Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak a CPU használat (6 db)

Nezd meg a feladatkezeloben hogy mi hasznalja annyira a procit, aztan lodd ki. Habar szerintem virusos a geped.
A kérdező hozzászólása: és azt hogy csináljam
A kérdező hozzászólása: kössz a válaszoka igazából virusos volt a gépem és már jó lett

A cpu használat mindig 100% on van mit csináljak?

azt vettem észre hogy mikor böngészem a google chrommal egyszerre 3 chrome.exe fut a procim 2433 mhz es memória 1,5 giga videokártya 126 mega

Legjobb válasz: És az egyik chrome.exe használja 100%-on a CPU-t? Az normális, ha több chrome.exe van.

És az egyik chrome.exe használja 100%-on a CPU-t? Az normális, ha több chrome.exe van.
A kérdező hozzászólása: pontosan
A kérdező hozzászólása: úgy van ahogy mondod
Ez mindig így van, függetlenül attól, milyen oldalt nézel? Ez esetben próbáld a Chrome-t újratelepíteni.
Vírusirtás, automatikusan induló programok gyomlálása, regisztrációs adatbázis tisztítása. Végsõ esetben újratelepítés. A több chrome normális.
Szerintem az a 100%os lesz az a process amelyik a flash-t kezeli. Sajnos elég réginek tûnik a vid karid ezért a flash mindent CPUból akar megoldani. Ha nem konkrétan használod a flasht (videó, játékok) akkor tiltsad le, mert minden oldal tele van szarva villogó flashel...
Flash kikapcsolása : Chrome elinditva -> jobb felén fenti kulcsra katt -> Beállitások -> A motorháztetõ alatt -> Tartalombeállitások -> Plug-inek -> Egyes plug-inek kikapcsolása -> FLASH -> kikapcsolás

Mi az a plugin-container. Exe a windows feladatkezelőbe a folyamatoknál? Mert nagyon felmegy amikor halgatok vmit és ez miatt akadozik a hang meg felmegy a cpu használat 95-100%-ra! Mit csináljak?

Legjobb válasz: Mi a plugin? Pl. a böngészõkbe beépülõ Bõvítmények, pl. lejátszók (VLC player stb.). Milyen böngészõd van és mennyi benne a Bõvítmény? Pl. hány lejátszó?

Mi a plugin? Pl. a böngészõkbe beépülõ Bõvítmények, pl. lejátszók (VLC player stb.). Milyen böngészõd van és mennyi benne a Bõvítmény? Pl. hány lejátszó?
Mit kell nézni a képeken? az optimalizáló többet eszik mint a firefox...És a CPU használat is magasabb az optimalizálóval.
A Firefox (szerintem) egy nagyon jó böngészõ, rengeteg bõvítmény és kiegészítõ van hozzá. A memóriazabálásra is van már megoldás, a Firefox Ultimate Optimizer. http://kepfeltoltes.hu/120515/snap008_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://kepfeltoltes.hu/120515/snap009_www.kepfeltoltes.hu_.gif Itt van két kép a Firefox és a Firefox Ultimate Optimizer pillanatnyi memória fogyasztásáról. Ezeket a válaszom írása közben készítettem. Ha ez valakinek nem elég, akkor ne használjon Mozilla Firefoxot.
A kérdező hozzászólása: és ha letörlöm hogy ne zabáljon annyi memoriát???
Nagy memóriazabáló a Firefox.
A kérdező hozzászólása: ok.köszi.
Én innen töltöttem le: http://www.peregrin.hu/taxonomy/term/1, de most (nekem) nem mûködik. Ha esetleg nem tudnád letölteni, PM-ben küldj egy email címet, estére elküldöm, mert most pillanatokon belül indulok melózni.
A kérdező hozzászólása: és honnan töltsem le?
Egyébként az én Firefox-om átlagban ennyi memóriát használ (legfelsõ): http://kephost.hu/share-99C5_4FB0F14D.html Ezt úgy értem el, hogy telepítettem a Firefox Ultimate Optimizer! nevû kis programocskát, mely kb. ugyanennyi memóriát használ, tehát a kettõ együttvéve is nagyságrendekkel kevesebbet, mint a Firefox a Fiefox Ultimate Optimizer! nélkül.
Írd be a böngészõd címsorába: about:config Klikk az Óvatos leszek, megígérem gombra A Filter-hez írd be: dom.ipc Klikkelj jobbal a dom.ipc.plugins.enabled-re Klikkelj a Ki/Be kapcsolóra, ekkor a Value (érték) oszlopban false értéknek kell megjelennie Indítsd újra a böngészõd és nézd meg a Feladatkezelõben, hogy indult-e a plugin-container.exe
Mozilla Firefoxban. Eszközök, Kiegészítõk, megnyitod a Bõvítményeket és frissités. Ki fog derülni, melyikkel van gond.
A kérdező hozzászólása: mozilla van, lejátszonak a windows media playert használom.de nem nagyon értek hozzá.
Tessék Chrome-t használni, azzal semmi gond nincs. Nem memóriazabáló.


Mit csináljak ha a CPU használat az én gépemen 100%-on van folyamatosan?

Ngayon lassú de mit tehetnék ez ellen? Csak 1,5 ghz-es de még 1, fél évig megakarom tartani mert csak netelek vele!

Legjobb válasz: Akkor ott valaki hiba van a rendszerben, nekem csak 750 MHz-es procim van, és netezés közben, 20 százalék körül van a terhelés.

Akkor ott valaki hiba van a rendszerben, nekem csak 750 MHz-es procim van, és netezés közben, 20 százalék körül van a terhelés.
Valszeg vírus vagy kémprogi, nézd át vírus- és kémprogi-írtóval a géped.
Pontosan. Víruskeresés ÚJ víruskeresõvel - majd állíts le minden szolgáltatást, amelyre nincs szükséged. Ha föltelepítesz egy programot, sok közülük hajlamos szolgáltatásként beköltözni - és lassítja a géped. Amelyik nem kell, kilõni vagy kézi futtatásra átállítani. Óvatosan! Ha fontos dolgot állítasz le, akkor valami nem fog mûködni!
A kérdező hozzászólása: küldenétek valamit fasza virusirtot? ittt a mélem::[email protected] nagyon köszönöm ha küldötök!!!!!! Meg a válaszokatis, köszönöm+ nagyon régi virusirto van a gépen vmi 2006 körüli nod32 de most volt ujra telepitve!!
Szia! esetedben valósznûleg túlságosan levan terhelve a sok netezéssel sok spyware is jár, emelett vannak feleslegesen futó alaklmazások amelyeket a feladatkezelõben tudsz megnézni, hogy amelyik felesleges esetleg kilépni azokból. E sok problémát egyszerûen egy windows reinstallal lehetne egyszerûen megoldani, vagy amint már említettem a feles dolgokat törölni, spywareket írtani... Szia!
nekem netezés közben össz 95%üresjárat

Cobra virus a gépemen ha tudsz rá válaszolni akkor irj rá választ előrre is kösszi No szóval valahogy leszedtem ezt a COBRA virust és a cpu-t lassitja be (100% os használat) mit csináljak eset nemtesz semmit mit tegyek?

No szóval valahogy leszedtem ezt a COBRA virust és a cpu-t lassitja be(100% os használat)

Legjobb válasz: Mennyier ertesz a gepekhez, mert akkor olyan bonyolultsagu valaszt adok.

Mennyier ertesz a gepekhez, mert akkor olyan bonyolultsagu valaszt adok.
*mennyire, fura ez a netbook bill :S

Amikor csatlakoztatom az internetet, az svchost. Exe nevű fájl 99%-on használja a CPU-mat. Ugyanez van amikor lecsatlakozok a netről. Mit csináljak?

A procim 2,2 GHz. Régebben nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Pont az újratelepítést akartam elkerülni. De ha nincs más megoldás...

A kérdező hozzászólása: Pont az újratelepítést akartam elkerülni. De ha nincs más megoldás...
áááh svchost.exe... a régi sz.r idõk. Van egy szuper vírusod ami lelassítja az egész gépedet, számíthatsz 4-5 perces indulásra, játékok szaggatására, stb. Megoldás: újratelepítés. a C:\ meghajtóról ami fontos mentsd el, de a gépet ki kell takarítani. Ilyen ez az svchost.exe... nekem is ez volt 3-4 éve. A fájlt letörölni nem lehet, mert szükséges a gép futásához...
Jaj nehogymár újratelepítse :D Volt egy halom biztonsági frissítés az svchost-os idõkben, bizonyosan most is jelen van, csak talán az SP3 részét képezi. Kérdezõ, frissítsd teljesen az XP-d. Ha nem megy, adok crack-et. Ha azzal se megy, adok bizt. frissítést.
Én egy rendszer visszaállítást próbálnék meg elõször, akkorra, amikor még rendesen mûködött. Feltéve, hogy van visszaállítási pontod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!