Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak 1 éve probálkozunk (5 db)

Olyan vacak, egy ismerősünk most írt sms-t, hogy megkezdődött a szülés. Mi meg 1 éve próbálkozunk és semmi. Mit csináljak hogy ne legyen rosszkedvem?

:(((((( Ráadásul pont ma jött meg.

Legjobb válasz: Hát... Hidd el, én is tudom, mit érzel! Mi is egy éve próbálkozunk, a barátnõim pedig már a 2.babájukat várják... A dokim azt mondta, ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor beutal minket egy meddõségi központba, s elkezdõdik a "tortúra". Hogy mit csinálj, hogy ne legyen rossz kedved? Pl. fogj bele vmi újba, spotolj, kezdj el nyelvet tanulni, vagy bármit, ami érdekel. Próbáld meg elterelni a gondolataidat. Tudom, hogy nagyon nehéz, hiszen én is ugyanebben a cipõben járok. De sosem szabad feladni! Úgy látszik nekünk küzdenünk kell. Viszont, ha meglesz az eredménye, annál nagyobb lesz a boldogságunk! :) Bízz benne, hogy sikerülni fog, egyszer mi is anyukák leszünk! :) Egyébként rám 8évet vártak a szüleim, s rengeteg csalódás után végül természetesen fogantam meg. Kitartás és fel a fejjel! Eljön majd a mi idõnk is, reméljük minél hamarabb! :)

Hát... Hidd el, én is tudom, mit érzel! Mi is egy éve próbálkozunk, a barátnõim pedig már a 2.babájukat várják... A dokim azt mondta, ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor beutal minket egy meddõségi központba, s elkezdõdik a "tortúra". Hogy mit csinálj, hogy ne legyen rossz kedved? Pl. fogj bele vmi újba, spotolj, kezdj el nyelvet tanulni, vagy bármit, ami érdekel. Próbáld meg elterelni a gondolataidat. Tudom, hogy nagyon nehéz, hiszen én is ugyanebben a cipõben járok. De sosem szabad feladni! Úgy látszik nekünk küzdenünk kell. Viszont, ha meglesz az eredménye, annál nagyobb lesz a boldogságunk! :) Bízz benne, hogy sikerülni fog, egyszer mi is anyukák leszünk! :) Egyébként rám 8évet vártak a szüleim, s rengeteg csalódás után végül természetesen fogantam meg. Kitartás és fel a fejjel! Eljön majd a mi idõnk is, reméljük minél hamarabb! :)
Én azt tanácsolom neked, próbáld ki a cickafarkfû és a palástfû teákat.Itt olvastam ezekrõl a teákról.A cickafarkfû teát a ciklus elsõ felében ittam, az elsõ öt napban a mensi miatt nem, de utána a 15. napig naponta kétszer ittam. Nem filtereset, hanem zacskósat vettem, le kell forrázni 1-2 teáskanálnyit és kb. 10 percig állni hagyni. Utána ittam a palástfû teát, szintén naponta kétszer. Ezt csak kb. 5 percig kell állni hagyni és nem szabad a készítése közben fém eszközöket használni, én mûanyag szûrõvel szûrtem le. Egyiknek sincs rossz íze, inkább szinte vízízûek. Hét hónap próbálkozás után nagyon meglepõdtem, hogy bevált, mert csak ebben a ciklusban ittam és pozitív lett a teszt. Én se gondoltam volna. Szerintem próbáld ki nyugodtan, ártani nem árt. A cickafark beállítja a ciklust, elõsegítí, hogy érett petesejted legyen, a palástfû erõsíti a méhet és segíti a beágyazódást. Ha a neten beírod a keresõbe, olvass utána, mindenhol jókat írnak ezekrõl a teákról.
Jajj szegény... :( Gondolj arra, hogy az ismerõsödnek most mennyire fáj, és mindjárt nem fogsz irigykedni. Arra ráérsz pár nap múlva. Még õ is fog rád irigykedni, amikor te szülsz. Nekem van kettõ, de mindig elfog a jó értelemben vett irigység, ha egy ismerõsöm szülni megy. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen csajok, aranyosak vagytok! Amúgy próbálok nem csüggedni, csak a mai nap sok volt..

Már lassan 1 éve próbálkozunk a babával! Mit csináljak, hogy összejöjjön?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz. Elõször a tanácsos a férfit vizsgálni, nála csak egy sperma mintavétel, aztán ha nála minden rendben, akkor jöhet a nõ vizsgálata. Azt pedig már orvosa válogatja, hogy mit alkalmaz, gyógyszert, hsg-t (petevezeték átfújás). Egyébként én elmentem egy természetgyógyászhoz, aki gombás fertõzést látott a petevezetõmben, kaptam rá kúpot és le akart beszélni az átfúvásról. De én megcsináltattam, nem volt elzáródva és láss csodát 1,5 hónap múlva terhes lettem! Így visszagondolva hihettem volna a természetgyógyásznak.

Menj orvoshoz. Elõször a tanácsos a férfit vizsgálni, nála csak egy sperma mintavétel, aztán ha nála minden rendben, akkor jöhet a nõ vizsgálata. Azt pedig már orvosa válogatja, hogy mit alkalmaz, gyógyszert, hsg-t (petevezeték átfújás). Egyébként én elmentem egy természetgyógyászhoz, aki gombás fertõzést látott a petevezetõmben, kaptam rá kúpot és le akart beszélni az átfúvásról. De én megcsináltattam, nem volt elzáródva és láss csodát 1, 5 hónap múlva terhes lettem! Így visszagondolva hihettem volna a természetgyógyásznak.
Szia! Mi 10 hónapig próbálkoztunk eredménytelenül. Nagyon el voltam keseredve, már nõdikonál is voltam, aki azt mondta, hog várjuk meg az 1 évet, mert a teljesen egészséges párok nagy részénél is kb 1 év kell, mire összejön.Közben anyósom ajánlott egy természetgyógyászt. Már azon voltam, hogy felhívom és kérek idõpontot, mikor is +-at teszteltem:) Most 26 hetes vagyok
meg tudnád adni ennek a természetgyógyásznak az elérhetõségét?
Ne stresszelj azon hogy összejöjjön. Szerintem az elsõ hozzászólónál is azért jött össze mert megnyugodott, hogy nincs semmi baj. Nekem az elsõ baba 1 év után jött össze, akkor mikor már nem is próbálkoztunk hanem spontán voltunk együtt (akkor voltam a legnyugodtabb).
A term.gyógyász Kerekegyházán rendel, Gerhát János 30/556-6957, kedd és csüt. 6.30 - 10 óráig

Már 1 éve próbálkozunk a babával, de nem akar jönni! Mit csináljak? Ha elmegyek orvoshoz milyen vizsgálatokat csinál?

Legjobb válasz: Hormonvizsgálat a ciklus 3. és 21.napján.Méh hámszövet vizsgálat.Vizsgálat fertõzésekre.Petevezeték átjárhatósági vizsgálat.Közben a párodnál is megnézik, hogy rendben vannak e a kisfickók.:)

Hormonvizsgálat a ciklus 3. és 21.napján.Méh hámszövet vizsgálat.Vizsgálat fertõzésekre.Petevezeték átjárhatósági vizsgálat.Közben a párodnál is megnézik, hogy rendben vannak e a kisfickók.:)
Az bisztos, hogy egy év után már teljes kivizsgálás lesz mindenkinél.Mi is ebben a cipõben járunk, február közepén megyek a dokihoz.
Elsõ vagyok.Én végigcsináltam mindezt.Az "eredmény" most 12 hetes.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!Gratulálok!!!!!

Mit csináljak? Már 1 éve probálkozunk a babával, sikertelenul. Már nagyon el vagyok keseredve.

Probálom magam lefoglalni, napkozben sikerul is, de amint a menzim elott vagyok 1 héttel, rámtor az érzés, h hátha sikerult, eddig még semmi. Nincs valan´mi gyogyszer, v bármi, amit recept nélkul is meg lehet venni és ami hatásos is, mert én már "belepusztulok"!!

Legjobb válasz: Á, nem is lehet másra gondolni mensi elõtt! Nekem is egyre rosszabb, fõleg hogy most kicsit más is minden mint szokott

Á, nem is lehet másra gondolni mensi elõtt! Nekem is egyre rosszabb, fõleg hogy most kicsit más is minden mint szokott
egyenlöre e vitamint szedhetsz recept nelkül, napi egyet, de ha továbbra sem sikerül érdemes orvoshoz menni és megkezdeni a vizsgálatokat, majd olyan gyógyszer is kellhet, ami receptköteles. másfél év után máradna ilyet, de lehet elõbbis. pé idején kétnaponta együttvagytok? Biztos van pé-d? elégvastag a nyálkahártyád? hátrahajló a méhed? Életképesek a párod spermái? Ezekre csak orvos tud válaszolni. A helyedben már rég elmentem volna és követelném a segítséget.
Trükk: A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva kell próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius pózban, aktus közben rakj magad alá egy párnát kb. a derekd alá, hogy megemeljen. Aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert! Szurkolok!
elmenni orvoshoz. lehet kisebb hormon probléma amit már rég rendbe hoztak volna. nekem dokim azt mondta ha 3 hónapig nem jön össze menjek vissza hogy megnézze mit tehet. azt mondta lehet csak hormonhßaztartásom van felborulva. de egy év elég sok idö. párodnak is meg kéne nézetni magát mert elég sok esetben a férfinak van gondja. amúgy a petesejt egy napig él csak így elég kicsi az esély ha bele gondolunk a megtermékenyülésre. a sperma 5 napig is élhet így végül is egy hónapban 5 napig van esély rá. olvass utánna hogyan tudod a jó napot kiszámítani és azelött vagy akkor csináljátok.
Van egy jó könyvem, az a címe hogy "Kisbabát szeretnénk" zita west írta azt hiszem. Jó dolgok vannak benne. De el is mehetsz orvoshoz. Sokszor szerintem a stressz miatt sem jön össze.
szerintem nyugodtan menj el dokihoz.

Kapcsolatban vagyok mar 1 eve, de mostanaban nagyon sokat gondolok egy masik sracra. Az utobbi idoben tobbszor is talalkoztunk, veletlenul. Azota folyton probalkozik tobbszori visszautasitasom ellenere. Mit csinaljak? Felek, hogy beleszeretek!

5 eve ismerem ezt a pasit, akkor meg szingli voltam. Neki mar akkor is volt baratnoje, s habar mar akkor nagyon tetszett nekem, s biztos vagyok benne, hogy en is neki, tiszteletben tartottam a kapcsolatat. Utana tobb mint 1 evig nem talalkoztunk, az o allasa, illetve az en tanulmanyaim miatt eltavolodtunk. Nemreg a sors ismet osszehozott minket, tobbszor is talalkoztunk, veletlenul. Kozben en is osszejottem egy masik sraccal, akivel mar 1 eve egyutt vagyunk. O egy nagyszeru ember, folyton azt bizonyitja, mennyire szeret. Sajnos nekem vannak ketelyeim a kapcsolatunkat illetoen. A pasi is meg egyutt van a baratnojevel, de nem mukodik tul jol a kapcsolatunk. Legalabbis o ezt mondta nekem. Azota A srac minden alkalommal arra ker, talalkozzunk, mert egyutt szeretne velem lenni. Habar tobbszor visszautasitottam, o tovabbra is probalkozik. Es en megorulok, kivanom ot, sot, talan bele is tudnek szeretni. De vajon o is belem? Mit tegyek? Eddig sosem voltam hutlen a paromhoz, azt sem szeretnem, hogy kihasznaljanak!

Legjobb válasz: Úristen! Most meg miért lenne ez mocskos dolog tõle? :O Nem õ tehet róla, hogy megváltoztak az érzelmei a pasija iránt :) Hát, szerintem is szakíts a mostani pároddal, és próbáld meg ezzel a pasival..:D Kitudja, lehet, hogy õ lesz majd a a Nagy Õ-d. :) Egyszer élünk, próbáld meg :) Kiváncsian várom, hogy végül hogyan döntöttél :-) :D 17/ L

Úristen! Most meg miért lenne ez mocskos dolog tõle? :O Nem õ tehet róla, hogy megváltoztak az érzelmei a pasija iránt :) Hát, szerintem is szakíts a mostani pároddal, és próbáld meg ezzel a pasival..:D Kitudja, lehet, hogy õ lesz majd a a Nagy Õ-d. :) Egyszer élünk, próbáld meg :) Kiváncsian várom, hogy végül hogyan döntöttél :-) :D 17/ L
Elhiszem, hogy félsz, hogy a két szék közül a padlóra kerülsz, de ez ezzel jár... De az biztos, hogy nem szereted a jelenlegi párodat, és nem hogy megtudnád szeretni a másikat...szerintem te már szereted...:D Nincs ezzel semmi baj, elõfordul az ilyesmi sajnos, ilyenkor a legjobb megoldás, ha szakítasz, mert ez csak rosszabb lesz, meg a végén lehet, meg is csalod:S Az meg már tényleg gáz lenne... Viszont neki is szakítani kéne, mert ez így nem túl szép dolog, hogy mind a ketten találkozgattok, miközben van barátotok/barátnõtök...hiába nem feküdtök le egymással, lelkileg már elég közel kerültetek egymáshoz, ha ilyen jól eldumcsiztok a kapcsolatotokról...:/ Tudom, hogy nagyon nehéz döntés, de te is tudod, hogy elõbb-utóbb meg kell hozni... Vagy szakítotok, vagy akkor hagyjátok békén egymást, mert ennek így nem sok értelme van...
Õszinte leszek hozzád, ez egy elég mocskos dolog tõled... Mostani pároddal mihamarabb közöld, hogy nincs minden rendben. Már nem szereted, mert ahogy én ezt végig olvastam már ugye nem szereted... Simán csak hajt a véred jól esik az egódnak, hogy a pasi próbálkozik. Ha ezt nem tudod elfojtani nem is szereted igazán.
elõttem iróval egyetértek szakits a mostani pároddal és adj esélyt neki :)
szerintem még korai lenne szakítani. elõször is beszél meg pároddal, hogy mi nem tetszik a kapcsolatotokban, próbáljátok meg helyre hozni. adjatok ennek kb. egy hónap próbaidõt, ha nem megy, váljatok külön, de még ne most!azzal a másik sráccal meg tudasd, hogy te párkapcsolatban élsz, és szeretnéd, ha egyelõre csak barátok lennétek, aztán ha mindketten szinglik lesztek, már lehet szó többrõl is.
szerintem menj a szived utan , en is igy vagyok csak nekem baratom van s neki van egy 7 eves kapcsolata , s nem akar egyikunket se hagyni te tedd amit jonak latsz , es merd fel a kockazatot hogy kivel lennel boldogabb
a barátod nem igazi férfi, különben ha az lenne, mellette nem érdekelne téged más. tedd amit a szíved diktál. abból soha nem lesz baj.(legalább is neked)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!