Találatok a következő kifejezésre: Mit csináljak óta majd (7 db)

Az a problémém minecraftban, hogy kijelentkezés után, majd bejelentkezéskor a szerverre, nem ott leszek, ahol kijelentezésem előtt voltam. Mit csináljak, hogy visszataláljak oda ahol építkeztem?

Legjobb válasz: csinálj az építkezésed helyére home-ot. ahova akarod ott beírod hogy: /sethome 1 és utána ha beírod hogy home 1 akkor odatp-zel az építményedhez

csinálj az építkezésed helyére home-ot. ahova akarod ott beírod hogy: /sethome 1 és utána ha beírod hogy home 1 akkor odatp-zel az építményedhez
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D csak hát rejtett ajtós bázist csináltam, és nem tudom, hogy hova építettem.

Hogyan, és mit csináljak majd ott?

Szóval. Jöv? héten megyek el 5napra egy kirándulásra, kb. 40en leszünk, az iskola szervezi. És az a baj, hogy ott közös tusoló lesz. Én pedig nem tudom így már van e kedvem menni. Ott nem lehet majd borotválkozni sem. Ja és van még valami. A wc-zéssel is gondban vagyok. Nem iszok sok folyadékot, s??t..eléggé keveset is. Így a székletem elég "kemény", és nem 2 perc a wc-zés. Most mit csináljak majd? Annyira rossz lesz. 16L

Legjobb válasz: attól hogy közös zuhany,attol nem egyszerre mentek... hanem elõször a lányok,utána a fiuk,vagy forditva,felváltva esetleg,de nem egyszerre 5 napig ha nem borotválkozol,nem lesz semmi bajod,annyi idõ alatt nem nõ nagyra sehol,meg lábad lehuzni max 3 perc... wc...ugysincsenek éjjel-nappal ott,van mindig csendesedés,majd megszokod

attól hogy közös zuhany, attol nem egyszerre mentek... hanem elõször a lányok, utána a fiuk, vagy forditva, felváltva esetleg, de nem egyszerre 5 napig ha nem borotválkozol, nem lesz semmi bajod, annyi idõ alatt nem nõ nagyra sehol, meg lábad lehuzni max 3 perc... wc...ugysincsenek éjjel-nappal ott, van mindig csendesedés, majd megszokod
menj nagydolgozni az elõtt is, hogy elindulnál. ha nem is 2 perc, akkor elintézed 10 perc alatt, bezárod az ajtót és kész. közös tusoló...a többieknek is mindenük látszani fog, nem csak neked. ha tényleg zavar, próbálj fal melett menni, vagy egybõl takard magad törölközõvel ahogy ki-be szállsz a zuhanyzóból. ne már e miatt hagyd ki a kirándulást ;]
a tusoló gondolom nem a fiúkkal lesz közös... szal a lányok elõtt nincs okod szégyenlõsködni. plusz még zuhanyfüggöny is lehetséges. de ha nem akkor se gáz, mert normális esetben nem nézik meg egymást az emberek. a széklettel meg ne izgulj, ott is lesz ajtó, senki nem fog azzal foglalkozni, ki ül benn és meddig. nem értem mi a problémád
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató válaszokat! Most egy kicsit megnyugodtam. Megpróbálok már most több folyadékot inni, hogy megszokja a gyomrom. A fürdést meg majd csak megszokom.:S Szép estét!
NE aggódj emiatt. Nálunk a gimis kollégiumban alapból közös zuhanyzó + no függöny volt. Túléltük. Például a borotvát nyugodtan használhatod a többiek elõtt is, valószínûleg õk is fogják, nem kell rajta parázni. A wc-zéssel sincs gond, ha reggel mész el, kicsit elõbb kelj fel, mint a többiek :) Tényleg ne parázz, meg fog oldódni az összes ilyen problémád az elsõ-második napon. Jó utat!
Hát az elsõ 1-2 napban fura lesz xD De nekem is ez volt. Közös zuhany, érdekes volt, amikor bementünk, és ott zuhanyoztak a fiúk :P xD De volt egy másik zuhanyzó is, csak arról a szervezõk kábé a harmadik napon szóltak csak -.-" De én mindent így oldottam meg: elsõ nap kitapasztaltam, mikor van az invázió: zuhany, wc, fogmosás terén is. És egyszerûen nem akkor mentem, amikor a legtöbben. Elõbb keltem 10 perccel, elvégeztem a dolgom, felöltöztem, fogat mostam... Este pedig szintén elõbb/késõbb mentem, mint a csorda. Ezt ajánlom Neked is ;) Érezd jól magad! ;) 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)

Mit csináljak? Napok óta majd megöl az ideg, de van egy madár ami befészkelt hozzánk és hajnali 3:30-tól sötétadésik csipog. Ha már meghallom szétmegy a fejem és ugyérzem fellrobbanok. Mit csináljak? üssem le a fészkét hátha elmegy?

ezzel mennyire ártok a babának?nem szándékos mert ?t féltem de már nembírom tovább

Legjobb válasz: Nalunk is ugyanez van. De nem usd le a feszket! A picik elpusztulnak, a nagy meg megzavarodik, megbolondul fajdalmaban. Lattam ilyet videken eleget, szivszaggatoan tudnak sirni/csipogni a kicsinyek utan. Szerintem is vegyel fuldugot. Nekem hiaba van ket cicam, a feszek magasan van, igy hat hallgatom a panaszos nyavogast es a csipogast is :)

Nalunk is ugyanez van. De nem usd le a feszket! A picik elpusztulnak, a nagy meg megzavarodik, megbolondul fajdalmaban. Lattam ilyet videken eleget, szivszaggatoan tudnak sirni/csipogni a kicsinyek utan. Szerintem is vegyel fuldugot. Nekem hiaba van ket cicam, a feszek magasan van, igy hat hallgatom a panaszos nyavogast es a csipogast is :)
Tudom, hogy idegesítõ lehet de azért óvatosan a fészek leverésével mert lehet, hogy tele van tojással.Szegény kis pára képzeld ha összetöröd õket.Inkább költöztesd el, abból baj nem lehet.Csak macskabiztos helyen legyen.
Ha már nem költ a madár, akkor el fognak menni.Nyugi!És a fészkét ne bántsd!Csak emberségesen!Õk is élõlények!
Te is anya leszel, úgyhogy a fészkét ne üsd le, mert elpusztulnak a kicsinyei! Vegyél viaszos füldugót a DB-ben vagy a gyógyszertárban, azzal nyugodtan aludhatsz.Ha pedig ideges vagy vegyél be Hova nyugtatót.Ezt terhesen is lehet és vény nélkül kapható. Ne idegeskedj, pláne ne madárcsiripelésen.Az olyan szép!Örülj neki, hogy nem kamionok dübörgését kell hallgatnod!
Aludjál másik szobában, ami nincs olyan közel a teraszhoz.A füldugó tényleg nagyon jó és nem csak ilyen esetben.Olyan kipihent leszel, ha ezzel alszol, majd meglátod! Ilyenre pedig ne is gondolj, hogy levered a fészket!Nem is értem hogyan jutott eszedbe?
Elsõnek üzenem:"biztos találtak más helyet.." Pláne a repülni nem tudó kicsinyek, akik a betonon végezték! Szép dolog!
Nálunk is befészkeltek a madarak, amikor még az öcsém kicsi volt. Elviselhetetlen volt, hogy 5 madár csipogott egész nap. Anyu akkor leverte a fészket, velünk mindenképpen jót tett, a madarak meg biztos találtak más helyet.
Helló! Tudom mirõl beszélsz, annyi külömbséggel, hogy én nem szoktam felébredni rá hajnalba, csak reggel, de akkor hallom és estig be nem áll a szája. Ha ennyire zavar tényleg nem tudsz mást csinálni, csak hogy leütöd a fészket, vagy rendszeresítesz egy macskát. Amúgy hová fészkelt? Terasz?
Hát a kérdés is bugyutácska, ha jobban megnézed. Ha engem valami zavar, akkor tenni fogok a saját nyugalmamért, nem jövök ilyen oldalakra kérdezõsködni elõtte. Ilyen kérdésre nem is lehet válaszolni. Valaki szereti a madarakat, valaki nem. Tehát a vélemények is megoszlanak.
Gratulálok.Egy pihenésre, nyugalomra vágyó kismama ír, hogy segítséget kérjen, erre a nyakának ugranak undorító stílusban egyesek.Nem tudom, hogy veszik a bátorságot, hogy egy madár csipogásához merjék hasonlítani valakinek a gyermekének a sírását. Vagy neked mindegy?Ezért kár ide írni!
Meghiszem, hogy a te otthonod tele lehet tetûvel.. Gyûjtögess madarakat engem nem igazán zavar, nem én fogok belepusztulni. És fõleg nem az én gyerekem fog atkát enni anyatejjel. Meg mi haszna egy madárnak? Semmi esze nincs csak csipog és idegesít egész nap. A cicámra ráhibáztál, mert állatorvosokkal van körülvéve...... Bocsika :)
Utolso valaszolonak uzenem! A te rosszindulatossagod es a szivtelenseged tobbet art madarnak, embernek mint egy olyan allat ami meg fioka es segitsegre van szuksege hogy eljen. Szerintem a te macskad sokkal koszosabb mint az a harom fecskefioka egyutt. Inkabb arra kellen evigyazz nehogy elkapj tole valami fertozest Pl. toxoplazma
én vagyok az "undorító stílusban" író.. hát te nem vagy normális! a föld nem csak az emberé!! ennyi erõvel ki lehetne írtani minden állatot az emberen kívül, mert mindegyiknek van valami hibája, ami valakit "zavar"..nem mérgezzük a környezetet így is eléggé, csak azért, hogy a mi életünk kényelmesebb legyen?!?!?!?!?! istenem, hogy hogy lehetnek az emberek ennyire önzõ, kegyetlen barmok.. nem hiszem el, hogy akkora nagy nehézség kibírni azoknak a szerencsétlen madaraknak a kirepülését!!! hajnalban lehet zavaró, arra ott a fejrehúzott párna, vagy a füldugó megoldásként! nappal meg be lehet kapcsolni a tv-t vagy zenét, vagy mittudom én! érdekes, minket egész nap nem zavart a csipogásuk, pedig aztán nálunk mondhatni a házban voltak!!! lehet lepontozni!
"Ha már meghallom szétmegy a fejem és ugyérzem fellrobbanok." és ha a gyerek fog egész éjjel bömbölni, meg két-háromóránként etetni kell, akkor mennyire leszel türelmes? értem én a problémát, de azért ez sztem túlzás!
Kedves "undorító stílus"-ban író! Nagyon sajnállak, és nem szerettelek volna ennyire felhúzni, mivel- gondolom- ha ide írogatsz kismama vagy!De(!)- amint látom az állatokkal jobban kijössz, mint az emberekkel, úgyhogy nem értem miért nem állsz ki inkább a kertbe, és csivitelsz ott, ahelyett, hogy nekiugrassz, és sértegetsz olyan embereket- megkérdõjelezhetõ stílusban- akik Veled nem azonos véleményen vannak. Sok boldogságot!:-)
"undorító stílusban" író vagyok megint :) te belelátsz a lelkembe is :DDDDD nem vagy kismama, és képzeld, egész álló nap emberekkel foglalkozom, és eddig még sosem volt panasz se a stílusomra, se a viselkedésemre. talán azért, mert mindenkivel kedves vagyok, de mégis megmondom a véleményem, ha olyan van! nem akartam bunkó lenni, de iszonyat fel tudom húzni magam, ha valaki bántja a védtelen állatokat! és azért, meg nem ölném meg a madarakat, még nem fogok kimenni csivitelni velük a kertbe.. áhhhhhh
javítás: vagyok! ui: nem fogok itt leállni vitázni, nem azért jött létre ez a fórum, úgyhogy számomra téma befejezve
Haat eleg undorito emberek irtak ide! Azzal a valaszoloval, aki azt irta, mi lesz ha majd a ba sir teljesen egyetertek! Szerintem a madarcsicsergesnel nincs is szebb, es talan orulni kene neki, hogy ennyi meg jut nekunk!! En masfel evig eltem a Heathrow repuloter mellett! ketpercenket hatalmas repulogepek szalltak el a haz felett! Ugyhogy oruljon az aki madarcsicsergest hallgathat, nem egy nagyvaros zajat! Sajnalom azokat az embereket, akiknek ez a legnagyobb problemajuk, na meg az idegbeteg kismamakat, biztos jot tesznek a babajuknak! De csak az eszukhoz tudom merni!
Arra senki se gondol, hogy mennyi mindent el lehet kapni egy madártól? Mindegyik gusztustalan, tele van atkával. Ha a macskám megfog egyet csak azért veszem ki a szájából, hogy szegény cica nehogy elkapjon valamit. De csak hagyjátok, sõt! Majd ha a baba megszületik, tegyetek fészket a szobájukba. Atyaég...
hozzánk is befészkeltek, csak hozzánk(családi ház, albérlet) úgy, hogy a konyhában ugye ott volt a falban a lyuk a páraelszívónak, de a berendezés még nem volt bent, és belülrõl raktak elé egy ilyen recés kis "izét" (nem tudom hogy hívják :) ), de kívülrõl nem raktak a csõ végére semmit, és oda került a fészek, tele tojással.. de mi már csak akkor vettük észre, mikor kikeltek, és minden hajnalban rázendítettek.. a hálónk meg a konyha mellett volt pontosan, és a hálón akkor még nem volt ajtó sem :D úgyhogy képzelhetitek a hanghatást :D de mi úgy voltunk vele, hogy a fülünkre nyomtuk a párnát, és úgy aludtunk tovább, és próbáltuk pozitívan nézni a kis család életét :D amint kirepültek a kicsit, megszüntettük a fészket, és kívülrõl is betorlaszoltuk a lukat:) ennyit igazán kibírhatsz te is, ha a madarak hangjától így kiakadsz, milyen türelmes leszel majd egy síró kisbabával?! mi lenne, ha a te szomszédaid is ki akarnának lakoltatni, mert hangs lesz a gyerek?! gondolkodjál már! sztem egy kismadár fajtától függõen max két hónap után kirepül, és ahogy írod már három hete a vendégeid! már nem sok van vissza, utána meg szüntesd meg a fészket.. ennyi
Macska! Az tuti megoldja. Én tutira leütném, van elég madár így is.
A kérdező hozzászólása: a teraszra a házelé fészkelt, de a kicsik már kikeltek és õkis ezt csinálják egész nap.de akkor is megbolondulok már tõllük
A kérdező hozzászólása: csak úgy hogy már 3 hete ezt hallgatom és mostanra sokaltam be.
FÜLDUGÓ!!! Miért nem akarod megfogadni a tanácsunk?
költöztessétek el a fészket.én már rég megtettem volna. én 3éve a galamboktól szenvedek, amik az erkélyen "hurrognak"pontban hajnali 5kor kezdik.és nincs fészkük, én tényleg nem tudok velük mit csinálni.tettünk fel hálót, így hozzánk nem járnak be, de alattunk , felettünk, mellettünk, HURROGNAK. ha van ilyen lehetõséged, hogy elköltöztesd õket, tedd meg!!!
ja, utolsó hozzászoló vagyok. nehogy már a saját lakásodba füldugóval élj a "kis betolakodók" miatt!!!
Igazad van utolsó válaszoló!Öljünk meg minden állatot a földön, akkor majd nagyon jó lesz! Hát ennyi idiótát, ami itt van.Nem csoda, hogy itt tart az emberiség!Siralmas!
hol olvastál olyat hogy öldd meg õket? "ha van ilyen lehetõséged, hogy elköltöztesd õket, tedd meg!!!"
Többen írták hogy költöztesd el õket , hát nem tudom lehet e költöztetni madarakat fészkestõl?!Lehet hogy akkor is elhagyják a kicsiket ha máshova rakod a fészket, vagy ha egyáltalán hozzányúlsz... Valódi segítséget nem tudunk adni mivel nem minket zavar , de hogy a fészküket leverd az durva , mégiscsak élõlényekrõl van szó...
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem hogy mit csináljak mert engem idegesit nem titeket.szivem szerint nemverném le a fészket de amit velem csinálnak már sok.a saját házmban meg nemfogok füldugozni hogy ha jön valaki meg ne haljam meg?van aki elfogadható válaszokat ir, de vannak bunkó emberek is akiknek nemkellet volna irni.csak a baba nyugalmáért kérdeztem mert neki nemakarok ártani azzal hogy idegeskedek, mert sokat vártam rá, és nemakarom elvesziteni.
En is minden reggel csicsergesre kelek es mar faj a fejem!Tenyleg nehez elviselni, bar en nem bantanam a madarakat, a koltoztetes jo ha megoldhato..a madar szerintem megtalalja a helyet..Nallam mag az a gond hogy tombhaz legalso emeleten lakok es hat itt a kertben rengeteg madar van..de feszek nem tudom hol, sehol, a bokron alusznak az ablakom elott, koran 5 kor van az ebresztojuk..ha rossz az idi becsukom az ablakot, nagyon jo hangszigetelo..de sokan elcsodalkoznak hogy miert idegesit a csipogas...hat nem tudom miert de zavar!
Na ez Magyarország. Felteszünk egy kérdést, és kialakul egy szánalmas vita, az egyik szélsõség szerint hülye madarak, mi a francnak léteznek, a másik szerint rossz anya leszel, mert nem bírsz aludni az állandó csipogástól... Kedves Kérdezõ, sajnálom, hogy ez lett a kérdésedbõl, ne is foglalkozz ezzel, legalább emiatt ne idegeskedj! Megértelek, kitartás! Inkább nem írok tanácsot, mert a végén megköveznek itt az állatvédõk is, meg az embervédõk is! Emberek, nyugi! Zárjuk le a témát, menjetek máshova õrjöngeni! :) Ez békítõ szándékú hozzászólás akart lenni... :)


Ja! Egy reinstall sokat segítene az lehet! :)
Futtass le egy víruskeresést a biztonság kedvéért. Hátha megúszod a teljes rendszertelepítést. Alt+Ctrl+Del feladatkezelõben nézd meg milyen folyamatok mennek és mennyi memóriát fogyasztanak. Ezektõl is befagy.

Van egy albérlőnk, nem tud már 3 hónapja fizetni, de nem akar kiköltözni. Van érvényes szerződésünk, és azt mondták, hogy én nem rakhatom ki, mert Joga van ott tartózkodni. Be kell perelnem, és MAJD a végrehajtó kiteszi. MIT CSINÁLJAK?

Legjobb válasz: Ha már három hónapja nem fizet, akkor ajánlott levélben felszólitod, hogy X dátumig fizesse ki a hátralékot, különben kényszerkilakoltatod. Amennyiben a határidöig nem fizet, végrehajtóval kipakolod a cuccait, kicseréled a zárat és bepereled az elmaradt összeg miatt.

Ha már három hónapja nem fizet, akkor ajánlott levélben felszólitod, hogy X dátumig fizesse ki a hátralékot, különben kényszerkilakoltatod. Amennyiben a határidöig nem fizet, végrehajtóval kipakolod a cuccait, kicseréled a zárat és bepereled az elmaradt összeg miatt.
kezdedtnek megtenne, ha lekapcsoltatnad az osszes kozmuvet. annyival se novelje a tartozasat. vizgazvillany nelkul lehet megno a kikoltozesi hajlandosaga. egyebkent meg marad a per, csak az eleg hosszan elhuzodik.
Hát pereld be, és majd a végrehajtó kiteszi. Ha lekapcsoltatod a közmûveket, az birtokháborítás, és a lakó meg visszakapcsoltathatja. Szóval lehet, hogy nem mész vele semmire. Ha szabályosan felmondtál, és letelt a szabályos felmondási idõ, akkor a lakónak NINCS joga ott tartózkodni. Sajnos azonban neked sincs jogod onnan erõszakkal eltávolítani. Ez egy patthelyzet, amit peres úton lehet feloldani. Úgyis szükséged lesz ügyvédre, ezért már most vond be, hogy a felmondás legalább érvényes legyen. Nagyon ciki, ha a végén derül ki, hogy a felmondás érvénytelensége miatt elölrõl kell kezdeni az egészet.
Szerintem onnan, hogy a bérlõ a szerzõdésben vállaltakat nem teljesítette írásbeli felszólításra sem, a bérleti jogviszony megszûnt. Attól a perctõl õ sima lakásfoglaló, és semmiféle birtokháborítás nincs, ha a tulaj kikapcsoltatja a közmûveket. Ha van gyerek is az ottlakók között, az kicsit gázosabb, de ha csak tavasszal tudod kitetetni õket, akkor perelheted rajtuk visszamenõleg is a lakbért. Nem javaslom, mert mocsok dolog, de akár a bejárati ajtót is leszereltetheted.
Nem tudsz addig végrehajtóhoz fordulni, amíg jogerõs bírósági végzés vagy végrehajtható okirat nincs a kezedben. Hidd el, nincs más legális lehetõség, mint perelni. Bármi mással megütheted a bokádat.
Milyen szerzõdésed van . Ha papír védelemben hiszel inkább jegyzõhöz fordulj mint valami megélhetési ügyvédhez aki még a perben is félreképvisel XD ..... Valahogy ezért nem írok szerzõdés ... Mint parasztosan mondanák csak olyan szarjankónk ad ki akit le tudsz rendezni izomból :) ) Vagy MINDIG legyen a lakásba bejelentve réges-régóta egy családtag akivel meg keserítitek az élõsködõ életét , , , egy kis le nem húzott kaki, , ének a haverokkal , közös minden . Ha a lakcím oda szol hívhatja a sündörséget is .....
BIRTOKVÉDELMI JOG! Megsérted = rabosítva leszel. Ezért nem szerzõdünk magánokiratban. Akár 2-3 éved is rámehet. + ügyvédi díj, leamortizált lakás, elmaradt lakbér. Hab a tortán: Ha közmûveket akarsz majd magadnak akkor szépen kifizeted a tartozásokat és azért külön beperled a volt bérlõdet. Legközelebb KÖZJEGYZÕNÉL szerzõdj közokiratban. Akkor kimarad a bíróság a képbõl.
Nekem volt egy ismerõsöm akinek ugyan ez volt a gondja. Õ elég egyedi módon oldotta meg ezt a problémát. Fogta magát, beköltözött a saját lakása egyik szobájába. Vitt magával egy magnót. Nem csinált semmit azon kívül, hogy egész nap üvöltette a mulatóst (00-24), meztelenül mászkált a lakásban. Bérlõk egy hétig bírták.
# 7 Nem írtam mást :) )) Ha régebb óta be vagy jelentve , a tulaj rokonaként , nem tehetnek ki , , megillet a jog :) .. A rabosítás nem ilyen egyszerû , , , a cigányság is élvezi a EU rendszer pozitív korlátait XDDD

SOS! Ios7et frissíteni akartam a telefonomon minden jól ment majd egyszer csak kiírta, hogy csatlakoztassam az Ituneshoz. Ott valami visszatöltést kellene csinálnom de hibát észlel és a telefonomat nem tudom haszálni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nekem ilyet nem írt ki, pedig 5 készüléket frissitettem. Kapcsold ki és a telefont. Ha nem megy, akkor bekapcsoló gomb, és a home gomb együtt 10 másodpercig nyomva, ekkor újraindul a teló.

Nekem ilyet nem írt ki, pedig 5 készüléket frissitettem. Kapcsold ki és a telefont. Ha nem megy, akkor bekapcsoló gomb, és a home gomb együtt 10 másodpercig nyomva, ekkor újraindul a teló.
A kérdező hozzászólása: megpróbáltam és ugyanazt írja ki..vagyis egy rajzot mutat, hogy az itunesba csináljak valamit..csinálnék is csak hibát észlel és nem tudja visszaállítani..mi a francot csináljak??
ha egy képet tudnál küldeni azt megköszönnénk :) , egyébként sztem recovery vagy dfu+ restore lesz belõle
A kérdező hozzászólása: Utána néztem és ezt recovery módnak nevezik.Elvileg ha a bekapcsoló és a home gombot megnyomom jónak kéne lennie.Többször próbáltam és "visszaesik" ebbe a módba....Légyszíves mondjátok, hogy meglehet csinálni:( Kétségbe vagyok már esve....zsebpénzbõl vettem a telefont és mégegyre nem lenne pénzem...viszont mindenem ez a telefon:(
mindenféleképpen menj be az ügyeletre fõleg ha vérzel is
A kérdező hozzászólása: Hál istennek vér nincs és nem is szúr csak tényleg ha vcre megyek azért nem értem hogy mi lehet ez semmi más panaszom nincs egyáltalán!
akkor majd kedden elmész és megmondod a dokidnak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!