Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak a barátomat, de már (75 db)

Szeretem a barátom de már nem birom a volt barátnője megjegzéseit hogy megcsal a pasim. Ezt elmondtam a barátomnak és ugy hogy én szakitani akarok e miatt. Aztán rájöttem hogy hülye vok még időben és megint járunk. Mit csináljak?

Nagyon haragszik mit csináljak hogy bebizonyitsam hogy csak elbizonytalanodtam?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem el kellene mondanod neki,hogy mit hallasz a volt barátnõtõl állandóan.Úgy tûnik,hogy csak szét akar titeket választani ezzel. Persze,hogy elhiszed már Te is egy idõ után,ha mindig ezt hallod.Én is jártam már így. A rosszindulat beszél belõle.Egy kicsit furcsa,hogy senki más nem tud arról,hogy megcsalna Téged csak az ex!? Ne foglalkozz vele,beszéld meg a pároddal,hogy Téged mi nyomaszt és együtt találjatok valami megoldást.

Szia! Szerintem el kellene mondanod neki, hogy mit hallasz a volt barátnõtõl állandóan.Úgy tûnik, hogy csak szét akar titeket választani ezzel. Persze, hogy elhiszed már Te is egy idõ után, ha mindig ezt hallod.Én is jártam már így. A rosszindulat beszél belõle.Egy kicsit furcsa, hogy senki más nem tud arról, hogy megcsalna Téged csak az ex!? Ne foglalkozz vele, beszéld meg a pároddal, hogy Téged mi nyomaszt és együtt találjatok valami megoldást.
gyilkold meg a kur.váját

Mit csináljak? Szeretem a barátomat, de már nem azzal a nagy szenvedéllyel. Rengeteget tervezzük a jövőt, és én nem is érzem éretlennek magam, de nagyon félek hogy elveszítem.

És nem azért, mert ? nem fog szeretni, hsanem mert hogy valamiért én nem... és mániákusan keresem a hibákat a kapcsolatban... kicsit néha,2hétre, egy hónapra jól érzem magam, de aztán megint jön ez... :( És nem (hozzátevés: sosem baztam a pasikban, benne el?ször, oka megvan.)

Legjobb válasz: Itt a kérdés az az hogy mennyi ideje vagytok együtt!én akor éreztem azt mikor már nagyon lehült a kapcsolatunk és egyhangú lett minden!Sajnos mi szét is mentünk!A szerelmem pedig egy idõ után amugy is átalakulna szeretetté!azt hogy szenvedély több legyen,nem tudom szexeltetek e már!de az is közelebb vihet ujra hozzá ha mondjuk nem csak ugy szexeltek hanem visztek bele valami romantikát!(mi ujra együtt vagyunk!sokat változott õ is és én is)

Itt a kérdés az az hogy mennyi ideje vagytok együtt!én akor éreztem azt mikor már nagyon lehült a kapcsolatunk és egyhangú lett minden!Sajnos mi szét is mentünk!A szerelmem pedig egy idõ után amugy is átalakulna szeretetté!azt hogy szenvedély több legyen, nem tudom szexeltetek e már!de az is közelebb vihet ujra hozzá ha mondjuk nem csak ugy szexeltek hanem visztek bele valami romantikát!(mi ujra együtt vagyunk!sokat változott õ is és én is)
A kérdező hozzászólása: másfél éve. :) együtt is élünk. és nem mondanám hogy szeretet, mert sztem akit szeret az ember azzal nem fekszik le. mármint ha szeretetbõl szereti... :D
Szia! Szerintem minden kapcsolat elején még nagyon nagy a szenvedély a partnerek között. Aztán ez egy kicsit alábbhagy. Ha ezt érzitek, mindkettõtöknek cselekednie kell, hogy valami újat vigyetek a kapcsolatba. Ezután megint több szenvedély lesz a kapcsolatban. Majd megint enyhül. Ez van.... Ha képesek vagytok újítani, akkor nem fogod elveszíteni. A szerelem nem egy állandóan egy szinten lévõ dolog. Ezt el kell fogadni.
A kérdező hozzászólása: ehez képest, ha megfigyelitek, mindig mindenki azt mondja, hogy jajj évekig tartó lángolás, jaj örök szerelem... pedig annyira nincs így...
Én írtam az elõzõ választ. Szerintem sincsen évekig tartó lángolás. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, ezt tudom, nehéz, de el kell fogadni. Ez nem jelenti azt, hogy rögtön szakítani kell. Ha ennyire aggódsz érte, biztosan szereted. Az, hogy keresed a hibákat a kapcsolatban, azt jelenti, hogy minél jobb akarsz lenni, hogy boldoggá tehesd. Ez pedig jó. Csak ne vidd túlzásba, mert akkor úgy fogod érezni, hogy csak te teszel ezért a kapcsolatért. Próbálj bízni benne és örülj neki, hogy van valaki melletted, akivel már a jövõdet tervezhezed!
évekig tartó lángolás? nem hiszek benne... Én nagyon szeretem, sõt imádom a párom, de már nálunk sem lobog az a láng ezerrel. Együtt élünk, megszoktuk egymást. Nem kell már meghódítani a másikat... Ennyi. Mindketten dolgozunk, meló után háztartás, stb.Ezek mellett nagyon kimerítõ lenne. Szerintem ebben nincsen semmi rossz. Régen én is szakítotam, ha már nem azt éreztem mint az elején, azán rájöttem, hogy ez csak egy ideig olyan szép...Akkor még van valami amit felfedezhetsz a másikban. Egy idõ után, fõleg ha együtt éltek kiismered, és már nem tud sok újat mutatni.Mi pl. ha jó idõ van kirándulunk hétvégente, vagy elmegyünk valami fürdõbe kikapcsolódni.akkor csak egymásra figyelünk. nincs meló, gondok stb. csak mi. szerintem ez természetes.Ha tudod, hogy szereted nem lesz gond. Néha kicsit jobban néha kicsit kevésbé.A lényeg, hogy jól megvagytok, és nem balhéztok.
A kérdező hozzászólása: ez a legutóbbi válasz nagyon megnyugtatott... :) és mivel nekem Õ az elsõ hosszabb kapcsolatom(régebben mindig én szakítottam, de nem azért mert nem szerettem...hosszú) , sose fogom feladni! :) )
13 évesen éjjel fél 3 kor aludjál légyszives.
Kisfiam...13 évesen dugni akartok? Gratulálok.. 15/F
13 évesen menjetek még inkább hintázni. Nehogy már a szexen járjon az agyatok, nem vagyok még érettek rá
20 éves korod elõtt nem hogy nem ciki, ha szûz vagy, de sokkal jobb lesz neked késõbb, ha nem égeted ki magad tiniként. Iszonyat divatos lett túl korán elkezdeni, de ez nem azt jelenti, hogy neked is azt kell csinálni, amit a sok "menõ".
A kérdező hozzászólása: #4 én is szûz vagyok...az lemaradt
ugyan így voltam én is a dologgal csak kicsit idõsebben 15 évesen akkor a barátnõm 14 volt és le akart velem feküdni én meg valamiért húztam halasztottam úgy éreztem kész vagyok rá de mégsem utána szakítottunk és végül 17 évesen vesztettem el és a mai napig bánom hogy nem dugtam meg azt a csajt szóval hajrá...:D hidd el ha nem teszed meg késõbb bánni fogod
Miért kell neked egy ribizli? Aki ilyen kicsiként szexet akar ott nem stimmel valami.
Nagyon jól teszed! Beszéljétek meg, mert szerintem nagyon fiatalok vagytok még ehhez...
A barátnõd egy k.ur.va. És én a helyedben nem hinném el neki, hogy szûz!
hághattok, csak mond meg a, kislánynak hogy nagyon meg fogja bánni. ismerek ilyen lányt. nagyon megváltozott(rossz értelemben)
Úgy látszik Neked több eszed van, mint a barátnõdnek.
Gyerekek neee, mit akartok ti egymás testével kezdeni 13-14 évesen??? Nektek még csak pipilésre kell használnotok a micsodátokat!!
Az 1. válaszoló tökéletesen megmondta.... 14 évesen elég nagy baj lehet ha le akar veled feküdni...
Nem õ akar lefeküdni hanem mindenhol azt látja hogy mindenki szexel agyba-fõbe, persze hogy azt hiszi hogy neki is azt kell. Szerintem értesd meg vele, hogy nem kell ez még nektek, és mivel nincs 100%-os védekezés, becsúszhat egy baba és azt õ biztos nem akarja még felnevelni. abortuszra még kevésbé akar menni.
A kis aranyos tinik:3 De jó, hogy nekem még volt gyerekkorom Neked is azt mondom amit a többieknek.A szex nem kényszer.Akkor csináld ha te is akarod:) 16/l
Te nem vagy szûz? Feküdj le vele
Most te félsz egy lánytól? Vagy mi van?
A kérdező hozzászólása: nem mindegy hogy mikor alszok?
bírom amikor a 15-16 éves nagy tapasztalt arcok beoltják a 13 éveseket :D annyira hiteles... meg amikor tininek nevezik õket! röhög a vakbelem :D

Mit csináljak a barátommal? Én akarom már, de mégis kényeztet többet és vissza szeretném adni.

18 éves vagyok és már szeretném meg készen vagyok valahogy mégsem nagyon merek nyúlkálni. meg mikor kézzel izgatom a barátomat lenn az nem rossz neki h száraz neki és nem csúszik jól rajta a kezem?

Legjobb válasz: A pénisze száraz? Akkor már fáj is neki..nyálazd meg a pénisze fejét.

A pénisze száraz? Akkor már fáj is neki..nyálazd meg a pénisze fejét.
ha nem huzod le neki a bort a fitymarol, es nem feszul neki minden rantasnal a fitymafek, akkor nem faj neki. olyan gyorsan rangathatod ahogy akarod :D
A kérdező hozzászólása: hát eddig még csak lassan húzogattam a kezem, de úgy nézett ki mint aki élvezi. az elõzõ barátomnál a számba is vettem, de valahogy ebben a kapcsolatban még nem vettem rá magam.
A kérdező hozzászólása: ja és körbe van metélve asszem:D
akkor ugrott amit en irtam. masodik vagyok :D
akkor be kell hogy kapjad.
én is körül vok metélve és a hozzám hasonlóak nevében kérlek, ne gyötörd õt, szopd már le! Ha meg készen állsz rá, mondd meg neki, hogy már akarod. hidd el, nem fog sírva elrohanni, õ is benne lesz.
A kérdező hozzászólása: akkor jobban fájnak neki a dolgok?
csak kevésbé érzékeny
síkosító..
a méztõl ragadni fog :D am.meg maszturbálj többet, ujjazzon meg többet, 2, vagy 3 ujjal, vagy akár te magad. sokkal, de sokkal elégítsen ki, nyalogasson, még elõjátéknál vigyen a csúcsra, és nagyon nedvesítsen be. neked meg csak annyit, hogy ne izgulj. engedd el magad, lazíts. ha izgulsz, az izmaid összehúzódnak, és nagyon fájdalmas tud lenni. amugy. csak kíváncsiságból. leírnád a párod méreteit?:D
Ha nagy a szerszáma, az is lehet baj. Ne nyomja be tövig, lehet neki kellemesebb, de neked meg fáj. Ha nem tenné be tövig, akkor nem a fájdalmon görcsölnél, és el tudnál lazulni, és élveznéd. Na meg több elõjáték, de ne kényeztesd többet, hanem õ téged.
öntsetek rá lekvárt
Mártsa bele egy üveg mézbe :D
Szégyenlõs vagy a párod elõtt? mert én elsõnél az voltam. és izgultam is... dee tudtam, hogy szeret, és bármit megtett hogy könnyebb legyen nekem és kevésbé fájdalmas:) volt barátommal azóta ellenségek vagyunk...dee "9 hónap után hagytam magam és 1 év 3 hónapot voltunk együtt"
GÉÉÉPZSÍÍÍÍÍÍR
talán... 1.síkosító 2. igaza van többieknek, lazulj el, a párod pedig kényeztessen többet, ha nedvesebb vagy, könnyebben megy be, és neked pedig nem fáj....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. amúgy neki 23 centi, az átmérõje meg 6

Mit csináljak? A barátommal megadtuk egymásnak a facebook jelszavunkat. Amikor fent voltam az ő fb-jén, pont rá írt egy lány. így köszönt: sziaaaa. Már ez zavart, de utána nem bírtam ki. Folytatás lent!

szóval beleolvastam.. láttam, hogy a barátom "udvarol" a lánynak.. azaz nem komolyan, de írja neki hogy milyen szép, meg hogy remélem beszélünk még :) meg ilyenek.. és ha a lány írja, hogy most mennie kell, akkor a barátom elkezdett neki sírós fejeket írogatni.. utána még nekem is mondogatta hogy milyen jófej az a lány.. ha gondoljátok mesélek még, mert lenne még mit..ja és egyébként NAGYON féltékeny típus vagyok... segítsetek, mit tegyek?:)

Legjobb válasz: Ha tényleg komolyan gondolná vele,akkor szerintem nem adta volna meg a Facebook adatait.

Hát, ez jó duma... gondolom a többi barátnõjével is így jár, titokban, nehogy szó érje a ház elejét (és tudomást szerezzenek egymásról). Amúgy le a kalappal, ügyes a pasi!
Ha tényleg komolyan gondolná vele, akkor szerintem nem adta volna meg a Facebook adatait.
ne haragudj.. titokban? azonnal szakítanék. vagy felvállal, vagy szakítunk... kész..
Az pedig, hogy nem vállal fel, "titokban" kell járnotok. Elég gyanús.
Miért jártok titokban?
szerintem nem egészséges, ha megadjátok egymásnak a jelszavaitokat. mindenkinek kijár ez a fajta magánszféra. és , ha valaki nem akarja megadni a másiknak, nem feltétlen titkolózásra kell gondolni , de én tuti nem adnám meg... ezt félretéve, szerintem beszélj errõl neki, hisz nem kell titkolnod, mivel tudja, hogy tudod a jelszavát, szóval gondolhatja, h nem "csak úúúúúgy" tudni akarod, hogy ne csinálj vele aztán esetleg semmit. szóval mondd el neki, h pont mikor bent voltál az õ fiókjában ráírt ez a csaj, és így láttad az elõzményeket/beszélgetést... és hogy ez most mi, simán kitálal, ha már a jelszavát is simán megmondta neked...
Szerintem túlreagálod. Én maximum rákérdeznék. Engem is zavar, ha látom, hogy a barátom más lányokat csekkol a facebookon, de tudom, hogy engem szeret.
Ezt nagyon gyorsan hagyd abba! Nevetségessé teszed magad nemcsak a párod, hanem mindenki elõtt is! Majd amikor ilyet olvasol: "nekem is tetszett a múlt éjjel", akkor már parázhatsz. Ilyen miatt: "sziaaaa"... jézusom....
A kérdező hozzászólása: néha kicsit beszélek vele, de mostmár TÉNYLEG szakítani fogok vele. most pont beszéltünk, mindenre xd-vel válaszolt, elég késõn nézte meg stb.. most pedig fogta magát és le ment fb-rõl is..
A kérdező hozzászólása: nem gondoltam volna, hogy ennyi ilyen eset volt! :/ folyamatosan mondja, hogy mennyire szeret, de ha mondom neki hogy akkor bizonyítsa be, akkor azt mondja hogy bebizonyítja, de mondjam meg hogy hogy.. egyébként eddig megbíztam benne, de elgondolkodtam azon amiket írtatok.. hát.. már nem bízok meg egy kicsit sem..
Ez a nem akarja hogy a suliban rólatok pletykáljanak vagy azt jelenti hogy égõnek érezné hogy veled van, vagy pedig még pár csajjal csinálja ezt. Hogy bizonyítsa be hogy szeret? Vállaljon fel, mutasson be az ismerõseinek, mint barátnõt. De ne dõlj be a hülye dumának hogy jajj dehát azt nem lehet mert pletykálni fognak. Kit érdekel, pletykáljanak. Ha ezt nem hajlandó megtenni akkor felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: rendben.
Én is elég féltékeny típusú csaj vagyok, szóval megértem a helyzeted. Vannak olyan nõk, akik igazi kígyók, bármit bevetnek, hogy megszerezhessenek egy pasit, én ebbõl indulok ki, pláne, ha a barátom ilyeneket írna vissza neki mint amiket tiéd. Ez az én véleményem, de elõször ezt megbeszélném vele, ha ez után sem változik semmi, akkor kib*sznám.
Túl gyerekesek vagytok. Ez a titokban jártok, mert pletykálnak ez az oviban még elmegy.
vele vagy még?
A kérdező hozzászólása: hát most éppen nem beszélünk 1 hete kb
Hogyhogy nem beszéltek?
A kérdező hozzászólása: képzeljétek, szakítottunk elõzõ hét szerdán, és most látom, hogy TEGNAP kirakta fb-re azzal a lánnyal hogy kapcsolatban van, akirõl fent írtam.. és suliba is elmondja sok embernek meg minden:) velem meg titokba kellett tartani...
Ja, ezért kell titokban, mi? Volt egy barátom, az is ilyet adott elõ, kiderült, hogy szégyellt volna ismerõsök elõtt. Szerencsére addigra már kidobtam a p****ba.
A kérdező hozzászólása: írtam üzit :)
Igen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) Elsõ válaszoló! lehet, hogy túlreagálom, csak az a baj, hogy titokba járunk, azaz 4-5 ember tud róla.. és ha suliba találkozunk vagy valahol, nem is köszön, de ennek a lánynak, meg még egy csomó lánynak igen, és velük le áll beszélgetni is. akár hogy próbálkozom nem akar "hivatalosan" is járni...://
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.. állítólag azért kell titokba járnunk, mert olyan suliba járok, ahol rögtön megy a pletyka, mindenkit piszkálnak mindennel stb, és ne szeretné ha az egész suli ezen csámcsogna.. de nekem akkor is rosszul esik :)
Az, hogy megadta a jelszavát, két dolgot jelenthet. Vagy nincs semmi titkolni valója, és valóban semmit nem akar attól a lánytól, vagy pedig egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondolsz. És mivel nem akar felvállalni mások elõtt, a második lehetõség sem kizárt.
Elsõ vagyok: köszi annak, aki lepontozott, pedig nem hinném, hogy volt rá ok. Amúgy. Ha titokban jártok, az régen rossz. A mostani barátommal egy ideig mi is titokban jártunk, mert én nem bírtam õt elengedni. Már éppen szakítottam volna, mikor mondta, hogy tegyük hivatalossá.
Gondolom, nem a "sziaaaa" volt a baj, hanem inkább az udvarolgatás. Szerintem ha már egyszer úgyis megadta a Facebook jelszavát, akár rá is kérdezhetsz. Meg az is furcsa, hogy titokban jártok, nehogy pletykáljanak rólatok (ugyan mit is? Tán csak nem azt, hogy együtt jártok? :D ) Szerintem ez a srác nem annyira veszi ezt a kapcsolatot komolyan, mint te.
A kérdező hozzászólása: mindenkit felpontoztam! :) akkor az lenne a legjobb megoldás, ha szakítanék vele?
Szerintem te a lúzerség prototípusa vagy, már bocs. Hamarosan még a cipõsarkát is beléd fogja törölni, de ezzel a mentalitással, ami neked van, még loholni is fogsz utána mint egy kiskutya farokcsóválva. Az ilyenekkel, mint te BÁRMIT meg lehet csinálni, és ezt ki is használják. EMBER!!! Nem vállal fel, hahó!És ki is magyarázza a semmivel, de te meg elhiszed. Ez neked nem mond semmit? ...Ha nem, akkor nagyon buta vagy.
A kérdező hozzászólása: igen az lehet.. viszont én hülye nagyon szeretem.. de szakítani fogok vele
Szia! Az régen rossz, ha nem vállal fel a srác! Én is voltam ilyen szituációban, és még fél évvel késõbb is a legfájóbb, legmegalázóbb dolog ami valaha történt velem. Szóval a lehetõ legjobb tanács amit adhatok, hogy zárd le minél hamarabb ezt a kapcsolatot! Szóval én szakítanék vele, mert ebben a "kapcsolatban" te fogsz sérülni...
A kérdező hozzászólása: 17:52-es! Te is jártál titokban valakivel?
Hát igen, ez volt a valószínû. Örülj neki, hogy megszabadultál tõle!

Nem tudom mit csináljak. A barátommal nagyon jól elvagyunk most már komolyabb dolgokat is tervezünk (DE MÉG NEM AZT) gondolkozom rajta, hogy most én lepem meg valamivel. Csak nem tudom hogy lehetne. Szerintetek? (bővebben lent)

Hogy én kezdeményezzek és miképp haladjak és mit csináljak milyen "játékot" találjak ki. Fiúk ti minek örülnétek?

Legjobb válasz: Vedd a szádba a brét és tedd a dolgod!

Vedd a szádba a brét és tedd a dolgod!
Adok ötleteket, de légyszi írd már meg, hogy hány évesek vagytok? Nem mindegy azért!
Ez a baj a nõkbe, azt hiszik majd egy szivecskének megörül, ha meglepi a barátját!Naív

Szerintetek ha egy 14 éves lány nem akar lefeküdni a barátjával de a barátja már akarja aki 19 akkor mit csináljon? Már le is szoptam és ki is vertem neki de nem engedtem hogy betegye szerintetek mit csináljak?

Tanácstalan vagyok tudom kicsit fiatal egy ijen dologhoz de kiváncsi vagyok a véleményetekre nos?

Legjobb válasz: Mennyire vagy benne biztos h még eddig nem mondta el?

Mennyire vagy benne biztos h még eddig nem mondta el?
Õszintén: egy 19 éves ugyan mi a francot akar egy 14 évestõl? Szexet, semmi komolyat. Sajnálom, ha ledegradáló voltam, de koromból adódóan talán kissé érettebb vagyok már ebben a témában, mint te. Tudom, hogy nehéz elfogadni a dolgot, de aki szeret, az vár. És öt év ebben a korban még hatalmas különbségnek számít...szerintem téged most épp szépen kihasználnak...
Ribi gombot a GYIK-ra is :D
14 évesen?! ribanc...
Tetováltasd a homlokodra ezt: Ribanc vagyok!
had dugjon meg mit zsámit?! már majdnem midnen volt...ha 14évesen bevállalod....akkor szexet is etdd ne legyél gyáva
jajj fogjátok már be! Semmi közötök nincs hozzá amúgy mér lenne rb? mert leszopta?Akkor már nagyon sok ribanc lenne. Kedves kérdezõ! Szerintem ezt te érzed! ne hallgass másokra..Ha úgyérzed hogy kész vagy rá akkor hajrá;) De csak akkor ha tudod mi az a védekezés:D
Persze h be akarja tenni 19 éves, mi mást akarna. Ilyen korban elég ritka az a srác aki nem ezt akarja minél több lánnyal akivel csak lehet. Neki meg mindegy h hány éves vagy ha jól nézel ki, nem lesz veled türelmesen ha már ennyi mindent megcsináltatott veled. 14 éves vagy bõven van idõd ilyenekre. Aki ilyen fiatalon kezdi azok általában olyan irányba mennek h mire elérik a felnõtt kort már bõven túl lesznek a 10. partneren és az elsõ nõgyógyászati betegségeken. Gondolom nem ilyen akarsz lenni. Hidd el bõven van idõd és lehetõséged is h olyannal legyél aki figyelmes veled és nem csak újabb strigula leszel.
Figyi, én 22éves vagyok, még mindig szûz, de egyáltalán nem érzem gáznak még így sem :) Lett volna már lehetõségem elveszíteni, de az a srác csak arra hajtott :) Ezt én szépen levágtam, és kidobtam. (2hét után FÛZÖTT, hogy naa naaa csináljuk.) Tudod mikor... Képen röhögtem ott helyben és elmentem aludni. Nálam már rengetegen próbálkoztak be, de valahogy erõs a megérzésem, hogy ki mit akar. Ennyi. 14évesen még nem vagy lemaradva semmirõl, hidd el. Ezt a fiút meg dob, amiket leírtál, abból egyértelmû mi a helyzet...
Figyelj, gondold végig reálisan. 14 vagy, szûz, tartasz a dologtól, és nem mondhatni, hogy már annyira ki lehet éhezve, hogy ne bírjon magával. Tudja, hogy te nem akarsz vele szexelni, ennek ellenére erõlteti a témát. Magyarán sz.rik rá, hogy neked mi a jó, te mit szeretnél. Ha lefekszel vele, abban az esetben is így fog viselkedni: egy kis smaci-tapi, annyit vár, hogy ne legyél száraz, mint a sivatag, vagy kicsit benyálaz, és úgy megb.sz, hogy ordítani fogsz. Ku.rvára nem fogja érdekelni, hogy te félsz, neked fáj, és ez az elsõ, õ csak meg akar kefélni. Ezt akarod???? És valószínû, hogy még azzal a dumával fog kidobni is, hogy bocs, de nem vagy jó az ágyban, mivel nem úgy viselkedsz, mint egy elefántfogásra is kiképzett, harcedzett pornósku.rva. Arra meg mérget vehetsz, hogy eldicsekedett az összes haverjának az eddigi sikerekkel, és ha lefektet, azzal is el fog dicsekedni. Dobd ki a francba, már úgy is mindegy, hajts el a fenébe. Ne várd meg, hogy õ mikor szakít veled, legalább ennyi nõi büszkeség legyen benned. Ha netán visszahallod, hogy te le..tad, de nem feküdtél le vele, akkor trompfolj rá, hogy persze, tök béna az ágyban, nem csinál semmit, és még ha véletlen sikeresen fel is áll a farka, azzal se sokat érsz, mert kicsi. Ennyi. Amúgy legközelebb majd több eszed lesz, és odafigyelsz.
Na jó, tisztázzuk. Az a helyzet, hogy egy párkapcsolat része a szexualitás is. Amihez lehet érett egy 14 éves, testileg.Lelkileg ritkán. Ezért nem kellene "járni" éretlenül senkivel, "mer' mások is" Ha pedig tényleg szeretsz valakit és elég érett is vagy(ami nem korfüggõ)akkor nem is kérdés, mert kívánod a másikat. Ha nem szeretnéd, jobb szakítani.
A kérdező hozzászólása: huh köszi ez jó ötlet tehát el kell érnem hogy õ szakítson. ez menni fog. köszike a jó tippeket.
elég hülye voltál. szerintem ne te dobd, mert bosszúból el fogja mondani mindenkinek, hogy 1 hónap után lesz*ptad 14 éves létedre, és az égõ lesz, de nagyon. egyszerûen ne feküdj le vele, meg semmi ilyesmi, majd megunja, és szakít õ.
*dobd
14 évesen?? Te tisszta aggnormális vagy...!De a pasid se normélis h téged szeret.
Figyelj a pasid nem teljesen normális, hogy egy kislány kell neki, valószínûleg a saját korosztályában nem talál párt, ezért keres egy kislányt szexre, mert -tisztelet a kivételnek- a mai 12-16 évesek mindenre kaphatóak, naívak, belemennek a szex minden formájába, egy éjszakásként, és azt hiszik komoly kapcsolatuk van, neked nincs szükséged a szexre, sokkal inkább fontosabb, hogy tanulj, barátnõzz, szórakozz légy gyerek amíg lehetsz szakíts a "barátoddal", nem kellett volna sehogyan sem kielégíteni
Nem fogsz örülni annak, amit írok, de most õszintén leírom, mit gondolok. Szerintem te még nagyon gyerek vagy! Minden kérdés ami felmerül benned megírod kommentbe, hogy mi a véleményünk. Ez nem jó. Egyszer-egyszer persze akadhat olyan kérdés, amiben nagyon tanácstalan vagy és szükséged van arra, hogy valaki(k) külsõ szemmel leírják a véleményüket, de szerintem még te magad sem tudod, hogy mit akarsz és ez a baj. Most még csak ismerkedsz önmagaddal, még rengeteg változol és ezért nem biztos, hogy készen állsz egy párkapcsolatra, szerintem nem. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy csak ki akar használni a fiú. Az egyik legjobb barátnõm 14 éves volt amikor összejött az akkor 18 éves barátjával. Elég sok volt köztük a korkülönbség, a legtöbben nem jósoltak sok idõt nekik, és lám, a mai napig boldogok együtt. Mindenesetre az biztos, hogyha szeret a fiú, akkor vár, ha nem, akkor pedig jobb, ha még most kiderül milyen alak. De szerintem addig ne feküdj le senkivel, amíg valamilyen szinten ott motoszkál a fejedben ez a kérdés! Ha tényleg készen állsz majd rá és megfelelõ partnered lesz, nem lesz semmi kételyed afelõl, hogy megtedd-e vagy sem. 16/L
A kérdező hozzászólása: igen tényleg igazatok van. Arra jutottam hogy még várok egy kicsit talán ha semmit nem engedek neki akkor kiderül hogy mijen. ha nagyn kiakad vagy megharakszik akkor szakítunk de ha nem akkor maradhat. csak meg érti h mi a problémám. Fojamatosan azt mondja hogy szeret meg ijenek de mostmár nem tudom tényleg hogy mit érez legbelül.
A kérdező hozzászólása: Végül megoldottam. Szakítottam vele igaz hogy szó szerint majdnem megölte magát de tényleg de am semmi kül :D:D XD
jól tetted. a pasihiszti meg a világ egyik legszánalmasabb jelensége.
"Végül megoldottam. Szakítottam vele igaz hogy szó szerint majdnem megölte magát" Mit csinált szegénykém, csak nem halálra itta magát??
A kérdező hozzászólása: mint ahogy szoktam mondani alamuszi nyuszi muszi nagyot ugrik. de most meg se kellett volna mocannia
A kérdező hozzászólása: igen neked is teljesen igazad van mindenkinek és mostmár belátom hogy az lessz a legjobb ha szakítok vele.
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg igazatok van hogy fiatal vagyok hozzá de õ már nagyon akarja és ezek szerint nem kéne neki engednem. köszi a tanácsot meg is fogadom.
A kérdező hozzászólása: Huh ebben tényleg van valami. Lehet hogy kihasznál? de attol nagyon félek hogy ha szakitok vele akkor elmondja ezeket a dolgokat másnak. és akkor mi lessz???
A kérdező hozzászólása: igen persze hogy tudom mi az a védekezés de azért az is kockázatos én meg 14 évesen nem akarok gyereket.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok benne biztos hogy nem mondta el. szerintetek elmondta már? Persze hogy nem jutott ez eszembe ez egy fiunak tök büszkeség hogy erre rávette egy lányt hogy lehettem ijen vak!!!!
A kérdező hozzászólása: szerintetek szakítsak vele?
ht igen nagyon sok ribanc is van XD ez nem is kérdés...azért egy 15-16ot várjon már és korosztálybelivel nem egy majdnem felnöttel, aki mellesleg kihasználja csak.5év korkülönbség ilyen fiatalon nagyon sok!!! a srác egyetemista a lány meg 9.es lesz...
szerintem ne feküdj le vele...és ha nem vár rád nem szeret...és tuti elpletyizte hát sok diatalnak ez a menö...a sok trófea
A kérdező hozzászólása: igazábol ez még eszembe sem jutott hogy kihasználna de mostmár kezdem nagyon azt hinni.!!!!!
De te a 14éves lány vagy most? "Már le is szoptam és ki is vertem neki de nem engedtem hogy betegye szerintetek mit csináljak?" Ha szereted, akkor lefeküdhetsz vele, de ha már leszoptad, akkor sztem már bízol benne. Csak ne legyél, olyan ribanc, mint szinte minden 13-14 éves, de am mióta vagytok együtt? De mellesleg, rá is érsz, még, bõven.. és ha a fiú nagyon akarja, erõlteti, akk én elgondolkoznék rajta, h szeret e.. báár egy ilyen idõs fiúnak vannak már igényei 17L
A kérdező hozzászólása: szóval akkor mindent elszúrtam és egy nagy hülye voltam!!!!!!
A kérdező hozzászólása: egy hónapja és pár napja vagyunk eggyütt de amikor leszoptam akkor mondtam is neki hogy ijet többet ne mert ez nekem túl gyors!!!!
Nem, 14 évesen még ne akarj szexelni. Meglásd, 19 évesen megdug, majd utána kidob.
A kérdező hozzászólása: igen teljesen igazad van én is gondoltam már erre hogyha lefekszek vele akkor otthagy.
14 évesen 1 hónap után már le is szoptad? gratula, nagyon nagy ökör voltál.....és még csodálkozunk, hogy az idõsebb fiúk kihasználják a helyzetet...nem nehéz, ha az összes fiatal tini ilyen naiv ribanc!!!!!!
Teljesen egyet értek mindenkivel, ha fiú szeret akkor vár, ezt komolyan veheted, én is fiú vagyok és ki fogom várni míg a barátnõmnek eljön az a pillanat, nem akarom erõltetni, én nem sokára 16 vagyok õ 13, és 20 éves koráig szüzességi fogadalmat tett, és ki fogom várni mert szeretem!! ha el hiszik mások ha nem, eddig szoktam inni és cigizni, de miatta ebben az évben eddig eggyikhez sem nyúltam!! miért? mert szeretem, senki nem tudja hogy miatta nem nyúltam se piához se cigihez azt mondtam másoknak h újévi fogadalom.. senki nem hiszi el, de én tudom hogy szeretem, és tudom hogy érte akármit meg tennék, szóval ha egy fiú igazán szeret akkor képes akármeddig várni rád, nem egy hónap alatt más ki elégíttetni magát mert ha a sztorid csak úgy hallottam volna én is azt mondtam volna hogy na meg kéne keresni ha ennyire vevõ a dologra akkor meg kéne b*szni azt ott hagyni a francba!! ha annyira akarsz barátot akkor inkább 14-16 évesek között nézegess, azok talán tudnának is szeretni nem csak addig míg "azt" meg csinálod nekik! :) 16F
csináld úgy hogy jó legyen neki...nézz meg egy "xxx filmet" és rájössz, mit hogyan....

Volt egy barátom de már szakitott velem es megbeszéltük hogy csak barátok leszünk és azota sem beszélünk egy szòt sem amiota ezt a dolgot megbeszéltük. Mit csináljak hogy ujra barátok legyünk (nem járni akarok vele! )?

Szerelem

Legjobb válasz: Általában ez nem szokott jól mûködni. Ha pl. egy közösség része vagytok és nem kerülhetitek ki egymást, akkor idõvel kialakul. De általában egy szakítás – ha tényleg volt mögötte érzelem –, akkor az egyik félnek olyan trauma, amire nem akarja emlékeztetni magát. És ez még attól sem igazán függ, hogy melyik fél szakított. Esetleg kezdeményezhetsz vele beszélgetést, stb… De egyrészt hagyj idõt a történtek feldolgozására. Másrészt akkor sem feltétlenül jó erõltetni ezt. Ha esetleg mindkettõtöknek lesz másik társa, akkor kicsit természetesebben kialakulhat egy új barátság. De csak úgy nem veszélytelen a dolog, hiszen könnyen eltolódhat egyik vagy másik irányba a dolog (valamelyik fél többet akar, vagy éppen a másik fél gondolja úgy, hogy jobb lenne kicsit távolabb helyezkedni.)

Általában ez nem szokott jól mûködni. Ha pl. egy közösség része vagytok és nem kerülhetitek ki egymást, akkor idõvel kialakul. De általában egy szakítás – ha tényleg volt mögötte érzelem –, akkor az egyik félnek olyan trauma, amire nem akarja emlékeztetni magát. És ez még attól sem igazán függ, hogy melyik fél szakított. Esetleg kezdeményezhetsz vele beszélgetést, stb… De egyrészt hagyj idõt a történtek feldolgozására. Másrészt akkor sem feltétlenül jó erõltetni ezt. Ha esetleg mindkettõtöknek lesz másik társa, akkor kicsit természetesebben kialakulhat egy új barátság. De csak úgy nem veszélytelen a dolog, hiszen könnyen eltolódhat egyik vagy másik irányba a dolog (valamelyik fél többet akar, vagy éppen a másik fél gondolja úgy, hogy jobb lenne kicsit távolabb helyezkedni.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!