Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak 1 éve probálkozunk a (4 db)

Olyan vacak, egy ismerősünk most írt sms-t, hogy megkezdődött a szülés. Mi meg 1 éve próbálkozunk és semmi. Mit csináljak hogy ne legyen rosszkedvem?

:(((((( Ráadásul pont ma jött meg.

Legjobb válasz: Hát... Hidd el, én is tudom, mit érzel! Mi is egy éve próbálkozunk, a barátnõim pedig már a 2.babájukat várják... A dokim azt mondta, ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor beutal minket egy meddõségi központba, s elkezdõdik a "tortúra". Hogy mit csinálj, hogy ne legyen rossz kedved? Pl. fogj bele vmi újba, spotolj, kezdj el nyelvet tanulni, vagy bármit, ami érdekel. Próbáld meg elterelni a gondolataidat. Tudom, hogy nagyon nehéz, hiszen én is ugyanebben a cipõben járok. De sosem szabad feladni! Úgy látszik nekünk küzdenünk kell. Viszont, ha meglesz az eredménye, annál nagyobb lesz a boldogságunk! :) Bízz benne, hogy sikerülni fog, egyszer mi is anyukák leszünk! :) Egyébként rám 8évet vártak a szüleim, s rengeteg csalódás után végül természetesen fogantam meg. Kitartás és fel a fejjel! Eljön majd a mi idõnk is, reméljük minél hamarabb! :)

Hát... Hidd el, én is tudom, mit érzel! Mi is egy éve próbálkozunk, a barátnõim pedig már a 2.babájukat várják... A dokim azt mondta, ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor beutal minket egy meddõségi központba, s elkezdõdik a "tortúra". Hogy mit csinálj, hogy ne legyen rossz kedved? Pl. fogj bele vmi újba, spotolj, kezdj el nyelvet tanulni, vagy bármit, ami érdekel. Próbáld meg elterelni a gondolataidat. Tudom, hogy nagyon nehéz, hiszen én is ugyanebben a cipõben járok. De sosem szabad feladni! Úgy látszik nekünk küzdenünk kell. Viszont, ha meglesz az eredménye, annál nagyobb lesz a boldogságunk! :) Bízz benne, hogy sikerülni fog, egyszer mi is anyukák leszünk! :) Egyébként rám 8évet vártak a szüleim, s rengeteg csalódás után végül természetesen fogantam meg. Kitartás és fel a fejjel! Eljön majd a mi idõnk is, reméljük minél hamarabb! :)
Én azt tanácsolom neked, próbáld ki a cickafarkfû és a palástfû teákat.Itt olvastam ezekrõl a teákról.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam, az elsõ öt napban a mensi miatt nem, de utána a 15. napig naponta kétszer ittam. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem, le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Hét hónap próbálkozás után nagyon meglepõdtem, hogy bevált, mert csak ebben a ciklusban ittam és pozitív lett a teszt. Én se gondoltam volna. Szerintem próbáld ki nyugodtan, ártani nem árt. A cickafark beállítja a ciklust, elõsegítí, hogy érett petesejted legyen, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak ezekrõl a teákról.
Jajj szegény... :( Gondolj arra, hogy az ismerõsödnek most mennyire fáj, és mindjárt nem fogsz irigykedni. Arra ráérsz pár nap múlva. Még õ is fog rád irigykedni, amikor te szülsz. Nekem van kettõ, de mindig elfog a jó értelemben vett irigység, ha egy ismerõsöm szülni megy. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen csajok, aranyosak vagytok! Amúgy próbálok nem csüggedni, csak a mai nap sok volt..

Már lassan 1 éve próbálkozunk a babával! Mit csináljak, hogy összejöjjön?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz. Elõször a tanácsos a férfit vizsgálni, nála csak egy sperma mintavétel, aztán ha nála minden rendben, akkor jöhet a nõ vizsgálata. Azt pedig már orvosa válogatja, hogy mit alkalmaz, gyógyszert, hsg-t (petevezeték átfújás). Egyébként én elmentem egy természetgyógyászhoz, aki gombás fertõzést látott a petevezetõmben, kaptam rá kúpot és le akart beszélni az átfúvásról. De én megcsináltattam, nem volt elzáródva és láss csodát 1,5 hónap múlva terhes lettem! Így visszagondolva hihettem volna a természetgyógyásznak.

Menj orvoshoz. Elõször a tanácsos a férfit vizsgálni, nála csak egy sperma mintavétel, aztán ha nála minden rendben, akkor jöhet a nõ vizsgálata. Azt pedig már orvosa válogatja, hogy mit alkalmaz, gyógyszert, hsg-t (petevezeték átfújás). Egyébként én elmentem egy természetgyógyászhoz, aki gombás fertõzést látott a petevezetõmben, kaptam rá kúpot és le akart beszélni az átfúvásról. De én megcsináltattam, nem volt elzáródva és láss csodát 1, 5 hónap múlva terhes lettem! Így visszagondolva hihettem volna a természetgyógyásznak.
Szia! Mi 10 hónapig próbálkoztunk eredménytelenül. Nagyon el voltam keseredve, már nõdikonál is voltam, aki azt mondta, hog várjuk meg az 1 évet, mert a teljesen egészséges párok nagy részénél is kb 1 év kell, mire összejön.Közben anyósom ajánlott egy természetgyógyászt. Már azon voltam, hogy felhívom és kérek idõpontot, mikor is +-at teszteltem:) Most 26 hetes vagyok
meg tudnád adni ennek a természetgyógyásznak az elérhetõségét?
Ne stresszelj azon hogy összejöjjön. Szerintem az elsõ hozzászólónál is azért jött össze mert megnyugodott, hogy nincs semmi baj. Nekem az elsõ baba 1 év után jött össze, akkor mikor már nem is próbálkoztunk hanem spontán voltunk együtt (akkor voltam a legnyugodtabb).
A term.gyógyász Kerekegyházán rendel, Gerhát János 30/556-6957, kedd és csüt. 6.30 - 10 óráig

Mit csináljak? Már 1 éve probálkozunk a babával, sikertelenul. Már nagyon el vagyok keseredve.

Probálom magam lefoglalni, napkozben sikerul is, de amint a menzim elott vagyok 1 héttel, rámtor az érzés, h hátha sikerult, eddig még semmi. Nincs valan´mi gyogyszer, v bármi, amit recept nélkul is meg lehet venni és ami hatásos is, mert én már "belepusztulok"!!

Legjobb válasz: Á, nem is lehet másra gondolni mensi elõtt! Nekem is egyre rosszabb, fõleg hogy most kicsit más is minden mint szokott

Á, nem is lehet másra gondolni mensi elõtt! Nekem is egyre rosszabb, fõleg hogy most kicsit más is minden mint szokott
egyenlöre e vitamint szedhetsz recept nelkül, napi egyet, de ha továbbra sem sikerül érdemes orvoshoz menni és megkezdeni a vizsgálatokat, majd olyan gyógyszer is kellhet, ami receptköteles. másfél év után máradna ilyet, de lehet elõbbis. pé idején kétnaponta együttvagytok? Biztos van pé-d? elégvastag a nyálkahártyád? hátrahajló a méhed? Életképesek a párod spermái? Ezekre csak orvos tud válaszolni. A helyedben már rég elmentem volna és követelném a segítséget.
Trükk: A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva kell próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban, aktus közben rakj magad alá egy párnát kb. a derekd alá, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert! Szurkolok!
elmenni orvoshoz. lehet kisebb hormon probléma amit már rég rendbe hoztak volna. nekem dokim azt mondta ha 3 hónapig nem jön össze menjek vissza hogy megnézze mit tehet. azt mondta lehet csak hormonhßaztartásom van felborulva. de egy év elég sok idö. párodnak is meg kéne nézetni magát mert elég sok esetben a férfinak van gondja. amúgy a petesejt egy napig él csak így elég kicsi az esély ha bele gondolunk a megtermékenyülésre. a sperma 5 napig is élhet így végül is egy hónapban 5 napig van esély rá. olvass utánna hogyan tudod a jó napot kiszámítani és azelött vagy akkor csináljátok.
Van egy jó könyvem, az a címe hogy "Kisbabát szeretnénk" zita west írta azt hiszem. Jó dolgok vannak benne. De el is mehetsz orvoshoz. Sokszor szerintem a stressz miatt sem jön össze.
szerintem nyugodtan menj el dokihoz.

Már 1 éve próbálkozunk a babával, de nem akar jönni! Mit csináljak? Ha elmegyek orvoshoz milyen vizsgálatokat csinál?

Legjobb válasz: Hormonvizsgálat a ciklus 3. és 21.napján.Méh hámszövet vizsgálat.Vizsgálat fertõzésekre.Petevezeték átjárhatósági vizsgálat.Közben a párodnál is megnézik, hogy rendben vannak e a kisfickók.:)

Hormonvizsgálat a ciklus 3. és 21.napján.Méh hámszövet vizsgálat.Vizsgálat fertõzésekre.Petevezeték átjárhatósági vizsgálat.Közben a párodnál is megnézik, hogy rendben vannak e a kisfickók.:)
Az bisztos, hogy egy év után már teljes kivizsgálás lesz mindenkinél.Mi is ebben a cipõben járunk, február közepén megyek a dokihoz.
Elsõ vagyok.Én végigcsináltam mindezt.Az "eredmény" most 12 hetes.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!Gratulálok!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!