Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak irtam ide (5 db)

Fémérzékeny vagyok. A krém amit írtak rá, nem vált be. Mit csináljak a bőrömmel a kiütéses területen? Mennyi idő amíg elmúlik? Elég kínos helyen van.

Legjobb válasz: azt tudod, hogy pontosan mely fémekre vagy allergiás? Szájon át szedhetõ gyógyszert nem kaptál? a kínos hely mit jelent, intim terület? mert akkor nagymama jellegû pamut alsónemû és valami a viszketésre, amire nem vagy allergiás, a patikus tud segíteni, a pamut alsónemû meg megakadályozza az újabb érintkezést az allergénnel

azt tudod, hogy pontosan mely fémekre vagy allergiás? Szájon át szedhetõ gyógyszert nem kaptál? a kínos hely mit jelent, intim terület? mert akkor nagymama jellegû pamut alsónemû és valami a viszketésre, amire nem vagy allergiás, a patikus tud segíteni, a pamut alsónemû meg megakadályozza az újabb érintkezést az allergénnel
Elõször is a fémet azonnal távolítsd el, utána krémezz, különben hiába minden. Sajnos nekem is ilyen van és még az övek csatjával is vigyáznom kell, hogy ne érjen deréknál a bõrhöz, különben utána minimum 1 hét, kenegetéssel, míg elmúlik. Nekem e Fenistil gél segített, de sokkal jobb, ha bõrgyógyász ír fel kenõcsöt, olcsóbb is és hatékonyabb.
A kérdező hozzászólása: igen intim terület. a fémet eltávolítottam, a pamutbugyi is megvan.:) szájon át bevehetõ gyógyszert nem kaptam, a kenegetéssel eddig nem sokra mentem. tegnap jött ki. a viszketésre megpróbálok nem gdolni, de reggel iszonyú volt, nem bírtam ki, h ne vakarjam:S tehát akkor itthoni megoldás nem nagyon van? csak ülök, és várok amíg elmúlik...:S meg megpróbálom a fenistilt lehet... köszönöm a válaszokat.
ha nem vagyok indiszkrét, milyen fémet raktál a bugyidba? :D amúgy én is fémérzékeny vagyok, és nekem is az övcsat szokta irritálni a hasam, egyszerûen lekenem színtelen körömlakkal a hasam felé esõ részét.
patikába menj le a patikus fog tudni rá adni valami kencét
A kérdező hozzászólása: olyan bugyit vettem fel, amin volt egy ilyen lánc, szívecskével a végén....:D csk megakartam lepni a páromat, de nem gdolkoztam elõre én hülye...
Nekem is kiütéseim lesznek a fémektõl( óra csatt, farmer szegecse, +tisztítószerek, stb...).Bõrgyógyász írt fel szteroidos kenõcsöt, azt használtam évekig, kb.3-4 nap alatt múltak el a kiütések. Aztán jött az aloeverás krém, egy éve azt használom, már nem is iratok szteroidos kenõcsöt. Nekem a BABA aloe vera testápoló vált be.

Mit csináljak egy lány elhívtam a mekibe de aszt mondta hogy nem akarja hogy pénzt költsek rá aztán egy ideig nem írtam most megint beszélgettünk és jól elbeszélgetünk?

Szóval mit tegyek hogy hívjam randira ?? mit mondjak neki ?

Legjobb válasz: azért mondta mert nem akar járni veled.. csak rendes és nem tûri el h több 1000 -ret rákölts aztán meg lekoptasson mint a legtöbb lány..

azért mondta mert nem akar járni veled.. csak rendes és nem tûri el h több 1000 -ret rákölts aztán meg lekoptasson mint a legtöbb lány..
Mond hogy te szeretnél erre költeni és hogy ez téged nem zavar
Ha annyira a pénz a gond, akkor hívd el sétálni, az ingyen van.
olyan helyre menj ahol nem kell neki venni semmit vagy mindenki fizesse ki a sajátját. vagy fizessen õ.
Látom te is inkább a veszzõkkel spórolsz, mint a pénzzel. Írj rá hogy nem lenne-e kedve elmenni veled valahova. De ne ezzel indítsd, hanem a beszélgetés közepén vesd fel neki, hogy elmehetnétek ide-oda.
1. Elsõ körben tanulj meg helyesen írni, annak is nagy ám a vonzereje, ha valaki képes értelmesen/helyesen fogalmazni. 2. Hívd el kirándulni, sétálni - olyan helyre, ahol nem kell költeni.
Mondd meg, hogy szívesen költesz rá, vagy vegyél neki mekis fagyit, az nem egy vagyon.
Ne költs rá. Ne fizesd a dolgait. Ezt valahol HellRider jól megírta. Te csak sétálj vele, az a legjobb randi.


A vodafone-tól kaptam nemrég ingyen internet lehetőséget 1hónap ideig, ha elküldtem a OB szót sms-ben. Azt írták bekapcsolták, de ennek ellenére nem megy az internet a telefonon. Mit csináljak most?

Legjobb válasz: Vodafone plusz internet hahaha ezen oldal kommentjei közt találsz talán választ: http://www.sajnos.hu/fogyasztovedelem/vodafone-mobilinternet..

Vodafone plusz internet hahaha ezen oldal kommentjei közt találsz talán választ: http://www.sajnos.hu/fogyasztovedelem/vodafone-mobilinternet..
Hívd fel az ingyenes ügyfélszolgálatot és kérdezzél rá hogy ez most kamu vagy nem vagy mit kell neked ilyenkor beállítanod.
Valószínûleg a telefonon az internetes beállítással van probléma, azért nem mûködik.
Ez nem kamu, én is kaptam és nekem mûködött is egy hónapig. :P Sezrintem tájékozódj az ügyfélszolgálatnál :D Utolsó az egy 2008-as cikk mit akarsz te már azzal? -.-

Mit csináljak? Nemrég irtam ide hogy a ciklusaim 27 naposak és meg is jön rendesen a mensim! Most 29-én meg is jött de iszonyu kevés volt és inkább csak barnáztam!

Kedden már nem is volt elmult a mensim! Most ilyenkor mi van velem? Valaki tud tanácsot adni!! 4 honapja nem szedem a fogamzáagátlót.

Legjobb válasz: Csináltál tesztet? Ha nem akkor az legyen az elsõ! Vagy baba, amit ateszt majd elárul, vagy csak most áll be a mensid. Több ötletem nincs, de én már megõrültem volna a kíváncsiságtól és rég vettem volna egy tesztet. A tesco-ban is van és az éjjel-nappal nyitva tart.

Csináltál tesztet? Ha nem akkor az legyen az elsõ! Vagy baba, amit ateszt majd elárul, vagy csak most áll be a mensid. Több ötletem nincs, de én már megõrültem volna a kíváncsiságtól és rég vettem volna egy tesztet. A tesco-ban is van és az éjjel-nappal nyitva tart.
A kérdező hozzászólása: Még nem teszteltem mert féltem a csalodástol! Akkor holnap már csinálhatok? De semmi terhességre utalo jelet nem tapasztalok:((! Reggeli elsö vizeletböl, ugye??
A kérdező hozzászólása: Azt vettem észre talán de ez nemtudom mennyire lehet utalo jel hogy fel vagyok puffadva és mostanában nagyon keveset eszek!!
Nálam az elsõ terhességnél pont ennyi tünet volt, mint most neked, de sajnos 11. héten elhalt. Most ismét terhes vagyok ma voltam dokinál. Most még annyi tünetem sincs mint elõzõleg. Két nagyon halvány tesztem volt, hétfõn kellett volna megjönnie, de hál'isten nem jött. Nem kell minden tünetnek meglenni, sõt látod van aki tünetmentes! TESZTELJ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!