Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak 6 (312 db)

Mit csináljak, 6-8 alkalommal kel éjjel?

8 hónapos. Mióta megtanult felállni, ha felkel, azonnal feláll a kiságyban, s sír. Felveszem, cici, vissza alszik, de 1 ra múlva megint kel...

Legjobb válasz: Oh szegeny ti :( Mutasd meg neki h kell visszafekudni, hatha. Az en lanyom ilyen idos koraban gyulolte a kisagyat es koztunk aludt 14 honapos koraig, szoval nalunk nem allt fel, nalunk mas gond volt de szinten 2 orankent kelt, homeopatival probalkoztam es hogy annak koszonheto e nem tudom, emlekszek, buszken meseltem a baratnoimnek,.h atalaudta az ejszakat :) ha erdekel olvasgass utana a homeopatia infon. Egyebkent elmulik ez az idoszak es lesz meg ilyen par :( lehet hamarosan elindul, vagy felul magatol, vagy jon egy foga....vagy csak rad van szuksege. Kulon szobaban van? Aludjatok egyutt, hidd el nem fogos elkapatni vagy ilyesmi.... :) Mi kozel majdnem 1 evig aludtunk egyutt, most 21 honapos,.esze agaban sincs hozzank atjonni a sajat szobajabol a sajat àgyàbol :)

Oh szegeny ti :( Mutasd meg neki h kell visszafekudni, hatha. Az en lanyom ilyen idos koraban gyulolte a kisagyat es koztunk aludt 14 honapos koraig, szoval nalunk nem allt fel, nalunk mas gond volt de szinten 2 orankent kelt, homeopatival probalkoztam es hogy annak koszonheto e nem tudom, emlekszek, buszken meseltem a baratnoimnek, .h atalaudta az ejszakat :) ha erdekel olvasgass utana a homeopatia infon. Egyebkent elmulik ez az idoszak es lesz meg ilyen par :( lehet hamarosan elindul, vagy felul magatol, vagy jon egy foga....vagy csak rad van szuksege. Kulon szobaban van? Aludjatok egyutt, hidd el nem fogos elkapatni vagy ilyesmi.... :) Mi kozel majdnem 1 evig aludtunk egyutt, most 21 honapos, .esze agaban sincs hozzank atjonni a sajat szobajabol a sajat àgyàbol :)
Csatlakoznék...:) Lassan 10 hónapos babám kb. másfél óránként ébred. Enni nem kér, szemét sem nyitja ki, ha idõben reagálok rá, csak 5 perc alatt vissza kell ringatni. Sírni nem hagyom, ez alap! De megkattanok már én is... Nem hiszem, hogy én csinálok vmit rosszul, mert a nõvére aludt mindig is, mint a kisangyal, babakora óta.
Nalunk ugyanez van sok az ebredes ejszaka neha ringatni kell neha cici. En is athozom az agyba. Az en babam 6 honapos es maszik 8 foga van. Javult a helyzet? Nekem sincs otletem sirni nem hagyom nem ezzel "nevelem".
A kérdező hozzászólása: Hát igen, azt nem tudom megtenni hogy sírni hagyom, vagy nem veszem ki, sajnálom, meg 5 perc után úgy sír, ne vesz levegõt, meg kell rázni, vagy rá kell fújni, vegyen levegõt! Van már egy nagy lányom, nála megoldódott azzal az éjjeli nem alvás, hogy közénk vettük, de a fiam...
Tényleg sajnálom, nem szeretném megtudni milyen egy jó alvásból ébredni:-( Sajnos mi szülõk sokszor esünk abba a hibába, hogy dolgokhoz szoktatjuk Õket, teljesen jó szándékúlag. Nem is tudunk róla, mit kéne és mit nem. Mert annyira aranyosak:-) Ha kiveszed a kiságyból az is rögzül benne, ha eteted az is. Nagyon kis rafináltak.:-) A foga is lehet! Van egy kúp, bioboltban lehet kapni, állítólag az nagyon jó fogzásra! Nálunk is beindult a folyamat, nyûgösebb :-( de a megszokottól nem vagyok hajlandó eltérni! Lehet, hogy egyeseknek ez gonoszság, de higyje el mindenki, hogy ez a szülõ gyermek kapcsolatára lesz pozitív hatással. A te babád, és Te tudod, hogy nektek mi a jó! Más csaktanácsot ad, de általában úgy is az van, amit Te látsz jónak:-) Mindenesetre kitartást!!!
az a baj a dentinox hat kb 3 percig...szóval max abban segíti hogy megszünteti a fájdalmat , viszketést stb és vissza tud aludni. én is sokszor úgy szeretném ha tudna beszélni mi a fészkes fenéér ébred ennyit :(
A kérdező hozzászólása: De va hoy felébred, s elég annyi neki hogy felveszi valaki, vissza is alszik, nem mindig kell neki cici. Melege nincs, mert csak egy vekony rugiban, hálózsákban alszik, nem izzad. Lehet a foga. De ha bekenem dentinoxal, ugyan úgy ébred utánna. Nem tudom mi baja lehet.
Ja! És sajnállak:-( nem lehet könnyû! Kitartást!
Ha te kapnál minden vasárnap csak úgy 100.000 forintot, Te nem mennél oda?:-) De igen... Õ is felébred, mert kap finom tejet:-)! Miért csodálkozol? 5 hónapos a kislányom, 2 hetes kora óta nincs éjszakai evès.( igaz, nem igényelte). Most 5 hónapos, 3x bepróbálkozott sikertelenül, így nem ébred fel.:-) Szóval ne csodálkozz ezen:-)
Nincsen melege? Nálunk az volt a baj...én fáztam a fáradtságtól, túlöltöztettem. Valaki szólt...azóta csak egyszer kel szopizni :)
Nálunk majdnem 7 hónapja ez van sõt van hogy fel óránként kel a jó éjszaka ha 5-6 szor ébred általában 15... Bocsánat az offer de engem is nagyon érdekelne mivel lehetne "altatni"
A kérdező hozzászólása: Egy szobábában alszom vele. Már ül, áll, mászik, bútorok mellett megy, van 6 foga. Azt sem mondhatom hogy éhes, mert 7-8 között eszik egy adag Tejpépet, vagy egy üveg fõzeléket, majd lefekvés elõtt szopik, vagyis cicin alszik el. 10-11 közõtt már ébred, vissza ringatom, beteszem a kiságyba. S ez megy 1-2 órenként, vagy cicin, vagy ringatva, vagy simogatva alszik vissza. A 3. Kelése után éjfél körûl magam mellé veszem, de ott is ugyan ez megy! Feláll hálózsákban, és sír. Ölbe veszem, alszik tovább. Kentem már be az ínyét dentinoxal, pelenkát is cserélek hátha az a baja, de semmi, ugyan úgy kel. Nem tudom hogy kéne azt megmutatni neki feküdjön vissza aludni, mert amint leül, lefektetem, már áll is fel. Nem bírok hozzà kelni éjjel, csukódik le a szemem, sokszor azt se tudom ha sír a gyerek hol van, a kiságyban, vagy mellettem... Na meg sokáig nem hagyhatom sírni, mert van egy nagytesó, meg a férjem aki megy dolgozni.
Utolsó, szerintem nálad is a kulcsszó:ringatom. Miért ne kelne fel, ha tudja hogy jót kap? Az elsõ naptól kezdve ahoz szoktattam, hogy beteszem az ágyba és nincs kivétel. Simogatás ha felébred vagy cummi. 2 hetes kora óta átalussza kivétel nélkül az éjszakát. Nem is etettem éjjel soha. Illetve talán az1 héten. Ez a te türelmeden múlik:-)!

Mit csináljak? 6 hós a babám, még szopizik, de engem már annyira zavar a súlyfeleslegem!

már sírva nézek tükörbe, vagy inkább nem is nézek. Inkább nem is megyek sehova, hogy ne kelljen öltözködnöm, mert attól csak kiborulok. Nem nézek tévét, mert beteg vagyok a csinos n?kt?l... 20 kiló van rajtam és még egy dekát sem fogytam. Tudom, hogy a baba az els?, de én nem lehetek újra kiegyensúlyozott n???? A szoptatást is abbahagynám már, de sajnálom megvonni a babámtól... mit csináljak???

Legjobb válasz: óvatosan kezdj el mozogni és ne egyél kenyeret inkább zöldségeket egyél gyümölccsel sokat igyál. Nem törvényszerû hogy elapadjon a tejed de ha ennyire bánt a dolog a babádnak is az lenne a jobb ha jól éreznéd magad.... A párod mit mond?

óvatosan kezdj el mozogni és ne egyél kenyeret inkább zöldségeket egyél gyümölccsel sokat igyál. Nem törvényszerû hogy elapadjon a tejed de ha ennyire bánt a dolog a babádnak is az lenne a jobb ha jól éreznéd magad.... A párod mit mond?
A babád már nagyon sokat kapott tõled így is, lassan erõsebb lesz az immunrendszere, nem igényli annyira a tejet. Szerintem is mozogj nyugodtan, kicsit ehetsz kevesebbet is, heti 1-2kgot nyugodtan leadhatsz. Ha picit csökkenne a tej mennyisége sem lenne okod kétségbe esni. Szoptatás párti vagyok, de nem kínok árán, annyit nem ér az egész, hogy tönkretedd magad. Biztos van/lesz aki nem ért meg téged, de hidd el osztozunk a sorsodban jó páran.
Én is ugyanebben a cipõben járok....12 kg. felesleggel. De akármennyire is fáj inkább szoptatok.
Tapasztalatból mondom, hogy nem törvényszerû, hogy apadjon a tejed a mozgástól. Én is szoptatok, most 3, 5 hós a babám, kb. 6 hete tornázok. Rubint Réka féle terhestorna és Béres Szandra "Változz vissza" kazettájára. Ezek kímélõ tornák, nem olyan megerõltetõek hogy utána két hétig járni se tudj az izomláztól. De legalább átmozgatják egy kicsit a testet és az ember lánya lelkileg is jobban érzi magát, hogy tett valamit önmagáért. Az evést illetõen én jó nagy adag leveseket eszek naponta akár 2x is. Ez egyrészt megtölti a hasamat, másrészt a tejtermelésnek kimondottan jót tesz. Így a fõételbõl elég kisebb adag is és édességbõl sem falok fel annyit, mint egyébként. És szerintem a házimunka is csodákat tesz! Én bár kilóra több vagyok, mint szülés elõtt, a csípõm vékonyabb, mint terhesség elõtt volt, mert az ücsörgõs irodai munka helyett most egész nap rohangálok, cipelem a babát, fizikai munkát végzek. Egyszóval bátran vágj bele, és sok kitartást kívánok!
Én azt mondom szoptass amíg csak tudsz, az a legjobb a babádnak.Nem értem miért nem fogysz, elvileg a szoptatás energiafelhasználással jár.Az én kisfiam 7 hónapos, és már annyi kg vagyok mint terhesség elõtt, pedig nem csinálok semmit, nem figyelek arra hogy mit eszem(mondjuk nem zabálok), sõt még édességet is eszem minden nap.Havi 1kg megy le amióta kijöttem a kórházból.Még nekem is fogyni kell mert 6kg plusszal kezdtem a terhességet.Az elsõ 4 hónapban még tornáztam is(ajánlom a Pilates-t).Most már csak eszem és szoptatok.Lehet, hogy ez alkati kérdés is, de légy türelemmel és ne vond meg a babádtól azt ami neki a legfontosabb!Lefogsz fogyni, ne aggódj!
szia! szerintem fokozatosan elkezdhetsz mozogni! a barátnõm aerobicra járt és nem apadt el a teje, sõt! és tényleg sokat adtál már a kicsidnek, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert önmagad szeretnél lenni. egy órás alakformáló tornát ajánlok, ha tudsz, menj olyan klubba, ahol direkt szülés utáni tornákat is szerveznek (nálunk van baba-mama klub). kitartást! és gondolj arra, a legfontosabb, hogy mindketten kiegyensúlyozottak, boldogok legyetek!
16:49es valaszolotol erdeklodnek honnan szerezted meg azokat a kazettakat nekem is jo lenne de nem tudom honnan keritsem elo esetleg websimet tudtok adni?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Igazából nem az a lényeg, hogy a párom mit mond, hanem az, hogy én hogyan érzem magam. Amíg magamnak nem tetszem addig másnak sem fogok. Így nincs kedvem eljárni sehova, a szexhez sincs kedvem mert utálom a testemet. Próbálok pozitívan gondolni magamra, hogy azért vagyok ilyen mert egy babának adtam életet, azért ereszkedett meg a hasam...stb, de elég nehéz. Szoktam tornázni, majdnem minden nap, baba-mama tornát csinálunk a manóval és én külön egy táncolós dvd-re, esténként hullahoppozok. Odafigyelek arra, hogy mit eszem, mégsem történik semmi. Félek, hogy csak a drasztikus fogyókúra használ majd.
17.17-es válaszolónak, ahonnan meg tudod rendelni: http://www.beresalexandra.hu http://www.velvetplaza.hu; http://www.hazipatika.com, de szerintem kismamaboltokban és áruházláncokban is lehet kapni néha(pl. Auchan-ban egy csomó féle torna kazettát láttam már) Letöltõs linket is találtam a Rubint Rékára: http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=25267&a_id=482750&h_id=94258 Üdv!
Kukacos? Dobd ki.
Kukacpálinka, az finom lehet :)
férjem üzeni, pálinkának még jó lehet.
Ezen nem is kellene gondolkodnod, hogy kidobod, vagy én lehet visszaadnám annak, aki adta neked.
Na, a mai nap legértelmetlenebb kérdése a tiéd. Mégis milyen választ vártál azon kívül, hogy dobd ki?
Dobd ki.
Monnyuk cefrébe az a pár kukac nem árt!
szopjon
micsinájjunk' vele moré' ?
A kérdező hozzászólása: Idõs néni készítette, nyilván rossz a szeme és az egyik felbontott üvegben találtam egy kukacot. Persze döglött volt, mivel megfõtt, de innentõl nyilván nincs kedvem a többi üveghez sem, és eléggé elkeserít a dolog, hogy emiatt kidobjam az egészet. De az lesz, mert én biztos, hogy nem fogok enni belõle. És fõleg az keserít még el, hogy biztosan a boltiakban is van kukac, csak ott úgy eldarálták, hogy nem látszik. :(
Hmmm... most attól függetlenül, hogy én is azt mondom, dobd ki, attól még érdekelne, hogy lehet egy lekvár kukacos? Tényleg nem kötözködés, csak tényleg nem értem. :) Elvileg ha a gyümölcsben volt, az tisztításkor, daraboláskor kiderül... ha mégsem, a gyümölccsel együtt gondolom, szétfõ... még ha gyors módszerrel, dzsemesítõvel van csinálva, ott is van kevés fõzési idõ, plusz akkor elõtte le is kell darálni...
Mezcal-ról teccett hallani? :-D
Tedd ki az udvarra, majd a madarak elrendezik.
csak ne egyedül


Segítség, mit csináljunk 6 megveszett kutyával?

Nem bírjuk, egy bolondok háza már a ház! A két felnőtt kutya kakaskodik egymással, morognak, ugatnak, csaholnak, a kicsi kutya rohangál össze-vissza és piszkálja a másik kettőt, akkor abból megint morgás lesz, aztán a kicsi piszkálni kezdi valamelyik macskát a dulakodás láttán az egyik felnőtt kutyának tuti oda kell menni beállni közéjük vagy "rendet tenni", az egyik macskánk 2 hónapja tüzel és már kész idegbeteg, a másik macska olyan mint egy zombi és állandóan köhög vagy prüszköl, a két felnőtt kutya állandóan koszosak, az egyik tiszta flúgos meg rigolyái vannak, és parázós is, a kandúr macska meg csak enni jár.

Legjobb válasz: Különítsétek el õket.

Különítsétek el õket.
Kutyákat megnevelni. Macskát ivartalanítani. Náthásat orvoshoz vinni. TV-t hangosra venni. Akkor nem hallatszik semmi bentre.
Keress a kutyáknak új gazdit...ez a legjobb megoldás.
Ha nem neveltétek meg õket, akkor csak az marad, hogy gazdát keresel nekik, vagy elviseled. Amúgy a prüszkölõ, köhögõ macskát el kellene vinni dokihoz. Az ivartalanítás jó megoldás a kakaskodás megszüntetésére. A koszos kutyát meg meg kell fürdetni.
Ahol ennyi állatot zsúfoltok össze az elkülönítés lehetõsége nélkül, ez van. Tényleg csak az a jó megoldás, ha gazdit kerestek az állatgyûjtemény pár tagjának.A két felnõtt kutyát mindenképp ivartalanítani kellene, ez sokat segít, lenyugszanak.Kevesebb lesz a dominanciaharc is.Macskákat meg mindenképp kéne.Akkor még a kandúr is otthon maradna. Mekkora helyen vannak?
Az egyik:nyáron nem délben sétáltatunk kutyát, olyankor örül a kutya ha elnyúlhat valami hûvös helyen.A másik pedig hogy sáros lesz a kutya?Na és?Az enyémek is sárosak ha olyan idõ van.Mi még a múltheti hófúvásban is mentünk sétálni.Azt hittem majd a szél eltántorítja Õket, de rá se rántottak, ugyanúgy játszottak és rohangáltak.Ha meg megszáradtak séta után összeseprek.Nálunk azért van még a hálószobámban is járólap, hamar feltakarítom.Van hogy naponta 3-szor takarítok utánuk, de nem érdekel, mert nagyobb öröm nekem amikor séta után látom milyen elégedetten és boldogan nyúlnak el a szõnyegükön.A macskáknak meg a legjobb megoldás tényleg az ivartalanítás.Az enyémek 8 évesek, még fiatal korukban átestek az ivartalanításon, itthon lustálkodnak egész nap nem csavarognak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó csak a mi kutxáink nem olyanok mint a te szupermen kutyáitok! fáznak a hidegben szélben remegnek utálják ha hideg van. !
Kint tartott kutyák, még ha rövid szõrûek is, bírják a hideget. Mit adsz nekik enni? Télen jóval több zsírra, tartalmasabb ételre van szükségük.
Nekem is rövid szõrû lakásban tartott kutyáim vannak.A legnagyobb hidegben is minimum egy órát sétálunk velük a pusztán.Nincs semmi bajuk, imádják.
Kutyaruháról hallottál már?Ezért találták ki, nem szégyen rájuk adni.Jön a tavasz(remélhetõleg minél hamarabb)Ilyenkor öröm kint lenni a szabadban, végre a jó levegõn én ilyenkor haza sem akarok menni a sétából, dehát muszály.A kutyáim meg benti kutyák, nem szupermenek, csak hozzászoktak hogy nem bent kuksolnak egész nap, hanem mozognak futkoznak kint az udvaron is, és a sétákon is.Ez szoktatás kérdése.De nem is tudom minek írkálok Neked, látom hogy tényleg csak kifogásokat keresel hogy ne kelljen sétálni a kutyákkal.Hihetetlen!Én sokszor 13 óra meló után indulok el velük holtfáradtan, és a végén feltöltõdve érek haza, nem hagynám ki a sétát semmi pénzért.
Azt szeretném kérdezni, hogy szeretitek ezeket az állatokat?
Ez most komoly, hogy valaszoltok egy Troll-nak??:)
Csak a kifogásokat keresed...te egy kegyetlen ember vagy. Aki nem tudja felfogni a kommentek lényegét. Azt gondolod, hogy csettintesz és minden meg van oldva. Ha lusta vagy foglalkozni velük, megoldani a problémát akkor keress szerencsétlen állatoknak új gazdát és vegyél magadnak egy plüsskutyát. Tiszták, nem fáznak és sétáltatni sem kell õket.
Nyáron a kutyát kora reggel, vagy este sétáltatjuk, pont a nagy meleg miatt. ha nagy a kert, akkor tessék felosztani, és mindenkinek kialakitani külön rezidenciát. legyen a kutyáknak napirendje, és azt pontosan betartani. Külön foglalkozni velük, egyszerre max. ki lehet menni velük valami nagy mezõre egy jó nagyot futni. A cicákat ivartalanitani kéne, már ez is nagyban hozzájárulna a nyugihoz. Nem kell idegeskedni, csak nyugodtan jól megszervezni az egészet.
Nekem is lakásban van kutyám 2 db, é minden nap megyünk sétálni, és sárosak is lesznek de van az ajtó mellett egy rongy amivel áttörlöm õket mielõtt bejönnének a lakásba, vagy ha annyira koszosak akkor igen fürdés, sima vízzel. A kutyákat meg ésszel sétáltatjuk nyáron, mert könnyen kapnak hõgutát. Ezért korán reggel, vagy késõ délután este sétálunk. De neked az a legnagyobb gondod, hogy nem akarsz velük sétálni, különben nem kifogásokat keresnél.
A kérdező hozzászólása: Hát az egyik kutyánkat nyáron levittük sétálni és hõgutát kapott! Na? És alapból tiszta sárosak leszünk, azzal mit csináljunk, fürdés minden nap?
A kérdező hozzászólása: Nem lehet!
A kérdező hozzászólása: Tessék? Pls....
A kérdező hozzászólása: nagy 6 szobás kertes ház egy emeletes.
6 szoba pont elég 6 kutyának, nem értem miért nem szeditek külön õket.
A kérdező hozzászólása: Mert nem lehet, mégis hogyan gondoltad? Ki-be járkálnak és nem tudunk minden ajtót csukogatni meg ha elzárjuk õket nem tudunk minddel foglakozni egyszerre. !! És egyébként se 6 kutya van hanem 3 ha nem tudnád.
A kérdésedben az volt hogy 6 kutya akkor, honnan tudnám, hogy nem 6 hanem 3?! Amúgy sem lehet 3 kutyát egyszerre tanítani. Pár éve kutyázom tudom mirõl beszélek, de mondjuk ismernéd a korlátaid tudnád, hogy nem bírsz el velük, és ez nekik sem jó...fõleg nekik nem jó. Kellene nekik egy normális gazdi.
Ez már kész falka, a parancsokra fütyülnek, azt csinálnak, ami nekik tetszik. Átvették a hatalmat. Sûrgõsen keress gazdit négynek, a másik kettõt vidd kutyaiskolába. És fõként ivartalanítás kellene.
Ott kezdeném, hogy mennyit van ezekkel a kutyákkal foglalkozva? Mennyit sétálnak? Ha nem lennének ennyire tele felesleges energiákkal, akkor nem egymáson vezetnék le. Nálunk is van most kölyök a családban, és néha másik kutyára is vigyázok, tehát van, hogy hárman vannak. Egyértelmûen látom, hogy ha nem eleget sétáltunk, akkor randaríloznak meg ordibálnak. Tisztességesen ki kell mozgatni õket, akkor nyugi lesz.
Jaj, te írtál ki kérdést az "idegbeteg" 2 hónapja tüzelõ nõstény macskádról is... Ott viszont említetted, hogy a kiskutyát most hoztátok, na ehhez csak gratulálni tudok! Ha a meglévõkkel sem tudtok mit kezdeni, akkor mi a jó francnak még egy kutya?. :O

Mit csináljak? 6 éve vagyok együtt a párommal. Õ nekem az első barátom. Nagyon szeretem őt, és ő is engem.

Soha nem hagynám el.Viszont van egy férfi,akit közelről ismerek és nagyon tetszik, vonzódok hozzá és ő is hozzám.1éve ismertem meg és azóta nem megy ki a fejemből...nem tudom mi zajlik le bennem, de nagyon vonzódok hozzá.2x találkoztam vele meg akart csókolni, de nem tudtam megtenni.Szeretem a páromat, de egy másik férfihez is vonzódok, ez az érzés egyszerűen megörjít.

Legjobb válasz: Szóval miért is nem tudod elhagyni? Azért, nehogy mással lásd? Akkor ez szeretet vagy önzõség?

Szóval miért is nem tudod elhagyni? Azért, nehogy mással lásd? Akkor ez szeretet vagy önzõség?
"Õ nekem az elsõ barátom." Itt a hiba. Erre szokták azt mondani, hogy "nem élted még ki magad". Nincs tapasztalatod, hajt a kíváncsiság, hogy milyen lehet mással stb.
6 éve vagytok együtt? Fogadd õszinte részvétem
"kérj egy kis szünetet, mondd, hogy meg megszeretned probalni a szingli eletet, hogy milyen is "elni", ha igazan szeret, es neki mar több baratnöje is volt, akkor meg fog erteni!mennyi idösek vagytok?" Esti poénnak is silány volt.
Engem szintén 6 év után ott hagyott a barátom hasonló okból. Azóta már megcsalta velem a barátnõjét nem 1x.Mindig visszajár hiába mondtam neki azt, hogy mostantól nem beszélünk mert én nem leszek a szeretõje. Valahogy mindig másként alakul. Egy ilyen kapcsolatért pedig felesleges ott hagyni a szerelmed...szerintem
Elõbb-utóbb el fogod mondani. Hidd el! Lehet, hogy csak évek múlva szólod el magad, de ki fog derülni. Jobb inkább szakítani és tiszta lappal indulni.
Na jó, mondjuk kihagyod ezt a mostani vonzalmat, de mégis: mennyi lesz még? Túl korán kerültetek össze, de hát csak azért nem kellene szakítani. Az ilyen egyszeri kiruccanás után elég szarul tudja érezni magát az ember. Hazudni nem jó dolog. Vagy egy másik rossz verzió szerint az egyik után bevállalod a másikat is...
Nézd, én elhiszem, hogy szereted a párodat, mint embert, de ha azon gondolkozol, hogy szemét dolog lenne-e megcsalni (amire a válasz nyilvánvalóan igen), akkor valami komoly gond van. Az én elõdöm is hasonlóan érezhetett, s õ meg is csalta a páromat. Ráadásul nem tudta magában tartani, így párom egybõl szakított is vele. A lány nem jött össze a sráccal, s azóta se volt hosszabb kapcsolata. Diákszerelem volt, 9 évig tartott. Szerintem át kellene értékelned a kapcsolatod, hogy a párod-e az a férfi, akitõl gyerekeket szeretnél, akivel le szeretnéd élni az életed. Beszélgess vele, hogy õ hogyan képzeli el a jövõjét, a jövõtöket. Egyébként én is szoktam úgy járni, hogy megnézek egy férfit, elképzelem, milyen lenne az ágyban, vagy hogy nézhet ki meztelenül, aztán mosolygok magamban egy jót és kész. Nem érzem úgy, hogy le akarok vele feküdni, arra ott a párom. És nem is szoktam ezen agyalni (hogy pl. mi lenne, ha nem lenne párom, stb.)De nyilván én se vagyok vak, ha valami tetszik, megnézem. :-) 25/N
Ha szünetet kérsz, ott ér véget a kapcsolat, hát ki az az állat, aki ebbe belemegy. "bocsi, csak van egy srác, aki nagyon bejön és le akarok vele feküdni, de addig legyen köztünk szünet, mert nem akarlak megcsalni" Hát ki a nemnormális, aki belemmenne ebbe?
Van ennek egy álszent verziója: "Nagyon fiatalon jöttünk össze, lehet, hogy mindkettõnknek jobb lenne, ha..." Ilyet egy nõ csak akkor mond, ha már ott egy másik ké a bugyijában.
Ha tényleg szereted a párodat, még csak eszedbe sem juthatna, hogy esetleg megcsald, csak mert megtetszett egy másik srác. Én azt mondom, szerintem te már leginkább csak megszokásból vagy együtt a barátoddal. 6 év alatt nyilván összecsiszolódtatok annyira, hogy kötõdj hozzá. Szereted, mint embert. Ez egyértelmû. Itt inkább az a kérdés, hogy szereted-e még, mint férfit? Mint a párodat? Ha igen, akkor ne csald meg. Emberek vagyunk, nem ösztönlények. Pont az különböztet meg minket az állatoktól, hogy tudunk uralkodni a vágyainkon, az ösztöneinken. A te helyedben én egész biztosan nem dobnék el magamtól egy jól mûködõ, stabil, szeretetteljes kapcsolatot holmi kis kaland kedvéért. A félrelépést, egy éjszakás kalandot semmiképp sem ajánlom! Ezzel gyakorlatilag hátba döfnéd a párodat. A bizalmát árulnád el, és mind tudjuk, hogy a kapcsolatok alapja a bizalom. Ha mindenáron le akarsz feküdni a másik sráccal, hogy kipróbáld, milyen is, akkor elõször tisztességesen szakíts a barátoddal, de semmiképpen ne csald meg! 6 év után nem ezt érdemli tõled! 6 év után tartozol neki annyival, hogy becsületesen zárod le a kapcsolatotokat. Viszont azt ne várd el tõle, hogy utána vissza is fogad. Persze megtörténhet, hogy ezek után is hajlandó lenne újra összejönni veled. De nem elvárható. Vagyis ha hoppon maradsz, hát akkor bizony így jártál, a barátod nem köteles asszisztálni ahhoz, hogy kiélhesd magad más pasikkal, és ehhez még jó arcot is vágjon. Szerintem jól gondold meg, mit választasz. Sokat veszíthetsz, ha rosszul döntesz. 22/L
nem kell azt elmondani, hogy azert kell szünet, mert leakarok massal feküdni, hanem tartonak egy fel ev szünetet, olyan okbol, hogy nem tudja mit erez, es mit akar a kapcsolattol, az allat mind 2en kiprobalhatjak massal, bulik st.es, ha nem tudjak egymast elfelejteni, akkor folytatjak tiszta lappal.ilyen egyszerü!
@26: Ha nekem ilyet ajánlana a párom -akárhány év után-, biztos mondanám, hogy felejtsük el egymást. És akibe szorult egy kis önérzet, az nem tart szünetet. Mindenki tudja, hogy ez azt jelenti, hogy van valaki más a dologban, hisz, ha nem lenne, akkor nem szünetelgetne a kapcsolat. Szünet = "van valami nagy probléma, amit nem tudok megoldani, de szakítani meg nem merek."
epp erröl beszelek, de nem azt jelenti, hogy nem merek szakitani, hanem nem akarok, egyenlöre nem tudom mit erzek...
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok mit mondani, mert azt sem tudom mit tegyek.Teljesen hülye vagyok.Lehet ha lefeküdnék a sráccal pont, hogy kiábrándulnék...
A kérdező hozzászólása: Hmmm ez az utolsó elgondolkodtató.Amúgy próbáltam kiverni a fejembõl, de nem megy... Aj annyira nem tudom mit tegyek...Hagyjak ott egy igaz szerelmet egy kis élvezetért?Fogalmam sincs.Sose lesz ennek már vége:((((
"Szerintetek az nagyon szemét dolog lenne, ha lenne egy egy éjszakás kalandom a sráccal?" 6 év és képes lennél ekkora aljasságra?6 éve vagyok a barátnõmmel, hasonló helyzetet még csak kialakulni sem hagyok, mert én tényleg szeretem és szerelmes vagyok belé.Az én mércém szerint te nem vagy már szerelmes a párodba.Ez nem bûn, el kell fogadni.Nem ítéllek el, mert még semmi rosszat nem tettél. 6év után a minimum, hogy leülsz a barátoddal, nem is értem, hogy eddig mért nem tetted??..és elmondod neki õszintén, hogy vonzódsz egy férfihoz.Ez az ALAP.Ha ez nem megy, akkor nincs jövõtök..ha megy és túljuttok rajta, akkor van.Ez szerintem ilyen egyszerû.23/F
A kérdező hozzászólása: Kifejtenéd?
A kérdező hozzászólása: Tudom.De szeretem nagyon és nem tudom elhagyni....El sem tudom képzelni, hogy mással lássam..
kérj egy kis szünetet, mondd, hogy meg megszeretned probalni a szingli eletet, hogy milyen is "elni", ha igazan szeret, es neki mar több baratnöje is volt, akkor meg fog erteni!mennyi idösek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 23 éves vagyok, õ pedig 24.Neki voltak már barátnõielõttem, és mindig azt mondja, hogy ha egyszer elhagyom akkor õ abba belehal..Együtt élünk 2 éve...
A kérdező hozzászólása: Ez szerelem és önzõség tudom jól.De nagyon szeretem, csak annyira tetszik az a pasi...Bánom azt a napot amikor találkoztam vele...
basszus, akkor tenyleg fiatalon jöttetek össze.nem fog belehalni ne felj, es nem akarod vegleg elhagyni, csak egy kis szünetet akarsz.lehet, hogy a vgen meg neki fog megtetszeni a szingli elet.de, ha ugy erzed, hogy neked mar ez nem megy, akkor lepj, föloösleges huzni, csak egyszer vagy fiatal, es, csak egyszer elsz!tudom nehez, de megeri!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek az nagyon szemét dolog lenne, ha lenne egy egy éjszakás kalandom a sráccal?
Kétlem, hogy te szeretnéd a barátodat... Inkább szakíts vele és próbáld meg ezzel a sráccal.
szerintem, ha szakitotok sem ugorj bele egy masik kapcsolatba, hanem elj, szorakozz!az egyejszakas megcsalast felejtsd el!
A kérdező hozzászólása: Esküszöm, hogy nagyon szeretem.Jobban szeretem bárminél és bárkinél.Ehhez a sráchoz csak vonzódok, de nagyon.
Ne, kérj tõle szünetet, nagyon megbántanád vele! Elrontanád a kapcsolatotokat! Egyéjszakás dolog titokban jól hangzik, lehet a pasid is csinált ilyet sokat, h meg ne bántson, mert szeret. De azzal meg az a baj h még jobban összezavarodsz, meg belegabajodsz az új srácba, vagy azt váltja ki h jön egy vágy ami azt követeli, h minél több pasit kipróbálj. És az édes, romantikus, meleg szeretettteljes kapcsolatotoknak annyi lesz. Velünk hasonó történt egy sráccal, nagy szerelem, korán lekötöttük egymást évekig , és kijött ez a dolog, titokban sorozatban megcsaltuk egymást, kiderültek, és sok lelki kárt okozott mindkettõnknek. Kellett 1, 5- 2 év mire túl jutottunk, nagyon nehéz idõszak volt. Majd átalakult a kapcsolatunk haversággá. Amit régen nem tudtunk megbeszélni azt mostmár nyiltan igen. Viszont a sok gyûlölet szenvedés teljesen kiölte az érzelmeket, sose lennénk képes egymást ujra szeretni. Ma már ugy csinálnám, h leülnék vele és megbeszélném h bocsi de érzek egy erõs vágyat h sok pasit kipróbáljak, és szakitsunk. És akkor sok szemétséget megspóroltunk volna egymásnak! De, ha ugy érzed menned kell akkor menned kell, akkor nem hazudhatsz magadnak, se neki akkor az életed egy új fázisba lépett. Vagy próbáld a srácot kiverni a fejedbõl...
Nem tudom, hogy mit érzek. = Nem tudom, hogy még szeretlek-e. Nem vagyok benne biztos, hogy te vagy az igazi. Nem tudom, hogy jobb vagy-e más férfiaknál. Nem tudom, hogy mit akarok tõled. Nem tudom, hogy komolyan gondolom-e ezt az egészet. Meddig tartson a szünet. a) Nem tudom. = Lehet, hogy örökre. b) Majd meglátjuk. = Lehet, hogy örökre.

Mit csináljak 6 hós fiammal h igyon?

már egy ideje eszik elég sok mindent, gyümölcsöt, tejpépet, f?zeléket...és nem hajlandó cumisüvegb?l inni. se vizet ,se teát, semmit. mib?l itassam?

Legjobb válasz: Semnmit. Kínálgasd meg, és ha kell neki +folyadék, akkor elfogadja. Az én két kisebb gyerkõcöm kb 1 évesen fogadott el az anyatejen kívül egyéb folyadékot, pedig fél éves koruktól már mást is ettek. Hogy mibõl itasd? Kipróbálhatod a csõrös poharakat is, de sima presszós pohárból is tudnak inni a babák (ha akarnak).

Semnmit. Kínálgasd meg, és ha kell neki +folyadék, akkor elfogadja. Az én két kisebb gyerkõcöm kb 1 évesen fogadott el az anyatejen kívül egyéb folyadékot, pedig fél éves koruktól már mást is ettek. Hogy mibõl itasd? Kipróbálhatod a csõrös poharakat is, de sima presszós pohárból is tudnak inni a babák (ha akarnak).
Én pohárból itatom, az olyan "felnõttes" nekik, és jobban elfogadják, mert látják, hogy mi felnõttek is abból iszunk.
A kérdező hozzászólása: próbálgatom pohárból is, de akis nyelvével ellöki a szájától...
A kérdező hozzászólása: szopizunk
ha szopik akkor nem is fog inni nagyon, nekem is ez volt a problémám. Esetleg próbáld pohárból itatni. majd ha már nem szoptatsz akkor ne félj majd szomjas lesz. Én gyümölcslével itatom, na az izlik neki, fõleg az õszileves. A hipp-nek jó babaitalai vannak... próbáld kis esetleg azokat. A teát az enyém nem szerette soha..
Semmit.Kínálgasd gyakran ha szomjas elfogadja.De ilyenkor télen jóval kevesebbet isznak a babák.Ha még szopizik is akkor a tej elég neki.
Szopizunk?????? Te is???
A kérdező hozzászólása: hahahahaha :)

Ráharap! Oda forditom vagy ő fordul oda, kuncog egyet és harap és elengedi és ennyi! Már 5 napja nem szopizik! Mit csináljak? 6, 5hós hozzátáplált baba+kap tápszert is!

Legjobb válasz: Le fog szokni, nálunk is pont így kuncogott neki, többet sose szopott,és ha 5 napja ezt csinálja, már nem is fog. Nálunk két napot volt intenzíven,pont ennyi idõsen,és leszokott róla.Csak kacagott rajtam. Én utána fejtem azt a kicsit ami volt még 2 hónapig, de elapadt.

Le fog szokni, nálunk is pont így kuncogott neki, többet sose szopott, és ha 5 napja ezt csinálja, már nem is fog. Nálunk két napot volt intenzíven, pont ennyi idõsen, és leszokott róla.Csak kacagott rajtam. Én utána fejtem azt a kicsit ami volt még 2 hónapig, de elapadt.
Ha már nincs elég tejed, akkor sajnos ez várható volt..6.5 hósan meg fõleg..Azért próbálkozz még!
A kérdező hozzászólása: A fõ kérdésem az hogy miért csinálja ezt?
Szerintem nem akar a mellel foglalkozni, mert abból a kaja is nehezebben jön, mint az üvegbõl. Ha semennyit nem eszik több napja, akkor a helyedben kifejném neki és üvegbõl adnám, hogy mégis tudjon anyatejet is inni.
Valószinüleg elrontottad a dolgot. Nem kellett volna tápszerezni. Rászokott a cumisüvegre, mert azt könnyü szivni. Ne adj cici helyett neki semmit enni! Szóval addig próbáld szoptatni, amig rákényszerül, mert már nagyon éhes!
A kérdező hozzászólása: Hahhóóóóóó!anyatejem az már nem volt elég!és csak kell kapnia valamit!!!!
nekem is harapott 8 hósan, gyakorlatilag igy választotta el magát. úgyanis ha szopni akarna akkor a nyelve lefedné az alsó fogait és nem tudna harapni. nálunk a menzesz kavarhatott be mert amikor megjön, akkor állítólag megváltozik a tej. lényeg hogy egyik napról a másikra abbahagyta a szopást. Ha van türelmed, próbáld meg finoman leszoktatni róla. Lényeg hogy ha szopni akarna akkor nem harapna. A kisebbikemnek 6 foga van, mégsem harapott meg soha, most õs is pont 8 hós.
Szerintem nem akar szopni. Kisfiam bár sose harapott, de így választotta el magát. Csak játszott a cicivel. Elsõ körben a reggeli maradt el. Aztán az ebéd. Aztán a tízórai-uzsonna, majd a vacsi-cici. Nem kellett neki. De 13 hónapig kihúztuk azért. Tápszer és cumisüveg soha nem voltak.

Mit csináljak? 6 hósom kikészít éjszaka! Állandóan felsír, cici nélkül nem alszik vissza, vagy csak 5-10 percre. Szerintem nem kéne megetetnem, mert 70 cm, 8, 5 kg.

Leszoktassam az éjszakai evésr?l, és akkor végig alussza majd az éjszakát? Hogy csináljam? (Neki már ki kéne bírni, hogy nem eszik, nem? Vagy más lehet a baj?-Fogacskát nem látok...)

Legjobb válasz: 9 hónapos a fiam és õ is kel éjjel.most szerintem fogzik,mert úgy ordít,mint a sakál,csak cicin nyugszik meg.ma hajnali 2-tõl 4-ig ment a mûsor.4-kor nagy nehezen elaludt,de akkor is felsírt még 2x.

9 hónapos a fiam és õ is kel éjjel.most szerintem fogzik, mert úgy ordít, mint a sakál, csak cicin nyugszik meg.ma hajnali 2-tõl 4-ig ment a mûsor.4-kor nagy nehezen elaludt, de akkor is felsírt még 2x.
nincs ilyen , hogy ki kéne bírni!!!!!! A lányom 18 hónapos és most szokott le az éjjeli 1-2-szeri evésrõl.
Csatlakozom! Nincs olyan, hogy ki kéne bírni! Az én kisfiam 17 hónapos, cicin alszik, és éjjel is kér. Jegyezd meg: amikor fogzik, sûrûbben kér anyatejet, neki az a megnyugtató. Ha nem látsz fogacskát, nem jelent semmit. Fáj az ínye, neki a legrosszabb elviselnie. Az enyémnek két hete nyomul kifelé a 15-16. foga és ugyanez van. Légy türelmes, nagyon fáj szegénynek. És adj neki Chamomilla 15 CH homeopátiás szerbõl lefekvés elõtt 5 bogyót vízben feloldva... kitartás kismama! :)
CSatlakozom én is!! A lányom 14 hós koráig kért minden éjjel cicit.Volt, hogy minden éjjel 5x 6x keltem.E`n akkor szoktattam le....# A fiam 23 hetes, és ö 2x kel éjjelente.Neki jönek a fogacskák, látszik az ínnyén.Van, hogy 3x ébred. Ez is elmúlik gyorsabban mint gondolnád.....
18 hónapos a kisfiam, 1-2x ébred még õ is, és cicin alszik vissza.Az én csemetém 9, 5 kg volt, és 75 cm. Most 87, 5 cm, és majdnem 15 kg.Majd ha többet mozog, akkor lemennek a hurkák is.

Mit csináljak 6 órát a vonaton?

Évente egyszer utazom vonattal nyaralni a családommal.

Legjobb válasz: olvass!!! nézd a tájat :-) nem tudom..én nagyon szeretek utazni, de mindig feltankolok:könyv, újságok, magazinok, játék (telefonon) meg zene...

olvass!!! nézd a tájat :-) nem tudom..én nagyon szeretek utazni, de mindig feltankolok:könyv, újságok, magazinok, játék (telefonon) meg zene...
szerintem ne olvass mert én már volt hogy olvastam kocsiba és megkellett állni mert rosszul lettem szerintem halgass zenét meg egyél XD vagy köss egy sálat télire
A kérdező hozzászólása: köszi az ötleteket xD még jöhetnek^^. És a nyaralást áttettük 24-re..:D Szombatra.
masodiknak uzenem inkabb, hogy vonaton nem lesz rosszul utazas kozben, az csak autos, buszos betegseg. repulon, vonaton, meg szerintem hajon is nyugodtan lehet olvasni. en 12 oras vonatutra keszulok, szoval en is kivancsi vagyok otletekre, annyit nem birnek vegigolvasni. bar az enyemben alvas is lesz eleg sok.
A kérdező hozzászólása: köszi, igen a vonaton kívül minden más jármûvön rosszul vagyok=S

Mit csináljak? 6 hónapos fiam nem szereti a gyümölcsöt.

Nem hajlandó megenni semmilyen formában, sem a friss gyümit, sem az üvegest.Csak úgy ha az ebédjébe teszek, pl: almaszósz brokkolival csirkehússal.Ez nem baj, hogy magába nem kell neki?Még csak az ebédet váltottuk ki,de így mivel váltsam majd ki a uzsit, meg a tízórait?

Legjobb válasz: Próbáld a friss gyümölcsöt keksszel vagy babapiskótával összekeverni.Vagy másik gyümölcsöt kipróbálni.

Próbáld a friss gyümölcsöt keksszel vagy babapiskótával összekeverni.Vagy másik gyümölcsöt kipróbálni.
A kérdező hozzászólása: próbltam, esetleg talán a babán az ami lemegy, de már próbáltam almát, barackot, körtét, mást meg még nem is lehet adni neki.
Meggyet lehet még ezeken kívül. És ha sütõtökkel van keverve, úgy sem? B.
A kérdező hozzászólása: sütõtökkel még nem próbáltam, de hol tudok ilyenkor meggyet venni?A sütõtökköt próbáltam az üvegest, de nem szereti, csak úgy ha én csinálom, de már nem kapok sehol.
Ilyenkor meggyet csak mirelitet tudsz venni sajnos. Sütõtököt még lehet kapni pár helyen azért. B.
Ne aggódj majd megszereti. Az én fiam meg csak a gyümit ette meg. Aztán egy gyors váltás, és csak a zöldség kellett neki, és most 14 hósan megeszi mind a kettõt, de csak ha nem pépesítem õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!