Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak ciklusom (16 db)

Tavasszal cisztám volt. Duphastonal kikezeltük, azóta a ciklusom 28napos. A tüszőrepedésem pedig a 21napon van. Uh és a hőm is mutatta. Mi együtt is voltunk akkor és most vagyok a 32napomon. Mikor csináljak tesztet? Mikor érezhetem a jeleket?

Legjobb válasz: aztaaa, most nagyon fellelkesítettél:DDD én most a 32.napon vagyok. akkor még várjak öt napot legalább mi? mondták már nekem azt is mások hogy így nem is lehetek terhes hogy 21.napon van tüszõrepi és a ciklusom 28.napos.pedig tavaly már egyszer terhes voltam, csak 10hetesen elment.... a folyás lehetséges terhesség elején, ennyire elején?

A kérdező hozzászólása: aztaaa, most nagyon fellelkesítettél:DDD én most a 32.napon vagyok. akkor még várjak öt napot legalább mi? mondták már nekem azt is mások hogy így nem is lehetek terhes hogy 21.napon van tüszõrepi és a ciklusom 28.napos.pedig tavaly már egyszer terhes voltam, csak 10hetesen elment.... a folyás lehetséges terhesség elején, ennyire elején?
Igen várj még, és igen jól írtad:) Azért írtam amit írtam (elsõ válasz), mert írtad, hogy a ciklusod 28 napos. De nem lehet 28 napos, ha az ovu a 21. napon van, mert mensi elõtt 14 nappal van:) Remélem így már sikerült érthetõbben leírnom, mit is akarok:) Mindenesetre várj pár napot, simán lehet baba. Drukkolok.
Ha a 21. napon repedt a tüszõ, akkor még várj 2-3 napot. Hétvégén, ha nem jön meg, akkor tesztelj. A peteérés nem a menstruáció utáni, hanem a menstruáció elõtti 14. napon van, vagyis te még csak a 11. napon vagy, még nemigen ágyazódott be. Türelem, drukkolok!
A kérdező hozzászólása: szia, köszönöm a válaszod. a tüszõrepedést én úgy értem, hogy a mensi elsõ napja a ciklus elsõ napja, igaz?és a 14nap környékén szokott normál esetben a tüszõrepedés lenni, de nekem nem a 14. napon van hanem a 21.napon. jól írom?
Igen, jól írod! Nekem is a 21. ciklusnapomon volt tüszõrepedésem, aznap voltunk együtt, így fiú baba lett :-) Tesztet a 36. napon csináltam. (Mondjuk nem is sejtettem, hogy terhes lehetek). Ezen a napon már 1, 7mm-es petezsák is látszott az ultrahangon.
10:57-es vagyok: Nagyon szorítok neked! Így visszagondolva, én a ciklusom 31. napján éreztem úszás után egy nagyon erõs "na most jön meg" érzést, a 33. nap körül pedig hogy picit mintha feszülne a mellem. Ezen kívül semmit. De ez mindenkinél más. Igaza van elõttem szólónak. Valószínû, hogy mikor ilyen "késõn" van peteérésed, akkor a ciklusod is hosszabb, mint 28 nap. Nekem is hosszabbak a ciklusaim, összevissza jött meg. Szerintem egy-két nap múlva csinálhatsz tesztet. Mikor én csináltam, azonnal elõjött a csík! Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz, remélem jó hírekkel szolgálsz majd! :-)
A kérdező hozzászólása: most már van két csíkos tesztem:DDD jó volt a megérzés!!! most vagyok az ötödik hétben:DD

Írtam egy vbscrtipt-et de elakadtam mindig azt írja hogy a for ciklus elejénél, egy "objektumváltozó nincs beállítva". A továbbiakban ott van a ciklus. Mit csináljak?

Ez a ciklus (megkeres a 2D-s tömb-ben egy oszlopot ahol egyik sorban sincs semmi)

Legjobb válasz: "objektumváltozó nincs beállítva" Objektumváltozókat így állítunk be: Set valtozo = érték Így csináltad?

"objektumváltozó nincs beállítva" Objektumváltozókat így állítunk be: Set valtozo = érték Így csináltad?
A kérdező hozzászólása: kössz

Segitséget kérnék, ha renszertelen a ciklusom szerintetek mikor csináljak tesztet? Így volt menszim. J14, f13, m13, á9, m7, és most 3án volt meg.

Legjobb válasz: Ez miért lenne rendszertelen? Gyakorlatilag 28 napos ciklusaid vannak. Ha 3. volt menzeszed, akkor egyelöre fölösleges tesztelni, majd a legközelebb esedékes termin (júl.1) után.

Ez miért lenne rendszertelen? Gyakorlatilag 28 napos ciklusaid vannak. Ha 3. volt menzeszed, akkor egyelöre fölösleges tesztelni, majd a legközelebb esedékes termin (júl.1) után.
Nekem is nagyon redszertelen volt a mesim és kb kiszámoltam 28napos ciklust és rá 10 napra teszteétem! Mert ennyit nem késhet ! És pozitiv is lett :)
A kérdező hozzászólása: És hogy kell inni ezeket a teákat?milyen gyakorisággal?
megint uccsó vagyok.Ha a 2 mensi között kevesebb mint 25 vagy több mint 35 nap telik el, akkor ott nem volt peteérés.Csak egykis kiegészítõ info volt.Talán hasznos
Szerintem holnap reggel tesztelhetsz! Szorítok!
Ha 30napos volt eddig a leghosszabb, akkor szerintem már tesztelhetsz holnap reggel elsõ vizeletbõl. Szorítok! :)
Én még várnék. Nekem így alakult, mióta abbahagytam: 35, 29, 45, 45... Baba persze nem volt. Na, itt kezdtem el a cickafark, palástfû teát inni. A 45 napból már az elsõ hónapban 33 napos ciklust "csinált", eztán pedig 28 nap lett már kétszer! Csinálhatsz tesztet, szorítok, hogy + legyen, de szerintem jelen esetben játszadozhat veled a gyógyszer is. Érdemes a hõmérsékletet is nézni. Az mennyi reggel?
Hello.A gyógyszer abbahagyása után elvileg 3 hónap kell, amíg kiürül a szervezetbõ.Ezután lehet, hogy nem rendes a ciklus, ugyanis a testednek "újra meg kell tanulni" az eddig bevitt hormonok nélkül mûködni. Nálam nem sikerült ez a folyamat, ugyanúgy össze vissza mensistem, mint te.A dokimnak elmondtam mi a pálya, hogy babaát szeretnénk, de így elég nehéz számolni. belõtte a ciklusom, és onnantól elsõre sikerült a babó.
A cickafark teát mensi utolsó napjától a pé-ig, a palástfû teát pé-tõl mensiig, vagy ha közben terhes leszel akkor nem is kell abbahagyni, mert akkor is hasznos. Napi két csésze, 1-2 teáskanálnyi teát leforrázol 2-2, 5 dl vízzel. A palástfû teánál fontos hogy ne érintkezzen fémmel. Csak mûanyag eszközöket használj!
A kérdező hozzászólása: Lányok, nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Nem lett baba, a mensim késett(elég sokat ezek szerint).Kipróbálom a teákat, hátha az majd segít.

Most mit csináljak? Május 26. -án volt meg utoljára. A ciklusom 46. napján csináltam egy nagyon halvány pozitiv tesztett. De ma elkezdtem vérezni. Mit csináljak?

Éppen az orvoshoz készültem, mára volt id? pontom. Mikor el?ször barnázni kezdtem, majd vérezni. Nem mondthatnám, hogy nagyon vérzek, de nem is csak pár csepp. S a hasam is görcsöl. Néha jobban néha kevésbbé. Volt másnak is ilyen, s mi lett bel?lle? Egy kicsit meg vagyok ilyedve.

Legjobb válasz: Irány a doki, de nagyon gyorsan, de nem mentél el? Ha már volt idõpontod, ezt nem értem. Adni fog gyógyszert, hogy megmaradjon a baba, mert így lehet, hogy baj lesz, ha tõlünk kérdezed, és telik az idõ.

Irány a doki, de nagyon gyorsan, de nem mentél el? Ha már volt idõpontod, ezt nem értem. Adni fog gyógyszert, hogy megmaradjon a baba, mert így lehet, hogy baj lesz, ha tõlünk kérdezed, és telik az idõ.
Szerimtem is doki, uh.on biztos megnéz és kapsz gyogyszert ha van terhesség!Szorítok..
Ez az jelenti 7 hetes terhes vagy mert halvány csík is pozitív! Menj orvoshoz én 6 hetes vagyok barnázgattam és véreztem is sõt még most is de a babával minden rendben, kaptam hüvelykúpot.
Azonnal doki, mert ebbõl vetélés is lehet!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Spontán vetélésem volt. Mire a korházba értem már nem volt terhesség, a doki szerint nem bírt megtapadni.
Nagyon sajnálom, ami veled történt!! :-( tudom min nész keresztül. mert júni elején nekem is volt..fel a fejjel!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást. Így másodjára még rosszabb de nem adjuk fel. Én is sajnálom.

Mit csináljak? A ciklusom 22. napján vagyok és már 2 napja nyomást érzek a petefészkemnél és szurka érzés is van! ! Lehet beágyazodás? Mikor tesztelhetek legkorábban?

Legjobb válasz: Egyelõre az égvilágon semmit ne csinálj. Várj ameddig meg kéne jönnie, majd ha nem jön meg még 2-3 napot és tesztelj. Én múlt hónapban így jártam mint most Te, fájt, szúrt, de aztán némi pecsételgetés után megjött. Remélem nem jársz így mint én!

Egyelõre az égvilágon semmit ne csinálj. Várj ameddig meg kéne jönnie, majd ha nem jön meg még 2-3 napot és tesztelj. Én múlt hónapban így jártam mint most Te, fájt, szúrt, de aztán némi pecsételgetés után megjött. Remélem nem jársz így mint én!

2. napja késik. (Azaz remélem) Okt 17, nov 20, dec 20. Így jött meg. A ciklusom változó, mert 6 hónapja még gyógyszert szedtem. Mit csináljak?

Legjobb válasz: szerintem csinálj egy tesztet holnap! Átlagban az elmaradt menszi után pár nappal kimutatja.

szerintem csinálj egy tesztet holnap! Átlagban az elmaradt menszi után pár nappal kimutatja.
Szia fordulj orvoshoz. Biztosan felírja majd a closyt, a mi segít a peteérésben. Nagyon sok lehetõség van, csak nem keseregj!
szia, semmi esetre ne pánikolj menyj orvoshoz nézestd meg magad és lazits ne akard mindenáron pihenj(ha tudsz)foglallkoz mással éntudom hogy mennyire nehéz 15 évet vártam a fiamra nekünk a költözés segitett ha megteheted utazz el a pároddal de ne a baba járjon az eszedbe nem is tudom mit irjak (tudom milyen érzés)sok sikert
Szia! Én nagyon tudom neked ajánlani a málnalevél és a palástfû teákat. Az elõbbit a ciklus elsõ napjától kell inni peteérésig, az utóbbit pedig peteéréstõl mensiig. Mensi alatt ne idd a palástfüvet. Az ovuteszttel meg nem biztos, hogy elkapod a pozitív napot, szerintem inkább hõmérõzz. Vagy esetleg csináld együtt a kettõt, hátha. Sok sikert!

Már volt peteérésem? 29 naposak a ciklusaim. Tegnap, a 12-ik napon teszteltem, a jelzőcsík halványabb volt, mint a kontrollcsík. Ma még halványabb, szinte alig látni. Pedig ez még csak a 13-ik nap lett volna. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia! A 12. napon kezdted a tesztelést? Lehet, hogy hamarabb volt a peteérésed. A legjobb ha délután vagy este végzed el a tesztet mert napközben változik az LH hormonszintje. De az is lehet, hogy késõbb lesz csak peteérésed. Én két hónapon keresztül teszteltem az elsõ hónapban már a 11. napon pozitiv volt a teszt, a második esetben meg csak a 13. napon. Második alkalommal viszont sikerült teherbeesnem. Mivel 5 tesztcsik van, szerintem nézd meg holnap is. Nekem a 16-17 óra közötti idõszak bevált a tesztelésre, ne sok folyadékot fogyasszál elõtte kb 2 órával.

Szia! A 12. napon kezdted a tesztelést? Lehet, hogy hamarabb volt a peteérésed. A legjobb ha délután vagy este végzed el a tesztet mert napközben változik az LH hormonszintje. De az is lehet, hogy késõbb lesz csak peteérésed. Én két hónapon keresztül teszteltem az elsõ hónapban már a 11. napon pozitiv volt a teszt, a második esetben meg csak a 13. napon. Második alkalommal viszont sikerült teherbeesnem. Mivel 5 tesztcsik van, szerintem nézd meg holnap is. Nekem a 16-17 óra közötti idõszak bevált a tesztelésre, ne sok folyadékot fogyasszál elõtte kb 2 órával.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Akkor még holnap megpróbálom. Lehet, hogy az volt a baj, hogy elõtte egy órával megittam egy pohár teát.

Mit csináljak páromba beleélveztem, de nem akar 72 órásat bevenni? Mennyi esély van rá hogy terhes legyen, ha a ciklus 13. napjában van éppen?

Megszakításosan védekeztünk, mert ő tabit nem akar bevenni én meg nem szeretem a gumit. Tegnap olyan jó volt az együttlétünk, annyira élveztem valamiért, hogy nem tudtam kihúzni időben és teljesen belement. Mondtam a tablettát, de hogy az olyan szerinte mint az abortusz ezért nem volt hajlandó bevenni. Nem lehet gyereke, mert még csak 16 éves. Ugye ilyen fiatalon, még kicsi az esélye, hogy gyerek legyen?

Legjobb válasz: Minden esély megvan a terhességre. Próbáld "megszeretni" a gumit ha ezt valahogy megúszod.

Minden esély megvan a terhességre. Próbáld "megszeretni" a gumit ha ezt valahogy megúszod.
nincs köze a korhoz! ha menstruál, lehet terhes, a legrosszabb napon történt a dolog, mert a 14.napon van kb peteérés! vegyen be tabit, különben lehet h valódi abortuszra kerülhet majd sor...
dehogyisnem! igen csak meg van az esélye! menjetek el sürgõsen tabiért ha nem akartok 16 évesen gyereket és máskor ne legyél allergiás a gumira hülyegyerek áhh az ilyen minek szexel? áhh ezen most kiakadtam
Esemény utáni, vagy gondolkozzatok a neveken... Ezt a lehetõ legtökéletesebben csesztétek el, igazából mindketten címeres [email protected] vagytok...
Ha vallásos, akkor nem dugtatok volna. Álszent, inkább így mondanám. A szüleinek súgd meg, hogy föl lett csinálva a lányuk, rögtön lesz ott mindenféle ellenintézkedés, ha akarja szûzmariska, ha nem...
Vallásos, de a dugás azért megy. Akkor mehetne a tabletta is.
ha nem akar abortuszt vagy vegye be a rohadt tablettát, vagy tartsa meg ha úgy alakul, mert bõven van esélye..
Minnél fiataslabb annál nagyobb az esély a fogantatásra, tessék barátkozni a gumival ne a lánytol várd hogy észnél legyen mert titkon mind egy cuki muki saját babát akar magának csak épp a következményekkel nem számolnak.
Édes Istenem, mekkora marhák élnek közöttünk. "Nem szeretem a gumit" - akkor verd otthon magadnak hülyegyerek, ne mások életét tedd tönkre. "Nem lehet gyereke, mert még csak 16 éves" - Úgy látom a biosz óra helyett mentetek el kufircolni. Mint már írták: azonnal tabletta, de utána egy nõgyógyász sem árt. Ha én lennék az apja téged elásnálak élve, magamat meg elszégyellném, hogy nem készítettem fel a lányomat, ha már egyszer mindneki, akinek kicsit is szõrösödik az altájékon nekiáll kúrálni.
"ma 17:30" szerintem úgy értette, hogy nem SZABAD hogy gyereke legyen. de akkor miért kell kefélni a naaaagy vallásos kisasszonynak...
"Nem lehet gyereke, mert még csak 16 éves." Na, ez odab.aszott. Tudtad, hogy a szex eredeti célja a gyermeknemzés? 16 évesen már bõven ivarérett egy lány. Szerintem téged bepaliztak, gratulálok.
Semmi köze a korának ahhoz, milyen eséllyel lesz terhes valaki. Ha 28 napos a ciklusa, pont a közepébe, a peteérés idõszakába trafáltál bele, szó szerint... Ha nem akarja a tablettát, majd akarni fogja az abortuszt? Vedd rá valahogy, vagy egy jó darabig fizetheted a gyerektartást, már ha a szülei életben hagynak.
az a baj hogy az ilyen hülye szülõknek is hülye gyerekük lesz. sokész.
A tabletta az nem abortusz! A kettõ teljesen különbözik egymástól...istenem, látszik, hogy még gyerek...rohanjatok gyógyszerért!
Rákúrtatok, simán lehet terhes.
lol ez az utolsó odabasz:D
A kérdező hozzászólása: Vallásos, abortuszt bizti nem akar
No, [email protected]_szikám, mondd meg a kiscsajnak, hogy tanítson meg téged is imádkozni, mert itt másban már nem bízhatsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!