Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak elmentem (37 db)

Más is volt egyedül otthon? Mit csináljak? Elmentek a szüleim nyaralni 4 napra. én nem akartam velük menni. De most félek:D nagy házba egyedül vagyok szerintem behozom a kutyát is a házba^^.

Köszönöm a válaszokat 17L

Legjobb válasz: - hívj át barátnõt hozzátok aludni - zárj be minden ajtót s földszinti ablakot, a kutya azonnal jelez gondolom - ne nézz horort hanem vígjátékot - csinálj magadnak valami fincsi vacsit - egy meleg fürdõ vagy izgalmas könyv teljesen leköt majd - ha nem is megy át senki de msn-en tudod tartani a kapcsolatot a barátaiddal, hogy ne érezd magad egyedül remélem segítettem

Én is nagyon félõs vagyok:S:S:S A helyedben én is bevinném a kutyát mindenféleképpen-anno én is így csináltam-. Riasztózz be, a telcsi legyen kéznél ha bármi van. -de tuti nem lesz semmi!-csak jól zárkózz be:)
- hívj át barátnõt hozzátok aludni - zárj be minden ajtót s földszinti ablakot, a kutya azonnal jelez gondolom - ne nézz horort hanem vígjátékot - csinálj magadnak valami fincsi vacsit - egy meleg fürdõ vagy izgalmas könyv teljesen leköt majd - ha nem is megy át senki de msn-en tudod tartani a kapcsolatot a barátaiddal, hogy ne érezd magad egyedül remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Pasim nincsen, barátok meg elmentek nyaralni..
Olts fel pár lámpát, nyomj be valami fasza zenét, hívj át pár barátnõt. Ilyenkor a lehetõségek korlátlanok :D Ha végképp nem megy az alvás, és nincs kit áthívi, akkor az elsõ kettõt kombináld :P Lámpa fel zene be, azt majd napközbe alszol holnap. Vagy zene helyett film. Mást nem nagyon lehet szerintem 019/F
Több éve egyedül élek és nagyon szeretek.Zárj be mindent, hozd be a kutyát, ha attól biztonságban érzed magad és játsz vele vagy foglald le magad.Ilyen különleges alkalmak, amikor az egész ház az emberé, azt meg kell ünnepelni :) Hozass kaját vagy nézz egy receptet a neten és fõzd meg.Ha ma nincs tele a hûtõ, akkor holnap bolt és már meg is van az esti program.Tölts le egy filmet, csinálj egy szépség estét, forró kádfürdõvel, pedikûrrel, manikûrrel stb.A másik két tippem pedig a nagy klasszikus, csinálj bulit vagy csak hívd át a legjobb barátnõd egy csajos estére.
A helyedben felhívnám valamelyik rokonom (nagyszülõk, unokatestvérek), és megkérdezném, átmehetek-e hozzájuk aludni erre a néhány napra. Biztosan örömmel látnak!
Hívd át a pasid vagy a barátnõd, rendezz házibulit, csinálj mindenféle olyan dolgot amit egyébként nem mernél ha a szüleid otthon lennének:D
Hát 17 évesen egy "kicsit" gyerekes félni... én 18 évesen már egyedül éltem. Ne félj :)
buuuuuulit:DDD rohadtmázlista:DD 16l
OFF A kutyát csak akkor vidd be, ha máskor is beengeditek. Mert Te félsz ne a kutya szívjon, hogy most hozzá szoktataod a bent léthez, aztán máskor nem mehet be. Nem fogja tudni mire vélni, hogy valamit egyszer szabad neki másszor nem.
Na, hogy vészelted át az elsõ éjszakát?
A kérdező hozzászólása: Túléltem, étek a lámpák kutya mellettem és a telefon is^^ már nem félek..:)
Én amikor egyedül vagyok itthon, kihasználom az alkalmat :P Horrorfilmeket nézek, max hangerõn hallgatom a zenét, ilyesmi :) (Tudom, nagyon gáz, fõleg ennyi idõsen, de amikor a szüleim itthon vannak, ezekre nincs lehetõségem) 15l
Szegénykém! Én is félek, pedig már öreg vagyok, ezért úgy intézem, hogy sosem legyek egyedül.Persze a szobában el vagyok, de a lakásban egyedül soha. Én ilyen vagyok. Kb 17 lehettem, amikor egyedül voltam, és félelmemben átmentem a szomszéd nénihez.Mindenképp keress fel valami közeli ismerõst, rokont, menjenek érted kocsival.
régebben tesómmal mi is behoztuk a németjuhász kutyánkat, feljött az emeletre, de nem mert lemenni. SZerencse, h a szüleink csak pár órára mentek el, mert különben a kutya ott maradt volna. Így is odapisilt és apunak kézben kellett levinni a 40 kg kutyát:) Szal szerintem ez nem jó ötlet:) Amúgy szerintem vegyél egy forró fürdõt, próbáld fel a ruháidat, nézz vmi vígjátékot, csinálj vmi fincsi kaját, olvass, csinálj sütit, rajzolj, hallgass zenét, msn-ezz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, de nincs szükségem esti mesére-.-
hívj át engem, én majd vigyázok rád, tudok esti mesét is(azt a királylányosat-üv.tigrincs), jóéjt puszit, meg amit csak akarsz :)
Melyik városban laksz?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok gyerekes* Köszi a tanácsokat^^
A kérdező hozzászólása: Hát gyerekes vagy nem félek.. sok volt a betörés a közelben meg minden.. már mindent ellenõriztem zárakat.. stb.
Project x :DD
Menj el addig, amíg nem vizsgálnak meg rendesen. Röntgen, ultrahang, mittudomén.
Ezt nem értem. Mi az, hogy még porcos és azért gyulladt be? Hány éves vagy? Ha be van gyulladva, akkor kell valami gyulladáscsökkentõ.
Három hónapig szedjél Proenzi 3-at és javít a porcok állapotán.Én szedtem jó a hatása 1 hónap után jobb lesz az izületek kenése észrevehetõóen.Az izületi elváltozások lassan gyógyulnak!
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok. és már túl vagyok 1 gyulladáscsökkentõkúrán, de sajna visszatért. a gyulladáscsökkentõ csak a fájdalmat enyhíti, nem az okát. szóval miután már nem szedtem , visszatért.
Nekem a bal csípõm fáj 10-es skálán úgy 6-os... neked is ilyesmi volt? És erre adtak tabit? Én is 15 vagyok... és lány, de még nem voltam dokinál... csak 3-4 napja érzem... Van tanácsotok vagy valami?
A kérdező hozzászólása: kétféle csípõfájás van: ami erõs és mozgásra fáj, és ami folyamatosan fáj és idõvel fokozódik, amíg nem bírod tovább és beveszed az algofelxet.Nekem az utóbbi van, ami asszem gyulladás. neked melyik?

Nem tudom elfelejteni a tanárnőt, pedig elmentem erasmussal máshova tanulni, de nem megy. Mit csináljak?

nem volt semmi közöttünk, de rájött hogy tetszik nekem. Már fél éve máshol tanulok, de sokszor rá gondolok. Volt olyan eset is, hogy mentem az utcán és a mellettem elhaladó nő pont olyan parfümöt használt mint ő. Egyből ő rá gondoltam és mentem a nő után, hogy érezzem az illatot, és közbe rá gondoltam. Októberbe megyek vissza és nem tudom mi lesz. Mit javasoltok ? én 25 / F , ő 41/N

Legjobb válasz: Gondolod viszonozza? Lesz vele még órád? Mert gondolom hamarosan végzel 25 évesen, bár nem tudom mikor kezdted. Hasonló helyzetben vagyok én is, de én nem merek lépni. Ha többet szeretnél, mint nézni és érezni az illatát, akkor valahogy a tudtára kellene hoznod hogy tetszik, esetleg nála szakdolgozni, így sokat lehetnél vele.

Gondolod viszonozza? Lesz vele még órád? Mert gondolom hamarosan végzel 25 évesen, bár nem tudom mikor kezdted. Hasonló helyzetben vagyok én is, de én nem merek lépni. Ha többet szeretnél, mint nézni és érezni az illatát, akkor valahogy a tudtára kellene hoznod hogy tetszik, esetleg nála szakdolgozni, így sokat lehetnél vele.
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs hogy ha elkezdenék udvarolni neki mi lenne... mert egyébként nincs férjnél, se gyerek. hamarosan végzek amúgy...


Célszerû olyan állatorvoshoz vinni aki tud röntgenezni.
Vidd állatorvoshoz. Átvizsgáltad a mancsát? Van benne valami?
Á-L-L-A-T-O-R-V-O-S!!!!!!
De esetleg át is vizsgálhatnád a mancsát, h nem lépett-e bele valamibe, nincs-e rajta seb, stb.
Az h valami trauma hatására eltört a csont vagy elmozdult az ízület vagy elszakadt egy szalag vagy izom vagy csak megrándult.... Kívánom neked h ha eltörik a lábad hetekig agyaljanak rajta anyádék, h vigyenek e orvoshoz vagy sem.... Minek neked egyáltalán kutya, ha az alapvetõ igényeit nem bírod/nem akarod kielégíteni.... Az ilyen gazdáktól elvenném a kutyát mint a pinty....
A kérdező hozzászólása: Ma voltam le vele. Csak még nem írtam mert munka volt Keresztszalag szakadás. Egyelõre várni kell, ha nem változik akkor mûtét.
A keresztszalag szakadás nem gyógyul meg magától. Az MINDIG mûtét. Mire vártok??? Hogy megrövidüljenek annyira a szalagok h ne lehessen mûteni?? A szalagszakadással a legrosszabb amit csinálhatsz h vársz. A szalagok olyan gyorsan megrövidülnek h már nem lesz mit összevarrni és már nem lesz mihez pótolni ha már arra van szükség. Vidd el egy ortopéd specialistához, mert az ilyen általános, sarki állatorvosok nem értenek ezekhez... Ha kell mondok néhány megbízható állatorvost akihez én is vinném a kutyámat ha ilyen baja lenne.
A kérdező hozzászólása: Az orvos szerint elsorvad a keresztszalag és újranõhet. Miskolc környékén vannak ilyenek?
Soha nem fog újranõni. Gratulálok a dokitoknak, nem tudom h miért mondott ekkora hülyeséget, de sajnos ez azt mutatja h nem hozzáértõ. Nézd meg ezt a videót - a végén mondja h mi van ha nem lesz mûtve.. http://videokedvenc.hu/video/a_keresztszalag_szakadas_kezelese És itt egy miskolci ortopéd orvos elérhetõsége: Dr. Lengyel Béla Miskolci Állatkórház KFT E-mail: [email protected] 3525 Miskolc, Major út 104 Tel: 46/505858, 30/289-2104 Rendelési idõ: hétköznap 8-18 hétvége és ünnepnap: 10-12 h Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A mûtét tényleg 60 000FT?
Még mindig nem vitted állatorvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Köszi kicsit megnyugottam De akkor mi lehet?
Annak teljesen más tünetei vannak...
A kérdező hozzászólása: Csak olvastam arról hogy lyme kóros lehet
Hogy jön ide a kullancs? Attól biztosan nem sántul le.
A kérdező hozzászólása: Most voltam kinnt náluk és eddig legalább ülésnél tett rá súlyt de mostmár akkor sem. Eléggé nagy kertünk van így elképzelhetõ a kullancs.
Dehogy nem, lehetséges, hogy hancúr közben sérült meg a lába. De nem feltétlen törés, lehet csak ficam, rándulás. Egyáltalán nem lép rá?
A kérdező hozzászólása: Az egyetlen állatorvos akinek röntgenje van, 6-kor nyit ìgy ez késõbbre tolódik. Mancsa rendben van de ma még megnézem mégegyszer egy tõlem hozzábbértõvel. Esetleg nem lehet az, hogy mivel két kutyám is van és szoktak néha verekedni (játék szinten) ott tört el valamilye? A másik kutyám rottweiler.
Körülbelül. Attól függ ki mûti. Sajnos a kutyatartás ezzel is jár - ha beteg a kutya akkor a gyógyíttatására is költeni kell. 6 éves a kutyád. Nagy valószínûséggel élni fog még legalább ugyanennyit ha nem többet... ellenben ha most nem operálják meg a kialakuló artrózistól 2-3 éven belül lábra se fog tudni állni. És a fájdalmai miatt el kell altatni. Beszéld meg, sok helyen lehet kérni részletfizetést.

Fájt a fogam nagyon de aludni se tudtam elmentem a fogorvoshoz betömetni de azt mondta hogy nincs rajta lyuk. Mit csináljak most?

Legjobb válasz: Múlt nyáron nálam is ugyanez volt...Legalább háromszor mentem mire megnézte az összes fogam, és máshol volt lyukas a fogam, nem ott, ahol fájt. Betömte, de annyira begyulladt, hogy végül gyökérkezelés lett a vége... jól megszenvedtem vele.

Múlt nyáron nálam is ugyanez volt...Legalább háromszor mentem mire megnézte az összes fogam, és máshol volt lyukas a fogam, nem ott, ahol fájt. Betömte, de annyira begyulladt, hogy végül gyökérkezelés lett a vége... jól megszenvedtem vele.

Azt álmodtam hogy elmentem egy meleg bárba. Valóban foglalkoztat mi lehet egy ilyen helyen. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Saj na na na na na ná ná bu-zi vagyok saj na na na ná ná ná kö-csög vagyok saj na na na ná ez itt a kapuvári bu-zibár!

Saj na na na na na ná ná bu-zi vagyok saj na na na ná ná ná kö-csög vagyok saj na na na ná ez itt a kapuvári bu-zibár!
Menny el a kapuvári bu-zibárba..
nem bírtam ki bocs :) fülbemászó 1 zene amúgy mit tudnál csinálni? ilyen hülye kérdést most a bu-zi bár izgat, vagy csávóval próbálnád ki nem értem h most mit akarsz megtudni?
Az ilyen helyeken fogadok alacsony a gázszámla!
tedd fel magadnak a kérdést, van-e kedved/hangulatod/merszed (mittomén, minek nevezed) ellátogatni ide vagy oda. ha nem, akkor nem mész el. ha igen, akkor elmész valahová. ha van kedved, azért nem mindegy, hová mész (egyáltalán, mi érdekel?*) - vannak kutyaközönséges, nyíltan melegbarát kávézók és éttermek; bulik (itt-ott, általában bérelt, nem állandó helyeken, amiket lehet, már ismersz egyébként); szaunák (igen, ez már szex-téma + egyéb program, pl. buli) ésatöbbi. *fogsz egy company magazint (melegbarát kávézókban, itt-ott megtalálod vagy van online változata is) és kinézed, mi érdekel - van benne térkép is, illetve egy programajánló (a végén). azért elég vegyes a kép. ha érdekel ez a "melegbár" téma, járj utána. ha meg nem köt le, akkor hagyjad a fenébe.
Ez csak egy álom volt, semmi köze nincs ahhoz, hogy te mi vagy éppen.
Semmi, csak egy álom. Én egyszer azt álmodtam még pár éve hogy átoperáltattam magam nõvé.... attól még hogy ezt álmodtam nem leszek transzexuális. :DDD MelegF/16
Hát babám meleg vagy csak nemtom hogyan de nem tudod magadról.Téged nem a melegbár foglalkoztat hanme az hogy milyen lehet pasival lenni. Akkor kezd el az ismerkedést de ne ilyen hülye dumával gyere.

Elmentem randira és nem jött el az a gyerek. Nagyon rosszul esett. Most mit csináljak?

Bevallása szerint írt sms-t.. hogy miért nem tudott jönni.. de én nem kaptam meg.. Most nagyon dühös vagyok.. Elhiggyem neki?

Legjobb válasz: Te ismered,képes lenne -e átvágni.Mi nem tudhatjuk.

Hagyd a fenébe. Eleve egy normális férfi felhív ilyen esetben, nem egy sms-t dob... Ja meg pont most nem ment át az üzenet. Szerintem kamuzik.
hagyd a francba, ne keseregj. ha annyira fontos lettél volna neki, akkor nem smst ír, hanem felhív, és bocsánatért esedezik, valamint megígéri, h bepótoljátok. az ilyen komolytalanokkal nem érdemes kezdeni.
Te ismered, képes lenne -e átvágni.Mi nem tudhatjuk.
Szerintem hagyd, hogy kicsit teperjen utánad, hogy tudd, hogy az nem csak egy kifogás volt, hanem tényleg szeretne Téged... gondolkodj picit lazábban vele kapcsolatban, amíg nem bizonyít. ha nem keres, ne foglalkozz vele.
Ez egyszer velem is elõfordult, állítólag betettek neki egy plusz órát (talán igaz is lehetett, mert még nagyon sokáig keresett utána), de nem foglalkoztam vele többet. Ha fontos neked, adj még egy esélyt, ha nem, menjen.
Hány éves vagy? Készülj fel rá, hogy nem ez lesz az egyetlen csalódás az életedben. Ha ez lett volna az elsõ randi, akkor hagyd a fenébe, ne hagyd magad mégegyszer átvágni.
Hagyd a fenébe azt csõ.
Jobb is, hogy nem randiztál egy gyerekkel.
Szerintem nem õszinte. De ki tudja? :-??
A kérdező hozzászólása: 18 évesek vagyunk mindketten. de nem tudom olyan jól elvoltunk meg minden...
Én sosem értettem az ilyet! Küldött smst-, de mégsem kaptad meg... Hát nem tud rendesen elküldeni egy üzenetet? Pedig gondolom elég mai gyerek õ is, állandóan a telefonon és a neten lóg... Na b.zd, hogy nem tudja normálisan elküldeni. Annak az esélye pedig, hogy a szolgáltatód hibájából ne kapd meg... Hát úgy kb. minden ezredik évben.... Hagyd a francba. Ne is beszélj vele többet. Ha õ keres akkor légy hûvös vele. Ha esetleg nagyon nem bírod ki akkor kérdezz rá mi történt, de én a helyedben leírnám a srácot, beszélnék ugyan vele ha õ kezdeményez de ennyi. Keresnék mást.
Majd én azt eldöntöm cica.
54%-os! Állítsd már le magad, mert nagyon unalmas ez a "vörös vagy?" kérdés. Fesd be a saját hajadat vörösre és gyönyörködj abban.
Szerintem lehetséges, hogy nem kaptad meg az SMS-t. Elõfordulhat, ha nem is gyakran. Ha kedveled a fiút, akkor adj neki még egy esélyt, ha viszont hazudott, felejtsd el.
Elég gáz! Ilyen estben ahogy elõttem írták fel kellett volna hívnia, no meg az igaz, hogy ritka az át nem ment sms... Szóval kamuzik, ne is foglakoz többet vele...
Vörös vagy?
Küldtem már életemben egy pár sms-t, de 2 volt ami nem ért célba. Az egyik pedig olyan 6 hónap után meg is érkezett mikor barátnõm telójából kivettük az aksit meg vissza raktuk, szóval... hatalmas hazugság!
Viviscal tabletta egy doboz (60 db) AKCIÓ! 18.000 Ft Hát ez jó :D:D
Heti 2szer ricinusolaj pakolás és szedj mellé Biovanne+ kapszulát.Többet nem nagyon tehetsz, ezek jó áron vannak és használnak is. Egyébként igyál sok folyadékot és hajmosásnál mindíg sokáig és erõsen dörzsöld a fejbõröd, mert ezzel serkented a vérkeringésed és több tápanyaghoz jutnak a hajhagymáid.
B vitamin. Tapasztalat. Szépségvitaminok tartalmaznak eleget. (több is van) Én amikor szedem, mindig sokkal gyorsabban nõ a hajam és a körmöm is. A fodrászok meg néha elmehetnek már.... Velem is megtörtént ez egyszer-kétszer!
Biztos addig volt eltöredezve csillagom :DD
Kovaföld kapszulát tudom ajánlani, mert sajna nekem is volt ehhez hasonló élményem :( Szerintem eléggé jó és az ára se sok ( 2000 ft)
Ha nagyon el volt törve a hajad, akkor jó, h annyit levágott...nekem is van ismerõsöm, akinek a könyökéig ér a haja, de a válláig fel van törve, és azért nem megy fodrászhoz, h nehogy levágja neki...így meg undorítóan néz ki.
ja lehet addig volt eltörve a hajad, de akkor is én az ujjait tördestem volna le az biztos....szép fokozatosan is helyre lehet azt hozni nem kell neki esni, mint egy állat.... Én revalidot szedek mondjuk én hajhullásra de szintem jó erre is nekem fenékig érõ hajam van...
Pont ezért határoztam el én is hogy magam vágom a hajam. Volt olyan, hogy külön szóltam és mutattam is, hogy az arcom melletti tincseket ne vágja nagyon rövidre, de valahogy a végén csak odatévedt a keze:S De hogy a kérdésedre is válaszoljak én mostanában az Amla hajolajat ricinus olajjal keverem össze. Még párszor próbáltam de külön külön is jókat olvastam róla.
Itt elvileg a leányzónak a ricinus olajtól 5 hónap alatt 14 centit nõtt a haja...
Ja igen, a fejmasszírozás is sokat segít (ahogy elõttem már írták). Ha meg már ilyen rövid a hajad, amíg nem nõ meg, színezd (ne fesd) be valamivel és tegyél a füledbe hatalmas fülbevalót. :) Szerintem ez is nagyon szép
Ricinus olaj esetleg? 1 üveg 300 Ft. Bár ezt nem enni kell, hanem a hajadra kenni. :) Ha érdekel itt megnézheted: http://www.hoxa.hu/?p1=naplo&p2=65411 Vagy szedhetsz sörélesztõt, Biovannet, Revalidot, Hair Clinicet... Én már szedtem mindegyiket de ezektõl a tablettáktól nem nõ a haj. Csak a türelem meg az idõ segít rajta :)
legközelebb olyan fodrászhoz menj, aki normális. nekemis volt ilyen fodrászom anno, emiatt nem is jártam évekig, de azóta találtam egy rohadt jó fodrászt, akinek megmondom hogy mennyit vágjon annyit is vág. de ki is jelentette, hogy nem akarja elüldözni a vendégeit, szóval csak annyit vág amennyit én akarok. amúgy állítólag a ricinusolajtól nõ a haj, keress rá neten, vagy itt a keresõbe, sok kérdés van ezzel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: jézusom.:O:D valami olcsóbb árkategóriájú?:D
Szia! Állj fejen naponta kb 1-1, 5percet :) ! Olvastam egy portálon:)

Rózsaszínes volt a wc-papir az imént mikor elmentem wc-re. Nyákdugót nem láttam. Szerintem nincs még itt az idö. De aggódom mi történhet. Mit csináljak? 37h Kismami

Legjobb válasz: pihenj és ha esetleg fokozodik,vagy vérzel kicsit is rögtön kórház!Nekem ezt mondta a dokim. ! hónapos kislány édesanyja

pihenj és ha esetleg fokozodik, vagy vérzel kicsit is rögtön kórház!Nekem ezt mondta a dokim. ! hónapos kislány édesanyja
Szia.Nekem is így kezdõdõtt, és kb rá négy nap múlva megszültem.Most jól vagyunk.Ne aggódj, a 36 héttõl, már nem koraszülött a gyermek.Nyugodj, meg, elképzelhetõ, hogy lassan távozik a nyákdugó, nem feltétlenül kell, hogy egyszerre jöjjön, lehet, hogy fokozatosan távozik.Pihenj, ameddig még lehet.Jó babázást.:-)
A nyákdugó a szülés megindulása elõtt több héttel is távozhat. Valószínüleg annak a darabját láttad, de nyugi a nyákdugó valójában egy 2-3 cm-es nyákcsomó. Ez mindenképp annak a jele, hogy elkezdett tágulni a méhszáj, de ettõl még nem biztos, hogy a szülés is beindul. Az elsõ terhességemnél nekem is a 37. héten volt ilyen és egy héttel túlhordtam, akkor is indítani kellett. Egy 7 és egy 3 éves kislány és egy 7 hónapos kisfiú anyukája
Nyugi, ha jön is a baba akkor is minden rendben lesz, hiszen a "koraszülés" idõszakán túl vagy. És ha nyákdugó lett volna, az sem jelent feltétlen rögtön szülést. Azért könnyû szülést és sok egészséget! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igyekszem sokat pihenni de sajnos nem vagyunk még kész a manócskánk dolgaival.Vigyázzatok magatokra és a babátokra is.

1hete fáj a gerincem a derekamnál meg zsibbadt a lábam de az elmúlt. Elmentem orvoshoz azt mondta szedjem az általa felírt gyógyszereket /szerinte csak idegbecsípődés/és ha nem múlik el akkor gerincsérv lesz. Mit csináljak?

Pihenjek ezzel a tünettel vagy jobb lenne egy kicsit mozogni? /Mert eléggé be vagyok lustulva/El?fordult már olyan hogy ez a tünet a gyógyszerekt?l elmúlt?Nagyon félek hogy valami komoly baj lesz.Csak 22 éves vagyok épp babatervez?be vagyunk de hát így nem merünk belevágni.

Legjobb válasz: menj el reumatológushoz és kérj röntgent vagy MR vizsgálatot,az MR jobb,részletesebb,vagy esetleg ultrahangot,így megtudják állapítani hogy pontosan mi az oka,mert az ideg nyomódása ahogy te is írtad somindentõl bekövetkezhet. Ez gyakori nálad vagy csak most elõször tapasztaltad?van vmi konkrét dolog amit úgyvélsz oknak lehet tekinteni pl:hirtelen hajoltál v hasonlók Gyógymasszõr vagyok és sok vendégem volt már ilyen tünetekkel .Az hogy mozogj v pihenj,szerintem pihenj és kenegesd derékfájdalomra való gyógykrémekkel.Nagyon jó a rozmaringkrém,meg a jégzselé,mindkettõt rossmanban v tescoban is megtalálod,kb 1000 ft körül van.ha masszõrhöz mész,az is sokat segíthet a környezõ izmok ellazításában,mert ilyenkor a test özstönösen befeszíti a környezõ izmokat,hogy rögzítse az ideget,de ezt lazítani kell,hogy vizzsa tudjon állni a helyére.kérdez ha van vmi kérdésed még

menj el reumatológushoz és kérj röntgent vagy MR vizsgálatot, az MR jobb, részletesebb, vagy esetleg ultrahangot, így megtudják állapítani hogy pontosan mi az oka, mert az ideg nyomódása ahogy te is írtad somindentõl bekövetkezhet. Ez gyakori nálad vagy csak most elõször tapasztaltad?van vmi konkrét dolog amit úgyvélsz oknak lehet tekinteni pl:hirtelen hajoltál v hasonlók Gyógymasszõr vagyok és sok vendégem volt már ilyen tünetekkel .Az hogy mozogj v pihenj, szerintem pihenj és kenegesd derékfájdalomra való gyógykrémekkel.Nagyon jó a rozmaringkrém, meg a jégzselé, mindkettõt rossmanban v tescoban is megtalálod, kb 1000 ft körül van.ha masszõrhöz mész, az is sokat segíthet a környezõ izmok ellazításában, mert ilyenkor a test özstönösen befeszíti a környezõ izmokat, hogy rögzítse az ideget, de ezt lazítani kell, hogy vizzsa tudjon állni a helyére.kérdez ha van vmi kérdésed még
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!!Most úgy érzem a gyógyszerektõl kezd múlni a fájdalom.Megmondom õszintén további orvosi vizsgálatra nem nagyon szeretnék menni ha elmúlik magától.Soha nem volt még velem ilyen ez az elsõ.Szerintem a munkám az oka.Soron dolgozom 8 óra ülõ munka egy nem igazán kényelmes széken.Ilyen merev testtartással sehogy nem jó.Sokszor szokott fájni a gerincem munka után de ilyen még nem volt....Én is gondoltam rá hogy talán elkéne menni egy masszõrhöz vagy egy gyógyfürdõbe...
ha esetleg elõfordulna a jövõben még, vagy esetleg , ne adj Isten, ez már rendszeressé válna az említett krémekkel 3 gyógyszerekkel enyhítheted ahogy most is.ha rendszeres lesz, akkor porckopás is szóba jöhet, anyósomnak is az van, bár õ már 55 éves. üdv:elõzõ válaszoló
Hát a melegvizes gyógyfürdõt nem ajánlanám, mert az fokozza a gyulladást, még nagyobb fájdalmaid lesznek, mint eddig. Ezt sajnos tapasztaltam, nekem is gerincsérvem van, és a gyõri melegvízû strandolás után 1 hónapig alig bírtam még járni is! Lionlady


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!