Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak óta majd megöl (1 db)

Mit csináljak? Napok óta majd megöl az ideg, de van egy madár ami befészkelt hozzánk és hajnali 3:30-tól sötétadésik csipog. Ha már meghallom szétmegy a fejem és ugyérzem fellrobbanok. Mit csináljak? üssem le a fészkét hátha elmegy?

ezzel mennyire ártok a babának?nem szándékos mert ?t féltem de már nembírom tovább

Legjobb válasz: Nalunk is ugyanez van. De nem usd le a feszket! A picik elpusztulnak, a nagy meg megzavarodik, megbolondul fajdalmaban. Lattam ilyet videken eleget, szivszaggatoan tudnak sirni/csipogni a kicsinyek utan. Szerintem is vegyel fuldugot. Nekem hiaba van ket cicam, a feszek magasan van, igy hat hallgatom a panaszos nyavogast es a csipogast is :)

Nalunk is ugyanez van. De nem usd le a feszket! A picik elpusztulnak, a nagy meg megzavarodik, megbolondul fajdalmaban. Lattam ilyet videken eleget, szivszaggatoan tudnak sirni/csipogni a kicsinyek utan. Szerintem is vegyel fuldugot. Nekem hiaba van ket cicam, a feszek magasan van, igy hat hallgatom a panaszos nyavogast es a csipogast is :)
Tudom, hogy idegesítõ lehet de azért óvatosan a fészek leverésével mert lehet, hogy tele van tojással.Szegény kis pára képzeld ha összetöröd õket.Inkább költöztesd el, abból baj nem lehet.Csak macskabiztos helyen legyen.
Ha már nem költ a madár, akkor el fognak menni.Nyugi!És a fészkét ne bántsd!Csak emberségesen!Õk is élõlények!
Te is anya leszel, úgyhogy a fészkét ne üsd le, mert elpusztulnak a kicsinyei! Vegyél viaszos füldugót a DB-ben vagy a gyógyszertárban, azzal nyugodtan aludhatsz.Ha pedig ideges vagy vegyél be Hova nyugtatót.Ezt terhesen is lehet és vény nélkül kapható. Ne idegeskedj, pláne ne madárcsiripelésen.Az olyan szép!Örülj neki, hogy nem kamionok dübörgését kell hallgatnod!
Aludjál másik szobában, ami nincs olyan közel a teraszhoz.A füldugó tényleg nagyon jó és nem csak ilyen esetben.Olyan kipihent leszel, ha ezzel alszol, majd meglátod! Ilyenre pedig ne is gondolj, hogy levered a fészket!Nem is értem hogyan jutott eszedbe?
Elsõnek üzenem:"biztos találtak más helyet.." Pláne a repülni nem tudó kicsinyek, akik a betonon végezték! Szép dolog!
Nálunk is befészkeltek a madarak, amikor még az öcsém kicsi volt. Elviselhetetlen volt, hogy 5 madár csipogott egész nap. Anyu akkor leverte a fészket, velünk mindenképpen jót tett, a madarak meg biztos találtak más helyet.
Helló! Tudom mirõl beszélsz, annyi külömbséggel, hogy én nem szoktam felébredni rá hajnalba, csak reggel, de akkor hallom és estig be nem áll a szája. Ha ennyire zavar tényleg nem tudsz mást csinálni, csak hogy leütöd a fészket, vagy rendszeresítesz egy macskát. Amúgy hová fészkelt? Terasz?
Hát a kérdés is bugyutácska, ha jobban megnézed. Ha engem valami zavar, akkor tenni fogok a saját nyugalmamért, nem jövök ilyen oldalakra kérdezõsködni elõtte. Ilyen kérdésre nem is lehet válaszolni. Valaki szereti a madarakat, valaki nem. Tehát a vélemények is megoszlanak.
Gratulálok.Egy pihenésre, nyugalomra vágyó kismama ír, hogy segítséget kérjen, erre a nyakának ugranak undorító stílusban egyesek.Nem tudom, hogy veszik a bátorságot, hogy egy madár csipogásához merjék hasonlítani valakinek a gyermekének a sírását. Vagy neked mindegy?Ezért kár ide írni!
Meghiszem, hogy a te otthonod tele lehet tetûvel.. Gyûjtögess madarakat engem nem igazán zavar, nem én fogok belepusztulni. És fõleg nem az én gyerekem fog atkát enni anyatejjel. Meg mi haszna egy madárnak? Semmi esze nincs csak csipog és idegesít egész nap. A cicámra ráhibáztál, mert állatorvosokkal van körülvéve...... Bocsika :)
Utolso valaszolonak uzenem! A te rosszindulatossagod es a szivtelenseged tobbet art madarnak, embernek mint egy olyan allat ami meg fioka es segitsegre van szuksege hogy eljen. Szerintem a te macskad sokkal koszosabb mint az a harom fecskefioka egyutt. Inkabb arra kellen evigyazz nehogy elkapj tole valami fertozest Pl. toxoplazma
én vagyok az "undorító stílusban" író.. hát te nem vagy normális! a föld nem csak az emberé!! ennyi erõvel ki lehetne írtani minden állatot az emberen kívül, mert mindegyiknek van valami hibája, ami valakit "zavar"..nem mérgezzük a környezetet így is eléggé, csak azért, hogy a mi életünk kényelmesebb legyen?!?!?!?!?! istenem, hogy hogy lehetnek az emberek ennyire önzõ, kegyetlen barmok.. nem hiszem el, hogy akkora nagy nehézség kibírni azoknak a szerencsétlen madaraknak a kirepülését!!! hajnalban lehet zavaró, arra ott a fejrehúzott párna, vagy a füldugó megoldásként! nappal meg be lehet kapcsolni a tv-t vagy zenét, vagy mittudom én! érdekes, minket egész nap nem zavart a csipogásuk, pedig aztán nálunk mondhatni a házban voltak!!! lehet lepontozni!
"Ha már meghallom szétmegy a fejem és ugyérzem fellrobbanok." és ha a gyerek fog egész éjjel bömbölni, meg két-háromóránként etetni kell, akkor mennyire leszel türelmes? értem én a problémát, de azért ez sztem túlzás!
Kedves "undorító stílus"-ban író! Nagyon sajnállak, és nem szerettelek volna ennyire felhúzni, mivel- gondolom- ha ide írogatsz kismama vagy!De(!)- amint látom az állatokkal jobban kijössz, mint az emberekkel, úgyhogy nem értem miért nem állsz ki inkább a kertbe, és csivitelsz ott, ahelyett, hogy nekiugrassz, és sértegetsz olyan embereket- megkérdõjelezhetõ stílusban- akik Veled nem azonos véleményen vannak. Sok boldogságot!:-)
"undorító stílusban" író vagyok megint :) te belelátsz a lelkembe is :DDDDD nem vagy kismama, és képzeld, egész álló nap emberekkel foglalkozom, és eddig még sosem volt panasz se a stílusomra, se a viselkedésemre. talán azért, mert mindenkivel kedves vagyok, de mégis megmondom a véleményem, ha olyan van! nem akartam bunkó lenni, de iszonyat fel tudom húzni magam, ha valaki bántja a védtelen állatokat! és azért, meg nem ölném meg a madarakat, még nem fogok kimenni csivitelni velük a kertbe.. áhhhhhh
javítás: vagyok! ui: nem fogok itt leállni vitázni, nem azért jött létre ez a fórum, úgyhogy számomra téma befejezve
Haat eleg undorito emberek irtak ide! Azzal a valaszoloval, aki azt irta, mi lesz ha majd a ba sir teljesen egyetertek! Szerintem a madarcsicsergesnel nincs is szebb, es talan orulni kene neki, hogy ennyi meg jut nekunk!! En masfel evig eltem a Heathrow repuloter mellett! ketpercenket hatalmas repulogepek szalltak el a haz felett! Ugyhogy oruljon az aki madarcsicsergest hallgathat, nem egy nagyvaros zajat! Sajnalom azokat az embereket, akiknek ez a legnagyobb problemajuk, na meg az idegbeteg kismamakat, biztos jot tesznek a babajuknak! De csak az eszukhoz tudom merni!
Arra senki se gondol, hogy mennyi mindent el lehet kapni egy madártól? Mindegyik gusztustalan, tele van atkával. Ha a macskám megfog egyet csak azért veszem ki a szájából, hogy szegény cica nehogy elkapjon valamit. De csak hagyjátok, sõt! Majd ha a baba megszületik, tegyetek fészket a szobájukba. Atyaég...
hozzánk is befészkeltek, csak hozzánk(családi ház, albérlet) úgy, hogy a konyhában ugye ott volt a falban a lyuk a páraelszívónak, de a berendezés még nem volt bent, és belülrõl raktak elé egy ilyen recés kis "izét" (nem tudom hogy hívják :) ), de kívülrõl nem raktak a csõ végére semmit, és oda került a fészek, tele tojással.. de mi már csak akkor vettük észre, mikor kikeltek, és minden hajnalban rázendítettek.. a hálónk meg a konyha mellett volt pontosan, és a hálón akkor még nem volt ajtó sem :D úgyhogy képzelhetitek a hanghatást :D de mi úgy voltunk vele, hogy a fülünkre nyomtuk a párnát, és úgy aludtunk tovább, és próbáltuk pozitívan nézni a kis család életét :D amint kirepültek a kicsit, megszüntettük a fészket, és kívülrõl is betorlaszoltuk a lukat:) ennyit igazán kibírhatsz te is, ha a madarak hangjától így kiakadsz, milyen türelmes leszel majd egy síró kisbabával?! mi lenne, ha a te szomszédaid is ki akarnának lakoltatni, mert hangs lesz a gyerek?! gondolkodjál már! sztem egy kismadár fajtától függõen max két hónap után kirepül, és ahogy írod már három hete a vendégeid! már nem sok van vissza, utána meg szüntesd meg a fészket.. ennyi
Macska! Az tuti megoldja. Én tutira leütném, van elég madár így is.
A kérdező hozzászólása: a teraszra a házelé fészkelt, de a kicsik már kikeltek és õkis ezt csinálják egész nap.de akkor is megbolondulok már tõllük
A kérdező hozzászólása: csak úgy hogy már 3 hete ezt hallgatom és mostanra sokaltam be.
FÜLDUGÓ!!! Miért nem akarod megfogadni a tanácsunk?
költöztessétek el a fészket.én már rég megtettem volna. én 3éve a galamboktól szenvedek, amik az erkélyen "hurrognak"pontban hajnali 5kor kezdik.és nincs fészkük, én tényleg nem tudok velük mit csinálni.tettünk fel hálót, így hozzánk nem járnak be, de alattunk , felettünk, mellettünk, HURROGNAK. ha van ilyen lehetõséged, hogy elköltöztesd õket, tedd meg!!!
ja, utolsó hozzászoló vagyok. nehogy már a saját lakásodba füldugóval élj a "kis betolakodók" miatt!!!
Igazad van utolsó válaszoló!Öljünk meg minden állatot a földön, akkor majd nagyon jó lesz! Hát ennyi idiótát, ami itt van.Nem csoda, hogy itt tart az emberiség!Siralmas!
hol olvastál olyat hogy öldd meg õket? "ha van ilyen lehetõséged, hogy elköltöztesd õket, tedd meg!!!"
Többen írták hogy költöztesd el õket , hát nem tudom lehet e költöztetni madarakat fészkestõl?!Lehet hogy akkor is elhagyják a kicsiket ha máshova rakod a fészket, vagy ha egyáltalán hozzányúlsz... Valódi segítséget nem tudunk adni mivel nem minket zavar , de hogy a fészküket leverd az durva , mégiscsak élõlényekrõl van szó...
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem hogy mit csináljak mert engem idegesit nem titeket.szivem szerint nemverném le a fészket de amit velem csinálnak már sok.a saját házmban meg nemfogok füldugozni hogy ha jön valaki meg ne haljam meg?van aki elfogadható válaszokat ir, de vannak bunkó emberek is akiknek nemkellet volna irni.csak a baba nyugalmáért kérdeztem mert neki nemakarok ártani azzal hogy idegeskedek, mert sokat vártam rá, és nemakarom elvesziteni.
En is minden reggel csicsergesre kelek es mar faj a fejem!Tenyleg nehez elviselni, bar en nem bantanam a madarakat, a koltoztetes jo ha megoldhato..a madar szerintem megtalalja a helyet..Nallam mag az a gond hogy tombhaz legalso emeleten lakok es hat itt a kertben rengeteg madar van..de feszek nem tudom hol, sehol, a bokron alusznak az ablakom elott, koran 5 kor van az ebresztojuk..ha rossz az idi becsukom az ablakot, nagyon jo hangszigetelo..de sokan elcsodalkoznak hogy miert idegesit a csipogas...hat nem tudom miert de zavar!
Na ez Magyarország. Felteszünk egy kérdést, és kialakul egy szánalmas vita, az egyik szélsõség szerint hülye madarak, mi a francnak léteznek, a másik szerint rossz anya leszel, mert nem bírsz aludni az állandó csipogástól... Kedves Kérdezõ, sajnálom, hogy ez lett a kérdésedbõl, ne is foglalkozz ezzel, legalább emiatt ne idegeskedj! Megértelek, kitartás! Inkább nem írok tanácsot, mert a végén megköveznek itt az állatvédõk is, meg az embervédõk is! Emberek, nyugi! Zárjuk le a témát, menjetek máshova õrjöngeni! :) Ez békítõ szándékú hozzászólás akart lenni... :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

24 hetes terhes vagyok es lehet butasagot kerdezek de a nemi szervem erzekeny miota terhes vagyok. Masnak is, ez a nomalis?

mondjuk ha megvakarom akkor be is duzzadnak kicsit a szemeremajkaim.hasznalok canesten kremet ha ugy erzem h erzekeny.folyasom az van mindig de aza normal folyas,nem sargas es nem budos.de megis nemtudom h eza erzekenyseg normalis e terhesseg alatt?!

5

Mekkorára becsülték a babátok súlyát a 29. héten?

Mi pont a betöltött 29. héten voltunk, 1340 grammra becsülték, és kisfiú.

6

Lapos petezsák mit jelent?

Én úgy tudtam akkor lapos ha nincs benne semmi, de nekem 10 nap alatt lett egy pulzáló embriókezdeményem, mégis azt mondták kicsit lapos a petezsák akkor most hogy is van ez?
Az orvos annyit mondott hogy 3 hét múlva menjek vissza és akkor meglátjuk...

12

35. héten nem koraiak még a jósló fájások?

Tegnap éreztem először, eddig azt sem tudtam, milyen lehet. Megijedtem, hogy előbb jön a baba, de elmúltak. 3 óra alatt 5 fájásom volt, teljesen rendszertelenül, majd megszűntek. Jelez ez bármit a jövőre nézve? Kitarthat így akár 40 hétig is, vagy készüljünk, hogy korábban érkezik? Nektek mi a tapasztalatotok?

5

Normális, hogy "érzem" a méhem?

10 hetes vagyok, gyakorlatilag soha nem éreztem a méhemet, menstruáció esetén sem.
Most sem fáj, hanem "érzem", hogy ott van, ahol. Ez mennyire normális? Gondolom komolyabb tágulás még ilyenkor nincs - nem tudom, hogy előjele valamilyen problémának, vagy normális?

2

Ti is rosszul tudtok aludni 30. hét feletti kismamák?

Állandó rémálmok gyötörnek, hogy a kicsi fogyatékkos lesz vagy koraszülött és azt nem éli túl, mert pici súllyal születik. Már aludni se merek és a nap túlnyomórészét ezzel töltöm az agyamba... miközben főzök stb. Ez depi lehet?

6

Mennyi folsavat kell szedni az első trimeszterben?

3 mg-os folsavat vettem, az orvos szerint 1 mg-ot kell bevenni naponta, én már egy ideje beveszem a napi 2 db-ot (6 mg) ami a dobozra van írva. Amióta a doki mondta az 1 mg-ot azóta csak 1-et veszek be naponta, de tényleg csak 1 mg kellene? Ti mennyit szedtek/szedtetek?

7

Miért van ez így? Kérdés lent!

28+4 nap 1400 grammra becsülték a picit és az orvos áttett 29+6 napra. Miért? Hisz nem is nagy a baba ahogy itt olvasom a hozzászólásokat. Volt valakivel hasonló?

2

Terhességi cukorbetegség - tud az anyagcsere javulni a terhesség vége felé, vagy a baba pajzsmirigye vette át az inzulintermelést? Mi lesz vele szülés után?

25. héten diagnosztizáltak nálam terhességi cukort (8,0 volt a 2 órás értékem). 160 ch diétán voltam azóta, amit én sokszor szigorúbban tartottam (nem ettem meg még a 160 ch-t sem). Rendben volt a cukrom, semmilyen szövődménye nem látszik egyelőre, baba mérete is pont megfelelő. Viszont eddig mindig "határon" mozogtak az értékeim, azaz nagy étkezések után 6,6 vagy 6,8 körül mértem. Ma azonban folyamatosan 5,3-5,5-öt mérek kajálás után. Ettől megijedtem, mert kicsi a valószínűsége - gondolom - hogy a 34. héten javuljon az anyagcsere, inkább romlania kellene? Akkor viszont lehet, hogy a baba már besegít nekem az inzulintermelésbe? Ha így van, az elég rossz lenne, hiszen szegénynek lehet, hogy leesik a cukorja születés után? A kórházban szülés után rendszeresen fogják mérni a cukorszintjét, hogy nehogy leessen? (császár lesz, az elején nem tudok majd vele lenni). Volt valaki hasonló helyzetben? Javult, vagy romlott a cukrotok a vége felé? Köszi előre is a választ!

7

Van kedvetek tippelni?

Első baba.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!