Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak a barátomat, de (316 db)

Kezd nagyon szar érzés lenni! De nem tudok mit csinálni. Mit csináljak a barátaimmal?

14 éves lány vagyok és még nem volt barátom! : )

Legjobb válasz: Ne haragudj de 14 évesen ne is legyen barátod még. "Õk a legjobb barátaim és igaziból nagyon jófejek meg minden csak ezt a témát nagyon nyomják nem tom miért! " Az ilyen emberek nem a barátaid, majd pár év múlva rájössz, hogy igazam volt.

Ne haragudj de 14 évesen ne is legyen barátod még. "Õk a legjobb barátaim és igaziból nagyon jófejek meg minden csak ezt a témát nagyon nyomják nem tom miért! " Az ilyen emberek nem a barátaid, majd pár év múlva rájössz, hogy igazam volt.
Na látod te egy normális 14 éves lány vagy. És ne csókolózz addig amíg el nem jön az ideje. Életed elsõ csókját ne egy hülye buliban éld át. Szerintem a barátnõid ribizlik...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Valóban nagyon koncentrálok a tanulásra meg hát lassan felvételi... ;) de nagyon rossz érzés és még több mint fél évig el kell viselnem õket...:(
Szia! Õk olyannal foglalkoznak amivel még nem kéne, csak azért, hogy játszhassák egymás elõtt a fejüket. Aztán meg majd sírnak amikor dobják õket 3 hét múlva... Úgy látom okosabb vagy te náluk! Tanulj, mert neked most ez a dolgod! Ha csak azért akarnál csókolózni egy fiúval mert a többiek cikiznek abban mi a jó? Majd eljön az az idõ is amikor egy rendes srác tényleg komolyan vesz. Ha úgy mérnék a barátokat, hogy hány pasija, vagy barátnõje volt, akkor régen rossz... Abszolút ne foglalkozz velük! Mintha nem is hallanád a butaságaikat és majd abba hagyják. Én annó ugyan ebben a cipõben voltam, engem azért "utáltak Ki" mert nem ittam és nem cigiztem. Ezek az emberek nem barátok!
A kérdező hozzászólása: Köszi Utolsó! ;)
Igen és is 14 vagyok, és ha nem is ilyen durván piszkálnak vele és idegesít! Nekem se lenne légfontosságú, hogy legyen egy barátom, akivel smárolhatok a tükörbe és lefényképezhetem a mobilommal de a 14 éveseknek ez a legnagyobb szórakozásuk. Amúgy meg könnyû az mondani, hogy nem igazi barátok, szakítsd meg velük a kapcsolatot, stb. Ismerem az érzést! Sokkal jobb lenyelni néha pár szívatást, mint egyedül maradni. Nehéz normális embereket találni! Három suliba jártam, egy volt, akit igazán a barátomnak mondtam és összességében õ volt a leghülyébb az összes közül és õ bántott meg legtöbbet! Megoldásom nincs a kérdésedre, csak tudd, hogy nem vagy egyedül! :DD
én még csak 13 vagyok de UGYANEZ van az én barátaimmal is! Am mondd h megismerkedtél egy fiúval aki más városban lakik ezért csak néha találkoztok :DDD
Aki azért szekál, mert normális vagy, az nem barátod!
Hát nemtudom, de itt fiú oldalon a barátságba simán benne van, hogy húzzuk a másikat... Pl egyik haverom múltkor egy hétig minden órán fb-n chatelt a barátnõjével, azóta chatfighternek hívjuk... Meg elég gytrán felelt, és mondtuk a tanárnak, hogy ne tessék rossz jegyet adni, hiszen szerelmes! stb... De mással is húzzuk egymást. (Ha meg látjuk, h a másiknak érzékeny pont azért észhez térünk.) Na, amúgy hazudj be valamit, ahogy mondták mások is, ez a legjobb, ha nem akarsz összejönni senkivel. Esetleg, ha meg mégis cukkolnak, meg aztmondják, hogy hazudsz, vagy bármi, B terként imponálhatsz annak a srácnak aki tetszik, de rád se néz... fuuu most eszembe is jutott, hogy az a lány aki szerintem marhajófej, és számomra gyönyörû, szóval finoman szólva tetszik, na rá se nézek, de csak mert annyira parázok... Pedig nem szoktam xd Na mindegy bocsi a kicsi OFF-ért, csak 'hangosan' gondolkodok.
ha nagyon csesztetnek, mondd, hogy össze jöttél valakivel, majd 3 nap múlva közöld, hogy dobtad. a hazugság nem egy gerinces dolog, de az sem az, hogy ezzel [email protected] mondd, hogy nincs facebookja, és pl. a távoli unokatesód hozott össze vele.
Ha õk a legjobb barátaid, milyenek az ellenségeid? Akik szándékosan hoznak kellemetlen helyzetbe, és õk azt teszik, nem barátok. Ne haragudj, de nem nagy érdem, ha valaki 14 évesen telerakja a fb oldalát olyan képekkel, amiken éppen csókolózik. Ez éretlen, gyerekes viselkedés: bi-bi-bi-bi, nekem van pasim. Inkább tanulj, hogy azt mondhasd neki, neked van pasid, nekem meg lesz diplomám, melyikünknek is áll az élet akkor? Több vagy te náluk. Elárulok valamit. Nekem 17 évesen volt elõször barátom, nem haltam bele, és nem lettem apáca. Férjhez mentem, gyereket szültem, és az ég világon semmirõl nem maradtam le, pedig már kétszer annyi idõs vagyok, mint te.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A tanuláson nagyon rajta vagyok! Muszáj! Aztán szerintem megfogadom tanácsaitokat és leépítem õket! :D Ki tudja mit fognak legközelebb csinálni!
Õk NEM a barátaid. a barátok melletted állnak, elfogadnak téged, a döntéseidet. Ha gondod van, vigasztalnak. Ha nincs pasid, segítenek találni, összehozni valakivel. Ne pasit keress, hanem elõbb ezeket a [email protected] alakokat építsd le.
tanulj inkább és aki ilyenel szivat, nyugodtan mond azt neki hogy a tanulás fontosabb neked mint a pasizás.ja és ezek nem barátok ha ilyenekel cukolnak.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet, hogy azok voltak :) szerencsére már gimibe járok (nem velük) és nagyon jó fej osztályom van ;) (meg sok új barátom)

Szerintetek mit csináljak? Van barátom, de mostanában nem nagyon törődik velem. A legjobb barátnőm jön be neki, de a csaj utálja a fiút.

Közbe járok focimeccsre rendszeresen és van egy srác akit helyesnek tartok, és a srác flörtöl. Több éve korkülönbség van köztünk, mint az átlagnál. Szeretem a barátomat és ? is szeret engem/legalábbis azt mondja/de nem tör?dik velem, inkább a barátn?mmel. Barátn?m szerint dobjam. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha tudod, hogy a barátnõd jön be neki, tudod hogy a barátnõddel törõdik, veled nem, akkor szerintem nincs mirõl beszélni. Ne pazarold olyanra az idõd, aki nem értékeli, függetlenül attól, hogy mi lesz a focimeccses pasival.Szerintem.

Ha tudod, hogy a barátnõd jön be neki, tudod hogy a barátnõddel törõdik, veled nem, akkor szerintem nincs mirõl beszélni. Ne pazarold olyanra az idõd, aki nem értékeli, függetlenül attól, hogy mi lesz a focimeccses pasival.Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Valahogy én is így gondolom a szívem mélyén..csak nem merem elmondani magamnak sem.. Köszönöm!
szivd le.
anál szex , vagy sima szex ha nem utálja vagy... orális szex , nos ha nem szexre gondolsz akkor nem tudom én milyen filmet szeret ö vagy te de ameddig tanulsz addig tudna keresni valami jó filmet amit majd ketten este megnéztek
Õ dolgozik napközben? Vagy egész nap ott fog ülni melletted, amíg tanulsz? Mert akkor lehet hogy át kellene gondolni, hogy menjen-e egyáltalán, ennek így nincs sok értelme. Vagy menjen át esténként. Nettel, filmezéssel vagy olvasással tudja egyébként lekötni magát.
A kérdező hozzászólása: Nem dolgozik, vagyis azt fogja nézni, ahogy tanulok :/ De csak most van rá valamennyi idõm, mert a szobatársam egy hétre hazamegy, én meg már egy hete nem találkoztam a barátommal.

Három hónapja vagyunk együtt a barátommal. Az elején nagyon szerettem, de mostanában egyre kevésbé. Ráadásul az exemmel is sokat találkozom, és mintha még éreznék iránta valamit. Mit csináljak a barátommal? Szakítsunk?

Legjobb válasz: Szerintem is hagyd az exedet, de a mostanit is, mert 3 hónapnyi kapcsolat után még lángolni kellene, nem elbizonytalanodni. Akkor mi lesz késõbb...

Szerintem is hagyd az exedet, de a mostanit is, mert 3 hónapnyi kapcsolat után még lángolni kellene, nem elbizonytalanodni. Akkor mi lesz késõbb...
Vagy süssetek lekváros buktát, azt itt mindenki szereti.
Én nem szeretem. Túrógombóc az igazi! Szakítsatok, mert nem lesz jó vége...
hagyd az exedet.. nyilvan nem veletlenul lett vege..

Mit csináljak? Van barátom de átvert és lehet hogy a legjobb barátomba kezdek beleszeretni!

Nem tudom hogy érdemes e melette maradnom már nem vagyok biztos semmiben De egyre jobban érzem hogy a legjobb barátomat szertem hétvégén fogok vele találkozni és szeríntem ö is érezhet valamit írántam mert még kb 2 hete megkérdezte tölem hogy nem akarok e kavarni én erre rávágtam hogy nem mert van barátom de ezek után hogy átvert elég szépen megszertném próbálni a legjobb barátommal ezt a kavarásós dolgot de elég félénk fiú és félek hogy ezt az egészet csak ugy mondta hogy nyugtasson és szeryntem ö nem fog kezdeményezni de ha én kezdeményezek és ö nem akarja félek hogy beégek . de viszont ott a barátom is öt meg addig nem akarom kidobni ameddig nem probáltam ki a másik fiúval mert ha nem jó akkor télleg a barátomat szertem és legjobb barátom íránt csak fellángolás volt kérlek adjatok tanácsot mit tegyek ?:O:O

Legjobb válasz: 'ameddig nem probáltam ki a másik fiúval' ?! Mi a francot nem próbáltál még ki vele, áruld már el.

'ameddig nem probáltam ki a másik fiúval' ?! Mi a francot nem próbáltál még ki vele, áruld már el.
A kérdező hozzászólása: ne olyan dologra gondoltam -_- hanem például egy csókra hogy megtudjam hogy szeretem-e
Pff ez hallod elég gáz. :S Mivel vert át a pasid? ÉS szerintem ez egy nagyon béna ötlet. Szerinted ha belemennél ebbe a kavarós dologba a haveroddal, és utána rájössz hogy mégse érzel úgy iránta, visszamész a pasidhoz, szted hogy esne neki? Meg ha úgy átvert a pasid, akkor se az a megoldás hogy ½kipróbálsz½ egy másikat, és ha az jobb akkor dobod. Hány éves vagy ember? 10?
A legjobb barátod elõtt miért lenne gáz "beégni"? Egy barátban épp ez a szép, h elõtte nem szégyellünk semmit, nincs titkunk, megbízunk benne! :)
Menj el dolgozni!
13 évesen éjjel fél 3 kor aludjál légyszives.
Kisfiam...13 évesen dugni akartok? Gratulálok.. 15/F
13 évesen menjetek még inkább hintázni. Nehogy már a szexen járjon az agyatok, nem vagyok még érettek rá
20 éves korod elõtt nem hogy nem ciki, ha szûz vagy, de sokkal jobb lesz neked késõbb, ha nem égeted ki magad tiniként. Iszonyat divatos lett túl korán elkezdeni, de ez nem azt jelenti, hogy neked is azt kell csinálni, amit a sok "menõ".
A kérdező hozzászólása: #4 én is szûz vagyok...az lemaradt
ugyan így voltam én is a dologgal csak kicsit idõsebben 15 évesen akkor a barátnõm 14 volt és le akart velem feküdni én meg valamiért húztam halasztottam úgy éreztem kész vagyok rá de mégsem utána szakítottunk és végül 17 évesen vesztettem el és a mai napig bánom hogy nem dugtam meg azt a csajt szóval hajrá...:D hidd el ha nem teszed meg késõbb bánni fogod
Miért kell neked egy ribizli? Aki ilyen kicsiként szexet akar ott nem stimmel valami.
Nagyon jól teszed! Beszéljétek meg, mert szerintem nagyon fiatalok vagytok még ehhez...
A barátnõd egy k.ur.va. És én a helyedben nem hinném el neki, hogy szûz!
hághattok, csak mond meg a, kislánynak hogy nagyon meg fogja bánni. ismerek ilyen lányt. nagyon megváltozott(rossz értelemben)
Úgy látszik Neked több eszed van, mint a barátnõdnek.
Gyerekek neee, mit akartok ti egymás testével kezdeni 13-14 évesen??? Nektek még csak pipilésre kell használnotok a micsodátokat!!
Az 1. válaszoló tökéletesen megmondta.... 14 évesen elég nagy baj lehet ha le akar veled feküdni...
Nem õ akar lefeküdni hanem mindenhol azt látja hogy mindenki szexel agyba-fõbe, persze hogy azt hiszi hogy neki is azt kell. Szerintem értesd meg vele, hogy nem kell ez még nektek, és mivel nincs 100%-os védekezés, becsúszhat egy baba és azt õ biztos nem akarja még felnevelni. abortuszra még kevésbé akar menni.
A kis aranyos tinik:3 De jó, hogy nekem még volt gyerekkorom Neked is azt mondom amit a többieknek.A szex nem kényszer.Akkor csináld ha te is akarod:) 16/l
Te nem vagy szûz? Feküdj le vele
Most te félsz egy lánytól? Vagy mi van?
A kérdező hozzászólása: nem mindegy hogy mikor alszok?
bírom amikor a 15-16 éves nagy tapasztalt arcok beoltják a 13 éveseket :D annyira hiteles... meg amikor tininek nevezik õket! röhög a vakbelem :D

Mit csináljak? A barátom azt szeretné ha átvenném az irányítást, de fogalmam sincs mit kéne tennem. :S

kicsit kezd? vagyok..:$ légyszi ne oltsatok hanem válaszoljatok normálisan..

Legjobb válasz: nem olt le senki. mindenki így kezdte (kivéve a nagyon merészek. sajna nem vagyok köztük :$) beszéld meg vele. aktus közben kérdezd mit kell csinálnod. ha õ nem tudja akkor gáz van. L/18

nem olt le senki. mindenki így kezdte (kivéve a nagyon merészek. sajna nem vagyok köztük :$) beszéld meg vele. aktus közben kérdezd mit kell csinálnod. ha õ nem tudja akkor gáz van. L/18
indíts puccsot, töltsd fel az embereiddel az országgyûlést, szavazzatok meg új alkotmányt...
nos, elõször is szerezz befolyásos barátokat. ha ez megvan keress egy kisebbségi csoportott akire ráfoghatod hogy õ miattunk van csödbe az ország. majd kezdj el a helyi kocsmában beszédeket tartani az alkoholista csürhének aki úgy is csak arra fog emlékezni hogy jó arc vagy mert fizettél egy kört. ha összegyûlik egy pár ezerfõs tömeg akkor sínen vagy. sok sikert! :) remélem majd emlékezni fogsz rám ha átvetted az irányitást. puszi :)
22:48: áááááá, megelõztél :D
Legyél te felül, és lovagold meg, nézz errõl videót, abból meg tudod tanulni. Ne feltétlenül pornót. http://www.sexinfo101.com/cowgirlpositions.shtml 20/L
A kérdező hozzászólása: a másodiknak és az utolsónak köszi a normális választ :) )
Amíg duzzog addig te feküdj mellé, és masztizz közben meg nyögj nagyokat. Ha erre nem indul be akkor impotens. ki is kötözhetnéd, akkor tovább tartana. :P :D
Bocsi, ez egy másik kérdéshez.
Szerintem a párod arra(is) gondol, hogy Te kezdeményezd a szexet..Mássz rá, és szedd le róla a nacit.. Te vezesd a kezét a testeden, és csak oda nyúlhat, ahova Te engeded..(ha nmégis nyúlkálna csapj egy kicsit a kezére, vagy tedd vissza oda, ahol azelõtt volt) Utána, pl Te mond meg neki, hogy hogyan szeretnéd, h behatoljon (legajánlatosabb a lovagló, mert igy a behatolás erõsségét és mélységét is te tudod szabályozni) és nyugodtad vezesd még közben is a kezét..pl tedd a cicidre, vagy a popsidra, derekadra..stb. Vagy esteleg fogd le a kezét.. :) Hidd el, sec perc alatt belejössz..!! 25/L

Mit csinaljak? A baratom le szeretne fekudni velem de en nem nagyon akarom

mert meg fiatal vagyon ehhez tulsagosan is [en 14 lany, o 15 fiu] es az igazsag az hogy felek. en megcsinalnam csak...nem is tudom. hejes lenne ez?

Legjobb válasz: Ha félsz,és nem akarod,akkor nem lenne heLYes.

Ha félsz, és nem akarod, akkor nem lenne heLYes.
14 évesen szerintem véletlenül se kezd még el a szexuális életed! Nem vok prüd és öreg sem (18 vok), de szerintem 14 évesen nem kéne szexelni, bár tom, h jelenleg ez egy rohadt nagy trend.
beszéld meg vele, hogy egyelõre csak pettingeljetek, ha e miatt akar veled szakítani, had menjen, nem nagy veszteség...
Szerintem még ne. Kicsit korainak tartom és ha félsz akkor még várj, sztem el kell jutni egy olyan szintre amikor azt mondod hogy persze, csináljuk.
szopjad bonyallal es akkor majd kicsit megnyugszik. aztan majd ha ugy erzed neked is kell akkor majd tovabb lepsz
Ha te nem akarod, akkor mond meg neki, hogy te még nem vagy rá felkészülve és nem akarod elsietni, és ha igazán szeret, akkor várjon. Ha tényleg vár még 1-2 évet, vagy hónapot amíg úgyérzed, h vele lefeküdnél, akkor tényleg szeret és meg érdemli....(inkább évet várjon mint hónapot...ismertem olyat aki 2 hónapot volt egy lánnyal csak azért h "megdughassa" utána rá 1 héttel szakított is vmi hülye ok miatt -_- ) Vagy ha nem tud rád várni, és ez miatt szakít, mert te nem akarod még, akkor egy f.arok volt, és meg se érdemel téged....csak lyukra ment :S Ha ez bekövetkezik akkor se szomorodj el :) Várj pár évet míg kifogod a tökéletes pasit aki viszont szeret és türelmes :)
Ha nem akarod nem kell. Ha a pasid ezért elhagy õ dolga. Ha szeret nem ez a fontos neki. Szerintem várj még, túl korai lenne.
Elõször tanulj meg helyesen írni, majd tájékozódni, és utána kezdj bele akármibe is!!;)
A kérdező hozzászólása: hath itt az baj hogy en akarom csak felek...nem tudom mit csinajjak...
A kérdező hozzászólása: koszonom:)
Én ismertem 1 lányt aki nemakart lefeküdni a barátjával a pasi othagyta, két hétel késöbb megeröszakolta a csajt.Dutyiban ül. :)
vágd le a farkát egy baltával amikor nem figyel , biztos érteni fogja a célzást
szerintem még hagyd... fõleg ha még te sem akarod, meg félsz tõle... nekünk iskolában a felvilágosító órán nagyon jó hasonlatot mondott a tanár: " A lányok olyanok mint a cseresznye. Lehet hogy kívûl pirosak és szépek, de belül még éretlenek" Szóval szerintem még várj egy két évet

Nekünk pasiknak is van valamilyen érzés mikor elveszítjük a szüzeségünk? Ki akkarom magam elégíteni de nem tudom hogy tegyem mit csináljak? (A barátnõmmel még nem akkarom majd csak ha õ is akarja)

Nem tudom hogy elégít sem ki magam sexuálisan. Írtam hogy csak akkor fekszünk le ha õ szól... am mi lenne ha én szólnék? És hogy szóljak hogy szeretném?

Legjobb válasz: jóóóóó :P

jóóóóó :P
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat léci!
Mielõtt bármi ilyenre "vetemednél", durva sürgõsen könyörögj a nyelvtantanárodnak, hogy korrepetáljon!!!!!!
Ez aztán a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Dehogy akarom én megcsalni, isten ments!
Én összetenném a két kezem, ha egyáltalán lenne kire várnom. Szóval te még jól jártál, hidd el.
Most azt akarod hallani, hogy csald meg?
Szilvás buktát.
korod?
A kérdező hozzászólása: Valójában lenne mit csinálnom, de egyszerûen már semmi nem foglal le. Csak toporzékolok itt, mint valami bolond.
Foglalkozhatok veled?:D
Tanulj. az sosem árthat.
A kérdező hozzászólása: De az nem olyan...
Én is gyakran ezt érzem :( Ahogy tudod foglald le magad: dolgozz, tanulj, sportolj, hasznos dolgokat csinálj és hamarabb repül az idõ. Én ugyanezt próbálom, nem mindig megy, mert nagyon hiányzik, hetente 1-2szer találkozunk és nekem 5 nap is örökkévalóságnak tûnik. Gyakorlom a türelem erényét több-kevesebb sikerrel :) 27L
A kezed mindig kéznél van.
kérdeztem valamit te vakegér!!!!! H-Á-N-Y É-V-E-S V-A-G-Y?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!