Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak szeret, (279 db)

Nagyon féltéken vagyok a páromra mostanában mit csináljak szeret nagyon-de nagyon?

Legjobb válasz: Hiába szeret, ha féltékeny vagy, biztos adott okot rá ... ezt kettôtök között kell letisztáznotok! :)

Hiába szeret, ha féltékeny vagy, biztos adott okot rá ... ezt kettôtök között kell letisztáznotok! :)
Próbálj küzdeni a féltékenység érzésével, mert az tönkreteheti a kapcsolatotokat. A féltés normális. Kis féltékenység is elviselhetõ, de nagyfokú nem.
Az elõzõ hozzászóló helyesen írta.Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem a féltékenység ha mélyen magunkba nézünk az önimádatból, kapzsiságból és önzésbõl fakad.Ezzel nem azt mondom, hogy meg kell osztani másokkal a párod, csak aki féltékeny az önzõ is egy kapcsolatban.

Mit csináljak, Szeret még?

Van egy lány az iskolánkban akivel jártam is 2 hónapot de dobott...Ellenbe az utóbbi 2 hétben minden héten rám ír msn-en, és az fb bejegyzéseimet is lájkolja. Iskola buliba is akartam vele táncolni, de lekoptatott, de másnap msn-en bocsánatot kért. Szerethet még? 16/F

Legjobb válasz: csak szórakozik kizárt hogy szeret, tömd meg aztán késsz :D

csak szórakozik kizárt hogy szeret, tömd meg aztán késsz :D
Nem vagy neki közömbös az biztos. De lehet, hogy csak barátnak akar. Kérdezd meg tõle.
Eddig sem szeretett.

Mit csináljak? Szeret.

A barátommal 5 hónap után tegnap szakítottunk:( Már egy ideje mondta hogy problémái vannak a rokonaival, és hogy 2 hetente tudunk találkozni nyárig, (de csak nálam) és addig megoldja a problémákat. De tegnap azt mondta hogy ez nekem sem jó, jobbat érdemlek, és hogy boldog legyek, de vele nem lehetek...De mindketten nagyon szeretjük egymást és jól megvagyunk.

Legjobb válasz: Hallgass a barátnõdre és felejtsed el egy életre! Hidd el nekem, fiu vagyok ;)

Hallgass a barátnõdre és felejtsed el egy életre! Hidd el nekem, fiu vagyok ;)
A kérdező hozzászólása: de tényleg olyan fiú aki inkább nekem akar jót...és én vagyok neki a legfontosabb

Mégis mit csináljak? Szeret? Tetszem neki? Télleg bejöhetek neki?

Sziasztok el?z?leg már feltettem egy kérdést....megint hasonlóról lenne szó! Nem tudom bejövök e télleg e annak a fiúnak....nagyon kedves mostanába...mindig velem van és féltékeny is volt már! És én is az vagyok...teljesen belehabarodtam, de téleg nem tom mi legyen...mondjam el neki? és ha mégsem teccem neki? ha csak játszott velem? léciii írjátok meg gondolataitokat! Nagyon fontos! ( Mesélek 1-2 dolgot ami történt mint pl: Velem ült a buszon és átölete a derekam én pedig elaludtam és ámomba fogtam a kezét...és ? is megfogta és tökjóvolt...akkor másnap köcsög volt velem....majd nemrég az exemel voltam és odamentem hozá puszit kérni, és aztmondta h nem ad és rám sem nézett...utána el?tem elkezdte csikizni a másik lányokat és én meg ugye féltékeny voltam oda sem figyeltem rá majd egyszer csak mellém ül...megfogja a válam és belesúgja a fülembe h megnézük h te menyire vagy csikis...és megcsikizett engem is tudom nem nagy szám de nekem jó érzés volt :D aztán mostanába mindig kevdes ma reggel pl. elég közel adta a puszit a számhoz )

Legjobb válasz: Annyira egyértelmû hogy tetszel neki : )

Annyira egyértelmû hogy tetszel neki : )
olyan jó ilyeneket olvasgatni :D naaaaaagyon tetszel neki :D és tuti szeretné ha lenne is vmi :) beszélgessetek :D sok sikert :D
A kérdező hozzászólása: Hát ha ti mondjátok majd értesítelek benneteket mi lesz majd....öszejövünk e vagy sem! majd kiderül puszii
Hát én is ilyen cipõben járok egyszer tök normális uttánna taszít magától de nekem már volt csók is:D és nekem nem csak tetsuik hanem szeretem is és ahogy az elmúlt 2 hétben viselkedet ö is ki mutatta h mit érez és gondol valójában még enm járunk de már teljesen oylan mit ha járnánk!!! Sok sikert!!!:D pux
A kérdező hozzászólása: Hát tulajdonképen én is szerelmes vok...már min. 1 hónapja addig csak tecettt! és gratuálok a tiédhez!:D

Mit csináljak akkor ha van egy lány aki nagyon tetszik, de van pasija és csak barátként "szeret", de mint már mondtam nagyon tetszik, mit csináljak?

Legjobb válasz: Biztos,hogy csak barátként szeret?Igyekezz vele minél több idõt együtt tölteni,ezzel segíthetsz magadonLehet megszeret téged,úgy is :)szerelmesen.hajráá

Biztos, hogy csak barátként szeret?Igyekezz vele minél több idõt együtt tölteni, ezzel segíthetsz magadonLehet megszeret téged, úgy is :) szerelmesen.hajráá
A kérdező hozzászólása: Igen biztos, de megpróbálom amit mondtál.Kösz
Ha van pasija, akkor csak azt teheted, hogy barátkozol vele és vársz. Hátha annak vége lesz.
nehogy szétszakísd õket a jelenlegi párjával, mert az az egyik legnagyobb aljasság, ha ezt tennéd, neked is hasonlókat kívánok.
Mindig el vannak ítélve azok az emberek akik olyan személybe szeretnek bele akinek van párja! Az érzéseknek nem lehet parancsolni! Nem mondhatod azt magadnak, hogy "nem , nem szeretem, utálom, nem kell nekem!" Tény biztos én sem örülnék ha valaki az én kapcsolatomba akarna belerondítani, de ki nem [email protected] le! Mindig az legyen a fõ cél te boldog légy! Semmi más! És ha annak a csajnak a pasija boldogtalan lesz ki a [email protected] érdekel!!! Ezek szerint te jobb voltál nála, jobban tetszel a csajnak, és a csaj nem is szerette igazán a pasiját..stb stb. Szóval ha valakit el lehet hódítani a párjától akkor ott nem egészen boldog az a kapcsolat és az a fél akit el lehet hódítani az nem gondolja teljesen komolyan sem. Szóval hajrá!!!!
Ne barátkozz vele.

Mit csináljak hogyha a párom lehet hogy nem szeret?

Mert már egyszer megkérdeztem tölle és igent mondot ,de nem volt valami meggyöz? ,szakitani meg nem szeretnék mert szeretem ?t.

Legjobb válasz: Nincs az a pasi aki ha rákérdeznél megmondaná hogy nem.. Azt érzed hogyha nem szeret. Mert már nem úgy néz rád, nem úgy csókol, nem úgy van veled mint az elõtt. De lehet hogy csak bebeszéled magadnak úgyhogy ne kockáztasd meg a szakítást ha szereted mert csak neked lesz rossz. Várj vele és kifog derülni ha nem szeret... Az ember nem sokáig bírja valaki mellett akit nem szeret..

Nincs az a pasi aki ha rákérdeznél megmondaná hogy nem.. Azt érzed hogyha nem szeret. Mert már nem úgy néz rád, nem úgy csókol, nem úgy van veled mint az elõtt. De lehet hogy csak bebeszéled magadnak úgyhogy ne kockáztasd meg a szakítást ha szereted mert csak neked lesz rossz. Várj vele és kifog derülni ha nem szeret... Az ember nem sokáig bírja valaki mellett akit nem szeret..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , rendben .
Vegyél egy kutyát
A kérdező hozzászólása: -.-"
Nem szeret csókolózni? :O:O:O Jézusisten hova jutottunk :O Sztem dobd ki, ha nem szeretne megcsókolni, akkor talán nem is szeret...
De legalább már dugtatok, meg megnyalogattátok egymást ott lent? Lehet szõrös a puncid, azért nem szereti, nem?
jézusom! milyen balfék gyerek ez már bocs?? nem szeret vagy nem tud??? tanítsd meg..., am meg nem gáz ha lesmárolod....
Lehet hogy messzirõl büdös a szád. Próbáld meg kimosni és hátha megjön a kedve.

Mit tegyek? Csináltam magamnak Minecraft szerót. Belépek rámegyek többjátékos kimutasa a szeróm és alóra a cime alá szt irja Piros betűkel hogy Can't reach szerver. Mit csináljak?

Legjobb válasz: 1.Minecraft szeróhoz jobb gép kell mint hinnéd 2.Ha tudsz kicsit is angulol akkor ez a honlap a segítségedere lesz: www.portforwarding.com

1.Minecraft szeróhoz jobb gép kell mint hinnéd 2.Ha tudsz kicsit is angulol akkor ez a honlap a segítségedere lesz: http://www.portforwarding.com

Egy táborban összeismerkedtem egy lánnyal összejöttem vele facebookon nagyon sokat beszéltünk 3 napja legutóbb azt írta hogy nagyon szeret de azóta nincs fent egész nap se skypeon se facebookon és nem is keres. Mit csináljak?

minden alkalommal azt írta hogy nagyon szeret, szerintetek mi lehet? Mit csináljak engem ez nagyon bánt és szomorú vagyok miatta?

Legjobb válasz: "...összejöttem vele facebookon, nagyon sokat beszéltünk 3 napja, legutóbb azt írta, hogy nagyon szeret, de..." VAGY "...összejöttem vele, facebookon nagyon sokat beszéltünk, 3 napja, legutóbb, azt írta, hogy nagyon szeret, de..." VAGY "...összejöttem vele facebookon nagyon sokat, beszéltünk 3 napja, legutóbb azt írta..." MELYIK?!?!?!? OFF VÉGE Szerintem írj rá te :DDD Tudod amúgy van offline beszélgetés is, megkapja az üzeneted, majd ha fent lesz. Az e-mail (meg még az MSN korszakában is) sokáig míveltek az emberek ilyen beszélgetést... Kérdezd meg merre van, stb.

"...összejöttem vele facebookon, nagyon sokat beszéltünk 3 napja, legutóbb azt írta, hogy nagyon szeret, de..." VAGY "...összejöttem vele, facebookon nagyon sokat beszéltünk, 3 napja, legutóbb, azt írta, hogy nagyon szeret, de..." VAGY "...összejöttem vele facebookon nagyon sokat, beszéltünk 3 napja, legutóbb azt írta..." MELYIK?!?!?!? OFF VÉGE Szerintem írj rá te :DDD Tudod amúgy van offline beszélgetés is, megkapja az üzeneted, majd ha fent lesz. Az e-mail (meg még az MSN korszakában is) sokáig míveltek az emberek ilyen beszélgetést... Kérdezd meg merre van, stb.
A kérdező hozzászólása: egy táborba jöttem vele össze már két napja írtam neki úgy hogy nem volt fent és azóta sincs fent már nem érdeklem? legutóbb azt írta hogy szeret azóta semmi ..
Most akkor Facebook-on jöttetek össze? A telefonszámát megadta?
A kérdező hozzászólása: NEM facebookon, egy táborba

Mit csináljak ha BEAST CABAL tört szerón szeretnék játszani de elindítom a launchert, rányomok a "PLAY GAME" gombra és nem történik semmi, tölt egy 2 másodpercig és nem történik semmi? Mit tegyek?

A gépem: Processzor: Intel Core i3-3220 3.3GHz 2 mag + Hyper Threading, 3MP cahe Alaplap: Intel h61 chipset, S1155, 7.1ch HD Audio, Gigabit LAN Memória: 8GB 1600MHz DDR3 Winchester: 1TB 7200rpm, 32MB cache Grafika: nVidia GeForce GT 630 2GB DDr3 Ház/Táp: Cooler Master Elite 241 ház / Antler Alplha 400Wo tápegység: WINDOWS 7 64BIT!!! ELÕRE IS KÖSZI A SEGITSÉGET!!!:)

Legjobb válasz: talan erdeklodj a 'szero' tulajdonosainal.

talan erdeklodj a 'szero' tulajdonosainal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!