Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak irtam ide hogy (2 db)

Mit csináljak? Nemrég irtam ide hogy a ciklusaim 27 naposak és meg is jön rendesen a mensim! Most 29-én meg is jött de iszonyu kevés volt és inkább csak barnáztam!

Kedden már nem is volt elmult a mensim! Most ilyenkor mi van velem? Valaki tud tanácsot adni!! 4 honapja nem szedem a fogamzáagátlót.

Legjobb válasz: Csináltál tesztet? Ha nem akkor az legyen az elsõ! Vagy baba, amit ateszt majd elárul, vagy csak most áll be a mensid. Több ötletem nincs, de én már megõrültem volna a kíváncsiságtól és rég vettem volna egy tesztet. A tesco-ban is van és az éjjel-nappal nyitva tart.

Csináltál tesztet? Ha nem akkor az legyen az elsõ! Vagy baba, amit ateszt majd elárul, vagy csak most áll be a mensid. Több ötletem nincs, de én már megõrültem volna a kíváncsiságtól és rég vettem volna egy tesztet. A tesco-ban is van és az éjjel-nappal nyitva tart.
A kérdező hozzászólása: Még nem teszteltem mert féltem a csalodástol! Akkor holnap már csinálhatok? De semmi terhességre utalo jelet nem tapasztalok:((! Reggeli elsö vizeletböl, ugye??
A kérdező hozzászólása: Azt vettem észre talán de ez nemtudom mennyire lehet utalo jel hogy fel vagyok puffadva és mostanában nagyon keveset eszek!!
Nálam az elsõ terhességnél pont ennyi tünet volt, mint most neked, de sajnos 11. héten elhalt. Most ismét terhes vagyok ma voltam dokinál. Most még annyi tünetem sincs mint elõzõleg. Két nagyon halvány tesztem volt, hétfõn kellett volna megjönnie, de hál'isten nem jött. Nem kell minden tünetnek meglenni, sõt látod van aki tünetmentes! TESZTELJ!

Mit csináljak egy lány elhívtam a mekibe de aszt mondta hogy nem akarja hogy pénzt költsek rá aztán egy ideig nem írtam most megint beszélgettünk és jól elbeszélgetünk?

Szóval mit tegyek hogy hívjam randira ?? mit mondjak neki ?

Legjobb válasz: azért mondta mert nem akar járni veled.. csak rendes és nem tûri el h több 1000 -ret rákölts aztán meg lekoptasson mint a legtöbb lány..

azért mondta mert nem akar járni veled.. csak rendes és nem tûri el h több 1000 -ret rákölts aztán meg lekoptasson mint a legtöbb lány..
Mond hogy te szeretnél erre költeni és hogy ez téged nem zavar
Ha annyira a pénz a gond, akkor hívd el sétálni, az ingyen van.
olyan helyre menj ahol nem kell neki venni semmit vagy mindenki fizesse ki a sajátját. vagy fizessen õ.
Látom te is inkább a veszzõkkel spórolsz, mint a pénzzel. Írj rá hogy nem lenne-e kedve elmenni veled valahova. De ne ezzel indítsd, hanem a beszélgetés közepén vesd fel neki, hogy elmehetnétek ide-oda.
1. Elsõ körben tanulj meg helyesen írni, annak is nagy ám a vonzereje, ha valaki képes értelmesen/helyesen fogalmazni. 2. Hívd el kirándulni, sétálni - olyan helyre, ahol nem kell költeni.
Mondd meg, hogy szívesen költesz rá, vagy vegyél neki mekis fagyit, az nem egy vagyon.
Ne költs rá. Ne fizesd a dolgait. Ezt valahol HellRider jól megírta. Te csak sétálj vele, az a legjobb randi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!