Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak óta majd megöl (1 db)

Mit csináljak? Napok óta majd megöl az ideg, de van egy madár ami befészkelt hozzánk és hajnali 3:30-tól sötétadésik csipog. Ha már meghallom szétmegy a fejem és ugyérzem fellrobbanok. Mit csináljak? üssem le a fészkét hátha elmegy?

ezzel mennyire ártok a babának?nem szándékos mert ?t féltem de már nembírom tovább

Legjobb válasz: Nalunk is ugyanez van. De nem usd le a feszket! A picik elpusztulnak, a nagy meg megzavarodik, megbolondul fajdalmaban. Lattam ilyet videken eleget, szivszaggatoan tudnak sirni/csipogni a kicsinyek utan. Szerintem is vegyel fuldugot. Nekem hiaba van ket cicam, a feszek magasan van, igy hat hallgatom a panaszos nyavogast es a csipogast is :)

Nalunk is ugyanez van. De nem usd le a feszket! A picik elpusztulnak, a nagy meg megzavarodik, megbolondul fajdalmaban. Lattam ilyet videken eleget, szivszaggatoan tudnak sirni/csipogni a kicsinyek utan. Szerintem is vegyel fuldugot. Nekem hiaba van ket cicam, a feszek magasan van, igy hat hallgatom a panaszos nyavogast es a csipogast is :)
Tudom, hogy idegesítõ lehet de azért óvatosan a fészek leverésével mert lehet, hogy tele van tojással.Szegény kis pára képzeld ha összetöröd õket.Inkább költöztesd el, abból baj nem lehet.Csak macskabiztos helyen legyen.
Ha már nem költ a madár, akkor el fognak menni.Nyugi!És a fészkét ne bántsd!Csak emberségesen!Õk is élõlények!
Te is anya leszel, úgyhogy a fészkét ne üsd le, mert elpusztulnak a kicsinyei! Vegyél viaszos füldugót a DB-ben vagy a gyógyszertárban, azzal nyugodtan aludhatsz.Ha pedig ideges vagy vegyél be Hova nyugtatót.Ezt terhesen is lehet és vény nélkül kapható. Ne idegeskedj, pláne ne madárcsiripelésen.Az olyan szép!Örülj neki, hogy nem kamionok dübörgését kell hallgatnod!
Aludjál másik szobában, ami nincs olyan közel a teraszhoz.A füldugó tényleg nagyon jó és nem csak ilyen esetben.Olyan kipihent leszel, ha ezzel alszol, majd meglátod! Ilyenre pedig ne is gondolj, hogy levered a fészket!Nem is értem hogyan jutott eszedbe?
Elsõnek üzenem:"biztos találtak más helyet.." Pláne a repülni nem tudó kicsinyek, akik a betonon végezték! Szép dolog!
Nálunk is befészkeltek a madarak, amikor még az öcsém kicsi volt. Elviselhetetlen volt, hogy 5 madár csipogott egész nap. Anyu akkor leverte a fészket, velünk mindenképpen jót tett, a madarak meg biztos találtak más helyet.
Helló! Tudom mirõl beszélsz, annyi külömbséggel, hogy én nem szoktam felébredni rá hajnalba, csak reggel, de akkor hallom és estig be nem áll a szája. Ha ennyire zavar tényleg nem tudsz mást csinálni, csak hogy leütöd a fészket, vagy rendszeresítesz egy macskát. Amúgy hová fészkelt? Terasz?
Hát a kérdés is bugyutácska, ha jobban megnézed. Ha engem valami zavar, akkor tenni fogok a saját nyugalmamért, nem jövök ilyen oldalakra kérdezõsködni elõtte. Ilyen kérdésre nem is lehet válaszolni. Valaki szereti a madarakat, valaki nem. Tehát a vélemények is megoszlanak.
Gratulálok.Egy pihenésre, nyugalomra vágyó kismama ír, hogy segítséget kérjen, erre a nyakának ugranak undorító stílusban egyesek.Nem tudom, hogy veszik a bátorságot, hogy egy madár csipogásához merjék hasonlítani valakinek a gyermekének a sírását. Vagy neked mindegy?Ezért kár ide írni!
Meghiszem, hogy a te otthonod tele lehet tetûvel.. Gyûjtögess madarakat engem nem igazán zavar, nem én fogok belepusztulni. És fõleg nem az én gyerekem fog atkát enni anyatejjel. Meg mi haszna egy madárnak? Semmi esze nincs csak csipog és idegesít egész nap. A cicámra ráhibáztál, mert állatorvosokkal van körülvéve...... Bocsika :)
Utolso valaszolonak uzenem! A te rosszindulatossagod es a szivtelenseged tobbet art madarnak, embernek mint egy olyan allat ami meg fioka es segitsegre van szuksege hogy eljen. Szerintem a te macskad sokkal koszosabb mint az a harom fecskefioka egyutt. Inkabb arra kellen evigyazz nehogy elkapj tole valami fertozest Pl. toxoplazma
én vagyok az "undorító stílusban" író.. hát te nem vagy normális! a föld nem csak az emberé!! ennyi erõvel ki lehetne írtani minden állatot az emberen kívül, mert mindegyiknek van valami hibája, ami valakit "zavar"..nem mérgezzük a környezetet így is eléggé, csak azért, hogy a mi életünk kényelmesebb legyen?!?!?!?!?! istenem, hogy hogy lehetnek az emberek ennyire önzõ, kegyetlen barmok.. nem hiszem el, hogy akkora nagy nehézség kibírni azoknak a szerencsétlen madaraknak a kirepülését!!! hajnalban lehet zavaró, arra ott a fejrehúzott párna, vagy a füldugó megoldásként! nappal meg be lehet kapcsolni a tv-t vagy zenét, vagy mittudom én! érdekes, minket egész nap nem zavart a csipogásuk, pedig aztán nálunk mondhatni a házban voltak!!! lehet lepontozni!
"Ha már meghallom szétmegy a fejem és ugyérzem fellrobbanok." és ha a gyerek fog egész éjjel bömbölni, meg két-háromóránként etetni kell, akkor mennyire leszel türelmes? értem én a problémát, de azért ez sztem túlzás!
Kedves "undorító stílus"-ban író! Nagyon sajnállak, és nem szerettelek volna ennyire felhúzni, mivel- gondolom- ha ide írogatsz kismama vagy!De(!)- amint látom az állatokkal jobban kijössz, mint az emberekkel, úgyhogy nem értem miért nem állsz ki inkább a kertbe, és csivitelsz ott, ahelyett, hogy nekiugrassz, és sértegetsz olyan embereket- megkérdõjelezhetõ stílusban- akik Veled nem azonos véleményen vannak. Sok boldogságot!:-)
"undorító stílusban" író vagyok megint :) te belelátsz a lelkembe is :DDDDD nem vagy kismama, és képzeld, egész álló nap emberekkel foglalkozom, és eddig még sosem volt panasz se a stílusomra, se a viselkedésemre. talán azért, mert mindenkivel kedves vagyok, de mégis megmondom a véleményem, ha olyan van! nem akartam bunkó lenni, de iszonyat fel tudom húzni magam, ha valaki bántja a védtelen állatokat! és azért, meg nem ölném meg a madarakat, még nem fogok kimenni csivitelni velük a kertbe.. áhhhhhh
javítás: vagyok! ui: nem fogok itt leállni vitázni, nem azért jött létre ez a fórum, úgyhogy számomra téma befejezve
Haat eleg undorito emberek irtak ide! Azzal a valaszoloval, aki azt irta, mi lesz ha majd a ba sir teljesen egyetertek! Szerintem a madarcsicsergesnel nincs is szebb, es talan orulni kene neki, hogy ennyi meg jut nekunk!! En masfel evig eltem a Heathrow repuloter mellett! ketpercenket hatalmas repulogepek szalltak el a haz felett! Ugyhogy oruljon az aki madarcsicsergest hallgathat, nem egy nagyvaros zajat! Sajnalom azokat az embereket, akiknek ez a legnagyobb problemajuk, na meg az idegbeteg kismamakat, biztos jot tesznek a babajuknak! De csak az eszukhoz tudom merni!
Arra senki se gondol, hogy mennyi mindent el lehet kapni egy madártól? Mindegyik gusztustalan, tele van atkával. Ha a macskám megfog egyet csak azért veszem ki a szájából, hogy szegény cica nehogy elkapjon valamit. De csak hagyjátok, sõt! Majd ha a baba megszületik, tegyetek fészket a szobájukba. Atyaég...
hozzánk is befészkeltek, csak hozzánk(családi ház, albérlet) úgy, hogy a konyhában ugye ott volt a falban a lyuk a páraelszívónak, de a berendezés még nem volt bent, és belülrõl raktak elé egy ilyen recés kis "izét" (nem tudom hogy hívják :) ), de kívülrõl nem raktak a csõ végére semmit, és oda került a fészek, tele tojással.. de mi már csak akkor vettük észre, mikor kikeltek, és minden hajnalban rázendítettek.. a hálónk meg a konyha mellett volt pontosan, és a hálón akkor még nem volt ajtó sem :D úgyhogy képzelhetitek a hanghatást :D de mi úgy voltunk vele, hogy a fülünkre nyomtuk a párnát, és úgy aludtunk tovább, és próbáltuk pozitívan nézni a kis család életét :D amint kirepültek a kicsit, megszüntettük a fészket, és kívülrõl is betorlaszoltuk a lukat:) ennyit igazán kibírhatsz te is, ha a madarak hangjától így kiakadsz, milyen türelmes leszel majd egy síró kisbabával?! mi lenne, ha a te szomszédaid is ki akarnának lakoltatni, mert hangs lesz a gyerek?! gondolkodjál már! sztem egy kismadár fajtától függõen max két hónap után kirepül, és ahogy írod már három hete a vendégeid! már nem sok van vissza, utána meg szüntesd meg a fészket.. ennyi
Macska! Az tuti megoldja. Én tutira leütném, van elég madár így is.
A kérdező hozzászólása: a teraszra a házelé fészkelt, de a kicsik már kikeltek és õkis ezt csinálják egész nap.de akkor is megbolondulok már tõllük
A kérdező hozzászólása: csak úgy hogy már 3 hete ezt hallgatom és mostanra sokaltam be.
FÜLDUGÓ!!! Miért nem akarod megfogadni a tanácsunk?
költöztessétek el a fészket.én már rég megtettem volna. én 3éve a galamboktól szenvedek, amik az erkélyen "hurrognak"pontban hajnali 5kor kezdik.és nincs fészkük, én tényleg nem tudok velük mit csinálni.tettünk fel hálót, így hozzánk nem járnak be, de alattunk , felettünk, mellettünk, HURROGNAK. ha van ilyen lehetõséged, hogy elköltöztesd õket, tedd meg!!!
ja, utolsó hozzászoló vagyok. nehogy már a saját lakásodba füldugóval élj a "kis betolakodók" miatt!!!
Igazad van utolsó válaszoló!Öljünk meg minden állatot a földön, akkor majd nagyon jó lesz! Hát ennyi idiótát, ami itt van.Nem csoda, hogy itt tart az emberiség!Siralmas!
hol olvastál olyat hogy öldd meg õket? "ha van ilyen lehetõséged, hogy elköltöztesd õket, tedd meg!!!"
Többen írták hogy költöztesd el õket , hát nem tudom lehet e költöztetni madarakat fészkestõl?!Lehet hogy akkor is elhagyják a kicsiket ha máshova rakod a fészket, vagy ha egyáltalán hozzányúlsz... Valódi segítséget nem tudunk adni mivel nem minket zavar , de hogy a fészküket leverd az durva , mégiscsak élõlényekrõl van szó...
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem hogy mit csináljak mert engem idegesit nem titeket.szivem szerint nemverném le a fészket de amit velem csinálnak már sok.a saját házmban meg nemfogok füldugozni hogy ha jön valaki meg ne haljam meg?van aki elfogadható válaszokat ir, de vannak bunkó emberek is akiknek nemkellet volna irni.csak a baba nyugalmáért kérdeztem mert neki nemakarok ártani azzal hogy idegeskedek, mert sokat vártam rá, és nemakarom elvesziteni.
En is minden reggel csicsergesre kelek es mar faj a fejem!Tenyleg nehez elviselni, bar en nem bantanam a madarakat, a koltoztetes jo ha megoldhato..a madar szerintem megtalalja a helyet..Nallam mag az a gond hogy tombhaz legalso emeleten lakok es hat itt a kertben rengeteg madar van..de feszek nem tudom hol, sehol, a bokron alusznak az ablakom elott, koran 5 kor van az ebresztojuk..ha rossz az idi becsukom az ablakot, nagyon jo hangszigetelo..de sokan elcsodalkoznak hogy miert idegesit a csipogas...hat nem tudom miert de zavar!
Na ez Magyarország. Felteszünk egy kérdést, és kialakul egy szánalmas vita, az egyik szélsõség szerint hülye madarak, mi a francnak léteznek, a másik szerint rossz anya leszel, mert nem bírsz aludni az állandó csipogástól... Kedves Kérdezõ, sajnálom, hogy ez lett a kérdésedbõl, ne is foglalkozz ezzel, legalább emiatt ne idegeskedj! Megértelek, kitartás! Inkább nem írok tanácsot, mert a végén megköveznek itt az állatvédõk is, meg az embervédõk is! Emberek, nyugi! Zárjuk le a témát, menjetek máshova õrjöngeni! :) Ez békítõ szándékú hozzászólás akart lenni... :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Terhesség előtt és után mennyi ideig nem lehet szexelni?

És a punci szülés után tényleg kitágul és a szex már nem lesz annyira jó, mint előtte?

6

Ha 5 hetes és 4 napos vagyok, akkor az még az 5. hét, vagy már a 6. hét?

3

Csak beképzelem? (bőv. Lent)

16 hetes vagyok és még nem érzem mozogni a babát. Olyan érzésem van,mintha nem élne a kicsi. Jövőhéten kell mennem vérvételre, és majd csak azután Uh-ra ha visszajön a genetikai eredmény(ami 2 hét elvileg). Volt másnak is ilyen érzése? Vagy mit lehet tenni ilyenkor?

10

3hete késik a menstruációm, csináltam tesztet és negativ lett (predictor) délutáni vizeletből csináltam! Fehér váladékos folyásom van! Szerintetek fennt áll a lehetősége hogy terhes vagyok?

10 napja késik a menstruációm,Vagyis szedtem a fogamzásgátlót és pont a végén jártam már a 4 sárga placebo (hatástalan tabtettát)szedtem ami alatt meg kelett volna jönnie a mensimnek, bevallom voltak olyan napok hogy elfelejtettem beveni de utánna szedtem, viszont mikor beszedtem a hatástalan placebo tablettát már nem szedtem tovább, a párommal ugyebá ezt nem beszéltük meg, és aktusnál belém élvezett és nem tudta hogy már nem szedem a tablettákat, majd közöltem vele...ugyhogy ha innenstöl nézzük akkor lassan 3 hete hogy nem jött meg csináltam tesztet és negativ lett (predicor) délutáni vizeletből csináltam meg! Hát utánna olvastam a neten hogy nem valami megbizható terhességi teszt, de viszont voltak szédüléseim, alhasi görcseim, mintha megakarna jönni, folyásom is volt ami még most is tart ilyen joghurt szerű darabos.. meg olyan mint a tojásnak a fehérje..Mellfeszülés vagy mellfájdalmam nincsen, viszont ha megakarna jönni azt már 1 héttel elötte jelzi mellfájdalommal...Viszont nincs még gyermekem, de örülnék ha gyermek lenne a dologban! segitsetek!

18

Ez pozitiv? Felek h baj lesz? !

nagyon gorcsolok es 3napom van a nem vartig, hetfon mar lathato volt a csik csak halvanyan egyre erosodot. van egy clear blue ez egy x epil.

8

Ti mit válaszolgattok ilyen kérdésekre?

Első babánk lesz és 13hetes vagyok.A kérdések amik totál kiakasztanak.Hogy-hogy nem hizok,fogyok.Hogy-hogy nem vagyok kivánós?Hogy-hogy nincs hasam?Miért nincs még kivalasztva a baba neve?Szinte két naponta ezekre valaszolgatok.Nálatok is voltak hülye kérdések amiktol falnak futottal?

15

Normális ha 22 hetesen elég sokszor mocorog a kisfiam?

Úgy értem, hogy óránként akár 2-szer, 3-szor is érzem. Néha 10 perc is kell mire leáll :-)

2

Neten milyen oldalak vannak ahol fel lehet iratkozni heti hírlevélre a baba fejlődéséről a terhesség alatt?

5

Baj ha néha a laptopom a hasamon van, árt a babának?

10

Miért adtok két utónevet a gyereketeknek?

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!