Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak elmentem az orvoshoz mert (3 db)

Mit csináljak? Ma elmentem az orvoshoz mert szédültem. Megmérte a vércukor szintem és 1.7 volt. Azt mondta hogy nem kell kórházba menni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Legyen nálad mindig valami harapnivaló.Nekem is hajlamos leesni a cukrom,így én már el sem indulok itthonról kaja nélkül.Egy csoki mindig an nálam.A fõ hogy valami édes legyen,mert az emeli könnyedén a vércukrot.Vérvételre is csak csokival megyek:)

Legyen nálad mindig valami harapnivaló.Nekem is hajlamos leesni a cukrom, így én már el sem indulok itthonról kaja nélkül.Egy csoki mindig an nálam.A fõ hogy valami édes legyen, mert az emeli könnyedén a vércukrot.Vérvételre is csak csokival megyek:)
Szerintem érdemes lenne beszerezni egy vércukorszint-mérõt, így magad is ellenõrizni tudod a vércukrod. Vagy ha úgy érzed hogy leesett, egyél szõlõcukrot vagy valami más cukros dolgot. Amennyiben hajlamos vagy arra, hogy leesik a cukrod, tarts magadnál mindíg szõlõcukrot. Hány hetes vagy? Volt már cukorterhelésed?
A kérdező hozzászólása: 27 hetes vagyok és voltam már terheléses vércukor mérésen és jó lett az eredmény.(3.4-5.1)Csak az a furi hogy evés után kezdek el szédülni nem evés elõtt.
Akkor nem értem... Próbáld megfigyelni, mik azok az ételek, ami után rosszul vagy, nem alacsony-e a szénhidrát tartalma. Egyéb ötletem nincs, csak amit at elõbb leírtam (2. válaszoló vagyok). Boldog Babavárást!

Folymatosan pisilem össze magam elmentünk orvoshoz mert azt hittük fel vagyok fázva de az orvos azt mondta nem mit csináljak?

Én buszozok fél órán keresztül és nembirom vissza tartani a pisilést, van pár rossz emlékem is vele, otthon pisilek de egy 5 percre rá megint pisilnem kell nem tudom mit csináljak?

Legjobb válasz: Siess haza

Siess haza
A kérdező hozzászólása: Nem este pisilem össze mgam buszozás közben reggel pisilek is de a busz is felráza a hasam és érzem hogy pisilnem kell.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és 12 éves
Szóval szerintem pszichológiai alapja van a dolognak.
Mondok egy érdekeset! Körülbelül 11 éves voltam, amikor valami oknál fogva megint elkezdtem bepisilni éjszakánként. Elkezdtem gondolkodni, hogy ha egy madzagot kötök a végére, biztos nem fog kijönni. Meg is tettem, és mielõtt pisilnem kellett volna, sikerült felébrednem. Néhány nap múlva már elfelejtettem, hogy rá kell kötni és újra fel tudtam kelni, ha pisilnem kellett.
Elsõnek pelus, aztán egy hosszabb beszélgetés az orvossal.
Nemed?
ne háziorvoshoz menny :/ azok csak tippelgetnek (tisztelet kivételnek)
Pelenka
Urológus/nõgyógyász?
Léteznek ilyen célra kialakított betétek. Mennyire pisilsz be? Teljesen, vagy csak egy kicsit? Az természetes, hogy az embernek reggel, fõleg ebben a hidegben sokszor kell pisilnie, de ezt elvileg vissza kellene tudni tartani. Mióta van ez? Ha nem változik, akkor urológus szakorvost keress fel és õ segít.
Menj el addig, amíg nem vizsgálnak meg rendesen. Röntgen, ultrahang, mittudomén.
Ezt nem értem. Mi az, hogy még porcos és azért gyulladt be? Hány éves vagy? Ha be van gyulladva, akkor kell valami gyulladáscsökkentõ.
Három hónapig szedjél Proenzi 3-at és javít a porcok állapotán.Én szedtem jó a hatása 1 hónap után jobb lesz az izületek kenése észrevehetõóen.Az izületi elváltozások lassan gyógyulnak!
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok. és már túl vagyok 1 gyulladáscsökkentõkúrán, de sajna visszatért. a gyulladáscsökkentõ csak a fájdalmat enyhíti, nem az okát. szóval miután már nem szedtem , visszatért.
Nekem a bal csípõm fáj 10-es skálán úgy 6-os... neked is ilyesmi volt? És erre adtak tabit? Én is 15 vagyok... és lány, de még nem voltam dokinál... csak 3-4 napja érzem... Van tanácsotok vagy valami?
A kérdező hozzászólása: kétféle csípõfájás van: ami erõs és mozgásra fáj, és ami folyamatosan fáj és idõvel fokozódik, amíg nem bírod tovább és beveszed az algofelxet.Nekem az utóbbi van, ami asszem gyulladás. neked melyik?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!