Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak kapok (173 db)

Elfelejtettem odaadni éhgyomorra a Ribomunylt. Most mit csináljak? Kapja később, vagy holnap reggel? Nem gond ha egy kimarad a négyből?

Legjobb válasz: Hm, végülis kihagytad? Én ebéd elõtt adtam volna be neki, ha reggel elfelejtem. Mivel ennek az immunerõsítõnek a szedése nem véletlenül van így kitalálva, mindenképpen követném az eredeti felállást. Ha meg nem éhgyomorra kapja meg, akkor sincs gond, de megkérdezheted a dokit is. Csak éhgyomorra jobban felszívódik.

Hm, végülis kihagytad? Én ebéd elõtt adtam volna be neki, ha reggel elfelejtem. Mivel ennek az immunerõsítõnek a szedése nem véletlenül van így kitalálva, mindenképpen követném az eredeti felállást. Ha meg nem éhgyomorra kapja meg, akkor sincs gond, de megkérdezheted a dokit is. Csak éhgyomorra jobban felszívódik.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Kihagytam. Ma kora reggel kapta meg. Végülis abból indultam ki, ez olyan mint egy védõoltás, és annál is volt hogy 2-3 hónappal késõbb kapta meg. Mja dlátjuk, remélem nem csináltam bajt. Az ebéd elõttivel az a gond, hogy az én gyerekem reggeltõl eszik folyamatosan, aminek végülis örülök, mert irtó rossz evõ volt, így nála ki van rakva a kaja, és ha megkívánja eheti máris.4 éves és sajnos 13 kilo, szóval szerintem ha odaadtam volna se szívódsott volna föl jobban. Hát mostmár mindegy :(
Szerintem nem történt tragédia, bár az éhgyomri adagolást biztos a jobb felszívódás miatt mondják. Találtam még neked egy ilyet: http://www.egeszsegkalauz.hu/orvos-valaszol/ribomunyl-immune..
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát mindegy mostmár, ezt elcsináltam. Gondolom másnál is elõfordul. Igen, mi már jó pár adagon túl vagyunk, szeptember óta kezdtük ezt a kúrát. Ez a rossz ebbe, hogy 4 hétig nem kell adni semmit a gyreeknek, aztán amikor eljön az újabb 4 napos kúra, elszokik az ember, mert ugye ez nem egy olyan mint a gyógyszer, hogy tudom beteg és adni kell, hanem egyszerüen adni kell nem szabad elfelejteni.De nyilván visszateszem a hûtõre a papírt, hogy mikor adjam. Na mindegy, így is kedden kezdük hétfõ helyett, plusz közte egy nap szünet, ááááá tiszta szétszórt vagyok. De köszi a válaszaidat :)
Lehetõleg semmit ne csinálj vele, vidd el olyanhoz aki foglalkozik erõsítõ javittással.

Mit csináljak? Például ha kapok egy 3ast (mostanába csak 5ösöket és 4eseket kapok) vagy rosszabbat mondjam el vagy titkoljam?

Legjobb válasz: Szerinted miért van 1-5 ig osztályozva az iskolai teljesítmény? Nyílván azért, mert az emberek nem egyformák,van aki 1 van aki 5 -ös fokozatot kap.Egyik sem azt jelenti hogy aki egyest kap az minden iskolában,minden tanárnál ugyanezt kapná,és ugyan így igaz az ötös osztályzatra. Azt is mondhatnánk nem sokat jelent.A lényeg ,mit tudsz,és hogyan tudod hasznosítani az életben. Tehát egész nyugodtan bármilyen osztályzatot mondj meg otthon!

Szerinted miért van 1-5 ig osztályozva az iskolai teljesítmény? Nyílván azért, mert az emberek nem egyformák, van aki 1 van aki 5 -ös fokozatot kap.Egyik sem azt jelenti hogy aki egyest kap az minden iskolában, minden tanárnál ugyanezt kapná, és ugyan így igaz az ötös osztályzatra. Azt is mondhatnánk nem sokat jelent.A lényeg , mit tudsz, és hogyan tudod hasznosítani az életben. Tehát egész nyugodtan bármilyen osztályzatot mondj meg otthon!
te ismeres a szüleidet ha tudod h év végén simán meglesz a 4-es (5ös) és berágnának a 3-as miatt akkor felesleges idegesíteni õket ha jófejek akkor megmondhatod nekik és azt is hozzáteheted h ez most sajna így alakult de nem is állsz rosszul de van szülõ akivel ezt nem lehet értelmesen közölni mert ha 20 5-ösöd van és egy 3-sod akkor is a 3-sra koncentrálnak:D szóval te tudod.. ha nem nézik szigurúan az ellenõrzõt eltitkolhatod
*ismered *szigorúan
Meg szoktak otthon büntetni a rossz jegyeidért? Ha igen, akkor nem csoda, ha el akarod titkolni.
Ha a szüleid maximalista véletlenszerû dührohamban szenvedõ sorozatgyilkosok. Ne mond el!


Miért nem tudok belépni a facebookomra azt irja hogy email cim megerősitése és rámegyek egy csomoszor de mem kűld freemailemre a fb űzenetet, a megerősitő kodot kéne fb re beirni de nem kapom meg, mit csináljak?

Legjobb válasz: pls válaszoljatok mert igy nem tok fb-zni és nem kûldi el a freemailre a kódot mit csináljak ??? meg akarom erõsiteni de nem kûldi el a kódot amivel meg tudnám erõsiteni,pls segitség!

A kérdező hozzászólása: pls válaszoljatok mert igy nem tok fb-zni és nem kûldi el a freemailre a kódot mit csináljak ??? meg akarom erõsiteni de nem kûldi el a kódot amivel meg tudnám erõsiteni, pls segitség!
A kérdező hozzászólása: uj fb-t nem akarok csinálni megõrülök, pls segitsetek
Nekem is ezt dobta ma ki, nem tudok belépni, ugyan ezek a , , tünetek, , !!! PLEASE VKI HELP!! :'( segítsetek! :'( :'( :( :(
+ jah, most már ezt dobja ki : Kapcsolat importáló hiba!!..... The import has been blocked for being spammy or unsafe: For more information, visit the Help Center. If you think you're seeing this by mistake, please let us know. na, valakiiii help :'(

Karacsonyra kapok szobabiciklit, de jo volna ha addig is fogynek.Mit tegyek? Mit csinaljak? Hogyan csinaljam?

DE ha megsem fogyok nem gond,csakepp legyek kondiban.Nem az a legfontosabb h leadjak nemtudom hany kilot, de kondiban akarok lenni.Eddig minden este 70hasizom,meg futas mikor mihez volt kedvem mindezt egy ojan 40 percig csinaltam.De nem erzem a legjobb megoldasnak. Mit tanacsoltok?Hogy csinaljam?Edzoterem nincs a kozelben.Persze a legjobb lenne ha lefogynek, de nem kotom idohoz.Dietak nem kellenk a legfontosabb ahogy montam hogy kondiban legyek. Szoval mit tanacsoltok?

Legjobb válasz: Fussal a szabadban, es ugralokotelezzel. Vegyel par videokazettat Beres Alexanrda pl. vagy millio fele van, es tornazz veluk egyutt. A szobabicikli is nagyon jo lesz, es ha esetleg emeletes hazban laktok, akkor menjel fel a legfelso emeletre amennyiszer birsz, egymas utan. 2-szer, 5-szor, 10-szer, mindennap tobbszor. Ez lepcsozes igazabol, es biztos ismered azt a lepcsot, amit aerobickon hasznalnak, edzes kozben. Ez a hazban valo lepcsozes annak az eredetije. En 4 emeletesben regebben lepcsoztem, nagyon jol kondiba tart!

Fussal a szabadban, es ugralokotelezzel. Vegyel par videokazettat Beres Alexanrda pl. vagy millio fele van, es tornazz veluk egyutt. A szobabicikli is nagyon jo lesz, es ha esetleg emeletes hazban laktok, akkor menjel fel a legfelso emeletre amennyiszer birsz, egymas utan. 2-szer, 5-szor, 10-szer, mindennap tobbszor. Ez lepcsozes igazabol, es biztos ismered azt a lepcsot, amit aerobickon hasznalnak, edzes kozben. Ez a hazban valo lepcsozes annak az eredetije. En 4 emeletesben regebben lepcsoztem, nagyon jol kondiba tart!
ennek miköze a valláshoz?:D
Szeresd, etesd, törõdj vele sokat!Sétáltatni 3 hónapos kor után vidd, ah már meg vannak a kötelezõ oltásai.Beszélj hozzá mindig és nem lesz semmi gond. Sok sikert a neveléshez, meglásd hatalmas örömöd lesz benne!:)
Áldozd fel Marduknak, ha már a vallás témában kérdezted.

Az én kérdésem, 4-évig bejelentve de költözés miatt felmondtam 2011.12.12 én, elmentem munkanélkülirebsp; 2011.12.28. án . Januárban kiderült hogy kB 6-hetes terhes vagyok.3-hónap ig kapom a segélyt, utána? Gyedet kapok-e? Mit csináljak?

Legjobb válasz: A segély után ha nem tudsz elhelyezkedni, akkor nem kapsz se tgyást, se gyedet, csak a br. 28eFt-os gyest. Ha el tudsz helyezkedni a szülésig, akkor kaphatsz tgyást, gyedet.

A segély után ha nem tudsz elhelyezkedni, akkor nem kapsz se tgyást, se gyedet, csak a br. 28eFt-os gyest. Ha el tudsz helyezkedni a szülésig, akkor kaphatsz tgyást, gyedet.

Alig kapok levegőt, bepánikoltam, mit csináljak? Egyre nehezebben jön levegő a tüdőmbe, majdnem megfulladok?

allergiás és stresszes is vagyok nem értem mi ez

Legjobb válasz: Pánikroham? Tudom, nehéz, de gondolj pozitív dolgokra. Mondogasd hangosan magadnak, hogy jól vagyok, kapok levegõt, nincs semmi bajom, egészséges vagyok. Kapcsolj zenét, ami relaxál. Illetve nekem még az segített, ha felhívtam a legjobb barátnõmet vagy öcsémet, õk meg tudtak nyugtatni. Ne aggódj, ilyenkor csak a stressz bosszulja meg önmagát, nincs semmi bajod, csak úgy érzed.

Pánikroham? Tudom, nehéz, de gondolj pozitív dolgokra. Mondogasd hangosan magadnak, hogy jól vagyok, kapok levegõt, nincs semmi bajom, egészséges vagyok. Kapcsolj zenét, ami relaxál. Illetve nekem még az segített, ha felhívtam a legjobb barátnõmet vagy öcsémet, õk meg tudtak nyugtatni. Ne aggódj, ilyenkor csak a stressz bosszulja meg önmagát, nincs semmi bajod, csak úgy érzed.
Egy alapos kivizsgálás kellene-Astma gyanu..-ne játsz vele, mert hamar befulladás lehet belõle..
Nyugi 1.iggyál ca-t az allergiádra 2. nagy levegõ 3.nyisd ki elõtte az ablakot, és mondogasd amit az elõttem lévõ irt
Pánikrohamgyanús. Elsõ kizárásos próba: 0, 25 mg frontintól/xanaxtól elmúlik? (Csak még mielõtt aláveted magad 40 vizsgálatnak)
20:46-os vagyok. Hogy vagy kedves kérdezõ? Elmúlt a roham?
A kérdező hozzászólása: Igen. Kicsivel jobb, talán most kicsit tisztult is az orrom, de állandóan félek hogy megint nem kapok levegõt :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségetek, Frontint inkább a szorongásomra szedem, de majd kipróbálom lehet erre is jó :D De egy asztma vizsgálat kötelezõ lesz, elvégre komoly allergiám van, és jó tudni, hogy hogyan áll a helyzet.

Mit csináljak ha 2-es kapok és nem kapok telcsit? A többi lent :D

Apuval kezet ráztunk,hogy ha nem lesz hármas vagy annál rosszab kapuk egy Iphone,t és sajnos kaptam egy2-est is így mitcsináljak !!!

Legjobb válasz: Legközelebb tanulni fogsz.Valamit valamiért!

Legközelebb tanulni fogsz.Valamit valamiért!
Dolgozz meg érte......
nekem egy 4em lesz(a többi 5:) ), de én inkább azon parázok h felvesznek-e a suliba ahova jelentkeztem...
Siman megkapod ha beigered, hogy javitasz.Tapasztalat:P
Fizesd le a tanarod. Szerintem siman egy iphone aranak 10%-aert mar megadja a 3-ast... Miert van az, hogy en 5-osre sem kaptam iphone-t?:)
úszott a teló. :) legközelebb ha akarsz valamit akkor meg is dolgozol érte keményen (jelen esetben tanulsz)
A 3as sem jó jegy... örülj neki, hogy ilyen alacsonyra tették a mércét.
tanulj meg írni... istenem... bárcsak ez lenne a legnagyobb bajom nekem is...
A kérdező hozzászólása: KÖSZI MINDENKINEK :D!!!!!
Kár, hogy velem ilyet nem csináltak... xD
Hülyegyerek!!! Elõbb tanulj meg írni!
Basszus, lehetsz kb 13 éves, minek neked 130ezres telefon? Fõleg, ha ilyen rosszul tanulsz... Inkább a könyvet bújd.
A kérdező hozzászólása: te meg annyira bunkó vagy , hogy szereted a foghagymás nápoit!!!!

Mit csináljak, hogy a 3, 5 hónapos babám ne kapja el tőlem a náthát?

Nagyon meg vagyok fázva, minden másodpercben folyik az orrom, nincs hangom, de más baj nincs. Maszkot nem tudok felvenni az orrfolyás miatt. Ti hogyan csináljátok?

Legjobb válasz: Az anyatejjel rengeteg ellenanyagot kap, így kisebb az esélye, hogy elkapja. Tõlem tavaly az influenzát se kapta el a kislányom.

Az anyatejjel rengeteg ellenanyagot kap, így kisebb az esélye, hogy elkapja. Tõlem tavaly az influenzát se kapta el a kislányom.
Maszk, amikor Vele vagy. Orrfújáshoz lehúzod, aztán vissza. És gyógyítsd magad: hagymatea, stb. És nyugi :)
A kérdező hozzászólása: Bár így lenne! Nagyon nem akarom szenvedni látni ezt a kis csöppséget!
A kérdező hozzászólása: Szedek Béres cseppet, C-vitamint, most benyomtam egy fej lila hagymát májkrémes kenyérrel és a citromos teából már az 1 liternél tartok reggel óta. Nagyon remélem, hogy nem fogja megkapni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!