Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak a CPU (15 db)

A kérdező hozzászólása: nem oldódott meg elem cserével.

CPU fan error! Press f1 to resume! Mi lehet a hiba ha ezt íjra ki? Mit csináljak?

Ezt íjra ki a gépem!Ha f1-et nyomok, bejön egy fehér háttér, amin fekete bet?vel van egy rakás halandzsa, a vége felé meg a következ? olvasható: NTLDR hibás vagy sérült. A rendszer nem indítható! Most lett újratelepítve a gép! Mi a teend?m?

Legjobb válasz: CPU fan = processzorhûtõ-ventilátor; NTLDR = Windows indítófájl; A kettõnek semmi köze egymáshoz, de hûtés nélkül nem megy a gép.

CPU fan = processzorhûtõ-ventilátor; NTLDR = Windows indítófájl; A kettõnek semmi köze egymáshoz, de hûtés nélkül nem megy a gép.
Szerintem vidd le valami PC szervizbe, mert a kérdésed alapján statisztikailag valószínûsíthetõ, hogy nem fogod tudni megcsinálni a megfelelõ hozzáértés hiánya miatt :) .

A cpu használat mindig 100% on van mit csináljak?

azt vettem észre hogy mikor böngészem a google chrommal egyszerre 3 chrome.exe fut a procim 2433 mhz es memória 1,5 giga videokártya 126 mega

Legjobb válasz: És az egyik chrome.exe használja 100%-on a CPU-t? Az normális, ha több chrome.exe van.

És az egyik chrome.exe használja 100%-on a CPU-t? Az normális, ha több chrome.exe van.
A kérdező hozzászólása: pontosan
A kérdező hozzászólása: úgy van ahogy mondod
Ez mindig így van, függetlenül attól, milyen oldalt nézel? Ez esetben próbáld a Chrome-t újratelepíteni.
Vírusirtás, automatikusan induló programok gyomlálása, regisztrációs adatbázis tisztítása. Végsõ esetben újratelepítés. A több chrome normális.
Szerintem az a 100%os lesz az a process amelyik a flash-t kezeli. Sajnos elég réginek tûnik a vid karid ezért a flash mindent CPUból akar megoldani. Ha nem konkrétan használod a flasht (videó, játékok) akkor tiltsad le, mert minden oldal tele van szarva villogó flashel...
Flash kikapcsolása : Chrome elinditva -> jobb felén fenti kulcsra katt -> Beállitások -> A motorháztetõ alatt -> Tartalombeállitások -> Plug-inek -> Egyes plug-inek kikapcsolása -> FLASH -> kikapcsolás


Nezd meg a feladatkezeloben hogy mi hasznalja annyira a procit, aztan lodd ki. Habar szerintem virusos a geped.
A kérdező hozzászólása: és azt hogy csináljam
A kérdező hozzászólása: kössz a válaszoka igazából virusos volt a gépem és már jó lett

Svchost. Exe terheli a CPU-t, mit csináljak?

http://www.msw.hu/windows-xp/456-windows-xp-svchost-exe-100-.. Ezt megcsináltam, de továbbra is csinálja. Most lett újratelepítve, tehát az sem lehet gond... Mit csináljak?

Megvettem a Crash time 2-t eredetiben feltelepitem és el akarom inditani és azt írja ki hogy:CPU is not capable of SSE2 instruction set. NEM LEHET ELINDITANI! SEGITSÉG! PROBÁLTAM UJRATENI UGYAN EZ JÖN KI. MIT CSINÁLJAK?

Legjobb válasz: Sajnos elég régi processzorod lehet... (az SSE2 már jópár éves dolog), csak akkor fog menni, ha újat veszel... Vagy legalábbis használtat, ami támogatja az SSE2-t...

Sajnos elég régi processzorod lehet... (az SSE2 már jópár éves dolog), csak akkor fog menni, ha újat veszel... Vagy legalábbis használtat, ami támogatja az SSE2-t...
Pontosan milyen a mostani géped? Mondjuk szerintem ha ilyen hibaüzenetek vannak, komplett gépcsere fog kelleni.
Az SSE2 már nagyon régi dolog. A Tualatin pentiumokban is benne van, ami már 10 éves technika. Ha ilyen régi gépe van, szerintem eszébe sem jutna játszani.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam egy másik gépen ott se indult el ezt írta ki :Graphics adapter does not support minimum requirements!
Annak a gépnek meg a videókártyája nem éri el a játékhoz szükséges minimális szintet!... Ócskapiacról vannak a gépek vagy lemaradtatok vagy 10-15 évet?... (Bocs, de a fejlõdés nem áll meg!...)

Cobra virus a gépemen ha tudsz rá válaszolni akkor irj rá választ előrre is kösszi No szóval valahogy leszedtem ezt a COBRA virust és a cpu-t lassitja be (100% os használat) mit csináljak eset nemtesz semmit mit tegyek?

No szóval valahogy leszedtem ezt a COBRA virust és a cpu-t lassitja be(100% os használat)

Legjobb válasz: Mennyier ertesz a gepekhez, mert akkor olyan bonyolultsagu valaszt adok.

Mennyier ertesz a gepekhez, mert akkor olyan bonyolultsagu valaszt adok.
*mennyire, fura ez a netbook bill :S

Régi P3asnak megfelelő AMD gépemmel mit csináljak hogy 100% folyamatos CPU terhelésnel ne induljon újra a gép 2 perc után?

A konfiguráció a következ?: AMD Athlon CPU 770 MHz 384MB RAM 16 MB S3-as 10 GB primary HDD 5 GB secondary HDD Win XP op rendszer sp3-as avast 4.8as home edition Portól már fújtam ki és nem javult

Legjobb válasz: kuva egyszerü nézd meg az everest hány fokot ir a procira,és majd megmondom hogy jó-e.?

kuva egyszerü nézd meg az everest hány fokot ir a procira, és majd megmondom hogy jó-e.?
everest ez egy proram ami mindent kiir, miután feltelepitetted akkor, ott lessz bal oldalon számitogép, és arra katt, utána meg érzékelõ! de ha nincs a lapon érzékelõ akkor próbálkozni lehet még a bios-ban hátha ott van számláló itt az everest progi, inenn letöltheted: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/everest--ultimate-editi..
Talán nagyobb ventilátor, illetve hõvezetõ paszta a processzorra kenése megoldja.
Jaja, a pasztázás nem árthat. Ill nézd meg, hogy rendesen van-e rajta a ventillátor. Vagy csak állítsd be, hogy mekkora hõfoknál kapcsoljob feljebb a ventillátor. Mivel ezt a túlmelegedés is okozhatja.
Telepítsd újra a Windowst. Nekem is van itthon egy hasonló nosztalgia gépem, én azon mondjuk Windows 98-at használok. Az reccenés nélkül megy rajta.
A kérdező hozzászólása: Nálam a 98 nem ismeri fel a hangkártyát és a hálózati kártyát.
A kérdező hozzászólása: A másik, hogy a legtöbb progi XP-t igényel
A kérdező hozzászólása: Üdv! Hol tudom megnézni sehol nem írja vagy nem találom.
P4-es AMD gépemmel ugyanez volt a baj. 100%-os CPU használat, túlmelegedés. Eladtam.

AM2-es ASUS alaplapom van amin nagyon melegedik az a pici chip mikor jatszom. Fel ora jatek utan fel megy a CPU-m 70 C fokra. A Gep nem poros, mit csinaljak? Amit tud a gepem:6 eves, 2GB ram, 1GB NVidia videokartya (azt vettem kb 2 honapja)

Es meg van egy hibaja amit azota csinal hogy mengvan a videokartyam es melegedik. A kep elkezd vibralni szurken nem a teljes kepernyo hanem kiindul 1 tetszoleges pontbol es vibral altalaban tobb helyen is?

Legjobb válasz: A videókártyád vidd vissza a boltba.Gondolom garanciás.A processzort pasztázd újra.A pici chip alatt mit értesz? Mennek a ventilátorok a gépházban?

A videókártyád vidd vissza a boltba.Gondolom garanciás.A processzort pasztázd újra.A pici chip alatt mit értesz? Mennek a ventilátorok a gépházban?

Ha játszok egy flash játékkal akkor a cpu 100 % on megy és akadozik a játék. Mit csináljak?

google chrome val szoktam internetezni

Legjobb válasz: Heroes of Might and Magic V minecraft The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion doom 3 chessmaster 10th edition

A kérdező hozzászólása: Heroes of Might and Magic V minecraft The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion doom 3 chessmaster 10th edition
Az 5 chrome.exe azért van, mert minden fült külön exenek vesz. A flash játékok meg optimalizálatlanok, nagyon CPU igényesek néhányan
Talán a háttérben futó progok .. Próbáld meg leállítani azokat, amelyek az op.rendszerrel együtt elindulnak (pl. Skype, Dropbox, stb.)
A kérdező hozzászólása: meg sima böngészésnél is elég durván megy a proci
A kérdező hozzászólása: stb
Miféle pc játékok akadoznak?
A kérdező hozzászólása: nem csak a flash ek.
A kérdező hozzászólása: na jó nem új de azért újabb és akadozik minden játék
A kérdező hozzászólása: az új gép 1.5gb ram 256 mb vga ram 2.42 Ghz processzor pentium 4
A kérdező hozzászólása: a régi gépemen 64 mb vga ram volt 256 mb ram 1 egész valamannyi Ghz processzor(má nem emlékszem )
A kérdező hozzászólása: de akkor is nagyon nagyon lassú a gépem, komolyan mondom olyan játékok laggolnak(pl:arcane) ami a 10 éves pentium III as gépemen simán mentek.
A kérdező hozzászólása: ezek indulnak automatikusan MElyik nem fontos? alkalmazási réteg átjárószolgáltatása application updater automatikus frissítések biztonsági fiókkezelõ biztonsági központ com+ eseményrendszer dcom kiszolgáló folyamatindítója dhcp ügyfél eseménynapló feladatütemezõ hálózati helyfigyelés (nla-network location awareness) hálózati kapcsolatok háttérben futó intelligens átviteli szolgáltatás java quick szolgáltatás konfigurációmentes vezeték nélküli hálózat kriptográfiai szolgáltatások logikai lemezkezelõ machine debug manager nyomtatásisor kezelõ plug and play rendszeresemény jelzése rendszerhéj hardverfigyelése rendszer-helyreállító szolgáltatás tárcsázó távelérési csatlakozáskezelõ távoli eljáráshívás RPC TCP/IP NetBIOS támogató Témák Terminálszolgáltatások védett tároló windows audió Windows image acquisition windows management instrumentation windows tûzfal/internetkapcsolat megosztása(ICS9


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!