Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak Negatív (44 db)

Mit csináljak? (negatív komik kíméljenek, többi lent)

sziasztok most van 2 hete és 4 napja, hogy szakított velem a barátom, és fogalmam sincs, hogy miért (mert facen írt és csak annyit, hogy "szakítok" és amikor megkérdeztem, hogy miért nem válaszolt semmit).. meg szerintem haragszik rám, mert ugyanis szóba sem áll velem, pedig megbeszéltük, hogy barátok maradunk.. van neki egy oszt.társa, aki már azel?tt is tetszett nekem, hogy jártunk volna..és most megint tetszik (ez a fiú a legjobb barátom) és hát összejönnék vele, de még mindig ugyanúgy érzek a volt pasim iránt és nagyon hiányzik..

Legjobb válasz: hagyd a fenébe a VOLT pasid,egy görény ha így szakít. miért nem lehetett szóban? ha ilyen akkor hagyd felejtsd el,és foglalkozz a másik sráccal

hagyd a fenébe a VOLT pasid, egy görény ha így szakít. miért nem lehetett szóban? ha ilyen akkor hagyd felejtsd el, és foglalkozz a másik sráccal
:) )) Más is van ilyen szituban. Nekem se indokolta meg exem, hogy miért csak h vége. A barátságról annyit h nem fog müködni. Vagy féltékenység lesz belõle vagy veszekedés ez tapasztalat. És ha még az exed szereted ne gyere össze senkivel mert szakitás lesz belõle meg boldogtalanság.
A kérdező hozzászólása: a másik kapcsolattól meg egy kicsit félek..és nem azért, mert õ meg bunkó vagy valami, mert inkább sokkal rendesebb, meg többet foglalkozik a barátnõjével, vagy azzal akit csak szeret.. hanem ugye amint mondtam, õ a legjobb barátom és attól félek, hogy utána ez a barátság tönkre menne.. meg szerintem õ csak barátként néz rám.. de lenne egy kis elõny, mert majd a barátnõm, (aki az õ oszt.társa) szülinapi bulit akar rendezni és elvileg õt is meghívja, és akkor jönnék valahogy össze vele.. és mondjuk addig eltelik 2 hónap...
SZILVÁS BUKTÁÁTT amúgy meg az is lehet, hogy a srác facebook-jába vki belépett és megszivatott... vagy tudom is én.. én tuti össze esküvésre gyanakodnék és utána járnék hogy ez mi a fene és velem aztán nem szórakozhat mert nem olyan vagyok akit így ki lehet dobni... vagy szakítson rendesen vagy addig követem míg meg nem teszi... bár én fiú vagyok :D és nem rég meg is volt a normális szakítás...
A kérdező hozzászólása: összeesküvés???áhh arra azért nem gyanakodnék, mert ilyenkor komoly.. követni meg nem fogom, mert hát nem szeretném, ha ezért még jobban haragudna rám..

A mensim egy hete késik. Két terhességi tesztet csináltam, mindkettő negatív lett. Az egyik Gabrielle a másik Lily. Terhességre utaló tüneteim nincsenek. Kezdek aggódni hogy mi a bajom, vagy mi lehet, dokihoz csak kedden megyek. Mit csináljak most?

Legjobb válasz: Most várj. A doki ultrhanaggal és vérvizsgálattal meg tudja állapítani, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Az normális, ha a teszt most még negatívat mutat, olvastam itt olyan nõrõl, akinek csak a nyolcadik héten lett pozitív a tesztje. Vagy csak szimplán sztresszelsz, és azért késik. Nekem volt egyszer, hogy nem is voltam együtt a párommal, mégis késett hat napot. Persze nem lettem terhes, mert mitõl lettem volna...

Most várj. A doki ultrhanaggal és vérvizsgálattal meg tudja állapítani, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Az normális, ha a teszt most még negatívat mutat, olvastam itt olyan nõrõl, akinek csak a nyolcadik héten lett pozitív a tesztje. Vagy csak szimplán sztresszelsz, és azért késik. Nekem volt egyszer, hogy nem is voltam együtt a párommal, mégis késett hat napot. Persze nem lettem terhes, mert mitõl lettem volna...
A terhességi teszt csak egy valószínû helyzetet mutat, még akkor is ha pozitív, a biztos az amit az orvos mond.
Várj keddig , ha bízol a dokidban Õ mindent megvizsgál és elmondja mi a , , baj, , vagy nembaj.Lehet késõi ovuból baba ami nem régen ágyazódott be, a teszt azért nem mutatja még.

Lada 2105 kocsiban kiszedtem a gyári szivargyújtót, egy pozitív a közepén és egy föld vezeték a külső héjon volt rajta, az én általam megvett szivargyújtón pozitív és negatív vezeték van. Mit csináljak, hogy működjön?

Rádugtam a földre a negatívat hátha, de nem jött be, akkor hova és mit kéne?

Legjobb válasz: A világítása az ott volt fölötte, hát ha a világítás vezetéke a szivargyújtó külsejéhez volt kötve, akkor arra kötöttem, a piros a pozitív és a 2 színû meg a negatív/test. És nem mûkszik, de köszönöm, megpróbálom az ötleted majd, hátha mûködik.

A kérdező hozzászólása: A világítása az ott volt fölötte, hát ha a világítás vezetéke a szivargyújtó külsejéhez volt kötve, akkor arra kötöttem, a piros a pozitív és a 2 színû meg a negatív/test. És nem mûkszik, de köszönöm, megpróbálom az ötleted majd, hátha mûködik.
A ladában nincs földelés, csak test. Azaz negatív pólus. Ha a pozitív bemenetre áramot kötsz, a negatív pólust pedig letesteled mûködnie kell. Ha a gyári vezetékre kötöd rá, és nem mûködik, akkor máshol van a hiba. Ladánál biztosítéktáblára gyanakodnék.
A kérdező hozzászólása: Köszi, testkábel (bár, sárga/zöld színû) :D, jó, de hogy lehet az, hogy amikor még gyári volt benne, akkor mûködgetett? szóval villogott a töltést jelzõ LED. Elvben akkor még félig volt jó a bizti? a biztosíték vagy jó vagy nem, nem? Mondjuk a szivargyújtó egyik fele, nagyon el volt korrodálva. Ez is okozhatta a villódzást. Tehát elvben ha minden oké, akkor mûködnie kellene... Köszönöm a válaszod.
Sárga/zöld, vagy fekete/kék teljesen mindegy, lényeg, hogy az egyik a pozitív, másik a test. de... nem lehet, hogy te a szivargyujtó világítására kötötted rá a testet?! próbáld meg bekötni a pozitívot, testet meg adj neki valahonnan a a kaszniról. Ha úgy mûködik, akkor a testet húzd el a mûszerfal valamelyik testpontjától.

Már négy negatív tesztem van de még mindig félek. Mit csináljak?

Voltam már dokinál is, azt mondta hogy úgy gondolja nem vagyok terhes, csináltam tesztet, mindegyik negatív. De a mensimnek már jún 1. meg kellett volna jönnie, és most a napokban a párom orális szex közben észrevette hogy vérzem.Abbahagytuk és el is múlt a vérzés.:(

Legjobb válasz: szia! ezek a tesztek igen pontosak, közel 3 hetes terhességet simán ki kell mutatniuk.Az hogy 4 is volt, és negatív, szerintem elég bizonyíték, hogy nem vagy terhes. Szerintem azért a pici vérzés, mert ideges és feszült vagy. Ez hat a menstruációra is.

szia! ezek a tesztek igen pontosak, közel 3 hetes terhességet simán ki kell mutatniuk.Az hogy 4 is volt, és negatív, szerintem elég bizonyíték, hogy nem vagy terhes. Szerintem azért a pici vérzés, mert ideges és feszült vagy. Ez hat a menstruációra is.
ha ennyire félsz, akkor inkább várj még a szexnek azzal a formájával, amitõl teherbe eshetsz. még így is marad épp elég élvezet ;) ha így folytatod, egy életre olyan sérüléseket okozol magadnak, amitõl késõbb egyáltalán nem tudsz majd felszabadultan együtt lenni valakivel... egyébként meg kizárt, hogy terhes legyél, ha a tesztek és a doki is azt mondja...
Mit csinálj? Várd meg, míg megjön, . Késik, na bumm. Ez van. Mindenkivel megesett már ilyen. A teszt már mutatta volna, ha terhes lennél. Fogd fel, hogy nem vagy az.
Szerintem beteges a félelmed egyik barátnõm is így járt! Volt egy egy éjszakás kapcsolata védekeztek és onnantól kezdve minden egyes nap úgy gondolta, h a fiú teherbe ejtette annak ellenére, h minden hónapban megjött neki mivel már nem bírtam nézni szóltam az anyukájának, mert úgy éreztem megörül õ pedig elvitte egy kineziológushoz és azóta csak nevet saját magán! Nehogy te is ilyen cipõbe kerülj, mert ebbe bele is örülhetsz! majd megjön! megfog, mert TUTI, h nem vagy babás!
Próbáld ki az AVIVA TORNÁT.

Augusztusba volt meg utoljára. Már kétszer teszteltem, de mind a kettő negatív lett. Mit csináljak?

Már lassan két hónapja nem jött meg. Két tesztem negatív. Hánytam. Gyakran van hányingerem. Levert és fáradt vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem feltétlen menj orvoshoz.Terhességre utaló jeleid vannak,de nem értem miért negatív akkor a teszted. Lehet,hohy vmi hormon problémád van és azért nem jön meg. 32heteske

Szerintem feltétlen menj orvoshoz.Terhességre utaló jeleid vannak, de nem értem miért negatív akkor a teszted. Lehet, hohy vmi hormon problémád van és azért nem jön meg. 32heteske
Mindenképp menj el dokihoz, mást nem tudsz tenni. Lehet, hogy van ott baba vagy pedig nem volt PÉ-d és így még nem vált le a vér a méhfalról.
Szia!Èn is ugyanígy voltam, 2 negatív teszt után kezdtem kétségbeesni, hogy csak nincs valami bajom?Végre kaptunk idöpontot, de elötte 1-2 nappal iszonyúan elkezdett fájni a mellem-más tünetem nem volt.A doki egyböl, amint meglátott, azt mondta, hogy terhes vagyok! :) Majd pár perccel késöbb, a vizeletvizsgálatból ki is derült, hogy tényleg!! :) Uh-n akkor még semmit nem lehetett látni. Szóval ne szomorkodj, menj minél leöbb orvoshoz!! Drukkolok!! :) 19 hetes kismama :)
Jó esélyed van a bébire, de tényleg ne halogasd a dokit, nehogy utána ebbõl legyen baj! Mikor teszteltél utoljára? Lehet, hogy tényleg hormonprobléma, ilyen idõs terhesen már magas a HCG. Orvoshoz, MOST!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Holnap elsõ dolgom lesz felkeren a dokit.
A kérdező hozzászólása: ma voltam. Hétfõn kell vissza menjek. Azt mondta kb 7 hetes lehetek. De ez még nem biztos.
A kérdező hozzászólása: Ja barnázásom is volt. De csak egy kicsi.
Ha volt barnás folyásod szerintem az nem a legjobb, ha terhes vagy. A tüneteid is amúgy terhességre utalnak. Tényleg menj el dokihoz. Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem baba. cisztám van, de szerencsére nem súlyos. Az orvos azt mondta elfog mulni magától.

Agusztus 24. -én keletvolna meg jönnie de még semmi 3 tesztet is csiáltam de negativ 2 gyerekem van már nem tudom mit csináljak?

Legjobb válasz: az nem jutott eszebde augusztus óta, hogy elmenj dokihoz???? Mit csinálj? sétálj el a nõgyógyászhoz, és jelentkezz be.

az nem jutott eszebde augusztus óta, hogy elmenj dokihoz???? Mit csinálj? sétálj el a nõgyógyászhoz, és jelentkezz be.
Menj el orvoshoz és derítsék ki, hogy miért nem menstruálsz. Nyilván, ha aug. 24-én volt meg az utolsó vérzésed, akkor ha most csináltál tesztet, akkor ha terhes lennél, azt már kimutatta volna. Lehet hogy valamilyen hormonális problémád van. Keress fel egy orvost!
az bizony értékesítés...
Egy szavukat se hidd. :) Ezt mondták most, aztán majd hogy mit kell csinálnod gyakorlatilag az már kérdés. Jobb, ha nem kezdesz velük.
Hagyd a francba, nem embernek való idõs néniket lehúzni 3-szoro áron árult sz*rokkal.
Kerüld el õket nagy ívben. Kérdõíveztetni kell, behívogatni embereket termékbemutatóra, aztán rájuk sózni százezres termékeket, a valós értékük háromszorosáért. Gyakorlatilag abból élnél, hogy átbasod az embereket, mint a szart a palánkon.
Nem írtad, milyen munkakörre voltál interjún. Kezdd el, és ha nem tetszik, próbaidõ alatt bármikor otthagyhatod.
Szeretnél még párat olvasni róluk?
A kérdező hozzászólása: értem de neekm azt mondták hogy az értékesítöhöz semmi közöm nem lessz én nem értékesíthetek
A kérdező hozzászólása: hát azt mondták hogy kereskedelmi aszisztensi pozizióra vesznek fel
A kérdező hozzászólása: értem hát nem tom
ha nem hallgatsz a sok intõ szóra akkor úgy kell neked. Úgy tartja a mondás: "az okos ember más kárából tanul" Ha te a saját károdból akarsz tanulni, hát hajrá, fogj bele és csináld.
A zepter állásajánlatát akkor fogadd csak el ha takarítónak vesznek fel oda:) Amúgy SOHAAA!!!

Mar 6 napja kesik, tegnap este csinaltam tesztet de negativ lett. A hasam mar vagy 4 napja fajdogal mintha meg kene jojjon de semmi. Lehetseges hogy terhes vagyok, mikor csinaljak ujra tesztet?

Maskor a mellem megduzzadt es erzekeny volt de most nem.Ebben az evben a ciklusaim 35 naposak voltak pontosan,ennyit meg soha sem kesett.

Legjobb válasz: Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.

Csinálj reggeli elsõ pisibõl még egy tesztet.
4-es voltam
Szia! Még korántsem biztos, hogy nem vagy terhes, bár nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de 100x hallottunk már olyat, hogy megjött, de más volt (sokkal kevesebb, nem olyan intenzív , kevesebb ideig tartott). Ha tényleg menses elõtt lettél terhes, akkor megesik, hogy megjön. Én mindenképpen csinálnék 1-2 hét múlva egy tesztet még, ha nem jön meg rendesen a vérzésed! És mindenképpen reggeli vizeletbõl! Majd írd meg, ha igazam lenne, de tényleg nem akarlak hitegetni!
A kérdező hozzászólása: Hat sajnos masnap megjott.Mar 4-ik napja meg mindig jon egy kicsi ugyhogy biztos csak kesesrol volt szo.Meg ennyit soha nem kesett azert gyanakodtam.Koszonom a valaszokat.
Minden negyedik nõ tapasztal barnázást, vérzést a terhesség elsõ 12 hetében valamikor. Fõleg házasélet után, a "nem várt napjaiban" (nem csak az elsõ alaklom ha nem az elsõ 3 kimaradt mensikor is), valamint a 5-7 hetes terhességnél (megtapadás) miatt szintén jellemzõbb. A görcsölgetéssel egybe kötött barnázás nem annyira jó jel, de nem is kell kétségbe esni. Sajnos a terhesség és a menstruációs tünetek kéz a kézben járnak, így nehéz megítélni, hogy kell e aggódni vagy sem. Dokihoz nem akarsz elmenni? Talán látna valamit, vagy nem látna, de legalább nem lennél kétségek között. Nekem volt egy vetélésem 1 hét késés után megjött (volt pozitív tesztem még elõtte 2 nappal is). A mostani babámmal (12 hetes ma pociban) 6-8 hetesen barnáztam, picit véreztem, de látod még sem lett semmi baja. Remélem jól fognak alakulni a dolgok, de ha nem akkor se ess kétségbe, mert elõbb utóbb jönni fog a picike.
A kérdező hozzászólása: Ma volt 8-ik napja hogy kesik, a gyanum szerint a menszem elott maradhattam terhes de ma este volt valami barnas folyasom amit csak a vecepapiron vettem eszre es gorcsolt kicsit a hasam , nagyon megilyedtem mert nem szeretnem ha megjonne.Egyenlore elmult.Szerintetek mi van? Tapasztaltatok mar ilyet?
Igen, peteérés után 15 nap a legkorábbi, hogy bármit is mutasson a teszt.
Akkor késõbb mutatja ki! Az aktustól számítva 2-3 hét kell a tesztnek, hogy kimutassa a terhességet!
A kérdező hozzászólása: De ha peldaul akkor maradtam terhes mielott meg kellett volna jonnie akkor mikor mutatja ki a teszt?
Már kellene a tesztnek mutatnia valamit. Csinálj újat, más fajtát, hát ha.
Sajnálom, hogy megjött, de hidd el jönni fog a picike! Nekem is így volt, és mikor végre összejött 2 hét múlva elvetéltem, de azóta már újra sikerült holnap megyünk 12 hetes Uh-ra. Ez egy türelem játék, de hidd el minden várakozással együtt megéri, csak soha ne keseredj el!
Szia, az biztosabb ha vársz bár 3 napot de ha vannak tüneteid akkor már reggel is tesztelhetsz, szoritok
egy hete max a beágyazódás lehetett. így még a hormont sem termelt a szervezeted. tesztelj holnap reggeli pisiböl. de biztos már hétvégén lenne.
Az eslõ válaszolónak igaza van, várj egy kicsit és utána reggeli elsõ vizeletból teszteljj.
szia, szerintem várj péntekig, és akkor tesztelj!remélem sikerül pozitívat tesztelned!tudom hogy nehéz várni, csak én is mindig tesztelek aznap, és másnap megjön!ezért szerintem várj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, teszteltem én is az nap, de semmi, várok hétvégéig, vagy a jövö hét elejéig és ha nem jön meg akkor fogok csinálni egyet ujból, :)

12 nap telt el az aktus óta és negatív teszt . Mit csináljak várjak még és teszteljek ujra?

ovum 10 kén volt az aktus pedig 11 kén .Lehet nem is sikerült...?

Legjobb válasz: Várjál és közben tanulj meg helyesen írni! Persze, hogy lehet, hogy nem sikerült. Mi lenne ha minden aktusból gyerek lenne! Azért mert a megfelelõ idõben szexelsz nem biztos, hogy terhesség lesz belõle!

Várjál és közben tanulj meg helyesen írni! Persze, hogy lehet, hogy nem sikerült. Mi lenne ha minden aktusból gyerek lenne! Azért mert a megfelelõ idõben szexelsz nem biztos, hogy terhesség lesz belõle!
A kérdező hozzászólása: de sok okos tojás van itt b szki!
7 es :Mert szerinted arra, hogy "Lehet nem is sikerült...?": mit lehet válaszolni? Honnan tudnánk? Nem beszélve a kérdés többi részérõl: 10 kén???? 11 kén?????
ezt én sem értem miért kell mindig ilyen "okos" kommenteket írni...?!!! Nagyon unatkozhat az aki itt lesi mikor tud hülyeséget írni valahová.... keressetek hobbit bakker!!! ;)
lehet hogy nem is sikerült? persze, hogy lehet. Egészséges pároknál is csak 30% esély van a teherbeesésre. Szóval eszerint több esély van arra, hogy nem sikerült. De kár ezen gondolkozni, ezért van a négy hónapos átlag. Lehet még belõle pozitív mert sokaknak ilyenkor még nem mutat semmit, de azért tudd, hogy ha nincs most baba abban nincs semmi rendkívüli
A legérzékenyebb teszt együttlét után 10 nappal mutatja ki, halványan. Várd meg a menzeszed napját, de a legjobb, ha a kimaradt menzesz utáni napon tesztelsz. Mert akkor nem használsz el egy tesztet feleslegesen.:) Vagy már késik a menzeszed? Ha igen, mennyit? Hány naposak a ciklusaid? Mikor volt péd? És a legégetõbb kérdés: ennyi kén mellett nincs nagyon büdös a lakásban? 10+11 is van otthon, kemény. :D
A kérdező hozzászólása: Mi az, h Már ha tényleg megfelelõ családba érkezik?Te milyen családba érkeztél kis okos ?
A kérdező hozzászólása: Micsoda kommentek !!! felháborító !!!! ennyi H.... egy csomóba , , , Minek nem lehet rendesen válaszolni egy kérdésre az ilyen emberek nem ide valók
Mit csináljál? Komolyan? Qrjál éjjel nappal, össze fog jönni a baba!!!!! Már ha tényleg megfelelõ családba érkezik.
Ne foglalkozzal velük, unatkoznak nagyon... A kérdésedre válaszolva:nekem 26napos ciklusoknal a 28.napon lett full pozitiv a tesztem.A 23.napon még total - volt. Pedig uh alapjan is ciklus elso felében fogant a babam! Szerintem Tesztelj ujra a napokban, es ha nincs változás irány a doki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!