ez a póz, mikor együtt vagyunk, csak tényleg olyan hülyén érzem magam, hogy mindent õ csinál, én meg csak élvezem. Na jó, talán majd tényleg megkérdezem, csak gondoltam, hátha lesz itt valakinek ötlete, mivel "lephetném meg" azon kívül, hogy ugatok... :D
Beszéld meg vele.
Ahogy ezt leírtad, ugyan így mondd el neki is, nem? :D Öcsééém hisz jártok...Akkor ilyet miért nem lehet megbeszélni?! Õszintesééééég!
A kérdező hozzászólása: 22 és 23

A barátom mindent elveszített miattam. Mit csináljak, hogy ne csak én legyek neki?

A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Imádjuk egymást. Neki el?ttem nem volt hosszú kapcsolata(max 2 hetes de abból sok), nem szerette az el?z? barátn?it. El?ttem nagyon züllött életet élt. A baráti társasága mind füvezett, ezért ? is elkezdte. Er?sen alkoholizált, és sokat dohányzott. Mindig lógott suliból, helyette a haverokkal rombolt. Mióta együtt vagyunk, elhanyagolta a barátait, mert csak így tudta végleg letenni a füvet, és az egyéb rossz szokásait. Nem kértem, hogy tegye le ?ket! Azért tette, mert tudta, hogy csak így lehet tartós a kapcsolatunk, hisz én "jókislány vagyok". A barátom már tisztán lát, látja,hogy már csak kihasználják a régi barátai. Már nem is találkozgatnak, a barátom azt mondta: vége ezeknek a barátságoknak. A barátom szülei nagyon a válásról beszélnek, és kijönnek ilyenkor olyanok is a szájukon, h a barátom már nem is tartozik a családhoz, hisz mindig nálam van.:( Ez rosszul esik a barátomnak. Úgy érzi, rajtam kívül nincs senkije. És mindez miattam van.:( Mit kéne tennem? Én mindig vele leszek,és ezt hangoztatom is neki, de látszik rajta, hogy már nem olyan életvidám, érzi hogy mindent elveszített...sztem mindenkinek szüksége van családra és barátokra! Mit tegyek? Bár az én barátaimat bemutattam, párral össze is haverkodott, de nem annyira, hogy kialakult volna valami barátság. Mit tehetnék, hogy neki jobb legyen? 18/L (Õ 19/F)

Legjobb válasz: Szerintem meg nagy szerencséje,hogy vagy neki.Nem kell bûntudatot érezned,nem ártottál,sõt véleményem szerint csak segítettél a srácon.Szeressétek egymást,legyetek boldogok.22/F

Szerintem meg nagy szerencséje, hogy vagy neki.Nem kell bûntudatot érezned, nem ártottál, sõt véleményem szerint csak segítettél a srácon.Szeressétek egymást, legyetek boldogok.22/F
Nehéz ügy. Több izgalmas közös programmal segíthetsz talán. Ne csak "egymásnak" legyetek. Legyenek mozgalmasabbak az együttlétek. Sok sikert és kitartást!
ahhoz, h a szülei válnak, neki nem sok köze van, neked aztán végképp semmi. ezt õk döntik el. attol, h elévlnak, nem dõl össze a világ, ezt 19 évesen már fel tudja dolgozni. ugyanugy tarhatja a kapcsolatot mind2 szülõvel, max nem együtt laknak. 4 éves voltam, amikor a szüleim elváltak, ilyen kis korban érezhetõ következményei vannak a dolognak. de felnõtt korban már kezelni lehet, kellene.
A kérdező hozzászólása: Nem is a válással van a gond, hanem hogy most olyanokat vágnak a fejéhez, hogy már nem a család része. És így végképp nincs senkije rajtam kívül-így érzi. A válással csak az a gond, hogy akkor lehethogy messze kell tõlem költöznie, pedig már megszoktuk a mindennapi találkozást (így még egyedülebb érezné magát), de ez csak mellékes...
szerintem is örüljön, h van egy biztos pont az életében, TE. az meg, h ugy érzik otthon, h nem a család része, ebben a szülõk és a barátod a hibások. ha sok veszekedés megy otthon, akkor egyértelmû, h a barátod nem szeret otthon lenni. az is egyértelmû, h szeretitek egymást, sokat vagytok együtt. egy normális családi háttérrel rendelkezõ ember is sokat van együtt a szerelmével, akkor õ sem része már a családnak?!
Jobban járt veled, mint az úgynevezett "barátaival".
Próbálj közös programokat szervezni a Te barátiddal.
12 évesen? Semmit. Gyerekek vagytok még! Mire számítotok egymástól?
Szerintem is várjatok még. A lány is biztos fiatalnak érzi magát. Barátkozzatok, pár év múlva lehet még belõletek valami. 23/L
várj várj és ha kibirod nála egy pár év mulva rendbe lessz minden
Késõbb lehet, hogy lesz valami, csak tartsd vele a szoros kapcsolatot, és ne add fel .

Mit csináljak hogy ne legyek ilyen szűk? A barátom csak az egyik ujját dugta be még, de már így is őrülten fájt és mi lesz késöbb? Már próbáltam pár dolgot, de még a tampont se sikerül használnom:S L/16

Legjobb válasz: A hüvely fala tiszta izom, ami meg is feszülhet, el is lazulhat. Gondolj csak bele, ott egy kisbabának is ki kell férnie. Ha fáj, annak két oka lehet. 1. Görcsölsz, mert félsz, izgulsz. Ilyenkor megfeszülnek az izmok, és nem tud a hüvely tágulni. 2. Elkaptál valami fertõzést vagy gombát (akár nyáron a strandon, vagy egy wc-n), amitõl a hüvelyed be van gyulladva, és érzékeny a fala. Mivel azt írod, õrülten fáj, én erre is látok esélyt. Talán érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt. Ha tényleg ez a baj, akkor az orvos ad rá valamilyen gyógyszert, és semmi perc alatt meggyógyulsz. :) Ha pedig az elsõ eset áll fenn.. hát, akkor rengeteg türelemre van szükség, és hogy tökéleteseb bízzál a párodban, mert csak ezek segíthetnek ellazulni. Meg az is hasznos, ha nincs semmi zavaró körülmény (pl. hasznos lehet, ha nincs otthon senki, vagy legalább be tudjátok zárni az ajtót, stb). Sok sikert! L/21

A hüvely fala tiszta izom, ami meg is feszülhet, el is lazulhat. Gondolj csak bele, ott egy kisbabának is ki kell férnie. Ha fáj, annak két oka lehet. 1. Görcsölsz, mert félsz, izgulsz. Ilyenkor megfeszülnek az izmok, és nem tud a hüvely tágulni. 2. Elkaptál valami fertõzést vagy gombát (akár nyáron a strandon, vagy egy wc-n), amitõl a hüvelyed be van gyulladva, és érzékeny a fala. Mivel azt írod, õrülten fáj, én erre is látok esélyt. Talán érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt. Ha tényleg ez a baj, akkor az orvos ad rá valamilyen gyógyszert, és semmi perc alatt meggyógyulsz. :) Ha pedig az elsõ eset áll fenn.. hát, akkor rengeteg türelemre van szükség, és hogy tökéleteseb bízzál a párodban, mert csak ezek segíthetnek ellazulni. Meg az is hasznos, ha nincs semmi zavaró körülmény (pl. hasznos lehet, ha nincs otthon senki, vagy legalább be tudjátok zárni az ajtót, stb). Sok sikert! L/21
A pina tágulékony, csak a folyamat fájdalmas.
kezdd a tamponhasználattal a gyakorlást. az elsõ röviden és tömören elmondta a lényeget :D de bennevolt minden fontos.
Késõb mi lesz? Hát akkor már jobb lesz. Tágulni fog. Amúgy ott majd egy gyereknek is ki kell férni szóval egy kis hímtag ahozképest semmi. Ne agódj. Csak lényeg hogy ne hirtelen hanem szép fokozatosan apródonként tágítsd. Magadnak is csinálhatod mikor egyedül vagy. Legaláb kitapasztalod a tested.
A behatolást elõzze meg hosszas petting, hogy tökéletesen ellazuljon, na meg ha már izgalmi állapotba vagy akkor nem is fog annyira fájni:)
Ha a tampn se fér be, akkor szerintem tudid a vaginizmus. Olvassátok el ezt mind a ketten: http://vaginizmus.hu és hasznosítsátok, ami ott le van írva. Nekem 3 hét latt megoldódott a problémám, amikor nekiláttunk az itt felsorolt gyakorlatokat elvégezni. Azóta se tért vissza a fájdalom és a hüvelygörcs.

Mit csináljak ha az anyukám nem engedi hogy ne járjak edzésre amikor tudja hogy csak azért járok oda 10 éve mert ott vannak a barátaim?

S.O.S. a barátomat sem szeretném ott hagyni de járni sem szeretnék!!!!S.O.S.!!!!!!

Legjobb válasz: Akkor most az anyukad vegulis ra akar kenyszeriteni, hogy edzesre jarjal??? Csak mert nem ertettem elegge a kerdest...

Akkor most az anyukad vegulis ra akar kenyszeriteni, hogy edzesre jarjal??? Csak mert nem ertettem elegge a kerdest...
ne menj edzésre. lógj el . egyszerû. vagy pedig ülj le és beszeld meg ember modjara az anyukáddal hogy miert nem szereted stb.
Hány évesek vagytok? Hívd el valami programra...
A közös program szervezése jó ötlet. Viszont ha egy bandában vagytok, te + srác + barátnõk, akkor lépj gyorsan, és a barátnõiddel is tisztázd le, hogy hajtasz a srácra. Nehogy úgy járj, mint a húgom, hogy egyik barátnõje elõbb kapcsolt, mert nem tudta, hogy tesómnak is kell a srác. Sok sikert!
evelin?:D
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet. köszi
Kérdezd meg tõle, hogy nem lenne-e kedve veled elmenni mondjuk az Állatkertbe egyik hétvégén. Hangsúlyozd ki, hogy ti ketten mennétek csak. (:
A kérdező hozzászólása: na de komolyan. mit csináljak?
Öleld meg.
A kérdező hozzászólása: én 13 õ meg 14 éves
szilvásat!
Lekváros buktát.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Mit csináljak, hogy ne legyen vége? A barátom szakítani akar, de én még szeretem és ahogy modnja még ő is, csak sokat veszekszük meg úgy érzi, h nem foglalkozok vele, de ezt már megbeszéltük egyszer.

Múlt héten is hasonló volt a helyzet, de akkor még meg tudtuk beszélni és szombaton kaptam egy olyan örökre-veled-akarok-lenni képeslapot.Most kedden eléggé kiakadtam mert nem éreztem jól magam, de err?l nem ? tehetett.Elmondtam mindent, amit addig nem mertem, mert nem bírtam tovább cipelni és az lett amit?l féltem. Másnap reggel még azt modnta, hogy megoldjuk, de mikor este visszajött minden szív elt?nt(közben találkozott barátaival)és nyersen körölte msnen, h sajnálja, de ennyi meg, hogy a cuccáért majd eljön valaki.Meg, hogy nem akar papucs lenni és ezért teszi ezt.Én nemértem, tudom,hogy hangulatember, de eddig iylen durva még nemvolt. Azt monjda, hogy sok fájdalmat okoztam, de az nem érdekli, hogy ? mégtöbbet. De nem baj, szerintem meg tudjuk oldani, bízok benne, hogy meggondoloja magát. De addig is mit tegyek?

Legjobb válasz: alkudozz és mondj mindenre igent ! =)

alkudozz és mondj mindenre igent ! =)
A kérdező hozzászólása: de szeretem.....nem tudom és nem is akarom otthagyni
Ha tényleg rájöttél és tényleg Te tetted akkor helyre tudod hozni. A gondok megoldásában rendszerint a probléma megnevezése az elsõ lépés - ha tényleg sikerült megtalálni a problémát.
A kérdező hozzászólása: Rájöttem!!Én vagyok aki ezt tette. Ha rájöttem, h hol rontottam el még vajon rendbehozhatom?
Hagyd ott azt a srácot és vissza se nézz!
Nyugi légy turelmes. Vannak pasik akiknek szukséguk van egy kiss pihenore. Ne félj nem hagy el.:)
A kérdező hozzászólása: És meg szoktam hallgatni, de van, hogy értelmetlen dolgokon akad ki pl: nem úgy köszönök, hogy cia hanem hogy szia .Az a baj, hogy a kb. mindig ugyan az a baj, mert pl én nem tudom soha elmondani, hogy teljesen mit érzek, mert akkor sokkal nagyobb baj lesz és jön, hogy õ ezt nem bírja, de mindig azt modnja, hoyg beszéljünk meg mindent, de amit mondok, az nem tetszik neki és kiakad.Meg az a baj, hogy õ azt akarja, hogy minden azonnal változzon meg, idõt sem ad.
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük, ennek értelmében figyelek rá, azért akadtam ki kedden, mert szarul esett, hogy most, hogy itt lennék, most õ nicsn itt és nem értem, h akkor minek kérte, hogy figyeljek, ha utána õ nem figyel.Tudom, hogy én is hibás vagyok, mert leehtnék türelmesebb is, de mivel távkapcsolatban élünk és ált msnezünk amit írok õ máshogy olvassa el és teljesen más lesz az értelme (gondolok itt a hangsúlyra). Azzal okozott sok fájdalmat, hogy szándékosan belém taposott, játszott velem, rajtam vezette le minden feszültséget, még akkor is, ha nem miattam akadt ki.
"úgy érzi, h nem foglalkozok vele, de ezt már megbeszéltük egyszer." Meg is oldottátok a gondot a megbeszélés alkalmával vagy csak elbeszéltetek egymás mellett? Mert ha az utóbbi, akkor ne várd se te, sem õ, hogy valami változni fog. Lehet tévedek, de abból amit leírtál nagyon az jön le, hogy itt minden és mindenki lehet hibás, csak te nem. Meg szoktad hallgatni õt ha valami mondanivalója van? Mert ha nem akkor a barátai biztosan meg fogják, sõt, tanácsokkal is el fogják látni. Azt nem írtad le mivel okozott õ mégtöbb fájdalmat. Lehet az a gond...
A kérdező hozzászólása: Csak nagyon mondta, hogy kész vége, ennyi volt. De az, h fáj neki is jelent még valami érzelmi szálat? Meg nem fájna ha nem jelentenék még valamit, ugye?
Amit csinálsz a legnagyobb hülyeség, amit egy nõ tehet, de a nõk 99%-a megteszi. Meghunyászkodsz a pasid elõtt, aki (érzésem szerint) azért beszél így veled, h a haverok elõtt menõ legyen...nevetséges, és szánalmas. Állj a sarkadra!!Ha Te vagy a hibás, az más, de ha csak azért mondod ezt, hogy ne hagyjon el, akkor épp egy hatalmas lavinát indítottál magad felé!!Lehet õ ezt is akarja, hogy könyörögj! Én nem könyörögnék, ha menni akar, mehet isten hírével!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!