Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak szeretnénk (41 db)

A kérdező hozzászólása: Hang nincsen te a film az megy, és pendriverõl szeretnénk nézni, mit csináljunk vele?
Konvertáld át támogatott audio formátumba. :)
Vagy vegyél egy samsungot. :D
a film hangja ac3 formátumban van, töltsél le olyat aminek mp3 a hangja vagy konvertáld át
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :)

Masodik babat szeretnenk (aprilisban elveteltem) es most hogy latom h megkene jonnie a menzimnek hamarosan mar ideges vagyok, pedig tudom nem szabadna. Mit csinaljak h neparazzak?

Legjobb válasz: Próbáld elterelni a gondolataidat errõl. Tudom nagyon nehéz mi is babát szeretnénk. Én ilyenkor a lányomba kapaszkodok vele vagyok játszok mesélek éneklek neki. Õ meg élvezi. Ne görcsölj mert annál nehezebben fog összejönni a babátok.

Próbáld elterelni a gondolataidat errõl. Tudom nagyon nehéz mi is babát szeretnénk. Én ilyenkor a lányomba kapaszkodok vele vagyok játszok mesélek éneklek neki. Õ meg élvezi. Ne görcsölj mert annál nehezebben fog összejönni a babátok.
Ivartalanítani a fiúkat, vagy a lányt.
Inkább a fiúkat kellene ivartalanítani. Két fiú egy lány társaságában nagyon összebalhézik, kérdés, hogy egy ivartalanított lány milyen hatással lenne rájuk?
A fiút ivartalanítsd. Kb 13000Ft, tehát nem olcsó. A lányt csak akkor ivartalanítják, ha valami betegsége van. Vagy elajándékozod a fiút, és helyette egy lányt hozol. Több ötletem sajnos nincs.
#3-nak Két fiú van és egy lány.
Két fiú és egy lány egy ketiben nem szerencsés, mert a fiúk verekedni fognak a nõstény birtoklásáért. Az egyik srácot el kéne ajándékozni, vagy mindkettõt ivartalaníttatni és egyik mehet a lánnyal, másik egy másik lánnyal. Vagyis szerezz be még egy lányt és a két srácot pedig golyótlaníttasd.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.


Sehogy. Neki kell eldönteni, kivel akar lenni. Ha veled, akkor dobnia kéne a régit...és ez rád is vonatkozik.
Talán le kéne ülnöd ezzel a sráccal és megbeszélni hogy mi a fontosabb és hogy ki!!! Ha mind a kettõtöknek a jelenlegi párja a fontosabb akkor ideje leszállnotok egymásról, és maradni szimpla havernak. Ha mind a kettõtöknek kezd jelentéktelen lenni a jelenlegi párja és úgy érzitek hogy egymással jobb lenne akkor pedig szakítsatok mind a ketten és legyetek ti egy pár! Ha csak az egyikõtök hagyná ott a párját a másikért akkor az egy rá[email protected]ás!
Mást nem tudok kérdezni: viszket?
Ne találkozz vele, amíg foglalt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!!

Eléggé ellaposodott a kapcsolatunk, túl sok gondunk van mostanában. Szeretnénk kettesben, közös programokat csinálni, de már ötletem sincs, mi legyen az. A párom szerint az én feladatom lenne kitalálni valamit. Mit csináljak?

Olyan program kellene, ami nem kerül pénzbe, mert jelenleg eléggé meg kell fognunk a kiadásokat. Én már feladtam, hogy kitaláljak bármit is, mert a párom eddig minden ötletemet visszautasította. Séta, kirándulás, kertben üldögélés, kerti fõzõcskézés, semmi nem felelt meg neki. Tudnátok valami jó programot mondani?

Legjobb válasz: Az én exem is ezt csinálta. Szerintem csak kifogások és nem is akarja, csak így tudatja. Ezeken felül pénz nélkül esetleg társasozni tudtok, vagy ha van mindkettõtöknek, akkor közös bringázás, akár céltalanul is. Nem tudom mik vannak neked otthon mûszaki cikkek, de közös számítógépes játékok is lehetnek, vagy xboxozás. De ahogy írtam az én exem ezekre is mindre nemet mondott, pedig õ még számítógép függõ is volt.

Az én exem is ezt csinálta. Szerintem csak kifogások és nem is akarja, csak így tudatja. Ezeken felül pénz nélkül esetleg társasozni tudtok, vagy ha van mindkettõtöknek, akkor közös bringázás, akár céltalanul is. Nem tudom mik vannak neked otthon mûszaki cikkek, de közös számítógépes játékok is lehetnek, vagy xboxozás. De ahogy írtam az én exem ezekre is mindre nemet mondott, pedig õ még számítógép függõ is volt.
Ja, én még a nemi életet is feldobtam ötletekkel, hogy ha már egyéb programok nem tetszettek neki, akkor legalább abba többet akarjunk együtt lenni, azokat is visszautasította. Szóval lehet én a helyedbe megkérdezném tõle, h mit is akar valójában.
mi ezért mentünk mindig barátokkal akár csupán egy téren ácsorogva beszélgetni, meg másokhoz, meg bandázni nekem olyan kényszeres volt az egész, hogy miért nem lehet otthon is ülni, mert attól tönkremehet egy kapcsolat? pff
Ne haragudj, de ha attól ellaposodik egy kapcsolat, hogy nem jártok el sehova, akkor ott valami más baj is van. Mi dolgozunk és este együtt vagyunk, hétvégén család, vagy házimunka, közös itthoni programok, vagy csak punnyadás, vagy keksz ;) képtelenség, hogy ellaposodjon... ha nem tudtok egymással otthon értelmes idõt tölteni, akkor ott más gond van.
Valoszinüleg nem töri magàt, hogy neked jobb legyen, ö meg van elégedve a helyzettel szerintem, nàlunk ugyanevan, én is aktivabb vagyok.
Szerintem is lehetnek itt más gondok is. Mi is sokszor egész nap itthon vagyunk, és igazából nem csinálunk semmi különöset, mégis jól elvagyunk. Gyakran beszélgetünk, együtt nézzük a mûsorokat a tv-ben, videókat nézünk a neten, nézzük egymást ha valaki épp játszik a számítógépen valamit... Nekünk az is elég, ha egy szobában vagyunk, de épp más-más dolgot csinálunk (pl én tanulok, õ filmet néz, stb.). Ezen kívül nekünk az is örömet okoz ha együtt megyünk el bevásárolni, így közben sétálunk és beszélgetünk is, és komolyabb dolgokat is megbeszélhetünk. Nálunk az együtt fürdés is program. Szoktunk együtt fõzni, kint szalonnát sütni, és takarítani is. Volt rá példa, hogy együtt is tanultunk. Én soha sem unatkoztam a barátom mellett, soha nem éreztem azt, hogy ellaposodott volna a kapcsolatunk, pedig látod, eléggé egyszerû és általános dolgokat írtam le. Ezen kívül persze vannak más programjaink is (pl mozi, vagy beülünk valahova), de mostanában ezek elég ritkák, mert nagy spóroláson vagyunk. Néha kitalálunk egy-egy bohóckodást, pl kifestettük egymás lábkörmét, ami elég viccesre sikeredett, vagy twistert játszottunk a tesómmal együtt, "verekszünk", stb... Bár mi még elég fiatalok vagyunk, de szerintem semmi olyan extrém dolgot nem szoktunk csinálni, amit mások ne tehetnének meg kortól függetlenül. Mi nagyon jól érezzük magunkat együtt, és soha sem unjuk meg egymást!
Ha egy nõ a párod (nem derülnek ki a nemek), akkor valószínûleg érlelgette magában, mire kijött belõle, de addigra már eldöntötte, hogy nincsenek közös programjaitok, szar az egész így, ahogy van, legyél rámenõs, kicsit erõszakosabb, hogy el kelljen mennie, csinálj sok programot, elõbb-utóbb át fogod tudni törni az ellenállását. Ha férfiról van szó, akkor szerintem nincs már mit tenni. Ajánlom egyébként közös programként a szex feldobását, ha annyid van rá, akkor ajánlom a vibrációs gyûrût, érdemes rá beruházni, még a tescoban is lehet kapni. Programnak a kettesben sétálás és világtól elvonulós kirándulás nagyon jó programok, ezek tudnak a legjobban elsülni, sajnálom, hogy eddig nem jött be. :/ Közös fürdés, közös zenehallgatás, tölts le egy klassz filmet, amit együtt néztek meg. (Ne legyen benne párkapcsolati probléma, legyen laza, ami kikapcsol picit mindkettõtöket.) Nõként én tudom magamról, hogy mire elmondom, hogy mi a bajom, már bennem van egy erõs ellenállás a dolog megoldásával szemben. El fog múlni, csak valószínûleg sok volt neki is az elmúlt idõszak sok problémája.
minek küldenek szemetet? küldjétekvissza!
A kérdező hozzászólása: És hogy küldjük vissza?Õk fent vannak mi meg lent....

Barátnőmmel csinálni szeretnénk valamit holnap. De fogalmunk sincs mit tegyünk. MIT CSINÁLJUNK? Már megöl minket az unalom. Lehetőleg ne legyen annyira pénzes mert most éppen le vagyunk égve. Bármilyen tippet elfogadunk.

Legjobb válasz: Szerintem maradjatok otthon! Reggel kv az ágyba reggeli egy jó kis masszás (testápoló már 500ft-tól) és szex egész nap!!! Este meg agyhalál a gagyi tv mûsoroktól!

Szerintem maradjatok otthon! Reggel kv az ágyba reggeli egy jó kis masszás (testápoló már 500ft-tól) és szex egész nap!!! Este meg agyhalál a gagyi tv mûsoroktól!
A kérdező hozzászólása: Khmmmmmm én is lány vagyok tehát NEM JÁRUNK. am valami kimozdulósra gondoltam. elmenni valahová
gyertek velem:)

Szerintetek ártalmas-e a magzatnak a H1N1-s védöoltás? kérem azokat akik tisztába vannak ezzel a kérdésel válaszoljanak nekem mert babát szeretnénk a párommal és n4em tudjuk hogy most mit csináljunk?

Legjobb válasz: 20.49 mire várjanak? Hogy elkapják, és mehetnek a lélegeztetõre? Én úgy hallottam, hogy megcsászároztak ma egy kismamát, akiben kimutatták a H1N1-et, de a babában nem volt benne a vírus! Egyébként Ceizel Endre is azt mondta, - aki nyílván nem hülye, hogy az oltás nem megy át a magzatba, és egyébként is az anya védelmében kell,mert az Õ immunrendszere van legyengülve! Kismamák oltassátok magatokat!A WHO nagyon jó minõsítést adott a magyar oltóanyagnak! Bízzatok benne!

20.49 mire várjanak? Hogy elkapják, és mehetnek a lélegeztetõre? Én úgy hallottam, hogy megcsászároztak ma egy kismamát, akiben kimutatták a H1N1-et, de a babában nem volt benne a vírus! Egyébként Ceizel Endre is azt mondta, - aki nyílván nem hülye, hogy az oltás nem megy át a magzatba, és egyébként is az anya védelmében kell, mert az Õ immunrendszere van legyengülve! Kismamák oltassátok magatokat!A WHO nagyon jó minõsítést adott a magyar oltóanyagnak! Bízzatok benne!
Szia! Ezt senki nem fogja neked megmondani, mert senki sem tudja. 3hónapig tesztelték kb. Egy akármilyen gyógyszert mire megveszed a gyógyszertárban jó pár évig tesztelik. Elgondolkodtató... egy patikus
A patikus kolléga pedig tudhatná, hogy a H1N1 oltás a mellékhatásait tekintve megegyezik a szezonális influenza mellékhatásaival, mivel csak az inaktivált (="elölt", ezért ez betegséget még teljesen immunhiányos egyénekben sem tudna kiváltani) törzset cserélték le, minden más megegyezik, ergó a kockázataik is, melyek elhanyagolhatóak egy esetleges fertõzés kockázataihoz mérve. U.i.: Az aktuális szezonális influenza elleni vakcinát se szokták alaposabban tesztelni, mivel a gyártási technológia évek óta ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy válaszoltatok, de sajnos én még mindig nem tudom hogy mit tegyek.:( kell-e az oltás vagy nem?mi lenne a helyes dolog ilyenkor?édesanyám a körzeti ápolonõ az elején azt mdta h nem adja be , de most már ö sem tdja hogy mi legyen.a doki meg minden esetben azt mondja hogy kell az oltás, de félek...
H a még nem fogant meg akkor semmi baj nem lehet
várjatok pár hónapot, addig átmeneti védekezés

Ki szeretnénk próbálni a barátommal a SM szexet. Mit ajánlanátok, miket csináljunk?

Legjobb válasz: #2 ezer bocsánat.. -.- félre olvastam, de nem full mindegy? a lényeg teljesen ugyan az.. lehetetlen erre a kérdésre bármit is mondani körülbelül annyi értelme van, mintha azt kérdezném, hogy hogyan egyem a tojást vacsorára? há' úgy ahogy szereted basz0d

#2 ezer bocsánat.. -.- félre olvastam, de nem full mindegy? a lényeg teljesen ugyan az.. lehetetlen erre a kérdésre bármit is mondani körülbelül annyi értelme van, mintha azt kérdezném, hogy hogyan egyem a tojást vacsorára? há' úgy ahogy szereted basz0d
Pont te beszélsz, #1? SM szexrõl volt szó, nem DS-rõl :)
Te nem érted. A kérdezõ véleményt kért, vagyis mások tapasztalatát, hogy nekik mi vált be, hátha tanulnak belõle. És itt a nem mindegy, hogy MIHEZ ajánlasz.
esetleg bõvebben? -.- ki a sub, ki a dom, milyen beállítottságaitok vannak stb? szerintem ha ennyire semmit nem tudtok róla, akkor ne próbáljátok ki mert rossz lesz!
SiMa sexet?
A kérdező hozzászólása: #10: Nem lehülyézni kell meg Guglit ajánlgatni, hanem válaszolni a kérdésre. Ha meg nem tetszik, lehet mást keresni. A GYIK elvileg azért van, hogy kérdezzen az ember.
#7: Egyedüli értékelhetõ válasz a marakodáson és szitkozódáson kívül. Köszönöm. ezért meg jár a bónusz kiröhögés XD mivel szerencsétlen válaszoló végig nem csinált semmit, csak engem oltogatott XD kíváncsi lennék, milyen mélyre szántó következtetést tudtál ebbõl levonni XD
kedves kérdezõ, kicsit is tapasztalt lennél a témában, tudnád, hogy körülbelül több ezer oldal szól neten SM témájú beszámolókról, ha tényleg ennyire azt érdekelt, akkor lehetett volna annyi eszed, hogy beírod a google-ba hogy SM történetek vagy bármi egyéb.. -.- gyk-n ennél értelmesebb választ, mint hogy nem tudunk neked tanácsot adni, hogy mit szeressél csinálni és mit ne a szexben hogyan is várhatnál el tõlünk? lehet több sikered lett volna a kérdéssel, ha azt írod, hogy "írjatok SM témájú történeteket" vagy ilyesmi -.- szóval elég hülyén tetted fel a kérdést.. ráadásul a google-t sem ismered, és fantáziád sincs, ezért ne a válaszolókat szidd le!
A kérdező hozzászólása: #7: Egyedüli értékelhetõ válasz a marakodáson és szitkozódáson kívül. Köszönöm. Ha nem írok semmit a leírásba, akkor automatikusan tapasztalatokat meg ajánlásokat kérek. Szemezgetni attól még tudok, hiszen ismerem Õt.
mert bármelyikhez is lehet ajánlani? a barátnõmnek bejött, ha ostorral csapkodtam a seggét addig, amíg véres nem lesz, remélem ezzel véletlenül pont eltaláltam a kérdezõ párnál lévõ felállás S és M tekintetében, és azt is, hogy mennyire mennek bele brutális dolgokba, és remélem a téma is véletlenül pont tetszik nekik és ki is fogják próbálni, mert hogy ez nekünk bejött :) LEHETETLEN MEGVÁLASZOLNI, HOGY SM TÉMÁBAN MI JÖN BE NEKIK!!
#5 a kérdés szempontjából lényegtelen -.- értelmezd már amit írok könyörgöm.. -.- elmagyarázom, hogy te is megértsd: teljesen mindegy, hogy ott SM vagy DS áll, mind a két esetben lehetetlen erre a kérdésre válaszolni, mert csak a kérdezõ és a barátja tudja eldönteni, hogy a 3 ezerféle lehetõségbõl nekik mi tetszik és mi nem.. így már érthetõ? :) kérlek ne bosszants további hülyeségekkel
Egyáltalán nem mindegy. Ha az általad írt példához akarnék hasonlót írni, azt kérdezném, hogy tojást eszel-e, vagy gulyáslevest? Az SM szexben nincs alá és fölérendeltség.
Hát amit akartok! Most mi mondjuk meg nektek, hogy szexeljetek? Komolyan mondom.....
A kérdező hozzászólása: Szado-Mazo szexet.

20 éves vagyok nagyon szeretnénk a barátommal babát de még van 1 évem a suliból és meg akarja várni hogy befejezzem de én addig nem birok várni mit csináljak? Meg az anyukámtól is félek egy kicsit hogy mit szólna hozzá!

Legjobb válasz: Ebbõl a kérdésbõl egyértelmûen látszik, hogy nem vagy érett a gyerekvállalásra. Az nem a legjobb érv mellette, hogy nem bírsz várni. Már a tervezésnél szorítsd hátra a te igényeidet, és elsõsorban a baba érdekeit nézd!

Ebbõl a kérdésbõl egyértelmûen látszik, hogy nem vagy érett a gyerekvállalásra. Az nem a legjobb érv mellette, hogy nem bírsz várni. Már a tervezésnél szorítsd hátra a te igényeidet, és elsõsorban a baba érdekeit nézd!
Neked még a játék baba való nem gyerek ahogy gondolkozol. Mégis mi a fenébõl élnél meg a gyerekkel, ha az apja sem támogatna meg a szüleid sem.
Ebben a korban nekem is nagy vágyam volt egy kisbaba, de jól döntöttem, hogy vártam! Nagyon nehéz lenne az életetek (a Tiéd és a gyermekedé is), ha kimaradnál a suliból. Ez most a tanulás és a pályakezdés ideje, néhány évet érdemes lenne várni. Addig a kapcsolatod is kiforrhat, kiderül, hogy mennyire tartós. Csak türelem! Semmirõl sem maradsz le! :) Ha ennyire túlteng benned az anyai szeretet, akkor fogadj be egy kiskutyát, vagy tengerimalackát, legalább "gyakorolhatsz" egy kicsit...
Miért nem akarod befejezni az iskolát? És mibõl fogod eltartani ha nem is dolgoztál, a pasid meg majd jól lelép egy nem nagyhasú, nem elhízott, nem hisztis nõvel, akivel egy olyan bulin ismerkedik meg, ahol te nem lehetsz ott, mert terhes vagy. Ettõl félj, ne a többitõl!
1. a párod nem támogat benne (ez az egyik legfontosabb ellenértv) 2. nincs meg a végzettséged ahhoz, hogy munkahelyed legyen 3. érdekel anyukád véleménye arról, amihez semmi köze Szerintem még nem állsz készen. Sem lelkileg, sem a kapcsolatotok, sem a körülményeid. Nem vállalnék be most egy babát. Majd ha el tudod tartani magad, a párod támogat, és anyukád véleménye nem érdekel. Akkor vágjatok bele!
Más nyakára csak a kisebbség szül bocs.
Nemcsak az iskolát kéne befejezned, hanem még dolgoznod is kellene 1 évig szülés elõtt. Vagy nagyon gazdagok vagytok? Ha nincs 1 év munkaviszonyod akkor csak GYESt fogsz kapni, ami 25 ezer Ft /hó! Az iskolát mindenképp fejezd be, mert gyerek mellett már nagyon nehéz tanulni, nem lesz idõd rá. Addig tanulj amíg fiatal vagy és megteheted! Azon a plusz 1-2 éven nem múlik már semmi. Mindenképp várd ki!
Meg tudod mondani, hogy miért nem tudsz várni? Ha annyira szeretnéd azt a babát, akkor gondolom a legjobbat szeretnéd megadni neki, ahhoz pedig sok olyan dolog kell, ami nektek egyelõre nincsen meg. Az meg, hogy félsz, hogy "anya mit szól" megmutatja, hogy még nem is vagy felkészült, ne haragudj.
azt írtad a barátod várni szeretne vele utánna hogy támogatna.Nos ha még várni szeretne ott kezdõdik hogy nem támogatja még ezt az ötletet.Anyukáddal viszont meg kell beszélni mit szólna hozzá.Csak felvetni neki a kérdést és megnyugodnál kicsit.Egy gyermek nagyon nagy felelõséggel jár és nagyon meg kell fontolni.Kell legalább egy alap háttér hogy fel tudd nevelni.Semmivel sem vagy elkésve!!!!!
És ha apuka egyszer csak megun és lelép? Ott maradsz a semmire szült gyerekeddel, aki azért kell, mert már úgy babáznál? Fejezd be az iskolát és menj el dolgozni. 23 évesen is fiatal leszel még.
Én is 20 éves vagyok, és babát várok. Annyi különbség köztünk, hogy nekem a párom a férjem, van hitelmentes házunk, autónk, félretett pénzünk, biztos munkahely. Én még fõiskolára járok, de megvolt a 365 nap munkaviszonyom, és mivel teljesen felnõtt életet élünk, nem függünk senkitõl így mertünk belevágni a gyerekvállalásba. De én is azt mondom, hogy amíg semmi sem biztos, addig ne!
Ne haragudj, de egy csomó okos dolgot írtunk és neked az egyetlen reakciód ez a "már ne is haragudjatok.." kezdetû volt, mit vársz? Mondjuk azt, hogy érett vagy egy babához? Komolyan, ha annyira szeretnél babát, boldog életet, gondolkozz már egy kicsit! Ez az indokod, hogy segítenének a szülõk meg a párod?
Gondolkodj logikusan.Ha nincs sulid, dolgozni még nem dolgoztál akkor mit szeretnél?Ha tényleg szeretnél babát akkor már most vállalj felelõséget érte, méghozzá azzal, hogy megteremted az alapokat az érkezéséhez.Megcsinálni könnyû, de felnevelni, megalapozni a jövõjét már nem annyira:) A Te gyermeked lesz majd, tedd le az alapokat az életéhez!
A kérdező hozzászólása: Már ne is haragudjatok meg 1 az az apa támogatna engem meg a szüleim is
Kérdés: 0 munkatapasztalattal, befejezetlen sulival milyen munkát tudnál majd találni ha ovis lesz a gyerek? Minimálbérért persze el lehet menni takarítani vagy három mûszakba valahova... Elég a havi 25000 amit kapsz ha megszületik a pici? Semmi másra nem leszel jogosult. Meg kéne alapoznod a gyerekvállalást inkább ahelyett hogy kapkodsz. Gyerek mellett a tanulás nem úgy megy hogy ó leteszem a gyereket 2 órára addig én tanulok. Semmire nem lesz idõd!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!