Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak szeretnénk a (30 db)

A kérdező hozzászólása: Hang nincsen te a film az megy, és pendriverõl szeretnénk nézni, mit csináljunk vele?
Konvertáld át támogatott audio formátumba. :)
Vagy vegyél egy samsungot. :D
a film hangja ac3 formátumban van, töltsél le olyat aminek mp3 a hangja vagy konvertáld át
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :)

Masodik babat szeretnenk (aprilisban elveteltem) es most hogy latom h megkene jonnie a menzimnek hamarosan mar ideges vagyok, pedig tudom nem szabadna. Mit csinaljak h neparazzak?

Legjobb válasz: Próbáld elterelni a gondolataidat errõl. Tudom nagyon nehéz mi is babát szeretnénk. Én ilyenkor a lányomba kapaszkodok vele vagyok játszok mesélek éneklek neki. Õ meg élvezi. Ne görcsölj mert annál nehezebben fog összejönni a babátok.

Próbáld elterelni a gondolataidat errõl. Tudom nagyon nehéz mi is babát szeretnénk. Én ilyenkor a lányomba kapaszkodok vele vagyok játszok mesélek éneklek neki. Õ meg élvezi. Ne görcsölj mert annál nehezebben fog összejönni a babátok.
Sehogy. Neki kell eldönteni, kivel akar lenni. Ha veled, akkor dobnia kéne a régit...és ez rád is vonatkozik.
Talán le kéne ülnöd ezzel a sráccal és megbeszélni hogy mi a fontosabb és hogy ki!!! Ha mind a kettõtöknek a jelenlegi párja a fontosabb akkor ideje leszállnotok egymásról, és maradni szimpla havernak. Ha mind a kettõtöknek kezd jelentéktelen lenni a jelenlegi párja és úgy érzitek hogy egymással jobb lenne akkor pedig szakítsatok mind a ketten és legyetek ti egy pár! Ha csak az egyikõtök hagyná ott a párját a másikért akkor az egy rá[email protected]ás!
Mást nem tudok kérdezni: viszket?
Ne találkozz vele, amíg foglalt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!!

Volt úgy valaki, hogy kimaradt egy vérzése és a következő sem akart megjönni? És mitől volt? 66. napon még mindíg semmi! Mit csináljak, babát szeretnénk hamarosan.

Most fogok visszamenni orvoshoz, mert eddíg nem talált semmit.

Legjobb válasz: Szia! Tesztet csináltál már?Az mit mutatott?

Szia! Tesztet csináltál már?Az mit mutatott?
A kérdező hozzászólása: igen, 50. napon negatív
Volt problémád máskor is vagy csak most ilyen hosszú a ciklusod?
Igen, én voltam már így. A mai napig nem tudom az okát.Kimaradt két havi, aztán utána újra megjött.Nem voltam terhes, nem történt semmi drasztikus változás, egyszerûen csak kimaradt.Rengeteg minden befolyásolja egyébként a menszeszt!Étkezés, súly, idegeskedés, stb...sõt pszichésen is lehet késleltetni!
Utolsó vagyok. Azért orvoshoz tényleg jó lenne elmenni, nehogy esetleg valami ciszta legyen, vagy ilyesmi..

Eléggé ellaposodott a kapcsolatunk, túl sok gondunk van mostanában. Szeretnénk kettesben, közös programokat csinálni, de már ötletem sincs, mi legyen az. A párom szerint az én feladatom lenne kitalálni valamit. Mit csináljak?

Olyan program kellene, ami nem kerül pénzbe, mert jelenleg eléggé meg kell fognunk a kiadásokat. Én már feladtam, hogy kitaláljak bármit is, mert a párom eddig minden ötletemet visszautasította. Séta, kirándulás, kertben üldögélés, kerti fõzõcskézés, semmi nem felelt meg neki. Tudnátok valami jó programot mondani?

Legjobb válasz: Az én exem is ezt csinálta. Szerintem csak kifogások és nem is akarja, csak így tudatja. Ezeken felül pénz nélkül esetleg társasozni tudtok, vagy ha van mindkettõtöknek, akkor közös bringázás, akár céltalanul is. Nem tudom mik vannak neked otthon mûszaki cikkek, de közös számítógépes játékok is lehetnek, vagy xboxozás. De ahogy írtam az én exem ezekre is mindre nemet mondott, pedig õ még számítógép függõ is volt.

Az én exem is ezt csinálta. Szerintem csak kifogások és nem is akarja, csak így tudatja. Ezeken felül pénz nélkül esetleg társasozni tudtok, vagy ha van mindkettõtöknek, akkor közös bringázás, akár céltalanul is. Nem tudom mik vannak neked otthon mûszaki cikkek, de közös számítógépes játékok is lehetnek, vagy xboxozás. De ahogy írtam az én exem ezekre is mindre nemet mondott, pedig õ még számítógép függõ is volt.
Ja, én még a nemi életet is feldobtam ötletekkel, hogy ha már egyéb programok nem tetszettek neki, akkor legalább abba többet akarjunk együtt lenni, azokat is visszautasította. Szóval lehet én a helyedbe megkérdezném tõle, h mit is akar valójában.
mi ezért mentünk mindig barátokkal akár csupán egy téren ácsorogva beszélgetni, meg másokhoz, meg bandázni nekem olyan kényszeres volt az egész, hogy miért nem lehet otthon is ülni, mert attól tönkremehet egy kapcsolat? pff
Ne haragudj, de ha attól ellaposodik egy kapcsolat, hogy nem jártok el sehova, akkor ott valami más baj is van. Mi dolgozunk és este együtt vagyunk, hétvégén család, vagy házimunka, közös itthoni programok, vagy csak punnyadás, vagy keksz ;) képtelenség, hogy ellaposodjon... ha nem tudtok egymással otthon értelmes idõt tölteni, akkor ott más gond van.
Valoszinüleg nem töri magàt, hogy neked jobb legyen, ö meg van elégedve a helyzettel szerintem, nàlunk ugyanevan, én is aktivabb vagyok.
Szerintem is lehetnek itt más gondok is. Mi is sokszor egész nap itthon vagyunk, és igazából nem csinálunk semmi különöset, mégis jól elvagyunk. Gyakran beszélgetünk, együtt nézzük a mûsorokat a tv-ben, videókat nézünk a neten, nézzük egymást ha valaki épp játszik a számítógépen valamit... Nekünk az is elég, ha egy szobában vagyunk, de épp más-más dolgot csinálunk (pl én tanulok, õ filmet néz, stb.). Ezen kívül nekünk az is örömet okoz ha együtt megyünk el bevásárolni, így közben sétálunk és beszélgetünk is, és komolyabb dolgokat is megbeszélhetünk. Nálunk az együtt fürdés is program. Szoktunk együtt fõzni, kint szalonnát sütni, és takarítani is. Volt rá példa, hogy együtt is tanultunk. Én soha sem unatkoztam a barátom mellett, soha nem éreztem azt, hogy ellaposodott volna a kapcsolatunk, pedig látod, eléggé egyszerû és általános dolgokat írtam le. Ezen kívül persze vannak más programjaink is (pl mozi, vagy beülünk valahova), de mostanában ezek elég ritkák, mert nagy spóroláson vagyunk. Néha kitalálunk egy-egy bohóckodást, pl kifestettük egymás lábkörmét, ami elég viccesre sikeredett, vagy twistert játszottunk a tesómmal együtt, "verekszünk", stb... Bár mi még elég fiatalok vagyunk, de szerintem semmi olyan extrém dolgot nem szoktunk csinálni, amit mások ne tehetnének meg kortól függetlenül. Mi nagyon jól érezzük magunkat együtt, és soha sem unjuk meg egymást!
Ha egy nõ a párod (nem derülnek ki a nemek), akkor valószínûleg érlelgette magában, mire kijött belõle, de addigra már eldöntötte, hogy nincsenek közös programjaitok, szar az egész így, ahogy van, legyél rámenõs, kicsit erõszakosabb, hogy el kelljen mennie, csinálj sok programot, elõbb-utóbb át fogod tudni törni az ellenállását. Ha férfiról van szó, akkor szerintem nincs már mit tenni. Ajánlom egyébként közös programként a szex feldobását, ha annyid van rá, akkor ajánlom a vibrációs gyûrût, érdemes rá beruházni, még a tescoban is lehet kapni. Programnak a kettesben sétálás és világtól elvonulós kirándulás nagyon jó programok, ezek tudnak a legjobban elsülni, sajnálom, hogy eddig nem jött be. :/ Közös fürdés, közös zenehallgatás, tölts le egy klassz filmet, amit együtt néztek meg. (Ne legyen benne párkapcsolati probléma, legyen laza, ami kikapcsol picit mindkettõtöket.) Nõként én tudom magamról, hogy mire elmondom, hogy mi a bajom, már bennem van egy erõs ellenállás a dolog megoldásával szemben. El fog múlni, csak valószínûleg sok volt neki is az elmúlt idõszak sok problémája.

Pisiléskor csíp a hüvelyem. Babát szeretnénk. Mit csináljak? Most vagyok középidőben.

Legjobb válasz: gombás fertõzésed van menj dokihoz ha abab sikerül akkor sem lesz semi gond de dokihoz mindenképpen menj el

gombás fertõzésed van menj dokihoz ha abab sikerül akkor sem lesz semi gond de dokihoz mindenképpen menj el
Ha csak szimpla felfázás, akkor sós-kamillás fürdõ is segíthet, és sok folyadék.
Canesten kenõcs

Mit csináljak? Állandó hüvelyi fertőzéseim vannak, amit kikezelnek, de mégsem, mert mindig érzek valamit és . Nia párommal sem merünk már együtt lenni. Babát szeretnénk, de a fertőzések miatt nem tudunk együtt len

Volt olyan is,hogy negatív leletek után együtt voltunk és rögtön kijött a férjemen,neki negítív volt a lelete el?tte.Segítsetek,már kivagyok.Mondjatok egy orvost.

Legjobb válasz: Szia! Hát ez elég nehéz ügy.Mi ugyan igy voltunk.Leirnád a tünedeidet, akkor talán jobban tudnék segiteni.

Szia! Hát ez elég nehéz ügy.Mi ugyan igy voltunk.Leirnád a tünedeidet, akkor talán jobban tudnék segiteni.
Írjál konkrétabb dolgot, mert így nehéz segíteni. Átérzem a lelki fájdalmad, én is évekig küzdöttem HPV vírus okozta szemölccsel, amit kezeltek, elmúlt, újra kezeltek, újra elmúlt, megint elõjött.... és így tovább és így tovább... Már nagyon magam alatt voltam, hogy sosem lehet babám. Egy asszisztens egyszer azt mondta, hogy egy ilyen betegnek a szülés után múlt el. Na, gondoltam ez jó, csak éppen hogy essek teherbe, mikor állandóan gumival kell védekezni, hogy a párom ne kapja el tõlem. Aztán egyszer egy éppen negatív idõszakomban összejött a baba és mióta szültem nem is találtak nálam ilyesmit. Amit tanácsolni tudok ha neked is vírus okozta, vagy immunhiány miatti betegséged van: Macskakarom tea - borzalmas íze van, de hozzá lehet szokni. Egy kúra után sokáig tünetmentes voltam. Általánosan pedig javasolni tudom az intim zuhanyt, lehet kapni hozzá jódos pezsgõtablettát, ez fertõtlenít, valamint laktózosat, amit meg utána lehet használni, illetve az orvos által felírt tabik, kúpok után utókezelésként. Ha érdekel írok még róla. Ne add fel a reményt, össze fog jönni a baba! :)
Az én életemet is sokszor megkeseríti a hüvelygomba. Volt már, hogy bakteriális fertõzésem volt. Most megint van valami, a doki szerint gomba, de nem igazán akar múlni a gombaellenes szerektõl. Én arra gyanakszom, hogy megint baktérium. Ráadásul mi is babát szeretnénk. Clostit szedtem és pont most kellene próbálkoznunk, amikor elõjött ez a nyavalya. Nagyon el vagyok keseredve, hogy miért pont most kell ennek így lennie. Hétfõn megyek a dokihoz és megmondom neki, hogy vegyen mintát, hogy kiderüljön mi okozza a panaszokat, mert így mi sem merünk próbálkozni. Amúgy nálatok kiderítették, hogy pontosan mi okozza a panaszokat? Ha nem én tudok Debrecenben egy orvost aki 100%, hogy kideríti. Ha érdekel írj.
Megoldás lehet a Gynevac vakcina is. Receptre lehet megrendelni a patikában. 1 dobozban 5 db van, melyeket 7-14 naponta kell beadatni izomba. Érdemes 2 dobozzal venni és mindkettõtöknek beadatni, mert a pasik tünetmentesen is visszafertõzhetnek és kezdõdik minden elölrõl. Nálunk ugyanez a helyzet és már kapjuk a szurikat. A tünetek 2 után elkezdtek rohamosan múlni. Még 1-2 hét és gyúruk a babára.
14:55-ös vagyok. Én is kaptam a vakcinát. Márciusban kaptam meg az utolsót és júniusban már megint volt valami gombaszerûség. Egy-két szuri után én nem éreztem jelentõs változást, pedig antibiotikumot is kaptam rá. Hát nem tudom, lehet nálam nem volt olyan hatásos, mint nálatok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat.Képzeljétek kiderült, hogy kandidám van. Most aztán végképp elkeseredtem, de mindegy elmegyek László Máriához, aki ezzel foglalkozik.Rememélem ki tudom írtani magamból, mindenesetre elég nehéz és hosszadalmas.Most fogom kapni a gineva-kot.

A barátomnál fogok aludni és le szeretnénk feküdni egymással én szűz vagyok még, nem igazán tudom, szex után mit csináljak?

A barátomnál fogok aludni és le szeretnénk feküdni egymással (én sz?z vagyok 16/L, Õ már nem 17/F) Az aktus utn irány a fürd?, v ilyenkor mi a teend??

Legjobb válasz: Az aktus után pihizzetek, bújjatok össze, simogassátok egymást, majd egy kis idõ múlva elmehetsz nyugodtan zuhanyozni. De azért ne rögtön aktus után, mert az kicsit kiábrándító! Sok sikert:)

Az aktus után pihizzetek, bújjatok össze, simogassátok egymást, majd egy kis idõ múlva elmehetsz nyugodtan zuhanyozni. De azért ne rögtön aktus után, mert az kicsit kiábrándító! Sok sikert:)
Hát igen elég furán nézne ki, hogy : -Szia -Szia ... SEX... :D -Nah futok zuhanyozni mindjárt jövök. -Nah itt vagyok megzuhanyoztam... Fõleg Friss kapcsolatnál NE!
Nem muszáj lezuhanyozni se, ha épp nem érzed szükségét. Elég reggel is. Ha mégis akkor ne szex után tényleg. Viszont zsepit készíts be, mert lehet picit vérezni fogsz, vayg ha nagyon benedvesedsz(ami jóóó:D) akkor is jól jön majd.
Érezzétek jól magatokat. Nehogy betanulj valami forgatókönyvet...
Inkább a védekezésen törd a buksid és azon, hogy lélekben felkészülj, ne azon, hogy mit csinálj szex után! A többi majd jön magától. Normál esetben odabújsz a párodhoz, elvagytok így egy darabig.
Nem tudom ki hogy van vele én pl.. rágyújtok szex után. persze nem rögtön...de szerintem ezt érzed majd te is mármint hogy mit kell tenned, ha jól sikerül az estétek akkor a szex után pihegtek egymás mellett egy darabig és utána közös elfoglaltságot találtok majd ...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat
ÉN SZERETEM HA a csaj utána is simogatja a farkam ez jelentheti azt is hogy jol esett neki és hogy szereti:-P

Mit csináljak? Babát szeretnénk a párommal már dolgozunk is rajta!

Most veszünk lakást a férjem azt mondja hogy mig nem intéztük el a lakást és mig nem rendeztük be addig kicsit várjunk mert nehogy esetleg a babának valami baja legyen a sok idegeskedéstöl!Ez kb: 1-2 honap alatt lezajlik!! Tényleg jobb lenne ha addig várnánk? Baja lehet a babának a sok idegeskedéstöl ha esetleg addig összejön?

Legjobb válasz: szerintem felesleges várni.lehet nem is jõn õssze egyszere

szerintem felesleges várni.lehet nem is jõn õssze egyszere
Inkább kezdjetek el próbálkozni a babával, nem biztos, hogy már az elsõ hónapban összejön.
A kérdező hozzászólása: Már 2 honapja probálkozunk! Ugy igazábol nem akarom görcsösen a babát csak nagyon ideges természetü vagyok sajnos:((! De akkor nem várunk hanem tovább probálkozunk:DD!
kituja mikor fog jönni. nemkell várni, mert lehet hogy ösze se jön addig. szerintem nbe várjatok. nekem most clostit szedek és nemgondoltam volna hogy ide jutok és tényleg nemlehet tudni hogy mithoz a sors mert én is régebben azthittem hogy nekem tuti rögtön öszejön

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!